Congreslocatie Tilburg

ook voor een congrescentrum in Waalwijk, Kaatsheuvel en Oisterwijk en omgeving

feest.jpg

Congreslocatie Tilburg arrangementen

Vanaf de negentiende eeuw werd Tilburg een van de belangrijkste industriesteden van Nederland. Het is dan ook niet vreemd dat een congreslocatie in Tilburg een perfecte plek is om een waardevol evenement te organiseren voor uw gasten. De stad heeft een rijke geschiedenis van innovatie en hard werk, en dit straalt af op uw evenement in deze robuuste stad in het hart van Brabant. Verschillende congreslocaties in Tilburg weten de vernieuwende geest van de stad te vangen waardoor uw symposium dezelfde energieke en originele sfeer heeft als Tilburg zelf. Het is dus mogelijk om een inspirerend en vernieuwend congres te organiseren in verschillende locaties in deze stad.

Van der Valk hotel Gilze: congreslocatie op 11 km van het centrum van Tilburg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Gilze: congreslocatie op 11 km van het centrum van Tilburg

Voor congressen, symposia en conferenties tot 220 personen (theateropstelling).

Met 15 zalen is Van der Valk hotel Gilze op 11 km van Tilburg een multifunctionele congreslocatie. Hier kunnen kleine groepen terecht tot grote groepen tot wel 220 personen (theatersetting). Geniet van de mooie wellnesstuin en de gezellige Brabantse omgeving. Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen van Van der Valk hotel Gilze.

Smiley face Gelegen in Gilze op 11 km van het centrum van Tilburg

Smiley face Maximale capaciteit: 400 pers. (receptie), 220 pers. (theatersetting)

Smiley face Grootste zaal: max. 220 pers. (theatersetting of receptie) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 15 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: mooie wellness tuin

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Gilze, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Biestheuvel: congreslocatie op 25 km van het centrum van Tilburg
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Biestheuvel: congreslocatie op 25 km van het centrum van Tilburg

Voor congressen tot 400 personen (theater setting).

Zoek je een leuke congreslocatie in de omgeving van Tilburg? Dan zou je makkelijk kunnen denken aan de Biestheuvel in Hoogcasteren. In deze locatie kunnen feesten worden geheven tot 750 personen (400 in theater setting). Leuk is ook dat er bij deze locatie kan worden overnacht in een mooie groepsaccommodatie en dat het mogelijk is om leuke teambuilding activiteiten te ondernemen.

Smiley face Gelegen in Hoogcasteren op 25 km van het centrum van Tilburg

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 750 pers. theater: 400 pers.

Smiley face mooi terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 400 pers. Kleinste: Max. 100 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: ook mogelijk met overnachting (groepsaccommodatie voor 36 personen), teambuilding activiteiten mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres of vergadering in Biestheuvel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Korenmolen de Hoop in Bavel: congreslocatie op 21 km van het centrum van Tilburg
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Korenmolen de Hoop in Bavel: congreslocatie op 21 km van het centrum van Tilburg

Voor congressen en vergaderingen tot 120 personen (theater setting)

Nog meer Nederlands dan dit, gaat het vast niet worden. Organiseer je congres of vergadering in een echte molen.  De Korenmolen in Bavel op slechts 21 km van het centrum van Tilburg biedt ruimte aan feesten tot wel 250 personen. Ook is het mogelijk om in De Korenmolen te vergaderen tot wel 120 personen (theater setting). Bekijk hieronder de eigenschappen van deze congreslocatie.

Smiley face Gelegen in Bavel op 21 km van het centrum van Tilburg

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 250 pers. theater: 120 pers.

Smiley face mooi terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 250 pers. Kleinste: Max. 16 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres of vergadering in Korenmolen de Hoop in Bavel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congreslocatie Tilburg dichtbij snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Congreslocatie Tilburg dichtbij snelweg

Komen de gasten voornamelijk met de auto en dient de locatie vooral gemakkelijk toegankelijk te zijn van de snelweg?  Is naast de toegankelijkheid ook de parkeergelegenheid een belangrijke factor?  Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Tilburg of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Klassetheater: congreslocatie op 1 km van het centrum van Tilburg
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Klassetheater: congreslocatie op 1 km van het centrum van Tilburg

Voor congressen tot wel 300 personen (theater setting).

Hoe leuk zou het zijn, een theater helemaal voor jullie alleen? Voor een leuk feest, een inspirerend congres of ander evenement. In het congreslocatie het Klassetheater in Tilburg is het allemaal mogelijk. Voor feesten of vergaderingen tot wel 300 personen (theater setting of feest). Bekijk hieronder de eigenschappen van het Klassetheater in Tilburg.

Smiley face Gelegen in Tilburg op 1 km van het centrum van Tilburg

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 300 pers. theater: 300 pers.

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Parkeren in de omgeving

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, feest of vergadering in het Klassetheater, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congres met feest na afloop in Tilburg
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Congres met feest na afloop in Tilburg

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Tilburg of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

De Heuvelgallery: congreslocatie in het centrum van Tilburg
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

De Heuvelgallery: congreslocatie in het centrum van Tilburg

Voor een congres tot 50 personen (carré opstelling).

Zoek je een veelzijdige locatie voor je feest, vergadering of congres? Dan is feestlocatie De Heuvelgallery in het centrum van Tilburg misschien wel erg geschikt voor jullie evenement. Maar liefst 9 verschillende ruimtes staan tot jullie beschikking,  waaronder een binnentuin.  Bekijk hieronder de karakteristieken van feestlocatie de Heuvelgallery.

Smiley face Gelegen in het centrum van Tilburg

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 500 pers. carré vergaderzaal: 50 pers.

Smiley face binnentuin aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 500 pers. Kleinste: Max. 35 pers. 

Smiley face 9 verschillende ruimtes

Smiley face Parkeren in de omgeving

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, feest of vergadering in De Heuvelgallery, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congresarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner in Tilburg
excl. BTW vanaf
€91 p.p.

Congresarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner in Tilburg

Inclusief heerlijk diner

Ben je op zoek naar een vergaderarrangement met een leuke vergaderbreak en een heerlijk diner? Dan is dit VR ontmantel de bom vergaderarrangement wellicht heel leuk voor jullie. Met behulp van VR technologie van jullie tijdens deze 1.5 uur durende vergaderbreak aan de slag om bommen onschadelijk te maken in teamverband. Hierbij genieten jullie ook nog eens van een heerlijk diner of lunch. De vergaderlocatie in Tilburg is eveneens inbegrepen, evenals als benodigde vergader materialen. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met VR vergaderbreak, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Jacht naar de Heilige Graal congresarrangement met diner of lunch in Tilburg
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Jacht naar de Heilige Graal congresarrangement met diner of lunch in Tilburg

Inclusief heerlijk diner

Organiseer je binnenkort een vergadering en ben je op zoek naar een vergaderarrangement waar een leuke vergaderbreak is inbegrepen, evenals een lunch of diner? Ga dan op mystieke queeste naar de Heilige Graal in het centrum van de stad en vindt zo nieuwe inspiratie voor interessante vergader ideeën. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de vergaderlocatie in Tilburg. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met op jacht naar de Heilige Graal vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congresarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch in Tilburg
excl. BTW vanaf
€97 p.p.

Congresarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch in Tilburg

Inclusief heerlijk diner

Door even je creatieve kant te laten spreken, zorg je ervoor dat je weer nieuwe inspiratie krijgt om nieuwe vergader inzichten te delen met elkaar. En dat is precies waarom dit Bob Ross schilder en vergaderarrangement zo interessant is. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de congreslocatie in Tilburg. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met Bob Ross vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je congres in Tilburg
excl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je congres in Tilburg

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

Wil je je congres een lekkere Oktoberfest sfeer geven? Dan is deze bedrijfsfeest Foodtruck met Duitse worsten misschien wel iets voor jullie. Diverse broodjes met Duitse worsten kunnen worden bereid (zelfs vegaworsten). En de worsten worden vergezeld met heerlijke verse frites. Bij dit alles past natuurlijk ook een lekker Duits biertje (waar optioneel voor kan worden gezorgd door de Foodtruck cateraar). Ben je benieuwd geworden naar dit Duitse Oktoberfest worst Foodtruck concept voor tijdens je congres in Tilburg? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaande button.

Vergader powerbreak tijdens je congres in Tilburg
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Vergader powerbreak tijdens je congres in Tilburg

Wil je na de zoveelste tegenslag je team weer krachtig en gefocust zien, bruisend van energie, moed en daadkracht? Als directeur, manager of teamleider kan jij jouw team veranderen in één dag!
Kan dat wel? Jazeker! Omdat jouw team op dit moment al beschikt over alle talenten om zelfs hun grootste uitdagingen te overwinnen. Gooi alle mentale handremmen los met krachtige psychologische tools en action learning. Coach jezelf om met meer focus en zelfvertrouwen obstakels te overwinnen, zoals:
- Focus. Breek een plank met je blote handen. Plank Challenge
- Vertrouwen. Laat jezelf van 1,5 meter hoogte vallen en vertrouw op je team om je op te vangen. Trust Fall
- Overwin twijfels. Breek een pijl met je keel. Pijl Challenge.
- Samen angst overwinnen. Buig met zijn tweeën een stalen stang van 10 mm. Bar Challenge.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Sfeervol Tilburg heeft iets te bieden

Een symposium in Tilburg straalt naar uw gasten uit dat u niet bang bent om een risico te nemen. De industriële stad is namelijk een andere omgeving dan de vele historische steden die Nederland kent. Door dit unieke karakter is een congreslocatie in Tilburg de perfecte manier om uw congres te onderscheiden van de vele andere symposiums die er worden georganiseerd. Tilburg is gevuld met unieke locaties die ieder een eigen uitstraling hebben. Het is dus altijd mogelijk om een congreslocatie in Tilburg te vinden die aansluit op uw wensen en tijdens uw evenement een inspirerende basis kan bieden voor u en uw gasten.

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIE TILBURG EN OMGEVING

Zoekt u naar een rustiger alternatief voor uw symposium in Tilburg? Overweeg dan eens om uw evenement te organiseren in een van de omringende dorpen zoals Waalwijk, Kaatsheuvel en Oisterwijk. De vele congreslocaties die u hier kunt vinden zijn van dezelfde gemakken voorzien maar zijn gelegen in een omgeving die iets meer rust uitstraalt. Vooral een locatie in de natuur kan uw gasten ontzettend aanspreken. U biedt ze hiermee de gelegenheid om het dagelijkse leven helemaal achter zich te laten en zich onder te dompelen in de wereld die u biedt met uw congres. Een inspirerende omgeving zorgt ervoor dat mensen tot nieuwe ideeën komen en deze ook maar al te graag met elkaar uitwisselen. Het is dus zeker de moeite waard om te kijken of u uw evenement misschien kunt organiseren in Waalwijk, Kaatsheuvel en Oisterwijk. De dorpen liggen vlakbij Tilburg en brengen een combinatie van de energieke en vernieuwende wereld van de stad, en de rust en ruimte die een dorp te bieden heeft. De locaties variëren van modern tot oud, zodat u altijd een plaats kunt vinden die de juiste uitstraling heeft voor uw congres. Ontdek het veelzijdige aanbod en vind de perfecte locatie die u en uw gasten een inspirerend en vernieuwend congres kan bieden.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.


Wateenlocatie.nl
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact