Congreslocatie Tilburg arrangementen

Vanaf de negentiende eeuw werd Tilburg een van de belangrijkste industriesteden van Nederland. Het is dan ook niet vreemd dat een congreslocatie in Tilburg een perfecte plek is om een waardevol evenement te organiseren voor uw gasten. De stad heeft een rijke geschiedenis van innovatie en hard werk, en dit straalt af op uw evenement in deze robuuste stad in het hart van Brabant. Verschillende congreslocaties in Tilburg weten de vernieuwende geest van de stad te vangen waardoor uw symposium dezelfde energieke en originele sfeer heeft als Tilburg zelf. Het is dus mogelijk om een inspirerend en vernieuwend congres te organiseren in verschillende locaties in deze stad.

excl. BTW vanaf
€30 p.p.
Congreslocaties in Tilburg

Congreslocaties in Tilburg (€30 tot€75 p.p.)

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar in Noord-Brabant? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Tilburg, Waalwijk, Kaatsheuvel en Oisterwijk of omgeving? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

 • Vanaf €30 p.p. excl.BTW
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€65 p.p.
Luxe congreslocaties Tilburg

Luxe congreslocaties Tilburg en omgeving

Ook als het budget voor het congres hoger is dan €75 p.p. (zaal huur, lunch en gebruik van alle faciliteiten), kunnen we je heel goed verder op weg helpen bij je speurtocht naar de ideale congreslocatie. Onze gratis service in Tilburg of omgeving zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

 • Vanaf €65 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€30 p.p.
Inspirerende vergaderlocaties Tilburg

Inspirerende vergaderlocaties Tilburg bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving zoals in de omgeving van Tilburg kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button. We wensen jullie een waardevolle vergadering toe in het mooie Tilburg.

 • Vanaf €30 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 10 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Sfeervol Tilburg heeft iets te bieden

Een symposium in Tilburg straalt naar uw gasten uit dat u niet bang bent om een risico te nemen. De industriële stad is namelijk een andere omgeving dan de vele historische steden die Nederland kent. Door dit unieke karakter is een congreslocatie in Tilburg de perfecte manier om uw congres te onderscheiden van de vele andere symposiums die er worden georganiseerd. Tilburg is gevuld met unieke locaties die ieder een eigen uitstraling hebben. Het is dus altijd mogelijk om een congreslocatie in Tilburg te vinden die aansluit op uw wensen en tijdens uw evenement een inspirerende basis kan bieden voor u en uw gasten.

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   
;