Vergaderlocaties Noord-Brabant

ook voor de regio Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en omgeving

Vergaderlocatie Noord-Brabant arrangementen

Hebben jullie binnenkort een zakelijke activiteit en zijn jullie op zoek naar een vergaderlocatie Noord-Brabant? Of zoek je zaalverhuur Noord-Brabant? Deze provincie heeft zo ontzettend veel zakelijke opties en hierdoor is het aanbod aan diverse vergaderlocaties in Noord-Brabant ruim aanwezig. De mooie natuur zorgt er ook voor dat er diverse plaatsen zijn waar je echt even helemaal kunt terug trekken. En dit is misschien soms ook even goed! Elke dag ben je hard aan het werken. Aan doelen, problemen, mogelijkheden en alle andere zaken op het werk. En soms is er dan een moment dat je even rustig boven alles uit moet kunnen stijgen en zou moeten kijken of je nog op de juiste golflengte zit. Met je eigen plannen, je eigen cijfers of met je collega’s. Heb je er weleens bij stil gestaan dat je de diverse collega’s dagelijks vaker ziet dan je huis en familie? Raar als je er zo over nadenkt niet? Ook voor congressen en trainingsmogelijkheden helpen we jullie graag op weg. We wensen jullie alvast een enorm productieve vergadering toe in Brabant (Noord-Brabant). Mocht je niet op zoek zijn naar een locatie voor zakelijke redenen maar zoek je bijvoorbeeld een feestlocatie Noord-Brabant voor het vieren van een feestje met je familie of een trouwlocatie Noord-Brabant voor een locatie die perfect past bij je wensen voor je bruiloft, ook dan helpen we je graag op weg! 

Kies voor alle vergaderlocaties nu eerst de regio van je voorkeur:

   
Regio Eindhoven, Veldhoven etc. Vergaderlocaties Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle etc. Vergaderlocaties Tilburg
Regio Breda, Oosterhout etc. Vergaderlocaties Breda
Regio Roosendaal, Bergen op Zoom etc. Vergaderlocaties Roosendaal
Regio Den Bosch, Vught, Oss etc. Vergaderlocaties Den Bosch
   

Indien je nog niet weet in welke van bovenstaande regio´s de vergadering plaats zal dienen te vinden, kun je hieronder een aantal vergaderarrangementen vinden die beschikbaar zijn voor de hele provincie Noord-Brabant.

Vergaderlocaties in Flevoland: functioneel en goed bereikbaar
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Vergaderlocaties in Noord-Brabant: functioneel en goed bereikbaar

Wilt u in alle rust kunnen vergaderen buiten de deur op een vergaderlocatie in Flevoland? En wilt u daarbij gebruik maken van moderne vergaderhulpmiddelen? Is een goede bereikbaarheid (en parkeergelegenheid) een vereiste? Dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen op loopafstand van een van de NS Station in Flevoland
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderen op loopafstand van een van de NS Station in Noord-Brabant

Komen de deelnemers aan uw vergadering uit verschillende regio´s en wordt hierbij gebruik gemaakt van het openbaar vervoer? Dient de vergadering plaats te vinden op loopafstand van één van de NS station van Flevoland. Ook dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties op loopafstand van een NS station. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderlocaties regio Noord-Brabant vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderlocaties regio Noord-Brabant vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Noord-Brabant, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe vergaderlocatie Noord-Brabant arrangementen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderlocatie Noord-Brabant arrangementen

Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderlocatie in Noord-Brabant? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe? Ook bij je speurtocht naar deze locatie kun je uitstekend gebruik maken van onze vergaderlocatie service. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers en eventuele andere wensen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Noord-Brabant
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Vergadering met overnachting in Noord-Brabant

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Noord-Brabant? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Flevoland bij heide, bossen of op het water
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Inspirerende vergaderlocaties Noord-Brabant bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties.  Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Flevoland of omgeving: transpireren en inspireren
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoor vergaderlocaties in Noord-Brabant of omgeving: transpireren en inspireren

Bent u op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke Outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de provincie Flevoland is dit mogelijk. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte Outdoor vergaderlocaties.  Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Flevoland of omgeving

Vergaderen en koken in Noord-Brabant of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Flevoland te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Flevoland? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met teambuilding in Noord-Brabant (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Noord-Brabant (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Flevoland

Congreslocaties in Noord-Brabant

Organiseert u binnenkort een congres, symposium of seminar? En bent u op zoek naar een passende congreslocatie in provincie Flevoland ? Dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatie Brabant partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Functionele vergaderlocaties Noord-Brabant

Functionele vergaderlocaties Noord-Brabant voor grote groepen (vanaf 10 personen)

Ben je met een grote groep (meer dan 10 personen) en ben je op zoek naar een functionele vergaderlocatie in Noord-Brabant die aansluit bij al jouw wensen, eisen en randvoorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties voor grote groepen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Noord-Brabant
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Noord-Brabant

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in ANoord-Brabant of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Een vergadering in Noord-Brabant voor ieder doel!

Jullie zijn dus op zoek naar een vergaderlocatie Noord-Brabant. Of organiseer je een bedrijsfuitje Noord-Brabant? Heb je al een bepaald idee? Heb je al wensen en/of eisen? Of vergaderen jullie al elk jaar op dezelfde plaats en heb je dat nu weleens gezien? Zijn jullie toe aan een nieuwe omgeving waar jullie inspiratie los kunt komen. Een vergadering kun je op zoveel verschillende manieren invullen. Ga je bijvoorbeeld voor een presentatie en daarna een creatieve sessie. Een pure vergadering met recht toe recht aan op je doel af. Misschien een volledig verzorgde dag inclusief bepaalde activiteiten en uitjes? Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden dat een vergaderlocatie Noord-Brabant zoveel meer kan zijn dan alleen een vergadering. Zoeken jullie een vergaderlocatie Noord-Brabant midden in de mooie natuur? Een grote stad of dicht bij jullie kantoor? Voor elke wens hebben we verschillende mogelijkheden. Van unieke locaties tot enorm praktische plaatsen met een functionele ruimte.

   

Vergaderlocatie Noord-Brabant De Twee Gebroeders

Zit je bedrijf gevestigd in Brabant? Of kies je deze provincie speciaal uit voor een inspirerende vergadering? De Twee Gebroeders is de ideale plek in de luwte voor een vergadering die ervoor zorgt dat iedereen precies weet wat er moet gebeuren in je bedrijf en waarom. Natuurlijk is die rustige Brabantse sfeer leuk, maar ook hard werk wordt hier van harte aangemoedigd. De met hout afgewerkte zaal heeft een rustige uitstraling, maar er is ook wifi beschikbaar, net als microfoons en een beamer. De ouderwetse gezelligheid en de nieuwste technische snufjes zorgen voor een ideale combinatie, waar iedereen goede ideeën van krijgt. Wil je je bedrijf een zetje in de goede richting geven? Een vergadering bij De Twee Gebroeders is een uitstekende eerste stap.

- Van 20 tot 450 personen
- Meerdere zalen te combineren

 • Hoge Neerstraat 1
  4873 LM Etten-Leur
 • www.tweegebroeders.net / 076 5031064
   
   

Vergaderlocatie Noord-Brabant: Santiago de Cuba Eindhoven

Een vergadering in Noord-Brabant op de agenda? Ben je daarbij wel een beetje uitgekeken op het welbekende kantoor? Dan is er in Eindhoven Santiago de Cuba. Middenin het uitgaanscentrum heb je het gevoel in Cuba te zijn, terwijl je nog gewoon in Nederland bent. De zon straalt door het raam, wat in combinatie met de Latijns-Amerikaanse inrichting voor veel inspiratie kan zorgen. De mogelijkheden zijn groot in deze Cubaanse zaal in Brabant, waardoor het een ideale vergaderlocatie is. Wil je er dus even tussenuit, terwijl je wel gewoon aan het werk gaat? Bij Santiago de Cuba is het allemaal mogelijk. Voor een vergadering in Latijns-Amerikaanse sferen ziet Santiago de Cuba je dan ook graag verschijnen.

- Tot 40 personen
- Sfeervolle locatie in hartje Eindhovenl
- Centrum Eindhoven
- Op wandelafstand van Eindhoven Centraal
- Plaats: Eindhoven

 • Stratumseind 65
  5611 EP Eindhoven
 • www.santiagodecuba.nl / 06 14197704
   
   

Vergaderlocatie omgeving Den Bosch: Dorsvlegel Vinkel

Denk je dat de rust van Noord-Brabant je vergadering ten goede komt? Daar kunnen we zeker inkomen! In Vinkel, een rustig plaatsje in het Zuiden van Nederland, kun je bespreken of je nog op de juiste koers zit. Ben je met een grote groep? Dan is de grote zaal, compleet met plasmaschermen en Wifi, een kolfje naar je hand. Het Brabantse landschap en de ontspannen sfeer bieden ruimte om de mooiste ideeën te laten ontstaan. Een chique inrichting gecombineerd met de moderne snufjes die maken dat je ideeën ook daadwerkelijk over kunnen worden gebracht. Ruimte voor een feestje is er ook, de boog kan immers niet altijd gespannen zijn. Ook kun je even relaxen op het buitenterras, waar de frisse lucht ervoor zorgt dat iedereen met zijn hoofd bij de vergadering blijft. Kom jij met je bedrijf inspiratie opdoen bij de Dorsvlegel? Wij raden het van harte aan.

- Van 40 tot 400 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Brugstraat 43
  5382 JB Vinkel
 • www.dorsvlegel.nl / 073 5322159
   
   

Vergaderlocatie Noord-Brabant: Landgoed de Biestheuvel

Een vergadering midden in het groen, maar toch met moderne apparatuur? Bij Landgoed de Biestheuvel, gelegen in Noord-Brabant, is het mogelijk. De natuur biedt de inspiratie die de vergadering een nieuwe impuls kan geven. Het landgoed is prachtig ingericht, chique, sprookjesachtig en bourgondisch zijn slechts een paar woorden die de verschillende zalen beschrijven. Ook kun je het terras opzoeken om even in de frisse buitenlucht te zijn. Hier kun je genieten van de mooie natuur die de Brabantse Kempen te bieden hebben. Lijkt dit je een mooie locatie voor een vergadering? Ons in ieder geval wel!

- Van 20 tot 225 personen
- Diverse zalen beschikbaar

 • Hoogcasteren 25
  5528 NP Hoogeloon
 • www.biestheuvel.nl / 0497 591257
   
   

Vergaderlocatie Noord-Brabant: Sacramentskerk Breda

Een vergadering kan een moment van bezinning en inspiratie zijn. En waar kan dit nu beter dan in een kerk? De Sacramentskerk in Breda, in het mooie Brabant, kan je de ideeën brengen die je zoekt. Uiteraard zijn de ruimtes in de kerk traditioneel en klassiek ingericht, maar ook voor technische middelen is ruimte gevonden, zoals bijvoorbeeld een professionele geluidsinstallatie. Op die manier voldoet de locatie aan de eisen van een moderne vergaderruimte, zonder dat de klassieke inrichting van de kerk uit het oog wordt verloren. Door de hoge ramen is er veel lichtinval, erg prettig als je een lange bespreking hebt. Als je nog meer wensen hebt kun je die uiteraard bespreken met het personeel van de Sacramentskerk. Je bent van harte welkom voor een inspirerende vergadersessie.

- Van 10 tot 1000 personen
- Inclusief podium

 • Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
 • www.sacramentskerkbreda.nl// 076 8862768
   
   

Vergaderlocatie Noord-Brabant: SKY Ballonvaarten Tilburg

Een vergadering in Noord-Brabant? Daarvoor kun je terecht bij “Sky Ballonvaarten”. Het Sky Flight Center is namelijk een erg fijne vergaderzaal, hoewel hij normaal dienst doet al feestzaal. Alles wat je nodig kan hebben voor een vergadering is er aanwezig: de technische faciliteiten, een inrichting naar wens en uiteraard een hapje en een drankje. Alles is dus aanwezig op deze unieke locatie, waar de luchtballonnen opstijgen en landen, waarbij je zelf tijdens de vergadering proefballonnen kunt oplaten. SKY Ballonvaarten ziet je dan ook graag terug voor een vergadering!

- Te combineren met buitenterras
- Ruime privé parkeergelegenheid

 • Gilzerbaan 495
  5032 VD Tilburg
 • www.skybalonvaarten.nl / 013 5900692
   
   

Vergaderlocatie op het water Noord-Brabant: Feestje op de Maas

Wil je een vergadering waarbij alles nu eens echt vooruit gaat? Dan is een vergadering op een boot van ‘Feestje op de Maas” de oplossing. De boot beweegt zich voort over de Maas in Noord-Brabant, terwijl in de vergaderzaal ook vaart gemaakt wordt. Je zou het namelijk bijna vergeten, maar ook Brabant heeft het nodige water te bieden. De lopende zaken worden besproken op een stijlvol schip waar grote gezelschappen samen kunnen komen. De inrichting van een café zorgt dat de sfeer ongedwongen blijft, wat ervoor kan zorgen dat de vergadering niet alleen nuttig maar ook aangenaam is. Ga als collega’s het water op en kom er vol goede ideeën, als vrienden vanaf, voorzien van de mooiste ideeën. Het personeel van “Feestje Op De Maas” ziet je graag verschijnen!

- Van 30 tot 140 personen
- Diverse boten beschikbaar

 • Grotestraat 217
  5151 BL Drunen
 • www.feestjeopdemaas.nl / 0416 380278
   
   

Vergaderlocatie Noord-Brabant: Het Turfschip Etten-Leur

Vergaderen in Noord-Brabant: dat doe je in Etten-Leur, bij het Turfschip. Deze locatie wordt veel geprezen om de vele mogelijkheden, waardoor er vaak vergaderingen plaatsvinden. Kleine teams, maar ook grote bedrijven kunnen er terecht, in een van de vele moderne vergaderzalen. Een professionele geluidsinstallatie is aanwezig, zodat je niets tekort komt. Dezelfde situatie in je kantoor, alleen dan wellicht met iets meer ruimte en iets meer inspiratie. Wil je eens op een andere locatie vergaderen, zodat de inspiratie naar boven komt? Kom dan eens bij Het Turfschip kijken.

- Van10 tot 600 personen
- Enorme zalen aanbod

 • Schipperstraat 2
  4871 KK Etten-Leur
 • www.hetturfschip.nl / 076 501 3145
   

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN NOORD-BRABANT

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Noord-Brabant? Dan helpen we jullie graag op weg bij het vinden van een inspirerende vergaderlocatie. Hebben jullie al bepaalde gedachtes over waar jullie dag uit moet gaan bestaan? Ben jij diegene die de dag moet gaan organiseren voor jou en je collega’s? Kijk je al uit naar een enorm productieve dag? Een vergadering organiseren is niet zomaar gedaan. Je kijkt naar wat het doel van de dag is, welke onderdelen 100% zeker besproken moet gaan worden en wat de tijd is die hiervoor staat. Het aantal deelnemers krijgt een uitnodiging in de agenda en je kunt rustig naar deze dag toewerken. En wil je een teambuilding laten koppelen aan deze dag? Dit is uiteraard mogelijk. Op dit gebied zijn er ook enorm veel mogelijkheden en het draagt alleen maar bij aan de sfeer. Waar moet jullie vergaderlocatie Noord-Brabant te vinden zijn? Hebben jullie al een bepaalde plaats in gedachten of is dit nog helemaal blanco? Met Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Roosendaal, Breda, Etten-Leur en nog zoveel meer opties is het misschien lastig kiezen. Gaan jullie voor een plaats en een vergaderlocatie Noord-Brabant dicht bij jullie in de buurt? Of liever toch een stukje verder weg zodat je uit de dagelijkse sleur bent? Soms is dit ook wel goed. Waar jullie keuze ook op gaat vallen, we helpen jullie graag op weg met een dosis inspiratie en wensen jullie alvast een enorm waardevolle en effectieve vergadering op jullie vergaderlocatie in Noord-Brabant.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact