Congreslocatie Utrecht

ook voor een congrescentrum in Maarssen, Hilversum, Vianen, Houten, Nieuwegein, Bilthoven, Wijk bij Duurstede en omgeving.

Congreslocatie Utrecht arrangementen

Op zoek naar een congreslocatie Utrecht? U bent aan het juiste adres. Ongeveer in het midden van ons land ligt namelijk de prachtige stad Utrecht. Enorm goed bereikbaar vanuit heel Nederland per trein en in de stad zelf ook een sterk netwerk van openbaar vervoersmogelijkheden. Wanneer u op zoek bent naar een congreslocatie in Utrecht voor een evenement of symposium is dit waarschijnlijk een belangrijk ingrediënt. Een congreslocatie is er in alle vormen te vinden. Moet het inspirerend zijn, in een natuurlijke omgeving liggen of juist heel functioneel zijn? Welke aspecten zijn nog meer belangrijk? Wilt u bijvoorbeeld meerdere zalen, een congres festival met foodtrucks en workshops of juist een simpele oplossing zodat uw locatie naadloos aansluit bij uw symposium? De mogelijkheden zijn divers en vaak op maat. Daarom helpen we u in Utrecht graag op weg door u te inspireren met een aantal goed passende congreslocaties Utrecht. Zo hopen we u te helpen bij het organiseren van een succesvol evenement. Wij wensen u bij voorbaat een geslaagd symposium of congres in Utrecht of omgeving toe.

Jachthuis Landgoed Beukenrode in Doorn: congreslocatie op 17 km van het centrum van Utrecht
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Jachthuis Landgoed Beukenrode in Doorn: congreslocatie op 17 km van het centrum van Utrecht

Voor congressen en vergaderingen tot 125 personen.

Ben je op naar een locatie op stand voor het organiseren van een congres? En dient de congreslocatie zich in de omgeving van Utrecht te bevinden? Wellicht is Jachthuis Landgoed Beukenrode in Doorn dan een goede oplossing voor je congres. Geniet van het wonderschone gebouw dat gelegen is in een door groen omgeven setting. Jachthuis Landgoed Beukenrode stamt uit de 19e eeuw en is niet voor niets een Rijksmonument.  

Smiley face Gelegen in Doorn op 17 km van het centrum van Utrecht

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 300 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 125 pers. Kleinste: Max. 13 pers. 

Smiley face 9 verschillende ruimtes

Smiley face Terras aanwezig (feesten tot 300 personen op terras)

Smiley face Parkeerplaats is aanwezig (gratis)

Smiley face Bijzonderheden: ook mogelijk om grotere evenementen (tot 1.000 personen) te organiseren in de enorme tuin.

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres in Jachthuis Landgoed Beukenrode in Doorn, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congres met feest na afloop in Utrecht
incl. BTW vanaf
€80 p.p.

Congres met feest na afloop in Utrecht

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Utrecht of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocatie Utrecht dichtbij snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Congreslocatie Utrecht dichtbij snelweg

Komen de gasten voornamelijk met de auto en dient de locatie vooral gemakkelijk toegankelijk te zijn van de snelweg?  Is naast de toegankelijkheid ook de parkeergelegenheid een belangrijke factor?  Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Utrecht of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Kasteel Kerckebosch: historische congreslocatie in Zeist (op ongeveer 12 km van het centrum van Utrecht)
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kasteel Kerckebosch: historische congreslocatie in Zeist (op ongeveer 12 km van het centrum van Utrecht)

Voor congressen tot 150 personen

Het is een hele mooie locatie, die erg geschikt is als vergaderlocatie voor congressen met een bepaalde uitstraling. Kasteel Kerckebosch in Zeist (gelegen op ongeveer 12 km van het centrum van Utrecht) is bijzonder populair onder organisatoren van congressen en andere zakelijke evenementen in de regio Utrecht. Overnachten is ook mogelijk in een van de schitterende suites van Kasteel Kerckebosch. Ook beschikt het Kasteel over de mogelijkheid om elk congres op te kunnen luisteren met een hoogwaardige culinaire bijdrage.  

Smiley face Gelegen in Zeist op 12 km van het centrum van Utrecht

Smiley face Grootste ruimte: max. 150 pers. Kleinste: Max. 20 pers. 

Smiley face 8 verschillende ruimtes

Smiley face Terras aanwezig

Smiley face Gratis parkeren is mogelijk

Smiley face Bijzonderheden: een schitterende kasteeltuin behoort tot het complex.

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering in Kasteel Kerckebosch, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Van der Valk hotel Breukelen: congreslocatie op 14 km van het centrum van Utrecht
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Breukelen: congreslocatie op 14 km van het centrum van Utrecht

Voor congressen, symposia en conferenties tot 400 personen (theateropstelling).

Het is een imposante verschijning, het Van der Valk hotel in Breukelen. Deze evenementenlocatie beschikt over een prima infrastructuur voor het organiseren van een vergadering, zakelijk feest of congres. Van der Valk hotel Breukelen beschikt over 22 zalen, elk met een maximale capaciteit tussen de 14 en 400 personen. Ook is het mogelijk om te zwemmen, fitnessen of te genieten van een ontspannende wellness.

Smiley face Gelegen in Breukelen, vlakbij Loosdrechtse Plassen, op 14 km van het centrum van Utrecht

Smiley face Maximale capaciteit: 400 pers.

Smiley face Grootste zaal: max. 400 pers. (theatersetting) Kleinste: Max. 14 pers. (boardroom)

Smiley face 22 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: zwembad, fitness, wellness aanwezig

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, congres of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Breukelen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Partycentrum Number Four: congreslocatie met uitzicht op Stadion de Galgenwaard in Utrecht
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Partycentrum Number Four: congreslocatie met uitzicht op Stadion de Galgenwaard in Utrecht

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 1.300 personen.

Ben je op zoek naar een congreslocatie in Utrecht, dan is Partycentrum Number Four waarschijnlijk een leuk alternatief. Partycentrum Number Four beschikt over 2 zalen die in combinatie voldoende ruimte bieden voor groepen tot 1.300 personen. Ook leuk om te vermelden is dat je vanuit de feestlocatie een fantastisch uitzicht hebt op het veld van FC Utrecht: Stadion de Galgenwaard. Partycentrum Number Four is te vinden op ongeveer 4 km van het centrum van Utrecht.

Smiley face Gelegen bij Stadion de Galgenwaard in Utrecht (4 km van het centrum)

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 1.300 pers. 

Smiley face 1 ruimte: te gebruiken als 1 ruimte of 2 aparte ruimtes

Smiley face Betaald parkeren voor de deur is mogelijk

Smiley face Bijzonderheden: fantastisch uitzicht op het veld van Stadion de Galgenwaard

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, vergadering of zakelijk evenement in Partycentrum Number Four, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

De Landgoederij en Kasteel Cammingha in Bunnik: schitterende congreslocatie op 8 km van het centrum van Utrecht
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

De Landgoederij en Kasteel Cammingha in Bunnik: schitterende congreslocatie op 8 km van het centrum van Utrecht

Voor congressen tot 270 personen.

Op zoek naar een rustige congresocatie in Bunnik (op ongeveer 8 km afstand van het centrum van Utrecht)? Wellicht is De Landgoederij dan een schitterend alternatief voor u. Met verschillende ruimtes in en rond Kasteel Cammingha op een wonderschone locatie omringd door een prachtige omgeving, is De Landgoederij in Bunnik erg populair als locatie voor inspirerende congressen en andere zakelijke evenementen. 

Smiley face Gelegen bij Bunnik op 8 km van het centrum van Utrecht

Smiley face Maximale capaciteit: 750 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 350 pers. Kleinste: Max. 10 pers. 

Smiley face 10 verschillende ruimtes

Smiley face Terras aanwezig

Smiley face Gratis parkeren is mogelijk

Smiley face Bijzonderheden: mooie omgeving 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres in De Landgoederij en Kasteel Cammingha, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Van der Valk hotel de Bilt: congreslocatie op 5 km van het centrum van Utrecht
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel de Bilt: congreslocatie op 5 km van het centrum van Utrecht

Voor congressen, symposia en conferenties tot 240 personen (theateropstelling).

Zoek je een congreslocatie in het midden van het land, waar je kunt overnachten en waar je tot wel 240 personen deel kunt laten nemen aan een evenement? Dan zou van der Valk hotel de Bilt vlakbij Utrecht wel eens op je lijstje kunnen staan? Bekijk hieronder de mogelijkheden horend bij deze evenementenlocatie in de provincie Utrecht.

Smiley face Gelegen in De Bilt op 5 km van het centrum van Utrecht

Smiley face Maximale capaciteit: 240 pers. (theatersetting)

Smiley face Grootste zaal: max. 240 pers. (theatersetting of receptie) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 15 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: zwembad, mooi terras, mooie outdoortent (max. 80 personen)

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, congres of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel de Bilt, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Utrecht, het centrum van Nederland

Zoals eerder aangegeven is Utrecht op de spoorwegkaart het centrum van ons kikkerlandje. Met goede verbinding vanuit bijvoorbeeld Amsterdam en Eindhoven is Utrecht goed bereikbaar per trein. Ideaal voor een internationaal congres Utrecht (of internationaal symposium). Vanuit Schiphol Airport of Eindhoven Airport zijn uw bezoekers in niet meer dan een paar uurtjes verwijderd van uw symposium of congres op een congreslocatie in Utrecht. Een perfecte invulling in een bruisende stad. En heeft u ervoor of erna nog wat tijd over? Vergeet dan zeker niet even de verschillende Utrechtse grachten en De Dom te laten zien. Wist u dat Utrecht ook bekend staat om een zeer rijke geschiedenis ook vanwege een goed aantal bekende kunstschilders. Ook is Utrecht inmiddels een belangrijke kennisstad met alle scholen en studenten. Een stad die bruist en leeft! Veel inspiratie toegewenst!

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIE UTRECHT EN OMGEVING

Of u nu op zoek bent naar een congreslocatie in Utrecht of er juist net buiten. We helpen u graag op weg. Ook de omgeving van Utrecht heeft namelijk voldoende te bieden. Wat te denken van bijvoorbeeld Houten, het media hart van ons land Hilversum, sportcentrum van Nederland Zeist, Bilthoven, Vianen, Maarssen, het prachtig gerenoveerde Culemborg en alle andere diverse plaatsen in de omgeving? Ideaal voor een congres of symposium in de omgeving van Utrecht. Combineer bijvoorbeeld de prachtige natuur van Zeist aan uw bijeenkomst. Of geniet van het sfeervolle Culemborg of kleine maar sfeervolle Vianen. Diverse plaatsen in de omgeving worden ook wel benoemd als forenzen steden. En wilt u ook de mogelijkheid geven om een goede overnachting te bieden aan uw bezoekers bekijk dan ook eens het aanbod in de verschillende steden in de omgeving van het mooie Utrecht. Met Utrecht kiest u in ieder geval voor een bruisende stad met enorm veel opties.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact