Zaalverhuur Venlo

ook voor de regio Weert, Venray, Roermond en omgeving

Zaalverhuur Venlo arrangementen

Op zoek naar zaalverhuur Venlo of feestlocatie Venlo? Op deze pagina hopen we je te inspireren met een leuk en divers aanbod in verschillende categorieën. In het Noorden van de mooie provincie Limburg ligt de stad Venlo. Deze mooie en historische stad vlakbij de Duitse grens is een perfecte keuze voor een bijzondere activiteit. Misschien zoek je een zaal in Venlo of omgeving voor een verjaardag, een vrijdagmiddagborrel, een bedrijfsfeest of om een jubileum te vieren. De verschillende zaalverhuur Venlo opties lenen zich er uitstekend voor. We hopen dat ons aanbod je zal inspireren en wensen je alvast een geslaagde dag toe. Vergaderen of trouwen? Bekijk ook eens ons vergaderlocatie Venlo of trouwlocatie Venlo aanbod aan diverse locaties.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Venlo
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Venlo

Ben je op zoek naar een feestzaal met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Venlo of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Venlo buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Venlo buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de stad Venlo maar wel buiten het drukke stadscentrum en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Venlo maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Venlo maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Venlo maar wel buiten de stad zelf en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. Voorkom parkeerproblemen en organiseer je evenement gewoon buiten de stad. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Venlo
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Venlo

Zoek je een mooie buitenlocatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Venlo? Een plek waarvan alle medewerkers of zakenrelaties nieuwe energie krijgen om zo met veel zin verder te bouwen aan het bedrijf? Dan is deze categorie speciaal voor jullie bedoeld. Geniet van de inspirerende setting (van bos tot heide, van strand tot authentiek gebouw etc.). We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van Venlo
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van Venlo

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor zaalverhuur bij voorkeur in het centrum in Venlo? Hebben jullie zelf een dag in gedachten wanneer het voor jullie het beste uitkomt en dient deze perfecte locatie dan ook beschikbaar te zijn? Dan kan het een behoorlijke uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Wij kunnen je in dit geval helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare zalen. Deze locaties zullen je vervolgens van meer informatie voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijk zaalverhuur buiten Venlo maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur buiten Venlo maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten de stad Venlo zelf, maar wel in de regio? En dient de perfecte locatie die je gevonden hebt ook nog eens beschikbaar te zijn op de dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het weleens een stevige uitdaging worden om een passende oplossing voor je feest te vinden. Maar waarom zou je alles zelf doen? Laat ons je helpen bij de organisatie van de perfecte dag met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent om jouw feest tot een succes te maken. Als we deze informatie ontvangen hebben gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare locaties. We verzoeken deze locaties om contact met je op te nemen om je zo van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Maar mocht er iets geschikts bij zitten kun je meteen een reservering maken. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Venlo

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Venlo

Organiseer je een bijzondere klantendag, een groter of exclusiever bedrijfsfeest of een ander zakelijk evenement? En dient de evenementenlocatie zich niet in Venlo zelf te bevinden maar wel bij voorkeur ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. We nemen de organisatie van jullie event tijdelijk over zodat jij je bezig kan houden met het regelen van andere dingen. Laat ons je daarom ook helpen met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan al jouw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om jou van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Zakelijke evenementenlocatie in Venlo

Zakelijke evenementenlocatie in Venlo

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in Venlo te bevinden? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijk zaalverhuur buiten het centrum van Venlo
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur buiten het centrum van Venlo

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk of wellicht niet geheel praktisch om in hartje centrum van Venlo je feest te organiseren, maar zoek je wel een locatie in de stad zelf voor je zakelijk feest, personeelsfeest of bedrijfsborrel? Dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een behoorlijk stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden! Laat ons je dan helpen te inspireren en wat werk uit handen nemen met deze gratis service. Als je via onderstaand informatieformulier zo duidelijk mogelijk aangeeft waarnaar je op zoek bent, dan gaan wij voor je zoeken. Binnen ons netwerk zoeken we 2 passende en beschikbare locaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien zodat jij kunt beoordelen of het past bij de wensen! Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

zaalverhuur Venlo    
 

Goedkope zaalverhuur arrangementen Venlo (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Venlo? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg in het prachtige Venlo. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

 Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Venlo West 20 - 250 West meer info    
Blerick 10 - 250 Blerick meer info
Venlo West 40 - 150 West meer info    
Venlo Centrum 20 - 150 Centrum meer info
Venlo Centrum 10 - 100 Centrum meer info    
Blerick 20 - 250 Blerick meer info
Venlo Centrum 20 - 600 Centrum meer info    
Venlo Centrum 10 - 70 Centrum meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Wist je dit over Venlo?

Wist je dat Venlo meer dan 30.000 inwoners heeft? En met alle omliggende plaatsen in de omgeving is dit alleen maar meer. Daarnaast ligt Venlo dichtbij diverse snelwegen en bij bekende rivieren. Een perfecte eigenschap voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest Venlo of bedrijfsuitje Venlo natuurlijk. Venlo is ook enorm populair onder onze Oosterburen die regelmatig de stad bezoeken. Dit is ook niet vreemd met de mooie bezienswaardigheden en de knusse straatjes. En heb je nog even wat tijd over tijdens een feestje of andere activiteit in jullie zaal in Venlo pak dan even een momentje om een drankje te doen op de markt van Venlo met uitzicht op het stadhuis. Dit is zeer zeker de moeite waard. Enorm veel plezier toegewenst.

   

Unieke ondergrondse feestzaal: Feestgrot Valkenburg

Heb je eventjes genoeg van alle standaardlocaties zoals cafés, zalen in sportcentra, restaurants enzovoorts? Met deze locaties is natuurlijk niets mis, maar soms ben je gewoon op zoek naar een bijzondere zaal die voldoet aan het unieke karakter van de gelegenheid. Zo een locatie kun je vinden in Limburg! De zalen van ‘’Feestgrot Valkenburg’’ zijn oude ondergrondse grotten die zijn ingericht om van elk feest een onvergetelijke avond te maken. Kies je voor het voordelige all-in arrangement of ga je liever je eigen gang? Alle aspecten van de grot inclusief culinaire invulling zijn aan te passen naar eigen wens. Pak je het graag wat serieuzer aan en zou je graag van de grotten gebruik maken voor je vergadering, productpresentatie of brainstormsessie? Ook hiervoor ben je meer dan welkom bij ‘’Feestgrot Valkenburg’’

- Van 40 tot 600 personen
- Ondergrondse zaal

 • Daalhemerweg 31
  6301 BJ Valkenburg
 • www.feestgrot.nl / 043 6014738
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZAALVERHUUR OMGEVING VENLO

Of je nu op zoek bent naar zaalverhuur in Venlo centrum of in 1 van de steden in de omgeving. Venlo heeft als regio veel te bieden. Zoals eerder benoemd ligt Venlo dichtbij de Duitse grens waardoor er ook veel Oosterburen de grens oversteken om regio Venlo te komen bezoeken. Van dagjesmensen tot aan bedrijven die hier een activiteit of evenement willen organiseren. Maar ook in Weert, Venray of Roermond zijn er diverse oplossingen voor zaalverhuur. Kies bijvoorbeeld voor zaalverhuur in Weert wat ook wel bekend staat als de poort van Limburg. Dit komt door de ligging aan België en ook de provincie Noord-Brabant. Wist je dat de stad iets na 1400 stadsrechten kreeg? Maar ook een zaal huren in Venray is een optie. Met om en nabij de 30.000 mensen geen kleine stad. De ligging tussen Nijmegen en Venlo maakt het ook extra interessant voor mensen uit beide steden. Neem ook gerust even de tijd om het Odapark of Vlakwater te bezoeken vooraf of na afloop van je evenement. Ook Roermond is een leuke plaats voor een evenement. Wist je dat deze stad in de middeleeuwen een Hanzestad was? De historische binnenstad is een plaatje om te zien en ook zeker het bezoeken waard. Neem dus voorafgaand aan het zaal huren in Roermond even wat extra tijd en koppel 1 van de mooie onderdelen van de stad aan jullie evenement. Waar jullie keuze ook op gaat vallen we wensen je alvast veel plezier toe met zaalverhuur in omgeving Venlo.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact