Zaalverhuur Flevoland arrangementen

Hebben jullie binnenkort iets te vieren? Op zoek naar een zaalverhuur Flevoland aanbod? We helpen jullie graag op weg met het geven van een flinke portie inspiratie voor het vinden van een goede zaal. Dit kan zijn als vergaderlocatie Flevoland, trouwlocatie Flevoland of gewoon een feestlocatie Flevoland. Deze moet passend zijn bij jullie wensen en natuurlijk de activiteit die jullie hebben. Hebben jullie al een idee wat voor type activiteit jullie op het programma hebben staan en wat voor type locatie hierbij aansluit? We hopen dat ons aanbod je zal inspireren en ervoor zorgt dat je zaalverhuur kunt vinden die aansluit bij jullie wensen. Ben jij inwoner van Flevoland? Of woon je net buiten de provincie maar is je keuze gevallen op een bepaalde stad? Werk je in deze provincie of ga je er elk jaar graag naar toe? Wat de reden ook is het aanbod aan zaalverhuur Flevoland is divers en hopelijk voldoende om je enthousiast te maken voor een geslaagde dag.

Kijk voor budgetten kleiner dan €50 p.p. op één van deze regiopagina´s:

   
Regio Almere, Almere-Haven etc.: Zaalverhuur Almere
Regio Lelystad, Dronten etc.: Zaalverhuur Lelystad
   

Hieronder vind je zaalverhuur arrangementen in Flevoland vanaf €50 p.p.

incl. BTW vanaf
€50 p.p.
Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Flevoland (€50-€75 p.p.)

Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Flevoland (€50-€75 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €50 en €75 p.p. Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Flevoland benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €50 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Flevoland (€75-€100 p.p.)

Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Flevoland (€75-€100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je  feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €75 en €100 p.p.? Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het luxere segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Flevoland benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€100 p.p.
Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Flevoland (meer dan €100 p.p.)

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Flevoland (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Flevoland benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €100 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Wist je dit over Flevoland?

Flevoland is een bijzondere provincie in het noorden van Nederland. De jongste provincie van ons land heeft meer dan 400.000 inwoners en heeft als hoofdstad het mooie Lelystad. Een perfecte bestemming voor feesten, vergaderingen, een groepsuitje of een bedrijfsuitje Flevoland. De provincie staat bekend om de open vooral strakke indeling. Wist je dat de naam van deze provincie verwijst naar de verschillende meren dat in dit veengebied was (Romeinse tijd)? Zaalverhuur Flevoland op zeer bijzondere grond dus.

   

Varend Zaalverhuur: Zeilschip Bounty

Flevoland, met gelegen aan het IJsselmeer, heeft altijd wel iets met water gehad. Vandaar dat zaalverhuur op het water hier erg in trek is. Zo kun je een zaal huren bij Zeilschip Bounty, gelegen in de Bataviahaven in Lelystad. Dit schip biedt de mogelijkheid om te vergaderen, te feesten of zelfs te trouwen. Hierbij zijn verschillende arrangementen mogelijk. Je kunt met het zeilschip daadwerkelijk het water op, maar het is ook mogelijk om in de haven te blijven liggen. Kijk eens naar de mogelijkheden door hieronder te klikken.

- Tot 50 personen
- Zaalverhuur op een zeilschip
- Plaats: Amsterdam

 • Jacob Bontiusplaats 1
  1018 LL Amsterdam
 • www.amsterdamroest.nl / 020 308 0283
   
   

Zaalverhuur omgeving Flevoland: Havenrijk Uitgeest

Zoek je een zaal in en rond Flevoland, die je helemaal voor jezelf hebt? Om een groot feest te geven? Of juist voor een zakelijke bespreking die zorgt dat iedereen weer weet waar hij aan toe is? Havenrijk Uitgeest biedt een locatie die gezellig is, maar ook ruimte biedt voor creatieve ideeën. Waar je lekker kunt eten, maar ook van het uitzicht kunt genieten. Waar het haardvuur warmte biedt, maar je ook het terras op kunt voor frisse lucht. Het uitzicht biedt ontspanning en zorgt ervoor dat je niet weet of je nu binnen of buiten moeten kijken. Grote groepen kunnen met gemak terecht, maar ook kleinere groepen worden gastvrij ontvangen. Een huiselijke sfeer met alle technische mogelijkheden voor een vergadering kenmerken deze zaal. Ook op het water kun je je prima vermaken, de prachtige omgeving biedt ruime mogelijkheden tot onder andere wandelen en varen. Ga jij bij zaalverhuur in de omgeving van Flevoland voor Havenrijk Uitgeest? Je zou niet de eerste zijn.

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de jachthaven
- Plaats: Uitgeest

 • Lagendijk 41
  1911 MT Uitgeest
 • www.havenrijk.nl / 0251 313937
   
   

Zaalverhuur op het water: Kapitein Anna

Wie aan Flevoland denkt, denkt aan water. Daarom is het vanzelfsprekend dat zaalverhuur op het water hier mogelijk is.  Op Feestboot Kapitein Anna kunnen feesten zoals verjaardagen en jubilea worden gevierd, maar ook de zakelijke bezoeker kan hier terecht. Het scheepsinterieur met mooi rood pluche zorgt ervoor dat je comfortabel kunt zitten, terwijl het schip over het Ijsselmeer vaart. Dit biedt een prachtig uitzicht voor een feest om nooit meer te vergeten, maar kan ook de achtergrond zijn voor een productieve vergadering of een productpresentatie. Wat voor zaal je ook wilt, in Flevoland kun je terecht bij Kapitein Anna.

- Van 40 tot 250 personen
- Unieke ervaring

 • NDSM-Pier 6
  1033 RE Amsterdam
 • www.kapiteinanna.nl / 06 55345911
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland