Zaalverhuur Delft

ook voor de regio Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk en omgeving

Zaalverhuur Delft arrangementen

Ben je op zoek naar zaalverhuur Delft? Een feestzaal huren Delft om een spetterend feest te geven of een andere activiteit te houden? De feestzalen zijn uitermate geschikt voor kleine groepen en geven een gezellig en knusse sfeer aan jullie feest. Of is je vriend of vriendin op zijn of haar knieen gegaan om je ten huwelijk (bekijk ook trouwlocatie Delft) te vragen en is deze feestlocatie voor een kleine besloten feest ideaal. Maar ook ons feestlocatie Delft aanbod is uitgebreid. En ben je na het feestje nog niet klaar? Laat de groep dan samensmelten in de historische stad en meng je tussen de studenten. Zaalverhuur Delft geeft zoveel verschillende mogelijkheden (ook bijvoorbeeld vergaderlocatie Delft) waardoor het een moment zal worden die nog lang zal na bonken in jullie gedachten. Heb je bijzondere wensen of eisen voor een feest of andere activiteit (kijk voor workshops op Onemotion workshops Delft)? Moet het besloten zijn of wil je juist alles combineren met normale gasten? Wil je eten van te voren en/of kies je voor catering? De zalen kunnen alles op een rijtje zetten zodat je optimaal kunt kijken naar de mogelijkheden voor elk budget. We wensen je alvast een bijzonder feest toe in de zaalverhuur Delft optie van je keuze.

Maak nu eerst je keuze:


Zichtbaarheid in de regio

zaalverhuur Delft    
 

Zaalverhuur arrangementen Delft (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Delft? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

 Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Delft Delftsehout 20 - 150 Delftsehout meer info
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Delft Centrum 20 - 100 Centrum meer info
Delft Zuid 20 - 120 Zuid meer info    
Delft Centrum 10 - 60 Centrum meer info
Delft Centrum 20 - 150 Centrum meer info    
Delft Centrum 10 - 50 Centrum meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van de Delft
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van de Delft

Ben je op zoek naar een feestzaal met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Delft of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Delft buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Delft buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de stad Delft maar wel buiten het drukke stadscentrum en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Delft maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Delft maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Delft maar wel buiten de stad zelf en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. Voorkom parkeerproblemen en organiseer je evenement gewoon buiten de stad. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Je eigen Foodtruckfestival bij je zaal in Delft
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival bij je zaal in Delft

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Delft en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

 Restaurant als feestzaal arrangement in de stad Delft
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Restaurant als feestzaal arrangement in de stad Delft

met eten/zitfeest/dineren

Heb je binnenkort iets te vieren of zoek je een locatie voor een of ander type evenement in Delft? Is het hierbij het beste wanneer het in een restaurant setting plaats zal vinden? Met een diner, andere eet opties of een (deels) zittend evenement? Laat je dan inspireren door de restaurant huislocatie opties in de regio. Na je meer informatie verzoek gaan we de nog beschikbare huislocaties verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Hierna schakel je direct met de uitvoerende locatie en kun je makkelijk je wensen en vragen bespreken. Vraag via onderstaande optie vrijblijvend en snel meer informatie aan. Veel inspiratie toegewenst!

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Delft
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Delft

Zoek je een mooie buitenlocatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Delft? Een plek waarvan alle medewerkers of zakenrelaties nieuwe energie krijgen om zo met veel zin verder te bouwen aan het bedrijf? Dan is deze categorie speciaal voor jullie bedoeld. Geniet van de inspirerende setting (van bos tot heide, van strand tot authentiek gebouw etc.). We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Feestlocatie arrangement Delft of omgeving met luxe tent
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Feestlocatie arrangement Delft of omgeving met luxe tent

Ben jij op zoek naar een bijzondere oplossing bij je feestlocatie in Delft of omgeving? Een oplossing waarbij je heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht? Of onder de tent in de warme zon juist wat verkoeling zoeken? Kies dan voor een luxe tent oplossing. Onze huislocatie opties hebben de beschikking over deze bijzondere oplossing waardoor ieder evenement een extra dimensie krijgt. De dansvloer, een ceremonie of de ontvangst op een unieke manier? Vraag onderstaand snel meer informatie aan en laat je inspireren door de mogelijkheden. Na je aanvraag gaan we de beschikbare locaties met deze oplossing verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Delft (meer dan €100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Delft (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Delft benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Kale zaalhuur regio Delft (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Kale zaalhuur regio Delft (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Organiseer je binnenkort een feest en ben je op zoek naar de best passende feestlocatie van de regio? Dient de locatie te beschikken over de mogelijkheid om enkel zaalhuur in rekening te brengen (drankjes en eten worden zelf meegenomen, catering opties vind je op catering in Delft). Dan is het best lastig om een zaal te vinden die hieraan voldoet. Wij helpen je graag op weg en kijken binnen ons uitgebreide netwerk van huislocaties of we een dergelijke locatie kunnen vinden die beschikbaar is en voldoet aan alle eisen. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Historisch Delft en 1001 mogelijkheden

Delft ligt vlakbij de grote steden Den Haag en Rotterdam en heeft rondom de 100.000 inwoners. Heb je na jaren zwoegen eindelijk je studie met succes kunnen afronden en staat er een feestje op het programma? Een vrijgezellenfeest Delft of bedrijfsuitje Delft? Of ben je jarig en heb je een magische leeftijd bereikt. De Prinsenstad heeft zoveel te bieden waardoor een feest een onvergetelijke indruk zal achterlaten. Er zijn zoveel verschillende redenen waarvoor je een zaal kunt huren in Delft en omgeving. Ben jij bijvoorbeeld deze week aan de beurt om een leuke bedrijfsborrel te regelen voor een klein gezelschap? Hebben jullie een bijzondere mijlpaal of dat ene target behaald en moet dat gevierd worden? Mensen uit Spanje kunnen kijken op visitar La Delft.

   

Zaalverhuur omgeving Delft: Het Witte Paard

Ben je op zoek naar een prachtige zaal voor jouw feest, verjaardag, jubileum, personeelsfeest enzovoorts in de omgeving van Delft? Wijk dan eens uit naar Nootdorp! In Nootdorp vind je het ‘’Witte Paard’’, een event- en partycentrum waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. De moderne zalen van deze locatie hebben een ongedwongen en gezellige sfeer waar je hartelijk ontvangen wordt door een ervaren gastvrouw of gastheer. Daarnaast zijn de zalen van deze locatie eigentijds ingericht en bieden ze vele mogelijkheden, zowel voor klein als groot gezelschap. Voor ieder wat wils bij het ‘’Witte Paard’’ dus! Kom jij binnenkort ook eens kijken in één van de vier zalen?

- Van 40 tot 300 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Gildeweg 2
  2632 BA Nootdorp
 • www.wittepaard.nl / 015 3109180
   
   

Zaalverhuur Delft: Onder Ons

Onder Ons in Delft is een stijlvolle locatie voor ieder type gelegenheden! Of je nu een zaal zoekt voor je verjaardagsfeestje, jubileum, personeelsfeest, noem maar op… Bij Onder Ons vind je mogelijkheden voor ieder type gelegenheid. Zo is de Grote Ruimte een prachtige zaal met grote bar en biedt de Serre een prachtig uitzicht en geeft tevens een mooie lichtinval. Ook wanneer je blijft eten kan je je geluk niet op; de keuken van Onder Ons serveert je de lekkerste gerechten en drankjes. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar locatie Onder Ons in Delft? Bekijk dan nu snel de mogelijkheden!

- Van 20 tot 300 personen
- Landelijke ligging

 • Kerkpolderweg 8
  2625 EB Delft
 • www.onderons.nl / 015 2569708
   
   

Zaalverhuur omgeving Delft: Duinrell Plaza

Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden voor een feest in Delft en/of omgeving. Toch willen we je deze bijzondere feestlocatie in omgeving Delft niet onthouden. In Wassenaar zit namelijk naast de vele villa’s ook attractiepark Duinrell. Dit park zit middenin de bosrijke duinen. In dat opzicht al een bijzondere mogelijkheid voor een onvergetelijk feest. Maar wanneer je de zaalmogelijkheden bekijkt zul je snel verkocht zijn. ''Duinrell Plaza'' heeft namelijk diverse mogelijkheden voor een onvergetelijk feest. Verdiep je snel in het aanbod en bekijk de beste optie voor een onvergetelijk feest. Zaalverhuur in omgeving Delft kan dus ook in de omgeving en kan jullie zomaar een unieke locatie opleveren. We wensen jullie alvast veel inspiratie toe.

- Van 50 tot 550 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Duinrell 1
  2242 JP Wassenaar
 • www.duinrell.nl/vakantiepark/duingalows/duinrell-plaza 
   
   

Zaalverhuur omgeving Delft: Zaal Beatrix

Ben je op zoek naar een zaal in Delft en omgeving? Kijk dan ook eens verder dan deze leuke stad, de omgeving heeft zoveel te bieden! Kom bijvoorbeeld eens langs bij ‘’Zaal Beatrix’’; een multifunctionele zaal die inzetbaar is voor veel verschillende type gelegenheden. Zo kan je er je verjaardagsfeestje vieren, een personeelsfeest laten plaatsvinden, een jubileum vieren, zo gek als je het zelf kan bedenken! En dat allemaal gecombineerd met een aantrekkelijk tarief, wat het maximale uit je budget zal halen zonder verrassingen achteraf. Kom ook onbezorgd feesten bij ‘’Zaal Beatrix’’, het zal een avond worden om nooit meer te vergeten.

- Van 10 tot 130 personen
- Kwaliteitscatering beschikbaar en diverse arrangementen

 • Lange Kerkstraat 70
  3111 NR Schiedam
 • www.beatrix.nu / 010 4267909
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZAALVERHUUR OMGEVING DELFT

Ook de omgeving van Delft heeft voldoende te bieden. Met Rotterdam, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk en Den Haag in de buurt is er een mengelmoes aan grote steden en kleinere plaatsen beschikbaar. Je kunt dus makkelijk kiezen wat er het beste bij je feest aansluit en wat ideaal is voor de gasten die op je feest moeten komen. Of je nu een bedrijfsborrel wilt houden of een besloten verjaardagsfeest. We wensen je alvast veel plezier toe met een feestzaal huren Delft of omgeving.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact