Trouwlocaties Amsterdam

ook voor de regio Aalsmeer, Zaanstad, Huizen, Amstelveen en omgeving

Met o.a. 3 leuke 1,5 meter trouwfeest Amsterdam oplossingen

Ben je op zoek naar een trouwlocatie voor jullie huwelijksfeest? Waarom kiezen jij en je partner dan niet voor één van de vele trouwlocaties in Amsterdam? Amsterdam is onze hoofdstad en een plek waar veel te beleven is, dag en nacht. Amsterdam heeft het allemaal op het gebied van trouwlocaties; grote zalen voor de bruidsparen met een grote gastenlijst, knusse trouwzalen voor een intieme groep vrienden en familie, gevestigd in het midden van de stad, maar ook buiten de grenzen van het centrum. Wij wensen jullie veel inspiratie toe voor deze mooie dag. Wist je dat wateenlocatie.nl nog meer mogelijkheden kan bieden voor de stad Amsterdam (en heel Nederland)? Of dat dit op vergadergebied is met een vergaderlocatie Amsterdam, een leuk feestje waardoor je op zoek bent naar zaalverhuur Amsterdam of op feestgebied met een feestlocatie Amsterdam. Bekijk ook eens ons andere aanbod voor de verschillende mogelijkheden.

1,5 meter trouwfeest oplossing regio Amsterdam: je eigen Foodtruckfestival op mooie locatie aan het water
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter trouwfeest oplossing regio Amsterdam: je eigen Foodtruckfestival op mooie locatie aan het water

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Daar zitten jullie op een sfeervol veld langs het water met op de grond allemaal picknickdekentjes of kleine tafeltjes met minimaal 1,5 meter ruimte ertussen. Rond het veld staan Foodtrucks en het eten wordt naar je toegebracht. Een DJ maakt er echt een feest van, terwijl verderop een Singer-Songwriter relaxte nummers speelt bij een vuurkorf. Of misschien dansen jullie wel zonder remmingen tijdens een Silent Disco Party. Kortom, het leven kan weer worden gevierd. Dit plaatje zou wel eens werkelijkheid kunnen zodra de wettelijke maatregelen dit toestaan. En waar kun je beter 1,5 meter afstand houden van elkaar dan in de buitenlucht. Afhankelijk van de maatregelen, zou dit wel eens dé trouwfeest oplossing voor de crisis kunnen worden voor de regio Amsterdam. Reserveer daarom nu om zeker te weten dat er straks nog een plekje vrij is. 

1,5 meter trouwfeest oplossing regio Amsterdam: Kampvuur Foodtruck Party
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter trouwfeest oplossing regio Amsterdam: Kampvuur Foodtruck Party

Met diverse foodtrucks en singer-songwriters

Welkom op deze romantische variant voor jullie 1,5 meter Foodtruck Party aan het water. Als je het festivalterrein op stapt, treedt je binnen in een sprookjesachtig decor. Overal staan fakkels,vuurtonnen en sfeerverlichting en je ziet de zon zakken in het water terwijl je plaatsneemt op je eigen picknickdekentje of tafeltje. De lucht van heerlijk eten, van door jullie zelf uitgekozen Foodtrucks, komt je tegemoet. Bij het kampvuur zitten (op veilige afstand) één of meerdere singer-songwriters te wachten om jullie semi-akoestisch te vermaken met de mooiste covers, eigen nummers en/of verzoeknummers. Terwijl jullie genieten van een ontspannen en heerlijke middag of avond, praten jullie op veilige afstand met jullie feestgenoten of dromen jullie weg bij de klanken van de zachte muziek. Dit 1,5 meter feestconcept is ideaal voor feesten waar niet al te harde muziek dient te worden gespeeld. Afhankelijk van de maatregelen, zou dit wel eens dé trouwfeestoplossing voor de crisis kunnen worden voor de regio Amsterdam. Reserveer daarom nu om zeker te weten dat er straks nog een plekje vrij is. 

1,5 meter trouwfeest dansoplossing regio Amsterdam: Silent Disco Foodtruck Party
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter trouwfeest dansoplossing regio Amsterdam: Silent Disco Foodtruck Party

Met diverse Foodtrucks, Silent Disco en/of DJ (of ander entertainment)

Hoe maak je dansen op 1,5 meter afstand leuk? Nu heb je geen mogelijkheid om bij een groepje aan te sluiten en sta je er toch een beetje alleen voor. Vrijwel niemand wil graag de eerste zijn op de dansvloer. En voor je het weet blijft iedereen zitten waar hij of zij zit. Hoe krijg je de mensen toch over de hoge dansdrempel heen? Met een Silent Disco Party natuurlijk. De koptelefoon neemt je mee naar een eigen wereld. Je focus ligt minder op de mensen om je heen, waardoor het gemakkelijker wordt om jezelf over te geven aan de muziek. En dat alles in de buitenlucht op je eigen besloten Foodtruck Festival voor je trouwfeest in de regio van Amsterdam.  Waar kun je beter 1,5 meter afstand houden van elkaar dan in de buitenlucht. Afhankelijk van de maatregelen, zou dit wel eens dé feestoplossing voor de crisis kunnen worden. Reserveer daarom nu om zeker te weten dat er straks nog een plekje vrij is.

Trouwlocaties in het centrum van Amsterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwlocaties in het centrum van Amsterdam

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in het centrum van Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer etc. Ook dan helpen we je graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest buiten centrum van Amsterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwfeest buiten centrum van Amsterdam

Ben je op zoek naar een trouwlocatie buiten het centrum van van Amsterdam? Maar dient de locatie zich nog wel binnen de stad te bevinden (of niet te ver verwijderd)? Dan is deze categorie voor jullie bedoeld. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank en/of catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest op een buitenlocatie Amsterdam
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Trouwfeest op een buitenlocatie in de omgeving van Amsterdam

Ben je op zoek naar een romantische buitenlocatie in de omgeving van Amsterdam voor jullie trouwerij? Gaat je voorkeur daarbij uit naar een charmante hoeve met een mooie tuin, een sfeervolle boerderij of een authentieke molen? Zijn jullie op zoek naar een onvergetelijk plekje in de natuur? Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden Amsterdam
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden in de omgeving van Amsterdam

Willen jullie graag jullie huwelijksnacht door brengen op de locatie van jullie trouwfeest in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer of omgeving? Of krijgen jullie gasten die van heel ver komen om jullie trouwfeest te bezoeken en wil je er voor zorgen dat ze na afloop van het feest niet hoeven te gaan zoeken naar een overnachtingsmogelijkheid? Dan is het aan te raden om een trouwlocatie uit te zoeken met overnachtingsmogelijkheden. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Sprookjesachtige trouwlocaties Amsterdam
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Van kasteel tot fort: sprookjesachtige trouwlocaties in de omgeving van Amsterdam

Droom je er van om te trouwen op klassieke wijze in een sprookjesachtig kasteel of een eeuwenoud fort? Wil je op deze unieke wijze deel uit maken van de geschiedenis van een van de oudere monumenten van de omgeving van Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer etc.? Ook bij een bruiloft in adellijke stijl helpen we jullie graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Trouwen op het Ijsselmeer (romantische zeilboot)

Voor je trouwdag ben je op zoek naar een bijzondere en romantische trouwlocatie. Maar wat is er romantischer dan trouwen op een prachtige zeilboot omringd door je vrienden en familieleden? De wind, de zon, het geluid van opspattend water; geniet van alle elementen die samenkomen en jouw speciale dag tot een onvergetelijk evenement weten te kleuren. Wil je meer weten over deze stijlvolle en enorm romantische trouwlocatie op het water? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.  

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek voor op je trouwfeest (tot €500)

Je gaat binnenkort trouwen! Gefeliciteerd met dit prachtige moment in je leven. Het is nu tijd om de verdere invulling te regelen waaronder de muziek. Wat voor muzikale voorkeur heb je? En je partner? Je bent er in ieder geval aan uit dat het budget maximaal €500 euro is. Voor dit geld zijn er verschillende leuke oplossingen. Van een leuk trio artiesten tot de meest bijzondere muzikale acts en/of achtergrond muziek. Wanneer je een aanvraag doet gaan we binnen ons netwerk vragen of de beschikbare opties je vrijblijvend van meer informatie willen voorzien. Dit kost niet extra en tevens is het niet duurder. Een tijdsbesparing! We hopen dat we je kunnen inspireren met diverse opties en je zo een stukje dichterbij de muzikale invulling van je bruiloft kunnen brengen. We wensen je bij voorbaat enorm veel geluk toe en natuurlijk een onvergetelijk feest.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare trouwlocatie live muziek (€500 tot €1200)

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Ga je dat vieren met een spetterend feest op een trouwlocatie bij jou in de buurt? Naast de inspiratie voor de verschillende locaties kunnen we je ook helpen bij de muzikale invulling. Is je budget vanaf €500 en tot maximaal €1200 en weet je nog niet wat je zoekt? Laat je inspireren door deze gratis dienst. Je betaald niets meer voor de band en ook voor de dienst betaal je niks. Na je verzoek voor meer informatie vragen wij ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Geheel vrijblijvend uiteraard. Laat je dus inspireren met deze betaalbare live muziek optie met een budget tot €1200. We hopen je te inspireren. Benieuwd naar de verschillende opties? Vraag meer informatie aan via onderstaande knop.

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek voor je trouwfeest (tussen €1200 tot €2400)

Mag het tijdens je bruiloftsfeest aan niets ontbreken? Heb je een feestlocatie in de omgeving gevonden maar is de muzikale invulling nog een puntje op je to do lijstje? We inspireren je graag met deze luxe live muziek optie. Ligt je budget tussen de €1200 en €2400 euro? Laat ons je helpen met deze gratis dienst. Na je aanvraag verzoeken we de beschikbare opties binnen ons netwerk je namelijk van meer informatie te voorzien. Van 90,s bands, coverbands of Caribische invulling. Ons landelijke netwerk is divers en hiervoor betaal je ook niet meer dan wanneer je direct contact zou zoeken. Zo besparen we je tijd en moeite, vooral als net die ene gewenste partij er tussen zit. Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button en laat je verrassen. Een enorm mooie bruiloft toegewenst.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek op je trouwfeest (€2400 en meer)

Ga je binnenkort trouwen in je favoriete stad? Is je feestlocatie al gevonden en ben je nu op zoek naar de muzikale invulling? We helpen je graag op weg met deze gratis dienst. Met het budget van boven de €2400 euro vragen wij de beschikbare opties binnen ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Dit alles gratis en vrijblijvend. Ook betaal je niet meer dan wanneer je de optie direct zult vinden. En mocht de informatie die je ontvangt een voltreffer zijn besparen we je nog kostbare tijd ook. We hopen dat de coverband, die ene gouden keel of juist de speciale wens die je hebt in vervulling zal gaan. Op naar een onvergetelijke avond! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag informatie aan via onderstaande button.

Voeg dit eens toe aan je bruiloft in Amsterdam

Weten jij en je partner al naar wat voor soort trouwlocatie jullie op zoek zijn? Of ben je net pas gestart met je zoektocht? We zouden je graag inspireren in het vinden van de ideale locatie, bekijk daarom ons huidige aanbod trouwlocaties Amsterdam eens. Wellicht bezegelen jullie binnenkort jullie liefde in een van de trouwlocaties geïnspireerd door ons aanbod! Amsterdam is een stad waar eigenlijk altijd iets te beleven is. Dit is ook perfect voor een vrijgezellenfeest Amsterdam. Wanneer het feest op jullie trouwlocatie is afgelopen, is het misschien een leuk idee om het feest voort te zetten in het bruisende nachtleven van Amsterdam. Wellicht blijven jullie zelfs slapen in een van de vele hotels in de stad? Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt!

   

Trouwen op de grachten: Rederij ‘t Smidtje

Wie aan Amsterdam denkt, denkt aan de prachtige grachten! En wat is er romantischer dan elkaar het jawoord geven terwijl jullie varen over de grachten? Rederij ‘t Smidtje beschikt over zestien verschillende boten met allemaal verschillende karakters. Zoeken jullie een romantische trouwlocatie in Amsterdam om de huwelijksceremonie of het feest te vieren? Bekijk dan via onderstaande button alle verschillende schepen en zoek de perfecte uit voor jullie intieme feest of voor een waar spektakel.

- Aan het water, uniek
- Ruimte voor maximaal 120 personen
- Geen eigen catering mogelijk
- Buiten trouwen mogelijk
- Erkende trouwlocatie
- Plaats: Amsterdam

 • Ruysdaelkade 174 
  1072 AT Amsterdam
 • www.smidtje.nl / 020 6706067
   
   

Romantische trouwlocatie in Amsterdam: De Nieuwe Liefde

Amsterdam kent veel speciale plekjes voor prachtige stelletjes zoals jullie. Echter zoeken jullie waarschijnlijk dé juiste trouwlocatie om de dag van jullie leven nooit meer te vergeten. De Nieuwe Liefde is een trouwlocatie aan de grachten van Amsterdam. Wat deze locatie speciaal maakt is de uiterst romantische naam, de stijlvolle en artistieke vormgeving en de rijke historie. Daarnaast hecht deze locatie veel waarde aan een betere wereld. Hechten jullie ook waarde aan een betere wereld en zoeken jullie een bijzondere locatie om te trouwen? De Nieuwe Liefde is dan ideaal voor jullie. Graag wordt er van alle kanten met jullie meegedacht! Voor meer informatie over deze prachtlocatie in Amsterdam, klik op onderstaande button.

- Romantisch en knus
- Ruimte voor maximaal 375 personen
- Geen eigen catering mogelijk
- Parkeergarages op loopafstand
- Fotoreportage mogelijk
- Plaats: Amsterdam

 • Da Costakade 102
  1053 WP Amsterdam
 • www.denieuweliefde.com/ 020 5891680
   
   

Groene trouwlocatie Amsterdam: Planetarium

Met je blote voeten in het gras elkaar het jawoord geven? Dat kan bij Planetarium in Amsterdam. Maar niet alleen dat; elke wens wordt namelijk serieus genomen, niets klinkt gek in de oren van het personeel van Planetarium. Samen met jullie, plannen zij deze bijzondere dag. Geven jullie de voorkeur aan een prachtige groene locatie, met gratis parkeergelegenheden en een multifunctionele feestzaal? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie over deze trouwlocatie in Amsterdam.

- Ruimte voor maximaal 500 personen
- Groen en rustgevend
- Plaats: Amsterdam

 • Kromwijkdreef 11
  1108 JA Amsterdam-Zuidoost
 • www.planetariumamsterdam.nl / 020 6518585
   
   

Sfeervolle trouwlocatie Amsterdam: North Sea Jazz Club

Delen jullie een passie voor Jazz muziek en zijn jullie gevallen voor de fijne sfeer die deze muziek met zich met meebrengt in diverse jazzclubs? Dan heb ik goed nieuws voor jullie! North Sea Jazz Club in Amsterdam is sinds kort een officieel erkende trouwlocatie voor zowel jullie trouwfeest als de ceremonie. De zalen van deze trouwlocatie zijn multifunctioneel inzet en een weddingplanner inhuren? Dat is niet nodig. Het gedreven en professionele personeel van North Sea Jazz Club gaat graag met jullie in overleg hoe jullie dag perfect gaat worden! Benieuwd naar alle opties van deze trouwlocatie? Klik dan op onderstaande button.

- Ruimte voor maximaal 1500 personen
- Sfeervol en stijlvol
- Plaats: Amsterdam
 • Pazzanistraat 1
  1014 DB Amsterdam
 • www.northseajazzclub.com / 020 7220980
   
   

Rustgevende trouwlocatie Amsterdam: Oosterkerk

Zoeken jullie een locatie met veel lichtinval, veel mogelijkheden en waar jullie een gevoel van geborgenheid kunnen ervaren? Een trouwlocatie die zich kenmerkt als rustgevend met een prachtige open zaal die ingericht kan worden zoals jullie wensen? Overweeg dan eens de trouwlocatie: Oosterkerk in Amsterdam. Deze prachtkerk is een officiële trouwlocatie aan de Nieuwe Vaart. Zijn jullie ook nog op zoek naar en weddingplanner? Oosterkerk heeft de perfecte weddingplanner tot hun beschikking voor jullie. Wil je meer informatie over deze locatie? Klik dan door via onderstaande button.

-  Rustgevend en geborgen
- Ruimte voor maximaal 200 personen
- Geen eigen catering mogelijk
- Parkeergarages op loopafstand
- Buiten trouwen mogelijk
- Plaats: Amsterdam

 • Kleine Wittenburgerstraat 1
  1018 LS Amsterdam
 • www.oosterkerk-amsterdam.nl / 020 6272280
   
   

Industriële trouwlocatie in Amsterdam: Rode Hoed

Zoeken jullie een prachtige trouwlocatie die het knusse met het industriële weet te combineren voor een moderne bruiloft? Rode Hoed in Amsterdam weet als geen ander hoe een trouwfeest inclusief ceremonie hoort te zijn. Het gastvriendelijke personeel luistert graag naar al jullie (specifieke) wensen om vervolgens het de mooiste dag van jullie leven optimaal te kunnen begeleiden. Er is ruimte voor zowel een binnen- als een buitenfeest. Heb jij interesse in deze trouwlocatie aan de prachtige Keizersgracht in Amsterdam? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

- Industrieel en klassiek
- Ruimte voor maximaal 450 personen
- Geen eigen catering mogelijk
- Parkeergarages op loopafstand
- Buiten trouwen mogelijk
- Plaats: Amsterdam

 • Keizersgracht 102
  1015 CV Amsterdam
 • www.rodehoed.nl / 020 6385606
   
   

Prachtige trouwlocatie in Muiden: Explore

Zoeken jullie een prachtig sprookjesachtig kasteel om elkaar het ja-woord te kunnen geven op een droomplek in de buurt van Amsterdam? Explore is een romantische en veelzijdige trouwlocatie met een hoge authentieke waarde. Er zijn verschillende ruimtes aanwezig voor zowel de ceremonie als het trouwfeest. Hebben jullie speciale wensen omtrent catering of aankleding? Of zoeken jullie een weddingplanner? Alles is bespreekbaar met het gastvriendelijke personeel van Explore. Klik op onderstaande button voor meer informatie over deze trouwlocatie in Muiden.

- Sprookjesachtig
- Erkende trouwlocatie
- Geen eigen catering mogelijk
- Gratis parkeergelegenheid
- Buiten trouwen mogelijk
- Plaats: Muiden

 • Maxisweg 
  1398 CP Muiden
 • www.exploremuiden.nl / 020 4722462
   
   

Sprookjesachtig trouwlocatie in Amsterdam: Het Rijk van de Keizer

Hebben jullie een bepaald droomhuwelijk voor ogen? Eentje op een sprookjesachtige locatie op een groene locatie in Amsterdam? Het Rijk van de Keizer zorgt er samen met jullie voor dat sprookjes werkelijkheid worden. Aan de rand van Amsterdam ligt een adembenemende trouwlocatie met tal vol mogelijkheden om jullie dag tot een spektakel te maken. Houden jullie het liever klein en intiem? Alles is bespreekbaar. Deze trouwlocatie in Amsterdam beschikt over een eigen moestuin en van biologische maaltijden. Parkeren is helemaal gratis, waar vind je dat nou nog in Amsterdam? Willen jullie meer informatie? Klik dan op onderstaande button.

 

- Sprookjesachtig
- Geen eigen catering mogelijk
- Plaats: Amsterdam

 
 • Joris van Den Berghweg 109 
  1067 HP Amsterdam
 • www.hetrijkvandekeizer.nl / 020 4977506
   
   

Monumentale trouwlocatie Amsterdam: Waldorf Astoria

Jullie zoeken een droomlocatie voor een perfecte bruiloft? Wij bieden toevallig die droomlocatie aan op deze website! Waldorf Astoria is een van de prachtige Hilton Hotels in Amsterdam die met veel toewijding en professionaliteit een droomhuwelijk plannen voor jullie. Elke (specifieke) wens is meer dan welkom. Daarnaast beschikt deze trouwlocatie over een waanzinnige bruidssuite en sfeervolle hotelkamers voor alle gasten. Dit monumentale gebouw leent zich uitstekend voor een prachtige fotoshoot van het kersverse echtpaar. Zoeken jullie een prachtige trouwlocatie in Amsterdam met klasse, stijl en luxe? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

-  Intiem en monumentaal 
- Ruimte voor maximaal 160 personen
- Geen eigen catering mogelijk
- Betaald parkeren in de omgeving
- Buiten trouwen mogelijk
- Plaats: Amsterdam

 • Herengracht 542-556
  1017 CG Amsterdam
 • www.hiltonhotels.com/home/nederland  / 020 7184600
   
   

Unieke trouwlocatie: Amsterdam Arena

Als er iemand goed gescoord heeft, dan zijn jullie het wel. Jullie hebben allebei de ware gevonden om je leven mee te delen! Dat verdient een prachtfeest op een van de grootste evenementenlocaties in Amsterdam. Elke voetbalfan droomt van een huwelijk in dit prachtige stadion, jullie ook? Deze trouwlocatie beschikt over tal van mogelijkheden als het gaat om zaalindeling, catering en dagplanningen. Alles is bespreekbaar. Weten jullie nog dat Willem Alexander en Maxima hun trouwfeest vierden bij Amsterdam ArenA? Nu is het jullie kans om er een spektakel van te maken! Klik voor meer informatie op onderstaande button.

-  Ruimte voor maximaal 1000 personen
- Uniek en groots
- Plaats: Amsterdam

 • Arena Boulevard 1 
  1101 Amsterdam
 • www.amsterdamarena.nl
   

Trouwlocatie arrangementen per stad

Trouwlocaties Noord-Holland  
Trouwlocatie Alkmaar: Trouwlocaties Alkmaar
Trouwlocatie Amsterdam: Trouwlocaties Amsterdam
Trouwlocatie Haarlem: Trouwlocaties Haarlem
   
Trouwlocaties Zuid-Holland  
Trouwlocatie Den Haag: Trouwlocaties Den Haag
Trouwlocatie Rotterdam: Trouwlocaties Rotterdam
Trouwlocatie Dordrecht: Trouwlocaties Dordrecht
Trouwlocatie Delft: Trouwlocaties Delft
Trouwlocatie Leiden: Trouwlocaties Leiden
Trouwlocatie Gouda: Trouwlocaties Gouda
Trouwlocatie Zoetermeer: Trouwlocaties Zoetermeer
Trouwlocatie Wassenaar Trouwlocaties Wassenaar
Trouwlocatie Scheveningen Trouwlocaties Scheveningen
   
Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Utrecht: Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Amersfoort: Trouwlocaties Amersfoort
   
Trouwlocaties Noord-Brabant  
Trouwlocatie Eindhoven: Trouwlocaties Eindhoven
Trouwlocatie Tilburg: Trouwlocaties Tilburg
Trouwlocatie Den Bosch: Trouwlocaties Den Bosch
Trouwlocatie Breda: Trouwlocaties Breda
Trouwlocatie Roosendaal: Trouwlocaties Roosendaal
   
Trouwlocaties Flevoland  
Trouwlocatie Almere: Trouwlocaties Almere
Trouwlocatie Lelystad: Trouwlocaties Lelystad
   
Trouwlocaties Limburg  
Trouwlocatie Maastricht: Trouwlocaties Maastricht
Trouwlocatie Venlo: Trouwlocaties Venlo
   
Trouwlocaties Groningen
Trouwlocatie Groningen: Trouwlocaties Groningen
   
Trouwlocaties Overijssel  
Trouwlocatie Zwolle: Trouwlocaties Zwolle
Trouwlocatie Enschede: Trouwlocaties Enschede
   
Trouwlocaties Gelderland  
Trouwlocatie Arnhem: Trouwlocaties Arnhem
Trouwlocatie Nijmegen: Trouwlocaties Nijmegen
Trouwlocatie Apeldoorn: Trouwlocaties Apeldoorn
   
Trouwlocaties Friesland  
   
Trouwlocaties Drenthe  
   
Trouwlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

TROUWLOCATIES IN AMSTERDAM

Amsterdam is een mooie stad, maar brengt wel een zekere hectiek met zich mee. Is dit niet wat je zoekt? Dan is het centrum van Amsterdam een minder geschikte keuze voor jullie. Al eens gedacht aan al de leuke plaatsen in de directe omgeving van Amsterdam als uitvalsbasis voor jullie trouwfeest?  Aalsmeer, Zaanstad, Huizen en Amstelveen zijn maar een paar voorbeelden van de vele leuke plekjes in de buurt van onze hoofdstad. Grenzend aan het zuiden van Amsterdam ligt Amstelveen, een groene gemeente dat naast het Amsterdamse Bos vele andere groengebieden kent, zoals Groengebied Amstelland. Een leuke plaats voor mening natuurliefhebber. Wanneer je graag je gasten ontvangt op een trouwlocatie met een chique uitstraling, kijk dan eens rond in Huizen. Huizen is onderdeel van het Gooi en is allang  niet meer dat ene vissersdorpje van vroeger! Het bezit nu prachtige huizen in de mooiste wijken en een welvarend centrum. Geïnspireerd geraakt door wat de omgeving van Amsterdam jullie te bieden heeft? Jij en je partner vinden alle mogelijkheden qua trouwlocaties op deze pagina. Veel plezier!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact