Zaalverhuur Nijmegen

ook voor de regio Wijchen, Groesbeek, Zevenaar en omgeving

Zaalverhuur Nijmegen arrangementen

Op zoek naar zaalverhuur Nijmegen? Wie kent Nijmegen nu niet? Heb je daarom gekozen om op zoek te gaan naar zaalverhuur Nijmegen aanbod? Of misschien naar feestlocaties Nijmegen, trouwlocaties Nijmegen en/of vergaderlocaties Nijmegen. Omdat de stad je aanspreekt en je warm kan worden bij de gedachten dat je een feest hebt in dezelfde stad als waar bijvoorbeeld de Nijmeegse vierdaags zal worden gelopen? Er zijn zoveel redenen waarom je kunt kiezen voor deze bijzondere stad. Met ons feestzaal huren Nijmegen aanbod helpen we je graag op weg bij het vinden van een mooie zaal. Of je nu je afstudeer feestje hier wilt vieren, een bedrijfsborrel wilt houden of misschien met vrienden je verjaardag wilt vieren. Deze zalen zijn perfect geschikt voor een klein en gezellig feestje. Heb je bijzondere wensen? Kom in contact met de locatie en kijk naar jullie wensen die jullie hebben om een feestzaal te huren in Nijmegen. We hopen dat ons zaalverhuur Nijmegen aanbod jullie goed op weg kan helpen en wensen jullie een onvergetelijk feestje toe.

Maak nu eerst je keuze:


Zichtbaarheid in de regio

zaalverhuur Nijmegen    
 

Zaalverhuur arrangementen Nijmegen (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Nijmegen? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg in deze historische stad. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info   
Ten westen v. Nijmegen 20 - 400 Westen van meer info
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Nijmegen Centrum 20 - 200 Centrum meer info
Ewijk 30 - 200 Ewijk meer info    
Nijmegen Centrum 20 - 500 Centrum meer info
Ten zuiden van Nijmegen 20 - 250 Ten Zuiden meer info    
Nijmegen Centrum 10 - 100 Centrum meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Nijmegen
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Nijmegen

Ben je op zoek naar een feestzaal met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Nijmegen of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Nijmegen buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Nijmegen buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de stad Nijmegen maar wel buiten het drukke stadscentrum en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Nijmegen maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Nijmegen maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Nijmegen maar wel buiten de stad zelf en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. Voorkom parkeerproblemen en organiseer je evenement gewoon buiten de stad. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Je eigen Foodtruckfestival bij je zaal in Nijmegen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival bij je zaal in Nijmegen

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Nijmegen en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

 Restaurant als feestzaal arrangement in de stad Nijmegen
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Restaurant als feestzaal arrangement in de stad Nijmegen

met eten/zitfeest/dineren

Heb je binnenkort iets te vieren of zoek je een locatie voor een of ander type evenement in Nijmegen? Is het hierbij het beste wanneer het in een restaurant setting plaats zal vinden? Met een diner, andere eet opties of een (deels) zittend evenement? Laat je dan inspireren door de restaurant huislocatie opties in de regio. Na je meer informatie verzoek gaan we de nog beschikbare huislocaties verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Hierna schakel je direct met de uitvoerende locatie en kun je makkelijk je wensen en vragen bespreken. Vraag via onderstaande optie vrijblijvend en snel meer informatie aan. Veel inspiratie toegewenst!

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Nijmegen
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Nijmegen

Zoek je een mooie buitenlocatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Nijmegen? Een plek waarvan alle medewerkers of zakenrelaties nieuwe energie krijgen om zo met veel zin verder te bouwen aan het bedrijf? Dan is deze categorie speciaal voor jullie bedoeld. Geniet van de inspirerende setting (van bos tot heide, van strand tot authentiek gebouw etc.). We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Feestlocatie arrangement Nijmegen of omgeving met luxe tent
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Feestlocatie arrangement Nijmegen of omgeving met luxe tent

Ben jij op zoek naar een bijzondere oplossing bij je feestlocatie in Nijmegen of omgeving? Een oplossing waarbij je heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht? Of onder de tent in de warme zon juist wat verkoeling zoeken? Kies dan voor een luxe tent oplossing. Onze huislocatie opties hebben de beschikking over deze bijzondere oplossing waardoor ieder evenement een extra dimensie krijgt. De dansvloer, een ceremonie of de ontvangst op een unieke manier? Vraag onderstaand snel meer informatie aan en laat je inspireren door de mogelijkheden. Na je aanvraag gaan we de beschikbare locaties met deze oplossing verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Nijmegen (meer dan €100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Nijmegen (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Nijmegen benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Wist je dit over Nijmegen?

Nimwèège, Noviomagus of ook wel Nijmegen is een stad in de provincie Gelderland. Ruim 170.000 mensen kozen ervoor om in deze historische stad te gaan wonen. Niet vreemd dus dat de vraag naar locaties enorm groot is. De geschiedenis van deze stad gaat al ver terug en is al ouder dan 2000 jaar. Wist je dat Nijmegen bij de 10 grootste steden van Nederland hoort? Niet gek dat naast alle zaalverhuur opties ook een vrijgezellenfeest Nijmegen of bedrijfsuitje Nijmegen populair is. Je zult wanneer je op deze pagina bent al wel bekend zijn met de stad Nijmegen. Je woont er, werkt er, studeerde er of misschien ben je er gewoon wel een enorme fan van. Nijmegen is een stad die bruist.

   

Zaalverhuur omgeving Nijmegen: De Blaauwe Kamer Wageningen

Nijmegen biedt vele mooie zalen voor ieder type gelegenheid, maar waarom niet eens verder kijken dan je neus lang is? Op steenworp afstand ligt Wageningen, wat beschikt over een prachtig natuurpark waar mening natuurliefhebber zijn ei kwijt kan. Mocht daar nou net een prachtige locatie te vinden zijn, midden in het natuurpark! Locatie de Blaauwe Kamer staat gelijk aan een prachtig uitzicht, goede service en vele mogelijkheden voor ieder type gelegenheid. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van deze locatie? Ga dan snel vrijblijvend in gesprek met het personeel en wellicht sta jij binnenkort te feesten of te vergaderen in de zaal van je dromen. Tot ziens in Wageningen!  

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de natuur

 • Blaauwe Kamer 14
  6702 PA Wageningen
 • www.deblaauwekamer.nl / 0317 421410
   
   

Unieke zaalverhuur optie: Old Cave

In het oude centrum van Nijmegen ligt ‘’Old Cave’’, een zaal die in de 16e eeuw diende als wijnkelder. Deze eeuwenoude plek is uniek, vol karakter en bevind zich onder de grond van de oudste stad van Nederland. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een zaal waar de dingen net even ‘anders dan anders’ gaan. Desondanks de grot uit meerdere zalen bestaan, vinden er nooit meerdere gelegenheden tegelijk plaats. De avond staat dus compleet in het teken van jouw feestelijke- of zakelijke gelegenheid waar het personeel jou en je gasten de volle aandacht geeft. Zou je graag een lekker hapje willen tijdens je verblijf in de grotten of wellicht een echt diner met alles erop en eraan? Op culinair gebied is in Nijmegen alles mogelijk!

- Van 10 tot 450 personen
- Unieke ondergrondse locatie

 • Sint Anthoniusplaats 13
  6511 TR Nijmegen
 • www.oldcave.nl / 0481 465898
   
   

Zaalverhuur omgeving Nijmegen: Dorsvlegel Vinkel

Wil je een zaal huren in de omgeving van Nijmegen? Ietsje zuidelijker ligt de Dorsvlegel, een locatie met verschillende zalen voor de meest uiteenlopende evenementen. Een aantal zalen is modern en chique ingericht, met een dansvloer die je uitnodigt om je danspasjes in te zetten. De muziek die daarbij te horen is kan zowel uit de moderne geluidsinstallatie als van het podium komen, waar op verzoek een band kan spelen. Heb je juist meer behoefte aan rust, omdat je wilt vergaderen? Ook daar kan de geluidsinstallatie voor gebruikt worden. Daarnaast zijn er plasmaschermen beschikbaar, die zowel voor feesten als voor professionele gelegenheden veel mogelijkheden bieden. Ook een knusse zaal in Oostenrijkse stijl is aanwezig op deze bijzonder veelzijdige locatie. En als dat nog niet genoeg is, is er ook nog een buitenterras. Al met al: de Dorsvlegel biedt verschillende mogelijkheden, zowel op vergader als op feestgebied. Het personeel verwelkomt je dan ook graag in Vinkel, nabij Nijmegen.

- Van 40 tot 400 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Brugstraat 43
  5382 JB Vinkel
 • www.dorsvlegel.nl / 073 5322159
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZAALVERHUUR OMGEVING NIJMEGEN

Wil je een zaal huren omgeving Nijmegen? Met Wijchen, Groesbeek en Zevenaar heeft Nijmegen diverse leuke en mooie plaatsen voor een feestje of andere activiteit. Kijk ook eens op onze speciale vergaderlocatie Nijmegen website. Kies voor het op de Brabantse grens liggende Wijchen. Of wil je genieten van de prachtige natuur van Groesbeek wat in een heuvelachtig en bosrijk landschap ligt. Of wil je terug in de geschiedenis en kies je voor Seventer of wat nu in het heden Zevenaar heet voor een bijzonder feest. We wensen je ook in de omgeving van Nijmegen enorm veel plezier toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact