Feestlocaties Delft

ook voor particuliere, zakelijke en trouwlocaties in Rijswijk, Naaldwijk, Hoek van Holland en omgeving

Met leuke feestlocatie Delft arrangementen

Ben je op zoek naar een feestlocatie Delft? Een bijzonder feest op een nog uniekere locatie voor een onvergetelijk evenement. Feestlocatie of zaalverhuur Delft aanbod? Misschien wil je graag een bruiloft houden in Delft of omgeving, of heb je een grote kring mensen om je heen voor een verjaardag. Ben je alweer zoveel jaar getrouwd? De tijd gaat snel zullen veel mensen zeggen! Wat zeker een feit is, is dat je op zoek bent naar een mooie feestlocatie Delft. Kijk ook op Foodtrucks in Delft voor losse Foodtrucks voor je evenement. Ben je op zoek naar een compleet themafeest Delft? Ondanks dat er soms evenementen zijn waarbij je de organisatie in iemand anders zijn handen legt kun je altijd zelf ook even een kijkje nemen in de keuken van de feestlocatie markt. Er zijn zoveel verschillende locaties (ook leuke vergaderlocaties Delft). Maar toch hoop je waarschijnlijk zoals alle andere die ene locatie te vinden die past bij jullie. Die misschien wel laat zien wie jullie zijn (kijk voor workshops op Onemotion workshops Delft). We helpen je graag op weg bij het vinden van deze locatie en wensen je alvast veel succes en plezier bij het vinden van de geschikte feestlocatie Delft.

Vergeet niet om je feest aan te kleden :

Partycentrum Onder Ons: feestlocatie op 4 km van het centrum van Delft
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Partycentrum Onder Ons: feestlocatie op 4 km van het centrum van Delft

Voor feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 300 personen.

Ben je op zoek naar een locatie voor een feest in de omgeving van Delft, dan is Partycentrum onder ons wellicht een hele goede oplossing. De feestlocatie Partycentrum Onderons beschikt over 2 ruimtes die afzonderlijk of samen gebruikt kunnen worden voor feesten. Ook beschikt Partycentrum Onderons in Delft over een terras en kan er gratis worden geparkeerd in de omgeving van de feestlocatie.  

Smiley face Gelegen in Delft Buitenhof op 4 km van het centrum van Delft

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 300 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face Grootste ruimte: max. 200 pers. Kleinste: Max. 80 pers. 

Smiley face Terras aanwezig 

Smiley face Gratis parkeren kan rondom de locatie

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest in Partycentrum Onder Ons in Delft, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

De Brasserij: multifunctionele feestlocatie op 2 km van het centrum van Delft
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

De Brasserij: multifunctionele feestlocatie op 2 km van het centrum van Delft

Voor feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 150 personen.

Ben je op zoek naar een multifunctionele feestlocatie in Delft, dan behoort de Brasserij gelegen op ongeveer 2 km van het centrum van Delft misschien wel tot de mogelijkheden. Hier kun je feesten organiseren tot wel 150 personen.  Bijzonder is ook dat de Brasserij beschikt over maar liefst 2 terrassen welke middels stretchtenten kunnen worden overdekt,  zodat er ook bij slechter weer wat gevierd kan worden. Gemakkelijk is ook dat er kan worden geparkeerd op het eigen parkeerterrein.

Smiley face Gelegen in het Noorden van Delft op 2 km van het centrum van Delft

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 150 pers. 

Smiley face 2 grote terrassen (met of zonder stretchtent)

Smiley face Grootste ruimte: max. 100 pers. Kleinste: Max. 14 pers. 

Smiley face 3 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren op eigen parkeerterrein

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in De Brasserij in Delft, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Hotel Vermeer: feestlocatie in het centrum van Delft
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Hotel Vermeer: feestlocatie in het centrum van Delft

Voor feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 100 personen.

Ben je op zoek naar een centraal gelegen feestlocatie in Delft, dan is hotel Vermeer misschien wel wat voor jou. Midden in het centrum van Delft vind je het hotel waar je terecht kunt voor feesten tot 100 personen. Vergaderen is ook mogelijk voor groepen tot 30 personen.Uiteraard is het ook mogelijk om te overnachten in Hotel Vermeer.

Smiley face Gelegen in het centrum van Delft

Smiley face Maximale capaciteit: feesten Max. 100 pers. vergaderen Max. 30 pers.

Smiley face Betaald parkeren

Smiley face Bijzonderheden: mogelijkheden om te overnachten

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het leuke Hotel Vermeer in Delft, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Partycentrum ´t Centrum in de Lier: feestlocatie op 9 km van het centrum van Delft
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Partycentrum ´t Centrum in De Lier: feestlocatie op 9 km van het centrum van Delft

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 200 personen.

Ben je op zoek naar een aangename feestlocatie in de omgeving van Delft? Wellicht dat feestlocatie ´t Centrum in De Lier op ongeveer 9 km van het centrum van Delft dan een leuke oplossing is. Deze feestlocatie beschikt over 3 verschillende ruimtes en heeft een maximale capaciteit van 200 personen. Leuk is ook dat ´t Centrum beschikt over een mooie binnentuin die tevens kan worden overdekt. Verder is het ook mogelijk om gratis te parkeren in de directe omgeving.  

Smiley face Gelegen in de Lier op 9 km van het centrum van Delft

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 200 pers. 

Smiley face 3 verschillende ruimtes

Smiley face Grootste ruimte: max. 200 pers. Kleinste: Max. 60 pers. 

Smiley face Terras aanwezig (binnentuin, welke ook kan worden overdekt)

Smiley face Gratis parkeren kan in de omgeving

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest in het partycentrum´t Centrum in De Lier, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Boerderij Burgersdijk in de Lier: feestlocatie op 9 km van het centrum van Delft
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Boerderij Burgersdijk in De Lier: feestlocatie op 9 km van het centrum van Delft

Voor zakelijk feest, bruiloft, of andere evenement tot 100 personen.

Feestlocatie Burgersdijk is een populaire evenementenlocatie in de Lier. Deze feestlocatie is ongeveer 9 km verwijderd van het centrum van Delft en heeft een totale feest capaciteit van 100 personen. Een fijn kenmerk van Burgersdijk is dat de feestlocatie beschikt over een eigen parkeerplaats, waar gratis kan worden geparkeerd.  Verder beschikt de evenementenlocatie over een aangenaam terras.  

Smiley face Gelegen in de Lier op 9 km van het centrum van Delft

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 100 pers. 

Smiley face Terras aanwezig (binnentuin, welke ook kan worden overdekt)

Smiley face Gratis parkeren kan op eigen parkeerplaats

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest in Boerderij Burgersdijk ´t Centrum in De Lier, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

De Zwethburch: feestlocatie in de Lier op ongeveer 9 km van het centrum van Delft
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

De Zwethburch: feestlocatie in De Lier op ongeveer 9 km van het centrum van Delft

Voor zakelijk feest, bruiloft, of andere evenement tot 200 personen.

Je bent waarschijnlijk hier omdat je op zoek bent naar een feestlocatie in de directe omgeving van Delft. Wellicht is De Zwethburch in de Lier een feestlocatie die aansluit bij al jouw wensen en eisen. Met 2 verschillende ruimtes en een maximale capaciteit van 200 personen, is het een ideale locatie voor bijvoorbeeld een romantisch trouwfeest of een spetterend bedrijfsfeest.  

Smiley face Gelegen in de Lier op 9 km van het centrum van Delft

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 200 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face Grootste ruimte: max. 200 pers. Kleinste: Max. 50 pers. 

Smiley face Terras aanwezig (binnentuin, welke ook kan worden overdekt)

Smiley face Parkeren kan rondom de locatie

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest in de Zwethburch in De Lier, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Foodtruck Festival op jouw eigen locatie in Delft of omgeving (bijv. bedrijfsterrein)
incl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival op jouw eigen locatie in Delft of omgeving (bijv. bedrijfsterrein)

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Na tijden van fysieke afstand houden is het van groot belang om elkaar weer te kunnen zien. Een mooie plek om dit te doen is in de buitenlucht en wel met je eigen foodtruck festival. Heb je een eigen terrein (let op: geen publiek domein waarvoor een vergunning nodig is), zoals bijvoorbeeld een bedrijfsterrein, dan wordt deze plek ongebouwd tot je eigen foodtruck festival feestlocatie. Wil je meer informatie over het organiseren van een Foodtruck festival op je eigen feestlocatie in Delft, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Wist je dit over Delft?

Deze ongeveer 100.000 inwoners tellende stad ligt in de omgeving van Rotterdam en Den Haag. Delft staat ook wel bekend als de prinsenstad of een studentenstad, ideaal voor een vrijgezellenfeest Delft dus. Met een historisch centrum is het een prachtige locatie voor een feest. Het is dan ook niet raar dat je op zoek bent naar een feestlocatie Delft. Heb je al nagedacht waar de feestlocatie Delft aan moet voldoen? Of wellicht ben je op zoek naar een bedrijfsuitje Delft voor jezelf en je collega's? Moet het echt in Delft zelf zijn, mag het ook in de omgeving zijn, hoeveel mensen komen er, wat wil ik eigenlijk allemaal en moet er een DJ bij? Dit zijn van die typische vragen die uiteindelijk langs gaan komen bij het organiseren van een feest. Of misschien ben je je juist nog aan het orienteren naar een mooie feestlocatie Delft en wil je inspiratie opdoen om zo je hele feest nog uit te stippelen. Op deze pagina zit je in ieder geval goed.

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE DELFT EN OMGEVING

Ook de omgeving van Delft heeft zoveel te bieden. Met een goede mengelmoes van grote steden en kleinere plaatsen ligt Delft redelijk gunstig. Rotterdam en Den Haag liggen om de hoek. Maar ook Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk liggen op niet teveel afstand van het mooie Delft. Ben je dus op zoek naar een feestlocatie omgeving Delft dan helpen we je graag op weg. Wanneer je Den Haag zegt denk je wellicht ook weer aan Scheveningen of wat te denken van het groene en mooie Wassenaar? Een ideale uitvalsbasis voor een spetterend feest. Je kunt zoveel verschillende kanten uit. We helpen je graag op weg en wensen jullie alvast een onvergetelijk en ontzettend bijzonder feest toe op de feestlocatie in de omgeving van Delft.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact