Trouwlocaties Zuid-Holland

ook voor de regio Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Delft, Gouda en omgeving

trouwen.jpg

Met leuke trouwfeest Zuid-Holland oplossingen

Ben je op zoek naar een trouwlocatie Zuid-Holland? Zoek je een feestlocatie Zuid-Holland? Een bijzondere trouwlocatie waar je lekker kunt gaan feesten na een prachtige bruiloft? We helpen je graag op weg bij het vinden van een mooi aanbod met een overzicht aan trouwlocaties Zuid-Holland. Wist je dat volgende de oude Egyptenaren de ring aan de ringvinger van de linkerhand zal worden geschoven omdat er vanaf die enige vinger een ader direct doorloopt naar het hart. Jullie zullen straks dus op een hele andere manier jullie ring aan de vinger van de ander schuiven. Waar jullie keuze ook naar uit gaat we helpen jullie graag op weg met het trouwlocatie Zuid-Holland aanbod en wensen jullie alvast enorm veel plezier en geluk toe. Ook hebben we een aanbod zaalverhuur Zuid-Holland of vergaderlocatie Zuid-Holland. 

Kies nu eerst de regio van jouw voorkeur:

Vergeet niet om je trouwfeest of verlovingsfeest aan te kleden :

Knus Delft: trouwlocatie in de natuur op 2 km van het centrum van Delft
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Knus Delft: trouwlocatie in de natuur op 2 km van het centrum van Delft

Voor bedrijfsfeest, trouwfeest, particulier feest, vergadering, of ander evenement tot 450 personen.

Zoek je een inspirerende trouwlocatie midden in de natuur? Een zaal waar je kunt feesten en borrelen aan of zelfs op het water? Dan is feestlocatie Knus in Delftse Hout op ongeveer 2 km van het centrum van Delft een heel leuk alternatief. Zowel kleine als grote groepen kunnen terecht bij Knus voor een evenement in de binnen- en/of de buitenlucht midden tussen de bomen en aan het water. Bekijk hieronder over welke kenmerken Knus beschikt.

Smiley face Gelegen in Delft (Delftse Hout) op ongeveer 2 km van het centrum van Delft

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 450 pers. en vergaderen 130 pers.

Smiley face 3 mooie terrassen aan het water

Smiley face Gratis parkeren voor de deur

Smiley face Bijzonderheden: vergaderen op het water met een speciale 8-persoons waterfiets, jeu de boule, roeiboten/waterfietsen,hotel op 1,5 km

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering, trouwfeest, bedrijfsfeest of particulier feest bij Knus in Delft, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Pizza Foodtruck voor tijdens je bruiloft in STAD
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Pizza Foodtruck voor tijdens je bruiloft in Zuid-Holland

Min. besteding €1200: verse Pizza en Italiaanse drankjes (optioneel), groepen tot 250 personen

Van al dat feest vieren kun je flink honger krijgen. Goede catering kan dan cruciaal zijn voor het slagen van je bruiloft. Wat dacht je ervan om de gasten te laten genieten van vers bereide pizza´s gemaakt in een pizza Foodtruck door een echte pizzachef? De cateraar zal tot 3 mobiele ovens meenemen om alle gasten op tijd van een heerlijke pizza te voorzien. Uiteraard ia het mogelijk om de pizza´s te begeleiden met bijpassende drankjes als Italiaanse bieren, wijnen en non-alcoholische aperitieven. Het is zelfs mogelijk om een pizza workshop te volgen voor maximaal 45 personen (tegen meerprijs). Ben je benieuwd geworden naar dit Pizza Foodtruck concept voor tijdens je trouwfeest in Zuid-Holland? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaande button.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je bruiloft in STAD
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je bruiloft in Zuid-Holland

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

Wil je je bruiloft een lekkere Oktoberfest sfeer geven? Dan is deze Foodtruck voor je bruiloft met Duitse worsten misschien wel iets voor jullie. Diverse broodjes met Duitse worsten kunnen worden bereid (zelfs vegaworsten). En de worsten worden vergezeld met heerlijke verse frites. Bij dit alles past natuurlijk ook een lekker Duits biertje (waar optioneel voor kan worden gezorgd door de Foodtruck cateraar). Ben je benieuwd geworden naar dit Duitse OKtoberfest worst Foodtruck concept voor tijdens je bruiloft in Zuid-Holland? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaande button.

Trouwen in het bruisende Zuid-Holland

Wanneer het moment daar is en 1 van jullie is op zijn of haar knieën gegaan kunnen jullie het enorm bijzondere nieuws brengen aan familie en vrienden. Jullie gaan trouwen!!! En dan gaat er een hoop gebeuren. De jurk, het pak, de ringen, de ceremonie, de openingsdans, het feest, het eten, de foto’s, de trouwlocatie en noem het maar op. Misschien kiezen jullie voor een weddingplanner die alles uit handen gaat nemen of misschien hebben jullie zo een duizendpoot om jullie heen die alles uit handen gaat nemen. Wij helpen jullie of deze regelaar graag op weg bij een overzicht aan trouwlocaties in Zuid-Holland en de verschillende steden om zo kostbare tijd te besparen. We wensen jullie veel plezier toe.

   

Trouwlocatie Zuid-Holland: Duinrell Plaza

Trouwen is een van de meest speciale dingen die je in je leven zult gaan doen. Nu je de juiste persoon gevonden hebt is het nu belangrijk de juiste locatie te strikken. Als je in Zuid-Holland zoekt is Duinrell een uitstekende plek. In dit attractiepark kan vervolgens een groot feest plaatsnemen in een van de bijzondere zalen. Spreekt een Toscaanse sfeer je aan, of zoek je de romantische setting van een vuurtoren? In Duinrell kan het allemaal. Wil je meer weten over het aanbod van het pretpark in Wassenaar? Klik dan snel op meer informatie en verken Duinrell!

- Van 50 tot 550 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Duinrell 1
  2242 JP Wassenaar
 • www.duinrell.nl / 070 5155255
   
   

Trouwlocatie Zuid-Holland: Het Witte Paard

Heb je de ideale prins gevonden? Dan is het nu zoeken naar “het Witte Paard”. In dit geval niet alleen spreekwoordelijk: voor een onvergetelijk trouwfeest kun je bij deze zaal in Nootdorp terecht. Er is ruimte voor grote aantallen mensen, zodat iedereen die je dierbaar is bij de bruiloft aanwezig kan zijn. Laat je de organisatie geheel over aan de organisatie? Of heb je toch liever zelf de touwtjes in handen? Het kan allebei bij deze bijzondere feestlocatie in Zuid-Holland. Alle zalen ademen sfeer uit en hebben daarnaast hun eigen unieke inrichting. Overtuigd over de combinatie van een bruiloft en “Het Witte Paard”? Kijk dan snel verder voor meer informatie.

- Van 40 tot 300 personen
- Meerder zalen beschikbaar

 • Gildeweg 2
  2632 BA Nootdorp
 • www.wittepaard.nl / 015 3109180
   
   

Trouwzaal Zuid-Holland: Onder Ons

Je bruiloft, een herinnering die je voor altijd bijblijft. Het is dus belangrijk dat alles perfect geregeld is. Onder Ons in Zuid-Holland kan ervoor zorgen dat je altijd met een glimlach zult terugkijken op je trouwdag. Deze locatie heeft twee bijzondere zalen ter beschikking met ieder hun eigen charme. In de ene zaal is een ruime bar aanwezig, bij de andere is een ruim buitenterras aangesloten. Beide zalen hebben een lichte, Romeinse stijl. Als je met een grote groep bent, kunnen deze zalen bij elkaar aangesloten worden. Een heerlijk eerste maal als bruidspaar hoort er natuurlijk ook bij: catering is daarom uiteraard beschikbaar. Ben je enthousiast over Onder Ons? Klik dan door om meer informatie te vinden.

- Van 20 tot 300 personen
- Landelijke ligging

 • Kerkpolderweg 8
  2625 EB Delft
 • www.onderons.nl / 015 2569708
   
   

Trouwlocatie Zuid-Holland: Zaal Beatrix

Ga je trouwen? Dat is een goede reden voor een groot feest. Zoek je een geschikte locatie in Zuid-Holland? Bij “Zaal Beatrix” in Schiedam kun je een koninklijk trouwfeest vieren. Er is meer dan genoeg ruimte, zodat alle mensen die je dierbaar zijn bij deze dag kunnen zijn. De warme sfeer in de zaal zal ervoor zorgen dat iedereen zich er toch thuisvoelt. Denk eens aan het gevoel wat je zult hebben als je daadwerkelijk getrouwd bent en elkaar aankijkt. Dat hoort natuurlijk te gebeuren op een ideale locatie. Kies daarom voor “zaal Beatrix”. Natuurlijk kun je het arrangement uitzoeken dat het best bij je wensen aansluit. Wil je eens zien hoe deze zaal eruit ziet? Klik dan op meer informatie!

- Van 10 tot 130 personen
- DIverse arrangementen met veel mogelijkheden

 • Lange Kerkstraat 70
  3111 NR Schiedam
 • www.beatrix.nu / 010 4267909
   
   

Trouwlocatie Zuid-Holland: Buena Vista Beach Club

Het strand, het blijft toch een romantische plek om samen te wandelen. Daarom is het strand bij uitstek geschikt als trouwlocatie. Ben je nog op zoek naar de ideale trouwlocatie in Zuid-Holland? Dan is de Buena Vista beachclub in Scheveningen wat je zoekt. Een gedenkwaardig trouwfeest met je voeten in het zand. Ook zijn er tenten aanwezig waar je feest kan plaatsvinden, die in totaal tot wel 1000 mensen kunnen dienen. Zo kun je bijna iedereen die je kunt bedenken uitnodigen en kunnen al je dierbaren bij de mooiste dag van je leven zijn. Proost met elkaar op jullie leven samen en geniet van een barbecue, terwijl je naar de zee kijkt en de laagstaande zon langzaam onder ziet gaan. Buena Vista is niet voor niet Spaans voor “mooi uitzicht”. Buena Vista is klaar om je met open armen te ontvangen.

- Van 40 tot 1000 personen
- Feesten met uitzicht op zee

 • Strand Noord 18
  2586 ZZ Den Haag
 • www.buenavistabeachclub.nl / 070 3500813
   
   

Trouwlocatie op het water Zuid-Holland: Feestboot Varendfeesten

Trouwen: wanneer je de juiste persoon hebt gevonden kan het zo vanzelfsprekend zijn. Dit gevoel speelt ook een grote rol bij het kiezen van een locatie. Heel Zuid-Holland afstruinen voor het vinden van een geschikte locatie kan erg lang duren. Daarom bieden we je graag een suggestie: een trouwfeest op een boot van Varendfeesten! Beleef je eerste momenten als getrouwd stel aan boord van een stijlvolle feestboot die chique is ingericht. Je vaart door het prachtige Groene Hart en ziet daardoor veel van de prachtige natuur die Zuid-Holland rijk is. Ook een fotoreportage met het bruidspaar behoort nog tot de mogelijkheden. Redenen te over voor een trouwfeest bij Varendfeesten in Zuid-Holland. Kijk eens voor de mogelijkheden op de pagina van Varendfeesten.

- Van 20 tot 400 personen
- Uitzicht op het Groene Hart

 • Past van der Plaatstraat 125a
  2375 AL Rijpwetering
 • www.varendfeesten.nl / 06 55360038
   

Trouwlocatie arrangementen per stad

Trouwlocaties Noord-Holland  
Trouwlocatie Alkmaar: Trouwlocaties Alkmaar
Trouwlocatie Amsterdam: Trouwlocaties Amsterdam
Trouwlocatie Haarlem: Trouwlocaties Haarlem
   
Trouwlocaties Zuid-Holland  
Trouwlocatie Den Haag: Trouwlocaties Den Haag
Trouwlocatie Rotterdam: Trouwlocaties Rotterdam
Trouwlocatie Dordrecht: Trouwlocaties Dordrecht
Trouwlocatie Delft: Trouwlocaties Delft
Trouwlocatie Leiden: Trouwlocaties Leiden
Trouwlocatie Gouda: Trouwlocaties Gouda
Trouwlocatie Zoetermeer: Trouwlocaties Zoetermeer
Trouwlocatie Wassenaar Trouwlocaties Wassenaar
Trouwlocatie Scheveningen Trouwlocaties Scheveningen
   
Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Utrecht: Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Amersfoort: Trouwlocaties Amersfoort
   
Trouwlocaties Noord-Brabant  
Trouwlocatie Eindhoven: Trouwlocaties Eindhoven
Trouwlocatie Tilburg: Trouwlocaties Tilburg
Trouwlocatie Den Bosch: Trouwlocaties Den Bosch
Trouwlocatie Breda: Trouwlocaties Breda
Trouwlocatie Roosendaal: Trouwlocaties Roosendaal
   
Trouwlocaties Flevoland  
Trouwlocatie Almere: Trouwlocaties Almere
Trouwlocatie Lelystad: Trouwlocaties Lelystad
   
Trouwlocaties Limburg  
Trouwlocatie Maastricht: Trouwlocaties Maastricht
Trouwlocatie Venlo: Trouwlocaties Venlo
   
Trouwlocaties Groningen
Trouwlocatie Groningen: Trouwlocaties Groningen
   
Trouwlocaties Overijssel  
Trouwlocatie Zwolle: Trouwlocaties Zwolle
Trouwlocatie Enschede: Trouwlocaties Enschede
   
Trouwlocaties Gelderland  
Trouwlocatie Arnhem: Trouwlocaties Arnhem
Trouwlocatie Nijmegen: Trouwlocaties Nijmegen
Trouwlocatie Apeldoorn: Trouwlocaties Apeldoorn
   
Trouwlocaties Friesland  
   
Trouwlocaties Drenthe  
   
Trouwlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

TROUWLOCATIES IN ZUID-HOLLAND

Trouwen kan op zoveel verschillende plaatsen en momenten. Het is dan ook niet makkelijk om een bijzondere trouwlocatie Zuid-Holland te kiezen. Want waar moeten de locaties aan voldoen? Moet het een hele bijzondere trouwlocatie in Zuid-Holland zijn of willen jullie een bijzondere trouwlocatie in het centrum van een bepaalde stad. Er zijn ook zo ontzettend veel steden beschikbaar waar jullie uit kunnen kiezen. De provincie Zuid-Holland heeft meer dan 3,5 miljoen inwoners en heeft als hoofdstad Den Haag. De grootste stad in deze provincie is Rotterdam. Ben jij op zoek naar een trouwlocatie Rotterdam, trouwlocatie Den Haag, Dordrecht, Scheveningen, Delft, Leiden of Gouda dan helpen we je graag op weg. Koppel bijvoorbeeld jullie bruiloft aan een mooie strand foto alvorens jullie naar een trouwlocatie Scheveningen gaan in de vorm van bijvoorbeeld een strandtent. Of ga naar de nagebouwde arch van Noah voor jullie los gaan met een feest op jullie trouwlocatie Dordrecht. Toch liever Gouda? Vergeet dan niet het stadhuis te gaan bekijken. Of misschien is jullie trouwlocatie Gouda wel het stadhuis? Je ziet wel dat er veel mogelijkheden zijn in de provincie Zuid-Holland en de verschillende steden. Kies voor een trouwlocatie Delft of een trouwlocatie Leiden omdat je in 1 van deze twee steden bijvoorbeeld je studie hebt gevolgd. Waar jullie keuze ook op gaat vallen we wensen jullie enorm veel plezier toe en veel geluk samen!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.


Wateenlocatie.nl
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact