Feestlocaties Amsterdam

ook voor zakelijke en trouwlocaties in Aalsmeer, Zaanstad, Huizen, Amstelveen en omgeving.

Met o.a. 3 leuke 1,5 meter feestlocatie Amsterdam arrangementen

Ben je in onze hoofdstad op zoek naar een feestlocatie Amsterdam? We helpen je met ons feestlocatie aanbod in Amsterdam graag op weg bij het vinden van de ideale locatie. Waar kijk je allemaal naar wanneer je op zoek gaat naar een feestlocatie Amsterdam? Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden dat het vinden van de perfecte een flinke klus is maar best intensief. We hebben daarom een divers aanbod van mogelijkheden om je alvast op weg te helpen bij het vinden van een feestlocatie Amsterdam (kijk voor workshops op Onemotion workshops Amsterdam). Of dat dit op vergadergebied is met een vergaderlocatie Amsterdam, een leuk feestje waardoor je op zoek bent naar zaalverhuur in Amsterdam. Maar wat past er bij je? Wil je een locatie waar je zelf je catering kunt regelen, kies je juist voor een locatie waar alles inbegrepen zit of misschien heb je wel zelf een idee bij hoe je het wilt inrichten. Wellicht heb je voor iemand anders de touwtjes in handen wat de druk nog wat groter maakt. Je ziet wel dat er veel mogelijk is waaronder bijvoorbeeld een bijzonder themafeest Amsterdam. Onze feestlocaties Amsterdam hebben verschillende eigenschappen. De 1 ligt in het centrum, de andere locatie er juist buiten, helemaal buiten Amsterdam of met een enorme parkeerplaats. We hopen je op weg te helpen bij het vinden van een feestlocatie Amsterdam en wensen je alvast een enorm succesvol feest toe.

Maak nu eerst je keuze:

Je eigen Foodtruckfestival op je feest in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter feestoplossing regio Amsterdam: je eigen Foodtruckfestival op mooie locatie aan het water 

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Daar zitten jullie op een sfeervol veld langs het water met op de grond allemaal picknickdekentjes of kleine tafeltjes met minimaal 1,5 meter ruimte ertussen. Rond het veld staan Foodtrucks en het eten wordt naar je toegebracht. Een DJ maakt er echt een feest van, terwijl verderop een Singer-Songwriter relaxte nummers speelt bij een vuurkorf. Of misschien dansen jullie wel zonder remmingen tijdens een Silent Disco Party. Kortom, het leven kan weer worden gevierd. Dit plaatje zou wel eens werkelijkheid kunnen zodra de wettelijke maatregelen dit toestaan. En waar kun je beter 1,5 meter afstand houden van elkaar dan in de buitenlucht. Afhankelijk van de maatregelen, zou dit wel eens dé feestoplossing voor de crisis kunnen worden. Kijk ook op Foodtrucks in Amsterdam voor losse Foodtrucks voor je evenement. Reserveer daarom nu om zeker te weten dat er straks nog een plekje vrij is. 

1,5 meter dansfeestoplossing regio Amsterdam: Silent Disco Foodtruck Party
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter dansfeestoplossing regio Amsterdam: Silent Disco Foodtruck Party

Met diverse Foodtrucks, Silent Disco en/of DJ (of ander entertainment)

Hoe maak je dansen op 1,5 meter afstand leuk? Nu heb je geen mogelijkheid om bij een groepje aan te sluiten en sta je er toch een beetje alleen voor. Vrijwel niemand wil graag de eerste zijn op de dansvloer. En voor je het weet blijft iedereen zitten waar hij of zij zit. Hoe krijg je de mensen toch over de hoge dansdrempel heen? Met een Silent Disco Party natuurlijk. De koptelefoon neemt je mee naar een eigen wereld. Je focus ligt minder op de mensen om je heen, waardoor het gemakkelijker wordt om jezelf over te geven aan de muziek. En dat alles in de buitenlucht op je eigen besloten Foodtruck Festival in de regio van Amsterdam.  Waar kun je beter 1,5 meter afstand houden van elkaar dan in de buitenlucht. Afhankelijk van de maatregelen, zou dit wel eens dé feestoplossing voor de crisis kunnen worden. Reserveer daarom nu om zeker te weten dat er straks nog een plekje vrij is.

Winter Foodtruck feest Amsterdam
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing: Winter Foodtruck feest op locatie

Op uw eigen locatie of op één van de vaste locaties in uw regio

Ben je aan het eind van het jaar ook toe aan verbondenheid met je collega’s, familie en/of vrienden? Na een bewogen jaar is het tijd om weer even te ontspannen en samen te genieten van een leuke tijd. Maar soms kan het best lastig zijn om dat op 1,5 meter te organiseren. Een mooie oplossing voor dit probleem ligt mogelijk in de buitenlucht, in de vorm van een Foodtruck Festival. Diverse overkappingen en heaters zorgen voor een aangename temperatuur, ook in de wintermaanden. Dit winterse festival biedt het traditionele kerstmarkt gevoel maar dan in een modern Foodtruck-jasje. Alles ingericht om te voldoen aan de regels. Op de achtergrond een ontspannen muziekje of DJ die leuke nummer draait. Liever een silent disco of een singer-songwriter bij het kampvuur? Ook dit is mogelijk! Van afsluitende borrel op het werk tot winters verjaardagsfeest of bruiloft, er is bijzonder veel mogelijk. Het is mogelijk om naar de vaste festival plek in uw regio te komen of om het festival te houden op uw eigen locatie. Vraag snel meer informatie aan en kijk uit naar het leukste feest van dit jaar!

incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter feestoplossing: Kampvuur Foodtruck Party

Met diverse foodtrucks en singer-songwriters

Welkom op deze romantische variant voor jullie 1,5 meter Foodtruck Party aan het water. Als je het festivalterrein op stapt, treedt je binnen in een sprookjesachtig decor. Overal staan fakkels,vuurtonnen en sfeerverlichting en je ziet de zon zakken in het water terwijl je plaatsneemt op je eigen picknickdekentje of tafeltje. De lucht van heerlijk eten, van door jullie zelf uitgekozen Foodtrucks, komt je tegemoet. Bij het kampvuur zitten (op veilige afstand) één of meerdere singer-songwriters te wachten om jullie semi-akoestisch te vermaken met de mooiste covers, eigen nummers en/of verzoeknummers. Terwijl jullie genieten van een ontspannen en heerlijke middag of avond, praten jullie op veilige afstand met jullie feestgenoten of dromen jullie weg bij de klanken van de zachte muziek. Dit 1,5 meter feestconcept is ideaal voor feesten waar niet al te harde muziek dient te worden gespeeld. Afhankelijk van de maatregelen, zou dit wel eens dé feestoplossing voor de crisis kunnen worden. Reserveer daarom nu om zeker te weten dat er straks nog een plekje vrij is. 

incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie in de stad Amsterdam buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek jij een passende locatie voor je evenement? Je hebt de voorkeur voor een locatie in de stad Amsterdam maar wel buiten het (te) drukke stadscentrum. Sfeervol en passend bij het type evenement wat je gaat organiseren? Laat ons je inspireren met de mogelijkheden van onze huislocaties. Elk evenement vraagt om een eigen aanpak. Onze huislocaties hebben door de jarenlange ervaring vaak een oplossing voor de meest uiteenlopende wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie vragen je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Laat je inspireren en vraag direct aan via onderstaande mogelijkheid. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie buiten de stad Amsterdam maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie in de omgeving van Amsterdam? Hoeft het niet direct in de stad te zijn maar mag het ook in de regio? Onze diverse huislocaties in de regio zijn uitermate geschikt en hebben vaak goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Zo heb je een passende locatie die voldoet aan je wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Zo kun je de informatie tot je nemen en alle eisen en wensen direct bespreken met de zeer ervaren locaties . Vraag snel meer informatie aan via onderstaande mogelijkheid en laat je flink inspireren.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Amsterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Amsterdam

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Amsterdam of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Mooie buitenlocatie als feestlocatie in Amsterdam of omgeving
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Mooie buitenlocatie als feestlocatie in Amsterdam of omgeving

Ben je op zoek naar een feestlocatie op een inspirerende plek voor bijvoorbeeld een bruiloft, personeelsfeest of ander evenement. Bijvoorbeeld aan het water, in de bossen, op de hei, of op een andere plek weg van het veelal drukke stadscentrum? Dan helpen we je in deze categorie graag verder met het vinden van de best passende feestlocatie. Van schitterende hoeve tot adembenemende strandclub, laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken en geniet vervolgens van een heerlijk feest op een inspirerende buitenlocatie in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Huizen etc.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van Amsterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van Amsterdam

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor een feestlocatie met ligging in het centrum van Amsterdam? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feesten buiten het centrum van Amsterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feesten buiten het centrum van Amsterdam

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk in het stadscentrum van Amsterdam, maar zoek je wel een feestlocatie in de stad zelf voor je personeelsfeest, bedrijfsborrel of andere zakelijk feest?  En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feestlocaties buiten Amsterdam maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties buiten Amsterdam maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten Amsterdam, maar wel in de regio. En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke evenementenlocatie in Amsterdam

Zakelijke evenementenlocatie in Amsterdam

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in Amsterdam te bevinden? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Amsterdam

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Amsterdam

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich niet in Amsterdam zelf te bevinden maar ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Feestlocatie op het Ijsselmeer (stijlvolle zeilboot)

Van trouwerij tot bedrijfsfeest, van zakelijk evenement tot familiefeest, ben je op zoek naar een stijlvolle feestlocatie voor een bijzonder evenement, denk dan ook eens aan een zeilboot. Laat jezelf en je gasten meevaren langs ongekend mooie panorama´s. De wind, de zon, het geluid van opspattend water; geniet van alle elementen die samenkomen en jouw speciale dag tot een onvergetelijk evenement weten te kleuren. Wil je meer weten over deze stijlvolle feestlocatie op het water? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.  

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

feestlocatie Amsterdam    
 

Low budget feestlocatie arrangementen Amsterdam (€15-40 p.p.)

Het kan nog best een stevige klus zijn, het vinden van de best passende feestlocatie voor je feest. Veel locaties die online te vinden zijn, zijn enkel interessant voor de wat ruimere budgetten. Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Amsterdam die ook geschikt zijn voor budgetten tussen de €15 en €40 p.p. (voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Bekijk hieronder het overzicht van onze huislocaties in de omgeving van Amsterdam. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info   
Amsterdam Centrum 20 - 200 Centrum meer info
Amsterdam Oud-West 20 - 300 Oud-West meer info    
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info
Amsterdam Kattenburg 20 - 200 Kattenburg meer info    
Amsterdam Oostelijk Havengebied 20 - 200 Oostelijk Havengebied meer info
Amsterdam West 10 - 500 Amsterdam West meer info    
Amsterdam Noord 10 - 250 Amsterdam Noord meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Wist je dit over Amsterdam?

Wist je dat in onze hoofdstad ruim meer dan 800.000 mensen wonen? Niet gek als je bedenkt dat er meer dan 15 miljoen dagjesmensen jaarlijks naar deze populaire stad komen. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de bezoekers voor een vrijgezellenfeest Amsterdam! Zelfs 5 miljoen buitenlandse gasten kiezen jaarlijks voor de stad die meer grachten heeft dan Venetie. De stad waar meer dan 2000 woonboten liggen en je dus een prachtige stek aan het water kunt kopen. Amsterdam heeft zoveel moois en is met recht een prachtige stad om te werken, wonen of bezoeken. Wanneer je er woont en je hebt een bruiloft, verjaardag of misschien zelfs groot personeelsfeest op het programma staan dan is een feestlocatie Amsterdam geen overbodige luxe. Bekijk ook eens het bedrijfsuitje Amsterdam aanbod in de hoofdstad.

   

Feestlocatie Amsterdam: Stayokay Amsterdam Zeeburg

Wil je een spetterend feest geven in Amsterdam en en je op zoek naar een multifunctionele locatie? Zoek dan niet verder want Stayokay Amsterdam Zeeburg is van alle markten thuis. Net buiten het centrum van Amsterdam is de sfeervolle vergader- en feestlocatie, Stayokay Amsterdam Zeeburg gevestigd. Deze multifunctionele locatie heeft maar liefst zeven zalen! De zalen zijn zeer flexibel en geschikt voor verschillende groepsgroottes. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en de fiets. Heb je zin gekregen om een feest te geven op deze unieke locatie? Ga dan naar de pagina van Stayokay Amsterdam Zeeburg voor meer informatie.

- Warme sfeer
- Ruimte voor maximaal 1250 personen
- Geen eigen catering of drank
- Diverse parkeermogelijkheden op loopafstand
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Timorplein 21
  1094 CC Amsterdam
 • www.stayokay.com/nl/hostel/amsterdam-zeeburg / 020 551 3190
   
   

Feestlocatie Amsterdam: Club Lite

De hotspot van Amsterdam is Club Lite! Dacht je dat deze locatie niet beschikbaar was voor feesten of zakelijke evenementen? Dat dacht je dan verkeerd. Deze mooie locatie bezit drie verschillende zalen die je kan afhuren voor verschillende soorten gezelschap en groottes. Club Lite ligt 100 meter van het Amsterdam Food Centre af en is dus erg goed te bereiken met het openbaar vervoer. Een extraatje van Club Lite is dat ze een aanlegplek hebben voor boten. Ben jij klaar voor deze unieke ervaring? Ga dan verder naar de website van Club Lite voor meer informatie.

- Knusse sfeer
- Ruimte voor maximaal 600 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeermogelijkheden in de buurt
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Jan van Galenstraat 24A
  1051 KM Amsterdam
 • www.clublite.nl / 06 36315818
   
   

Feestlocatie Amsterdam: Amsterdam Roest

Wanneer je deze locatie binnenloopt heb je het gevoel alsof je in een fabriek staat. Vroeger was deze locatie dan ook echt een fabriek, het Koud Gas Gebouw. Het gebouw is opgeknapt tot de multifunctionele locatie zoals die nu is. Amsterdam Roest is onder andere geschikt voor grote evenementen, feesten en festivals. Amsterdam is goed te bereiken met de boot, het openbaar vervoer en de auto. Ook zijn er parkeerplaatsen aanwezig op de locatie. Geïnteresseerd in deze locatie? Klik dan hieronder op meer informatie en ga naar de website van Amsterdam Roest.

- Industriële sfeer
- Ruimte voor maximaal 1200 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeermogelijkheden in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Jacob Bontiusplaats 1
  1018 LL Amsterdam
 • www.amsterdamroest.nl / 020 308 0283
   
   

Feestlocatie op het water: Feestboot Kapitein Anna

Een uniek feest verdient een uniek feestlocatie. Voor deze unieke plek zit je bij ‘’Feestboot Kapitein Anna’’ op de juiste plek, deze locatie heet namelijk niet voor niets ‘’feestboot’’! Feestelijke zalen, een nautische sfeer en de optie om de boot compleet aan te passen naar jullie wens maakt het een feestzaal van vele mogelijkheden. Een bruisend feest gegarandeerd! Daarnaast is feesten op een boot natuurlijk super leuk om eens meegemaakt te hebben. Zelfs tot in de late uurtjes doorgaan is geen probleem, je kunt zelfs samen met je gasten aansluitend overnachten op ‘’Feestboot Kapitein Anna’’. Ben jij klaar voor deze unieke locatie?

- Van 40 tot 250 personen
- Unieke ervaring
- Plaats: Amsterdam
 • NDSM-Pier 6
  1033 RE Amsterdam
 • www.kapiteinanna.nl / 06 55345911
   
   

Feestlcatie Amsterdam: Sugarfactory

Op zoek naar een locatie waarbij je echt een ‘’underground’’ gevoel krijgt? Dan ben bij je bij cultuurpodium Sugarfactory aan het juiste adres. Bij deze intieme locatie komt er geen daglicht naar binnen, hierdoor heb je niet meer het gevoel dat je in het drukke centrum van Amsterdam bent. De locatie is onder andere geschikt voor bedrijfsevenementen, feesten en borrels. Sugarfactory ligt midden in het centrum van Amsterdam en op loopafstand zijn er verschillende parkeergarages gevestigd. Wil je een feest geven op deze ‘zoete’ locatie? Ga dan verder naar de website van Sugarfactory voor meer informatie.

-  Sfeervolle locatie
- Ruimte voor maximaal 550 personen
- Geen eigen catering of drank
- Diverse parkeergelegenheden op loopafstand
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Lijnbaansgracht 238
  1017 PH Amsterdam
 • www.sugarfactory.nl / 020 6270008
   
   

Feestlocatie Amsterdam: Het Sieraad

Het idee hebben dat je buiten bent maar toch een dak boven je hoofd hebben voor het geval het slecht weer is, dit gevoel krijg je bij de locatie Het Sieraad. Tussen de drie verschillende gebouwen van Het Sieraad in bevind zich een buitenplaats waar ook feesten georganiseerd kunnen worden. Deze locatie is onder andere geschikt voor bedrijfsbijeenkomsten en feesten. De locatie is goed te bereiken met de boot, de auto en het openbaar vervoer. Nabij de locatie is er ook een mogelijkheid om te parkeren. Enthousiast geworden over deze locatie? Klik dan hieronder om naar de website van Het Sieraad te gaan.

- Moderne locatie
- Ruimte voor maximaal 500 personen
- Eigen catering mogelijk
- Parkeermogelijkheden in de buurt
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Postjesweg 1
  1057 DT Amsterdam
 • www.het-sieraad.nl / 020 8200928
   
   

Feestlocatie Amsterdam: Pllek

Heb je specifieke wensen en zou je het liefst een locatie helemaal zelf willen samenstellen? Dat is mogelijk bij Pllek. De locatie is compleet naar wens in te richten, het is namelijk een ‘lege’ loods. Pllek is geschikt voor onder andere bedrijfsevenementen, feesten en diners. De loods kan kleiner worden gemaakt door delen af te schermen. Pllek is dus geschikt voor allerlei groepsgroottes. Nog een pluspunt van Pllek is het uitzicht; de prachtige skyline van Amsterdam. De locatie is goed te bereiken met het openbaar en met de auto. Het is mogelijk om nabij Pllek de auto te parkeren. Wil je meer informatie over deze locatie? Klik dan hieronder door naar de website.

- Industriële uitstraling
- Ruimte voor maximaal 350 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeermogelijkheden 
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Tt. Neveritaweg 59
  1033 WB Amsterdam
 • www.pllek.nl / 020 2900020
   
   

Feestlocatie Zuidpark Amsterdam

Een feestje in de hoofdstad? Een mooie plek daarvoor is Zuidpark, gelegen in de stad maar ook nog groen.  Je kunt de dag beginnen in de espressobar, waar heerlijke verse koffie geserveerd wordt. Het hoogtepunt van de locatie, letterlijk en figuurlijk, is echter het Urban Farming dak. Hier worden verse producten verbouwd, maar kun je ook gaan zitten om gezellig te lunchen of te dineren. Hierbij kun je genieten van producten die op het eigen dak geteeld zijn. Dit kan ook in het restaurant, als je het dak iets te fris vindt. Ook is er een zaal beschikbaar waar je bijvoorbeeld met het hele gezelschap een film kunt bekijken. Deze zaal heeft daarnaast een speciale touch waardoor iedereen zich uniek voelt. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Ga dan naar de pagina van Zuidpark Amsterdam voor meer informatie.

 

- Tot 300 personen
- Stukje natuur midden in Amsterdam
- Plaats: Amsterdam

 
 • Spaklerweg 52
  1114 AE Amsterdam
 • 088 5421300
   
   

Feestlocatie Amsterdam: ABE

Iedere Amsterdammer is wel eens voorbij deze locatie gelopen, zonder te hebben kunnen zien hoe gaaf het er aan de binnenkant uit ziet. ABE laat geen daglicht binnen in hun feestzalen waardoor je volledig afgezonderd bent van de drukte van Amsterdam. De elegante maar ook moderne stijl van de locatie maakt het een flexibele locatie die geschikt is voor veel doeleinden. Abe is onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, gala’s en diners. ABE is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. Maar er zijn ook genoeg parkeergelegenheden in de omgeving mocht je met de auto willen komen. Klik hieronder om naar de website van ABE te gaan.

-  Warme sfeer
- Ruimte voor maximaal 450 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeermogelijkheden in de buurt
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Amstelstraat 30
  1017 DA Amsterdam
 • www.clubabe.com / 020 8457872
   
   

Feestlocatie Amsterdam-Duivendrecht: Endemol Studio's

Normaal gesproken zie je deze locatie alleen wanneer je naar GTST op televisie aan het kijken bent. Maar het is ook mogelijk om bij Endemol Studio’s een feest, congres, bedrijfsbijeenkomst of ander evenement te organiseren. De Studio’s liggen niet in het centrum van Amsterdam maar in Amsterdam Duivendrecht. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en ook zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Laat je gezelschap de hoofdrol spelen tijdens jullie evenement bij Endemol Studio’s!

-  Exclusieve locatie
- Ruimte voor maximaal 1700 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeermogelijkheden 
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • MediArena 2
  1114 BC Amsterdam-Duivendrecht
 • www.endemol.nl / 020 8931000
   
   

Feestlocatie Amsterdam: Level Eleven Amsterdam

Amsterdam is een prachtige stad om door heen te slenteren, maar wist je dat de stad ook heel erg mooi is van bovenaf? Level Eleven laat dit je zien met een fantastisch 360-graden uitzicht over de stad vanaf de ‘’elfde verdieping’’. De locatie is onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten en unieke bedrijfsevenementen. Level Eleven is goed te bereiken met het openbaar vervoer want de locatie is gevestigd naast het station van Amsterdam Centraal. Ook is er vlakbij een parkeergarage dus het is ook mogelijk om gewoon met de auto te komen. Enthousiast over deze locatie? Klik dan door naar de website voor meer informatie.

-  Hippe locatie
- Ruimte voor maximaal 250 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeermogelijkheden in de buurt
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer

 • Stationsplein 51
  1012 AB Amsterdam
 • www.level-eleven.nl / 020 5535000
   

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE AMSTERDAM EN OMGEVING

Ben je op zoek naar een feestlocatie Aalsmeer, feestlocatie Amstelveen, Feestlocatie Zaanstad of Huizen, Weesp of Uithoorn? Stuk voor stuk hebben deze plaatsen in de omgeving van Amsterdam verschillende mogelijkheden. Omdat het in de omgeving van Amsterdam is kun je wellicht makkelijker bij deze locaties komen als je het vergelijkt met een locatie in het hartje van Amsterdam. Maar deze prachtige drukte heeft natuurlijk ook zijn charme. Of je nu in het hartje centrum van Amsterdam of de mooie omgeving van Amsterdam een feestlocatie kiest. We helpen je graag op weg bij het vinden van de ideale trouwlocatie of feestlocatie die aansluit bij je wensen.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact