Feestlocaties Zuid-Holland

ook voor particuliere, zakelijke en trouwlocaties in Rotterdam, Den Haag en omgeving

Met leuke feestlocatie Zuid-Holland arrangementen

Feestlocatie Zuid-Holland nodig? Dan ben je op de juiste website terecht gekomen. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan diverse feestlocaties Zuid-Holland of verschillende zaalverhuur Zuid-Holland arrangementen voor je in petto. Van groot tot klein, van knus tot stijlvol. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Een locatie in Zuid-Holland is vaak te vinden in de meest drukbezochte steden van deze omgeving. Zo vind je veel leuke feestlocaties in Rotterdam en en Den Haag. Weet jij al waar je naar op zoek bent? Bekijk ook eens ons vergaderlocatie Zuid-Holland of trouwlocatie Zuid-Holland aanbod. Eigenlijk maakt dit niets uit, want ons uitgebreide aanbod feestlocaties Zuid-Holland bezit eigenlijk voor ieder type mens en gelegenheid wel een leuke locatie. Bekijk jij ook snel eens ons aanbod feestlocaties Zuid-Holland? We wachten met smart op je aanvraag. Niet gevonden wat je zoekt? Dan hopen we toch dat we je de juiste inspiratie hebben kunnen bieden om ervoor te zorgen dat ook jij de feestlocatie Zuid-Holland van je dromen vind.

Kies nu eerst de regio van jouw voorkeur:

Feestlocaties in en rondom het centrum van Rotterdam, Den Haag, Delft, Dordrecht, Leiden of Zoetermeer
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Rotterdam, Den Haag, Delft, Dordrecht, Leiden of Zoetermeer

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van de stad (Rotterdam, Den Haag, Delft, Dordrecht, Leiden of Zoetermeer) of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie in Rotterdam, Den Haag, Delft, Dordrecht, Leiden of Zoetermeer buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie in Rotterdam, Den Haag, Delft, Dordrecht, Leiden of Zoetermeer buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek jij een passende locatie voor je evenement? Je hebt de voorkeur voor een locatie in de steden Rotterdam, Den Haag, Delft, Dordrecht, Leiden of Zoetermeer maar wel buiten het (te) drukke stadscentrum. Sfeervol en passend bij het type evenement wat je gaat organiseren? Laat ons je inspireren met de mogelijkheden van onze huislocaties. Elk evenement vraagt om een eigen aanpak. Onze huislocaties hebben door de jarenlange ervaring vaak een oplossing voor de meest uiteenlopende wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie vragen je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Laat je inspireren en vraag direct aan via onderstaande mogelijkheid. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie Rotterdam, Den Haag, Delft, Dordrecht, Leiden of Zoetermeer buiten het centrum maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie Rotterdam, Den Haag, Delft, Dordrecht, Leiden of Zoetermeer buiten het centrum maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie in de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Delft, Dordrecht, Leiden of Zoetermeer? Hoeft het niet direct in de stad te zijn maar mag het ook in de regio? Onze diverse huislocaties in de regio zijn uitermate geschikt en hebben vaak goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Zo heb je een passende locatie die voldoet aan je wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Zo kun je de informatie tot je nemen en alle eisen en wensen direct bespreken met de zeer ervaren locaties . Vraag snel meer informatie aan via onderstaande mogelijkheid en laat je flink inspireren.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van 1 van de steden in Zuid-Holland
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van 1 van de steden in Zuid-Holland

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor een feestlocatie met ligging in één van de steden in Zuid-Holland? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering mee te nemen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feesten buiten het centrum van een stad in Zuid-Holland
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feesten buiten het centrum van een stad in Zuid-Holland

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk in het stadscentrum van een stad in Zuid-Holland, maar zoek je wel een feestlocatie in de stad zelf voor je personeelsfeest, bedrijfsborrel of andere zakelijk feest?  En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feestlocaties buiten een stad in Zuid-Holland maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties buiten een stad in Zuid-Holland maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten een stad in Zuid-Holland, maar wel in de regio. En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke evenementenlocatie in een stad in Zuid-Holland

Zakelijke evenementenlocatie in een stad in Zuid-Holland

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in een stad in Zuid-Holland te bevinden? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van een stad in Zuid-Holland

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van een stad in Zuid-Holland

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich niet in een stad in Zuid-Holland zelf te bevinden maar ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Budget live muziek (tot €500)
incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)
incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)
incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)
incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

Feestlocatie op het water Zeetjalk (kleine en grote groepen)
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Feestlocatie op het water Zeetjalk (kleine en grote groepen)

Vergaderen t/m 26 pers., overnachten t/m 18 pers., zakelijke evenementen t/m 750 pers.

Zoeken jullie een bijzondere locatie voor een zakelijk feest, vergadering of ander zakelijk evenement niet ver van Zuid-Holland? Misschien is een evenement op het water dan een leuk idee?! Zeil over het Ijsselmeer of door het Waddengebied en geniet van elkaars gezelschap. Ook hele grote groepen (tot 750 personen) kunnen terecht bij deze aanbieder, vanwege de mogelijkheid om bevriende schepen in te zetten.

Smiley face Vaargebied: Ijsselmeer en Waddenzee; opstappen in Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale capaciteit overdag: 34 pers. ; Met overnachting Max. 18 pers.

Smiley face Maximale capaciteit uit te breiden tot 750 pers. via bevriende thuisvloot van Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 26 pers. Met overnachting Max. 18 pers. 

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.190 (exc. BTW), exclusief catering

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Las Vegas Casino themafeest op een feestlocatie in Zuid-Holland
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Las Vegas Casino themafeest op een feestlocatie in Zuid-Holland

Keuze uit diverse feestlocatie of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Ben je op zoek naar een feestlocatie in Zuid-Holland? En wil je er dan het liefste ook meteen een leuk thema aan koppelen? Waarom kies je dan niet voor dit Las Vegas themafeest met Blackjack, Roulette en pokeren? Tijdens dit arrangement speelt u met fictief geld, zodat er geen grote verliezers zijn op het einde van de avond. Dit Las Vegas Casino themafeest is inclusief diner en kan worden gehouden op verschillende feestlocaties in Zuid-Holland of op je eigen feestlocatie. Wil je meer weten over dit leuke themafeest, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Moorddiner themafeest op een feestlocatie in Zuid-Holland
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner themafeest op een feestlocatie in Zuid-Holland

Keuze uit diverse feestlocatie of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Ben je op zoek naar een feestlocatie enerzijds en een leuk thema anderzijds? Dan is deze klassieker een absolute aanrader. Diverse moorddiners zijn mogelijk. Naast het klassieke moorddiner (of moordlunch) is het mogelijk om te kiezen voor een Virtual Reality variant of een Maffia moorddiner variant. De hoofdvragen bij dit ongeveer 3 uur durende speldiner zijn natuurlijk: wie heeft het gedaan? Wat was het motief voor de moord? En hoe is het slachtoffer precies om het leven gekomen? Bij dit moorddiner is een heerlijk diner inbegrepen. Het is mogelijk om dit moorddiner te organiseren op feestlocaties in Zuid-Holland. Wil je meer weten over dit leuke themafeest, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Goud en Fout themafeest op een feestlocatie in Zuid-Holland
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Goud en Fout themafeest op een feestlocatie in Zuid-Holland

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Zijn jullie klaar voor een avondvullend programma met de leukste meezingers en muzikale spelletjes? Ga helemaal los op de dansvloer op disco classics, 80´s en 90´s, apréski, Nederlandstalige meezingers en veel andere leuke muziek. Tussendoor gaan jullie de strijd met elkaar aan op de dansvloer en bij het zingen. Winnen de jongens of toch de meisjes? De avond zit vol diverse verrassingen en de interactie tussen het publiek en de DJ´s/spelleiders is fantastisch. Dit Goud en Fout themafeest is inclusief diner en kan worden gehouden op verschillende feestlocaties in Zuid-Holland (locatie is inbegrepen) of op je eigen feestlocatie. Wil je meer weten over dit leuke themafeest, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Gek op Holland dinerspel op een feestlocatie in Zuid-Holland
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Gek op Holland dinerspel op een feestlocatie in Zuid-Holland

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Ben je op zoek naar een vrolijke invulling van je feest met een oerhollandse sfeer? Dan is het Gek op Holland dinerspel een superleuke aanrader. Diverse leuke spellen met een Nederlands thema komen aan bod terwijl jullie genieten van een heerlijk diner. De feestlocatie is inbegrepen en hiervoor heeft u in uw stad de keuze uit verschillende feestlocaties die door de uitvoerder zijn geselecteerd.  Dit Gek op Holland dinerspel is inclusief diner en kan worden gehouden op verschillende feestlocaties in Zuid-Holland of op je eigen feestlocatie. Wil je meer weten over dit leuke dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Walking dinner themafeest op een feestlocatie in Zuid-Holland
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Walking dinner themafeest op een feestlocatie in Zuid-Holland

Keuze uit een feestlocatie of je eigen locatie in Zuid-Holland; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Ben je op zoek naar een feestlocatie en wil je dit koppelen aan een unieke activiteit? Kies dan voor een walking dinner. Tijdens een leuke feestavond ga je ook actief aan de slag. Na een welkomstdrankje en voorgerecht ga je op pad en voer je in teams opdrachten uit. Bij het hoofdgerecht is het tijd om de juiste strategie te bespreken voor de laatste spellen. Als laatste geniet je van het dessert terwijl de uitslag bekend zal worden gemaakt. Hierna kan het feest losbarsten en de avond doorgaan tot in de late uurtjes. Interesse in een feestlocatie in Zuid-Holland inclusief arrangement? Vraag vrijblijvend meer informatie aan over deze activiteit.

Wist je dit over Zuid-Holland?

Wil je iets typisch Nederlands bekijken tijdens je verblijf in feestlocatie Zuid-Holland? Iets bijzonders koppelen aan je feest, groepsuitje, bedrijfsuitje Zuid-Holland of andere activiteit? Kom dan naar de Bollenstreek. Tulpen zijn natuurlijk onlosmakelijk verbonden aan Nederland, ons landje staat er zelfs bekend om! De Bollenstreek geeft zijn bezoeker dan ook een prachtig uitzicht; uitgestrekte velden met mooie tulpen in alle kleuren. Prachtig om te zien en zeker een aanrader om te bekijken wanneer je kiest voor een feestlocatie Zuid-Holland.

   

Feestlocatie Zuid-Holland: Duinrell Plaza

Heb je je zinnen gezet op een feest in Zuid-Holland? Duinrell Plaza biedt je verschillende feestzalen, voor groepen van verschillende groottes. Of je het nu intiem wilt houden of juist met een grote groep wilt gaan, het is allemaal mogelijk. Het is dus wel duidelijk waarom het attractiepark zo’n grote aantrekkingskracht heeft. Wil je met eigen ogen zien wat voor zalen er allemaal bij Duinrell Plaza te vinden zijn? Klik dan op meer informatie en neem een virtueel kijkje in de keuken bij de verschillende zalen.

- Van 50 tot 550 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Duinrell 1
  2242 JP Wassenaar
 • www.duinrell.nl / 070 5155255
   
   

Feestlocatie Zuid-Holland: Het Witte Paard

Op zoek naar Hollandse gastvrijheid? Een feest op een sfeervolle locatie in de provincie Zuid-Holland? Geen wonder dat je dan bij Het Witte Paard in Nootdorp uitkomt. Luxe en gezelligheid staan centraal in de verschillende zalen, waarbij ook nog voor kwaliteitscatering kan worden gekozen. De kleinere zalen zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt, maar ook in de grotere zalen is door middel van een sfeerhaard voor een knusse sfeer gezorgd. Zowel voor kleine als voor grote gezelschappen is Het Witte Paard een feestlocatie die zorgt voor de meest passende invulling. Klinkt dit als iets voor jou? Kijk dan eens op de pagina van Het Witte Paard in Nootdorp.

- Van 40 tot 300 personen
- Meerder zalen beschikbaar

 • Gildeweg 2
  2632 BA Nootdorp
 • www.wittepaard.nl / 015 3109180
   
   

Feestlocatie Zuid-Holland: Onder Ons

Op zoek naar een feestlocatie in Zuid-Holland? Of meer specifiek: in het Westland? Onder Ons in Delft is klaar om je te ontvangen. Lichte kleuren en een Romeinse stijl kenmerken de grote feestzaal van deze bijzondere locatie. In de Serre is daarnaast volop daglicht aanwezig, waarbij je ook nog buiten kunt zitten. Ook zijn beide zalen te combineren, waardoor de voordelen van beide zalen samengaan. Zou je eens willen zien hoe de beide feestzalen eruit zien? Klik dan door om een goede eerste indruk te krijgen.

- Van 20 tot 300 personen
- Landelijke ligging

 • Kerkpolderweg 8
  2625 EB Delft
 • www.onderons.nl / 015 2569708
   
   

Feestlocatie Zuid-Holland: Zaal Beatrix

Zuid-Holland is een mooie provincie met veel water en veel grote steden. Wil je eens ontsnappen aan de hectiek? Dit kan bij “Zaal Beatrix” in Schiedam, een gezellige zaal die warmte uitstraalt. Die warmte kun je echt voelen door de vuurkorven die aanwezig zijn. Veel mensen uit de omgeving van Zuid-Holland hebben al een fijne avond gehad in deze zaal, jij kunt de volgende zijn. Ben je klaar voor een koninklijke ontvangst en een feest om nooit meer te vergeten? Ga dan snel verder voor meer informatie.

- Van 10 tot 130 personen
- DIverse arrangementen met veel mogelijkheden

 • Lange Kerkstraat 70
  3111 NR Schiedam
 • www.beatrix.nu / 010 4267909
   
   

Feestlocatie Zuid-Holland: Buena Vista Beach Club

Het vakantiegevoel, dat blijft toch een van de fijnste dingen die er zijn. De zee, het strand en ultieme vrijheid. Even lijkt het net of de vakantie nooit voorbij zal gaan. Voor dit gevoel is er in Zuid-Holland de Buena Vista beach club,  een prachtige feestlocatie aan het Scheveningse strand. Een drankje erbij, de barbecue aan en het feest is compleet. Ontdek hoe fijn het aan de Nederlandse kust is als de zon schijnt en neem als je durft zelfs een duik in het water. De Buena Vista beach club biedt ruimte voor groepen tot wel 1000 personen, dus geen feest is hier te groot. Ben jij de volgende die gaat genieten van een zomers strandfeest in Scheveningen? Voel je vrij om al eens op de pagina van de Buena Vista club te kijken voor een eerste indruk.

- Van 40 tot 1000 personen
- Feesten met uitzicht op zee

 • Strand Noord 18
  2586 ZZ Den Haag
 • www.buenavistabeachclub.nl / 070 3500813
   
   

Varende Feestlocatie Zuid-Holland: Feestboot Varendfeesten

Zuid-Holland heeft zoveel moois te bieden. Niet alleen op het land, maar zeker ook op het water. Zou je dit water eens willen verkennen tijdens een feest? Dan is een feestboot van varendfeesten de goede keuze. Op zo’n boot heb je royaal de ruimte. Het is dan ook niet gek dat deze naar Koningin Juliana is vernoemd. De luxe straalt dan ook van de boot af, met gelakt hout en rood pluche op de meubels. Tegelijkertijd is er ook veel ruimte om te dansen en is er ook live entertainment mogelijk.Je kijkt uit op het groene hart, een van de unieke natuurlandschappen die Nederland rijk is. Lijkt dit je wel wat? Kijk dan verder voor meer informatie over Varendfeesten

- Van 20 tot 400 personen
- Uitzicht op het Groene Hart

 • Past van der Plaatstraat 125a
  2375 AL Rijpwetering
 • www.varendfeesten.nl / 06 55360038
   

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE ZUID-HOLLAND

De omgeving van Zuid-Holland staat bol van de mooie feestlocaties en tevens van de prachtige bezienswaardigheden. Zijn steden als Delft en Dordrecht niet aan je besteed en iets te stads naar je smaak, kan je altijd nog je heil zoeken in Scheveningen! Scheveningen heeft zoals je vast wel weet een prachtige pier, mooi strand en een gezellige boulevard vol heerlijke eettentjes en restaurants. Nog nooit in Scheveningen geweest? Dan is het de hoogste tijd dat je eens een bezoekje brengt tijdens je verblijf in de feestlocatie Zuid-Holland. Een activiteit waar je ook zeker hoogte van moet hebben is letterlijk de Euromast in Rotterdam. Bekijk vanuit de Euromast de skyline van Rotterdam, een mast die er tevens al sinds 1960 staat. Zo kun je per trap of per lift de mast beklimmen, leuk wanneer je ook wat actiefs wilt ondernemen tijdens je gelegenheid in feestlocatie Zuid-Holland. Zoals je ziet heeft de provincie Zuid-Holland zijn bezoeker veel te bieden, zowel veel mooie dingen als indrukwekkende. Het is dus zeker een aanrader om je feestlocatie Zuid-Holland in een van deze streken te vinden. Start vandaag nog de zoektocht naar jouw ideale feestlocatie in Zuid-Holland! We wensen  je een prachtige dag toe in een van de vele mooie steden en feestlocaties die de provincie Zuid-Holland rijk is.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact