Zaalverhuur Delft arrangementen

Ben je op zoek naar zaalverhuur Delft? Een feestzaal huren Delft om een spetterend feest te geven of een andere activiteit te houden? De feestzalen zijn uitermate geschikt voor kleine groepen en geven een gezellig en knusse sfeer aan jullie feest. Of is je vriend of vriendin op zijn of haar knieen gegaan om je ten huwelijk (bekijk ook trouwlocatie Delft) te vragen en is deze feestlocatie voor een kleine besloten feest ideaal. Maar ook ons feestlocatie Delft aanbod is uitgebreid. En ben je na het feestje nog niet klaar? Laat de groep dan samensmelten in de historische stad en meng je tussen de studenten. Zaalverhuur Delft geeft zoveel verschillende mogelijkheden (ook bijvoorbeeld vergaderlocatie Delft) waardoor het een moment zal worden die nog lang zal na bonken in jullie gedachten. Heb je bijzondere wensen of eisen voor een feest of andere activiteit? Moet het besloten zijn of wil je juist alles combineren met normale gasten? Wil je eten van te voren en/of kies je voor catering? De zalen kunnen alles op een rijtje zetten zodat je optimaal kunt kijken naar de mogelijkheden voor elk budget. We wensen je alvast een bijzonder feest toe in de zaalverhuur Delft optie van je keuze.

Maak hieronder je keuze!

zaalverhuur Delft    
 

Zaalverhuur arrangementen Delft (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Delft? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

 Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Delft Delftsehout 20 - 150 Delftsehout meer info
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Delft Centrum 20 - 100 Centrum meer info
Delft Zuid 20 - 120 Zuid meer info    
Delft Centrum 10 - 60 Centrum meer info
Delft Centrum 20 - 150 Centrum meer info    
Delft Centrum 10 - 50 Centrum meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

incl. BTW vanaf
€50 p.p.
Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Delft (€50-€75 p.p.)

Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Delft (€50-€75 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €50 en €75 p.p. Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Delft benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €50 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Delft (€75-€100 p.p.)

Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Delft (€75-€100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €75 en €100 p.p.? Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het luxere segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Delft benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€100 p.p.
Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Delft (meer dan €100 p.p.)

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Delft (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Delft benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €100 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
Kale zaalhuur regio Delft (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Kale zaalhuur regio Delft (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Organiseer je binnenkort een feest en ben je op zoek naar de best passende feestlocatie van de regio? Dient de locatie te beschikken over de mogelijkheid om enkel zaalhuur in rekening te brengen (drankjes en eten worden zelf meegenomen, catering opties vind je op catering in Delft). Dan is het best lastig om een zaal te vinden die hieraan voldoet. Wij helpen je graag op weg en kijken binnen ons uitgebreide netwerk van huislocaties of we een dergelijke locatie kunnen vinden die beschikbaar is en voldoet aan alle eisen. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Historisch Delft en 1001 mogelijkheden

Delft ligt vlakbij de grote steden Den Haag en Rotterdam en heeft rondom de 100.000 inwoners. Heb je na jaren zwoegen eindelijk je studie met succes kunnen afronden en staat er een feestje op het programma? Een vrijgezellenfeest Delft of bedrijfsuitje Delft? Of ben je jarig en heb je een magische leeftijd bereikt. De Prinsenstad heeft zoveel te bieden waardoor een feest een onvergetelijke indruk zal achterlaten. Er zijn zoveel verschillende redenen waarvoor je een zaal kunt huren in Delft en omgeving. Ben jij bijvoorbeeld deze week aan de beurt om een leuke bedrijfsborrel te regelen voor een klein gezelschap? Hebben jullie een bijzondere mijlpaal of dat ene target behaald en moet dat gevierd worden? Mensen uit Spanje kunnen kijken op visitar La Delft.

   

Zaalverhuur omgeving Delft: Het Witte Paard

Ben je op zoek naar een prachtige zaal voor jouw feest, verjaardag, jubileum, personeelsfeest enzovoorts in de omgeving van Delft? Wijk dan eens uit naar Nootdorp! In Nootdorp vind je het ‘’Witte Paard’’, een event- en partycentrum waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. De moderne zalen van deze locatie hebben een ongedwongen en gezellige sfeer waar je hartelijk ontvangen wordt door een ervaren gastvrouw of gastheer. Daarnaast zijn de zalen van deze locatie eigentijds ingericht en bieden ze vele mogelijkheden, zowel voor klein als groot gezelschap. Voor ieder wat wils bij het ‘’Witte Paard’’ dus! Kom jij binnenkort ook eens kijken in één van de vier zalen?

- Van 40 tot 300 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Gildeweg 2
  2632 BA Nootdorp
 • www.wittepaard.nl / 015 3109180
   
   

Zaalverhuur Delft: Onder Ons

Onder Ons in Delft is een stijlvolle locatie voor ieder type gelegenheden! Of je nu een zaal zoekt voor je verjaardagsfeestje, jubileum, personeelsfeest, noem maar op… Bij Onder Ons vind je mogelijkheden voor ieder type gelegenheid. Zo is de Grote Ruimte een prachtige zaal met grote bar en biedt de Serre een prachtig uitzicht en geeft tevens een mooie lichtinval. Ook wanneer je blijft eten kan je je geluk niet op; de keuken van Onder Ons serveert je de lekkerste gerechten en drankjes. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar locatie Onder Ons in Delft? Bekijk dan nu snel de mogelijkheden!

- Van 20 tot 300 personen
- Landelijke ligging

 • Kerkpolderweg 8
  2625 EB Delft
 • www.onderons.nl / 015 2569708
   
   

Zaalverhuur omgeving Delft: Duinrell Plaza

Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden voor een feest in Delft en/of omgeving. Toch willen we je deze bijzondere feestlocatie in omgeving Delft niet onthouden. In Wassenaar zit namelijk naast de vele villa’s ook attractiepark Duinrell. Dit park zit middenin de bosrijke duinen. In dat opzicht al een bijzondere mogelijkheid voor een onvergetelijk feest. Maar wanneer je de zaalmogelijkheden bekijkt zul je snel verkocht zijn. ''Duinrell Plaza'' heeft namelijk diverse mogelijkheden voor een onvergetelijk feest. Verdiep je snel in het aanbod en bekijk de beste optie voor een onvergetelijk feest. Zaalverhuur in omgeving Delft kan dus ook in de omgeving en kan jullie zomaar een unieke locatie opleveren. We wensen jullie alvast veel inspiratie toe.

- Van 50 tot 550 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Duinrell 1
  2242 JP Wassenaar
 • www.duinrell.nl/vakantiepark/duingalows/duinrell-plaza 
   
   

Zaalverhuur omgeving Delft: Zaal Beatrix

Ben je op zoek naar een zaal in Delft en omgeving? Kijk dan ook eens verder dan deze leuke stad, de omgeving heeft zoveel te bieden! Kom bijvoorbeeld eens langs bij ‘’Zaal Beatrix’’; een multifunctionele zaal die inzetbaar is voor veel verschillende type gelegenheden. Zo kan je er je verjaardagsfeestje vieren, een personeelsfeest laten plaatsvinden, een jubileum vieren, zo gek als je het zelf kan bedenken! En dat allemaal gecombineerd met een aantrekkelijk tarief, wat het maximale uit je budget zal halen zonder verrassingen achteraf. Kom ook onbezorgd feesten bij ‘’Zaal Beatrix’’, het zal een avond worden om nooit meer te vergeten.

- Van 10 tot 130 personen
- Kwaliteitscatering beschikbaar en diverse arrangementen

 • Lange Kerkstraat 70
  3111 NR Schiedam
 • www.beatrix.nu / 010 4267909
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland