Zakelijke feestlocaties Amsterdam

ook voor zakelijke feesten, klantendagen en productpresentaties in Aalsmeer, Zaanstad, Huizen en Amstelveen.

Zakelijke feestlocatie Amsterdam arrangementen

Ben je in onze hoofdstad op zoek naar een feestlocatie Amsterdam? We helpen je met ons feestlocatie aanbod in Amsterdam graag op weg bij het vinden van de ideale locatie. Waar kijk je allemaal naar wanneer je op zoek gaat naar een feestlocatie Amsterdam? Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden dat het vinden van de perfecte een flinke klus is maar best intensief. We hebben daarom een divers aanbod van mogelijkheden om je alvast op weg te helpen bij het vinden van een feestlocatie Amsterdam (kijk voor workshops op Onemotion workshops Amsterdam). Of dat dit op vergadergebied is met een vergaderlocatie Amsterdam, een leuk feestje waardoor je op zoek bent naar zaalverhuur in Amsterdam. Maar wat past er bij je? Wil je een locatie waar je zelf je catering kunt regelen, kies je juist voor een locatie waar alles inbegrepen zit of misschien heb je wel zelf een idee bij hoe je het wilt inrichten. Wellicht heb je voor iemand anders de touwtjes in handen wat de druk nog wat groter maakt. Je ziet wel dat er veel mogelijk is waaronder bijvoorbeeld een bijzonder themafeest Amsterdam. Onze feestlocaties Amsterdam hebben verschillende eigenschappen. De 1 ligt in het centrum, de andere locatie er juist buiten, helemaal buiten Amsterdam of met een enorme parkeerplaats. We hopen je op weg te helpen bij het vinden van een feestlocatie Amsterdam en wensen je alvast een enorm succesvol feest toe.

Vergeet niet om je feest aan te kleden :

Amstel Boathouse: gastvrije feestlocatie aan de Amstel in Amsterdam-Zuid
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Amstel Boathouse: zakelijke feestlocatie aan de Amstel in Amsterdam-Zuid

Voor zakelijk feest, vergadering, of andere evenement van 4 tot 1.000 pers.

Ben je op zoek naar een mooie locatie voor een zakelijk feest, productpresentatie, klantendag of ander zakelijk evenement in de omgeving van Amsterdam-Zuid. Dan is het Amstel Boathouse een echte aanrader. Met een omvangrijk terras en maar liefst 8 zalen geschikt voor verschillende groepsgroottes vind je hier alles wat je nodig hebt. Deze feestlocatie in Amsterdam Zuid beschikt ook over een overdekte veranda en een eigen aanlegsteiger aan de Amstel.

Smiley face Gelegen aan Amstel in Amsterdam-Zuid

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 1.000 pers. 

Smiley face Grootste zaal: max. 200 pers. Kleinste: Max. 4 pers. 

Smiley face 8 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: eigen aanlegsteiger aan de Amstel 

Wil je meer informatie over het organiseren van een bedrijfsfeest, vergadering of zakelijk evenement in het Amstel Boathouse, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Feestlocatie op het water Zeetjalk (kleine en grote groepen)
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Feestlocatie op het water Zeetjalk (kleine en grote groepen)

Vergaderen t/m 26 pers., overnachten t/m 18 pers., zakelijke evenementen t/m 750 pers.

Zoeken jullie een bijzondere locatie voor een zakelijk feest, vergadering of ander zakelijk evenement niet ver van Amsterdam? Misschien is een evenement op het water dan een leuk idee?! Zeil over het Ijsselmeer of door het Waddengebied en geniet van elkaars gezelschap. Ook hele grote groepen (tot 750 personen) kunnen terecht bij deze aanbieder, vanwege de mogelijkheid om bevriende schepen in te zetten.

Smiley face Vaargebied: Ijsselmeer en Waddenzee; opstappen in Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale capaciteit overdag: 34 pers. ; Met overnachting Max. 18 pers.

Smiley face Maximale capaciteit uit te breiden tot 750 pers. via bevriende thuisvloot van Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 26 pers. Met overnachting Max. 18 pers. 

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.190 (exc. BTW), exclusief catering

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Forteiland Ijmuiden: heel bijzondere feestlocatie vlakbij Amsterdam
incl. BTW vanaf
€85 p.p.

Forteiland Ijmuiden: heel bijzondere feestlocatie vlakbij Amsterdam

Voor zakelijk feest, klantendag, vergadering, of andere evenement van 10 tot 600 pers.

Soms ben je op zoek naar echt iets bijzonders. En wat is er nu nog specialer dan je eigen eiland als locatie voor je feest, teambuilding activiteit of vergadering? De feestlocatie ligt dan misschien niet direct in Amsterdam zelf, maar is gelegen in de omgeving (IJmuiden). Met de boot worden jullie vanaf de haven van IJmuiden naar het Forteiland gebracht, waarna jullie je in een andere wereld wanen. Op het forteiland zelf is er heel veel mogelijk. Van particulier of zakelijk feest tot compleet company festival met workshops en teambuilding activiteiten.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Maximale capaciteit: 600 pers. 

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen 

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement op het bijzondere Forteiland Ijmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Maak van je eigen locatie een hele gave feestlocatie in Amsterdam: Foodtruck Festival
incl. BTW vanaf
€110 p.p.

Maak van je eigen locatie een hele gave feestlocatie in Amsterdam: Foodtruck Festival

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een feestlocatie in Amsterdam. Mogelijk heb je op deze pagina al een leuke feestlocatie gevonden, maar wist je dat je ook je eigen locatie kunt laten veranderen in een heel leuk Foodtruck Festivallocatie? De belangrijkste voorwaarde is dat je beschikt over een eigen buitenterrein (bijvoorbeeld bedrijfstuin) of een privétuin (als het maar geen op openbaar terrein is). En voor je het weet loop je over je eigen Foodtruck festival met vrienden en collega´s en geniet je van die karakteristieke sfeer die je mogelijk al kent van andere Foodtruck Festivals. Er is wel een groot verschil: dit Foodtruck festival op jullie eigen locatie in de omgeving van Amsterdam is er echt alleen maar voor jullie. Meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Feestlocatie van Upevents: festival gevoel in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocatie van Upevents: festival gevoel in Amsterdam

Voor bedrijfsfeesten en zakelijke evenementen met een festivalgevoel van 10 tot 5000 pers.

Wat hebben we het gemist tijdens de lockdown, het heerlijke festival gevoel. Iedereen is buiten en geniet van de zon, een heerlijk drankje en de allerleukste muziek.  En dat gevoel is nu precies wat je krijgt van een bezoek aan de zakelijke feestlocatie van Upevents in Amsterdam. Van kleine groepen tot echt hele grote groepen kunnen hier terecht voor hun feest. Van bedrijfsfeest tot klantendag, het is allemaal mogelijk.  Erg leuk zijn ook de diverse teambuilding activiteiten die de locatie ter beschikking heeft.

Smiley face Groene locatie in de Tuinen van West in Amsterdam 

Smiley face Maximale capaciteit: 5000 pers. 

Smiley face Grootste zaal: max. 750 pers. Kleinste: max. 50 pers. 

Smiley face 7 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig

Smiley face Grote parkeerterrein voor de deur

Smiley face Bijzonderheden: Beachclub in Amsterdam, strand- en festival gevoel 

Wil je meer informatie over het organiseren van een bedrijfsfeest, vergadering of zakelijk evenement op de UPevents feestlocatie in de Tuinen van West in Amsterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Race Circuit Zandvoort; hele exclusieve feestlocatie in de duinen
excl. BTW vanaf
€250 p.p.

Race Circuit Zandvoort; hele exclusieve feestlocatie in de duinen

Voor exclusieve bedrijfsuitjes, vergaderingen, klantendagen, productpresenaties en feesten.

Wie kent het Race Circuit in Zandvoort niet? De plek waar inmiddels alweer voor het tweede opeenvolgende jaar de Dutch F1 Grandprix werd gereden, is wereldberoemd. Maar wist je dat het circuit ook een mooie plek is om een exclusief bedrijfsevenement te organiseren? Van exclusieve teambuilding tot productpresentatie, van vergadering tot klantendag, er is heel veel mogelijk. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Smiley face Gelegen in de duinen van Zandvoort op 2 km van NS station Zandvoort

Smiley face Maximale evenement capaciteit: 2.750 pers., feesten voor 50 tot 1500 pers.

Smiley face Grootste zaal: max. 900 pers. (theater)

Smiley face 45 verschillende ruimtes

Smiley face Goede parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: diverse leuke team building activiteiten zoals zelf circuit rijden, race simulatoren, pitbox challenge  

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, vergadering of zakelijk evenement bij het Circuit van Zandvoort, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Mooie twee-mast brigantijn: zakelijke feestlocatie op het water vlakbij Amsterdam
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Mooie twee-mast brigantijn: zakelijke feestlocatie op het water vlakbij Amsterdam

Voor zakelijke evenementen tot 85 personen.

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, bedrijfsfeest of ander zakelijk evenement? Misschien is het dan een leuk idee om het evenement te organiseren op het water en wel op een schitterende twee-mast brigantijn? Vertrek is mogelijk uit een van de volgende havens: Lelystad, Volendam, Amsterdam, IJmuiden, Enkhuizen, Almere, Hoorn, Medemblik, Urk, Kampen, Stavoren en Lemmer.

Smiley face Opstappen in: Lelystad, Volendam, Amsterdam, IJmuiden, Enkhuizen, Almere, Hoorn, Medemblik, Urk, Kampen, Stavoren en Lemmer

Smiley face Maximale capaciteit varend: 50 pers. ; Stilstaand Max. 85 pers.

Smiley face Minimale vanafprijs indicatie: €1.600 (exc. BTW), overnachten niet mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de 2-mast brigantijn, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Van der Valk hotel Amsterdam Amstel: zakelijke feestlocatie
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Van der Valk hotel Amsterdam Amstel: zakelijke feestlocatie

Voor feesten, vergaderingen en zakelijke evenementen tot 350 personen.

Op een steenworp afstand van metrostation Amsterdam Overamstel ligt het van der Valk hotel Amsterdam Amstel. Hier is het mogelijk om vergaderingen en andere zakelijke evenementen te organiseren tot wel 350 personen (receptie) en 300 personen (theatersetting).  Bekijk hieronder de belangrijkste eigen eigenschappen van deze vergaderlocatie in Amsterdam.

Smiley face Gelegen op 450 meter van metrostation Amsterdam Overamstel

Smiley face Maximale capaciteit: 350 pers. (receptie) en 300 pers. (theater setting)

Smiley face Grootste zaal: max. 300 pers. (theatersetting) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 12 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: zwembad en wellness aanwezig 

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk Amsterdam Amstel hotel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Fort Beemster: uniek Unesco monument als landelijke feestlocatie 20 min. buiten Amsterdam
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Fort Beemster: uniek Unesco monument als zakelijke feestlocatie 20 min. buiten Amsterdam

Voor bedrijfsfeesten, vergaderingen en zakelijke evenementen tot 250 pers.

Het imposante Fort Beemster heeft een geschiedenis die teruggaat tot het begin van de vorige eeuw. Inmiddels is het fort een door Unesco beschermde wellness- en feestlocatie waar mensen heerlijk kunnen genieten van de bijzondere omgeving.  Het fort is een mooie locatie voor bedrijfsfeesten en zakelijke evenementen in diverse groepsgroottes. Geniet ook van de buitenruimte van het fort met groot terras en ontspannende sfeer met haardvuur en bedoeïenentent.

Smiley face Gelegen in de prachtige Beemsterpolder op 20 min. rijden vanaf Amsterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 250 pers. 

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 30 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face Groot terras bar met buitenkeuken, loungebanken, hangmatten, bedoeïenentent, met gezellig haardvuur

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: rondvaart met luxe salonboot mogelijk (max. 35 personen) 

Wil je meer informatie over het organiseren van een bedrijfsfeest, vergadering of zakelijk evenement op het bijzondere Fort Beemster, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Paviljoen Puur: hele bijzondere feestlocatie in Diemen (10 km vanaf het centrum van Amsterdam)
incl. BTW vanaf
€85 p.p.

Paviljoen Puur: bijzondere zakelijke feestlocatie in Diemen (10 km vanaf het centrum van Amsterdam)

Voor bedrijfsfeesten, vergaderingen en evenementen tot 175 pers.

Wat is er mooier dan het organiseren van een zakelijk feest midden in de natuur? En dan in een feestlocatie die ook nog eens op een steenworp afstand van het centrum van Amsterdam te vinden is.  Het maakt Paviljoen Puur in de natuur van Diemen een gewilde locatie voor bedrijfsfeesten en zakelijke evenementen. En het is niet alleen mogelijk om in de zomer te feesten. Het hele jaar door, dus ook in de winter, kun je terecht op deze feestlocatie voor een waanzinnig feest.

Smiley face Gelegen in het groen in Diemen op 10 km van het centrum van Amsterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 175 pers. 

Smiley face Grootste zaal: max. 150 pers. Kleinste: max. 70 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face stretch tent mogelijk buiten

Smiley face Gratis parkeergelegenheid (40 auto´s) en betaald parkeren op 200m

Smiley face Bijzonderheden: winterfeesten zijn goed mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een bedrijfsfeest, vergadering of zakelijk evenement in het bijzondere Paviljoen Puur, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Tobacco Theater: imponerende feestlocatie in het centrum van Amsterdam
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Tobacco Theater: imponerende zakelijke feestlocatie in het centrum van Amsterdam

Voor zakelijk feest, congres, of andere evenement van 10 tot 600 pers.

Ben je op zoek naar een centraal gelegen locatie in het centrum van Amsterdam waar je een enorm leuk bedrijfsfeest, congres, vergadering of ander zakelijk evenement kunt organiseren,  wellicht is het Tobacco Theater dan een mooie oplossing voor je evenement. In deze schitterende zaal is het mogelijk om een feest of ander evenement te geven voor wel 600 genodigden.

Smiley face Gelegen in het Centrum van Amsterdam

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 600 pers. 

Smiley face Grootste zaal: max. 350 pers. Kleinste: Max. 4 pers. 

Smiley face 9 verschillende zalen

Smiley face Diverse parkeergarages in omgeving (niet gratis)

Smiley face Ook geschikt als congreslocatie

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het Tobacco Theater, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Las Vegas Casino themafeest op een feestlocatie in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Las Vegas Casino themafeest op een feestlocatie in Amsterdam

Keuze uit 8 feestlocaties of je eigen locatie in Amsterdam; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Ben je op zoek naar een feestlocatie in Amsterdam? En wil je er dan het liefste ook meteen een leuk thema aan koppelen? Waarom kies je dan niet voor dit Las Vegas themafeest met Blackjack, Roulette en pokeren? Tijdens dit arrangement speelt u met fictief geld, zodat er geen grote verliezers zijn op het einde van de avond. Dit Las Vegas Casino themafeest is inclusief diner en kan worden gehouden op 8 verschillende feestlocaties in Amsterdam of op je eigen feestlocatie. Wil je meer weten over dit leuke themafeest, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Moorddiner themafeest op een feestlocatie in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner themafeest op een feestlocatie in Amsterdam

Keuze uit 8 feestlocaties of je eigen locatie in Amsterdam; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Ben je op zoek naar een feestlocatie enerzijds en een leuk thema anderzijds? Dan is deze klassieker een absolute aanrader. Diverse moorddiners zijn mogelijk. Naast het klassieke moorddiner (of moordlunch) is het mogelijk om te kiezen voor een Virtual Reality variant of een Maffia moorddiner variant. De hoofdvragen bij dit ongeveer 3 uur durende speldiner zijn natuurlijk: wie heeft het gedaan? Wat was het motief voor de moord? En hoe is het slachtoffer precies om het leven gekomen? Bij dit moorddiner is een heerlijk diner inbegrepen. Het is mogelijk om dit moorddiner te organiseren op 8 feestlocaties in Amsterdam. Wil je meer weten over dit leuke themafeest, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Goud en Fout themafeest op een feestlocatie in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Goud en Fout themafeest op een feestlocatie in Amsterdam

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Zijn jullie klaar voor een avondvullend programma met de leukste meezingers en muzikale spelletjes? Ga helemaal los op de dansvloer op disco classics, 80´s en 90´s, apréski, Nederlandstalige meezingers en veel andere leuke muziek. Tussendoor gaan jullie de strijd met elkaar aan op de dansvloer en bij het zingen. Winnen de jongens of toch de meisjes? De avond zit vol diverse verrassingen en de interactie tussen het publiek en de DJ´s/spelleiders is fantastisch. Dit Goud en Fout themafeest is inclusief diner en kan worden gehouden op verschillende feestlocaties in Amsterdam (locatie is inbegrepen) of op je eigen feestlocatie. Wil je meer weten over dit leuke themafeest, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Gek op Holland dinerspel op een feestlocatie in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Gek op Holland dinerspel op een feestlocatie in Amsterdam

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Ben je op zoek naar een vrolijke invulling van je feest met een oerhollandse sfeer? Dan is het Gek op Holland dinerspel een superleuke aanrader. Diverse leuke spellen met een Nederlands thema komen aan bod terwijl jullie genieten van een heerlijk diner. De feestlocatie is inbegrepen en hiervoor heeft u in uw stad de keuze uit verschillende feestlocaties die door de uitvoerder zijn geselecteerd.  Dit Gek op Holland dinerspel is inclusief diner en kan worden gehouden op verschillende feestlocaties in Amsterdam of op je eigen feestlocatie. Wil je meer weten over dit leuke dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Walking dinner themafeest op een feestlocatie in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Walking dinner themafeest op een feestlocatie in Amsterdam

Keuze uit 8 feestlocaties of je eigen locatie in Amsterdam; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Ben je op zoek naar een feestlocatie en wil je dit koppelen aan een unieke activiteit? Kies dan voor een walking dinner op 1 van de 8 feestlocaties in Amsterdam. Tijdens een leuke feestavond ga je ook actief aan de slag. Na een welkomstdrankje en voorgerecht ga je op pad en voer je in teams opdrachten uit. Bij het hoofdgerecht is het tijd om de juiste strategie te bespreken voor de laatste spellen. Als laatste geniet je van het dessert terwijl de uitslag bekend zal worden gemaakt. Hierna kan het feest losbarsten en de avond doorgaan tot in de late uurtjes. Interesse? Vraag vrijblijvend meer informatie aan over deze activiteit.

Wist je dit over Amsterdam?

Wist je dat in onze hoofdstad ruim meer dan 800.000 mensen wonen? Niet gek als je bedenkt dat er meer dan 15 miljoen dagjesmensen jaarlijks naar deze populaire stad komen. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de bezoekers voor een vrijgezellenfeest Amsterdam! Zelfs 5 miljoen buitenlandse gasten kiezen jaarlijks voor de stad die meer grachten heeft dan Venetie. De stad waar meer dan 2000 woonboten liggen en je dus een prachtige stek aan het water kunt kopen. Amsterdam heeft zoveel moois en is met recht een prachtige stad om te werken, wonen of bezoeken. Wanneer je er woont en je hebt een bruiloft, verjaardag of misschien zelfs groot personeelsfeest op het programma staan dan is een feestlocatie Amsterdam geen overbodige luxe. Bekijk ook eens het bedrijfsuitje Amsterdam aanbod in de hoofdstad.

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE AMSTERDAM EN OMGEVING

Ben je op zoek naar een feestlocatie Aalsmeer, feestlocatie Amstelveen, Feestlocatie Zaanstad of Huizen, Weesp of Uithoorn? Stuk voor stuk hebben deze plaatsen in de omgeving van Amsterdam verschillende mogelijkheden. Omdat het in de omgeving van Amsterdam is kun je wellicht makkelijker bij deze locaties komen als je het vergelijkt met een locatie in het hartje van Amsterdam. Maar deze prachtige drukte heeft natuurlijk ook zijn charme. Of je nu in het hartje centrum van Amsterdam of de mooie omgeving van Amsterdam een feestlocatie kiest. We helpen je graag op weg bij het vinden van de ideale trouwlocatie of feestlocatie die aansluit bij je wensen.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact