Zaalverhuur Tilburg

ook voor de regio Waalwijk, Goirle, Kaatsheuvel, Oisterwijk en omgeving

Zaalverhuur Tilburg arrangementen

In Noord-Brabant ligt het mooie Tilburg. Heb je binnenkort een feestje en wil je het zaalverhuur Tilburg aanbod op een rij zetten? Of hebben jullie een bruiloft (bekijk ook een trouwlocaties Tilburg). Dan helpen we je graag op weg bij het vinden van een prachtige zaalverhuur Tilburg aanbod of misschien feestlocaties Tilburg. De stad Tilburg is steeds meer aan het groeien en met de nieuwe wijken die hiervoor zorgen is de stad steeds groter en groter aan het worden. Zoveel mensen zoveel verschillende feesten zeggen wij dan. En bij feestjes hoort natuurlijk een feestzaal huren Tilburg. Tilburg en de zaalverhuur Tilburg mogelijkheden zijn oneindig. We helpen jullie graag bij het vinden van de meest ideale zaalverhuur Tilburg mogelijkheden en wensen jullie alvast enorm veel plezier toe met een geweldig feest, bruiloft, bedrijfsborrel of een andere mogelijkheid. Bekijk voor vergaderlocaties Tilburg ook eens ons aanbod.

Maak nu eerst je keuze:


Zichtbaarheid in de regio

Zaalverhuur Tilburg    

Zaalverhuur arrangementen Tilburg (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Tilburg? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg in deze bijzondere Brabantse stad. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info   
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info
Tilburg Zuid 10 - 500 Zuid meer info    
Ten Westen van Tilburg 10 - 80 Ten Westen meer info
Ten Oosten van Tilburg 20 - 500 Ten Oosten meer info    
Ten Oosten van Tilburg 20 - 200 Ten Oosten meer info
Tilburg Oost vanaf 25 Oost meer info    
Tilburg West 10 - 80 West meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Tilburg
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Tilburg

Ben je op zoek naar een feestzaal met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Tilburg of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Tilburg buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Tilburg buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de stad Tilburg maar wel buiten het drukke stadscentrum en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Tilburg maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Tilburg maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Tilburg maar wel buiten de stad zelf en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. Voorkom parkeerproblemen en organiseer je evenement gewoon buiten de stad. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Je eigen Foodtruckfestival bij je zaal in Tilburg
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival bij je zaal in Tilburg

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Tilburg en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

 Restaurant als feestzaal arrangement in de stad Tilburg
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Restaurant als feestzaal arrangement in de stad Tilburg

met eten/zitfeest/dineren

Heb je binnenkort iets te vieren of zoek je een locatie voor een of ander type evenement in Tilburg? Is het hierbij het beste wanneer het in een restaurant setting plaats zal vinden? Met een diner, andere eet opties of een (deels) zittend evenement? Laat je dan inspireren door de restaurant huislocatie opties in de regio. Na je meer informatie verzoek gaan we de nog beschikbare huislocaties verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Hierna schakel je direct met de uitvoerende locatie en kun je makkelijk je wensen en vragen bespreken. Vraag via onderstaande optie vrijblijvend en snel meer informatie aan. Veel inspiratie toegewenst!

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Tilburg
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Tilburg

Zoek je een mooie buitenlocatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Tilburg? Een plek waarvan alle medewerkers of zakenrelaties nieuwe energie krijgen om zo met veel zin verder te bouwen aan het bedrijf? Dan is deze categorie speciaal voor jullie bedoeld. Geniet van de inspirerende setting (van bos tot heide, van strand tot authentiek gebouw etc.). We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Feestlocatie arrangement Tilburg of omgeving met luxe tent
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Feestlocatie arrangement Tilburg of omgeving met luxe tent

Ben jij op zoek naar een bijzondere oplossing bij je feestlocatie in Tilburg of omgeving? Een oplossing waarbij je heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht? Of onder de tent in de warme zon juist wat verkoeling zoeken? Kies dan voor een luxe tent oplossing. Onze huislocatie opties hebben de beschikking over deze bijzondere oplossing waardoor ieder evenement een extra dimensie krijgt. De dansvloer, een ceremonie of de ontvangst op een unieke manier? Vraag onderstaand snel meer informatie aan en laat je inspireren door de mogelijkheden. Na je aanvraag gaan we de beschikbare locaties met deze oplossing verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Tilburg (meer dan €100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Tilburg (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Tilburg benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Wist je dit over Tilburg?

De stad heeft nu al meer dan 190.000 inwoners en dit aantal zal in de toekomst alleen maar toenemen. Niet gek dat er voldoende vraag is naar een vrijgezellenfeest Tilburg, groepsuitje, bedrijfsuitje Tilburg of een andere type activiteit. De stadsrechten die de stad kreeg in 1809 kregen ze van een wel heel bijzonder iemand uit de geschiedenis. Niemand minder dan de vorst van Koninkrijk-Holland namelijk Napoleon Bonaparte gaf deze stadsrechten aan Tilburg. Maar Tilburg heeft zoveel meer te bieden voor een goed feestje in jullie feestzaal Tilburg. De stad die groot is geworden door de textielindustrie heeft met de oude markt, Heuvel, Piusplein, Stadhuisplein en o.a. Heuvelplein enorm veel mogelijkheden voor een goed feestje. De zaalverhuur Tilburg mogelijkheden zijn dus enorm. Tilburg heeft ook op muzikaal gebied een goede naam. Met popcentrum 013 waar veel bekende artiesten al hebben opgetreden in de leuke en knusse locatie en uiteraard het Miki theater.

   

Zaalverhuur: SKY Ballonvaarten Tilburg

Wil je je gasten eens verrassen met een originele zaal in de buurt van Tilburg? ‘’SKY Ballonvaarten’’ te Tilburg opent zijn deuren niet alleen voor mensen die graag een ballonvaart maken. Sinds 2010 bieden ze ook een leuke zaal aan voor al je type feestelijke- en/of zakelijke gelegenheden. Het unieke aan deze zaal is dat het zich bevind in de uitgestrekte landerijen van Tilburg met uitzicht op de tientallen opstijgende ballonnen van ‘’SKY Ballonvaarten’’. Tevens kan je ook terecht op het mooie buitenterras van de locatie, wat de ervaring nog net wat unieker maakt. Kom binnenkort eens kijken bij ‘’SKY Ballonvaarten’’ in Tilburg, de mogelijkheden van deze zaal zijn enorm.

- Te combineren met buitenterras
- Ruime privé parkeergelegenheid

 • Gilzerbaan 495
  5032 VD Tilburg
 • www.skybalonvaarten.nl / 013 5900692
   
   

Zaalverhuur omgeving Tilburg: Dorsvlegel Vinkel

Heb je iets te vieren in de omgeving van Tilburg? Een jubileum, een trouwfeest of een verjaardag? Of juist iets te bespreken? Vlakbij Tilburg ligt de Dorsvlegel, een locatie die aan bijna alle wensen tegemoet kan komen. Een feest waarbij de nadruk ligt op dansen is door de ruime discozaal zeker aan deze locatie besteed. Liever een plek waar iedereen kan zitten om gezellig bij te praten, omdat je elkaar lang niet hebt gezien? Ook daarvoor is natuurlijk alle ruimte. Die rust kan ook van pas komen als je gaat vergaderen, iets wat ook veel gebeurt op deze locatie in het gemoedelijke Brabant. Plasmaschermen en een professionele geluidsinstallatie zorgen ervoor dat je niemand iets van de vergadering hoeft te missen. Heb je alles besproken wat er te bespreken viel? Dan kun je dat ook nog op de dansvloer vieren, als je wilt natuurlijk. Krijg je het bij de gedachte daaraan al benauwd? Dan kun je ook even naar buiten, waar de bar uitnodigend op je staat te wachten. Dit geeft aan hoe veelzijdig de Dorsvlegel is en hoeveel er mogelijk is. Geïnteresseerd? De Dorsvlegel ziet je graag verschijnen.

- Van 40 tot 400 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Brugstraat 43
  5382 JB Vinkel
 • www.dorsvlegel.nl / 073 5322159
   
   

Zaalverhuur omgeving Tilburg: Landgoed de Biestheuvel

Wil je graag een fijne zaal huren in de omgeving van Tilburg? Of het nu voor een vergadering is of juist een uitbundig feest, in Landgoed de Biestheuvel kan het allemaal. Er zijn verschillende zalen aanwezig, op deze manier is er voor ieder wat wils. Zoek je de intimiteit van een bruin café? Of wil je juist een grote zaal met een mooie Spaanse binnenplaats? In de Biestheuvel zijn verschillende zalen met ieder een eigen stijl, die je ook nog eens naar je hand kunt zetten. Ook eten en drinken is uiteraard mogelijk, met onder andere een barbecue en een buffet als opties. En uiteraard mogen de kinderen mee, ook zij kunnen zich hier prima vermaken. Al overtuigd? Kijk dan snel verder voor meer informatie.

- Van 40 tot 400 personen
- Diverse zalen beschikbaar

 • Hoogcasteren 25
  5528 NP Hoogeloon
 • www.biestheuvel.nl / 0497 591257
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZAALVERHUUR OMGEVING TILBURG

Ben je op zoek naar een zaalverhuur omgeving Tilburg? Met Waalwijk, Goirle, Kaatsheuvel en Oisterwijk o.a. zijn er voldoende uitvalsbasissen voor een onvergetelijk feest. Ook zijn er diverse zalen voor bijvoorbeeld een vergadering. Bekijk dan ook eens onze speciale vergaderlocatie Tilburg website. Kies je voor zaalverhuur in Waalwijk? Deze naam komt oorspronkelijk van Wal en Wic wat wijk op de wal betekend. Of ga je voor zalenverhuur Kaatsheuvel met een haast Efteling-achtig sprookjesdecor? Wist je dat het plaatsje Goirle eigenlijk bij Tilburg getrokken zou worden. Na hevige protesten is dit niet doorgegaan en kun je een feestzaal huren in Goirle. Ook Oisterwijk heeft een connectie met Tilburg. Eigenlijk betekend de naam ten Oosten van Oost-Tilburg liggende wijk. Een heleboel keuze voor het huren van een feestzaal. We wensen je veel succes bij het kiezen van de geschikte locatie.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact