Feestlocaties Tilburg

ook voor zakelijke en trouwlocaties in Waalwijk, Kaatsheuvel en Oisterwijk en omgeving.

Met leuke feestlocatie Tilburg arrangementen

Ben je op zoek naar een feestlocatie Tilburg? Samen met familie of vrienden even helemaal los op de klanken van de muziek? Of je nu een 90’s liefhebber bent en even lekker wilt gaan staan hakken, rock fan bent of juist enorm van latin muziek kunt genieten, er zijn zoveel mogelijkheden bij jullie feestlocatie Tilburg of het zaalverhuur Tilburg aanbod. Het organiseren van een feest heeft natuurlijk een begin en een hopelijk mooi einde. Maar wat doe je er allemaal omheen. Dit is afhankelijk van het type feest op jullie feestlocatie Tilburg. Is het een bruiloft, een vergadering (bekijk ook eens vergaderlocatie Tilburg) met aansluitend een personeelsfeest of misschien wel een ander feest? Bekijk ook eens onze themafeest Tilburg pagina. De feestlocaties in Tilburg hebben vaak jarenlange ervaring en weten hoe het er aan toe gaat bij elk type feest. Zo kunnen ze jullie helpen bij het opzetten van een perfect feest en een nog onvergetelijkere feestlocatie Tilburg.  Het teken dat je bijna in Tilburg bent en het feest op de feestlocatie Tilburg los kan barsten. We wensen je alvast heel veel plezier toe.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Tilburg
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Tilburg

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Tilburg of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie in de stad Tilburg buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie in de stad Tilburg buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek jij een passende locatie voor je evenement? Je hebt de voorkeur voor een locatie in de stad Tilburg maar wel buiten het (te) drukke stadscentrum. Sfeervol en passend bij het type evenement wat je gaat organiseren? Laat ons je inspireren met de mogelijkheden van onze huislocaties. Elk evenement vraagt om een eigen aanpak. Onze huislocaties hebben door de jarenlange ervaring vaak een oplossing voor de meest uiteenlopende wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie vragen je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Laat je inspireren en vraag direct aan via onderstaande mogelijkheid. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie buiten de stad Tilburg maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie buiten de stad Tilburg maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie in de omgeving van Tilburg? Hoeft het niet direct in de stad te zijn maar mag het ook in de regio? Onze diverse huislocaties in de regio zijn uitermate geschikt en hebben vaak goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Zo heb je een passende locatie die voldoet aan je wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Zo kun je de informatie tot je nemen en alle eisen en wensen direct bespreken met de zeer ervaren locaties . Vraag snel meer informatie aan via onderstaande mogelijkheid en laat je flink inspireren.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van Tilburg
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van Tilburg

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor een feestlocatie met ligging in het centrum van Tilburg? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feesten buiten het centrum van Tilburg
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feesten buiten het centrum van Tilburg

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk in het stadscentrum van Tilburg, maar zoek je wel een feestlocatie in de stad zelf voor je personeelsfeest, bedrijfsborrel of andere zakelijk feest?  En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feestlocaties buiten Tilburg maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties buiten Tilburg maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten Tilburg, maar wel in de regio. En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke evenementenlocatie in Tilburg

Zakelijke evenementenlocatie in Tilburg

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in Tilburg te bevinden? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Tilburg

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Tilburg

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich niet in Tilburg zelf te bevinden maar ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

feestlocatie Tilburg    
 

Low budget feestlocatie arrangementen Tilburg (vanaf €15 p.p.)

Het kan nog best een stevige klus zijn, het vinden van de best passende feestlocatie voor je feest in deze gezellige stad. Veel locaties die online te vinden zijn, zijn enkel interessant voor de wat ruimere budgetten. Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Tilburg die ook geschikt zijn voor budgetten tussen de €15 en €40 p.p. (voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Bekijk hieronder het overzicht van onze huislocaties in de omgeving van Tilburg. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info   
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info
Tilburg Zuid 10 - 500 Zuid meer info    
Ten Westen van Tilburg 10 - 80 Ten Westen meer info
Ten Oosten van Tilburg 20 - 500 Ten Oosten meer info    
Ten Oosten van Tilburg 20 - 200 Ten Oosten meer info
Tilburg Oost vanaf 25 Oost meer info    
Tilburg West 10 - 80 West meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Wist je dit over Tilburg?

De stad Tilburg heeft zoveel te bieden. Het gezellige en knusse centrum, popcentrum 013, voetbalclub Willem II en de verschillende locaties die de stad rijk is. Een walhalla voor een vrijgezellenfeest Tilburg, groepsuitje of andere activiteiten. Deze stad in de provincie Noord-Brabant is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en gelukkig is ook de stad op loopafstand. Ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje Tilburg of een andere activiteiten waarbij je lekker een drankje wilt nuttigen. Met meer dan 200.000 inwoners is het een stad die leeft en bruist. En wanneer je aan komt gereden via 1 van de vele grote snelwegen rondom de stad zie je in sommige gevallen de kleurrijke toren van Westpoint al.

   

Feestlocatie omgeving Tilburg: Landgoed de Biestheuvel

Tilburg, de stad van “013” en Willem II. In de Brabantse stad weet men hoe je een feest viert. Ook buiten Tilburg zijn diverse mogelijkheden voor een dag of avond ouderwetse gezelligheid. In Landgoed de Biestheuvel zien diverse zalen te vinden voor een bijzonder feest. Wil je een zaal die in Brabantse stijlen is ingericht? Of voel je je meer thuis in een Spaanse inrichting? Ook de kinderen kunnen mee, zij kunnen zich prima vermaken op dit landgoed. Dit en meer is mogelijk als je kiest voor een feest in Landgoed de Biestheuvel, prima bereikbaar vanuit Tilburg. Wil je meer weten over de Biestheuvel en haar prachtige zalen? Klik dan op meer informatie.

- Van 40 tot 400 personen
- Diverse zalen beschikbaar

 • Hoogcasteren 25
  5528 NP Hoogeloon
 • www.biestheuvel.nl / 0497 591 257
   
   

Feestlocatie omgeving Tilburg: Dorsvlegel

Ga je een feest geven in de omgeving van Tilburg? De dorsvlegel in Vinkel heet je van harte welkom. Een geheel eigen locatie die een moderne inrichting heeft. De blauwpaarse verlichting geeft de zaal een sfeervol uiterlijk. Aangezien de zaal is ingedeeld als discotheek is er genoeg ruimte om te laten zien wie de beste dansmoves in huis heeft. Als je echt vertrouwen in je danskunsten hebt kun je zelfs het podium beklimmen, als je tenminste niet hebt gevraagd om een band. Ook dat kan hier namelijk zonder moeite. Heb je meer zin in een rustige sfeer in een wat kleinere zaal? Ook daarvoor kun je bij de Dorsvlegel terecht. De skis aan de muur brengen je gedachten direct bij je leukste wintersportvakantie, waarbij apres skiën minsten zo belangrijk was als het skiën zelf. Ook het buitenterras is, met haar eigen bar, zeker de moeite waard. Zie je jouw ideale feest al plaatsvinden bij de Dorsvlegel? Wij kunnen het ons goed voorstellen.

- Van 40 tot 400 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Brugstraat 43
  5382 JB Vinkel
 • www.dorsvlegel.nl / 073 5322159
   
   

Bijzondere feestlocatie: SKY Ballonvaarten Tilburg

Jouw feestelijke gelegenheid vieren in het gezelschap van tientallen opstijgende luchtballonnen?  Unieker kun je het niet krijgen. Het Sky Flight Center van ‘’SKY Ballonvaarten’’ te Tilburg staat klaar om van jouw gelegenheid een spetterend feest te maken. Dagelijks kun je vanaf het buitenterras diversen ballonnen zien opstijgen en kun je genieten van kilometers uitzicht over de uitgestrekte landerijen van Tilburg. Gecombineerd  met het buitenterras is de capaciteit van deze feestzaal dan ook uit te breiden tot wel 1000 personen! Genoeg ruimte dus voor zowel een intiem gezelschap als een enorme groep familie, vrienden en kennissen! Ben jij klaar voor deze unieke beleving? Kom dan snel eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

- Te combineren met buitenterras
- Landelijke ligging

 • Gilzerbaan 495
  5032 VD Tilburg
 • www.skybalonvaarten.nl / 013 590 0692
   

 

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE TILBURG EN OMGEVING

Ben je op zoek naar een feestlocatie omgeving Tilburg? Net buiten het centrum en/of de stad omdat jullie het centrum van Tilburg willen vermijden op een drukke zaterdagavond? Geen probleem om een leuke feestlocatie omgeving Tilburg te vinden. Met het sprookjesachtige Kaatsheuvel, het aan Tilburg liggen Oisterwijk en Goirle en natuurlijk Waalwijk wat een historische naam heeft gebaseerd op Wal en Wic (wat staat voor wijk op de wal). We hopen dat we jullie ook in de omgeving van Tilburg op weg kunnen helpen met een feestlocatie omgeving Tilburg en wensen jullie alvast heel veel plezier.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact