Zaalverhuur Overijssel

ook voor de regio Zwolle, Enschede en omgeving

Zaalverhuur Overijssel arrangementen

Zaalverhuur Overijssel is er in alle soorten en maten. Ben je op zoek naar een locatie qua zaalverhuur die zich in een landelijke omgeving bevind? Dan is Overijssel de uitvalsbasis waar je naartoe moet. De diverse steden hebben enorm veel te bieden. Van vergaderlocatie Overijssel, feestlocatie Overijssel tot trouwlocatie Overijssel aanbod. Wanneer je nieuwsgierig bent geworden kan je deze altijd bekijken in ons aanbod zaalverhuur Overijssel op deze website. Zwolle bezit tevens leuke activiteiten voor tijdens je zaalverhuur Overijssel, zoals kanovaren, waterfietsen, rondvaarten maken door de Zwolse grachten… Noem het zo gek niet op of je vind het in Zwolle! Natuurlijk zijn er meer mooie steden te vinden in deze provincie, maar je moet je zoektocht natuurlijk ergens starten. Heb jij al een idee voor welke stad je wilt gaan qua zaalverhuur Overijssel? Bekijk dan ons aanbod zaalverhuur Overijssel in de stad van jouw keuze.

Kijk voor budgetten kleiner dan €50 p.p. op één van deze regiopagina´s:

   
Regio Zwolle, Raalte, Kampen etc. Zaalverhuur Zwolle
Regio Enschede, Hengelo, Almelo etc. Zaalverhuur Enschede
   

Hieronder vind je zaalverhuur arrangementen in Overijssel vanaf €50 p.p.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Zwolle, Enschede, Almelo of Deventer
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Zwolle, Enschede, Almelo of Deventer

Ben je op zoek naar een feestzaal met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Zwolle, Enschede, Almelo of Deventer of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in Zwolle, Enschede, Almelo of Deventer buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in Zwolle, Enschede, Almelo of Deventer buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in Zwolle, Enschede, Almelo of Deventer maar wel buiten het drukke stadscentrum en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in Zwolle, Enschede, Almelo of Deventer maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in Zwolle, Enschede, Almelo of Deventer maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Zwolle, Enschede, Almelo of Deventer maar wel buiten de stad zelf en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. Voorkom parkeerproblemen en organiseer je evenement gewoon buiten de stad. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Je eigen Foodtruckfestival bij je zaal in Overijssel
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival bij je zaal in Overijssel

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Overijssel en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

 Restaurant als feestzaal arrangement in de stad Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten Zwolle, Enschede, Almelo of Deventer
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Restaurant als feestzaal arrangement in de stad Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten Zwolle, Enschede, Almelo of Deventer

met eten/zitfeest/dineren

Heb je binnenkort iets te vieren of zoek je een locatie voor een of ander type evenement in Zwolle, Enschede, Almelo of Deventer? Is het hierbij het beste wanneer het in een restaurant setting plaats zal vinden? Met een diner, andere eet opties of een (deels) zittend evenement? Laat je dan inspireren door de restaurant huislocatie opties in de regio. Na je meer informatie verzoek gaan we de nog beschikbare huislocaties verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Hierna schakel je direct met de uitvoerende locatie en kun je makkelijk je wensen en vragen bespreken. Vraag via onderstaande optie vrijblijvend en snel meer informatie aan. Veel inspiratie toegewenst!

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Zwolle, Enschede, Almelo of Deventer
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Zwolle, Enschede, Almelo of Deventer

Zoek je een mooie buitenlocatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Zwolle, Enschede, Almelo of Deventer? Een plek waarvan alle medewerkers of zakenrelaties nieuwe energie krijgen om zo met veel zin verder te bouwen aan het bedrijf? Dan is deze categorie speciaal voor jullie bedoeld. Geniet van de inspirerende setting (van bos tot heide, van strand tot authentiek gebouw etc.). We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Feestlocatie arrangement Overijssel of omgeving met luxe tent
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Feestlocatie arrangement Overijssel of omgeving met luxe tent

Ben jij op zoek naar een bijzondere oplossing bij je feestlocatie in Overijssel of omgeving? Een oplossing waarbij je heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht? Of onder de tent in de warme zon juist wat verkoeling zoeken? Kies dan voor een luxe tent oplossing. Onze huislocatie opties hebben de beschikking over deze bijzondere oplossing waardoor ieder evenement een extra dimensie krijgt. De dansvloer, een ceremonie of de ontvangst op een unieke manier? Vraag onderstaand snel meer informatie aan en laat je inspireren door de mogelijkheden. Na je aanvraag gaan we de beschikbare locaties met deze oplossing verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Overijssel (meer dan €100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Overijssel (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Overijssel benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Wist je dit over Overijssel?

In de provincie Overijssel vind je veel mooie natuur, veel water en sfeervolle dorpjes en steden. Perfecte elementen voor een groepsuitje, bedrijfsuitje Overijssel of andere activiteit. Overijssel is dan ook een provincie die erg geliefd is door fietsers om zijn fietsroutes. Wellicht woon je in de buurt van de zaalverhuur Overijssel en wil je erg origineel op de fiets naar de locatie komen? Dan is hiervoor genoeg mogelijkheid in Overijssel. Heb je geen idee waar je je zoektocht naar de perfecte zaalverhuur Overijssel moet starten? Begin bijvoorbeeld eens in de hoofdstad Zwolle. In het oude centrum van de stad vind je vele inspirerende en originele feestzalen.

   

Zaalverhuur Overijssel: Parycentrum De Deel

Als je een zaal zoekt in Overijssel heb je die zo gevonden. Er zijn namelijk genoeg leuke zalen te vinden, bijvoorbeeld Partycentrum De Deel. Hier zijn 3 verschillende zalen beschikbaar, waardoor je er voor elke gelegenheid wel terecht kunt. De zalen hebben ieder een eigen stijl en ook een bar is er uiteraard terug te vinden. Natuurlijk is het personeel voorbereid om jouw evenement tot een succes te maken, of het nu een vergadering is of juist een groot feest. We begrijpen het dan ook goed als je voor een zaal in Overijssel voor Partycentrum de Deel kiest.

- Tot 1000 personen
- Parkeren bij de deur

 • Den Hulst 180
  7711 GV Nieuwleusen
 • www.partycentrumdedeel.nl / 0529 483851
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZAALVERHUUR OVERIJSSEL

Zoals we je al vertelden bezit Overijssel vele leuke dorpjes en steden. We hebben het al kort over Zwolle gehad, maar dit is natuurlijk niet de enige mooie stad qua zaalverhuur Overijssel! Zo heb je ook genoeg keuze in de steden Almelo, Deventer, Hengelo en Enschede. Enschede wordt ook wel gezien als de culturele hoofdstad van het Noorden. Het bezit vele leerzame en leuke activiteiten, zoals musea als TwentseWelle en het Rijksmuseum Twente. Ben je nog onbekend in Enschede? Leer de stad dan eens kennen door middel van een rondleiding met een gids! Je hebt de keuze uit te voet of via een segway. Wellicht een leuk begin van je verblijf in onze zaalverhuur Overijssel…? De keuze is reuze in Overijssel, ook qua zaalverhuur! Ben jij er al uit welk type zaalverhuur Overijssel het beste bij jou en je gelegenheid past? Of kom je er niet helemaal uit? Ook dan hepen wij je graag in het maken van de juiste keuze. De keuze is reuze, dus wij snappen dat het soms moeilijk is om de juiste keuze qua zaalverhuur Overijssel te maken. We hopen je te hebben geïnspireerd voor het houden van een van de leukste gelegenheden uit je hele leven!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact