Trouwlocaties Delft

ook voor de regio Rijswijk, Naaldwijk, Hoek van Holland en omgeving

Met leuke trouwfeest Delft oplossingen

Je bent op deze pagina terecht gekomen, wat betekend dat jullie op zoek zijn naar een locatie voor jullie trouwfeest. Misschien een feestlocatie Delft of met een kleinere groep zaalverhuur Delft voor een onvergetelijke bruiloft. Bekijk alle trouwlocaties Delft eens op deze pagina voor een compleet overzicht van het aanbod. Wie weet staat er iets tussen naar jullie smaak en snijden jullie binnenkort de bruidstaart aan in een van onderstaande trouwzalen! Twijfelen jullie over een bepaalde trouwlocatie of hebben jullie vragen (kijk voor workshops op Onemotion workshops Delft)? Vraag ons dan gerust om meer informatie door te drukken op de ‘Meer informatie’ knop. Veel plezier in een van de trouwlocaties Delft! Bekijk ook eens het vergaderlocatie Delft aanbod.

Trouwlocaties in het centrum van Delft
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwlocaties in het centrum van Delft

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in het centrum van Delft, Rijswijk, etc. Ook dan helpen we je graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest buiten centrum van Delft
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwfeest buiten centrum van Delft

Ben je op zoek naar een trouwlocatie buiten het centrum van Delft? Maar dient de locatie zich nog wel binnen de stad te bevinden (of niet te ver verwijderd)? Dan is deze categorie voor jullie bedoeld. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank en/of catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest op een buitenlocatie Delft
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Trouwfeest op een buitenlocatie in de omgeving van Delft

Ben je op zoek naar een romantische buitenlocatie in de omgeving van Delft voor jullie trouwerij? Gaat je voorkeur daarbij uit naar een charmante hoeve met een mooie tuin, een sfeervolle boerderij of een authentieke molen? Zijn jullie op zoek naar een onvergetelijk plekje in de natuur? Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden Delft
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden in de omgeving van Delft

Willen jullie graag jullie huwelijksnacht door brengen op de locatie van jullie trouwfeest in Delft, Rijswijk of omgeving? Of krijgen jullie gasten die van heel ver komen om jullie trouwfeest te bezoeken en wil je er voor zorgen dat ze na afloop van het feest niet hoeven te gaan zoeken naar een overnachtingsmogelijkheid? Dan is het aan te raden om een trouwlocatie uit te zoeken met overnachtingsmogelijkheden. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Sprookjesachtige trouwlocaties Delft
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Van kasteel tot fort: sprookjesachtige trouwlocaties in de omgeving van Delft

Droom je er van om te trouwen op klassieke wijze in een sprookjesachtig kasteel of een eeuwenoud fort? Wil je op deze unieke wijze deel uit maken van de geschiedenis van een van de oudere monumenten van de omgeving van Delft, Rijswijk etc.? Ook bij een bruiloft in adellijke stijl helpen we jullie graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek voor op je trouwfeest (tot €500)

Je gaat binnenkort trouwen! Gefeliciteerd met dit prachtige moment in je leven. Het is nu tijd om de verdere invulling te regelen waaronder de muziek. Wat voor muzikale voorkeur heb je? En je partner? Je bent er in ieder geval aan uit dat het budget maximaal €500 euro is. Voor dit geld zijn er verschillende leuke oplossingen. Van een leuk trio artiesten tot de meest bijzondere muzikale acts en/of achtergrond muziek. Wanneer je een aanvraag doet gaan we binnen ons netwerk vragen of de beschikbare opties je vrijblijvend van meer informatie willen voorzien. Dit kost niet extra en tevens is het niet duurder. Een tijdsbesparing! We hopen dat we je kunnen inspireren met diverse opties en je zo een stukje dichterbij de muzikale invulling van je bruiloft kunnen brengen. We wensen je bij voorbaat enorm veel geluk toe en natuurlijk een onvergetelijk feest.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare trouwlocatie live muziek (€500 tot €1200)

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Ga je dat vieren met een spetterend feest op een trouwlocatie bij jou in de buurt? Naast de inspiratie voor de verschillende locaties kunnen we je ook helpen bij de muzikale invulling. Is je budget vanaf €500 en tot maximaal €1200 en weet je nog niet wat je zoekt? Laat je inspireren door deze gratis dienst. Je betaald niets meer voor de band en ook voor de dienst betaal je niks. Na je verzoek voor meer informatie vragen wij ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Geheel vrijblijvend uiteraard. Laat je dus inspireren met deze betaalbare live muziek optie met een budget tot €1200. We hopen je te inspireren. Benieuwd naar de verschillende opties? Vraag meer informatie aan via onderstaande knop.

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek voor je trouwfeest (tussen €1200 tot €2400)

Mag het tijdens je bruiloftsfeest aan niets ontbreken? Heb je een feestlocatie in de omgeving gevonden maar is de muzikale invulling nog een puntje op je to do lijstje? We inspireren je graag met deze luxe live muziek optie. Ligt je budget tussen de €1200 en €2400 euro? Laat ons je helpen met deze gratis dienst. Na je aanvraag verzoeken we de beschikbare opties binnen ons netwerk je namelijk van meer informatie te voorzien. Van 90,s bands, coverbands of Caribische invulling. Ons landelijke netwerk is divers en hiervoor betaal je ook niet meer dan wanneer je direct contact zou zoeken. Zo besparen we je tijd en moeite, vooral als net die ene gewenste partij er tussen zit. Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button en laat je verrassen. Een enorm mooie bruiloft toegewenst.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek op je trouwfeest (€2400 en meer)

Ga je binnenkort trouwen in je favoriete stad? Is je feestlocatie al gevonden en ben je nu op zoek naar de muzikale invulling? We helpen je graag op weg met deze gratis dienst. Met het budget van boven de €2400 euro vragen wij de beschikbare opties binnen ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Dit alles gratis en vrijblijvend. Ook betaal je niet meer dan wanneer je de optie direct zult vinden. En mocht de informatie die je ontvangt een voltreffer zijn besparen we je nog kostbare tijd ook. We hopen dat de coverband, die ene gouden keel of juist de speciale wens die je hebt in vervulling zal gaan. Op naar een onvergetelijke avond! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag informatie aan via onderstaande button.

Trouwen in het historische Delft

Delft heeft een prachtige historische binnenstad die in de geschiedenisboeken vooral bekend staat als de woonplaats van Willem van Oranje. Tegenwoordig is Delft uitgegroeid tot een mooie plaats met een binnenstad die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Wonen jij en je partner in de buurt van Delft? Of zijn jullie gewoon op zoek naar nieuwe inspiratie op het gebied van trouwlocaties Delft? De trouwlocaties in de stad hebben vaak een historisch tintje met gebouwen en zalen waarin de geschiedenis van de stad duidelijk te herkennen is. Maar geen zorgen, wanneer jij en je partner op zoek zijn naar een ander soort trouwlocatie, zijn deze ook zeker te vinden in Delft! Laat je daarnaast ook inspireren door het vrijgezellenfeest Delft aanbod.

   

Trouwlocatie Delft: Het Witte Paard

Jij en de liefde van je leven gaan elkaar binnenkort het ja-woord geven. Dit wil je natuurlijk vieren op een prachtige trouwlocatie samen met al je vrienden, familie en kennissen. Event- en partycentrum het ‘’Witte Paard’’ heet jullie van harte welkom! Het ‘’Witte Paard’’ is al jaren een top locatie voor wanneer je op zoek bent naar een trouwzaal met een ongedwongen, gezellige sfeer en waar jij en je gasten bedient worden met een welgemeende glimlach. Gastvrijheid staat dan ook hoog in het vaandel op deze locatie! Beleef een onvergetelijke trouwdag bij het ‘’Witte Paard’’ in Nootdorp en laat je compleet ontzorgen, dit alles zodat jij en je partner zorgeloos kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven.

- Van 40 tot 300 personen
- Zaalopstelling naar keuze

 • Gildeweg 2
  2632 BA Nootdorp
 • www.wittepaard.nl / 015 3109180
   
   

Trouwlocatie Delft: Onder Ons

Ga je trouwen in de omgeving van Delft? Maar heb je je ideale trouwlocatie nog niet gevonden? Wanneer je op zoek bent naar een stijlvolle locatie en een aangename sfeer, zit je bij Onder Ons aan het juiste adres. Bij Onder Ons heb je de keuze uit twee trouwzalen; de Grote Ruimte waar jij en een groot gezelschap de dag/avond van jullie leven zullen beleven, of de wat kleinere Serre, een mooie zaal met aangrenzend terras. Nog niet helemaal overtuigd? Dat komt nog wel! Kijk snel verder naar de mogelijkheden die deze trouwlocatie je te bieden heeft, deze zijn eindeloos!

- Van 20 tot 300 personen
- Landelijke ligging

 • Kerkpolderweg 8
  2625 EB Delft
 • www.onderons.nl / 015 2569708
   
   

Trouwlocatie omgeving Delft: Duinrell Plaza

Ben je op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in de omgeving van Delft? Niet ver van Delft ligt de plaats Wassenaar. Deze prachtige plek middenin de prachtige natuur staat vol met misschien nog wel mooiere woningen. Een plaats van rust en pracht. Naast al deze elementen kun je ook attractiepark Duinrell hier vinden. Misschien ben je er ooit zelf in je leven al geweest. Nu is er de kans om nog een keer te genieten van deze bijzondere plaats. ''Duinrell Plaza'' heeft namelijk een divers aanbod aan trouwzalen zodat je wanneer je in de omgeving van Delft wilt trouwen perfect uit de voeten kan. Het is namelijk een unieke locatie en heeft diverse zalen in verschillende settings. Zijn jullie klaar om de juiste locatie te vinden bij jullie trouwfeest? We wensen jullie alvast veel plezier toe.

- Van 50 tot 550 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Duinrell 1
  2242 JP Wassenaar
 • www.duinrell.nl/vakantiepark/duingalows/duinrell-plaza 
   
   

Trouwlocatie omgeving Delft: Zaal Beatrix

Kom je trouwfeest vieren in ‘’Zaal Beatrix’’ in Schiedam. Haal het maximale uit je budget, deze trouwzaal heeft namelijk een aantrekkelijk tarief wat bij veel mensen in de smaak zal vallen. ‘’Zaal Beatrix’’ werkt op basis van jullie wensen; alles kan op maat geregeld worden. Mocht je graag wat ideeën op doen, helpt het personeel je graag mee. Door de ervaring die ze door de jaren heen hebben opgedaan, kunnen ze je vele leuke suggesties en aanbevelingen doen. Dit alles in een knusse zaal waar een ontspannen sfeer hangt. Wat wil je nog meer voor je trouwfeest? Is ‘’Zaal Beatrix’’ de trouwlocatie van jullie keuze? Maak dan snel een bezichtiging!

- Van 10 tot 130 personen
- Diverse arrangementen met veel mogelijkheden 

 • Lange Kerkstraat 70
  3111 NR Schiedam
 • www.beatrix.nu / 010 4267909
   

Trouwlocatie arrangementen per stad

Trouwlocaties Noord-Holland  
Trouwlocatie Alkmaar: Trouwlocaties Alkmaar
Trouwlocatie Amsterdam: Trouwlocaties Amsterdam
Trouwlocatie Haarlem: Trouwlocaties Haarlem
   
Trouwlocaties Zuid-Holland  
Trouwlocatie Den Haag: Trouwlocaties Den Haag
Trouwlocatie Rotterdam: Trouwlocaties Rotterdam
Trouwlocatie Dordrecht: Trouwlocaties Dordrecht
Trouwlocatie Delft: Trouwlocaties Delft
Trouwlocatie Leiden: Trouwlocaties Leiden
Trouwlocatie Gouda: Trouwlocaties Gouda
Trouwlocatie Zoetermeer: Trouwlocaties Zoetermeer
Trouwlocatie Wassenaar Trouwlocaties Wassenaar
Trouwlocatie Scheveningen Trouwlocaties Scheveningen
   
Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Utrecht: Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Amersfoort: Trouwlocaties Amersfoort
   
Trouwlocaties Noord-Brabant  
Trouwlocatie Eindhoven: Trouwlocaties Eindhoven
Trouwlocatie Tilburg: Trouwlocaties Tilburg
Trouwlocatie Den Bosch: Trouwlocaties Den Bosch
Trouwlocatie Breda: Trouwlocaties Breda
Trouwlocatie Roosendaal: Trouwlocaties Roosendaal
   
Trouwlocaties Flevoland  
Trouwlocatie Almere: Trouwlocaties Almere
Trouwlocatie Lelystad: Trouwlocaties Lelystad
   
Trouwlocaties Limburg  
Trouwlocatie Maastricht: Trouwlocaties Maastricht
Trouwlocatie Venlo: Trouwlocaties Venlo
   
Trouwlocaties Groningen
Trouwlocatie Groningen: Trouwlocaties Groningen
   
Trouwlocaties Overijssel  
Trouwlocatie Zwolle: Trouwlocaties Zwolle
Trouwlocatie Enschede: Trouwlocaties Enschede
   
Trouwlocaties Gelderland  
Trouwlocatie Arnhem: Trouwlocaties Arnhem
Trouwlocatie Nijmegen: Trouwlocaties Nijmegen
Trouwlocatie Apeldoorn: Trouwlocaties Apeldoorn
   
Trouwlocaties Friesland  
   
Trouwlocaties Drenthe  
   
Trouwlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

TROUWLOCATIES IN DELFT

Zoeken jullie liever een trouwlocatie in de regio van Delft en dus buiten het centrum van de stad? Ook hier zijn genoeg trouwlocaties te vinden die kunnen voldoen aan jullie wensen. Zo hebben we genoeg trouwlocaties in ons aanbod gevestigd in Rijswijk, Hoek van Holland, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs of Naaldwijk. Neem Hoek van Holland bijvoorbeeld. Een prachtige plaats dichtbij het water. Hoek van Holland beschikt over vele wateren, natuur- en duingebieden en strand, wat het de ideale uitvalsbasis maakt voor toekomstige bruidsparen die zich graag nabij het water en de natuur begeven. Wanneer je graag de natuur opzoekt, kunnen jij en je partner ook prima terecht in Rijswijk. Dit plaatsje kent verschillende parken, zoals het Rijswijkse Bos, het Elsenburgerbos en het Wilhelminapark. Allemaal prachtige locaties waar natuur en de mens samenkomen. Er zijn dus tal van opties naast trouwen in het centrum van Delft. Waar wachten jullie nog op? Bekijk nu ons aanbod trouwlocaties Delft en laat jullie inspireren tijdens jullie zoektocht naar dé ideale trouwlocatie. Veel plezier tijdens jullie bruiloft en we wensen jullie veel liefdevolle jaren toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact