Feestlocatie Tilburg arrangementen

Ben je op zoek naar een feestlocatie Tilburg? Samen met familie of vrienden even helemaal los op de klanken van de muziek? Of je nu een 90’s liefhebber bent en even lekker wilt gaan staan hakken, rock fan bent of juist enorm van latin muziek kunt genieten, er zijn zoveel mogelijkheden bij jullie feestlocatie Tilburg of het zaalverhuur Tilburg aanbod. Het organiseren van een feest heeft natuurlijk een begin en een hopelijk mooi einde. Maar wat doe je er allemaal omheen. Dit is afhankelijk van het type feest op jullie feestlocatie Tilburg. Is het een bruiloft, een vergadering (bekijk ook eens vergaderlocatie Tilburg) met aansluitend een personeelsfeest of misschien wel een ander feest? Bekijk ook eens onze themafeest Tilburg pagina. De feestlocaties in Tilburg hebben vaak jarenlange ervaring en weten hoe het er aan toe gaat bij elk type feest. Zo kunnen ze jullie helpen bij het opzetten van een perfect feest en een nog onvergetelijkere feestlocatie Tilburg.  Het teken dat je bijna in Tilburg bent en het feest op de feestlocatie Tilburg los kan barsten. We wensen je alvast heel veel plezier toe.

Maak hieronder je keuze!

   

feestlocatie Tilburg    
 

Feestlocatie arrangementen Tilburg (€15-40 p.p.)

Het kan nog best een stevige klus zijn, het vinden van de best passende feestlocatie voor je feest in deze gezellige stad. Veel locaties die online te vinden zijn, zijn enkel interessant voor de wat ruimere budgetten. Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Tilburg die ook geschikt zijn voor budgetten tussen de €15 en €40 p.p. (voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Bekijk hieronder het overzicht van onze huislocaties in de omgeving van Tilburg. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info   
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info
Tilburg Zuid 10 - 500 Zuid meer info    
Ten Westen van Tilburg 10 - 80 Ten Westen meer info
Ten Oosten van Tilburg 20 - 500 Ten Oosten meer info    
Ten Oosten van Tilburg 20 - 200 Ten Oosten meer info
Tilburg Oost vanaf 25 Oost meer info    
Tilburg West 10 - 80 West meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

incl. BTW vanaf
€50 p.p.
Betaalbaar feestlocatie arrangement Tilburg

Betaalbaar feestlocatie arrangement Tilburg (€50-€75 p.p.)

Ben je op zoek naar een leuke maar vooral ook betaalbare feestlocatie in de regio Tilburg, Waalwijk, Kaatsheuvel, Oisterwijk, etc.? Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) ergens tussen de €50 en de €75 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Tilburg? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze feestlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €50 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe feestlocatie arrangement Tilburg

Origineelste feestlocaties van Tilburg (arrangementen vanaf €75-€100 p.p.)

Soms wil je echt iets speciaals. Een feestlocatie met een verhaal. Een bijzondere plek die direct indruk maakt op je gasten. Dan is deze categorie een echte aanrader. Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) ergens tussen de €75 en de €100 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Tilburg, Oisterwijk, Loon op Zand, Waalwijk, Gilze-Rijen etc.? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie.  Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€100 p.p.
Zeer luxueuze feestlocatie arrangement Tilburg

Absolute toplocaties voor feesten in de regio Tilburg (vanaf €100 p.p.)

Wil je je gasten laten genieten van het allerbeste dat Tilburg te bieden heeft? In dat geval heten we je van harte welkom in de Champions League wat betreft feestelijke locaties voor de regio Tilburg en omgeving. Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) meer dan €100 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €100 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€60 p.p.
Mooie buitenlocatie als feestlocatie in Tilburg of omgeving

Mooie buitenlocatie als feestlocatie in Tilburg of omgeving

Ben je op zoek naar een feestlocatie op een inspirerende plek voor bijvoorbeeld een bruiloft, personeelsfeest of ander evenement. Bijvoorbeeld aan het water, in de bossen, op de hei, of op een andere plek weg van het veelal drukke stadscentrum? Dan helpen we je in deze categorie graag verder met het vinden van de best passende feestlocatie. Van schitterende hoeve tot adembenemende strandclub, laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken en geniet vervolgens van een heerlijk feest op een inspirerende buitenlocatie in de omgeving van Tilburg.

 • Vanaf €60 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€55 p.p.
Feestlocaties in en rondom het centrum van Tilburg

Feestlocaties in en rondom het centrum van Tilburg

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Tilburg of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

 • Vanaf €55 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

 • Vanaf €200 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

 • Vanaf €500 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

 • Vanaf €1200 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

 • Vanaf €2400 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€50 p.p.
Betaalbaar trouwlocatie arrangement Tilburg (€50-€75 p.p.)

Betaalbaar trouwlocatie arrangement Tilburg (€50-€75 p.p.)

Op je trouwdag wil je natuurlijk dat alles perfect is. Van trouwkleding tot catering, van muziek tot ceremonie, je wilt natuurlijk geen concessies doen. En dat geldt zeker voor de feestlocatie in de omgeving van Tilburg. Laat je daarom door ons op weg helpen. Is het budget voor locatie, drankjes en eten ergens tussen de €50 en €75 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €50 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe trouwlocatie arrangement Tilburg (meer dan €75 p.p.)

Luxe trouwlocatie arrangement Tilburg (meer dan €75 p.p.)

Wordt jullie trouwerij een wat luxere aangelegenheid? En zijn jullie hiervoor op zoek naar net wat exclusievere trouwlocaties in Tilburg of omgeving?  Laat je dan ook door ons adviseren. Is het budget voor locatie, drankjes en eten meer dan €75 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.
 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Wist je dit over Tilburg?

De stad Tilburg heeft zoveel te bieden. Het gezellige en knusse centrum, popcentrum 013, voetbalclub Willem II en de verschillende locaties die de stad rijk is. Een walhalla voor een vrijgezellenfeest Tilburg, groepsuitje of andere activiteiten. Deze stad in de provincie Noord-Brabant is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en gelukkig is ook de stad op loopafstand. Ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje Tilburg of een andere activiteiten waarbij je lekker een drankje wilt nuttigen. Met meer dan 200.000 inwoners is het een stad die leeft en bruist. En wanneer je aan komt gereden via 1 van de vele grote snelwegen rondom de stad zie je in sommige gevallen de kleurrijke toren van Westpoint al.

   

Feestlocatie omgeving Tilburg: Landgoed de Biestheuvel

Tilburg, de stad van “013” en Willem II. In de Brabantse stad weet men hoe je een feest viert. Ook buiten Tilburg zijn diverse mogelijkheden voor een dag of avond ouderwetse gezelligheid. In Landgoed de Biestheuvel zien diverse zalen te vinden voor een bijzonder feest. Wil je een zaal die in Brabantse stijlen is ingericht? Of voel je je meer thuis in een Spaanse inrichting? Ook de kinderen kunnen mee, zij kunnen zich prima vermaken op dit landgoed. Dit en meer is mogelijk als je kiest voor een feest in Landgoed de Biestheuvel, prima bereikbaar vanuit Tilburg. Wil je meer weten over de Biestheuvel en haar prachtige zalen? Klik dan op meer informatie.

- Van 40 tot 400 personen
- Diverse zalen beschikbaar

 • Hoogcasteren 25
  5528 NP Hoogeloon
 • www.biestheuvel.nl / 0497 591 257
   
   

Feestlocatie omgeving Tilburg: Dorsvlegel

Ga je een feest geven in de omgeving van Tilburg? De dorsvlegel in Vinkel heet je van harte welkom. Een geheel eigen locatie die een moderne inrichting heeft. De blauwpaarse verlichting geeft de zaal een sfeervol uiterlijk. Aangezien de zaal is ingedeeld als discotheek is er genoeg ruimte om te laten zien wie de beste dansmoves in huis heeft. Als je echt vertrouwen in je danskunsten hebt kun je zelfs het podium beklimmen, als je tenminste niet hebt gevraagd om een band. Ook dat kan hier namelijk zonder moeite. Heb je meer zin in een rustige sfeer in een wat kleinere zaal? Ook daarvoor kun je bij de Dorsvlegel terecht. De skis aan de muur brengen je gedachten direct bij je leukste wintersportvakantie, waarbij apres skiën minsten zo belangrijk was als het skiën zelf. Ook het buitenterras is, met haar eigen bar, zeker de moeite waard. Zie je jouw ideale feest al plaatsvinden bij de Dorsvlegel? Wij kunnen het ons goed voorstellen.

- Van 40 tot 400 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Brugstraat 43
  5382 JB Vinkel
 • www.dorsvlegel.nl / 073 5322159
   
   

Bijzondere feestlocatie: SKY Ballonvaarten Tilburg

Jouw feestelijke gelegenheid vieren in het gezelschap van tientallen opstijgende luchtballonnen?  Unieker kun je het niet krijgen. Het Sky Flight Center van ‘’SKY Ballonvaarten’’ te Tilburg staat klaar om van jouw gelegenheid een spetterend feest te maken. Dagelijks kun je vanaf het buitenterras diversen ballonnen zien opstijgen en kun je genieten van kilometers uitzicht over de uitgestrekte landerijen van Tilburg. Gecombineerd  met het buitenterras is de capaciteit van deze feestzaal dan ook uit te breiden tot wel 1000 personen! Genoeg ruimte dus voor zowel een intiem gezelschap als een enorme groep familie, vrienden en kennissen! Ben jij klaar voor deze unieke beleving? Kom dan snel eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

- Te combineren met buitenterras
- Landelijke ligging

 • Gilzerbaan 495
  5032 VD Tilburg
 • www.skybalonvaarten.nl / 013 590 0692
   

 

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland