Trouwlocaties Zuid-Holland

ook voor de regio Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Delft, Gouda en omgeving

Met leuke trouwfeest Zuid-Holland oplossingen

Ben je op zoek naar een trouwlocatie Zuid-Holland? Zoek je een feestlocatie Zuid-Holland? Een bijzondere trouwlocatie waar je lekker kunt gaan feesten na een prachtige bruiloft? We helpen je graag op weg bij het vinden van een mooi aanbod met een overzicht aan trouwlocaties Zuid-Holland. Wist je dat volgende de oude Egyptenaren de ring aan de ringvinger van de linkerhand zal worden geschoven omdat er vanaf die enige vinger een ader direct doorloopt naar het hart. Jullie zullen straks dus op een hele andere manier jullie ring aan de vinger van de ander schuiven. Waar jullie keuze ook naar uit gaat we helpen jullie graag op weg met het trouwlocatie Zuid-Holland aanbod en wensen jullie alvast enorm veel plezier en geluk toe. Ook hebben we een aanbod zaalverhuur Zuid-Holland of vergaderlocatie Zuid-Holland. 

Kies nu eerst de regio van jouw voorkeur:

Vergeet niet om je trouwfeest of verlovingsfeest aan te kleden :

Trouwlocaties in het centrum van de steden in Zuid-Holland
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwlocaties in het centrum van de stad

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in het centrum van een stad in Zuid-Holland. Ook dan helpen we je graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend!  Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest buiten centrum van een stad in Zuid-Holland
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwfeest buiten centrum van een stad in Zuid-Holland

Ben je op zoek naar een trouwlocatie buiten het centrum van een stad in Zuid-Holland? Maar dient de locatie zich nog wel binnen de stad te bevinden (of niet te ver verwijderd)? Dan is deze categorie voor jullie bedoeld. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank en/of catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland

Willen jullie graag jullie huwelijksnacht door brengen op de locatie van jullie trouwfeest in Zuid-Holland? Of krijgen jullie gasten die van heel ver komen om jullie trouwfeest te bezoeken en wil je er voor zorgen dat ze na afloop van het feest niet hoeven te gaan zoeken naar een overnachtingsmogelijkheid? Dan is het aan te raden om een trouwlocatie uit te zoeken met overnachtingsmogelijkheden. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Van kasteel tot fort: sprookjesachtige trouwlocaties in Zuid-Holland
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Van kasteel tot fort: sprookjesachtige trouwlocaties in Zuid-Holland

Droom je er van om te trouwen op klassieke wijze in een sprookjesachtig kasteel of een eeuwenoud fort? Wil je op deze unieke wijze deel uit maken van de geschiedenis van een van de oudere monumenten in Zuid-Holland? Ook bij een bruiloft in adellijke stijl helpen we jullie graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Budget live muziek voor op je trouwfeest (tot €500)
incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek voor op je trouwfeest (tot €500)

Je gaat binnenkort trouwen! Gefeliciteerd met dit prachtige moment in je leven. Het is nu tijd om de verdere invulling te regelen waaronder de muziek. Wat voor muzikale voorkeur heb je? En je partner? Je bent er in ieder geval aan uit dat het budget maximaal €500 euro is. Voor dit geld zijn er verschillende leuke oplossingen. Van een leuk trio artiesten tot de meest bijzondere muzikale acts en/of achtergrond muziek. Wanneer je een aanvraag doet gaan we binnen ons netwerk vragen of de beschikbare opties je vrijblijvend van meer informatie willen voorzien. Dit kost niet extra en tevens is het niet duurder. Een tijdsbesparing! We hopen dat we je kunnen inspireren met diverse opties en je zo een stukje dichterbij de muzikale invulling van je bruiloft kunnen brengen. We wensen je bij voorbaat enorm veel geluk toe en natuurlijk een onvergetelijk feest.

Betaalbare trouwlocatie live muziek (€500 tot €1200)
incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare trouwlocatie live muziek (€500 tot €1200)

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Ga je dat vieren met een spetterend feest op een trouwlocatie bij jou in de buurt? Naast de inspiratie voor de verschillende locaties kunnen we je ook helpen bij de muzikale invulling. Is je budget vanaf €500 en tot maximaal €1200 en weet je nog niet wat je zoekt? Laat je inspireren door deze gratis dienst. Je betaald niets meer voor de band en ook voor de dienst betaal je niks. Na je verzoek voor meer informatie vragen wij ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Geheel vrijblijvend uiteraard. Laat je dus inspireren met deze betaalbare live muziek optie met een budget tot €1200. We hopen je te inspireren. Benieuwd naar de verschillende opties? Vraag meer informatie aan via onderstaande knop.

Luxe live muziek voor je trouwfeest (tussen €1200 tot €2400)
incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek voor je trouwfeest (tussen €1200 tot €2400)

Mag het tijdens je bruiloftsfeest aan niets ontbreken? Heb je een feestlocatie in de omgeving gevonden maar is de muzikale invulling nog een puntje op je to do lijstje? We inspireren je graag met deze luxe live muziek optie. Ligt je budget tussen de €1200 en €2400 euro? Laat ons je helpen met deze gratis dienst. Na je aanvraag verzoeken we de beschikbare opties binnen ons netwerk je namelijk van meer informatie te voorzien. Van 90,s bands, coverbands of Caribische invulling. Ons landelijke netwerk is divers en hiervoor betaal je ook niet meer dan wanneer je direct contact zou zoeken. Zo besparen we je tijd en moeite, vooral als net die ene gewenste partij er tussen zit. Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button en laat je verrassen. Een enorm mooie bruiloft toegewenst.

Zeer luxe live muziek op je trouwfeest (€2400 en meer)
incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek op je trouwfeest (€2400 en meer)

Ga je binnenkort trouwen in je favoriete stad? Is je feestlocatie al gevonden en ben je nu op zoek naar de muzikale invulling? We helpen je graag op weg met deze gratis dienst. Met het budget van boven de €2400 euro vragen wij de beschikbare opties binnen ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Dit alles gratis en vrijblijvend. Ook betaal je niet meer dan wanneer je de optie direct zult vinden. En mocht de informatie die je ontvangt een voltreffer zijn besparen we je nog kostbare tijd ook. We hopen dat de coverband, die ene gouden keel of juist de speciale wens die je hebt in vervulling zal gaan. Op naar een onvergetelijke avond! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag informatie aan via onderstaande button.

Trouwen in het bruisende Zuid-Holland

Wanneer het moment daar is en 1 van jullie is op zijn of haar knieën gegaan kunnen jullie het enorm bijzondere nieuws brengen aan familie en vrienden. Jullie gaan trouwen!!! En dan gaat er een hoop gebeuren. De jurk, het pak, de ringen, de ceremonie, de openingsdans, het feest, het eten, de foto’s, de trouwlocatie en noem het maar op. Misschien kiezen jullie voor een weddingplanner die alles uit handen gaat nemen of misschien hebben jullie zo een duizendpoot om jullie heen die alles uit handen gaat nemen. Wij helpen jullie of deze regelaar graag op weg bij een overzicht aan trouwlocaties in Zuid-Holland en de verschillende steden om zo kostbare tijd te besparen. We wensen jullie veel plezier toe.

   

Trouwlocatie Zuid-Holland: Duinrell Plaza

Trouwen is een van de meest speciale dingen die je in je leven zult gaan doen. Nu je de juiste persoon gevonden hebt is het nu belangrijk de juiste locatie te strikken. Als je in Zuid-Holland zoekt is Duinrell een uitstekende plek. In dit attractiepark kan vervolgens een groot feest plaatsnemen in een van de bijzondere zalen. Spreekt een Toscaanse sfeer je aan, of zoek je de romantische setting van een vuurtoren? In Duinrell kan het allemaal. Wil je meer weten over het aanbod van het pretpark in Wassenaar? Klik dan snel op meer informatie en verken Duinrell!

- Van 50 tot 550 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Duinrell 1
  2242 JP Wassenaar
 • www.duinrell.nl / 070 5155255
   
   

Trouwlocatie Zuid-Holland: Het Witte Paard

Heb je de ideale prins gevonden? Dan is het nu zoeken naar “het Witte Paard”. In dit geval niet alleen spreekwoordelijk: voor een onvergetelijk trouwfeest kun je bij deze zaal in Nootdorp terecht. Er is ruimte voor grote aantallen mensen, zodat iedereen die je dierbaar is bij de bruiloft aanwezig kan zijn. Laat je de organisatie geheel over aan de organisatie? Of heb je toch liever zelf de touwtjes in handen? Het kan allebei bij deze bijzondere feestlocatie in Zuid-Holland. Alle zalen ademen sfeer uit en hebben daarnaast hun eigen unieke inrichting. Overtuigd over de combinatie van een bruiloft en “Het Witte Paard”? Kijk dan snel verder voor meer informatie.

- Van 40 tot 300 personen
- Meerder zalen beschikbaar

 • Gildeweg 2
  2632 BA Nootdorp
 • www.wittepaard.nl / 015 3109180
   
   

Trouwzaal Zuid-Holland: Onder Ons

Je bruiloft, een herinnering die je voor altijd bijblijft. Het is dus belangrijk dat alles perfect geregeld is. Onder Ons in Zuid-Holland kan ervoor zorgen dat je altijd met een glimlach zult terugkijken op je trouwdag. Deze locatie heeft twee bijzondere zalen ter beschikking met ieder hun eigen charme. In de ene zaal is een ruime bar aanwezig, bij de andere is een ruim buitenterras aangesloten. Beide zalen hebben een lichte, Romeinse stijl. Als je met een grote groep bent, kunnen deze zalen bij elkaar aangesloten worden. Een heerlijk eerste maal als bruidspaar hoort er natuurlijk ook bij: catering is daarom uiteraard beschikbaar. Ben je enthousiast over Onder Ons? Klik dan door om meer informatie te vinden.

- Van 20 tot 300 personen
- Landelijke ligging

 • Kerkpolderweg 8
  2625 EB Delft
 • www.onderons.nl / 015 2569708
   
   

Trouwlocatie Zuid-Holland: Zaal Beatrix

Ga je trouwen? Dat is een goede reden voor een groot feest. Zoek je een geschikte locatie in Zuid-Holland? Bij “Zaal Beatrix” in Schiedam kun je een koninklijk trouwfeest vieren. Er is meer dan genoeg ruimte, zodat alle mensen die je dierbaar zijn bij deze dag kunnen zijn. De warme sfeer in de zaal zal ervoor zorgen dat iedereen zich er toch thuisvoelt. Denk eens aan het gevoel wat je zult hebben als je daadwerkelijk getrouwd bent en elkaar aankijkt. Dat hoort natuurlijk te gebeuren op een ideale locatie. Kies daarom voor “zaal Beatrix”. Natuurlijk kun je het arrangement uitzoeken dat het best bij je wensen aansluit. Wil je eens zien hoe deze zaal eruit ziet? Klik dan op meer informatie!

- Van 10 tot 130 personen
- DIverse arrangementen met veel mogelijkheden

 • Lange Kerkstraat 70
  3111 NR Schiedam
 • www.beatrix.nu / 010 4267909
   
   

Trouwlocatie Zuid-Holland: Buena Vista Beach Club

Het strand, het blijft toch een romantische plek om samen te wandelen. Daarom is het strand bij uitstek geschikt als trouwlocatie. Ben je nog op zoek naar de ideale trouwlocatie in Zuid-Holland? Dan is de Buena Vista beachclub in Scheveningen wat je zoekt. Een gedenkwaardig trouwfeest met je voeten in het zand. Ook zijn er tenten aanwezig waar je feest kan plaatsvinden, die in totaal tot wel 1000 mensen kunnen dienen. Zo kun je bijna iedereen die je kunt bedenken uitnodigen en kunnen al je dierbaren bij de mooiste dag van je leven zijn. Proost met elkaar op jullie leven samen en geniet van een barbecue, terwijl je naar de zee kijkt en de laagstaande zon langzaam onder ziet gaan. Buena Vista is niet voor niet Spaans voor “mooi uitzicht”. Buena Vista is klaar om je met open armen te ontvangen.

- Van 40 tot 1000 personen
- Feesten met uitzicht op zee

 • Strand Noord 18
  2586 ZZ Den Haag
 • www.buenavistabeachclub.nl / 070 3500813
   
   

Trouwlocatie op het water Zuid-Holland: Feestboot Varendfeesten

Trouwen: wanneer je de juiste persoon hebt gevonden kan het zo vanzelfsprekend zijn. Dit gevoel speelt ook een grote rol bij het kiezen van een locatie. Heel Zuid-Holland afstruinen voor het vinden van een geschikte locatie kan erg lang duren. Daarom bieden we je graag een suggestie: een trouwfeest op een boot van Varendfeesten! Beleef je eerste momenten als getrouwd stel aan boord van een stijlvolle feestboot die chique is ingericht. Je vaart door het prachtige Groene Hart en ziet daardoor veel van de prachtige natuur die Zuid-Holland rijk is. Ook een fotoreportage met het bruidspaar behoort nog tot de mogelijkheden. Redenen te over voor een trouwfeest bij Varendfeesten in Zuid-Holland. Kijk eens voor de mogelijkheden op de pagina van Varendfeesten.

- Van 20 tot 400 personen
- Uitzicht op het Groene Hart

 • Past van der Plaatstraat 125a
  2375 AL Rijpwetering
 • www.varendfeesten.nl / 06 55360038
   

Trouwlocatie arrangementen per stad

Trouwlocaties Noord-Holland  
Trouwlocatie Alkmaar: Trouwlocaties Alkmaar
Trouwlocatie Amsterdam: Trouwlocaties Amsterdam
Trouwlocatie Haarlem: Trouwlocaties Haarlem
   
Trouwlocaties Zuid-Holland  
Trouwlocatie Den Haag: Trouwlocaties Den Haag
Trouwlocatie Rotterdam: Trouwlocaties Rotterdam
Trouwlocatie Dordrecht: Trouwlocaties Dordrecht
Trouwlocatie Delft: Trouwlocaties Delft
Trouwlocatie Leiden: Trouwlocaties Leiden
Trouwlocatie Gouda: Trouwlocaties Gouda
Trouwlocatie Zoetermeer: Trouwlocaties Zoetermeer
Trouwlocatie Wassenaar Trouwlocaties Wassenaar
Trouwlocatie Scheveningen Trouwlocaties Scheveningen
   
Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Utrecht: Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Amersfoort: Trouwlocaties Amersfoort
   
Trouwlocaties Noord-Brabant  
Trouwlocatie Eindhoven: Trouwlocaties Eindhoven
Trouwlocatie Tilburg: Trouwlocaties Tilburg
Trouwlocatie Den Bosch: Trouwlocaties Den Bosch
Trouwlocatie Breda: Trouwlocaties Breda
Trouwlocatie Roosendaal: Trouwlocaties Roosendaal
   
Trouwlocaties Flevoland  
Trouwlocatie Almere: Trouwlocaties Almere
Trouwlocatie Lelystad: Trouwlocaties Lelystad
   
Trouwlocaties Limburg  
Trouwlocatie Maastricht: Trouwlocaties Maastricht
Trouwlocatie Venlo: Trouwlocaties Venlo
   
Trouwlocaties Groningen
Trouwlocatie Groningen: Trouwlocaties Groningen
   
Trouwlocaties Overijssel  
Trouwlocatie Zwolle: Trouwlocaties Zwolle
Trouwlocatie Enschede: Trouwlocaties Enschede
   
Trouwlocaties Gelderland  
Trouwlocatie Arnhem: Trouwlocaties Arnhem
Trouwlocatie Nijmegen: Trouwlocaties Nijmegen
Trouwlocatie Apeldoorn: Trouwlocaties Apeldoorn
   
Trouwlocaties Friesland  
   
Trouwlocaties Drenthe  
   
Trouwlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

TROUWLOCATIES IN ZUID-HOLLAND

Trouwen kan op zoveel verschillende plaatsen en momenten. Het is dan ook niet makkelijk om een bijzondere trouwlocatie Zuid-Holland te kiezen. Want waar moeten de locaties aan voldoen? Moet het een hele bijzondere trouwlocatie in Zuid-Holland zijn of willen jullie een bijzondere trouwlocatie in het centrum van een bepaalde stad. Er zijn ook zo ontzettend veel steden beschikbaar waar jullie uit kunnen kiezen. De provincie Zuid-Holland heeft meer dan 3,5 miljoen inwoners en heeft als hoofdstad Den Haag. De grootste stad in deze provincie is Rotterdam. Ben jij op zoek naar een trouwlocatie Rotterdam, trouwlocatie Den Haag, Dordrecht, Scheveningen, Delft, Leiden of Gouda dan helpen we je graag op weg. Koppel bijvoorbeeld jullie bruiloft aan een mooie strand foto alvorens jullie naar een trouwlocatie Scheveningen gaan in de vorm van bijvoorbeeld een strandtent. Of ga naar de nagebouwde arch van Noah voor jullie los gaan met een feest op jullie trouwlocatie Dordrecht. Toch liever Gouda? Vergeet dan niet het stadhuis te gaan bekijken. Of misschien is jullie trouwlocatie Gouda wel het stadhuis? Je ziet wel dat er veel mogelijkheden zijn in de provincie Zuid-Holland en de verschillende steden. Kies voor een trouwlocatie Delft of een trouwlocatie Leiden omdat je in 1 van deze twee steden bijvoorbeeld je studie hebt gevolgd. Waar jullie keuze ook op gaat vallen we wensen jullie enorm veel plezier toe en veel geluk samen!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact