Congreslocatie Amsterdam

ook voor een congrescentrum in Aalsmeer, Zaanstad, Huizen, Zaandam, Amstelveen en omgeving.

Congreslocatie Amsterdam arrangementen

Bent u op zoek naar een congreslocatie Amsterdam? We helpen u graag op weg bij het vinden van de perfecte locatie voor een congres of symposium. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen een congres of symposium? Een congres is vaak een grootschalig een- of meerdaagse bijeenkomst. Vaak ook met een informatief karakter waarbij de bezoekers kunnen luisteren en de discussie aan kunnen gaan met 1 of meerdere personen. Een symposium daarentegen is vaak een studie en/of discussiebijeenkomst met veelal een wetenschappelijk onderwerp of karakter. Ook kan het zijn dat uw eigen evenement een soort van tussenvorm is van beiden. In elk geval bent u in Amsterdam op de juiste plaats. De hoofdstad leent zich namelijk perfect voor een dergelijk evenement. Goed te bereiken met het openbaar vervoer maar natuurlijk ook ideaal voor internationale gasten. Met Schiphol airport heeft u namelijk een vliegveld van formaat in de stad. Tel daarbij alle hotels op en diverse ingrediënten voor een geslaagd congres of symposium Amsterdam zijn aanwezig. We helpen u daarom ook graag op weg bij het vinden van een perfecte congreslocatie in Amsterdam. Alvast enorm veel inspiratie toegewenst.

Congreslocaties in Amsterdam of omgeving (€30-€75 p.p.)

Congreslocaties in Amsterdam of omgeving

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Amsterdam, Aalsmeer, Zaandam of Amstelveen? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe congreslocaties Amsterdam en omgeving
excl BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe congreslocaties Amsterdam en omgeving

Ook als het budget voor het congres hoger is dan €75 p.p. (zaal huur, lunch en gebruik van alle faciliteiten), kunnen we je heel goed verder op weg helpen bij je speurtocht naar de ideale congreslocatie.  Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Amsterdam bij heide, bossen of op het water
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Inspirerende vergaderlocaties Amsterdam bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocatie Amsterdam dichtbij NS station

Congreslocatie Amsterdam dichtbij NS station

Is het vanwege de bereikbaarheid voor alle deelnemende gasten van groot belang dat de congreslocatie zich op loopafstand bevindt van een NS station in Amsterdam, Diemen, Sloterdijk, Zaandam etc.? Dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocatie Amsterdam dichtbij snelweg

Congreslocatie Amsterdam dichtbij snelweg

Komen de gasten voornamelijk met de auto en dient de locatie vooral gemakkelijk toegankelijk te zijn van de snelweg?  Is naast de toegankelijkheid ook de parkeergelegenheid een belangrijke factor?  Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in de omgeving van Amsterdam.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congres met feest na afloop in Amsterdam

Congres met feest na afloop in Amsterdam

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties in Amsterdam of omgeving, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Je eigen Foodtruckfestival in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival op je congres in Amsterdam

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Amsterdam en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Amsterdam, toeristische trekpleister

Bijna iedereen in de wereld is wel bekend met de stad Amsterdam. Of dit nu door de voetbalclub Ajax komt, de grachten of 1 van de vele andere kenmerken. Amsterdam leeft! Wist u bijvoorbeeld dat Amsterdam meer grachten heeft dan Venetie? Heeft u dus een meerdaags evenement zorg dan zeker dat uw bezoekers even tijd hebben om deze schitterende en romantische grachtjes eens kunnen aanschouwen. Regel dan ook zeker eens een fiets om deze ervaring nog specialer te maken. Met meer fietsen dan inwoners heeft Amsterdam in ieder geval voldoende opties. Fiets langs de meer dan 2500 woonboten die de stad rijk is of bezoek 1 van de meer dan 50 musea die de stad rijk is. Amsterdam is dus echt een stad die ideaal is voor een onvergetelijk symposium of congres op uw congreslocatie in Amsterdam. Laat uzelf inspireren door de betoverende stad en organiseer een evenement wat door uw gasten alleen maar als een daverend succes zal worden gekenmerkt.

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIE AMSTERDAM EN OMGEVING

Ook de omgeving van Amsterdam heeft veel te bieden voor uw congres of symposium. Met Aalsmeer, Huizen, Weesp, Zaanstad, Uithoorn en Amstelveen kunt u uw evenement net wat extra aankleding mocht dit nodig zijn. Deze steden hebben namelijk elk hun eigen kenmerken die een extra tintje kunnen geven aan bijvoorbeeld een vrije ochtend of middag voorafgaand of na een drukke symposiumdag. Kies bijvoorbeeld voor het bijzondere Zaanstad met de bijzondere Zaanse huisjes, de bloemenveiling van Aalsmeer (wie wil nou niet de plaats zien waar de bloemen de hele wereld over gaan)? of bezoek het bijzondere Amstelveen wat bekend staat als een forenzenstad. Ook de omgeving van Amsterdam heeft dus voldoende te bieden. Laat je verrassen en inspireren met alle opties en ga een zeer waardevol symposium en/of congres tegemoet.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact