Zaalverhuur Groningen

ook voor de regio Delfzijl, Veendam, Haren, Stadskanaal en omgeving

Zaalverhuur Groningen arrangementen

De zaalverhuur Groningen opties in kaart aan het brengen? In onze noorderlijke provincies van het land ligt de mooie provincie en gelijknamige stad Groningen. Waarschijnlijk ben je in deze stad op zoek naar een uitgebreid en bijzonder zaalverhuur Groningen aanbod. Organiseren jij dit keer een feestje in deze stad? En wil je een feestzaal huren Groningen of ben je op zoek naar zaalverhuur in Groningen? Een trouwlocatie Groningen of een feestlocatie Groningen? Elke zaal heeft zijn eigen kenmerken en eigen mogelijkheden. Een kleine en knusse zaal voor een bedrijfsborrel of een zaalverhuur Groningen aanbod voor een verjaardagsfeestje of vergadering (bekijk ook eens het vergaderlocatie Groningen aanbod). Dit feestzaal huren Groningen aanbod is divers en sluit aan bij elk mogelijk feestje wat klein, besloten en gezellig moet zijn. Misschien heb je na jaren hard werken en studeren eindelijk je eindpunt bereikt en krijg je een diploma. Dit moet je natuurlijk vieren! Ook een gezellige bedrijfsborrel kun je houden op de vrijdag in de zaalverhuur Groningen opties. Met je collega’s samen even rustig terugtrekken om buiten het werk elkaar te leren kennen. Dit zal zeker een positieve invloed hebben op de werksfeer. Je ziet dat een feestje en zaalverhuur Groningen een prima optie is om te overwegen. Met ons zaalverhuur Groningen aanbod helpen we je graag alvast op weg. We wensen je bij voorbaat al een onvergetelijk feest toe!

Maak hieronder je keuze!

Zaalverhuur Groningen    

Zaalverhuur arrangementen Groningen (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Groningen? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg in Groningen. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

 Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Groningen Centrum 20 - 100 Centrum meer info
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Tolberg 20 - 1000 Tolbert meer info
Groningen Centrum 75 - 200 Centrum meer info    
Groningen Centrum 20 - 150 Centrum meer info
Groningen Centrum 10 - 50 Centrum meer info    
Groningen Centrum 10 - 75 Centrum meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Groningen (€50-€75 p.p.)
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Groningen (€50-€75 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €50 en €75 p.p. Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Groningen benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Groningen (€75-€100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Groningen (€75-€100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je  feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €75 en €100 p.p.? Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het luxere segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Groningen benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Groningen (meer dan €100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Groningen (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Groningen benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Wist je dit over Groningen?

Groningen heeft enorm veel te bieden in de regio en heeft inmiddels al meer dan 200.000 mensen in de stad wonen. Wist je dat de stad Groningen helaas geen geschreven stadsrechten heeft? Bijzonder feit uit de geschiedenis voor zo een bijzondere stad. Groningen heeft genoeg mogelijkheden om een feestje te vieren. Kies bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest Groningen, bedrijfsuitje Groningen of een andere type activiteit. En waarom dan niet in studentenstad Groningen? Met meer dan 50.000 studenten is deze titel niet overdreven. En wist je dat Groningen ook voor deze studenten DE stad is om in te wonen? Meer dan 30.000 van deze studenten kiezen om ook hier in de stad te blijven na een lange dag studeren en hebben een kamer of een woning.

   

Huis De Beurs

In het hart van de stad Groningen ligt de bijzondere locatie Huis”De Beurs”. Deze locatie is een echte eyecatcher en een ontmoetingsplaats. Met een authentieke ambiance geeft deze locatie zoveel mee aan jullie feest. Huis”De Beurs” heeft een enorme geschiedenis wat je direct proeft wanneer je deze locatie binnenloopt. Wist je dat deze feestzaal gediend heeft als logement, bioscoop, concertzaal, stripteasetent, kegelbaan, schouwburg en vele andere zaken? Stap binnen in deze locatie en proef deze nostalgie. Voeg hem toe aan jullie feest en zorg dat dit feest een onvergetelijke happening gaat worden. Het team van deze feestzaal in hartje Groningen staat voor jullie klaar. En weten jullie nog niet helemaal wat jullie wensen zijn? Het team helpt jullie graag met het uitdenken en opzetten van een onvergetelijk feest.

- Veel verschillende mogelijkheden en arrangementen in de 3 verschillende zalen
- Veel parkeergelegenheid (betaald) in de omgeving

 • A-Kerkhof Zuid Zijde 4 
  9711 JB Groningen
 • www.huisdebeurs.nl / 050 312 0333
   
   

Eurokart Racing Groningen

Raceplezier voor jong en oud bij ‘’Eurokart Racing Groningen’’, een spannende feestzaal voor iedere die van adrenaline houdt! ‘’Eurokart Racing Groningen’’ beschikt over een uitgebreide horeca en een uitstekende keuken waar de meest heerlijke buffetten, diners of snacks uit voort komen, helemaal aangepast naar jullie wens. Wil je je gasten nét dat beetje extra vermaak bieden? Combineer je feestlocatie met de verscheidenen kart- en bowling arrangementen en daag elkaar uit! We hopen je snel te zien voor een drankje, hapje of een rondje karten!

- Tot 300 personen
- Eenvoudig bereikbaar via openbaar vervoer en auto

 • Kardingerweg 50 
  9735 AH Groningen
 • www.kartbaangroningen.nl / 050 547 4747
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

IMPRESSIE

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

Zaalverhuur

ZAALVERHUUR OMGEVING GRONINGEN

Wil je een feestzaal huren in omgeving Groningen? We helpen je graag op weg om in Delfzijl, Veendam, Haren en/of Stadskanaal die ene perfecte feestzaal te vinden. Kies bijvoorbeeld voor havenstad Delfzijl. Of voor Parkstad Veendam wat 1 van de grotere steden is van deze provincie. Liever ten zuidoosten van Groningen feesten omdat dit dichterbij is? Ga dan voor Haren wat bekend staat als een villadorp. 1 van de grootste plaats van de provincie is Stadskanaal. Niet vreemd om daar dan ook een feestzaal te huren. Waar je dan ook een feestzaal wilt gaan huren voor een onvergetelijk feest. We helpen je graag op weg en wensen je ook in de omgeving van Groningen enorm veel plezier toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen
 • Boek direct bij de locatie zelf
 • Gevarieerd aanbod uit de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact