Zaalverhuur Amsterdam arrangementen

Binnenkort een feestje of een andere activiteit? Op zoek naar zaalverhuur Amsterdam mogelijkheden? Elk feest heeft natuurlijk zijn eigen kenmerken. De een wil met een koets naar de locatie worden gebracht voor dat sweet 16 feestje, de ander wil een feest met een top-DJ. Belangrijkste is dat het een feest gaat worden die nooit meer vergeten zal worden. Alle mensen om je heen in de feestzaal in (hartje) Amsterdam waar je zo om geeft. Zaalverhuur Amsterdam moet een daverend succes worden. Wil je voordat het feest losbarst nog een spannend programma opstellen? Amsterdam is uitermate geschikt voor een spannend programma voordat je losgaat in de feestzaal Amsterdam. Of dat dit op vergadergebied is met een vergaderlocatie Amsterdam, op feestgebied met een feestlocatie Amsterdam of een unieke bruiloft in Amsterdam op een trouwlocatie Amsterdam. We wensen jullie ontzettend veel plezier met jullie zaalverhuur Amsterdam en helpen je graag op weg bij het vinden van de juiste feestzalen in Amsterdam.

Maak hieronder je keuze!

 

Zaalverhuur Amsterdam    

Zaalverhuur arrangementen Amsterdam (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Amsterdam? Een passende locatie in onze mooie hoofdstad. Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info 
Amsterdam Centrum 20 - 200 Centrum meer info
Amsterdam Oud-West 20 - 300 Oud-West meer info    
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info
Amsterdam Kattenburg 20 - 200 Kattenburg meer info    
Amsterdam Oostelijk Havengebied 20 - 200 Oostelijk Havengebied meer info
Amsterdam West 10 - 500 Amsterdam West meer info    
Amsterdam Noord 10 - 250 Amsterdam Noord meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

incl. BTW vanaf
€50 p.p.
Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Amsterdam (€50-€75 p.p.)

Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Amsterdam (€50-€75 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €50 en €75 p.p. Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een erg leuk netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.                                                          

 Huislocaties # pers. Opmerking Klik hier:
 Amstelveen 25 - 75 Amstelveen meer info    
 Amsterdam Centrum 30 - 350 Centrum meer info
 Amsterdam Centrum 30 - 150 Centrum meer info    
 Amsterdam Zuid 20 - 75 Amsterdam Zuid meer info


Wil je dat we de beschikbaarheid gratis voor je checken en je in contact brengen met de nog beschikbare locaties? Vul dan het meer informatie formulier in en dan zullen we de 2 best passende en nog altijd beschikbare huislocaties vragen om je gratis en vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze locaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €50 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Amsterdam (€75-€100 p.p.)

Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Amsterdam (€75-€100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €75 en €100 p.p.? Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het luxere segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Amsterdam benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€100 p.p.
Zeer luxe zaalhuur arrangement Amsterdam (meer dan €100 p.p.)

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Amsterdam (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Amsterdam benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €100 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
Kale zaalhuur regio Amsterdam (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Kale zaalhuur regio Amsterdam (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Organiseer je binnenkort een feest en ben je op zoek naar de best passende feestlocatie van de regio? Dient de locatie te beschikken over de mogelijkheid om enkel zaalhuur in rekening te brengen (drankjes en eten worden zelf meegenomen). Dan is het best lastig om een zaal te vinden die hieraan voldoet. Wij helpen je graag op weg en kijken binnen ons uitgebreide netwerk van huislocaties of we een dergelijke locatie kunnen vinden die beschikbaar is en voldoet aan alle eisen. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Wist je dit over Amsterdam?

Ben je woonachtig of werk je in de provincie Noord-Holland en ben je op zoek naar een bijzondere of leuke feestzaal? Wil je een aanbod in het grote aanbod aan zaalverhuur Amsterdam vinden? De stad Amsterdam of Mokum (Hebreeuws voor stad) heeft zo ontzettend veel te bieden. Met meer dan 800.000 inwoners heeft de stad die stadsrechten verwierf rond 1340 waarschijnlijk een enorme vraag naar zaalverhuur Amsterdam. Want of je nu woont of werkt in Amsterdam of speciaal een feestzaal wilt huren in de hoofdstad, deze stad leeft, elke dag en nacht! Zoek je een bedrijfsuitje Amsterdam? Of een vrijgezellenfeest Amsterdam? Er valt genoeg te beleven! Wat te denken van de prachtige grachten, de woonboten langs deze grachten, de verschillende enorm bekende museums of uiteraard de Wallen die wereldwijd bekend zijn. Amsterdam is niet voor niks een enorm bekende plaats voor toerisme. We trekken per jaar meer dan 5 miljoen toeristen naar onze hoofdstad. Maar ook meer dan 15 miljoen dagjesmensen bezoeken de hoofdstad jaarlijks. Combineer het zaalverhuur Amsterdam met een spannende tocht dwars door de stad. En wil je zo spoedig mogelijk bij de feestzaal komen maar de drukte uit de stad mijden? Kies van voor 1 van de 10 stations die Amsterdam rijk is. Mensen uit Spanje kunnen kijken op visitar Amsterdam.

   

Huiselijke zaal in Amsterdam te huur: Café Life

Geef jij een feestje en wil je dat het liefst in besloten sferen? Café Life in Amsterdam is gespecialiseerd in elke vorm van feestjes. Denk daarbij aan afstudeerborrels, personeelsuitjes, afscheidsfeestjes, verjaardagen en nog veel meer! De ruimte beschikt over een dansvloer, muzieksystemen een groot scherm, wifi, een terras en daarbij is er nog heel veel bespreekbaar over de indeling van de zaal. Alles kan in overleg en bijna niets is te gek! Ben jij nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder op de website.

- Feestelijk en Huiselijk
- Ruimte voor maximaal 100 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages op loopafstand
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Daniel Stalpertstraat 105
  1072 XD Amsterdam
 • www.cafelifeamsterdam.nl / 06 26706654
   
   

Moderne feestzaal in Amsterdam: Blooker

Doordeweeks is Blooker een zeer populaire lunchroom maar in het weekend is deze locatie exclusief te huur voor allerlei doeleinden. Doordeweeks is het ook mogelijk om een aparte zaal af te huren bij Blooker. De locatie is af te huren voor onder anderen een feest, vergadering, huwelijk, diner en borrel. De locatie ligt midden in het centrum van Amsterdam en is dus goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ook zijn er verschillende parkeermogelijkheden in de omgeving, voor degene die met de auto willen komen. Geïnteresseerd in deze locatie? Ga dan verder naar de website voor meer informatie.

- Gemoedelijk
- Ruimte voor maximaal 100 personen
- Geen eigen catering of drank
- Betaald parkeren in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Amstelplein 4
  1096 BC Amsterdam
 • www.blooker.nl / 020 6944773
   
   

Zaalverhuur op het water: Zeilschip Bounty

Op zoek naar een unieke feestzaal in Amsterdam? Een inspirerende vergaderlocatie, of juist een trouwzaal? Je kunt het allemaal vinden bij Zeilschip Bounty in de hoofdstad van ons land. Aan boord zijn verschillende leuke activiteiten mogelijk, zowel binnen als op het buitendek. Wil je meer weten over zaalverhuur op dit zeilschip? Ga naar de website van Zeilschip Bounty.

- Tot 50 personen
- Zaalverhuur op een zeilschip
- Plaats: Amsterdam

 • Bataviahaven
  8242 KG Lelystad
 • www.zeilschipbounty.nl / 0320 820204
   
   

Sfeervolle Feestzaal in Amsterdam: Bowling de Kegel

Zoek jij een locatie in Amsterdam die geschikt is voor alle familieleden, van jong tot oud? Een locatie met sfeer en met entertainment mogelijkheden? Een locatie met alles in één mogelijkheden? Bowling de Kegel in Amsterdam voldoet aan alle bovenstaande omschrijvingen. Lekker een potje bowlen vooraf, een hapje samen eten tussendoor en na-borrelen in een van de privézalen, perfecter kan het bijna niet. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden en en ook met het openbaar vervoer is deze locatie prima te bereiken. Alle overige informatie kun je vinden op de website.

- Ruimte voor maximaal 200 personen
- Huiselijk en Sfeervol
- Plaats: Amsterdam
 • Bovenkerkerweg 81
  1187 XC Amstelveen
 • www.bowlingdekegel.nl / 020 6455557
   
   

Feestzaal in een natuurlijke omgeving in Amsterdam: de Hortus Botanicus Amsterdam

Midden in de drukte van het centrum van Amsterdam ligt de rustgevende botanische tuin, Hortus Botanicus. Deze historische tuin is omgeven door verschillende monumentale gebouwen waar allerlei evenementen georganiseerd kunnen worden zoals: een vergadering, een trouwerij, een diner, een bedrijfsfeest en ga zo maar door. De locatie is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Ook liggen er vlakbij de locatie verschillende parkeergarages.

-  Rustgevend & Natuurlijk
- Ruimte voor maximaal 150 personen
- Geen eigen catering of drank
- Betaald parkeren in de omgeving
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Plantage Middenlaan 2a
  1018 DD Amsterdam
 • www.dehortus.nl / 020 6259021
   
   

Unieke zaal in Amsterdam: Café Dauphine

Waar voormalig nog auto’s ontwikkeld werden, is het nu mogelijk om in café Dauphine (vernoemd naar een succesvol model van Renault) jouw borrel of bijeenkomst te organiseren. Een garage kan je er niet echt meer in zien, omdat deze locatie volledig gemoderniseerd is met kosmopolitische uitstralingen. Wil jij een zaal huren bij een prachtige en unieke locatie in Amsterdam? Kijk dan snel op de website voor meer informatie over deze locatie.

- Artistiek en uniek
- Ruimte voor maximaal 175 personen
- Geen eigen catering of drank
- Eerste anderhalf uur gratis parkeren
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Prins Bernhardplein 175
  1097 BL Amsterdam
 • www.caferestaurantdauphine.nl / 020 4621646
   
   

Praktische en flexibele feestzaal Amsterdam: Studio/K

Kijk jij er ook naar uit om een feest te organiseren binnenkort? Wij kijken ook elke keer weer uit naar dat feestje! Studio K in Amsterdam beschikt over twee uitstekende ruimtes waar elk soort feestje gevierd kan worden. De eerste ruimte is vooral geschikt voor dansfeestjes en de tweede ruimte voor diegene die bij willen kletsen tijdens de bijeenkomst of het feest. De zalen zijn uitgerust met een bar en alle mogelijke faciliteiten die je denkt nodig te hebben. Wil jij je feest combineren met een vette film? Studio/K beschikt ook nog eens over twee bioscoopzalen die af te huren zijn!

- Praktisch en flexibel
- Ruimte voor maximaal 280 personen
- Geen eigen catering of drank
- Betaald parkeren in de omgeving 
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Timorplein 62
  1094 CC Amsterdam
 • www.studio-k.nu / 020 6920422
   
   

Scouting zaal in Amsterdam: Scouting Sarto

Zoek jij een feestlocatie waar knoeien niet erg is en waar je alles lekker mag versieren, als het maar weer opgeruimd wordt? Dit scoutinggebouw is dan perfect voor jou. Niet al te veel strenge regels, maar gewoon de focus op jouw feest. Catering en drank ligt allemaal in jouw handen en ruimte is er zat! Word jij hier ook blij van? Kijk dan snel in de overige informatie, wat dit scoutinggebouw nog meer te bieden heeft.

 

- Praktisch en flexibel
- Eigen catering en drank
- Plaats: Amsterdam

 
 • Christoffel Plantijngracht 6
  1065 DA Amsterdam
 • http://www.scoutingsarto.nl/myportfolio/verhuur/ 
   
   

Historische zaal in de Pijp: Café Tapmarin Amsterdam

In de levendige buurt, de Pijp, in Amsterdam is café Tapmarin gevestigd. In dit historische café worden allerlei soorten feesten gevierd, waaronder verjaardagen, borrels en afstudeerfeestjes. Achterin het café, waar een privétap aanwezig is, kan je samenkomen met je gasten. Maar ook het gehele café kan worden afgehuurd. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ook zijn er verschillende (betaalde) parkeermogelijkheden in de omgeving. Interesse in deze locatie? Bezoek snel de website voor meer informatie.

-  Gemoedelijk & authentiek
- Ruimte voor maximaal 120 personen
- Geen eigen catering of drank
- Betaald parkeren in de omgeving
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Van Woustraat 130 
  1073 LT Amsterdam
 • www.cafetapmarin.nl / 020 7791077
   
   

Zuidpark Amsterdam

Op zoek naar een zaal in Amsterdam? Dan is Zuidpark een uitstekende optie. Gelegen in Amsterdam, maar toch in contact met de natuur. Er zijn verschillende zalen te huur voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Je kunt er feesten, lekker een hapje eten, waarbij je zelfs op het dak kunt plaatsnemen. Op dit dak worden ook nog eens verse producten geteeld, die in verse producten verwerkt worden. Ook binnen kan er gefeest, maar ook vergaderd worden. Bijvoorbeeld in het restaurant, maar ook in het connectorium, dat ook uitstekend geschikt is voor films en presentaties. Wil je dus een locatie in de stad met een dorps karakter? Een plek die gezelligheid uitstraalt, waar lekker en gezond eten het feest compleet maken? Kom dan eens een kijkje nemen bij Zuidpark in Amsterdam!

-  Tot 300 personen
- Uniek stukje natuur in Amsterdam
- Plaats: Amsterdam

 • Spaklerweg 52
  1114 AE Amsterdam
 • 088 5421300
   
   

Zaalverhuur in Amsterdam: Café de Jaren

Aan de gracht van het prachtige Amsterdam vind je een gastvrije, multifunctionele en open locatie genaamd Café de Jaren. Dit is echt zo’n locatie waar je het liefst al jouw speciale gelegenheden komt vieren. Samen met de gastvrije personeelsleden krijg je de mogelijkheid om al jouw wensen te bespreken omtrent het feest of de bijeenkomst. Elke zaal in dit café heeft zijn eigen karakter en oogt daarbij sfeervol en gastvrij. Iedereen is welkom en alles in te bespreken. Wil jij graag een sfeervolle locatie voor jouw feest in Amsterdam? Klik dan door naar de website voor meer informatie.

-  Open & Gastvrij
- Ruimte voor maximaal 300 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages in de nabije omgeving
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Amsterdam

 • Nieuwe Doelenstraat 20
  1012 CP Amsterdam
 • www.cafedejaren.nl / 020 6255771
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland