Feestlocatie Amsterdam arrangementen

Ben je in onze hoofdstad op zoek naar een feestlocatie Amsterdam? We helpen je met ons feestlocatie aanbod in Amsterdam graag op weg bij het vinden van de ideale locatie. Waar kijk je allemaal naar wanneer je op zoek gaat naar een feestlocatie Amsterdam? Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden dat het vinden van de perfecte een flinke klus is maar best intensief. We hebben daarom een divers aanbod van mogelijkheden om je alvast op weg te helpen bij het vinden van een feestlocatie Amsterdam. Of dat dit op vergadergebied is met een vergaderlocatie Amsterdam, een leuk feestje waardoor je op zoek bent naar zaalverhuur in Amsterdam. Maar wat past er bij je? Wil je een locatie waar je zelf je catering kunt regelen, kies je juist voor een locatie waar alles inbegrepen zit of misschien heb je wel zelf een idee bij hoe je het wilt inrichten. Wellicht heb je voor iemand anders de touwtjes in handen wat de druk nog wat groter maakt. Je ziet wel dat er veel mogelijk is waaronder bijvoorbeeld een bijzonder themafeest Amsterdam. Onze feestlocaties Amsterdam hebben verschillende eigenschappen. De 1 ligt in het centrum, de andere locatie er juist buiten, helemaal buiten Amsterdam of met een enorme parkeerplaats. We hopen je op weg te helpen bij het vinden van een feestlocatie Amsterdam en wensen je alvast een enorm succesvol feest toe.

Maak hieronder je keuze!

   

feestlocatie Amsterdam    
 

Feestlocatie arrangementen Amsterdam (€15-40 p.p.)

Het kan nog best een stevige klus zijn, het vinden van de best passende feestlocatie voor je feest. Veel locaties die online te vinden zijn, zijn enkel interessant voor de wat ruimere budgetten. Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Amsterdam die ook geschikt zijn voor budgetten tussen de €15 en €40 p.p. (voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Bekijk hieronder het overzicht van onze huislocaties in de omgeving van Amsterdam. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info   
Amsterdam Centrum 20 - 200 Centrum meer info
Amsterdam Oud-West 20 - 300 Oud-West meer info    
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info
Amsterdam Kattenburg 20 - 200 Kattenburg meer info    
Amsterdam Oostelijk Havengebied 20 - 200 Oostelijk Havengebied meer info
Amsterdam West 10 - 500 Amsterdam West meer info    
Amsterdam Noord 10 - 250 Amsterdam Noord meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

incl. BTW vanaf
€50 p.p.
Betaalbaar feestlocatie arrangement Amsterdam (€50-€75 p.p.)

Betaalbaar feestlocatie arrangement Amsterdam (€50-€75 p.p.)

Ben je op zoek naar een leuke maar vooral ook betaalbare feestlocatie in de regio Amsterdam, Aalsmeer, Zaanstad, Huizen, Amstelveen etc.? Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) ergens tussen de €50 en de €75 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Amsterdam? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze feestlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €50 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe feestlocatie arrangement Amsterdam (€75-€100 p.p.)

Origineelste feestlocaties van Amsterdam (arrangementen vanaf €75-€100 p.p.)

Soms wil je echt iets speciaals. Een feestlocatie met een verhaal. Een bijzondere plek die direct indruk maakt op je gasten. Dan is deze categorie een echte aanrader. Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) ergens tussen de €75 en de €100 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Amsterdam., Amstelveen, Weesp, Huizen, Zaandam etc.? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€100 p.p.
Zeer luxueuze feestlocatie arrangement Amsterdam

Absolute toplocaties voor feesten in regio Amsterdam (vanaf €100 p.p.)

Wil je je gasten laten genieten van het allerbeste dat Amsterdam te bieden heeft? In dat geval heten we je van harte welkom in de Champions League wat betreft feestelijke locaties voor de regio Amsterdam en omgeving. Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) meer dan €100 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €100 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€55 p.p.
Feestlocaties in en rondom het centrum van Amsterdam

Feestlocaties in en rondom het centrum van Amsterdam

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Amsterdam of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

 • Vanaf €55 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€60 p.p.
Mooie buitenlocatie als feestlocatie in Amsterdam of omgeving

Mooie buitenlocatie als feestlocatie in Amsterdam of omgeving

Ben je op zoek naar een feestlocatie op een inspirerende plek voor bijvoorbeeld een bruiloft, personeelsfeest of ander evenement. Bijvoorbeeld aan het water, in de bossen, op de hei, of op een andere plek weg van het veelal drukke stadscentrum? Dan helpen we je in deze categorie graag verder met het vinden van de best passende feestlocatie. Van schitterende hoeve tot adembenemende strandclub, laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken en geniet vervolgens van een heerlijk feest op een inspirerende buitenlocatie in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Huizen etc.

 • Vanaf €60 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Feestlocatie op het Ijsselmeer (stijlvolle zeilboot)

Van trouwerij tot bedrijfsfeest, van zakelijk evenement tot familiefeest, ben je op zoek naar een stijlvolle feestlocatie voor een bijzonder evenement, denk dan ook eens aan een zeilboot. Laat jezelf en je gasten meevaren langs ongekend mooie panorama´s. De wind, de zon, het geluid van opspattend water; geniet van alle elementen die samenkomen en jouw speciale dag tot een onvergetelijk evenement weten te kleuren. Wil je meer weten over deze stijlvolle feestlocatie op het water? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.  

 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
Kale zaalhuur regio Amsterdam (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Kale zaalhuur regio Amsterdam (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Organiseer je binnenkort een feest en ben je op zoek naar de best passende feestlocatie van de regio? Dient de locatie te beschikken over de mogelijkheid om enkel zaalhuur in rekening te brengen (drankjes en eten worden zelf meegenomen). Dan is het best lastig om een zaal te vinden die hieraan voldoet. Wij helpen je graag op weg en kijken binnen ons uitgebreide netwerk van huislocaties of we een dergelijke locatie kunnen vinden die beschikbaar is en voldoet aan alle eisen. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

 • Vanaf €200 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

 • Vanaf €500 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

 • Vanaf €1200 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

 • Vanaf €2400 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€50 p.p.
Betaalbaar trouwlocatie arrangement Amsterdam (€50-€75 p.p.)

Betaalbaar trouwlocatie arrangement Amsterdam (€50-€75 p.p.)

Op je trouwdag wil je natuurlijk dat alles perfect is. Van trouwkleding tot catering, van muziek tot ceremonie, je wilt natuurlijk geen concessies doen. En dat geldt zeker voor de feestlocatie in de omgeving van Amsterdam. Laat je daarom door ons op weg helpen. Is het budget voor locatie, drankjes en eten ergens tussen de €50 en €75 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €50 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe trouwlocatie arrangement Amsterdam (meer dan €75 p.p.)

Luxe trouwlocatie arrangement Amsterdam (meer dan €75 p.p.)

Wordt jullie trouwerij een wat luxere aangelegenheid? En zijn jullie hiervoor op zoek naar net wat exclusievere trouwlocaties in Amsterdam of omgeving?  Laat je dan ook door ons adviseren. Is het budget voor locatie, drankjes en eten meer dan €75 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.
 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Wist je dit over Amsterdam?

Wist je dat in onze hoofdstad ruim meer dan 800.000 mensen wonen? Niet gek als je bedenkt dat er meer dan 15 miljoen dagjesmensen jaarlijks naar deze populaire stad komen. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de bezoekers voor een vrijgezellenfeest Amsterdam! Zelfs 5 miljoen buitenlandse gasten kiezen jaarlijks voor de stad die meer grachten heeft dan Venetie. De stad waar meer dan 2000 woonboten liggen en je dus een prachtige stek aan het water kunt kopen. Amsterdam heeft zoveel moois en is met recht een prachtige stad om te werken, wonen of bezoeken. Wanneer je er woont en je hebt een bruiloft, verjaardag of misschien zelfs groot personeelsfeest op het programma staan dan is een feestlocatie Amsterdam geen overbodige luxe. Bekijk ook eens het bedrijfsuitje Amsterdam aanbod in de hoofdstad.

   

Feestlocatie Amsterdam: Stayokay Amsterdam Zeeburg

Wil je een spetterend feest geven in Amsterdam en en je op zoek naar een multifunctionele locatie? Zoek dan niet verder want Stayokay Amsterdam Zeeburg is van alle markten thuis. Net buiten het centrum van Amsterdam is de sfeervolle vergader- en feestlocatie, Stayokay Amsterdam Zeeburg gevestigd. Deze multifunctionele locatie heeft maar liefst zeven zalen! De zalen zijn zeer flexibel en geschikt voor verschillende groepsgroottes. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en de fiets. Heb je zin gekregen om een feest te geven op deze unieke locatie? Ga dan naar de pagina van Stayokay Amsterdam Zeeburg voor meer informatie.

- Warme sfeer
- Ruimte voor maximaal 1250 personen
- Geen eigen catering of drank
- Diverse parkeermogelijkheden op loopafstand
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Timorplein 21
  1094 CC Amsterdam
 • www.stayokay.com/nl/hostel/amsterdam-zeeburg / 020 551 3190
   
   

Feestlocatie Amsterdam: Club Lite

De hotspot van Amsterdam is Club Lite! Dacht je dat deze locatie niet beschikbaar was voor feesten of zakelijke evenementen? Dat dacht je dan verkeerd. Deze mooie locatie bezit drie verschillende zalen die je kan afhuren voor verschillende soorten gezelschap en groottes. Club Lite ligt 100 meter van het Amsterdam Food Centre af en is dus erg goed te bereiken met het openbaar vervoer. Een extraatje van Club Lite is dat ze een aanlegplek hebben voor boten. Ben jij klaar voor deze unieke ervaring? Ga dan verder naar de website van Club Lite voor meer informatie.

- Knusse sfeer
- Ruimte voor maximaal 600 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeermogelijkheden in de buurt
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Jan van Galenstraat 24A
  1051 KM Amsterdam
 • www.clublite.nl / 06 36315818
   
   

Feestlocatie Amsterdam: Amsterdam Roest

Wanneer je deze locatie binnenloopt heb je het gevoel alsof je in een fabriek staat. Vroeger was deze locatie dan ook echt een fabriek, het Koud Gas Gebouw. Het gebouw is opgeknapt tot de multifunctionele locatie zoals die nu is. Amsterdam Roest is onder andere geschikt voor grote evenementen, feesten en festivals. Amsterdam is goed te bereiken met de boot, het openbaar vervoer en de auto. Ook zijn er parkeerplaatsen aanwezig op de locatie. Geïnteresseerd in deze locatie? Klik dan hieronder op meer informatie en ga naar de website van Amsterdam Roest.

- Industriële sfeer
- Ruimte voor maximaal 1200 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeermogelijkheden in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Jacob Bontiusplaats 1
  1018 LL Amsterdam
 • www.amsterdamroest.nl / 020 308 0283
   
   

Feestlocatie op het water: Feestboot Kapitein Anna

Een uniek feest verdient een uniek feestlocatie. Voor deze unieke plek zit je bij ‘’Feestboot Kapitein Anna’’ op de juiste plek, deze locatie heet namelijk niet voor niets ‘’feestboot’’! Feestelijke zalen, een nautische sfeer en de optie om de boot compleet aan te passen naar jullie wens maakt het een feestzaal van vele mogelijkheden. Een bruisend feest gegarandeerd! Daarnaast is feesten op een boot natuurlijk super leuk om eens meegemaakt te hebben. Zelfs tot in de late uurtjes doorgaan is geen probleem, je kunt zelfs samen met je gasten aansluitend overnachten op ‘’Feestboot Kapitein Anna’’. Ben jij klaar voor deze unieke locatie?

- Van 40 tot 250 personen
- Unieke ervaring
- Plaats: Amsterdam
 • NDSM-Pier 6
  1033 RE Amsterdam
 • www.kapiteinanna.nl / 06 55345911
   
   

Feestlcatie Amsterdam: Sugarfactory

Op zoek naar een locatie waarbij je echt een ‘’underground’’ gevoel krijgt? Dan ben bij je bij cultuurpodium Sugarfactory aan het juiste adres. Bij deze intieme locatie komt er geen daglicht naar binnen, hierdoor heb je niet meer het gevoel dat je in het drukke centrum van Amsterdam bent. De locatie is onder andere geschikt voor bedrijfsevenementen, feesten en borrels. Sugarfactory ligt midden in het centrum van Amsterdam en op loopafstand zijn er verschillende parkeergarages gevestigd. Wil je een feest geven op deze ‘zoete’ locatie? Ga dan verder naar de website van Sugarfactory voor meer informatie.

-  Sfeervolle locatie
- Ruimte voor maximaal 550 personen
- Geen eigen catering of drank
- Diverse parkeergelegenheden op loopafstand
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Lijnbaansgracht 238
  1017 PH Amsterdam
 • www.sugarfactory.nl / 020 6270008
   
   

Feestlocatie Amsterdam: Het Sieraad

Het idee hebben dat je buiten bent maar toch een dak boven je hoofd hebben voor het geval het slecht weer is, dit gevoel krijg je bij de locatie Het Sieraad. Tussen de drie verschillende gebouwen van Het Sieraad in bevind zich een buitenplaats waar ook feesten georganiseerd kunnen worden. Deze locatie is onder andere geschikt voor bedrijfsbijeenkomsten en feesten. De locatie is goed te bereiken met de boot, de auto en het openbaar vervoer. Nabij de locatie is er ook een mogelijkheid om te parkeren. Enthousiast geworden over deze locatie? Klik dan hieronder om naar de website van Het Sieraad te gaan.

- Moderne locatie
- Ruimte voor maximaal 500 personen
- Eigen catering mogelijk
- Parkeermogelijkheden in de buurt
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Postjesweg 1
  1057 DT Amsterdam
 • www.het-sieraad.nl / 020 8200928
   
   

Feestlocatie Amsterdam: Pllek

Heb je specifieke wensen en zou je het liefst een locatie helemaal zelf willen samenstellen? Dat is mogelijk bij Pllek. De locatie is compleet naar wens in te richten, het is namelijk een ‘lege’ loods. Pllek is geschikt voor onder andere bedrijfsevenementen, feesten en diners. De loods kan kleiner worden gemaakt door delen af te schermen. Pllek is dus geschikt voor allerlei groepsgroottes. Nog een pluspunt van Pllek is het uitzicht; de prachtige skyline van Amsterdam. De locatie is goed te bereiken met het openbaar en met de auto. Het is mogelijk om nabij Pllek de auto te parkeren. Wil je meer informatie over deze locatie? Klik dan hieronder door naar de website.

- Industriële uitstraling
- Ruimte voor maximaal 350 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeermogelijkheden 
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Tt. Neveritaweg 59
  1033 WB Amsterdam
 • www.pllek.nl / 020 2900020
   
   

Feestlocatie Zuidpark Amsterdam

Een feestje in de hoofdstad? Een mooie plek daarvoor is Zuidpark, gelegen in de stad maar ook nog groen.  Je kunt de dag beginnen in de espressobar, waar heerlijke verse koffie geserveerd wordt. Het hoogtepunt van de locatie, letterlijk en figuurlijk, is echter het Urban Farming dak. Hier worden verse producten verbouwd, maar kun je ook gaan zitten om gezellig te lunchen of te dineren. Hierbij kun je genieten van producten die op het eigen dak geteeld zijn. Dit kan ook in het restaurant, als je het dak iets te fris vindt. Ook is er een zaal beschikbaar waar je bijvoorbeeld met het hele gezelschap een film kunt bekijken. Deze zaal heeft daarnaast een speciale touch waardoor iedereen zich uniek voelt. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Ga dan naar de pagina van Zuidpark Amsterdam voor meer informatie.

 

- Tot 300 personen
- Stukje natuur midden in Amsterdam
- Plaats: Amsterdam

 
 • Spaklerweg 52
  1114 AE Amsterdam
 • 088 5421300
   
   

Feestlocatie Amsterdam: ABE

Iedere Amsterdammer is wel eens voorbij deze locatie gelopen, zonder te hebben kunnen zien hoe gaaf het er aan de binnenkant uit ziet. ABE laat geen daglicht binnen in hun feestzalen waardoor je volledig afgezonderd bent van de drukte van Amsterdam. De elegante maar ook moderne stijl van de locatie maakt het een flexibele locatie die geschikt is voor veel doeleinden. Abe is onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, gala’s en diners. ABE is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. Maar er zijn ook genoeg parkeergelegenheden in de omgeving mocht je met de auto willen komen. Klik hieronder om naar de website van ABE te gaan.

-  Warme sfeer
- Ruimte voor maximaal 450 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeermogelijkheden in de buurt
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Amstelstraat 30
  1017 DA Amsterdam
 • www.clubabe.com / 020 8457872
   
   

Feestlocatie Amsterdam-Duivendrecht: Endemol Studio's

Normaal gesproken zie je deze locatie alleen wanneer je naar GTST op televisie aan het kijken bent. Maar het is ook mogelijk om bij Endemol Studio’s een feest, congres, bedrijfsbijeenkomst of ander evenement te organiseren. De Studio’s liggen niet in het centrum van Amsterdam maar in Amsterdam Duivendrecht. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en ook zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Laat je gezelschap de hoofdrol spelen tijdens jullie evenement bij Endemol Studio’s!

-  Exclusieve locatie
- Ruimte voor maximaal 1700 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeermogelijkheden 
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • MediArena 2
  1114 BC Amsterdam-Duivendrecht
 • www.endemol.nl / 020 8931000
   
   

Feestlocatie Amsterdam: Level Eleven Amsterdam

Amsterdam is een prachtige stad om door heen te slenteren, maar wist je dat de stad ook heel erg mooi is van bovenaf? Level Eleven laat dit je zien met een fantastisch 360-graden uitzicht over de stad vanaf de ‘’elfde verdieping’’. De locatie is onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten en unieke bedrijfsevenementen. Level Eleven is goed te bereiken met het openbaar vervoer want de locatie is gevestigd naast het station van Amsterdam Centraal. Ook is er vlakbij een parkeergarage dus het is ook mogelijk om gewoon met de auto te komen. Enthousiast over deze locatie? Klik dan door naar de website voor meer informatie.

-  Hippe locatie
- Ruimte voor maximaal 250 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeermogelijkheden in de buurt
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer

 • Stationsplein 51
  1012 AB Amsterdam
 • www.level-eleven.nl / 020 5535000
   

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland