Feestlocaties Utrecht

ook voor zakelijke en trouwlocaties in Maarssen, Hilversum, Vianen, Zeist en omgeving

Met leuke feestlocatie Utrecht arrangementen

Ben je op zoek naar een feestlocatie Utrecht? Een perfecte locatie voor een onvergetelijk feest. We helpen je graag op weg bij het vinden van een perfecte feestlocatie Utrecht. Kijk ook op Foodtrucks in Utrecht voor losse Foodtrucks voor je evenement. Kies je liever voor het centrum van Utrecht of misschien wel de omgeving van de stad? Of zelfs buiten Utrecht waar diverse leuke plaatsen liggen. Een feestlocatie Utrecht regelen voor een personeelsfeest, themafeest Utrecht, bedrijfsfeest, trouwerij of misschien wel een zelf georganiseerd evenement is een hele klus. Waar let je op? Wat zijn de mogelijkheden qua aankleding, welke caterings mogelijkheden zijn er? Er zijn 1001 vragen die je jezelf kunt afvragen voordat je op zoek kunt naar een feestlocatie Utrecht. Als organisatie ligt er een zware klus te volbrengen. De mensen achter de feestlocatie in Utrecht hebben vaak een jarenlange ervaring en weten precies wat aansluit bij je wensen en eisen. Schroom dan ook niet om contact op te nemen en vrijblijvend meer informatie aan te vragen. Een perfect wisselwerking zal hopelijk leiden tot een perfect evenement. Bekijk ook eens ons aanbod voor een: vergaderlocatie in Utrecht of zaalverhuur voor Utrecht. We wensen jullie bij voorbaat alvast veel inspiratie toe en een onvergetelijk feest.

Maak nu eerst je keuze:

Feestlocaties in en rondom het centrum van Utrecht
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Utrecht

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Utrecht of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie in de stad Utrecht buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie in de stad Utrecht buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek jij een passende locatie voor je evenement? Je hebt de voorkeur voor een locatie in de stad Utrecht maar wel buiten het (te) drukke stadscentrum. Sfeervol en passend bij het type evenement wat je gaat organiseren? Laat ons je inspireren met de mogelijkheden van onze huislocaties. Elk evenement vraagt om een eigen aanpak. Onze huislocaties hebben door de jarenlange ervaring vaak een oplossing voor de meest uiteenlopende wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie vragen je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Laat je inspireren en vraag direct aan via onderstaande mogelijkheid. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie buiten de stad Utrecht maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie buiten de stad Utrecht maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie in de omgeving van Utrecht? Hoeft het niet direct in de stad te zijn maar mag het ook in de regio? Onze diverse huislocaties in de regio zijn uitermate geschikt en hebben vaak goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Zo heb je een passende locatie die voldoet aan je wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Zo kun je de informatie tot je nemen en alle eisen en wensen direct bespreken met de zeer ervaren locaties . Vraag snel meer informatie aan via onderstaande mogelijkheid en laat je flink inspireren.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van Utrecht
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van Utrecht

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor een feestlocatie met ligging in het centrum van Utrecht? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feesten buiten het centrum van Utrecht
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feesten buiten het centrum van Utrecht

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk in het stadscentrum van Utrecht, maar zoek je wel een feestlocatie in de stad zelf voor je personeelsfeest, bedrijfsborrel of andere zakelijk feest?  En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feestlocaties buiten Utrecht maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties buiten Utrecht maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten Utrecht, maar wel in de regio. En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke evenementenlocatie in Utrecht

Zakelijke evenementenlocatie in Utrecht

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in Utrecht te bevinden? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Utrecht

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Utrecht

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich niet in Utrecht zelf te bevinden maar ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Feestlocatie op het Ijsselmeer (stijlvolle zeilboot)

Van trouwerij tot bedrijfsfeest, van zakelijk evenement tot familiefeest, ben je op zoek naar een stijlvolle feestlocatie voor een bijzonder evenement, denk dan ook eens aan een zeilboot. Laat jezelf en je gasten meevaren langs ongekend mooie panorama´s. De wind, de zon, het geluid van opspattend water; geniet van alle elementen die samenkomen en jouw speciale dag tot een onvergetelijk evenement weten te kleuren. Wil je meer weten over deze stijlvolle feestlocatie op het water? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.  

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

feestlocatie Utrecht    
 

Low budget feestlocatie arrangementen Utrecht (€15-40 p.p.)

Het kan nog best een stevige klus zijn, het vinden van de best passende feestlocatie voor je feest. Veel locaties die online te vinden zijn, zijn enkel interessant voor de wat ruimere budgetten. Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Utrecht die ook geschikt zijn voor budgetten tussen de €15 en €40 p.p. (voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Bekijk hieronder het overzicht van onze huislocaties in de omgeving van Utrecht. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Houten 20 - 150 Houten meer info    
Ten Westen van Utrecht 30 - 80 Ten Westen meer info    
Utrecht Galgenwaard 20 - 150 Galgenwaard meer info    
Hilversum 40 - 175 Hilversum meer info
Utrecht Noord-Oost 20 - 130 Noord-Oost meer info    
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info
Utrecht Noord 70 - 350 Noord meer info    
Ten Oosten van Utrecht 20 - 500 Ten Oosten meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Wist je dit over Utrecht?

Wie aan Utrecht denkt, denkt aan de Dom, voetbalclub FC Utrecht, studentenstad, Centraal Station, de Jaarbeurs of misschien wel 1 van de andere vele trekpleisters die de stad rijk is. Maar ook de verschillende grachtjes geven de als studentenstad bekend staande plaats een prachtig decor voor een vrijgezellenfeest Utrecht. Utrecht ligt erg centraal in Nederland en heeft dus een ideale ligging wanneer je bijvoorbeeld een landelijk bedrijf bent met personeel door heel Nederland, ook voor een bedrijfsuitje Utrecht. Met de A2 en o.a. de A27 kun je vanuit alle kanten deze plaats makkelijk bereiken.

   

Feestlocatie Utrecht: BASIS

In het centrum van Utrecht, aan de mooie grachten van deze stad, is er een spiksplinternieuwe feestlocatie geopend. Deze feestlocatie in Utrecht heeft een industriële uitstraling gecombineerd met een hele hoop creativiteit en originaliteit. Wil jij echt de blits maken met jouw feest? Deze locatie biedt zowel een kleine zaal (tot 120 personen) als een grote zaal (tot 600 personen) aan. BASIS is the place to be voor elk feest in Utrecht!

- Ruimte voor maximaal 700 personen
- Creatieve vibe
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarage op loopafstand (de Bijenkorf)
- Op loopafstand van het station
- Plaats: Utrecht

 • Oudegracht aan de Werf 97
  3511 AL Utrecht
 • www.clubbasis.nl / 030 2232656
   
   

Feestlocatie Utrecht: De Galgenwaard

Wil jij ook goed scoren bij de collega’s, vrienden of familie? Bij Stadion Galgenwaard in Utrecht scoor jij altijd goed! Deze prachtige locatie in het centrum van Utrecht biedt de mogelijkheid tot diverse functionele zalen, voor een bedrijfsfeest of een spetterend evenement. Dit stadion staat bekend georganiseerde evenementen met klasse en exclusiviteit. Heb je iets speciaals te vieren of zoek je naar een geschikte zaal voor jouw bedrijfsevenement? Zoek dan niet verder!

- Ruimte voor maximaal 3000 personen
- Moderne locatie
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarage (uitrijkaarten voor €11,65 te koop)
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Herculesplein 241
  3584 AA Utrecht
 • www.maisonvandenboerutrecht.nl / 030 8885500
   
   

Feestlocatie Utrecht: De Fabrique

Hoe ziet jouw droomfeest eruit? Het liefst met een heel divers aanbod aan mogelijkheden? Wil jij zoveel mogelijk te kiezen hebben? De Fabrique in Utrecht biedt een breed scala aan zalen die allemaal aan te passen zijn naar jouw wensen. De authentieke en industriële vormgeving zorgt net voor dat beetje extra waardoor jouw feest helemaal geweldig wordt. Nodig zoveel mensen uit als je wilt, want daar is de ruimte voor! Is deze locatie in Utrecht het helemaal voor jou? Bekijk snel de website voor meer informatie.

- Ruimte voor maximaal 4000 personen
- Grote locatie
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeren op locatie
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Westkanaaldijk 7
  3542 DA Utrecht
 • www.defabrique.nl / 030 2404030
   
   

Feestlocatie Utrecht: The Basket

Doordeweeks een hotspot voor de Utrechtse studenten en in het weekend een perfecte feestlocatie voor jou! Deze mooie en sfeervolle locatie in Utrecht is geschikt voor kleinschalige feesten en evenementen. De originele vormgeving van het basketbalveld, de warme inrichting en het gastvrije personeel zorgen ervoor dat je optimaal van het feest kan genieten. Geïnteresseerd in deze locatie? Bekijk snel de website voor meer informatie.

- Ruimte voor maximaal 250 personen
- Warme sfeer
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeren na 18.00 uur
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Genevelaan 8
  3584 CC Utrecht 
 • www.thebasket.nl / 030 2516783
   
   

Feestlocatie Utrecht: Domtoren

Sluit je ogen, en stel je voor dat je een feest kan geven in hét symbool van Utrecht. De Domtoren itself! Je denkt vast: dat kan heus niet, maar jawel het is mogelijk om jouw feest in dit historische prachtgebouw te geven. Een mooi feest om over op te scheppen tegen je vrienden. De Domtoren in Utrecht stelt een tweetal mooie zalen ter beschikking om jouw gelegenheidsfeest in waar te maken. Op slecht vijf minuten loopafstand kun je de auto parkeren en natuurlijk is deze locatie ook perfect te bereiken met het ov. Dus zoek jij een unieke locatie voor jouw bedrijfs- of gelegenheidsfeest? De Domtoren staat voor je klaar!

- Ruimte voor maximaal 150 personen
- Historisch gebouw
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarage in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Domplein 21
  3512 JC Utrecht
 • www.domtoren.nl / 030 2360010
   
   

Feestlocatie Utrecht: Tivoli Vredenburg

Voetjes van de vloer en handen in de lucht! Tivoli Vredenburg in Utrecht heeft namelijk een paar prachtfeesten in petto. Wat dacht je van een goed concert? Een afstudeerfeest? Misschien wel een flinke bedrijfsborrel! Zet het bier maar koud en nodig heel je netwerk uit want deze locatie in Utrecht is er helemaal klaar voor. Vlakbij Tivoli vind je genoeg parkeerruimte voor iedereen die met de auto komt. Drink jij graag een biertje mee, dan is het openbaar vervoer ook een goede optie! Alles is op loopafstand te vinden. Kom maar op met dat feest.

- Ruimte voor maximaal 7500 personen
- Unieke locatie
- In het centrum
- Parkeergarage in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Vredenburgkade 11
  3511 WC Utrecht
 • www.tivolivredenburg.nl / 030 7606777
   
   

Feestlocatie Nieuwegein: Down Under

Ben jij een echte watersport liefhebber? Eentje die wel van een feestje (of twee) houdt? Niet ver bij Utrecht vandaan vind je Down Under, dé watersportlocatie van Nieuwegein. Down Under is een multifunctionele locatie waar jij je passie en je feest kunt combineren met een aantal avontuurlijke activiteiten. Adrenaline, vermaak en gezelligheid. Deze elementen vind je hier allemaal terug. Heb jij een speciaal thema in je hoofd? Alles is bespreekbaar!

- Ruimte voor maximaal 500 personen
- Trendy locatie
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeren
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Ravensewetering 1
  3439 ZZ Nieuwegein
 • www.downunder.nl / 030 2877777
   
   

Feestlocatie Utrecht: De Winkel van Sinkel

Ben jij ook altijd in de stemming voor een goed feest? De Winkel van Sinkel is knus en heeft een klassiek historisch tintje. Dé plek in Utrecht waar jouw feest kan beginnen. Een bedrijfsfeest? Of een borrel? Misschien zelfs in combinatie met een buffet, het kan allemaal. De Winkel van Sinkel is gelegen aan de grachten in Utrecht. Ben je nog niet overtuigd dat dit de perfecte plek is? Laat mij jou dan vertellen dat deze prachtlocatie zelfs beschikt over een bijzondere binnentuin, waardoor jouw feest opeens een stuk luchtiger wordt. Alle informatie over deze feestlocatie kun je vinden op de website.

- Ruimte voor maximaal 1400 personen
- Historische locatie
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages in de omgeving aanwezig
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Oudegracht 158
  3511 AZ Utrecht
 • www.dewinkelvansinkel.nl / 030 2303030
   
   

Feestlocatie Utrecht: CitySense

Breng je feest naar een hoger level met CitySense in Utrecht. Deze locatie biedt twee prachtige feestlocaties aan met alle nodige faciliteiten voor een goed feest. Van zakelijk tot particulier, alles is mogelijk. De belevingsruimte bevat een grote videowall waardoor je elke sfeer aan de feestje kunt geven die jij zelf wilt! Geef jouw feest een moderne finishing touch.

- Ruimte voor maximaal 350 personen
- Hippe locatie
- Geen eigen catering of drank
- Betaalbare parkeergarages in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • St Jacobsstraat 12
  ##3511 BS Utrecht
 • ##wwww.citysense-utrecht.nl / 030 2313434
   

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE UTRECHT EN OMGEVING

Ben je op zoek naar een feestlocatie in de omgeving van Utrecht? Even de drukte van het centrum ontlopen en in de omliggende plaatsen een feestlocatie in de omgeving Utrecht vinden. Met Nieuwegein, Zeist, Houten en Ijsselstein zijn er diverse steden waar je een feestlocatie kunt vinden. Kies voor deze verschillende steden met elk een eigen omgeving, aparte locaties en natuurlijk eigenschappen en bezienswaardigheden van de plaats zelf. We wensen je ook veel plezier toe met een feestlocatie omgeving Utrecht. Of je nu op zoek bent naar een feestlocatie Zeist, Nieuwegein of een feestlocatie Houten. Veel inspiratie toegewenst.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact