Zaalverhuur Amsterdam

ook voor de regio Aalsmeer, Zaanstad, Uithoorn, Amstelveen en omgeving

Met o.a. 3 leuke 1,5 meter zaalhuur Amsterdam alternatieven

Binnenkort een feestje of een andere activiteit? Op zoek naar zaalverhuur Amsterdam mogelijkheden? Elk feest heeft natuurlijk zijn eigen kenmerken. De een wil met een koets naar de locatie worden gebracht voor dat sweet 16 feestje, de ander wil een feest met een top-DJ. Belangrijkste is dat het een feest gaat worden die nooit meer vergeten zal worden. Alle mensen om je heen in de feestzaal in (hartje) Amsterdam waar je zo om geeft. Zaalverhuur Amsterdam moet een daverend succes worden (kijk voor workshops op Onemotion workshops Amsterdam). Wil je voordat het feest losbarst nog een spannend programma opstellen? Amsterdam is uitermate geschikt voor een spannend programma voordat je losgaat in de feestzaal Amsterdam. Of dat dit op vergadergebied is met een vergaderlocatie Amsterdam, op feestgebied met een feestlocatie Amsterdam of een unieke bruiloft in Amsterdam op een trouwlocatie Amsterdam. We wensen jullie ontzettend veel plezier met jullie zaalverhuur Amsterdam en helpen je graag op weg bij het vinden van de juiste feestzalen in Amsterdam.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Amsterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Amsterdam

Ben je op zoek naar een feestzaal met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Amsterdam of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Amsterdam buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Amsterdam buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de stad Amsterdam maar wel buiten het drukke stadscentrum en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Amsterdam maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Amsterdam maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Amsterdam maar wel buiten de stad zelf en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. Voorkom parkeerproblemen en organiseer je evenement gewoon buiten de stad. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Amsterdam
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Amsterdam

Zoek je een mooie buitenlocatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Amsterdam? Een plek waarvan alle medewerkers of zakenrelaties nieuwe energie krijgen om zo met veel zin verder te bouwen aan het bedrijf? Dan is deze categorie speciaal voor jullie bedoeld. Geniet van de inspirerende setting (van bos tot heide, van strand tot authentiek gebouw etc.). We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

1,5 meter feestoplossing regio Amsterdam: je eigen Foodtruckfestival op mooie locatie aan het water
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter feestoplossing regio Amsterdam: je eigen Foodtruckfestival op mooie locatie aan het water

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Daar zitten jullie op een sfeervol veld langs het water met op de grond allemaal picknickdekentjes of kleine tafeltjes met minimaal 1,5 meter ruimte ertussen. Rond het veld staan Foodtrucks en het eten wordt naar je toegebracht. Een DJ maakt er echt een feest van, terwijl verderop een Singer-Songwriter relaxte nummers speelt bij een vuurkorf. Of misschien dansen jullie wel zonder remmingen tijdens een Silent Disco Party. Kortom, het leven kan weer worden gevierd. Dit plaatje zou wel eens werkelijkheid kunnen zodra de wettelijke maatregelen dit toestaan. En waar kun je beter 1,5 meter afstand houden van elkaar dan in de buitenlucht. Kijk voor losse foodtrucks ook op de Foodtrucks in Amsterdam van etenoprolletjes.nl. Afhankelijk van de maatregelen, zou dit wel eens dé feestoplossing voor de crisis kunnen worden voor de regio Amsterdam. Reserveer daarom nu om zeker te weten dat er straks nog een plekje vrij is. 

1,5 meter dansfeestoplossing regio Amsterdam: Silent Disco Foodtruck Party
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter dansfeestoplossing regio Amsterdam: Silent Disco Foodtruck Party

Met diverse Foodtrucks, Silent Disco en/of DJ (of ander entertainment)

Hoe maak je dansen op 1,5 meter afstand leuk? Nu heb je geen mogelijkheid om bij een groepje aan te sluiten en sta je er toch een beetje alleen voor. Vrijwel niemand wil graag de eerste zijn op de dansvloer. En voor je het weet blijft iedereen zitten waar hij of zij zit. Hoe krijg je de mensen toch over de hoge dansdrempel heen? Met een Silent Disco Party natuurlijk. De koptelefoon neemt je mee naar een eigen wereld. Je focus ligt minder op de mensen om je heen, waardoor het gemakkelijker wordt om jezelf over te geven aan de muziek. En dat alles in de buitenlucht op je eigen besloten Foodtruck Festival in de regio van Amsterdam.  Waar kun je beter 1,5 meter afstand houden van elkaar dan in de buitenlucht. Afhankelijk van de maatregelen, zou dit wel eens dé feestoplossing voor de crisis kunnen worden. Reserveer daarom nu om zeker te weten dat er straks nog een plekje vrij is.

1,5 meter feestoplossing regio Amsterdam: Kampvuur Foodtruck Party
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter feestoplossing regio Amsterdam: Kampvuur Foodtruck Party

Met diverse foodtrucks en singer-songwriters

Welkom op deze romantische variant voor jullie 1,5 meter Foodtruck Party aan het water. Als je het festivalterrein op stapt, treedt je binnen in een sprookjesachtig decor. Overal staan fakkels,vuurtonnen en sfeerverlichting en je ziet de zon zakken in het water terwijl je plaatsneemt op je eigen picknickdekentje of tafeltje. De lucht van heerlijk eten, van door jullie zelf uitgekozen Foodtrucks, komt je tegemoet. Bij het kampvuur zitten (op veilige afstand) één of meerdere singer-songwriters te wachten om jullie semi-akoestisch te vermaken met de mooiste covers, eigen nummers en/of verzoeknummers. Terwijl jullie genieten van een ontspannen en heerlijke middag of avond, praten jullie op veilige afstand met jullie feestgenoten of dromen jullie weg bij de klanken van de zachte muziek. Dit 1,5 meter feestconcept is ideaal voor feesten waar niet al te harde muziek dient te worden gespeeld. Afhankelijk van de maatregelen, zou dit wel eens dé feestoplossing voor de crisis kunnen worden voor de regio Amsterdam. Reserveer daarom nu om zeker te weten dat er straks nog een plekje vrij is. 

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van Amsterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van Amsterdam

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor zaalverhuur bij voorkeur in het centrum in Amsterdam? Hebben jullie zelf een dag in gedachten wanneer het voor jullie het beste uitkomt en dient deze perfecte locatie dan ook beschikbaar te zijn? Dan kan het een behoorlijke uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Wij kunnen je in dit geval helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare zalen. Deze locaties zullen je vervolgens van meer informatie voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijk zaalverhuur buiten het centrum van Amsterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur buiten het centrum van Amsterdam

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk of wellicht niet geheel praktisch om in hartje centrum van Amsterdam je feest te organiseren, maar zoek je wel een locatie in de stad zelf voor je zakelijk feest, personeelsfeest of bedrijfsborrel? Dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een behoorlijk stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden! Laat ons je dan helpen te inspireren en wat werk uit handen nemen met deze gratis service. Als je via onderstaand informatieformulier zo duidelijk mogelijk aangeeft waarnaar je op zoek bent, dan gaan wij voor je zoeken. Binnen ons netwerk zoeken we 2 passende en beschikbare locaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien zodat jij kunt beoordelen of het past bij de wensen! Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijke zaalverhuur buiten Amsterdam maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke zaalverhuur buiten Amsterdam maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten de stad Amsterdam zelf, maar wel in de regio? En dient de perfecte locatie die je gevonden hebt ook nog eens beschikbaar te zijn op de dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het weleens een stevige uitdaging worden om een passende oplossing voor je feest te vinden. Maar waarom zou je alles zelf doen? Laat ons je helpen bij de organisatie van de perfecte dag met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent om jouw feest tot een succes te maken. Als we deze informatie ontvangen hebben gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare locaties. We verzoeken deze locaties om contact met je op te nemen om je zo van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Maar mocht er iets geschikts bij zitten kun je meteen een reservering maken. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijke evenementenlocatie in Amsterdam

Zakelijke evenementenlocatie in Amsterdam

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in Amsterdam te bevinden? Om je van dienst te zijn kunnen we je op weg helpen met onze nieuwe service. Op deze manier kunnen we werk uit handen nemen en zo waardevolle tijd voor je besparen. Laat ons voor je zoeken in alle beschikbare locaties aan de hand van je wensen en eisen met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan (bijna) alle wensen en eisen. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Amsterdam

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Amsterdam

Organiseer je een bijzondere klantendag, een groter of exclusiever bedrijfsfeest of een ander zakelijk evenement? En dient de evenementenlocatie zich niet in Amsterdam zelf te bevinden maar wel bij voorkeur ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. We nemen de organisatie van jullie event tijdelijk over zodat jij je bezig kan houden met het regelen van andere dingen. Laat ons je daarom ook helpen met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan al jouw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om jou van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Zaalverhuur Amsterdam    

Low budget zaalverhuur arrangementen Amsterdam (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Amsterdam? Een passende locatie in onze mooie hoofdstad. Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info 
Amsterdam Centrum 20 - 200 Centrum meer info
Amsterdam Oud-West 20 - 300 Oud-West meer info    
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info
Amsterdam Kattenburg 20 - 200 Kattenburg meer info    
Amsterdam Oostelijk Havengebied 20 - 200 Oostelijk Havengebied meer info
Amsterdam West 10 - 500 Amsterdam West meer info    
Amsterdam Noord 10 - 250 Amsterdam Noord meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Wist je dit over Amsterdam?

Ben je woonachtig of werk je in de provincie Noord-Holland en ben je op zoek naar een bijzondere of leuke feestzaal? Wil je een aanbod in het grote aanbod aan zaalverhuur Amsterdam vinden? De stad Amsterdam of Mokum (Hebreeuws voor stad) heeft zo ontzettend veel te bieden. Met meer dan 800.000 inwoners heeft de stad die stadsrechten verwierf rond 1340 waarschijnlijk een enorme vraag naar zaalverhuur Amsterdam. Want of je nu woont of werkt in Amsterdam of speciaal een feestzaal wilt huren in de hoofdstad, deze stad leeft, elke dag en nacht! Zoek je een bedrijfsuitje Amsterdam? Of een vrijgezellenfeest Amsterdam? Er valt genoeg te beleven! Wat te denken van de prachtige grachten, de woonboten langs deze grachten, de verschillende enorm bekende museums of uiteraard de Wallen die wereldwijd bekend zijn. Amsterdam is niet voor niks een enorm bekende plaats voor toerisme. We trekken per jaar meer dan 5 miljoen toeristen naar onze hoofdstad. Maar ook meer dan 15 miljoen dagjesmensen bezoeken de hoofdstad jaarlijks. Combineer het zaalverhuur Amsterdam met een spannende tocht dwars door de stad. En wil je zo spoedig mogelijk bij de feestzaal komen maar de drukte uit de stad mijden? Kies van voor 1 van de 10 stations die Amsterdam rijk is. Mensen uit Spanje kunnen kijken op visitar Amsterdam.

   

Huiselijke zaal in Amsterdam te huur: Café Life

Geef jij een feestje en wil je dat het liefst in besloten sferen? Café Life in Amsterdam is gespecialiseerd in elke vorm van feestjes. Denk daarbij aan afstudeerborrels, personeelsuitjes, afscheidsfeestjes, verjaardagen en nog veel meer! De ruimte beschikt over een dansvloer, muzieksystemen een groot scherm, wifi, een terras en daarbij is er nog heel veel bespreekbaar over de indeling van de zaal. Alles kan in overleg en bijna niets is te gek! Ben jij nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder op de website.

- Feestelijk en Huiselijk
- Ruimte voor maximaal 100 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages op loopafstand
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Daniel Stalpertstraat 105
  1072 XD Amsterdam
 • www.cafelifeamsterdam.nl / 06 26706654
   
   

Moderne feestzaal in Amsterdam: Blooker

Doordeweeks is Blooker een zeer populaire lunchroom maar in het weekend is deze locatie exclusief te huur voor allerlei doeleinden. Doordeweeks is het ook mogelijk om een aparte zaal af te huren bij Blooker. De locatie is af te huren voor onder anderen een feest, vergadering, huwelijk, diner en borrel. De locatie ligt midden in het centrum van Amsterdam en is dus goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ook zijn er verschillende parkeermogelijkheden in de omgeving, voor degene die met de auto willen komen. Geïnteresseerd in deze locatie? Ga dan verder naar de website voor meer informatie.

- Gemoedelijk
- Ruimte voor maximaal 100 personen
- Geen eigen catering of drank
- Betaald parkeren in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Amstelplein 4
  1096 BC Amsterdam
 • www.blooker.nl / 020 6944773
   
   

Zaalverhuur op het water: Zeilschip Bounty

Op zoek naar een unieke feestzaal in Amsterdam? Een inspirerende vergaderlocatie, of juist een trouwzaal? Je kunt het allemaal vinden bij Zeilschip Bounty in de hoofdstad van ons land. Aan boord zijn verschillende leuke activiteiten mogelijk, zowel binnen als op het buitendek. Wil je meer weten over zaalverhuur op dit zeilschip? Ga naar de website van Zeilschip Bounty.

- Tot 50 personen
- Zaalverhuur op een zeilschip
- Plaats: Amsterdam

 • Bataviahaven
  8242 KG Lelystad
 • www.zeilschipbounty.nl / 0320 820204
   
   

Sfeervolle Feestzaal in Amsterdam: Bowling de Kegel

Zoek jij een locatie in Amsterdam die geschikt is voor alle familieleden, van jong tot oud? Een locatie met sfeer en met entertainment mogelijkheden? Een locatie met alles in één mogelijkheden? Bowling de Kegel in Amsterdam voldoet aan alle bovenstaande omschrijvingen. Lekker een potje bowlen vooraf, een hapje samen eten tussendoor en na-borrelen in een van de privézalen, perfecter kan het bijna niet. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden en en ook met het openbaar vervoer is deze locatie prima te bereiken. Alle overige informatie kun je vinden op de website.

- Ruimte voor maximaal 200 personen
- Huiselijk en Sfeervol
- Plaats: Amsterdam
 • Bovenkerkerweg 81
  1187 XC Amstelveen
 • www.bowlingdekegel.nl / 020 6455557
   
   

Feestzaal in een natuurlijke omgeving in Amsterdam: de Hortus Botanicus Amsterdam

Midden in de drukte van het centrum van Amsterdam ligt de rustgevende botanische tuin, Hortus Botanicus. Deze historische tuin is omgeven door verschillende monumentale gebouwen waar allerlei evenementen georganiseerd kunnen worden zoals: een vergadering, een trouwerij, een diner, een bedrijfsfeest en ga zo maar door. De locatie is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Ook liggen er vlakbij de locatie verschillende parkeergarages.

-  Rustgevend & Natuurlijk
- Ruimte voor maximaal 150 personen
- Geen eigen catering of drank
- Betaald parkeren in de omgeving
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Plantage Middenlaan 2a
  1018 DD Amsterdam
 • www.dehortus.nl / 020 6259021
   
   

Unieke zaal in Amsterdam: Café Dauphine

Waar voormalig nog auto’s ontwikkeld werden, is het nu mogelijk om in café Dauphine (vernoemd naar een succesvol model van Renault) jouw borrel of bijeenkomst te organiseren. Een garage kan je er niet echt meer in zien, omdat deze locatie volledig gemoderniseerd is met kosmopolitische uitstralingen. Wil jij een zaal huren bij een prachtige en unieke locatie in Amsterdam? Kijk dan snel op de website voor meer informatie over deze locatie.

- Artistiek en uniek
- Ruimte voor maximaal 175 personen
- Geen eigen catering of drank
- Eerste anderhalf uur gratis parkeren
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Prins Bernhardplein 175
  1097 BL Amsterdam
 • www.caferestaurantdauphine.nl / 020 4621646
   
   

Praktische en flexibele feestzaal Amsterdam: Studio/K

Kijk jij er ook naar uit om een feest te organiseren binnenkort? Wij kijken ook elke keer weer uit naar dat feestje! Studio K in Amsterdam beschikt over twee uitstekende ruimtes waar elk soort feestje gevierd kan worden. De eerste ruimte is vooral geschikt voor dansfeestjes en de tweede ruimte voor diegene die bij willen kletsen tijdens de bijeenkomst of het feest. De zalen zijn uitgerust met een bar en alle mogelijke faciliteiten die je denkt nodig te hebben. Wil jij je feest combineren met een vette film? Studio/K beschikt ook nog eens over twee bioscoopzalen die af te huren zijn!

- Praktisch en flexibel
- Ruimte voor maximaal 280 personen
- Geen eigen catering of drank
- Betaald parkeren in de omgeving 
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Timorplein 62
  1094 CC Amsterdam
 • www.studio-k.nu / 020 6920422
   
   

Scouting zaal in Amsterdam: Scouting Sarto

Zoek jij een feestlocatie waar knoeien niet erg is en waar je alles lekker mag versieren, als het maar weer opgeruimd wordt? Dit scoutinggebouw is dan perfect voor jou. Niet al te veel strenge regels, maar gewoon de focus op jouw feest. Catering en drank ligt allemaal in jouw handen en ruimte is er zat! Word jij hier ook blij van? Kijk dan snel in de overige informatie, wat dit scoutinggebouw nog meer te bieden heeft.

 

- Praktisch en flexibel
- Eigen catering en drank
- Plaats: Amsterdam

 
 • Christoffel Plantijngracht 6
  1065 DA Amsterdam
 • http://www.scoutingsarto.nl/myportfolio/verhuur/ 
   
   

Historische zaal in de Pijp: Café Tapmarin Amsterdam

In de levendige buurt, de Pijp, in Amsterdam is café Tapmarin gevestigd. In dit historische café worden allerlei soorten feesten gevierd, waaronder verjaardagen, borrels en afstudeerfeestjes. Achterin het café, waar een privétap aanwezig is, kan je samenkomen met je gasten. Maar ook het gehele café kan worden afgehuurd. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ook zijn er verschillende (betaalde) parkeermogelijkheden in de omgeving. Interesse in deze locatie? Bezoek snel de website voor meer informatie.

-  Gemoedelijk & authentiek
- Ruimte voor maximaal 120 personen
- Geen eigen catering of drank
- Betaald parkeren in de omgeving
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Plaats: Amsterdam

 • Van Woustraat 130 
  1073 LT Amsterdam
 • www.cafetapmarin.nl / 020 7791077
   
   

Zuidpark Amsterdam

Op zoek naar een zaal in Amsterdam? Dan is Zuidpark een uitstekende optie. Gelegen in Amsterdam, maar toch in contact met de natuur. Er zijn verschillende zalen te huur voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Je kunt er feesten, lekker een hapje eten, waarbij je zelfs op het dak kunt plaatsnemen. Op dit dak worden ook nog eens verse producten geteeld, die in verse producten verwerkt worden. Ook binnen kan er gefeest, maar ook vergaderd worden. Bijvoorbeeld in het restaurant, maar ook in het connectorium, dat ook uitstekend geschikt is voor films en presentaties. Wil je dus een locatie in de stad met een dorps karakter? Een plek die gezelligheid uitstraalt, waar lekker en gezond eten het feest compleet maken? Kom dan eens een kijkje nemen bij Zuidpark in Amsterdam!

-  Tot 300 personen
- Uniek stukje natuur in Amsterdam
- Plaats: Amsterdam

 • Spaklerweg 52
  1114 AE Amsterdam
 • 088 5421300
   
   

Zaalverhuur in Amsterdam: Café de Jaren

Aan de gracht van het prachtige Amsterdam vind je een gastvrije, multifunctionele en open locatie genaamd Café de Jaren. Dit is echt zo’n locatie waar je het liefst al jouw speciale gelegenheden komt vieren. Samen met de gastvrije personeelsleden krijg je de mogelijkheid om al jouw wensen te bespreken omtrent het feest of de bijeenkomst. Elke zaal in dit café heeft zijn eigen karakter en oogt daarbij sfeervol en gastvrij. Iedereen is welkom en alles in te bespreken. Wil jij graag een sfeervolle locatie voor jouw feest in Amsterdam? Klik dan door naar de website voor meer informatie.

-  Open & Gastvrij
- Ruimte voor maximaal 300 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages in de nabije omgeving
- Goed te bereiken met het openbaar vervoer
- Amsterdam

 • Nieuwe Doelenstraat 20
  1012 CP Amsterdam
 • www.cafedejaren.nl / 020 6255771
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZAALVERHUUR OMGEVING AMSTERDAM

Ben je op zoek naar een zaalverhuur in omgeving Amsterdam? Onze hoofdstad heeft met Aalsmeer, Zaanstad, Huizen, Weesp, Uithoorn en Amstelveen diverse steden in de omgeving die een onvergetelijk feestje kunnen hosten. Aalmeer ken je waarschijnlijk van de bloemenveiling. Zijn bloemen een onderdeel van jullie zaal huren Aalsmeer? Of kies je voor een zaalverhuur Zaanstad? Dezeplaats heeft nog diverse zaanse huisjes waar de plaats nog steeds om bekend staat. Maar ook de andere steden hebben voldoende mogelijkheden en uiteraard allen hun eigen kenmerken. Wil je een feestzaal huren in Huizen, Weesp of Uithoorn? We helpen je graag op weg bij het vinden van een perfecte feestzaal Amsterdam of omgeving. Bekijk ook eens onze vergaderlocatie Amsterdam website. We wensen jullie alvast veel inspiratie toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact