Congreslocatie Amsterdam

ook voor een congrescentrum in Aalsmeer, Zaanstad, Huizen, Zaandam, Amstelveen en omgeving.

Congreslocatie Amsterdam arrangementen

Bent u op zoek naar een congreslocatie Amsterdam? We helpen u graag op weg bij het vinden van de perfecte locatie voor een congres of symposium. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen een congres of symposium? Een congres is vaak een grootschalig een- of meerdaagse bijeenkomst. Vaak ook met een informatief karakter waarbij de bezoekers kunnen luisteren en de discussie aan kunnen gaan met 1 of meerdere personen. Een symposium daarentegen is vaak een studie en/of discussiebijeenkomst met veelal een wetenschappelijk onderwerp of karakter. Ook kan het zijn dat uw eigen evenement een soort van tussenvorm is van beiden. In elk geval bent u in Amsterdam op de juiste plaats. De hoofdstad leent zich namelijk perfect voor een dergelijk evenement. Goed te bereiken met het openbaar vervoer maar natuurlijk ook ideaal voor internationale gasten. Met Schiphol airport heeft u namelijk een vliegveld van formaat in de stad. Tel daarbij alle hotels op en diverse ingrediënten voor een geslaagd congres of symposium Amsterdam zijn aanwezig. We helpen u daarom ook graag op weg bij het vinden van een perfecte congreslocatie in Amsterdam. Alvast enorm veel inspiratie toegewenst.

Amstel Boathouse: gastvrije congreslocatie aan de Amstel in Amsterdam-Zuid
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Amstel Boathouse: gastvrije congreslocatie aan de Amstel in Amsterdam-Zuid

Congreslocatie aan het water voor maximaal 1.000 personen

Ben je op zoek naar een mooie congreslocatie in de omgeving van Amsterdam-Zuid. Dan is het Amstel Boathouse een echte aanrader. Met een omvangrijk terras en maar liefst 8 zalen geschikt voor verschillende groepsgroottes vind je hier alles wat je nodig hebt. Deze congreslocatie in Amsterdam Zuid beschikt ook over een overdekte veranda en een eigen aanlegsteiger aan de Amstel.

Smiley face Gelegen aan Amstel in Amsterdam-Zuid

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 1.000 pers. 

Smiley face Grootste zaal: max. 200 pers. Kleinste: Max. 4 pers. 

Smiley face 8 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: eigen aanlegsteiger aan de Amstel 

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, congres, vergadering of zakelijk evenement in het Amstel Boathouse, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Tobacco Theater: imponerende congreslocatie in het centrum van Amsterdam
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Tobacco Theater: imponerende congreslocatie in het centrum van Amsterdam

Congreslocatie in zee voor maximaal 350 personen

Ben je op zoek naar een centraal gelegen congreslocatie in het centrum van Amsterdam waar je een enorm leuk feest, congres, vergadering of ander zakelijk evenement kunt organiseren,  wellicht is het Tobacco Theater dan een mooie oplossing voor je congres. In deze schitterende zaal is het mogelijk om een feest, congres of ander evenement te geven voor wel 500 genodigden.

Smiley face Gelegen in het Centrum van Amsterdam

Smiley face Grootste zaal: max. 350 pers. Kleinste: Max. 4 pers. 

Smiley face 9 verschillende zalen

Smiley face Diverse parkeergarages in omgeving (niet gratis)

Smiley face Ook geschikt als congreslocatie

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering, congres of zakelijk evenement in het Tobacco Theater, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Van der Valk hotel Amsterdam Amstel: veelzijdige congreslocatie
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Amsterdam Amstel: veelzijdige congreslocatie

Voor congressen, symposia en conferenties tot 300 personen (theateropstelling).

Op een steenworp afstand van metrostation Amsterdam Overamstel ligt het van der Valk hotel Amsterdam Amstel. Hier is het mogelijk om congressen en andere zakelijke evenementen te organiseren tot wel 350 personen (receptie) en 300 personen (theatersetting).  Bekijk hieronder de belangrijkste eigen eigenschappen van deze congreslocatie in Amsterdam.

Smiley face Gelegen op 450 meter van metrostation Amsterdam Overamstel

Smiley face Maximale capaciteit: 350 pers. (receptie) en 300 pers. (theater setting)

Smiley face Grootste zaal: max. 300 pers. (theatersetting) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 12 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: zwembad en wellness aanwezig 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk Amsterdam Amstel hotel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Forteiland Ijmuiden: heel bijzondere congreslocatie vlakbij Amsterdam
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Forteiland Ijmuiden: heel bijzondere congreslocatie vlakbij Amsterdam

Congreslocatie in zee voor maximaal 250 personen

Soms ben je op zoek naar echt iets bijzonders. En wat is er nu nog specialer dan je eigen eiland als locatie voor je congres, symposium of vergadering? De congreslocatie ligt dan misschien niet direct in Amsterdam zelf, maar is gelegen in de omgeving (IJmuiden). Met de boot worden jullie vanaf de haven van IJmuiden naar het Forteiland gebracht, waarna jullie je in een andere wereld wanen. Op het forteiland zelf is er heel veel mogelijk. Van regulier congres tot vergaderbreak festival met workshops en teambuilding activiteiten.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen 

Wil je meer informatie over het organiseren van congres, vergadering of zakelijk evenement op het bijzondere Forteiland Ijmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Fort Beemster: uniek Unesco monument als landelijke congreslocatie 20 min. buiten Amsterdam
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Fort Beemster: uniek Unesco monument als landelijke congreslocatie 20 min. buiten Amsterdam

Congreslocatie in zee voor maximaal 250 personen

Het imposante Fort Beemster heeft een geschiedenis die teruggaat tot het begin van de vorige eeuw. Inmiddels is het fort een door Unesco beschermde wellness- en congreslocatie waar mensen heerlijk kunnen genieten van de bijzondere omgeving.  Het fort is een mooie vergaderlocatie voor vergaderingen en congressen in diverse groepsgroottes. Geniet ook van de buitenruimte van het fort met groot terras en ontspannende sfeer met haardvuur en bedoeïenentent.

Smiley face Gelegen in de prachtige Beemsterpolder op 20 min. rijden vanaf Amsterdam

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 30 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face Groot terras bar met buitenkeuken, loungebanken, hangmatten, bedoeïenentent, met gezellig haardvuur

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: rondvaart met luxe salonboot mogelijk (max. 35 personen) 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, vergadering of zakelijk evenement op het bijzondere Fort Beemster, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congreslocatie Amsterdam dichtbij snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Congreslocatie Amsterdam dichtbij snelweg

Komen de gasten voornamelijk met de auto en dient de locatie vooral gemakkelijk toegankelijk te zijn van de snelweg?  Is naast de toegankelijkheid ook de parkeergelegenheid een belangrijke factor?  Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in de omgeving van Amsterdam.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congres met feest na afloop in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€80 p.p.

Congres met feest na afloop in Amsterdam

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties in Amsterdam of omgeving, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Amsterdam, toeristische trekpleister

Bijna iedereen in de wereld is wel bekend met de stad Amsterdam. Of dit nu door de voetbalclub Ajax komt, de grachten of 1 van de vele andere kenmerken. Amsterdam leeft! Wist u bijvoorbeeld dat Amsterdam meer grachten heeft dan Venetie? Heeft u dus een meerdaags evenement zorg dan zeker dat uw bezoekers even tijd hebben om deze schitterende en romantische grachtjes eens kunnen aanschouwen. Regel dan ook zeker eens een fiets om deze ervaring nog specialer te maken. Met meer fietsen dan inwoners heeft Amsterdam in ieder geval voldoende opties. Fiets langs de meer dan 2500 woonboten die de stad rijk is of bezoek 1 van de meer dan 50 musea die de stad rijk is. Amsterdam is dus echt een stad die ideaal is voor een onvergetelijk symposium of congres op uw congreslocatie in Amsterdam. Laat uzelf inspireren door de betoverende stad en organiseer een evenement wat door uw gasten alleen maar als een daverend succes zal worden gekenmerkt.

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIE AMSTERDAM EN OMGEVING

Ook de omgeving van Amsterdam heeft veel te bieden voor uw congres of symposium. Met Aalsmeer, Huizen, Weesp, Zaanstad, Uithoorn en Amstelveen kunt u uw evenement net wat extra aankleding mocht dit nodig zijn. Deze steden hebben namelijk elk hun eigen kenmerken die een extra tintje kunnen geven aan bijvoorbeeld een vrije ochtend of middag voorafgaand of na een drukke symposiumdag. Kies bijvoorbeeld voor het bijzondere Zaanstad met de bijzondere Zaanse huisjes, de bloemenveiling van Aalsmeer (wie wil nou niet de plaats zien waar de bloemen de hele wereld over gaan)? of bezoek het bijzondere Amstelveen wat bekend staat als een forenzenstad. Ook de omgeving van Amsterdam heeft dus voldoende te bieden. Laat je verrassen en inspireren met alle opties en ga een zeer waardevol symposium en/of congres tegemoet.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact