Feestlocaties Nijmegen

ook voor particuliere, zakelijke en trouwlocaties in Wijchen, Groesbeek, Zevenaar en omgeving

Met leuke feestlocatie Nijmegen arrangementen

Vaak wanneer je een feest geeft wil je dat mensen er nog lang over zullen napraten. Het als voorbeeld gaan gebruiken of misschien zelfs op dezelfde locatie een feest gaan geven. Een feestlocatie is een belangrijke schakel in dit proces. Want wat als je feestlocatie Nijmegen niet aansluit bij je feest. Stel je je toch eens voor dat je een themafeest geeft die een moderne locatie vraagt terwijl deze feestlocatie Nijmegen niet beschikbaar is.  Een feestlocatie Nijmegen kan ook een prima centrale ligging vervullen met betrekking tot zijn ligging tot de randstad, Noord-Limburg, Noord-Brabant, het Duitse Ruhrgebied en/of Antwerpen. Je gasten kunnen dus vanuit alle hoeken naar Nijmegen komen voor het feest. Kijk ook eens naar ons zaalverhuur Nijmegen en/of vergaderlocaties Nijmegen aanbod. We helpen je in ieder geval graag op weg bij het vinden van de perfecte feestlocatie Nijmegen en andere locaties en wensen je alvast een onvergetelijk feest toe.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Nijmegen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Nijmegen

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Nijmegen of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie in de stad Nijmegen buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie in de stad Nijmegen buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek jij een passende locatie voor je evenement? Je hebt de voorkeur voor een locatie in de stad Nijmegen maar wel buiten het (te) drukke stadscentrum. Sfeervol en passend bij het type evenement wat je gaat organiseren? Laat ons je inspireren met de mogelijkheden van onze huislocaties. Elk evenement vraagt om een eigen aanpak. Onze huislocaties hebben door de jarenlange ervaring vaak een oplossing voor de meest uiteenlopende wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie vragen je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Laat je inspireren en vraag direct aan via onderstaande mogelijkheid. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie buiten de stad Nijmegen maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie buiten de stad Nijmegen maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie in de omgeving van Nijmegen? Hoeft het niet direct in de stad te zijn maar mag het ook in de regio? Onze diverse huislocaties in de regio zijn uitermate geschikt en hebben vaak goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Zo heb je een passende locatie die voldoet aan je wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Zo kun je de informatie tot je nemen en alle eisen en wensen direct bespreken met de zeer ervaren locaties . Vraag snel meer informatie aan via onderstaande mogelijkheid en laat je flink inspireren. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van Nijmegen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van Nijmegen

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor een feestlocatie met ligging in het centrum van Nijmegen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feesten buiten het centrum van Nijmegen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feesten buiten het centrum van Nijmegen

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk in het stadscentrum van Nijmegen, maar zoek je wel een feestlocatie in de stad zelf voor je personeelsfeest, bedrijfsborrel of andere zakelijk feest?  En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feestlocaties buiten de Nijmegen maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties buiten de Nijmegen maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten Nijmegen, maar wel in de regio. En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke evenementenlocatie in Nijmegen

Zakelijke evenementenlocatie in Nijmegen

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in Nijmegen te bevinden? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Nijmegen

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Nijmegen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich niet in Nijmegen zelf te bevinden maar ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

feestlocatie Nijmegen    
 

Feestlocatie arrangementen Nijmegen (€15-40 p.p.)

Het kan nog best een stevige klus zijn, het vinden van de best passende feestlocatie voor je feest. Veel locaties die online te vinden zijn, zijn enkel interessant voor de wat ruimere budgetten. Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Nijmegen die ook geschikt zijn voor budgetten tussen de €15 en €40 p.p. (voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Bekijk hieronder het overzicht van onze huislocaties in de omgeving van Nijmegen. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Ten westen v. Nijmegen 20 - 400 Westen van meer info
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Nijmegen Centrum 20 - 200 Centrum meer info
Ewijk 30 - 200 Ewijk meer info    
Nijmegen Centrum 20 - 500 Centrum meer info
Ten zuiden van Nijmegen 20 - 250 Ten Zuiden meer info    
Nijmegen Centrum 10 - 100 Centrum meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Wist je dit over Nijmegen?

Nijmegen is een enorme stad met meer dan 170.000 inwoners. De aanwezigheid van feestlocaties in Nijmegen is dan ook meer dan logisch. Want hoe vaak vier je nou enorm belangrijke momenten als een pensioen, vrijgezellenfeest Nijmegen  compleet verzorgd themafeest Nijmegen, een bruiloft, bedrijfsuitje Nijmegen of een zelf georganiseerd evenement in een huiskamer setting? Niet vaak dus. Een feestlocatie Nijmegen kan je hierbij ondersteunen en ervoor zorgen dat je feestlocatie in ieder geval aansluit bij wat je wilt uitstralen. Nijmegen ligt zelf in de provincie Gelderland en ligt ook niet ver van de Duitse grens. Het is een echte universiteitsstad en heeft een geschiedenis van wel meer dan 2000 jaar. Neem dus even een stapje terug in de geschiedenis en geniet van deze prachtige stad voordat jullie naar de feestlocatie Nijmegen gaan en het feest laat losbarsten.

   

Feestlocatie omgeving Nijmegen: Dorsvlegel Vinkel

Klaar voor een feestje in de buurt van Nijmegen? Dat ben je natuurlijk pas echt als je ook een feestlocatie gevonden hebt die alles in huis heeft die een feest leuk maken. Daarom kunnen wij de “Dorsvlegel” in Nijmegen van harte aanbevelen. De Dorsvlegel is modern ingericht, met verschillende chique zalen. Ook een knusse zaal met een meer klassieke inrichting is aanwezig, zodat aan ieders wil beantwoord wordt. Een ruime dansvloer waarop je kunt laten zien wie er de beste danser is, compleet met podium, waar op aanvraag ook een band kan komen spelen. Ook zijn er verschillende thema’s mogelijk, die de locatie onderscheiden van de rest. Ga je liever even naar buiten? Zoek dan het terras op, inclusief buitenbar! Ben je al enthousiast over de Dorsvlegel? Het personeel heet je van harte welkom.

- Van 40 tot 400 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Brugstraat 43
  5382 JB Vinkel
 • www.dorsvlegel.nl / 073 5322159
   
   

Feestlocatie omgeving Nijmegen: De Blaauwe Kamer Wageningen

Je geeft binnenkort een feestje in Nijmegen en omgeving, leuk! We kunnen ons voorstellen dat je dus op zoek bent naar de ideale feestzaal dat alles bezit wat je hartje verlangt. Nou, dan kun je je lol op feestlocatie De Blaauwe Zaal zeker niet op. Deze locatie biedt een prachtig uitzicht op het gelijknamige natuurpark van Wageningen, beschikt over een heerlijke keuken en staat eigenlijk open voor iedere wens die jij voor je feestelijke gelegenheid hebt. Wat de mogelijkheden zijn? Deze zijn eindeloos. Vraag het personeel van De Blaauwe Kamer snel naar de mogelijkheden en wie weet sta jij binnenkort de sterren van de hemel te dansen in de feestzaal van De Blaauwe Kamer!

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de natuur

 • Blaauwe Kamer 14
  6702 PA Wageningen
 • www.deblaauwekamer.nl / 0317 421410
   
   

Unieke ondergrondse feestlocatie: Old Cave

Hoera, je geeft binnenkort een feest, leuk! Nu nog een passende feestlocatie vinden die voldoet aan jullie wensen… Al eens aan een feestzaal onder de grond gedacht? In het oude centrum van Nijmegen bevind zich ‘’Old Cave’’. Deze bijzondere zaal was vroeger een oude wijnkelder, maar is tegenwoordig een befaamde locatie voor diverse feesten zoals jubilea, verjaardagen, personeelsfeesten en nog veel meer! Neem vrijblijvend contact op met het personeel van ‘’Old Cave’’ en verdiep je in de mogelijkheden, die zijn er namelijk genoeg. Het personeel hoopt jou samen met je gasten binnenkort te kunnen verwelkomen in de oudste stad van Nederland!

- Van 10 tot 450 personen
- Unieke ondergrondse locatie

 • Sint Anthoniusplaats 13
  6511 TR Nijmegen
 • www.oldcave.nl / 0481 465898
   

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE NIJMEGEN EN OMGEVING

Ben je op zoek naar een feestlocatie omgeving Nijmegen? Kies voor bijvoorbeeld Groesbeek, Zevenaar of Wijchen. Dit zijn stuk voor stuk leuke plaatsen waar je even helemaal weg kunt dromen voor een geweldig feest. Wijchen is bijvoorbeeld ideaal door zijn ligging op de grens van Gelderland en Noord-Brabant. Wil je een sprookjesachtige setting? Ga dan voor Groesbeek en een heuvelachtig en bosrijk landschap. Of voor het gezellige Zevenaar waar ze ook goed weten wat feesten is. Waar je ook een feestlocatie zoekt, we helpen je graag op weg bij het vinden van deze locatie.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact