Trouwlocaties Nijmegen

ook voor de regio Wijchen, Groesbeek, Zevenaar en omgeving

Met leuke trouwfeest Nijmegen oplossingen

Zijn jij en je partner druk bezig met het organiseren van jullie perfecte trouwdag in Nijmegen? Wanneer je de organisatie zelf op je neemt, ben je er vast al achter gekomen wat er wel niet allemaal komt kijken bij het regelen van jullie trouwdag. Het vinden van de perfecte jurk, de bruidstaart, gastenlijst... En natuurlijk de zoektocht naar dé ideale trouwlocatie Nijmegen of feestlocatie Nijmegen. Of zoek je een knusser zaaltje (bekijk dan eens zaalverhuur Nijmegen). Bij het vinden van deze trouwlocatie kunnen we jullie zeker helpen. Want wij weten immers hoeveel tijd het kost om dé perfecte trouwlocatie te vinden. Daarom hebben we verschillende trouwlocaties Nijmegen voor jullie op een rijtje gezet, zodat jullie zoektocht iets makkelijker wordt. We wensen jullie een onvergetelijke dag toe!

Trouwlocaties in het centrum van Nijmegen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwlocaties in het centrum van Nijmegen

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in het centrum van Nijmegen, Wijchen, Cuijk etc. Ook dan helpen we je graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest buiten centrum van Nijmegen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwfeest buiten centrum van Nijmegen

Ben je op zoek naar een trouwlocatie buiten het centrum van Nijmegen? Maar dient de locatie zich nog wel binnen de stad te bevinden (of niet te ver verwijderd)? Dan is deze categorie voor jullie bedoeld. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank en/of catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest op een buitenlocatie Nijmegen
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Trouwfeest op een buitenlocatie in de omgeving van Nijmegen

Ben je op zoek naar een romantische buitenlocatie in de omgeving van Nijmegen voor jullie trouwerij? Gaat je voorkeur daarbij uit naar een charmante hoeve met een mooie tuin, een sfeervolle boerderij of een authentieke molen? Zijn jullie op zoek naar een onvergetelijk plekje in de natuur? Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden Nijmegen
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden in de omgeving van Nijmegen

Willen jullie graag jullie huwelijksnacht door brengen op de locatie van jullie trouwfeest in Nijmegen, Wijchen, Cuijk of omgeving? Of krijgen jullie gasten die van heel ver komen om jullie trouwfeest te bezoeken en wil je er voor zorgen dat ze na afloop van het feest niet hoeven te gaan zoeken naar een overnachtingsmogelijkheid? Dan is het aan te raden om een trouwlocatie uit te zoeken met overnachtingsmogelijkheden. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Sprookjesachtige trouwlocaties Nijmegen
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Van kasteel tot fort: sprookjesachtige trouwlocaties in de omgeving van Nijmegen

Droom je er van om te trouwen op klassieke wijze in een sprookjesachtig kasteel of een eeuwenoud fort? Wil je op deze unieke wijze deel uit maken van de geschiedenis van een van de oudere monumenten van de omgeving van Nijmegen, Wijchen, Cuijk etc? Ook bij een bruiloft in adellijke stijl helpen we jullie graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek voor op je trouwfeest (tot €500)

Je gaat binnenkort trouwen! Gefeliciteerd met dit prachtige moment in je leven. Het is nu tijd om de verdere invulling te regelen waaronder de muziek. Wat voor muzikale voorkeur heb je? En je partner? Je bent er in ieder geval aan uit dat het budget maximaal €500 euro is. Voor dit geld zijn er verschillende leuke oplossingen. Van een leuk trio artiesten tot de meest bijzondere muzikale acts en/of achtergrond muziek. Wanneer je een aanvraag doet gaan we binnen ons netwerk vragen of de beschikbare opties je vrijblijvend van meer informatie willen voorzien. Dit kost niet extra en tevens is het niet duurder. Een tijdsbesparing! We hopen dat we je kunnen inspireren met diverse opties en je zo een stukje dichterbij de muzikale invulling van je bruiloft kunnen brengen. We wensen je bij voorbaat enorm veel geluk toe en natuurlijk een onvergetelijk feest.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare trouwlocatie live muziek (€500 tot €1200)

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Ga je dat vieren met een spetterend feest op een trouwlocatie bij jou in de buurt? Naast de inspiratie voor de verschillende locaties kunnen we je ook helpen bij de muzikale invulling. Is je budget vanaf €500 en tot maximaal €1200 en weet je nog niet wat je zoekt? Laat je inspireren door deze gratis dienst. Je betaald niets meer voor de band en ook voor de dienst betaal je niks. Na je verzoek voor meer informatie vragen wij ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Geheel vrijblijvend uiteraard. Laat je dus inspireren met deze betaalbare live muziek optie met een budget tot €1200. We hopen je te inspireren. Benieuwd naar de verschillende opties? Vraag meer informatie aan via onderstaande knop.

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek voor je trouwfeest (tussen €1200 tot €2400)

Mag het tijdens je bruiloftsfeest aan niets ontbreken? Heb je een feestlocatie in de omgeving gevonden maar is de muzikale invulling nog een puntje op je to do lijstje? We inspireren je graag met deze luxe live muziek optie. Ligt je budget tussen de €1200 en €2400 euro? Laat ons je helpen met deze gratis dienst. Na je aanvraag verzoeken we de beschikbare opties binnen ons netwerk je namelijk van meer informatie te voorzien. Van 90,s bands, coverbands of Caribische invulling. Ons landelijke netwerk is divers en hiervoor betaal je ook niet meer dan wanneer je direct contact zou zoeken. Zo besparen we je tijd en moeite, vooral als net die ene gewenste partij er tussen zit. Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button en laat je verrassen. Een enorm mooie bruiloft toegewenst.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek op je trouwfeest (€2400 en meer)

Ga je binnenkort trouwen in je favoriete stad? Is je feestlocatie al gevonden en ben je nu op zoek naar de muzikale invulling? We helpen je graag op weg met deze gratis dienst. Met het budget van boven de €2400 euro vragen wij de beschikbare opties binnen ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Dit alles gratis en vrijblijvend. Ook betaal je niet meer dan wanneer je de optie direct zult vinden. En mocht de informatie die je ontvangt een voltreffer zijn besparen we je nog kostbare tijd ook. We hopen dat de coverband, die ene gouden keel of juist de speciale wens die je hebt in vervulling zal gaan. Op naar een onvergetelijke avond! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag informatie aan via onderstaande button.

Trouwen in historisch Nijmegen

Nijmegen is dan ook een erg leuke stad om in te trouwen. De gezellige binnenstad met leuke cafeetjes en restaurantjes maken de sfeer in de stad knus en gastvrij. Deze sfeer is dan ook terug te vinden in de verschillende trouwlocaties die in de stad rijk is. En dat zijn er nogal wat! Benieuwd naar de verschillende trouwlocaties die de stad Nijmegen jullie te bieden heeft? Bekijk ze dan gauw, wie weet staat jullie perfecte trouwlocatie er zomaar tussen. Bekijk daarnaast ook eens het vrijgezellenfeest Nijmegen aanbod voor een inspiratievol vrijgezellenfeest.

   

Trouwen in Nijmegen: De Blaauwe Kamer Wageningen

Ga je binnenkort trouwen in Nijmegen en omgeving? Maar heb je de ideale trouwlocatie nog niet gevonden? Wijk dan eens uit naar natuurpark De Blaauwe Kamer in Wageningen. Hier vind je de gelijknamige trouwzaal De Blaauwe Kamer; deze trouwzaal biedt prachtig uitzicht op het natuurpark, wat zich vertaalt in een betoverend uitzicht. Ook ideaal voor je trouwfoto’s natuurlijk! Ben jij al overtuigd van de vele mogelijkheden die de Blaauwe Kamer met zich mee brengt? Vraag dan nu naar de mogelijkheden bij het personeel. We hopen je snel te mogen ontvangen om jou en je partner de mooiste dag van je leven te bezorgen.

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de natuur

 • Blaauwe Kamer 14
  6702 PA Wageningen
 • www.deblaauwekamer.nl / 0317 421410
   
   

Unieke ondergronds trouwlocatie: Old Cave

Trouwlocatie ‘’Old Cave’’ is een wijnkelder uit de 16e eeuw, waarin de romantiek van het verleden gecombineerd wordt met het comfort van nu. Gevestigd in het oude centrum van Nijmegen, maakt dit deze trouwzaal tot een uitstekende locatie voor iedereen die op zoek is naar een unieke plek gevestigd in het centrum van de stad. En niet alleen de plek is uniek, de mogelijkheden net zo! Hebben jij en je partner een speciale wens voor jullie huwelijksfeest? Bespreek deze met het personeel van ‘’Old Cave’’ en er zal alles aan gedaan worden om jullie wensen in vervulling te laten gaan. Tot snel!

- Van 10 tot 450 personen
- Unieke ondergrondse locatie

 • Sint Anthoniusplaats 13
  6511 TR Nijmegen
 • www.oldcave.nl / 0481 465898
   
   

Trouwlocatie omgeving Nijmegen: Dorsvlegel Vinkel

Trouwen, het liefst doe je het maar 1 keer. We kunnen ons voorstellen dat je de dag volledig naar je hand wilt zetten. Of wie weet wil je juist dat het allemaal geregeld wordt? In beide gevallen kun je bij de Dorsvlegel terecht, wanneer je een mooie trouwlocatie in de buurt van Nijmegen zoekt. Zorg voor een dag die niet alleen jij, maar ook je gasten nooit meer zullen vergeten. in de ruime discozaal kun je prima dansen, waarbij het grote podium betreden kan worden door een band. Het regelen van de band kun je aan de Dorsvlegel overlaten. De moderne inrichting zorgen ervoor dat je je daadwerkelijk in een discotheek waant, wie weet doet het je wel denken aan jullie eerste ontmoeting. Je kunt ook even ontsnappen aan de drukte door richting het buitenterras te gaan, waar alle ruimte is voor ontspanning met een drankje. Ga je trouwen in omgeving Nijmegen? Denk dan aan de Dorsvlegel in Vinkel!

- Van 40 tot 400 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Brugstraat 43
  5382 JB Vinkel
 • www.dorsvlegel.nl / 073 5322159
   

Trouwlocatie arrangementen per stad

Trouwlocaties Noord-Holland  
Trouwlocatie Alkmaar: Trouwlocaties Alkmaar
Trouwlocatie Amsterdam: Trouwlocaties Amsterdam
Trouwlocatie Haarlem: Trouwlocaties Haarlem
   
Trouwlocaties Zuid-Holland  
Trouwlocatie Den Haag: Trouwlocaties Den Haag
Trouwlocatie Rotterdam: Trouwlocaties Rotterdam
Trouwlocatie Dordrecht: Trouwlocaties Dordrecht
Trouwlocatie Delft: Trouwlocaties Delft
Trouwlocatie Leiden: Trouwlocaties Leiden
Trouwlocatie Gouda: Trouwlocaties Gouda
Trouwlocatie Zoetermeer: Trouwlocaties Zoetermeer
Trouwlocatie Wassenaar Trouwlocaties Wassenaar
Trouwlocatie Scheveningen Trouwlocaties Scheveningen
   
Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Utrecht: Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Amersfoort: Trouwlocaties Amersfoort
   
Trouwlocaties Noord-Brabant  
Trouwlocatie Eindhoven: Trouwlocaties Eindhoven
Trouwlocatie Tilburg: Trouwlocaties Tilburg
Trouwlocatie Den Bosch: Trouwlocaties Den Bosch
Trouwlocatie Breda: Trouwlocaties Breda
Trouwlocatie Roosendaal: Trouwlocaties Roosendaal
   
Trouwlocaties Flevoland  
Trouwlocatie Almere: Trouwlocaties Almere
Trouwlocatie Lelystad: Trouwlocaties Lelystad
   
Trouwlocaties Limburg  
Trouwlocatie Maastricht: Trouwlocaties Maastricht
Trouwlocatie Venlo: Trouwlocaties Venlo
   
Trouwlocaties Groningen
Trouwlocatie Groningen: Trouwlocaties Groningen
   
Trouwlocaties Overijssel  
Trouwlocatie Zwolle: Trouwlocaties Zwolle
Trouwlocatie Enschede: Trouwlocaties Enschede
   
Trouwlocaties Gelderland  
Trouwlocatie Arnhem: Trouwlocaties Arnhem
Trouwlocatie Nijmegen: Trouwlocaties Nijmegen
Trouwlocatie Apeldoorn: Trouwlocaties Apeldoorn
   
Trouwlocaties Friesland  
   
Trouwlocaties Drenthe  
   
Trouwlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

TROUWLOCATIES IN NIJMEGEN

Nijmegen is een geweldige stad waar veel mogelijk is. Maar wist je dat de omgeving van Nijmegen ook veel te bieden heeft? Nijmegen is omringt door mooie plaatsen waar de mogelijkheden qua trouwlocaties enorm zijn. Zo hebben we een aantal trouwlocaties beschikbaar in de buurt van Wijchen, Groesbeek en Zevenaar. Speciaal voor het bruidspaar dat de stadse drukte even wilt ontvluchten. Voor bossen, heuvels en natuurgebieden kun je terecht in Groesbeek, een prima verblijfplaats voor mensen die graag de natuur opzoeken. Gastvrij genieten tijdens uw huwelijksfeest? Wijchen is een plaats op geringe afstand van Nijmegen, met een knus centrum. Midden in het centrum ligt de Markt, een gezellige bijeenkomst voor jong en oud. De omgeving van Nijmegen is dus zeker de moeite waard om eens te overwegen. Of jij en je partner nu gaan voor die ene trouwlocatie midden in het centrum van Nijmegen, of toch liever kiezen voor een trouwlocatie met landelijke ligging in de directe omgeving van de stad; we weten zeker dat jullie met veel plezier op deze dag gaan terugkijken. Laat je verrassen door de trouwlocaties Nijmegen en omgeving. We wensen je veel inspiratie toe!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact