Zaalverhuur Zuid-Holland

Voor Rotterdam, Den Haag, Leiden, Delft en omgeving

Zaalverhuur Zuid-Holland arrangementen

Binnenkort iets te vieren? Of een ander speciaal moment? Op zoek naar zaalverhuur Zuid-Holland of een feestlocatie Zuid-Holland? We helpen je dan graag op weg bij het vinden van die toplocatie waar jullie dit moment kunnen houden. Er zijn in het leven veel bijzondere moment waar je even stil bij wilt staan. Geboorte, verlies, verjaardagen, trouwen, geslaagd zijn en ga zo nog maar even door. Misschien is dat ook de reden waarom jullie op zoek zijn naar een zaaltje in de provincie Zuid-Holland. Wat is de reden dat jullie een feestje of iets anders hebben in Zuid-Holland? En wat voor zaalverhuur Zuid-Holland mogelijkheid zoeken jullie? Er zijn met zoveel inwoners natuurlijk ook net zoveel mogelijkheden. Van grote feestlocaties tot kleine gezellige zaaltjes waar je een kleine, knusse en besloten verjaardag kunt vieren. Je kunt het zo gek maken als je zelft wilt. We hopen dat we jullie al een beetje van inspiratie kunnen voorzien bij deze zoektocht en met ons zaalverhuur Zuid-Holland aanbod jullie goed op weg kunnen helpen. We wensen jullie bij voorbaat enorm veel plezier toe. Bekijk ook eens ons trouwlocatie Zuid-Holland of vergaderlocatie Zuid-Holland aanbod.

Kijk voor budgetten kleiner dan €50 p.p. op één van deze regiopagina´s:

   
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg etc.: Zaalverhuur Den Haag
Regio Rotterdam, Schiedam, Capelle etc.: Zaalverhuur Rotterdam
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht etc.: Zaalverhuur Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk etc.: Zaalverhuur Delft
Regio Leiden, Leiderdorp, Voorschoten etc.: Zaalverhuur Leiden
Regio Gouda, Woerden, Reeuwijk etc.: Zaalverhuur Gouda
Regio Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   

Hieronder vind je zaalverhuur arrangementen in Zuid-Holland vanaf €50 p.p..

Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Zuid-Holland (€50-€75 p.p.)
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Zuid-Holland (€50-€75 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €50 en €75 p.p. Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Zuid-Holland benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Zuid-Holland (€75-€100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Zuid-Holland (€75-€100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je  feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €75 en €100 p.p.? Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het luxere segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Zuid-Holland benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Zuid-Holland (meer dan €100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Zuid-Holland (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Zuid-Holland benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Kale zaalhuur regio Zuid-Holland (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Kale zaalhuur regio Zuid-Holland (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Organiseer je binnenkort een feest en ben je op zoek naar de best passende feestlocatie van de regio? Dient de locatie te beschikken over de mogelijkheid om enkel zaalhuur in rekening te brengen (drankjes en eten worden zelf meegenomen). Dan is het best lastig om een zaal te vinden die hieraan voldoet. Wij helpen je graag op weg en kijken binnen ons uitgebreide netwerk van huislocaties of we een dergelijke locatie kunnen vinden die beschikbaar is en voldoet aan alle eisen. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Wist je dit over Zuid-Holland?

Wist je dat deze provincie 1 van de meest dichtstbevolkte gebieden ter wereld is? Met meer dan 3,5 miljoen inwoners is het een provincie die bruist. Het is dan ook  niet vreemd dat deze provincie de meeste bevolking heeft van Nederland. Er zijn diverse grote plaatsen te vinden die daar goed aan bijdragen. Maar ook de prachtige kustlijn maakt deze provincie tot een bijzondere. Perfect voor een feest of bijvoorbeeld een bedrijfsuitje Zuid-Holland of andere activiteit. Iedereen kent wel Scheveningen van de warme zomers en wellicht wel van de duinen. Zuid-Holland leeft!

   

Zaalverhuur Zuid-Holland: Duinrell Plaza

Wie aan Duinrell denkt, denkt in eerste instantie natuurlijk aan een attractiepark. Maar wist je dat er ook verschillende sfeervolle zalen te huur zijn? Wie aan een pretpark denkt, denkt uiteraard meteen aan feest, waarvoor dan ook veel ruimte is. Maar ook zakelijke bijeenkomsten, recepties en trouwerijen behoren tot de mogelijkheden. Een groep met alleen goede bekenden of juist zo veel mogelijk mensen? Voor zaalverhuur in Zuid-Holland is Duinrell de locatie bij uitstek. Wil je graag weten wat voor zalen er allemaal zijn? Klik dan  op meer informatie en ga op onderzoek uit!

- Ruimte voor maximaal 550 personen
- Goede parkeergelegenheid

 • Duinrell 1
  2242 JP Wassenaar
 • www.duinrell.nl/vakantiepark/duingalows/duinrell-plaza

   

   

Zaalverhuur Zuid-Holland: Feestboot Varendfeesten

Ben je op zoek naar een fijne zaal in Zuid-Holland en hou je van de ultieme vrijheid die het water biedt? In Zuid-Holland is veel water te vinden, wat bedwongen kan worden met een  feestboot van Varendfeesten. Op deze boot worden regelmatig grote feesten gevierd. Ook het houden van een zakelijk evenement, zoals een vergadering of een presentatie behoort tot de mogelijkheden. Er is dus voor ieder publiek een reden om eens een kijkje te komen nemen op deze boot. Eten, drinken, entertainment en gratis frisse zeelucht, het is allemaal voorhanden op de boot van Varendfeesten. Ervaar de vrijheid van het water en zie hoe mooi Zuid-Holland kan zijn. Wil je meer weten over zaalverhuur op het water? Ga dan door voor meer informatie over feestboot Varendfeesten.

- Van 40 tot 200 personen
- Zaalverhuur op het water

 • Past van der Plaatstraat 125a
  2375 AL Rijpwetering
 • www.varendfeesten.nl / 06 55360038
   
   

Zaalverhuur Zuid-Holland: Het Witte Paard

Wil je graag een zaal huren in de provincie Zuid-Holland? In Nootdorp staat de ideale locatie, “Het Witte Paard”, met smart op je te wachten. Ga je een zakelijk evenement op poten zetten? Of is er juist een reden voor een uitbundig feest, zoals een trouwerij of een jubileum? Er zijn verschillende zalen die allemaal hun eigen kenmerkende stijl hebben. Wel hebben ze een ding gemeen: ze stralen warmte uit en zijn met veel luxe ingericht. Ook kunnen verschillende zalen nog gecombineerd worden, om de zaal indien gewenst nog iets groter te maken. Als je echter liever een kleine intieme zaal hebt kan dat uiteraard ook. Je ziet het al, bij Het Witte Paard zijn mogelijkheden te over. Klik op meer informatie om ze te ontdekken.

- Ruimte voor maximaal 300 personen
- Meerdere zalen beschikbaar
- Geen eigen catering of drank
- Plaats: Nootdorp

 • Gildeweg 2
  2632 BA Nootdorp
 • www.wittepaard.nl / 015 3109180
   
   

Zaalverhuur Zuid-Holland: Onder Ons

Zuid-Holland aan het afzoeken voor een mooie zaal? Onder Ons kan in veel behoeftes voorzien. Feesten en vergaderingen kunnen allebei plaatsvinden op dezelfde locatie. Multimedia zijn aanwezig, zodat er niets ontbreekt voor een geslaagde vergadering. Wil je catering erbij? Ook dit kan zeker geregeld worden. Tafels en stoelen zijn in ruime mate aanwezig, maar kunnen ook aan de kant gezet worden, zodat er eens goed gedanst kan worden. Ben je benieuwd geworden naar Onder Ons? Kijk dan eens op de pagina van deze unieke locatie.

- Van 20 tot 300 personen
- Landelijke ligging

 • Kerkpolderweg 8
  2625 EB Delft
 • www.onderons.nl / 015 2569708
   
   

Zaalverhuur Zuid-Holland: Zaal Beatrix

Wil je graag een zaal huren in Zuid-Holland? Wat voor gelegenheid het ook is, “Zaal Beatrix” in Schiedam kan een oplossing bieden. De zaal is uiterst geschikt voor feesten en partijen, met vrienden, familie of collega’s. Met diezelfde collega’s kan er ook vergaderd worden, waarbij aan alle technische voorwaarden voldaan is. De zaal biedt mogelijkheden voor grote groepen, maar kleinere gezelschappen kunnen er ook terecht. De warme sfeer zorgt ervoor dat je het idee hebt dat je in je eigen huiskamer staat, met als belangrijkste verschil dat alles voor je geregeld wordt. Klinkt dit goed? Kom dan naar “Zaal Beatrix” in Schiedam.

- Van 10 tot 130 personen
- Kwaliteitscatering beschikbaar en diverse arrangementen

 • Lange Kerkstraat 70
  3111 NR Schiedam
 • www.beatrix.nu / 010 4267909
   
   

Zaalverhuur Zuid-Holland: Buena Vista Beach Club

Bij zaalverhuur denk je misschien aan een zalencentrum met tafels, stoelen en een buffet. Wat dacht je echter van een strandtent met uitzicht op de zee en het strand? En in plaats van een standaard buffet een lekker zomerse barbecue? Als dat je aanspreekt is de Buena Vista beachclub in Zuid-Holland de plaats waar je moet zijn. Aan het Scheveningse strand is meer mogelijk dan je denkt. Dat je er kunt feesten spreekt voor zich, maar wist je dat je er ook kunt vergaderen? Gezelligheid en een ontspannen sfeer kenmerken deze zaal. Maar ook hard werk, technische middelen en razendsnel internet zijn mogelijk, soms moet er immers ook gewerkt worden. De Buena Vista beachclub is van alle gemakken voorzien, het water, het zand en de zon doen de rest. We zien je dan ook graag terug op het strand!

- Van 40 tot 1000 personen
- Feesten met uitzicht op zee

 • Strand Noord 18
  2586 ZZ Den Haag
 • www.buenavistabeachclub.nl / 070 3500813
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

IMPRESSIE

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

Zaalverhuur

ZAALVERHUUR ZUID-HOLLAND

Zijn jullie op zoek naar zaalverhuur Zuid-Holland aanbod? Dan helpen we jullie in de diverse steden graag op weg. De provincie heeft veel verschillende grote steden. Wat te denken van Rotterdam, Den Haag, Delft, Leiden en Gouda. Zijn jullie in 1 van deze steden op zoek naar leuke ideeën voor het organiseren van een verjaardag? Of misschien wel een geboorte, bruiloft of 50 jarig huwelijk. De verschillende zaalverhuur opties in Zuid-Holland hebben vaak een flinke dosis aan ervaring en weet wat er gevraagd is bij het neerzetten van een mooie ervaring. Op welk vlak dit dan ook is. Want zoveel mensen zorgen natuurlijk ook voor veel verschillende wensen. En wanneer het feest dan afgelopen is, heeft de locatie ook weer een mooie ervaring op gedaan. Zoeken jullie zaalverhuur in Rotterdam? In de mooie havenstad eens lekker losgaan op een prachtige locatie? Of gaan jullie voor Den Haag en zijn duinen? Of reizen jullie net iets door naar Scheveningen om daar aan het strand een mooi feest te organiseren? Waar jullie keuze ook op gaat vallen we hopen dat ons aanbod jullie kan inspireren en wensen jullie bij voorbaat enorm veel plezier toe met ons zaalverhuur Zuid-Holland aanbod. Op naar een geslaagd en onvergetelijk feestje!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen
 • Boek direct bij de locatie zelf
 • Gevarieerd aanbod uit de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact