Feestlocaties Venlo

ook voor particuliere, zakelijke en trouwlocaties in Roermond, Venray, Weert, etc. en omgeving

Feestlocatie Venlo arrangementen

Op zoek naar een feestlocatie Venlo? We helpen je graag op weg bij het vinden van een locatie voor het type evenement dat jij op het programma hebt staan. Ben je binnenkort jarig, is er een jubileum te vieren, een verjaardag of misschien wel een bedrijfsfeest? We inspireren je graag met ons aanbod aan feestlocaties in Venlo en omgeving. En natuurlijk met diverse andere onderdelen als bijvoorbeeld een vergaderlocatie in Venlo of zaalverhuur Venlo. Waar je keuze ook op gaat vallen we willen je van te voren alvast enorm veel inspiratie toe wensen en een geslaagd evenement.

Maak nu eerst je keuze:


Zichtbaarheid in de regio

feestlocatie Venlo    
 

Feestlocatie arrangementen Venlo (€15-40 p.p.)

Het kan nog best een stevige klus zijn, het vinden van de best passende feestlocatie voor je feest. Veel locaties die online te vinden zijn, zijn enkel interessant voor de wat ruimere budgetten. Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Venlo die ook geschikt zijn voor budgetten tussen de €15 en €40 p.p. (voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Bekijk hieronder het overzicht van onze huislocaties in de omgeving van Venlo. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Venlo West 20 - 250 West meer info    
Blerick 10 - 250 Blerick meer info
Venlo West 40 - 150 West meer info    
Venlo Centrum 20 - 150 Centrum meer info
Venlo Centrum 10 - 100 Centrum meer info    
Blerick 20 - 250 Blerick meer info
Venlo Centrum 20 - 600 Centrum meer info    
Venlo Centrum 10 - 70 Centrum meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Feestlocaties in en rondom het centrum van Venlo
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Venlo

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Venlo of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Feestlocatie in de stad Venlo buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Feestlocatie in de stad Venlo buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek jij een passende locatie voor je evenement? Je hebt de voorkeur voor een locatie in de stad Venlo maar wel buiten het (te) drukke stadscentrum. Sfeervol en passend bij het type evenement wat je gaat organiseren? Laat ons je inspireren met de mogelijkheden van onze huislocaties. Elk evenement vraagt om een eigen aanpak. Onze huislocaties hebben door de jarenlange ervaring vaak een oplossing voor de meest uiteenlopende wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie vragen je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Laat je inspireren en vraag direct aan via onderstaande mogelijkheid.

Feestlocatie buiten de stad Venlo maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Feestlocatie buiten de stad Venlo maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie in de omgeving van Venlo? Hoeft het niet direct in de stad te zijn maar mag het ook in de regio? Onze diverse huislocaties in de regio zijn uitermate geschikt en hebben vaak goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Zo heb je een passende locatie die voldoet aan je wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Zo kun je de informatie tot je nemen en alle eisen en wensen direct bespreken met de zeer ervaren locaties . Vraag snel meer informatie aan via onderstaande mogelijkheid en laat je flink inspireren.

 Restaurant als feestlocatie in Venlo
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Restaurant als feestlocatie in Venlo

met eten/zitfeest/dineren

Heb je binnenkort iets te vieren of zoek je een locatie voor een of ander type evenement in Venlo? Is het hierbij het beste wanneer het in een restaurant setting plaats zal vinden? Met een diner, andere eet opties of een (deels) zittend evenement? Laat je dan inspireren door de restaurant huislocatie opties in de regio. Na je meer informatie verzoek gaan we de nog beschikbare huislocaties verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Hierna schakel je direct met de uitvoerende locatie en kun je makkelijk je wensen en vragen bespreken. Vraag via onderstaande optie vrijblijvend en snel meer informatie aan. Veel inspiratie toegewenst!

Mooie buitenlocatie als feestlocatie in Venlo of omgeving
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Mooie buitenlocatie als feestlocatie in Venlo of omgeving

Ben je op zoek naar een feestlocatie op een inspirerende plek voor bijvoorbeeld een bruiloft, personeelsfeest of ander evenement. Bijvoorbeeld aan het water, in de bossen, op de hei, of op een andere plek weg van het veelal drukke stadscentrum? Dan helpen we je in deze categorie graag verder met het vinden van de best passende feestlocatie. Van schitterende hoeve tot adembenemende strandclub, laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken en geniet vervolgens van een heerlijk feest op een inspirerende buitenlocatie in de omgeving van Venlo.

Feestlocatie Venlo of omgeving met luxe tent
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Feestlocatie Venlo of omgeving met luxe tent

Ben jij op zoek naar een bijzondere oplossing bij je feestlocatie in Venlo of omgeving? Een oplossing waarbij je heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht? Of onder de tent in de warme zon juist wat verkoeling zoeken? Kies dan voor een luxe tent oplossing. Onze huislocatie opties hebben de beschikking over deze bijzondere oplossing waardoor ieder evenement een extra dimensie krijgt. De dansvloer, een ceremonie of de ontvangst op een unieke manier? Vraag onderstaand snel meer informatie aan en laat je inspireren door de mogelijkheden. Na je aanvraag gaan we de beschikbare locaties met deze oplossing verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien.

Zeer luxueuze feestlocatie arrangement Venlo (meer dan €100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Absolute toplocaties voor feesten in regio Venlo (vanaf €100 p.p.)

Wil je je gasten laten genieten van het allerbeste dat Venlo te bieden heeft? In dat geval heten we je van harte welkom in de Champions League wat betreft feestelijke locaties voor de regio Venlo en omgeving. Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) meer dan €100 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

Betaalbaar trouwlocatie arrangement Venlo (€50-€75 p.p.)
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Betaalbaar trouwlocatie arrangement Venlo (€50-€75 p.p.)

Op je trouwdag wil je natuurlijk dat alles perfect is. Van trouwkleding tot catering, van muziek tot ceremonie, je wilt natuurlijk geen concessies doen. En dat geldt zeker voor de feestlocatie in de omgeving van Venlo. Laat je daarom door ons op weg helpen. Is het budget voor locatie, drankjes en eten ergens tussen de €50 en €75 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Luxe trouwlocatie arrangement Venlo (meer dan €75 p.p.)
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe trouwlocatie arrangement Venlo (meer dan €75 p.p.)

Wordt jullie trouwerij een wat luxere aangelegenheid? En zijn jullie hiervoor op zoek naar net wat exclusievere trouwlocaties in Venlo, Weert, Roermond, Venray of omgeving?  Laat je dan ook door ons adviseren. Is het budget voor locatie, drankjes en eten meer dan €75 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Wist je dit over Venlo?

Of je nu op zoek bent naar een feestlocatie in Venlo centrum of juist in een van de omliggende steden. Venlo ligt in het noorden van de provincie Limburg en heeft meer dan 30.000 inwoners. Met de ligging aan diverse snelwegen en de rivier de Maas heeft Venlo een mooie ligging. Een prachtige plek voor een bedrijfsuitje Venlo door zijn goede ligging. Daarnaast vlakbij de Duitse grens wat ervoor zorgt dat veel oosterburen deze mooie historische stad bezoeken. Het historische centrum van Venlo is ook zeer zeker het bezoeken waard tijdens een feest op de feestlocatie in Venlo. Na de tweede wereldoorlog heeft het centrum flink wat schade opgelopen maar is het ook weer prachtig hersteld. Proef tijdens een verjaardag, bruiloft of personeelsfeest deze historische sfeer met rond de 100 historische monumenten. Kies je deze historische stad voor een vrijgezellenfeest Venlo? We hopen je te inspireren met een divers feestlocatie Venlo aanbod

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE VENLO EN OMGEVING

Naast het historische Venlo is een feestlocatie in de omgeving van Venlo ook een mogelijkheid. Kies bijvoorbeeld voor Roermond, Venray of Weert. Dit alles in de provincie Noord Limburg wat enorm goed te bereiken is. Ga je voor een feestlocatie in Roermond dan kies je een bijzondere stad die ligt daar waar de Roer en de Maas samenkomen. Stel je hebt een bruiloft in Roermond dan kun je daar vast een mooie fotoreportage houden. Ook is het goed bereikbaar mochten jij en je collega’s uit verschillende plaatsen komen. Liever een feest in een feestlocatie Weer of Venray? Ook deze beide steden zijn een prima uitvalsbasis wanneer je niet direct in Venlo zelf een locatie zoekt. De provincie Noord Limburg leent zich uitstekend voor een onvergetelijk feest. Iedereen kent deze mooie provincie met het heuvellandschap wel. Met verschillende bijzondere steden is het een provincie die je ooit moet hebben gezien. Of misschien heb je wel je studie er gevolgd of woonde je er je hele jeugd. Nu is het dan ook tijd om een feestlocatie in de provincie Noord Limburg te vinden met als voorkeur Venlo of omgeving. We helpen je daarbij graag op weg en hopen je te inspireren met een leuk en divers aanbod.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact