Zaalverhuur Noord-Brabant arrangementen

Zalen zijn er in alle soorten en maten. Dat is waarom jullie waarschijnlijk op zoek zijn naar zaalverhuur Noord-Brabant of een feestlocatie Noord-Brabant. Een prachtige locatie die je kunt huren in deze mooie en bruisende provincie. Met om en nabij de 2,5 miljoen inwoners is dit een provincie met voldoende vraag en aanbod in zaalverhuur Noord-Brabant. Hebben jullie binnenkort iets te vieren in deze zuidelijke provincie? Dan helpen we jullie graag op weg bij het vinden van DE perfecte locatie met ons zaalverhuur Noord-Brabant aanbod. Wat voor type event hebben jullie binnenkort op het programma staan? Zijn jullie op zoek naar zaalverhuur voor een bijzondere verjaardag? Of misschien een leuke en inspirerende vergadering (vergaderlocatie Noord-Brabant)? Of misschien zelfs een trouwlocatie Noord-Brabant. Wat de reden ook mag zijn voor het zoeken van zaalverhuur Noord-Brabant aanbod, we helpen jullie graag op weg in deze bijzondere provincie. Want bijzonder is hij zeker. Ben jij daarom ook op zoek in Brabant? Misschien zoals gezegd voor een vergadering, een verjaardag, pensioen of een andere reden. Wat de reden ook is van jullie activiteit we hopen dat we jullie met ons aanbod enorm kunnen inspireren bij het vinden van de perfecte locatie. Veel plezier met jullie zaal en jullie activiteit met het zaalverhuur Noord-Brabant aanbod in deze leuke provincie!

Kijk voor budgetten kleiner dan €50 p.p. op één van deze regiopagina´s:

   
Regio Eindhoven, Veldhoven, Helmond etc.: Zaalverhuur Eindhoven
Regio Tilburg, Goirle, Gilze-Rijen etc.: Zaalverhuur Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, Oss etc.: Zaalverhuur Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Etten-Leur etc.: Zaalverhuur Breda
Regio Roosendaal, Bergen op Zoom etc.: Zaalverhuur Roosendaal
   

Hieronder vind je zaalverhuur arrangementen in Noord-Brabant vanaf €50 p.p.

incl. BTW vanaf
€50 p.p.
Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Noord-Brabant (€50-€75 p.p.)

Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Noord-Brabant (€50-€75 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €50 en €75 p.p. Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Noord-Brabant benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €50 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Noord-Brabant (€75-€100 p.p.)

Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Noord-Brabant (€75-€100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je  feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €75 en €100 p.p.? Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het luxere segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Noord-Brabant benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€100 p.p.
Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Noord-Brabant (meer dan €100 p.p.)

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Noord-Brabant (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Noord-Brabant benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €100 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Wist je dit over Noord-Brabant?

Noord-Brabant of in de volksmond ook wel Brabant is een zuidelijke provincie in ons mooie landje. Met ongeveer 2,5 miljoen inwoners is het geen kleine provincie en is het logisch dat het zaalverhuur Noord-Brabant aanbod ruim aanwezig moet zijn. En dit komt zeer zeker ook terug in de vele plaatsen die de provincie rijk is. Noord-Brabant, in de volksmond Brabant en van oudsher een afgeleide van Braecbant (Braec = drassig en bant streek) wat al een belangrijke rol had in Hertogdom Brabant in de 16e eeuw. De provincie gaat dus ver terug en is een provincie die bruist. Wellicht ook de reden dat jullie voor een zaalverhuur Noord-Brabant optie aan het kijken zijn. Bekijk ook gerust eens het ruime bedrijfsuitje Brabant aanbod voor wat inspiratie voor een onvergetelijke dag met je collega's.

   

Zaalverhuur Noord-Brabant De Twee Gebroeders

Op zoek naar een unieke zaal in het Brabantse land? Dan kom je al snel bij de Twee Gebroeders uit. Hier staan de deuren altijd open voor jou en je gezelschap, wat je ook wilt. Is het een feestelijke gelegenheid, zoals een jubileum of een trouwfeest? Dan kun je terecht in een ruime zaal waar je kunt dansen onder het genot van de lekkerste hapjes en drankjes. De kinderen mogen ook mee, zij kunnen zich uitleven in de speeltuin. Ga je het serieuzer aanpakken, met bijvoorbeeld een vergadering? Ook dan heeft deze zaal je van alles te bieden. De hoge plafonds bieden genoeg ruimte voor inspiratie, terwijl de techniek aanwezig is om je vergadering tot een goed einde te brengen. Je hoort het al: bij De Twee Gebroeders is bijzonder veel mogelijk. Voor zaalverhuur in Brabant zit je hier dus altijd goed, wat je ook wilt.

- Van 20 tot 450 personen
- Meerdere zalen te combineren

 • Hoge Neerstraat 1
  4873 LM Etten-Leur
 • www.tweegebroeders.net / 076 5031064
   
   

Zaalverhuur Noord-Brabant: Santiago de Cuba Eindhoven

Wil je een bijzondere zaal in Noord-Brabant, waar je een verjaardagsfeest kunt vieren? Of vier je een pensioen, of juist een jubileum? Reis dan in gedachten naar Cuba, waardoor je het gevoel hebt dat je in Latijns-Amerika bent. In werkelijkheid ben je in Eindhoven, bij Santiago de Cuba, gelegen in het centrum. Er zijn 2 verdiepingen met allerlei mogelijkheden: workshops, vergaderingen en themafeesten. Ook kan het evenement nog aangekleed worden: hier heb je zelf uiteraard veel inspraak in. Ook zijn DJ, catering en entertainment mogelijk. Wil je dus een avond om niet snel meer te vergeten? Wij wensen je bij voorbaat veel plezier bij Santiago de Cuba in Noord-Brabant.

- Ruimte voor maximaal 350 personen
- Sfeervolle locatie in hartje Eindhovenl
- Geen eigen catering of drank
- Centrum Eindhoven
- Op wandelafstand van Eindhoven Centraal
- Plaats: Eindhoven

 • Stratumseind 65
  5611 EP Eindhoven
 • www.santiagodecuba.nl / 06 14197704
   
   

Zaalverhuur Dorsvlegel Vinkel

Wil je graag een zaal in Noord-Brabant, helemaal voor jezelf? Om een groot feest te vieren, zoals een bijzonder jubileum, of een groots trouwfeest? Of wil je een vergadering buiten het eigen kantoor, zodat je eens buiten de gebaande paden kunt denken? Als je wilt feesten kun je terecht in een van de vele feestzalen, die voor de meest uiteenlopende feesten geschikt zijn. Dansen, praten, of loungen, zowel binnen als buiten. In de grote discozaal, compleet met lichtshow en geluidsinstallatie kun je oude tijden laten herleven. Themafeesten met eigen inrichting maken het feest compleet. In de Dorsthutte waan je je dan weer in een skihut, waar de ski’s aan de muur je in gedachten even naar een wintersportoord brengen. In al deze zalen kan ook prima vergaderd worden. Niet alleen muziek, maar ook de nieuwe plannen van het bedrijf kunnen door de geluidinstallatie schallen. De gezelligheid komt zowel de sfeer als de productiviteit ten goede. Benieuwd naar de Dorsvlegel? In Vinkel zien ze je graag verschijnen.

- Van 40 tot 400 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Brugstraat 43
  5382 JB Vinkel
 • www.dorsvlegel.nl / 073 5322159
   
   

Zaalverhuur Noord-Brabant: Landgoed de Biestheuvel

Je bent vast op zoek naar een zaal in Noord-Brabant, de provincie waar gezelligheid in het drinkwater zit. Is het voor een feest? Dan is het vanzelfsprekend dat je hier terechtkunt, bijvoorbeeld bij Landgoed de Biestheuvel. Verjaardagen, jubilea en personeelsfeesten worden hier veelvuldig gevierd. Maar ook als je een zakelijk evenement, zoals een vergadering of een productpresentatie is meer dan welkom in dit ruime Landgoed in het Brabantse land. De zalen hebben ieder hun eigen uitstraling, die je ook nog eens kunt aanpassen naar je wensen. Ook eten en drinken kan geregeld worden: Landgoed de Biestheuvel voldoet aan alle eisen voor een knallend feest en een productieve vergadering. We bevelen deze multifunctionele locatie dan ook van harte aan!

- Van 40 tot 400 personen
- Diverse zalen beschikbaar

 • Hoogcasteren 25
  5528 NP Hoogeloon
 • www.biestheuvel.nl / 0497 591257
   
   

Zaalverhuur Noord-Brabant: Sacramentskerk Breda

Op zoek naar een zaal in Noord-Brabant die net even anders is? De Sacramentskerk Breda verhuurt 2 ruimtes waar je met je gasten een feest kunt houden in een unieke omgeving. Ook zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen zijn meer dan welkom bij de Sacramentskerk in Breda. De zaal kan grote groepen aan: er zijn tot wel 650 zitplaatsen. Er kunnen dus nog meer mensen terecht als de stoelen uit de ruimte worden gehaald. Benieuwd naar een zaal op een unieke locatie met veel mogelijkheden? Kijk dan eens naar de Sacramentskerk.

- Van 10 tot 1000 personen
- Inclusief podium

 • Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
 • www.sacramentskerkbreda.nl// 076 8862768
   
   

Zaalverhuur Noord-Brabant: SKY Ballonvaarten Tilburg

Wil je een zaal huren voor een groep in Noord-Brabant, waarmee je iedereen wilt verrassen met je creativiteit? SKY Ballonvaarten in Tilburg biedt een prachtige locatie. Om je heen zie je tal van luchtballonnen opstijgen, maar je kunt bij je feest de beide benen op de grond houden. Ook vergaderingen zijn op deze locatie mogelijk, waarbij het bijzondere uitzicht je de nodige inspiratie kan bieden. Vooral op het buitenterras zijn de opstijgende ballonnen goed te zien. Ga dus voor een eigenzinnige zaal in Noord-Brabant eens kijken bij “Sky Ballonvaarten” in Tilburg.

- Te combineren met buitenterras
- Ruime privé parkeergelegenheid

 • Gilzerbaan 495
  5032 VD Tilburg
 • www.skybalonvaarten.nl / 013 5900692
   
   

Zaalverhuur op het water Noord-Brabant: Feestje op de Maas

Zoek je een zaal om te huren op het water? Dat kan ook in Brabant, waar gezelligheid op niet alleen op het land, maar ook op het water vanzelfsprekend zijn. De schepen van “Feestje op de Maas” geven graag invulling aan jouw feestje in Brabant, maar ook als je wilt vergaderen kun je hier het water op. De sfeer van een bruin café nodigt uit tot een leuk feest, maar ook serieuze zaken kunnen hier besproken worden. Voor feesten zijn er verschillende arrangementen, maar je mag zelf ook een belangrijke rol in de aankleding spelen. Bij “Feestje op de Maas” wordt jouw wens serieus genomen, of het nu om een receptie, een trouwfeest, een verjaardag of juist een vergadering gaat. Ga jij met “Feestje op de maas” in zee? Wij bevelen het van harte aan.

- Van 30 tot 140 personen
- Diverse boten beschikbaar

 • Grotestraat 217
  5151 BL Drunen
 • www.feestjeopdemaas.nl / 0416 380278
   
   

Zaalverhuur Noord-Brabant: Het Turfschip Etten-Leur

Een zaal huren in Noord-Brabant? In Etten-Leur is een locatie die van alle markten thuis is: Het Turfschip. Er zijn maar liefst 16 zalen, waardoor de mogelijkheden erg groot zijn. Verjaardagen, jubilea, personeelsfeesten maar ook vergaderingen kunnen hier plaatsvinden. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan bij het Turfschip. Ook kun je de vele zalen naar behoefte inrichten en is er zelfs mogelijkheid om op locatie te overnachten. Zo kan het feest tot in de kleine uurtjes doorgaan. Mogelijkheden te over wanneer je een zaal huurt bij Het Turfschip.

- Van10 tot 600 personen
- Enorme zalen aanbod

 • Schipperstraat 2
  4871 KK Etten-Leur
 • www.hetturfschip.nl / 076 501 3145
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland