Congreslocatie Utrecht

ook voor een congrescentrum in Maarssen, Hilversum, Vianen, Houten, Nieuwegein, Bilthoven, Wijk bij Duurstede en omgeving.

Congreslocatie Utrecht arrangementen

Op zoek naar een congreslocatie Utrecht? U bent aan het juiste adres. Ongeveer in het midden van ons land ligt namelijk de prachtige stad Utrecht. Enorm goed bereikbaar vanuit heel Nederland per trein en in de stad zelf ook een sterk netwerk van openbaar vervoersmogelijkheden. Wanneer u op zoek bent naar een congreslocatie in Utrecht voor een evenement of symposium is dit waarschijnlijk een belangrijk ingrediënt. Een congreslocatie is er in alle vormen te vinden. Moet het inspirerend zijn, in een natuurlijke omgeving liggen of juist heel functioneel zijn? Welke aspecten zijn nog meer belangrijk? Wilt u bijvoorbeeld meerdere zalen, een congres festival met foodtrucks en workshops of juist een simpele oplossing zodat uw locatie naadloos aansluit bij uw symposium? De mogelijkheden zijn divers en vaak op maat. Daarom helpen we u in Utrecht graag op weg door u te inspireren met een aantal goed passende congreslocaties Utrecht. Zo hopen we u te helpen bij het organiseren van een succesvol evenement. Wij wensen u bij voorbaat een geslaagd symposium of congres in Utrecht of omgeving toe.

Congreslocaties in Utrecht of omgeving (€30-€75 p.p.)
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Congreslocaties in Utrecht of omgeving (€30-€75 p.p.)

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Utrecht, Nieuwegein, Hilversum, Houten, Maarssen, of Zeist? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe congreslocaties Utrecht en omgeving
excl BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe congreslocaties Utrecht en omgeving

Ook als het budget voor het congres hoger is dan €75 p.p. (zaal huur, lunch en gebruik van alle faciliteiten), kunnen we je heel goed verder op weg helpen bij je speurtocht naar de ideale congreslocatie.  Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Utrecht bij heide, bossen of op het water
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Inspirerende vergaderlocaties Utrecht bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocatie Utrecht dichtbij NS station

Congreslocatie Utrecht dichtbij NS station

Is het vanwege de bereikbaarheid voor alle deelnemende gasten van groot belang dat de congreslocatie zich op loopafstand bevindt van een NS station in Utrecht, Maarssen, Vleuten, Bunnik etc.? Dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocatie Utrecht dichtbij snelweg

Congreslocatie Utrecht dichtbij snelweg

Komen de gasten voornamelijk met de auto en dient de locatie vooral gemakkelijk toegankelijk te zijn van de snelweg?  Is naast de toegankelijkheid ook de parkeergelegenheid een belangrijke factor?  Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Utrecht of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congres met feest na afloop in Utrecht

Congres met feest na afloop in Utrecht

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Utrecht of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Je eigen Foodtruckfestival in Utrecht
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival in Utrecht

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Utrecht en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Utrecht, het centrum van Nederland

Zoals eerder aangegeven is Utrecht op de spoorwegkaart het centrum van ons kikkerlandje. Met goede verbinding vanuit bijvoorbeeld Amsterdam en Eindhoven is Utrecht goed bereikbaar per trein. Ideaal voor een internationaal congres Utrecht (of internationaal symposium). Vanuit Schiphol Airport of Eindhoven Airport zijn uw bezoekers in niet meer dan een paar uurtjes verwijderd van uw symposium of congres op een congreslocatie in Utrecht. Een perfecte invulling in een bruisende stad. En heeft u ervoor of erna nog wat tijd over? Vergeet dan zeker niet even de verschillende Utrechtse grachten en De Dom te laten zien. Wist u dat Utrecht ook bekend staat om een zeer rijke geschiedenis ook vanwege een goed aantal bekende kunstschilders. Ook is Utrecht inmiddels een belangrijke kennisstad met alle scholen en studenten. Een stad die bruist en leeft! Veel inspiratie toegewenst!

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIE UTRECHT EN OMGEVING

Of u nu op zoek bent naar een congreslocatie in Utrecht of er juist net buiten. We helpen u graag op weg. Ook de omgeving van Utrecht heeft namelijk voldoende te bieden. Wat te denken van bijvoorbeeld Houten, het media hart van ons land Hilversum, sportcentrum van Nederland Zeist, Bilthoven, Vianen, Maarssen, het prachtig gerenoveerde Culemborg en alle andere diverse plaatsen in de omgeving? Ideaal voor een congres of symposium in de omgeving van Utrecht. Combineer bijvoorbeeld de prachtige natuur van Zeist aan uw bijeenkomst. Of geniet van het sfeervolle Culemborg of kleine maar sfeervolle Vianen. Diverse plaatsen in de omgeving worden ook wel benoemd als forenzen steden. En wilt u ook de mogelijkheid geven om een goede overnachting te bieden aan uw bezoekers bekijk dan ook eens het aanbod in de verschillende steden in de omgeving van het mooie Utrecht. Met Utrecht kiest u in ieder geval voor een bruisende stad met enorm veel opties.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact