Zaalverhuur Utrecht

ook voor de regio Houten, Ijsselstein, Zeist, Nieuwegein en omgeving

Zaalverhuur Utrecht arrangementen

Heb je binnenkort iets te vieren? Wil je een feestzaal huren in Utrecht en ben je bezig om het zaalverhuur Utrecht aanbod overzichtelijk te maken?  Studeer je in de stad Utrecht? Of woon je er op kamers? En is het binnenkort zover dat je een feestje te vieren hebt omdat je de studie hebt afgerond? Of misschien heb je wel een verjaardag te vieren. We helpen je graag op weg bij het vinden van zaalverhuur Utrecht. Wil je een feest extra aankleden kun je in Utrecht alle kanten op. Wil je bijvoorbeeld bijzondere entertainment tijdens je feest. Of wil je een feestzaal huren Utrecht en al je gasten op een zeer bijzondere manier verwelkomen met hostesses. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Ben je op zoek naar een zaalverhuur Utrecht voor jezelf of ben jij diegene die de wekelijkse bedrijfsborrel moet organiseren deze week? We helpen je graag op weg bij het vinden van een perfecte feestzaal in Utrecht. Bekijk ook eens ons aanbod voor een: feestlocatie Utrecht, vergaderlocatie Utrecht of trouwlocatie Utrecht. We wensen je alvast veel inspiratie en een perfect feest toe.

Maak hieronder je keuze!

Zaalverhuur Utrecht    

Zaalverhuur arrangementen Utrecht (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Utrecht? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg in de mooie domstad. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Houten 20 - 150 Houten meer info    
Ten Westen van Utrecht 30 - 80 Ten Westen meer info    
Utrecht Galgenwaard 20 - 150 Galgenwaard meer info    
Hilversum 40 - 175 Hilversum meer info
Utrecht Noord-Oost 20 - 130 Noord-Oost meer info    
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info  
Ten Oosten van Utrecht 20 - 500 Ten Oosten meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Utrecht (€50-€75 p.p.)
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Utrecht (€50-€75 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €50 en €75 p.p. Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Utrecht benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Utrecht (€75-€100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Utrecht (€75-€100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je  feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €75 en €100 p.p.? Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het luxere segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Utrecht benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Utrecht (meer dan €100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Utrecht (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Utrecht benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Kale zaalhuur regio Utrecht (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Kale zaalhuur regio Utrecht (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Organiseer je binnenkort een feest en ben je op zoek naar de best passende feestlocatie van de regio? Dient de locatie te beschikken over de mogelijkheid om enkel zaalhuur in rekening te brengen (drankjes en eten worden zelf meegenomen). Dan is het best lastig om een zaal te vinden die hieraan voldoet. Wij helpen je graag op weg en kijken binnen ons uitgebreide netwerk van huislocaties of we een dergelijke locatie kunnen vinden die beschikbaar is en voldoet aan alle eisen. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Wist je dit over Utrecht?

In het centrum van ons mooie land ligt de stad Utrecht. Deze zeer central gelegen studentenstad is een stad met veel gezichten. Combineer al deze bijzondere elementen eens aan een vrijgezellenfeest Utrechtbedrijfsuitje Utrecht of een andere type activiteit. Wat te denken van de Dom, de prachtige grachten, de bekende jaarbeurs en natuurlijk Tivoli. Utrecht heeft zoveel te bieden en zojuist noemde we al de belangrijkste trekpleisters van deze stad. Utrecht is een diverse stad met veel mogelijkheden. Maak een mooie boottocht alvorens het feest losbarst. Of neem een gids die jullie de hele stad laten zien voordat jullie je zaalverhuur Utrecht locatie gaan bezoeken.

   

Feestelijke zaal aan de oude gracht: De Witte Ballons

Zoek jij een perfecte zaal voor een vergadering, workshop, afstudeerborrel, verjaardag, borrel of iets anders leuks? En wil je niet heel veel geld kwijt zijn aan zaalhuur? De Witte Ballons biedt een knusse maar toegankelijke zaal aan zonder daar huur voor te vragen. De enige voorwaarde is dat zij jouw volledig mogen verzorgen met hun uitgebreide aanbod aan hapjes en drankjes. Alles is bespreekbaar en gaat in goed overleg. Parkeren kan in de nabije omgeving in diverse parkeergarages. Kom jij met het openbaar vervoer, geen probleem want deze zaal ligt in het hartje van Utrecht, aan de oude gracht.

- Betaalbaar & toegankelijk
- Geen eigen catering of drank
- Parkeren in de nabije omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Lijnmarkt 12
  3511 KH Utrecht
 • www.restaurantdewitteballons.nl / 030 2311056
   
   

Zaalverhuur in Utrecht: The Colour Kitchen Utrecht

In de prachtige stad Utrecht staat een oud schoolgebouw uit de jaren ‘30 die nu omgetoverd is tot een succesvolle en sfeervolle locatie. De plek waar jij terecht kunt voor elke gelegenheid waar jij een zaaltje voor nodig hebt. Er zijn in totaal zeven zalen waar jij een feest, borrel of bijeenkomst kunt organiseren! Deze toplocatie in de wijk Zuilen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen te vinden in de nabije omgeving. Hecht jij veel waarde aan een sfeervolle en karakteristieke locatie? Zoek dan niet verder, want deze is uitermate geschikt voor jou!

- Sfeervol & Karakteristiek
- Ruimte voor maximaal 350 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Pr. Christinalaan 1
  3554 JL Utrecht
 • www.thecolourkitchen.com/ 030 2230023
   
   

Zaalverhuur omgeving Utrecht: De Lantaern

‘’De Lantaern’’, het oude klooster gevestigd in de dorpskern van Nieuwegein, is een prachtige locatie voor je verjaardag, personeelsfeest, jubileum enzovoorts! Het klooster heeft van oudsher een romantische uitstraling, maar heeft de laatste jaren een aantal renovaties ondergaan. Hierdoor sluit het comfort van nu perfect aan bij de romantische stijl waarin het klooster een aantal eeuwen geleden is gebouwd. Voor de invulling van je avond heeft het personeel van ‘’De Lantaern’’ veel leuks in petto, maar ook wanneer je speciale wensen hebt, bieden ze je graag een programma op maat. Ben je dus op zoek naar een locatie die er niet alleen prachtig uit ziet, maar waar je ook persoonlijke aandacht, vakbekwaam personeel en veel gastvrijheid kan verwachten? Bij de ‘’Lantaern’’ staan de deuren altijd wagenwijd voor je open, tot snel!

- Van 20 tot 200 personen
- Meerdere zalen beschikbaar
- Plaats: Nieuwegein

 • Utrechtsestraatweg 4
  3438 AK Nieuwegein
 • www.lantaern.nl / 030 6031866
   
   

Zaalverhuur Nieuwegein: Boerderij de Middenhof

Een prachtige boerderij, een smakelijk pannenkoekenhuis en een perfecte locatie voor jouw feest of bijeenkomst! Boerderij de Middenhof in Nieuwegein staat open voor intieme trouwfeesten, partijen, cursussen en workshops. Jouw dagje helemaal uit handen geven? Deze boerderij doet dat graag! Het vriendelijke en professionele personeel neemt alle tijd voor je om je wensen op papier te zetten en uit te voeren. Het enige wat je zelf hoeft te doen is contact opnemen met deze locatie nabij Utrecht.

- Huiselijk en sfeervol
- Ruimte voor maximaal 100 personen
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeren
- Plaats: Nieuwegein

 • Duetlaan 1-3
  3438 TA Nieuwegein 
 • www.demiddenhof.nl / 030 6033771
   
   

Droomzaal in Utrecht: Villa Jongerius

Sluit je ogen en bedenk eens wat jouw droomlocatie zou kunnen zijn… Jan Jongerius deed dat ook en bouwde zijn droomhuis daadwerkelijk in 1938! Het fijne is dat hij bereid is om zijn droomlocatie te delen met jou. Deze locatie beschikt over een prachtige binnenruimte en een genereus buitenterras. Al jouw dromen zijn bespreekbaar met deze locatie in Utrecht. Het enige wat je hoeft te doen is op de onderstaande button drukken voor meer informatie! Wij hopen dat er weer een droom van jou werkelijkheid wordt.

- Uniek & Inspirerend
- Ruimte voor maximaal 150 personen
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeergelegenheid
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Kanalweg 64
  3527 KX Utrecht
 • www.villajongerius.nl / 030 2930510
   
   

Sfeervolle zaal in het centrum van Utrecht: Restaurant de Rechtbank

Wie had dat gedacht, een rechtbank als perfecte feestzaal! Organiseer jij binnenkort een bijeenkomst, borrel of een andere speciale gelegenheid? Nodig je vrienden, familie of collega’s dan uit bij Restaurant de Rechtbank. Een sfeervolle plek in het centrum van Utrecht. Deze locatie heeft plek voor 250 personen, ideaal voor een feest ter ere van jullie bruiloft? Alles is bespreekbaar met Restaurant de Rechtbank. Wil jij meer informatie over deze locatie? Bezoek dan snel de website van deze bijzondere locatie.

- Sfeervol & Ruimtelijk
- Ruimte voor maximaal 250 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarage in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Korte Nieuwstraat 14
  3512 NM Utrecht
 • www.derechtbank.com / 030 2330030
   
   

Feestzaal in Breukelen: De Olifant

Waar jij bij een olifant waarschijnlijk denkt aan een prachtig dier, denken wij aan een stijlvolle locatie in Breukelen (nabij Utrecht). Deze locatie is uitermate geschikt voor kleine feesten of bijeenkomsten tot 250 personen. Daarnaast is parkeren geen enkel probleem, de locatie beschikt namelijk over een privé parkeerterrein. Kom jij liever met het openbaar vervoer, ook dat is goed mogelijk! De Olifant is te omschrijven als knus, warm en stijlvol. Het personeel heeft al heel veel ervaring met feesten en partijen waardoor jouw wensen op de juiste plek terecht komen. Klik snel verder als je meer informatie wilt over deze locatie in Breukelen.

- Stijlvol & Warm
- Ruimte voor maximaal 250 personen
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeergelegenheid
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Breukelen

 • Straatweg 1
  3621 BG Breukelen
 • www.deolifant.nl / 0346 561478
   
   

Een gastvrije feestzaal in Utrecht: Fort aan de Klop

Heb jij binnenkort iets te vieren? Een kinderfeestje of misschien een gezellige BBQ of high tea? Een groot of klein feest, alles kan. Fort aan de klop in Utrecht staat bekend als een zeer gastvrije locatie met oog voor iedereen jong of oud. Daarnaast is deze locatie ook nog eens uiterst flexibel als het gaat om weersomstandigheden. Er is zowel binnen- als buiten plek voor jou! Wil jij meer weten over deze prachtige locatie in Utrecht? Alle informatie over deze feestlocatie kun je vinden op de website.

- Gastvrij
- Ruimte voor maximaal 130 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeerplaatsen op loopafstand
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • 1e Polderweg 2
  3563 MC Utrecht
 • www.fortaandeklop.com / 030 2660555
   
   

Flexibele feestzaal in Utrecht: Woolloomooloo

Wauw! Flexibeler kan bijna niet. Woolloomooloo beschikt over drie verschillende zalen die te huren zijn voor alle soorten feestjes die je maar kunt bedenken! In totaal kunnen er wel 800 personen tegelijk komen. Natuurlijk is deze zaal ook geschikt voor kleine gezelschappen. Wil jij zelf een dj regelen? Dat kan! Wil je dat Woolloomooloo dat voor jou regelt, dan is dat ook mogelijk. Deze locatie in Utrecht kent geen openings- of sluitingstijden, dat betekent dat jij jouw feestje kunt geven wanneer het jou uitkomt. Oh en goed nieuws, er wordt niets berekend voor de zaalhuur!

- Clubstijl & Flexibel
- Ruimte voor maximaal 800 personen
- Geen eigen catering of drank
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Janskerkhof 14
  3512 BL Utrecht
 • www.woolloomooloo.nl / 030 2360816
   
   

Huiselijke feestzaal in Utrecht: Utrechts Centrum voor de Kunsten

Utrechts Centrum voor de Kunsten is een multifunctionele, huiselijke en gemoedelijke locatie voor al jouw wensen! Een optreden met het koor? Een workshop waar je nog een ruimte voor zoekt? Een teambuildingsdag of vergadering? Deze zaal heb jij in gedachten! Kwaliteit staat voor deze locatie in het centrum van Utrecht hoog in het vaandel, evenals het hebben van plezier. In totaal zijn er minstens zeven multifunctionele zalen beschikbaar. Zoek niet verder want je hebt de perfecte zaal al gevonden!

- Huiselijk & Sfeervol
- Ruimte voor maximaal 200 personen
- Geen eigen catering of drank
- Parkeergarages in de omgeving
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Plaats: Utrecht

 • Domplein 4
  3512 JC Utrecht
 • https://www.uck.nl / 030 2339933
   
   

Historische zalen verhuur in omgeving Utrecht: StayOkay Bunnik

Sluit je ogen en waan je in een groot landhuis, stel je voor dat je jouw bijeenkomst, feest of borrel in dat landhuis kunt organiseren! StayOkay in Bunnik is jouw locatie. Dit prachtige landhuis aan de rand van het water in een bosrijke omgeving is ideaal voor knusse of gezellige gelegenheden. Er zijn voldoende parkeergelegenheden voor zowel auto’s als bussen en er zijn drie zalen geschikt voor een goed feestje! Overleg snel met StayOkay wat je wensen zijn.

- Landelijk & Historisch
- Ruimte voor maximaal 120 personen
- Geen eigen catering of drank
- Gratis parkeren
- Plaats: Utrecht

 • Rhijnauwenselaan 14
  3981 HH Bunnik
 • 030 6561277
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

IMPRESSIE

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

Zaalverhuur

ZAALVERHUUR OMGEVING UTRECHT

Heb je binnenkort een feestje in de omgeving van Utrecht? Kies je liever voor de omgeving van Utrecht dan de centraal gelegen stad zelf? Utrecht heeft met Houten, Ijsselstein, Zeist en o.a. Nieuwegein veel leuke steden in de omgeving. Kies jij voor een feestzaal huren in Nieuwegein? Of bijvoorbeeld een feestje in Houten in de omgeving van kasteel Heemstede? Koppel je een fietstocht langs de Ijssel in Ijsselstein aan een leuk feestje in jullie feestzaal Ijsselstein? Of bezoek Slot Zeist of de plaats Zeist zelf met de mooie natuurgebieden. Je ziet dat ook de omgeving van Utrecht voldoende te bieden heeft voor een onvergetelijk feest. We wensen jullie alvast veel inspiratie en plezier toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen
 • Boek direct bij de locatie zelf
 • Gevarieerd aanbod uit de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact