Feestlocaties Overijssel

ook voor particuliere, zakelijke en trouwlocaties in Zwolle, Enschede en omgeving

Met leuke feestlocatie Overijssel arrangementen

Feesten in Overijssel? Wij hebben genoeg feestlocaties Overijssel in ons aanbod om deze droom werkelijkheid te maken! Zoals je weet zijn er veel verschillende type mensen. En wat geldt? Zoveel mensen, zoveel wensen! Om deze reden hebben wij ons aanbod feestlocaties Overijssel zo uitgebreid mogelijk gemaakt. Alsmede ook ons vergaderlocatie Overijssel, trouwlocatie Overijssel en zaalverhuur Overijssel aanbod. Hiermee hopen wij dat er voor ieder type mens en gelegenheid wel een passende feestlocatie Overijssel te vinden is. We hopen dat er een feestlocatie Overijssel voor je bij zit die voldoet aan jouw wensen. Wanneer dit niet het geval is, vinden wij dit natuurlijk erg jammer, maar hopen we wel dat we je de juiste inspiratie hebben kunnen bieden om je zoektocht toch net wat gemakkelijker te maken.

Kies nu eerst de regio van jouw voorkeur:

Feestlocaties in en rondom het centrum van Deventer, Almelo, Enschede of Zwolle
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Deventer, Almelo, Enschede of Zwolle

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Deventer, Zwolle, Almelo of Enschede of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie in Zwolle. Enschede, Almelo of Deventer buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie in Zwolle. Enschede, Almelo of Deventer buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek jij een passende locatie voor je evenement? Je hebt de voorkeur voor een locatie in Zwolle, Deventer, Almelo of Enschede maar wel buiten het (te) drukke stadscentrum. Sfeervol en passend bij het type evenement wat je gaat organiseren? Laat ons je inspireren met de mogelijkheden van onze huislocaties. Elk evenement vraagt om een eigen aanpak. Onze huislocaties hebben door de jarenlange ervaring vaak een oplossing voor de meest uiteenlopende wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie vragen je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Laat je inspireren en vraag direct aan via onderstaande mogelijkheid. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie buiten Zwolle, Almelo, Deventer of Enschede maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie buiten Zwolle, Almelo, Deventer of Enschede maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie in de omgeving van Zwolle, Enschede, Deventer of Almelo? Hoeft het niet direct in de stad te zijn maar mag het ook in de regio? Onze diverse huislocaties in de regio zijn uitermate geschikt en hebben vaak goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Zo heb je een passende locatie die voldoet aan je wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Zo kun je de informatie tot je nemen en alle eisen en wensen direct bespreken met de zeer ervaren locaties . Vraag snel meer informatie aan via onderstaande mogelijkheid en laat je flink inspireren.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van 1 van de steden van Overijssel
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van 1 van de steden van Overijssel

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor een feestlocatie met ligging in één van de steden in Overijssel? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feesten buiten het centrum van een stad in Overijssel
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feesten buiten het centrum van een stad in Overijssel

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk in het stadscentrum van een stad in Overijssel, maar zoek je wel een feestlocatie in de stad zelf voor je personeelsfeest, bedrijfsborrel of andere zakelijk feest?  En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feestlocaties buiten een stad in Overijssel maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties buiten een stad in Overijssel maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten een stad in Overijssel, maar wel in de regio. En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke evenementenlocatie in een stad in Overijssel

Zakelijke evenementenlocatie in een stad in Overijssel

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in Overijssel te bevinden? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van een stad in Overijssel

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van een stad in Overijssel

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich niet in een stad in Overijssel zelf te bevinden maar ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Feestlocatie op het Ijsselmeer (stijlvolle zeilboot)

Van trouwerij tot bedrijfsfeest, van zakelijk evenement tot familiefeest, ben je op zoek naar een stijlvolle feestlocatie voor een bijzonder evenement, denk dan ook eens aan een zeilboot. Laat jezelf en je gasten meevaren langs ongekend mooie panorama´s. De wind, de zon, het geluid van opspattend water; geniet van alle elementen die samenkomen en jouw speciale dag tot een onvergetelijk evenement weten te kleuren. Wil je meer weten over deze stijlvolle feestlocatie op het water? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.  

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

Mooie twee-mast brigantijn: zakelijke feestlocatie op het water vlakbij Overijssel
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Mooie twee-mast brigantijn: zakelijke feestlocatie op het water vlakbij Overijssel

Voor zakelijke evenementen tot 85 personen.

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, bedrijfsfeest of ander zakelijk evenement? Misschien is het dan een leuk idee om het evenement te organiseren op het water en wel op een schitterende twee-mast brigantijn? Vertrek is mogelijk uit een van de volgende havens: Lelystad, Volendam, Amsterdam, IJmuiden, Enkhuizen, Almere, Hoorn, Medemblik, Urk, Kampen, Stavoren en Lemmer.

Smiley face Opstappen in: Lelystad, Volendam, Amsterdam, IJmuiden, Enkhuizen, Almere, Hoorn, Medemblik, Urk, Kampen, Stavoren en Lemmer

Smiley face Maximale capaciteit varend: 50 pers. ; Stilstaand Max. 85 pers.

Smiley face Minimale vanafprijs indicatie: €1.600 (exc. BTW), overnachten niet mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de 2-mast brigantijn, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Een feest organiseren in Overijssel?

Of je nu op zoek bent naar een grote zaal voor alle mensen uit je vriendenkring, of dat je op zoek bent naar een intieme zaal voor jou en je familie; wateenlocatie.nl hoopt je te inspireren in het maken van de juiste keuze. Of het nu gaat om een groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje Overijssel. Want het maken van de juiste keuze kan nog wel eens knap lastig zijn! Er zijn namelijk zoveel aspecten in een feestlocatie Overijssel waar je rekening mee kan houden. Denk aan dingen als de inrichting, bereikbaarheid, flexibiliteit van de zaal en of er bijvoorbeeld een optie voor catering aanwezig is. De ideale feestlocatie Overijssel is natuurlijk niet voor iedereen hetzelfde! En daar komt ons uitgebreide aanbod feestlocaties Overijssel natuurlijk erg van pas.

   

Feestlocatie Overijssel: Partycentrum De Deel

Feesten in Overijssel: daarvoor moet je bij Partycentrum de Deel zijn. Voor elke gelegenheid kun je bij dit partycentrum terecht, het personeel doet haar best om een arrangement te zoeken dat het best bij jouw wensen past. Er zijn drie verschillende zalen met ieder hun eigen inrichting, waarbij geluidsinstallatie, bar en een heerlijke catering natuurlijk aanwezig zijn. Wat je ook wilt voor je feest: het is te vinden bij Partycentrum de Deel. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Voel je dan vrij om door te klikken voor meer informatie.

- Tot 1000 personen
- Parkeren bij de deur

 • Den Hulst 180
  7711 GV Nieuwleusen
 • www.partycentrumdedeel.nl / 0529 483851
   

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE OVERIJSSEL

Overijssel is een prachtige provincie met veel mooie natuur. Het is dan wel geen randstad, maar dat hoeft niet te betekenen dat er in Overijssel niets te beleven valt. In tegendeel! Naast de gastvrije inwoners en de gemoedelijke steden zijn er ook veel mooie dingen te zien. Wijk bijvoorbeeld eens uit naar de Hanzestad Kampen. Deze stad staat vol met historische bezienswaardigheden zoals de Koornmarktspoort, Cellebroederspoort, de Bovenkerk en het Stedelijk Museum. Of voer door de prachtige binnenstad met een bootje en zie de provincie eens vanuit een andere invalshoek. Bevalt dit wel? Dan kan je in Giethoorn je geluk niet op. In Giethoorn zijn er vele wateren, bruggetjes en bootjes, waardoor het ook wel het Venetië van Nederland genoemd wordt. Een populaire activiteit voor tijdens je verblijf in feestlocatie Overijssel! Overijssel staat dus bol van de leuke activiteiten die je samen met je verblijf in de feestlocatie Overijssel kan combineren. En ben jij er al uit welke feestlocatie Overijssel past bij jouw gelegenheid? Neem snel een kijkje in het uitgebreide aanbod feestlocaties en wie weet sta jij binnenkort te dansen in een van de prachtige locaties in Overijssel! We wensen je bij voorbaat veel plezier en veel succes met het vinden van de feestlocatie Overijssel van je dromen.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact