Trouwlocaties Delft

ook voor de regio Rijswijk, Naaldwijk, Hoek van Holland en omgeving

trouwen.jpg

Check hieronder de beschikbaarheid van je trouwlocatie regio Delft

Je bent op deze pagina terecht gekomen, wat betekend dat jullie op zoek zijn naar een locatie voor jullie trouwfeest. Misschien een feestlocatie Delft of met een kleinere groep zaalverhuur Delft voor een onvergetelijke bruiloft. Bekijk alle trouwlocaties Delft eens op deze pagina voor een compleet overzicht van het aanbod. Wie weet staat er iets tussen naar jullie smaak en snijden jullie binnenkort de bruidstaart aan in een van onderstaande trouwzalen! Twijfelen jullie over een bepaalde trouwlocatie of hebben jullie vragen (kijk voor workshops op Onemotion workshops Delft)? Vraag ons dan gerust om meer informatie door te drukken op de ‘Meer informatie’ knop. Veel plezier in een van de trouwlocaties Delft! Bekijk ook eens het vergaderlocatie Delft aanbod.

Vergeet niet om je trouwfeest of verlovingsfeest aan te kleden :

Knus Delft: trouwlocatie in de natuur op 2 km van het centrum van Delft
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Knus Delft: trouwlocatie in de natuur op 2 km van het centrum van Delft

Voor bedrijfsfeest, trouwfeest, particulier feest, vergadering, of ander evenement tot 450 personen.

Zoek je een inspirerende trouwlocatie midden in de natuur? Een zaal waar je kunt feesten en borrelen aan of zelfs op het water? Dan is feestlocatie Knus in Delftse Hout op ongeveer 2 km van het centrum van Delft een heel leuk alternatief. Zowel kleine als grote groepen kunnen terecht bij Knus voor een evenement in de binnen- en/of de buitenlucht midden tussen de bomen en aan het water. Bekijk hieronder over welke kenmerken Knus beschikt.

Smiley face Gelegen in Delft (Delftse Hout) op ongeveer 2 km van het centrum van Delft

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 450 pers. en vergaderen 130 pers.

Smiley face 3 mooie terrassen aan het water

Smiley face Gratis parkeren voor de deur

Smiley face Bijzonderheden: vergaderen op het water met een speciale 8-persoons waterfiets, jeu de boule, roeiboten/waterfietsen,hotel op 1,5 km

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering, trouwfeest, bedrijfsfeest of particulier feest bij Knus in Delft, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Partycentrum ´t Centrum in de Lier: trouwen op 9 km van het centrum van Delft
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Partycentrum ´t Centrum in De Lier: trouwen op 9 km van het centrum van Delft

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 200 personen.

Ben je op zoek naar een aangename trouwlocatie in de omgeving van Delft? Wellicht dat Partycentrum ´t Centrum in de Lier op ongeveer 9 km van het centrum van Delft dan een leuke oplossing is. Deze trouwlocatie beschikt over 3 verschillende ruimtes en heeft een maximale capaciteit van 200 personen. Leuk is ook dat ´t Centrum beschikt over een mooie binnentuin die tevens kan worden overdekt. Verder is het ook mogelijk om gratis te parkeren in de directe omgeving.  

Smiley face Gelegen in de Lier op 9 km van het centrum van Delft

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 200 pers. 

Smiley face 3 verschillende ruimtes

Smiley face Grootste ruimte: max. 200 pers. Kleinste: Max. 60 pers. 

Smiley face Terras aanwezig (binnentuin, welke ook kan worden overdekt)

Smiley face Gratis parkeren kan in de omgeving

Wil je meer informatie over het organiseren van een trouwfeest in het partycentrum´t Centrum in De Lier, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Hotel Vermeer: trouwlocatie in het centrum van Delft
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Hotel Vermeer: trouwlocatie in het centrum van Delft

Voor feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 100 personen.

Ben je op zoek naar een centraal gelegen trouwlocatie in Delft, dan is hotel Vermeer misschien wel wat voor jou. Midden in het centrum van Delft vind je het hotel waar je terecht kunt voor trouwfeesten tot 100 personen. Vergaderen is ook mogelijk voor groepen tot 30 personen.Uiteraard is het ook mogelijk om te overnachten in Hotel Vermeer.

Smiley face Gelegen in het centrum van Delft

Smiley face Maximale capaciteit: feesten Max. 100 pers. vergaderen Max. 30 pers.

Smiley face Betaald parkeren

Smiley face Bijzonderheden: mogelijkheden om te overnachten

Wil je meer informatie over het organiseren van een trouwfeest in het leuke Hotel Vermeer in Delft, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Boerderij Burgersdijk in de Lier: trouwlocatie op 9 km van het centrum van Dlft
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Boerderij Burgersdijk in De Lier: trouwlocatie op 9 km van het centrum van Dlft

Voor zakelijk feest, bruiloft, of andere evenement tot 100 personen.

Trouwlocatie Burgersdijk is een populaire evenementenlocatie in de Lier. Deze feestlocatie is ongeveer 9 km verwijderd van het centrum van Delft en heeft een totale feest capaciteit van 100 personen. Een fijn kenmerk van Burgersdijk is dat de trouwlocatie beschikt over een eigen parkeerplaats, waar gratis kan worden geparkeerd.  Verder beschikt de evenementenlocatie over een aangenaam terras.  

Smiley face Gelegen in de Lier op 9 km van het centrum van Delft

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 100 pers. 

Smiley face Terras aanwezig (binnentuin, welke ook kan worden overdekt)

Smiley face Gratis parkeren kan op eigen parkeerplaats

Wil je meer informatie over het organiseren van een trouwfeest in Boerderij Burgersdijk ´t Centrum in De Lier, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

De Zwethburch: trouwlocatie in De Lier op ongeveer 9 km van het centrum van Delft
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

De Zwethburch: trouwlocatie in De Lier op ongeveer 9 km van het centrum van Delft

Voor zakelijk feest, bruiloft, of andere evenement tot 200 personen.

Je bent waarschijnlijk hier omdat je op zoek bent naar een trouwlocatie in de directe omgeving van Delft. Wellicht is De Zwethburch in De Lier een feestlocatie die aansluit bij al jouw wensen en eisen. Met 2 verschillende ruimtes en een maximale capaciteit van 200 personen, is het een ideale locatie voor bijvoorbeeld een romantisch trouwfeest of een spetterend bedrijfsfeest.  

Smiley face Gelegen in de Lier op 9 km van het centrum van Delft

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 200 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face Grootste ruimte: max. 200 pers. Kleinste: Max. 50 pers. 

Smiley face Terras aanwezig (binnentuin, welke ook kan worden overdekt)

Smiley face Parkeren kan rondom de locatie

Wil je meer informatie over het organiseren van een trouwfeest in de Zwethburch in De Lier, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Pizza Foodtruck voor tijdens je bruiloft in STAD
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Pizza Foodtruck voor tijdens je bruiloft in Delft

Min. besteding €1200: verse Pizza en Italiaanse drankjes (optioneel), groepen tot 250 personen

Van al dat feest vieren kun je flink honger krijgen. Goede catering kan dan cruciaal zijn voor het slagen van je bruiloft. Wat dacht je ervan om de gasten te laten genieten van vers bereide pizza´s gemaakt in een pizza Foodtruck door een echte pizzachef? De cateraar zal tot 3 mobiele ovens meenemen om alle gasten op tijd van een heerlijke pizza te voorzien. Uiteraard ia het mogelijk om de pizza´s te begeleiden met bijpassende drankjes als Italiaanse bieren, wijnen en non-alcoholische aperitieven. Het is zelfs mogelijk om een pizza workshop te volgen voor maximaal 45 personen (tegen meerprijs). Ben je benieuwd geworden naar dit Pizza Foodtruck concept voor tijdens je trouwfeest in Delft? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaande button.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je bruiloft in STAD
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je bruiloft in Delft

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

Wil je je bruiloft een lekkere Oktoberfest sfeer geven? Dan is deze Foodtruck voor je bruiloft met Duitse worsten misschien wel iets voor jullie. Diverse broodjes met Duitse worsten kunnen worden bereid (zelfs vegaworsten). En de worsten worden vergezeld met heerlijke verse frites. Bij dit alles past natuurlijk ook een lekker Duits biertje (waar optioneel voor kan worden gezorgd door de Foodtruck cateraar). Ben je benieuwd geworden naar dit Duitse OKtoberfest worst Foodtruck concept voor tijdens je bruiloft in Delft? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaande button.

Trouwen in het historische Delft

Delft heeft een prachtige historische binnenstad die in de geschiedenisboeken vooral bekend staat als de woonplaats van Willem van Oranje. Tegenwoordig is Delft uitgegroeid tot een mooie plaats met een binnenstad die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Wonen jij en je partner in de buurt van Delft? Of zijn jullie gewoon op zoek naar nieuwe inspiratie op het gebied van trouwlocaties Delft? De trouwlocaties in de stad hebben vaak een historisch tintje met gebouwen en zalen waarin de geschiedenis van de stad duidelijk te herkennen is. Maar geen zorgen, wanneer jij en je partner op zoek zijn naar een ander soort trouwlocatie, zijn deze ook zeker te vinden in Delft! Laat je daarnaast ook inspireren door het vrijgezellenfeest Delft aanbod.

Trouwlocatie arrangementen per stad

Trouwlocaties Noord-Holland  
Trouwlocatie Alkmaar: Trouwlocaties Alkmaar
Trouwlocatie Amsterdam: Trouwlocaties Amsterdam
Trouwlocatie Haarlem: Trouwlocaties Haarlem
   
Trouwlocaties Zuid-Holland  
Trouwlocatie Den Haag: Trouwlocaties Den Haag
Trouwlocatie Rotterdam: Trouwlocaties Rotterdam
Trouwlocatie Dordrecht: Trouwlocaties Dordrecht
Trouwlocatie Delft: Trouwlocaties Delft
Trouwlocatie Leiden: Trouwlocaties Leiden
Trouwlocatie Gouda: Trouwlocaties Gouda
Trouwlocatie Zoetermeer: Trouwlocaties Zoetermeer
Trouwlocatie Wassenaar Trouwlocaties Wassenaar
Trouwlocatie Scheveningen Trouwlocaties Scheveningen
   
Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Utrecht: Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Amersfoort: Trouwlocaties Amersfoort
   
Trouwlocaties Noord-Brabant  
Trouwlocatie Eindhoven: Trouwlocaties Eindhoven
Trouwlocatie Tilburg: Trouwlocaties Tilburg
Trouwlocatie Den Bosch: Trouwlocaties Den Bosch
Trouwlocatie Breda: Trouwlocaties Breda
Trouwlocatie Roosendaal: Trouwlocaties Roosendaal
   
Trouwlocaties Flevoland  
Trouwlocatie Almere: Trouwlocaties Almere
Trouwlocatie Lelystad: Trouwlocaties Lelystad
   
Trouwlocaties Limburg  
Trouwlocatie Maastricht: Trouwlocaties Maastricht
Trouwlocatie Venlo: Trouwlocaties Venlo
   
Trouwlocaties Groningen
Trouwlocatie Groningen: Trouwlocaties Groningen
   
Trouwlocaties Overijssel  
Trouwlocatie Zwolle: Trouwlocaties Zwolle
Trouwlocatie Enschede: Trouwlocaties Enschede
   
Trouwlocaties Gelderland  
Trouwlocatie Arnhem: Trouwlocaties Arnhem
Trouwlocatie Nijmegen: Trouwlocaties Nijmegen
Trouwlocatie Apeldoorn: Trouwlocaties Apeldoorn
   
Trouwlocaties Friesland  
   
Trouwlocaties Drenthe  
   
Trouwlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

TROUWLOCATIES IN DELFT

Zoeken jullie liever een trouwlocatie in de regio van Delft en dus buiten het centrum van de stad? Ook hier zijn genoeg trouwlocaties te vinden die kunnen voldoen aan jullie wensen. Zo hebben we genoeg trouwlocaties in ons aanbod gevestigd in Rijswijk, Hoek van Holland, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs of Naaldwijk. Neem Hoek van Holland bijvoorbeeld. Een prachtige plaats dichtbij het water. Hoek van Holland beschikt over vele wateren, natuur- en duingebieden en strand, wat het de ideale uitvalsbasis maakt voor toekomstige bruidsparen die zich graag nabij het water en de natuur begeven. Wanneer je graag de natuur opzoekt, kunnen jij en je partner ook prima terecht in Rijswijk. Dit plaatsje kent verschillende parken, zoals het Rijswijkse Bos, het Elsenburgerbos en het Wilhelminapark. Allemaal prachtige locaties waar natuur en de mens samenkomen. Er zijn dus tal van opties naast trouwen in het centrum van Delft. Waar wachten jullie nog op? Bekijk nu ons aanbod trouwlocaties Delft en laat jullie inspireren tijdens jullie zoektocht naar dé ideale trouwlocatie. Veel plezier tijdens jullie bruiloft en we wensen jullie veel liefdevolle jaren toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.


Wateenlocatie.nl
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact