Trouwlocaties Noord-Brabant

ook voor de regio Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en omgeving

trouwen.jpg

Met leuke trouwfeest Noord-Brabant oplossingen

Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een trouwlocatie Noord-Brabant? Dan helpen we je op deze pagina graag op weg. Het vinden van een trouwlocatie is namelijk niet zomaar een makkelijke taak. Want naar wat voor een trouwlocatie ben je op zoek? Zoek je een feestlocatie Noord-Brabant? Wanneer je de eeuwige trouw aan iemand gaat beloven is het gebruikelijk om een onvergetelijk feest te geven voor familie en vrienden. En daarvoor is een trouwlocatie Noord-Brabant nodig. Een bijzondere trouwlocatie in Brabant die helemaal aansluit bij jullie wensen. Die wensen zijn enorm belangrijk bij jullie zoektocht. Want ben je zelf ook niet van mening dat een trouwlocatie in Noord-Brabant aan moet sluiten bij jullie als persoon? Wateenlocatie.nl helpt jullie graag op weg bij het vinden van DE perfecte trouwlocatie Noord-Brabant en hoopt jullie van enorm veel inspiratie te voorzien. Ook als je op zoek bent naar zaalverhuur Noord-Brabant of vergaderlocatie Noord-Brabant hebben wij een uitgebreid aanbod. We wensen jullie bij voorbaat al veel plezier toe en een onvergetelijke dag als onderdeel van de rest van jullie mooie leven!

Kies nu eerst de regio van jouw voorkeur:

Vergeet niet om je trouwfeest of verlovingsfeest aan te kleden :

Trouwlocaties in het centrum van de stad
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwlocaties in het centrum van de stad

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in het centrum van een stad in Noord-Brabant? Ook dan helpen we je graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest buiten centrum van een stad in Noord-Brabant
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwfeest buiten centrum van een stad in Noord-Brabant

Ben je op zoek naar een trouwlocatie buiten het centrum van een stad in Noord-Brabant? Maar dient de locatie zich nog wel binnen de stad te bevinden (of niet te ver verwijderd)? Dan is deze categorie voor jullie bedoeld. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank en/of catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden Noord-Brabant
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden in Noord-Brabant

Willen jullie graag jullie huwelijksnacht door brengen op de locatie van jullie trouwfeest in Noord-Brabant? Of krijgen jullie gasten die van heel ver komen om jullie trouwfeest te bezoeken en wil je er voor zorgen dat ze na afloop van het feest niet hoeven te gaan zoeken naar een overnachtingsmogelijkheid? Dan is het aan te raden om een trouwlocatie uit te zoeken met overnachtingsmogelijkheden. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Van kasteel tot fort: sprookjesachtige trouwlocaties in Noord-Brabant
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Van kasteel tot fort: sprookjesachtige trouwlocaties in Noord-Brabant

Droom je er van om te trouwen op klassieke wijze in een sprookjesachtig kasteel of een eeuwenoud fort? Wil je op deze unieke wijze deel uit maken van de geschiedenis van een van de oudere monumenten in Noord-Brabant? Ook bij een bruiloft in adellijke stijl helpen we jullie graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Budget live muziek voor op je trouwfeest (tot €500)
incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek voor op je trouwfeest (tot €500)

Je gaat binnenkort trouwen! Gefeliciteerd met dit prachtige moment in je leven. Het is nu tijd om de verdere invulling te regelen waaronder de muziek. Wat voor muzikale voorkeur heb je? En je partner? Je bent er in ieder geval aan uit dat het budget maximaal €500 euro is. Voor dit geld zijn er verschillende leuke oplossingen. Van een leuk trio artiesten tot de meest bijzondere muzikale acts en/of achtergrond muziek. Wanneer je een aanvraag doet gaan we binnen ons netwerk vragen of de beschikbare opties je vrijblijvend van meer informatie willen voorzien. Dit kost niet extra en tevens is het niet duurder. Een tijdsbesparing! We hopen dat we je kunnen inspireren met diverse opties en je zo een stukje dichterbij de muzikale invulling van je bruiloft kunnen brengen. We wensen je bij voorbaat enorm veel geluk toe en natuurlijk een onvergetelijk feest.

Betaalbare trouwlocatie live muziek (€500 tot €1200)
incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare trouwlocatie live muziek (€500 tot €1200)

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Ga je dat vieren met een spetterend feest op een trouwlocatie bij jou in de buurt? Naast de inspiratie voor de verschillende locaties kunnen we je ook helpen bij de muzikale invulling. Is je budget vanaf €500 en tot maximaal €1200 en weet je nog niet wat je zoekt? Laat je inspireren door deze gratis dienst. Je betaald niets meer voor de band en ook voor de dienst betaal je niks. Na je verzoek voor meer informatie vragen wij ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Geheel vrijblijvend uiteraard. Laat je dus inspireren met deze betaalbare live muziek optie met een budget tot €1200. We hopen je te inspireren. Benieuwd naar de verschillende opties? Vraag meer informatie aan via onderstaande knop.

Luxe live muziek voor je trouwfeest (tussen €1200 tot €2400)
incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek voor je trouwfeest (tussen €1200 tot €2400)

Mag het tijdens je bruiloftsfeest aan niets ontbreken? Heb je een feestlocatie in de omgeving gevonden maar is de muzikale invulling nog een puntje op je to do lijstje? We inspireren je graag met deze luxe live muziek optie. Ligt je budget tussen de €1200 en €2400 euro? Laat ons je helpen met deze gratis dienst. Na je aanvraag verzoeken we de beschikbare opties binnen ons netwerk je namelijk van meer informatie te voorzien. Van 90,s bands, coverbands of Caribische invulling. Ons landelijke netwerk is divers en hiervoor betaal je ook niet meer dan wanneer je direct contact zou zoeken. Zo besparen we je tijd en moeite, vooral als net die ene gewenste partij er tussen zit. Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button en laat je verrassen. Een enorm mooie bruiloft toegewenst.

Zeer luxe live muziek op je trouwfeest (€2400 en meer)
incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek op je trouwfeest (€2400 en meer)

Ga je binnenkort trouwen in je favoriete stad? Is je feestlocatie al gevonden en ben je nu op zoek naar de muzikale invulling? We helpen je graag op weg met deze gratis dienst. Met het budget van boven de €2400 euro vragen wij de beschikbare opties binnen ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Dit alles gratis en vrijblijvend. Ook betaal je niet meer dan wanneer je de optie direct zult vinden. En mocht de informatie die je ontvangt een voltreffer zijn besparen we je nog kostbare tijd ook. We hopen dat de coverband, die ene gouden keel of juist de speciale wens die je hebt in vervulling zal gaan. Op naar een onvergetelijke avond! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag informatie aan via onderstaande button.

Pizza Foodtruck voor tijdens je bruiloft in STAD
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Pizza Foodtruck voor tijdens je bruiloft in Noord-Brabant

Min. besteding €1200: verse Pizza en Italiaanse drankjes (optioneel), groepen tot 250 personen

Van al dat feest vieren kun je flink honger krijgen. Goede catering kan dan cruciaal zijn voor het slagen van je bruiloft. Wat dacht je ervan om de gasten te laten genieten van vers bereide pizza´s gemaakt in een pizza Foodtruck door een echte pizzachef? De cateraar zal tot 3 mobiele ovens meenemen om alle gasten op tijd van een heerlijke pizza te voorzien. Uiteraard ia het mogelijk om de pizza´s te begeleiden met bijpassende drankjes als Italiaanse bieren, wijnen en non-alcoholische aperitieven. Het is zelfs mogelijk om een pizza workshop te volgen voor maximaal 45 personen (tegen meerprijs). Ben je benieuwd geworden naar dit Pizza Foodtruck concept voor tijdens je trouwfeest in Noord-Brabant? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaande button.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je bruiloft in STAD
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je bruiloft in Noord-Brabant

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

Wil je je bruiloft een lekkere Oktoberfest sfeer geven? Dan is deze Foodtruck voor je bruiloft met Duitse worsten misschien wel iets voor jullie. Diverse broodjes met Duitse worsten kunnen worden bereid (zelfs vegaworsten). En de worsten worden vergezeld met heerlijke verse frites. Bij dit alles past natuurlijk ook een lekker Duits biertje (waar optioneel voor kan worden gezorgd door de Foodtruck cateraar). Ben je benieuwd geworden naar dit Duitse OKtoberfest worst Foodtruck concept voor tijdens je bruiloft in Noord-Brabant? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaande button.

Wist je dit over Noord-Brabant?

Of je nu Noord-Brabant zegt of Brabant, beide namen zijn veelgebruikt. De 2,5 miljoen inwoners zijn Brabanders en houden wel van een feestje. Of zoals sommige Brabanders zouden zeggen: een fiske. Dat jullie voor de provincie Noord-Brabant kiezen is niet gek. Je bent er vast al weleens geweest. Misschien met het volksfeest carnaval of wellicht een andere reden. Noord-Brabant heeft het hele jaar diverse bijzondere evenementen die door heel Nederland bekend zijn. Zo heeft Eindhoven uiteraard de Dutch Design Week, De Marathon van Eindhoven, Festival GLOW Eindhoven, Tilburg de enorme kermis en roze maandag. En dan zijn er uiteraard nog zoveel meer grote feesten,festivals en activiteiten in Noord-Brabant die je weleens hebt bezocht. Misschien zijn jullie dol op de natuur en is de natuur een welkom onderdeel bij jullie onvergetelijke bruiloft. Of droomden jullie vroeger al van een sprookjes huwelijk en het daarbij horende kasteel? Kies dan voor dat soort mogelijke trouwlocaties in Noord-Brabant. De provincie Brabant is een mooie provincie in het zuiden van ons land en staat bekend om de lange nachten. Feesten dat kunnen ze in Brabant wel. Deze uitspraak heeft waarschijnlijk zijn oorsprong gekregen door carnaval. Een jaarlijks feest waar iedereen verkleed tot in de late uurtjes blijft feesten. Is carnaval ook misschien jullie reden van de liefde? Hebben jullie elkaar leren kennen bij een leuk avondje stappen tijdens een carnavalsweek? Of misschien is er wel een andere reden waardoor jullie elkaar hebben gevonden. En nu is hij of zij na zoveel jaren eindelijk op de knietjes gegaan om je ten huwelijk te vragen? Gefeliciteerd. Noord-Brabant bruist en het is dus ook niet vreemd dat je op zoek bent naar een feestlocatie Noord-Brabant.

   

Trouwlocatie Noord-Brabant: Sacramentskerk Breda

Een huwelijk past natuurlijk perfect in een kerk. Vandaar dat de sacramentskerk in Breda een gewilde locatie is, zowel voor de bruiloft als voor het trouwfeest na afloop. De kerk is bolvormig ingericht en heeft een prachtige lichtinval, waardoor iedereen goed kan zien hoe mooi het bruidspaar er op deze dag uitziet. Zo kun je trouwen in een zaal waar je als kind al van droomde, waarna je gewoon op dezelfde locatie kunt blijven voor het feest. Heb je nog speciale wensen? Deze kun je bespreken met het personeel van de Sacramentskerk, zij helpen je graag verder.

- Feesten in een kapel
- Parkeren bij de deur

 • Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
 • www.sacramentskerkbreda.nl / 076 8862768
   
   

Trouwlocatie omgeving Breda: De Twee Gebroeders Etten-Leur

Komt je bruiloft eraan? Bij een van de grootste dagen van je leven hoort natuurlijk een van de grootste feesten. Is je keuze op de provincie Brabant gevallen? Dan is De Twee Gebroeders een uitstekende locatie om je liefde voor elkaar te vieren. Een vertrouwde Brabantse sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich op gemakt voelt. Doordat er grote groepen terecht kunnen besparen we je moeilijke keuzes in de gastenlijst.Ook kinderen zijn uiteraard meer dan welkom: zij kunnen zich vermaken in de prachtige speeltuin. Zo wordt het voor iedereen een onvergetelijjke dag. Binnen kan er uiteraard gedanst worden in een ruime discozaal. Als iedereen honger heeft gekregen van het spelen of het dansen is er een buffet, waarna het feest nog even door kan gaan. UIteindelijk gaat iedereen tevreden naar huis en kunnen jullie beginnen aan je leven als getrouwd stel. Kom daarom naar De Twee Gebroeders. Een goed begin is immers het halve werk!

- Van 20 tot 450 personen
-Meerdere zalen te combineren

 • Hoge Neerstraat 1
  4873 LM Etten-Leur
 • www.tweegebroeders.net / 076 5031064
   
   

Trouwlocatie Noord-Brabant: Feestje op de Maas

Bijzondere trouwlocatie in Brabant, die zijn er genoeg. Maar voor een bijzondere trouwlocatie op het water kom je al snel bij “Feestje op de Maas” uit. Maak jullie eerste kilometers op het water als getrouwd stel, door je trouwfeest op een boot te vieren. De sfeer van een bruin café doet vertrouwd en gezellig aan. Het is echter meer dan een bruin café : er zijn namelijk verschillende arrangementen mogelijk, waarbij je kunt kijken wat het best bij je wensen aansluit. De ambiance, het voortbewegen van het schip en het prachtige uitzicht doen vervolgens de rest. Het Brabantse landschap lacht je toe terwijl het schip je langzaam over de Maas voert. Een prachtige ambiance voor je trouwfeest en een uitstekend begin van je getrouwde leven. Sta daarom een van de schepen van “feestje op de Maas” toe om je huwelijksboot te zijn.

- Van 30 tot 140 personen
- Meerdere boten beschikbaar

 • Grotestraat 217
  5151 BL Drunen
 • www.feestjeopdemaas.nl / 0416 380278
   
   

Trouwlocatie Noord-Brabant: Santiago de Cuba Eindhoven

Zoek je naar de locatie die je bruiloft en daarmee je trouwdag compleet maakt? Een reis in eigen land, terwijl je het gevoel hebt dat je je in Latijns-Amerika bevindt? Dit kan bij Santiago de Cuba, een locatie midden in een van de gezelligste steden van Noord-Brabant: Eindhoven. Hou je van het warmbloedige sfeertje dat Cuba met zich meebrengt? En zie je een bruiloft vol dans wel zitten? Dan kun je hier uitstekend terecht: hier herbeleef je prachtige verre vakanties in het Zuiden van Amerika. Er zijn 2 verdiepingen: de bovenverdieping is af te sluiten voor een besloten feest. Kijk je uit naar een bruiloft die je niet snel zult vergeten? Santiago de Cuba helpt je graag om die te verzorgen. We wensen je alvast veel plezier op je trouwfeest!

- Feestlocatie centrum Eindhoven
- Tot 350 personen

 • Stratumseind 65
  5611 EP Eindhoven
 • www.santiagodecuba.nl / 06 14197704
   
   

Trouwlocatie Noord-Brabant: Het Turfschip Etten-Leur

Heb je een bruiloft gepland in Noord-Brabant, maar zoek je nog naar de juiste zaal? In Etten-Leur is een locatie met zoveel zalen, dat je ideale trouwzaal er wel tussen moet zitten: Het Turfschip. Met haar 16 zalen is er voor ieder wat wils, waarbij uiteraard catering van hoge kwaliteit geregeld kan worden. Na afloop van het mooiste trouwfeest is ook blijven slapen een optie. Heb je nog andere wensen? Het personeel helpt je graag om het perfecte arrangement voor jou en je gasten te vinden. Ben je benieuwd naar een trouwfeest bij Het Turfschip? Het personeel kijkt uit naar je komst!

- Van 10 tot 600 personen
- Enorm zalen aanbod

 • Schipperstraat 2
  4871 KK Etten-Leur
 • www.hetturfschip.nl / 076 5013145
   
   

Trouwlocatie Noord-Brabant: Landgoed de Biestheuvel

Op zoek naar de ideale locatie voor een huwelijk in Noord-Brabant? Wat dacht je van een Landgoed, genaamd “de Biestheuvel”? Er zijn verschillende zalen met hun eigen inrichting, maar allemaal hebben ze een chique inrichting die bij een trouwfeest past. Het landgoed ligt tussen de natuur in de Brabantse Kempen: een prachtig decor voor je huwelijk. Wil je zo veel mogelijk mensen uitnodigen? Meerdere zalen zijn te combineren, waardoor je veel gasten mee kunt nemen. Uiteraard kan er catering op maat worden geregeld. Alles is dus aanwezig om je trouwdag tot een succes te maken. De Biestheuvel kijkt uit naar je komst.

- Van 40 tot 400 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Hoogcasteren 25
  5528 NP Hoogeloon
 • www.biestheuvel.nl / 0497 591257
   
   

Trouwlocatie Dorsvlegel Vinkel

Zoek je een trouwzaal die alle mooie aspecten van Brabant combineert? De Dorsvlegel in Vinkel is dan de beste keuze. Het bourgondische, gezellige gevoel, wat je als brabander vast kent, komt terug in het gezellige buitenterras en de ludieke themafeesten. Ook als je niet uit Brabant komt wil je dat vast een keer meemaken. De discozaal geeft je alle ruimte voor jou en je gasten om te dansen op de beste muziek. Over muziek gesproken: De Dorsvlegel regelt met plezier een band die ervoor zorgt dat zelfs degenen die niet kunnen dansen de dansvloer op willen. Ga je liever voor een kleinere zaal die knusser is en waar je goed met elkaar kunt praten? Ook daarvoor is een zaal beschikbaar, compleet met authentieke Oostenrijkse inrichting. Ben jij de volgende die een trouwfeest viert bij de Dorsvlegel? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

- Van 40 tot 400 personen
- Meerder zalen beschikbaar

 • Brugstraat 43
  5382 JB Vinkel
 • www.dorsvlegel.nl / 073 5322159
   
   

Trouwlocatie Noord-Brabant: SKY Ballonvaarten Tilburg

Geef jij je trouwfeest in Noord-Brabant? Om de dag daadwerkelijk onvergetelijk te maken wil je natuurlijk de ideale locatie. Deze is te vinden in Tilburg: “Sky Ballonvaarten”. De locatie is gelegen in een mooie landelijke omgeving, waarbij je om je heen de ene na de andere luchtballon op ziet stijgen. Hierbij kun je genieten van een hapje en een drankje, zowel binnen als op het buitenterras. Je kunt iedereen uitnodigen die je kent: er kunnen als je terras en feestzaal bij elkaar neemt wel 1000 mensen terecht. Zowel voor grote als kleine groepen zit je dus goed bij “SKY Ballonvaarten” voor een geschikte trouwzaal in Noord-Brabant.

- Landelijke ligging
- Te combineren met buitenterras

 • Gilzerbaan 495
  5032 VD Tilburg
 • www.skyballonvaarten.nl / 013 5900692
   

Trouwlocatie arrangementen per stad

Trouwlocaties Noord-Holland  
Trouwlocatie Alkmaar: Trouwlocaties Alkmaar
Trouwlocatie Amsterdam: Trouwlocaties Amsterdam
Trouwlocatie Haarlem: Trouwlocaties Haarlem
   
Trouwlocaties Zuid-Holland  
Trouwlocatie Den Haag: Trouwlocaties Den Haag
Trouwlocatie Rotterdam: Trouwlocaties Rotterdam
Trouwlocatie Dordrecht: Trouwlocaties Dordrecht
Trouwlocatie Delft: Trouwlocaties Delft
Trouwlocatie Leiden: Trouwlocaties Leiden
Trouwlocatie Gouda: Trouwlocaties Gouda
Trouwlocatie Zoetermeer: Trouwlocaties Zoetermeer
Trouwlocatie Wassenaar Trouwlocaties Wassenaar
Trouwlocatie Scheveningen Trouwlocaties Scheveningen
   
Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Utrecht: Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Amersfoort: Trouwlocaties Amersfoort
   
Trouwlocaties Noord-Brabant  
Trouwlocatie Eindhoven: Trouwlocaties Eindhoven
Trouwlocatie Tilburg: Trouwlocaties Tilburg
Trouwlocatie Den Bosch: Trouwlocaties Den Bosch
Trouwlocatie Breda: Trouwlocaties Breda
Trouwlocatie Roosendaal: Trouwlocaties Roosendaal
   
Trouwlocaties Flevoland  
Trouwlocatie Almere: Trouwlocaties Almere
Trouwlocatie Lelystad: Trouwlocaties Lelystad
   
Trouwlocaties Limburg  
Trouwlocatie Maastricht: Trouwlocaties Maastricht
Trouwlocatie Venlo: Trouwlocaties Venlo
   
Trouwlocaties Groningen
Trouwlocatie Groningen: Trouwlocaties Groningen
   
Trouwlocaties Overijssel  
Trouwlocatie Zwolle: Trouwlocaties Zwolle
Trouwlocatie Enschede: Trouwlocaties Enschede
   
Trouwlocaties Gelderland  
Trouwlocatie Arnhem: Trouwlocaties Arnhem
Trouwlocatie Nijmegen: Trouwlocaties Nijmegen
Trouwlocatie Apeldoorn: Trouwlocaties Apeldoorn
   
Trouwlocaties Friesland  
   
Trouwlocaties Drenthe  
   
Trouwlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

TROUWLOCATIES IN NOORD-BRABANT

Wanneer je op zoek gaat naar een trouwlocatie in de provincie Noord-Brabant kies je voor een provincie met enorm veel mogelijkheden en lange nachten. Want Brabantse nachten zijn lang zeggen ze in het bekende liedje. Gaat jullie feest op de trouwlocatie Noord-Brabant een bijzondere avond worden? Wat gaan jullie allemaal op deze once in a lifetime dag doen? Hebben jullie de entertainment al op orde? De band of zanger geregeld? En ook al klaar met de openingsdans oefenen? Of jullie nu een verleden hebben in het stijldansen of lekker een nummer gaan hakken. Na deze spetterende opening is het tijd om los te gaan en kan het feest op de trouwlocatie Noord-Brabant losbarsten. De vraag die jullie ook moeten beantwoorden is in welke stad jullie graag het feest willen laten losbarsten. Kiezen jullie bijvoorbeeld voor de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant Den Bosch? Of 1 van de andere plaatsen die het rijk is? Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld Eindhoven, Tilburg, Breda, Roosendaal en ga zo nog maar even door. Kies voor de stad die het beste bij jullie past of 1 van de omliggende plaatsen. Waar jullie keuze ook op gaat vallen, we wensen jullie veel inspiratie toe en een onvergetelijk feest op de trouwlocatie Noord-Brabant

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.


Wateenlocatie.nl
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact