Feestlocatie Utrecht arrangementen

Ben je op zoek naar een feestlocatie Utrecht? Een perfecte locatie voor een onvergetelijk feest. We helpen je graag op weg bij het vinden van een perfecte feestlocatie Utrecht. Kies je liever voor het centrum van Utrecht of misschien wel de omgeving van de stad? Of zelfs buiten Utrecht waar diverse leuke plaatsen liggen. Een feestlocatie Utrecht regelen voor een personeelsfeest, themafeest Utrecht, bedrijfsfeest, trouwerij of misschien wel een zelf georganiseerd evenement is een hele klus. Waar let je op? Wat zijn de mogelijkheden qua aankleding, welke caterings mogelijkheden zijn er? Er zijn 1001 vragen die je jezelf kunt afvragen voordat je op zoek kunt naar een feestlocatie Utrecht. Als organisatie ligt er een zware klus te volbrengen. De mensen achter de feestlocatie in Utrecht hebben vaak een jarenlange ervaring en weten precies wat aansluit bij je wensen en eisen. Schroom dan ook niet om contact op te nemen en vrijblijvend meer informatie aan te vragen. Een perfect wisselwerking zal hopelijk leiden tot een perfect evenement. Bekijk ook eens ons aanbod voor een: vergaderlocatie Utrecht, zaalverhuur Utrecht of trouwlocatie Utrecht. We wensen jullie bij voorbaat alvast veel inspiratie toe en een onvergetelijk feest.

Maak hieronder je keuze!

incl. BTW vanaf
€15 p.p.
Feestlocatie arrangementen Utrecht (€15-35 p.p.)

Feestlocatie arrangementen Utrecht (€15-35 p.p.)

Het kan nog best een stevige klus zijn, het vinden van de best passende feestlocatie voor je feest. Veel locaties die online te vinden zijn, zijn enkel interessant voor de wat ruimere budgetten. Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Utrecht die ook geschikt zijn voor budgetten tussen de €15 en €35 p.p. (voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Bekijk hieronder het overzicht van onze huislocaties in de omgeving van Utrecht. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.                                                          

 Huislocaties # pers. Opmerking Klik
 Houten 20 - 150 Houten meer info    
 Utrecht Rivierenwijk 30 - 100 Rivierenwijk meer info
 Utrecht Galgenwaard 20 - 150 Galgenwaard meer info    
 Hilversum 40 - 175 Hilversum meer info
 Utrecht Noord-Oost 20 - 130 Noord-Oost meer info    
 Utrecht Centrum 20 - 100 Centrum meer info
 Utrecht Noord-oost 20 - 110 Noord-oost meer info    
 We hebben nog een plaatsje over      


Wil je dat we de beschikbaarheid gratis voor je checken en je in contact brengen met de nog beschikbare locaties? Vul dan het meer informatie formulier in en dan zullen we de 2 best passende en nog altijd beschikbare huislocaties vragen om je gratis en vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze locaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€35 p.p.
Budget feestlocatie arrangement Utrecht (€35-€50 p.p.)

Budget feestlocatie arrangement Utrecht (€35-€50 p.p.)

Ben je op zoek naar een zeer betaalbare feestlocatie in de omgeving van Utrecht? Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatie huur, drankjes, eten) ergens tussen de €35 en de €50 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Utrecht? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze feestlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €35 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€50 p.p.
Betaalbaar feestlocatie arrangement Utrecht (€50-€75 p.p.)

Betaalbaar feestlocatie arrangement Utrecht (€50-€75 p.p.)

Ben je op zoek naar een leuke maar vooral ook betaalbare feestlocatie in de regio Utrecht, Maarssen, Hilversum, Vianen, Zeist etc.? Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) ergens tussen de €50 en de €75 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Utrecht? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze feestlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €50 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe feestlocatie arrangement Utrecht (€75-€100 p.p.)

Luxe feestlocatie arrangement Utrecht (€75-€100 p.p.)

Ben je op zoek naar een exclusievere feestlocatie in de regio Utrecht, Maarssen, Hilversum, Vianen, Zeist etc.? Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) ergens tussen de €75 en de €100 p.p.?  Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Utrecht? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze feestlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€100 p.p.
Zeer luxueuze feestlocatie arrangement Utrecht (meer dan €100 p.p.)

Zeer luxueuze feestlocatie arrangement Utrecht (meer dan €100 p.p.)

Ben je op zoek naar een zeer luxueze feestlocatie in de regio Utrecht, Maarssen, Hilversum, Vianen, Zeist etc.? Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) meer dan €100 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Utrecht? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze feestlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

LET OP: Is het budget lager dan €100,- p.p. dan verwijzen we je graag door naar de andere feestlocatie arrangementen hierboven.

 • Vanaf €100 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
Kale zaalhuur regio Utrecht (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Kale zaalhuur regio Utrecht (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Organiseer je binnenkort een feest en ben je op zoek naar de best passende feestlocatie van de regio? Dient de locatie te beschikken over de mogelijkheid om enkel zaalhuur in rekening te brengen (drankjes en eten worden zelf meegenomen). Dan is het best lastig om een zaal te vinden die hieraan voldoet. Wij helpen je graag op weg en kijken binnen ons uitgebreide netwerk van huislocaties of we een dergelijke locatie kunnen vinden die beschikbaar is en voldoet aan alle eisen. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

 • Vanaf €200 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

 • Vanaf €500 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

 • Vanaf €1200 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

 • Vanaf €2400 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€25 p.p.
Budget trouwlocatie arrangement Utrecht (€25-€40 p.p.)

Budget trouwlocatie arrangement Utrecht (€25-€40 p.p.)

Alles begint bij het kiezen van de optimale trouwlocatie in de regio Utrecht, Nieuwegein, Houten, Vianen, Zeist of omgeving. Maar het vinden van die ene trouwlocatie blijkt nogal eens lastig te zijn. Want natuurlijk heb je een stevige wensenlijst waar rekening mee dient te worden gehouden. En als de optimale trouwlocatie eenmaal is gevonden, dan zul je moeten hopen dat er op de gewenste datum nog beschikbaarheid is. Maar gelukkig kunnen wij je nu verder op weg helpen. Is het budget voor locatie, drankjes en hapjes ergens tussen de €25 en €40 p.p.? Kies dan voor het Budget trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €25 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€40 p.p.
Betaalbaar trouwlocatie arrangement Utrecht (€40-€60 p.p.)

Betaalbaar trouwlocatie arrangement Utrecht (€40-€60 p.p.)

Op je trouwdag wil je natuurlijk dat alles perfect is. Van trouwkleding tot catering, van muziek tot ceremonie, je wilt natuurlijk geen concessies doen. En dat geldt zeker voor de feestlocatie in de omgeving van Utrecht. Laat je daarom door ons op weg helpen. Is het budget voor locatie, drankjes en eten ergens tussen de €40 en €60 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €40 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€60 p.p.
Luxe trouwlocatie arrangement Utrecht (meer dan €60 p.p.)

Luxe trouwlocatie arrangement Utrecht (meer dan €60 p.p.)

Wordt jullie trouwerij een wat luxere aangelegenheid? En zijn jullie hiervoor op zoek naar net wat exclusievere trouwlocaties in Utrecht of omgeving?  Laat je dan ook door ons adviseren. Is het budget voor locatie, drankjes en eten meer dan €60 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.
 • Vanaf €60 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Wist je dit over Utrecht?

Wie aan Utrecht denkt, denkt aan de Dom, voetbalclub FC Utrecht, studentenstad, Centraal Station, de Jaarbeurs of misschien wel 1 van de andere vele trekpleisters die de stad rijk is. Maar ook de verschillende grachtjes geven de als studentenstad bekend staande plaats een prachtig decor voor een vrijgezellenfeest Utrecht. Utrecht ligt erg centraal in Nederland en heeft dus een ideale ligging wanneer je bijvoorbeeld een landelijk bedrijf bent met personeel door heel Nederland, ook voor een bedrijfsuitje Utrecht. Met de A2 en o.a. de A27 kun je vanuit alle kanten deze plaats makkelijk bereiken.

   

Feestlocatie Utrecht: BASIS

In het centrum van Utrecht, aan de mooie grachten van deze stad, is er een spiksplinternieuwe feestlocatie geopend. Deze feestlocatie in Utrecht heeft een industriële uitstraling gecombineerd met een hele hoop creativiteit en originaliteit. Wil jij echt de blits maken met jouw feest? Deze locatie biedt zowel een kleine zaal (tot 120 personen) als een grote zaal (tot 600 personen) aan. BASIS is the place to be voor elk feest in Utrecht!

- Ruimte voor maximaal 700 personen
- Creatieve vibe
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarage op loopafstand (de Bijenkorf)
- Op loopafstand van het station
- Plaats: Utrecht

 • Oudegracht aan de Werf 97
  3511 AL Utrecht
 • www.clubbasis.nl / 030 2232656
   
   

Feestlocatie Utrecht: De Galgenwaard

Wil jij ook goed scoren bij de collega’s, vrienden of familie? Bij Stadion Galgenwaard in Utrecht scoor jij altijd goed! Deze prachtige locatie in het centrum van Utrecht biedt de mogelijkheid tot diverse functionele zalen, voor een bedrijfsfeest of een spetterend evenement. Dit stadion staat bekend georganiseerde evenementen met klasse en exclusiviteit. Heb je iets speciaals te vieren of zoek je naar een geschikte zaal voor jouw bedrijfsevenement? Zoek dan niet verder!

- Ruimte voor maximaal 3000 personen
- Moderne locatie
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarage (uitrijkaarten voor €11,65 te koop)
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Herculesplein 241
  3584 AA Utrecht
 • www.maisonvandenboerutrecht.nl / 030 8885500
   
   

Feestlocatie Utrecht: De Fabrique

Hoe ziet jouw droomfeest eruit? Het liefst met een heel divers aanbod aan mogelijkheden? Wil jij zoveel mogelijk te kiezen hebben? De Fabrique in Utrecht biedt een breed scala aan zalen die allemaal aan te passen zijn naar jouw wensen. De authentieke en industriële vormgeving zorgt net voor dat beetje extra waardoor jouw feest helemaal geweldig wordt. Nodig zoveel mensen uit als je wilt, want daar is de ruimte voor! Is deze locatie in Utrecht het helemaal voor jou? Bekijk snel de website voor meer informatie.

- Ruimte voor maximaal 4000 personen
- Grote locatie
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeren op locatie
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Westkanaaldijk 7
  3542 DA Utrecht
 • www.defabrique.nl / 030 2404030
   
   

Feestlocatie Utrecht: The Basket

Doordeweeks een hotspot voor de Utrechtse studenten en in het weekend een perfecte feestlocatie voor jou! Deze mooie en sfeervolle locatie in Utrecht is geschikt voor kleinschalige feesten en evenementen. De originele vormgeving van het basketbalveld, de warme inrichting en het gastvrije personeel zorgen ervoor dat je optimaal van het feest kan genieten. Geïnteresseerd in deze locatie? Bekijk snel de website voor meer informatie.

- Ruimte voor maximaal 250 personen
- Warme sfeer
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeren na 18.00 uur
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Genevelaan 8
  3584 CC Utrecht 
 • www.thebasket.nl / 030 2516783
   
   

Feestlocatie Utrecht: Domtoren

Sluit je ogen, en stel je voor dat je een feest kan geven in hét symbool van Utrecht. De Domtoren itself! Je denkt vast: dat kan heus niet, maar jawel het is mogelijk om jouw feest in dit historische prachtgebouw te geven. Een mooi feest om over op te scheppen tegen je vrienden. De Domtoren in Utrecht stelt een tweetal mooie zalen ter beschikking om jouw gelegenheidsfeest in waar te maken. Op slecht vijf minuten loopafstand kun je de auto parkeren en natuurlijk is deze locatie ook perfect te bereiken met het ov. Dus zoek jij een unieke locatie voor jouw bedrijfs- of gelegenheidsfeest? De Domtoren staat voor je klaar!

- Ruimte voor maximaal 150 personen
- Historisch gebouw
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarage in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Domplein 21
  3512 JC Utrecht
 • www.domtoren.nl / 030 2360010
   
   

Feestlocatie Utrecht: Tivoli Vredenburg

Voetjes van de vloer en handen in de lucht! Tivoli Vredenburg in Utrecht heeft namelijk een paar prachtfeesten in petto. Wat dacht je van een goed concert? Een afstudeerfeest? Misschien wel een flinke bedrijfsborrel! Zet het bier maar koud en nodig heel je netwerk uit want deze locatie in Utrecht is er helemaal klaar voor. Vlakbij Tivoli vind je genoeg parkeerruimte voor iedereen die met de auto komt. Drink jij graag een biertje mee, dan is het openbaar vervoer ook een goede optie! Alles is op loopafstand te vinden. Kom maar op met dat feest.

- Ruimte voor maximaal 7500 personen
- Unieke locatie
- In het centrum
- Parkeergarage in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Vredenburgkade 11
  3511 WC Utrecht
 • www.tivolivredenburg.nl / 030 7606777
   
   

Feestlocatie Nieuwegein: Down Under

Ben jij een echte watersport liefhebber? Eentje die wel van een feestje (of twee) houdt? Niet ver bij Utrecht vandaan vind je Down Under, dé watersportlocatie van Nieuwegein. Down Under is een multifunctionele locatie waar jij je passie en je feest kunt combineren met een aantal avontuurlijke activiteiten. Adrenaline, vermaak en gezelligheid. Deze elementen vind je hier allemaal terug. Heb jij een speciaal thema in je hoofd? Alles is bespreekbaar!

- Ruimte voor maximaal 500 personen
- Trendy locatie
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeren
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Ravensewetering 1
  3439 ZZ Nieuwegein
 • www.downunder.nl / 030 2877777
   
   

Feestlocatie Utrecht: De Winkel van Sinkel

Ben jij ook altijd in de stemming voor een goed feest? De Winkel van Sinkel is knus en heeft een klassiek historisch tintje. Dé plek in Utrecht waar jouw feest kan beginnen. Een bedrijfsfeest? Of een borrel? Misschien zelfs in combinatie met een buffet, het kan allemaal. De Winkel van Sinkel is gelegen aan de grachten in Utrecht. Ben je nog niet overtuigd dat dit de perfecte plek is? Laat mij jou dan vertellen dat deze prachtlocatie zelfs beschikt over een bijzondere binnentuin, waardoor jouw feest opeens een stuk luchtiger wordt. Alle informatie over deze feestlocatie kun je vinden op de website.

- Ruimte voor maximaal 1400 personen
- Historische locatie
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages in de omgeving aanwezig
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Oudegracht 158
  3511 AZ Utrecht
 • www.dewinkelvansinkel.nl / 030 2303030
   
   

Feestlocatie Utrecht: CitySense

Breng je feest naar een hoger level met CitySense in Utrecht. Deze locatie biedt twee prachtige feestlocaties aan met alle nodige faciliteiten voor een goed feest. Van zakelijk tot particulier, alles is mogelijk. De belevingsruimte bevat een grote videowall waardoor je elke sfeer aan de feestje kunt geven die jij zelf wilt! Geef jouw feest een moderne finishing touch.

- Ruimte voor maximaal 350 personen
- Hippe locatie
- Geen eigen catering of drank
- Betaalbare parkeergarages in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • St Jacobsstraat 12
  ##3511 BS Utrecht
 • ##wwww.citysense-utrecht.nl / 030 2313434
   

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  
;