Vergaderlocaties Noord-Brabant

ook voor de regio Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en omgeving

feest.jpg

Vergaderlocatie Noord-Brabant arrangementen

Hebben jullie binnenkort een zakelijke activiteit en zijn jullie op zoek naar een vergaderlocatie Noord-Brabant? Of zoek je zaalverhuur Noord-Brabant? Deze provincie heeft zo ontzettend veel zakelijke opties en hierdoor is het aanbod aan diverse vergaderlocaties in Noord-Brabant ruim aanwezig. De mooie natuur zorgt er ook voor dat er diverse plaatsen zijn waar je echt even helemaal kunt terug trekken. En dit is misschien soms ook even goed! Elke dag ben je hard aan het werken. Aan doelen, problemen, mogelijkheden en alle andere zaken op het werk. En soms is er dan een moment dat je even rustig boven alles uit moet kunnen stijgen en zou moeten kijken of je nog op de juiste golflengte zit. Met je eigen plannen, je eigen cijfers of met je collega’s. Heb je er weleens bij stil gestaan dat je de diverse collega’s dagelijks vaker ziet dan je huis en familie? Raar als je er zo over nadenkt niet? Ook voor congressen en trainingsmogelijkheden helpen we jullie graag op weg. We wensen jullie alvast een enorm productieve vergadering toe in Brabant (Noord-Brabant). Mocht je niet op zoek zijn naar een locatie voor zakelijke redenen maar zoek je bijvoorbeeld een feestlocatie Noord-Brabant voor het vieren van een feestje met je familie of een trouwlocatie Noord-Brabant voor een locatie die perfect past bij je wensen voor je bruiloft, ook dan helpen we je graag op weg! 

Kies voor alle vergaderlocaties nu eerst de regio van je voorkeur:

   
Regio Eindhoven, Veldhoven etc. Vergaderlocaties Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle etc. Vergaderlocaties Tilburg
Regio Breda, Oosterhout etc. Vergaderlocaties Breda
Regio Roosendaal, Bergen op Zoom etc. Vergaderlocaties Roosendaal
Regio Den Bosch, Vught, Oss etc. Vergaderlocaties Den Bosch
   

Indien je nog niet weet in welke van bovenstaande regio´s de vergadering plaats zal dienen te vinden, kun je hieronder een aantal vergaderarrangementen vinden die beschikbaar zijn voor de hele provincie Noord-Brabant.

Biestheuvel: vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden op 13 km van Eindhoven
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Biestheuvel: vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden op 13 km van Eindhoven

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 750 personen.

Zoek je een leuke vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden? Dan zou je makkelijk kunnen denken aan de Biestheuvel in Hoogcasteren. In deze locatie kunnen feesten worden geheven tot 750 personen (400 in theater setting). Leuk is ook dat er bij deze locatie kan worden overnacht in een mooie groepsaccommodatie en dat het mogelijk is om leuke teambuilding activiteiten te ondernemen.

Smiley face Gelegen in Hoogcasteren op 13 km ten Westen van Eindhoven

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 750 pers. theater: 400 pers.

Smiley face mooi terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 400 pers. Kleinste: Max. 100 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: ook mogelijk met overnachting (groepsaccommodatie voor 36 personen), teambuilding activiteiten mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Biestheuvel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner in Noord-Brabant
excl. BTW vanaf
€91 p.p.

Vergaderarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner in Noord-Brabant

Inclusief heerlijk diner

Ben je op zoek naar een vergaderarrangement met een leuke vergaderbreak en een heerlijk diner? Dan is dit VR ontmantel de bom vergaderarrangement wellicht heel leuk voor jullie. Met behulp van VR technologie van jullie tijdens deze 1.5 uur durende vergaderbreak aan de slag om bommen onschadelijk te maken in teamverband. Hierbij genieten jullie ook nog eens van een heerlijk diner of lunch. De vergaderlocatie in Noord-Brabant is eveneens inbegrepen, evenals als benodigde vergader materialen. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met VR vergaderbreak, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Museumpark Orientalis: historische vergaderlocatie net buiten Brabant
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Museumpark Orientalis: historische vergaderlocatie net buiten Brabant

Voor vergaderingen tot 55 personen (theatersetting).

Zoeken jullie een bijzondere locatie voor een congres of vergadering in de omgeving van Brabant? Duik dan terug in de tijd (het ontstaan van religies als het Jodendom, het Christendom en de Islam) in een prachtige omgeving midden in de natuur. Geniet van een heerlijk evenement met als decor huizen uit de tijd van de Romeinen en het Midden-Oosten. Wil je meer weten over een evenement in deze unieke vergaderlocatie kijk dan hieronder naar de mogelijkheden.

Smiley face Gelegen bij Nijmegen op 4,5 km van het centrum van Nijmegen

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 100 pers. Vergaderen: 55 pers. (theatersetting)

Smiley face Parkeren voor de deur

Smiley face Bijzonderheden: schitterende gebouwen in eeuwenoude Midden-Oosten stijl, workshops mogelijk, evenals rondleidingen

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Museumpark Orientalis bij Nijmegen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Jacht naar de Heilige Graal vergaderarrangement met diner of lunch in Noord-Brabant
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Jacht naar de Heilige Graal vergaderarrangement met diner of lunch in Noord-Brabant

Inclusief heerlijk diner

Organiseer je binnenkort een vergadering en ben je op zoek naar een vergaderarrangement waar een leuke vergaderbreak is inbegrepen, evenals een lunch of diner? Ga dan op mystieke queeste naar de Heilige Graal in het centrum van de stad en vindt zo nieuwe inspiratie voor interessante vergader ideeën. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de vergaderlocatie in Noord-Brabant. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met op jacht naar de Heilige Graal vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch in Noord-Brabant
excl. BTW vanaf
€97 p.p.

Vergaderarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch in Noord-Brabant

Inclusief heerlijk diner

Door even je creatieve kant te laten spreken, zorg je ervoor dat je weer nieuwe inspiratie krijgt om nieuwe vergader inzichten te delen met elkaar. En dat is precies waarom dit Bob Ross schilder en vergaderarrangement zo interessant is. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de vergaderlocatie in Noord-Brabant. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met Bob Ross vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergadering met Expeditie Robinson als vergaderbreak in Noord-Brabant
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Vergadering met Expeditie Robinson als vergaderbreak in Noord-Brabant

Ben je opzoek naar een vergaderarrangement met een leuke vergaderbreak? Wat dacht je dan van een Expeditie Robinson vergaderarrangement?! Combineer een nuttige vergadering met een inspirerende vergaderbreak in de buitenlucht. Na afloop hebben jullie nieuwe inspiratie gekregen voor de vergadering. Optioneel kun je de vergadering ook uitbreiden met een borrel, feest of een BBQ. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de vergaderlocatie in Noord-Brabant of omgeving. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met Expeditie Robinson als vergaderbreak, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Forteiland Ijmuiden: bijzondere vergaderlocatie op 100 km van Noord-Brabant
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Ijmuiden: bijzondere vergaderlocatie op 100 km van Noord-Brabant

Heisessie locatie in zee voor maximaal 250 personen met overnachtingsmogelijkheden.

Soms ben je op zoek naar echt iets bijzonders. En wat is er nu nog specialer dan je eigen eiland als locatie voor je vergadering, congres of teambuilding activiteit? Met de boot worden jullie vanaf de haven van IJmuiden naar het Forteiland gebracht, waarna jullie je in een andere wereld wanen. Op het forteiland zelf is er heel veel mogelijk. Van vergadering met of zonder feestelijk borrel tot workshops en teambuilding activiteiten.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen, overnachten is mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, vergadering, teambuilding, heisessie of zakelijk evenement op het bijzondere Forteiland Ijmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderen met overnachting in Forest Cabins Drents Friese Wold: ultieme kampvuurgevoel
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Vergaderen met overnachting in Forest Cabins Drents Friese Wold: ultieme kampvuurgevoel

Vanaf €60 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 4 tot wel 64 personen,

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie voor een meerdaagse heisessie? Een plek waar je tot rust komt in de natuur en kunt genieten van een schitterend kampvuur en een ontspannen sauna? Een plek waar je de perfecte balans kunt vinden tussen vergaderen, inspanning (op bijvoorbeeld de mountainbike) en ontspanning? Dan is deze unieke vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden een echte aanrader.?

Smiley face Gelegen in Hoogersmilde op 17 km van het centrum van Assen, 29 km van het centrum van Hoogeveen

Smiley face Maximale capaciteit vergaderen/teambuilding met overnachting: 64 pers. (16 vierpersoons tiny forrest houses)

Smiley face vergaderen in de buitenlucht (tent) of bij het kampvuur

Smiley face Voldoende parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, sauna, e-scooters, outdoor movie-night, mountainbiken, buiten koken, mogelijkheid tot overnachten tot 64 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, heidag of vergadering in Hoogersmilde, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderlocatie met festival gevoel: je eigen eiland 30 km onder Rotterdam
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Vergaderlocatie met festival gevoel: je eigen eiland 30 km onder Rotterdam

Vanaf €75 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 4 tot wel 30 personen,

Ben je op zoek naar een heel bijzondere vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden? Pak het dan meteen goed aan en ga gewoon voor je eigen eiland. Op dit mooie eiland vind je een herberg met 6 hotelkamers, 20 glamping tenten en een herberg met 100 zitplekken. Het eiland is enkel te bereiken via een pont of natuurlijk jullie privéboot (optioneel). Eet, dans, feest of geniet van een heerlijk kampvuur en keer vol nieuwe energie weer terug naar de bewoonde wereld.

Smiley face Gelegen in Tiengemeenten op 30 km onder Rotterdam

Smiley face Grootste zaal: max. 100 pers.

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur, silent disco

Wil je meer informatie over het organiseren van je vergadering op je eigen eiland, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Beachfun vergaderarrangement op het strand van Scheveningen
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Beachfun vergaderarrangement op het strand van Scheveningen

Optioneel met overnachtingen, BBQ, borrel en meer.

Organiseer je binnenkort een strategische heisessie of andere vergadering of zakelijk evenement en wil je dan het liefst een inspirerende locatie vinden met overnachtingsmogelijkheden? Dan mag het heerlijke strand van Scheveningen natuurlijk niet ontbreken op je shortlist. Geniet van een heerlijke stranddag met diverse mogelijke strandactiviteiten, zoals Archery Tag, Beachsoccer, Beachvolleybal, katapult bouwen, Expeditie Robinson en meer en combineer dit met een interessante vergadering met in de avond een duik in het nachtleven van de badplaats en tenslotte een overnachting (optioneel) ter plaatse.

Outdoors Holten: vergaderlocatie met teambuilding mogelijkheden tussen Apeldoorn en Enschede
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Outdoors Holten: vergaderlocatie met teambuilding mogelijkheden tussen Apeldoorn en Enschede

Voor zakelijke groepen (niet particulier!) Foodtruck festivals met kampvuur gevoel, teambuilding activiteit, vergadering en overnachtingsmogelijkheden.

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden? En dan eentje met die dat speciale festival gevoel uitstraalt?! Wellicht is Outdoors Holten dan een mooie locatie voor jullie? Hier organiseer je je eigen Foodtruck Festival voor een groep van tot wel 1.000 personen. Ook is het mogelijk om bij Outdoors Holten te vergaderen en zelfs te overnachten tot wel 100 personen. En wat dacht je van de diverse teambuilding activiteiten zoals bijv. paintball en quad rijden? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Smiley face Gelegen in Holten tussen Apeldoorn en Enschede

Smiley face Maximale capaciteit: Foodtruck festival 1.000 pers. vergaderen: 50 pers.

Smiley face terras voor max. 500 personen

Smiley face Grootste ruimte: max. 50 pers.

Smiley face 4 locaties

Smiley face Gratis parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, paintball, quad rijden en diverse teambuilding activiteiten, mogelijkheid tot overnachten tot 100 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding activiteit, vergadering of zakelijk foodtruck festival in Holten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Pizza Foodtruck voor je vergadering in STAD
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Pizza Foodtruck voor je vergadering in Noord-Brabant

Min. besteding €1200: verse Pizza en Italiaanse drankjes (optioneel), groepen tot 250 personen

Van al dat vergaderen kun je flink honger krijgen. Goede catering kan dan cruciaal zijn voor het slagen van het evenement. Wat dacht je ervan om de gasten te laten genieten van vers bereide pizza´s gemaakt in een pizza Foodtruck door een echte pizzachef? De cateraar zal tot 3 mobiele ovens meenemen om alle gasten op tijd van een heerlijke pizza te voorzien. Uiteraard ia het mogelijk om de pizza´s te begeleiden met bijpassende drankjes als Italiaanse bieren, wijnen en non-alcoholische aperitieven. Het is zelfs mogelijk om een pizza workshop te volgen voor maximaal 45 personen (tegen meerprijs). Ben je benieuwd geworden naar dit Pizza Foodtruck concept voor tijdens je vergadering in Noord-Brabant? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaande button.

Hotel Landduin: 5 groepsaccommodaties voor meerdaagse vergaderingen in Noord-Brabant
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Hotel Landduin: 5 groepsaccommodaties voor meerdaagse vergaderingen in Noord-Brabant

Vanaf €50 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot wel 80 personen,

Organiseren jullie binnenkort een meerdaags vergaderarrangement in de omgeving van Noord-Brabant? Dan kan het lastig zijn om een locatie te vinden die goed aansluit bij al jullie wensen. In de groepsaccommodaties van hotel Landduin is heel veel mogelijk. Met overnachtingsmogelijkheden voor grote groepen, goede vergaderfaciliteiten en professionele keuken, is deze meerdaagse vergaderlocatie in de omgeving van Noord-Brabant een veelzijdige oplossing.

Smiley face Gelegen in Hapert op 21 km van Eindhoven, 31 km van Tilburg, 35 km van Turnhout

Smiley face 5 verschillende teambuilding groepsaccommodaties op het terrein (overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 10 tot 80 personen) 

Smiley face Diverse volledig ingerichte vergaderruimtes aanwezig

Smiley face Grootste accommodatie: 26 slaapkamers met eigen badkamer Kleinste: 10 slaapkamers met eigen badkamer

Smiley face vanaf €50 p.p. voor 2 nachten

Smiley face Bijzonderheden: mooie tuin, professionele keuken aanwezig, barbecueën het hele jaar door onder overkapping grasvelden, zandveldje, tafeltennistafel en het volleybalnet. Op loopafstand bowlingbaan en subtropisch zwembad, gratis parkeren voor de deur.

Wil je meer informatie over deze groepsaccommodatie voor meerdaagse vergaderingen in Hapert, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Een vergadering in Noord-Brabant voor ieder doel!

Jullie zijn dus op zoek naar een vergaderlocatie Noord-Brabant. Of organiseer je een bedrijsfuitje Noord-Brabant? Heb je al een bepaald idee? Heb je al wensen en/of eisen? Of vergaderen jullie al elk jaar op dezelfde plaats en heb je dat nu weleens gezien? Zijn jullie toe aan een nieuwe omgeving waar jullie inspiratie los kunt komen. Een vergadering kun je op zoveel verschillende manieren invullen. Ga je bijvoorbeeld voor een presentatie en daarna een creatieve sessie. Een pure vergadering met recht toe recht aan op je doel af. Misschien een volledig verzorgde dag inclusief bepaalde activiteiten en uitjes? Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden dat een vergaderlocatie Noord-Brabant zoveel meer kan zijn dan alleen een vergadering. Zoeken jullie een vergaderlocatie Noord-Brabant midden in de mooie natuur? Een grote stad of dicht bij jullie kantoor? Voor elke wens hebben we verschillende mogelijkheden. Van unieke locaties tot enorm praktische plaatsen met een functionele ruimte.

   

Vergaderlocatie Noord-Brabant De Twee Gebroeders

Zit je bedrijf gevestigd in Brabant? Of kies je deze provincie speciaal uit voor een inspirerende vergadering? De Twee Gebroeders is de ideale plek in de luwte voor een vergadering die ervoor zorgt dat iedereen precies weet wat er moet gebeuren in je bedrijf en waarom. Natuurlijk is die rustige Brabantse sfeer leuk, maar ook hard werk wordt hier van harte aangemoedigd. De met hout afgewerkte zaal heeft een rustige uitstraling, maar er is ook wifi beschikbaar, net als microfoons en een beamer. De ouderwetse gezelligheid en de nieuwste technische snufjes zorgen voor een ideale combinatie, waar iedereen goede ideeën van krijgt. Wil je je bedrijf een zetje in de goede richting geven? Een vergadering bij De Twee Gebroeders is een uitstekende eerste stap.

- Van 20 tot 450 personen
- Meerdere zalen te combineren

 • Hoge Neerstraat 1
  4873 LM Etten-Leur
 • www.tweegebroeders.net / 076 5031064
   
   

Vergaderlocatie Noord-Brabant: Santiago de Cuba Eindhoven

Een vergadering in Noord-Brabant op de agenda? Ben je daarbij wel een beetje uitgekeken op het welbekende kantoor? Dan is er in Eindhoven Santiago de Cuba. Middenin het uitgaanscentrum heb je het gevoel in Cuba te zijn, terwijl je nog gewoon in Nederland bent. De zon straalt door het raam, wat in combinatie met de Latijns-Amerikaanse inrichting voor veel inspiratie kan zorgen. De mogelijkheden zijn groot in deze Cubaanse zaal in Brabant, waardoor het een ideale vergaderlocatie is. Wil je er dus even tussenuit, terwijl je wel gewoon aan het werk gaat? Bij Santiago de Cuba is het allemaal mogelijk. Voor een vergadering in Latijns-Amerikaanse sferen ziet Santiago de Cuba je dan ook graag verschijnen.

- Tot 40 personen
- Sfeervolle locatie in hartje Eindhovenl
- Centrum Eindhoven
- Op wandelafstand van Eindhoven Centraal
- Plaats: Eindhoven

 • Stratumseind 65
  5611 EP Eindhoven
 • www.santiagodecuba.nl / 06 14197704
   
   

Vergaderlocatie omgeving Den Bosch: Dorsvlegel Vinkel

Denk je dat de rust van Noord-Brabant je vergadering ten goede komt? Daar kunnen we zeker inkomen! In Vinkel, een rustig plaatsje in het Zuiden van Nederland, kun je bespreken of je nog op de juiste koers zit. Ben je met een grote groep? Dan is de grote zaal, compleet met plasmaschermen en Wifi, een kolfje naar je hand. Het Brabantse landschap en de ontspannen sfeer bieden ruimte om de mooiste ideeën te laten ontstaan. Een chique inrichting gecombineerd met de moderne snufjes die maken dat je ideeën ook daadwerkelijk over kunnen worden gebracht. Ruimte voor een feestje is er ook, de boog kan immers niet altijd gespannen zijn. Ook kun je even relaxen op het buitenterras, waar de frisse lucht ervoor zorgt dat iedereen met zijn hoofd bij de vergadering blijft. Kom jij met je bedrijf inspiratie opdoen bij de Dorsvlegel? Wij raden het van harte aan.

- Van 40 tot 400 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Brugstraat 43
  5382 JB Vinkel
 • www.dorsvlegel.nl / 073 5322159
   
   

Vergaderlocatie Noord-Brabant: Landgoed de Biestheuvel

Een vergadering midden in het groen, maar toch met moderne apparatuur? Bij Landgoed de Biestheuvel, gelegen in Noord-Brabant, is het mogelijk. De natuur biedt de inspiratie die de vergadering een nieuwe impuls kan geven. Het landgoed is prachtig ingericht, chique, sprookjesachtig en bourgondisch zijn slechts een paar woorden die de verschillende zalen beschrijven. Ook kun je het terras opzoeken om even in de frisse buitenlucht te zijn. Hier kun je genieten van de mooie natuur die de Brabantse Kempen te bieden hebben. Lijkt dit je een mooie locatie voor een vergadering? Ons in ieder geval wel!

- Van 20 tot 225 personen
- Diverse zalen beschikbaar

 • Hoogcasteren 25
  5528 NP Hoogeloon
 • www.biestheuvel.nl / 0497 591257
   
   

Vergaderlocatie Noord-Brabant: Sacramentskerk Breda

Een vergadering kan een moment van bezinning en inspiratie zijn. En waar kan dit nu beter dan in een kerk? De Sacramentskerk in Breda, in het mooie Brabant, kan je de ideeën brengen die je zoekt. Uiteraard zijn de ruimtes in de kerk traditioneel en klassiek ingericht, maar ook voor technische middelen is ruimte gevonden, zoals bijvoorbeeld een professionele geluidsinstallatie. Op die manier voldoet de locatie aan de eisen van een moderne vergaderruimte, zonder dat de klassieke inrichting van de kerk uit het oog wordt verloren. Door de hoge ramen is er veel lichtinval, erg prettig als je een lange bespreking hebt. Als je nog meer wensen hebt kun je die uiteraard bespreken met het personeel van de Sacramentskerk. Je bent van harte welkom voor een inspirerende vergadersessie.

- Van 10 tot 1000 personen
- Inclusief podium

 • Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
 • www.sacramentskerkbreda.nl// 076 8862768
   
   

Vergaderlocatie Noord-Brabant: SKY Ballonvaarten Tilburg

Een vergadering in Noord-Brabant? Daarvoor kun je terecht bij “Sky Ballonvaarten”. Het Sky Flight Center is namelijk een erg fijne vergaderzaal, hoewel hij normaal dienst doet al feestzaal. Alles wat je nodig kan hebben voor een vergadering is er aanwezig: de technische faciliteiten, een inrichting naar wens en uiteraard een hapje en een drankje. Alles is dus aanwezig op deze unieke locatie, waar de luchtballonnen opstijgen en landen, waarbij je zelf tijdens de vergadering proefballonnen kunt oplaten. SKY Ballonvaarten ziet je dan ook graag terug voor een vergadering!

- Te combineren met buitenterras
- Ruime privé parkeergelegenheid

 • Gilzerbaan 495
  5032 VD Tilburg
 • www.skybalonvaarten.nl / 013 5900692
   
   

Vergaderlocatie op het water Noord-Brabant: Feestje op de Maas

Wil je een vergadering waarbij alles nu eens echt vooruit gaat? Dan is een vergadering op een boot van ‘Feestje op de Maas” de oplossing. De boot beweegt zich voort over de Maas in Noord-Brabant, terwijl in de vergaderzaal ook vaart gemaakt wordt. Je zou het namelijk bijna vergeten, maar ook Brabant heeft het nodige water te bieden. De lopende zaken worden besproken op een stijlvol schip waar grote gezelschappen samen kunnen komen. De inrichting van een café zorgt dat de sfeer ongedwongen blijft, wat ervoor kan zorgen dat de vergadering niet alleen nuttig maar ook aangenaam is. Ga als collega’s het water op en kom er vol goede ideeën, als vrienden vanaf, voorzien van de mooiste ideeën. Het personeel van “Feestje Op De Maas” ziet je graag verschijnen!

- Van 30 tot 140 personen
- Diverse boten beschikbaar

 • Grotestraat 217
  5151 BL Drunen
 • www.feestjeopdemaas.nl / 0416 380278
   
   

Vergaderlocatie Noord-Brabant: Het Turfschip Etten-Leur

Vergaderen in Noord-Brabant: dat doe je in Etten-Leur, bij het Turfschip. Deze locatie wordt veel geprezen om de vele mogelijkheden, waardoor er vaak vergaderingen plaatsvinden. Kleine teams, maar ook grote bedrijven kunnen er terecht, in een van de vele moderne vergaderzalen. Een professionele geluidsinstallatie is aanwezig, zodat je niets tekort komt. Dezelfde situatie in je kantoor, alleen dan wellicht met iets meer ruimte en iets meer inspiratie. Wil je eens op een andere locatie vergaderen, zodat de inspiratie naar boven komt? Kom dan eens bij Het Turfschip kijken.

- Van10 tot 600 personen
- Enorme zalen aanbod

 • Schipperstraat 2
  4871 KK Etten-Leur
 • www.hetturfschip.nl / 076 501 3145
   

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN NOORD-BRABANT

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Noord-Brabant? Dan helpen we jullie graag op weg bij het vinden van een inspirerende vergaderlocatie. Hebben jullie al bepaalde gedachtes over waar jullie dag uit moet gaan bestaan? Ben jij diegene die de dag moet gaan organiseren voor jou en je collega’s? Kijk je al uit naar een enorm productieve dag? Een vergadering organiseren is niet zomaar gedaan. Je kijkt naar wat het doel van de dag is, welke onderdelen 100% zeker besproken moet gaan worden en wat de tijd is die hiervoor staat. Het aantal deelnemers krijgt een uitnodiging in de agenda en je kunt rustig naar deze dag toewerken. En wil je een teambuilding laten koppelen aan deze dag? Dit is uiteraard mogelijk. Op dit gebied zijn er ook enorm veel mogelijkheden en het draagt alleen maar bij aan de sfeer. Waar moet jullie vergaderlocatie Noord-Brabant te vinden zijn? Hebben jullie al een bepaalde plaats in gedachten of is dit nog helemaal blanco? Met Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Roosendaal, Breda, Etten-Leur en nog zoveel meer opties is het misschien lastig kiezen. Gaan jullie voor een plaats en een vergaderlocatie Noord-Brabant dicht bij jullie in de buurt? Of liever toch een stukje verder weg zodat je uit de dagelijkse sleur bent? Soms is dit ook wel goed. Waar jullie keuze ook op gaat vallen, we helpen jullie graag op weg met een dosis inspiratie en wensen jullie alvast een enorm waardevolle en effectieve vergadering op jullie vergaderlocatie in Noord-Brabant.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.


Wateenlocatie.nl
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact