Zaalverhuur Delft

ook voor de regio Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk en omgeving

Zaalverhuur Delft arrangementen

Ben je op zoek naar zaalverhuur Delft? Een feestzaal huren Delft om een spetterend feest te geven of een andere activiteit te houden? De feestzalen zijn uitermate geschikt voor kleine groepen en geven een gezellig en knusse sfeer aan jullie feest. Of is je vriend of vriendin op zijn of haar knieen gegaan om je ten huwelijk (bekijk ook trouwlocatie Delft) te vragen en is deze feestlocatie voor een kleine besloten feest ideaal. Maar ook ons feestlocatie Delft aanbod is uitgebreid. Kijk voor losse Foodtrucks op Foodtrucks Delft van etenoprolletjes.nl. En ben je na het feestje nog niet klaar? Laat de groep dan samensmelten in de historische stad en meng je tussen de studenten. Zaalverhuur Delft geeft zoveel verschillende mogelijkheden (ook bijvoorbeeld vergaderlocatie Delft) waardoor het een moment zal worden die nog lang zal na bonken in jullie gedachten. Heb je bijzondere wensen of eisen voor een feest of andere activiteit (kijk voor workshops op Onemotion workshops Delft)? Moet het besloten zijn of wil je juist alles combineren met normale gasten? Wil je eten van te voren en/of kies je voor catering? De zalen kunnen alles op een rijtje zetten zodat je optimaal kunt kijken naar de mogelijkheden voor elk budget. We wensen je alvast een bijzonder feest toe in de zaalverhuur Delft optie van je keuze.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van de Delft
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van de Delft

Ben je op zoek naar een feestzaal met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Delft of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Delft buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Delft buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de stad Delft maar wel buiten het drukke stadscentrum en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Delft maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Delft maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Delft maar wel buiten de stad zelf en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. Voorkom parkeerproblemen en organiseer je evenement gewoon buiten de stad. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Delft
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Delft

Zoek je een mooie buitenlocatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Delft? Een plek waarvan alle medewerkers of zakenrelaties nieuwe energie krijgen om zo met veel zin verder te bouwen aan het bedrijf? Dan is deze categorie speciaal voor jullie bedoeld. Geniet van de inspirerende setting (van bos tot heide, van strand tot authentiek gebouw etc.). We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van Delft
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van Delft

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor zaalverhuur bij voorkeur in het centrum in Delft? Hebben jullie zelf een dag in gedachten wanneer het voor jullie het beste uitkomt en dient deze perfecte locatie dan ook beschikbaar te zijn? Dan kan het een behoorlijke uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Wij kunnen je in dit geval helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare zalen. Deze locaties zullen je vervolgens van meer informatie voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijk zaalverhuur buiten Delft maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur buiten Delft maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten de stad Delft zelf, maar wel in de regio? En dient de perfecte locatie die je gevonden hebt ook nog eens beschikbaar te zijn op de dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het weleens een stevige uitdaging worden om een passende oplossing voor je feest te vinden. Maar waarom zou je alles zelf doen? Laat ons je helpen bij de organisatie van de perfecte dag met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent om jouw feest tot een succes te maken. Als we deze informatie ontvangen hebben gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare locaties. We verzoeken deze locaties om contact met je op te nemen om je zo van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Maar mocht er iets geschikts bij zitten kun je meteen een reservering maken. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijke evenementenlocatie in Delft

Zakelijke evenementenlocatie in Delft

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in Delft te bevinden? Om je van dienst te zijn kunnen we je op weg helpen met onze nieuwe service. Op deze manier kunnen we werk uit handen nemen en zo waardevolle tijd voor je besparen. Laat ons voor je zoeken in alle beschikbare locaties aan de hand van je wensen en eisen met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan (bijna) alle wensen en eisen. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Delft

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Delft

Organiseer je een bijzondere klantendag, een groter of exclusiever bedrijfsfeest of een ander zakelijk evenement? En dient de evenementenlocatie zich niet in Delft zelf te bevinden maar wel bij voorkeur ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. We nemen de organisatie van jullie event tijdelijk over zodat jij je bezig kan houden met het regelen van andere dingen. Laat ons je daarom ook helpen met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan al jouw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om jou van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Zakelijke zaalverhuur buiten het centrum van Delft
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke zaalverhuur buiten het centrum van Delft

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk of wellicht niet geheel praktisch om in hartje centrum van Delft je feest te organiseren, maar zoek je wel een locatie in de stad zelf voor je zakelijk feest, personeelsfeest of bedrijfsborrel? Dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een behoorlijk stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden! Laat ons je dan helpen te inspireren en wat werk uit handen nemen met deze gratis service. Als je via onderstaand informatieformulier zo duidelijk mogelijk aangeeft waarnaar je op zoek bent, dan gaan wij voor je zoeken. Binnen ons netwerk zoeken we 2 passende en beschikbare locaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien zodat jij kunt beoordelen of het past bij de wensen! Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

zaalverhuur Delft    
 

Low budget zaalverhuur arrangementen Delft (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Delft? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

 Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Delft Delftsehout 20 - 150 Delftsehout meer info
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Delft Centrum 20 - 100 Centrum meer info
Delft Zuid 20 - 120 Zuid meer info    
Delft Centrum 10 - 60 Centrum meer info
Delft Centrum 20 - 150 Centrum meer info    
Delft Centrum 10 - 50 Centrum meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Historisch Delft en 1001 mogelijkheden

Delft ligt vlakbij de grote steden Den Haag en Rotterdam en heeft rondom de 100.000 inwoners. Heb je na jaren zwoegen eindelijk je studie met succes kunnen afronden en staat er een feestje op het programma? Een vrijgezellenfeest Delft of bedrijfsuitje Delft? Of ben je jarig en heb je een magische leeftijd bereikt. De Prinsenstad heeft zoveel te bieden waardoor een feest een onvergetelijke indruk zal achterlaten. Er zijn zoveel verschillende redenen waarvoor je een zaal kunt huren in Delft en omgeving. Ben jij bijvoorbeeld deze week aan de beurt om een leuke bedrijfsborrel te regelen voor een klein gezelschap? Hebben jullie een bijzondere mijlpaal of dat ene target behaald en moet dat gevierd worden? Mensen uit Spanje kunnen kijken op visitar La Delft.

   

Zaalverhuur omgeving Delft: Het Witte Paard

Ben je op zoek naar een prachtige zaal voor jouw feest, verjaardag, jubileum, personeelsfeest enzovoorts in de omgeving van Delft? Wijk dan eens uit naar Nootdorp! In Nootdorp vind je het ‘’Witte Paard’’, een event- en partycentrum waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. De moderne zalen van deze locatie hebben een ongedwongen en gezellige sfeer waar je hartelijk ontvangen wordt door een ervaren gastvrouw of gastheer. Daarnaast zijn de zalen van deze locatie eigentijds ingericht en bieden ze vele mogelijkheden, zowel voor klein als groot gezelschap. Voor ieder wat wils bij het ‘’Witte Paard’’ dus! Kom jij binnenkort ook eens kijken in één van de vier zalen?

- Van 40 tot 300 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Gildeweg 2
  2632 BA Nootdorp
 • www.wittepaard.nl / 015 3109180
   
   

Zaalverhuur Delft: Onder Ons

Onder Ons in Delft is een stijlvolle locatie voor ieder type gelegenheden! Of je nu een zaal zoekt voor je verjaardagsfeestje, jubileum, personeelsfeest, noem maar op… Bij Onder Ons vind je mogelijkheden voor ieder type gelegenheid. Zo is de Grote Ruimte een prachtige zaal met grote bar en biedt de Serre een prachtig uitzicht en geeft tevens een mooie lichtinval. Ook wanneer je blijft eten kan je je geluk niet op; de keuken van Onder Ons serveert je de lekkerste gerechten en drankjes. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar locatie Onder Ons in Delft? Bekijk dan nu snel de mogelijkheden!

- Van 20 tot 300 personen
- Landelijke ligging

 • Kerkpolderweg 8
  2625 EB Delft
 • www.onderons.nl / 015 2569708
   
   

Zaalverhuur omgeving Delft: Duinrell Plaza

Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden voor een feest in Delft en/of omgeving. Toch willen we je deze bijzondere feestlocatie in omgeving Delft niet onthouden. In Wassenaar zit namelijk naast de vele villa’s ook attractiepark Duinrell. Dit park zit middenin de bosrijke duinen. In dat opzicht al een bijzondere mogelijkheid voor een onvergetelijk feest. Maar wanneer je de zaalmogelijkheden bekijkt zul je snel verkocht zijn. ''Duinrell Plaza'' heeft namelijk diverse mogelijkheden voor een onvergetelijk feest. Verdiep je snel in het aanbod en bekijk de beste optie voor een onvergetelijk feest. Zaalverhuur in omgeving Delft kan dus ook in de omgeving en kan jullie zomaar een unieke locatie opleveren. We wensen jullie alvast veel inspiratie toe.

- Van 50 tot 550 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Duinrell 1
  2242 JP Wassenaar
 • www.duinrell.nl/vakantiepark/duingalows/duinrell-plaza 
   
   

Zaalverhuur omgeving Delft: Zaal Beatrix

Ben je op zoek naar een zaal in Delft en omgeving? Kijk dan ook eens verder dan deze leuke stad, de omgeving heeft zoveel te bieden! Kom bijvoorbeeld eens langs bij ‘’Zaal Beatrix’’; een multifunctionele zaal die inzetbaar is voor veel verschillende type gelegenheden. Zo kan je er je verjaardagsfeestje vieren, een personeelsfeest laten plaatsvinden, een jubileum vieren, zo gek als je het zelf kan bedenken! En dat allemaal gecombineerd met een aantrekkelijk tarief, wat het maximale uit je budget zal halen zonder verrassingen achteraf. Kom ook onbezorgd feesten bij ‘’Zaal Beatrix’’, het zal een avond worden om nooit meer te vergeten.

- Van 10 tot 130 personen
- Kwaliteitscatering beschikbaar en diverse arrangementen

 • Lange Kerkstraat 70
  3111 NR Schiedam
 • www.beatrix.nu / 010 4267909
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZAALVERHUUR OMGEVING DELFT

Ook de omgeving van Delft heeft voldoende te bieden. Met Rotterdam, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk en Den Haag in de buurt is er een mengelmoes aan grote steden en kleinere plaatsen beschikbaar. Je kunt dus makkelijk kiezen wat er het beste bij je feest aansluit en wat ideaal is voor de gasten die op je feest moeten komen. Of je nu een bedrijfsborrel wilt houden of een besloten verjaardagsfeest. We wensen je alvast veel plezier toe met een feestzaal huren Delft of omgeving.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact