Zaalverhuur Flevoland

ook voor de regio Almere, Lelystad, Dronten en omgeving

Zaalverhuur Flevoland arrangementen

Hebben jullie binnenkort iets te vieren? Op zoek naar een zaalverhuur Flevoland aanbod? We helpen jullie graag op weg met het geven van een flinke portie inspiratie voor het vinden van een goede zaal. Dit kan zijn als vergaderlocatie Flevoland, trouwlocatie Flevoland of gewoon een feestlocatie Flevoland. Deze moet passend zijn bij jullie wensen en natuurlijk de activiteit die jullie hebben. Hebben jullie al een idee wat voor type activiteit jullie op het programma hebben staan en wat voor type locatie hierbij aansluit? We hopen dat ons aanbod je zal inspireren en ervoor zorgt dat je zaalverhuur kunt vinden die aansluit bij jullie wensen. Ben jij inwoner van Flevoland? Of woon je net buiten de provincie maar is je keuze gevallen op een bepaalde stad? Werk je in deze provincie of ga je er elk jaar graag naar toe? Wat de reden ook is het aanbod aan zaalverhuur Flevoland is divers en hopelijk voldoende om je enthousiast te maken voor een geslaagde dag.

Vergeet niet om je feest aan te kleden :

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Almere of Flevoland
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Almere of Lelystad

Ben je op zoek naar een feestzaal met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Almere of Flevoland of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Almere of Lelystad buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Almere of Lelystad buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de stad Almere of Lelystad maar wel buiten het drukke stadscentrum en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Almere of Lelystad maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Almere of Lelystad maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Almere of Lelystad maar wel buiten de stad zelf en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. Voorkom parkeerproblemen en organiseer je evenement gewoon buiten de stad. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van steden in Flevoland
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van steden in Flevoland

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor zaalverhuur bij voorkeur in het centrum van steden in Flevoland? Hebben jullie zelf een dag in gedachten wanneer het voor jullie het beste uitkomt en dient deze perfecte locatie dan ook beschikbaar te zijn? Dan kan het een behoorlijke uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Wij kunnen je in dit geval helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare zalen. Deze locaties zullen je vervolgens van meer informatie voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijk zaalverhuur buiten de stad in Flevoland maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur buiten de stad in Flevoland maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten de stad in Flevoland zelf, maar wel in de regio? En dient de perfecte locatie die je gevonden hebt ook nog eens beschikbaar te zijn op de dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het weleens een stevige uitdaging worden om een passende oplossing voor je feest te vinden. Maar waarom zou je alles zelf doen? Laat ons je helpen bij de organisatie van de perfecte dag met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent om jouw feest tot een succes te maken. Als we deze informatie ontvangen hebben gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare locaties. We verzoeken deze locaties om contact met je op te nemen om je zo van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Maar mocht er iets geschikts bij zitten kun je meteen een reservering maken. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijke evenementenlocatie in de provincie Flevoland

Zakelijke evenementenlocatie in de provincie Flevoland

Organiseer je een bijzondere klantendag, een groter of exclusiever bedrijfsfeest of een ander zakelijk evenement? En dient de evenementenlocatie zich niet in een stad in Flevoland zelf te bevinden maar wel bij voorkeur ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. We nemen de organisatie van jullie event tijdelijk over zodat jij je bezig kan houden met het regelen van andere dingen. Laat ons je daarom ook helpen met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan al jouw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om jou van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Zakelijke evenementenlocatie in Flevoland

Zakelijke evenementenlocatie in een stad in Flevoland

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in een stad in de provincie Flevoland te bevinden? Om je van dienst te zijn kunnen we je op weg helpen met onze nieuwe service. Op deze manier kunnen we werk uit handen nemen en zo waardevolle tijd voor je besparen. Laat ons voor je zoeken in alle beschikbare locaties aan de hand van je wensen en eisen met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan (bijna) alle wensen en eisen. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijk zaalverhuur buiten het centrum in Flevoland
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur buiten het centrum in Flevoland

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk of wellicht niet geheel praktisch om in hartje centrum van de stad in Flevoland je feest te organiseren, maar zoek je wel een locatie in de stad zelf voor je zakelijk feest, personeelsfeest of bedrijfsborrel? Dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een behoorlijk stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden! Laat ons je dan helpen te inspireren en wat werk uit handen nemen met deze gratis service. Als je via onderstaand informatieformulier zo duidelijk mogelijk aangeeft waarnaar je op zoek bent, dan gaan wij voor je zoeken. Binnen ons netwerk zoeken we 2 passende en beschikbare locaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien zodat jij kunt beoordelen of het past bij de wensen! Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Las Vegas Casino themafeest in zaal in Flevoland
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Las Vegas Casino themafeest in zaal in Flevoland

Keuze uit diverse feestlocatie of je eigen locatie; Inclusief diner feestzaal, en welkomstdrankje

Ben je op zoek naar een feestzaal in Flevoland? En wil je er dan het liefste ook meteen een leuk thema aan koppelen? Waarom kies je dan niet voor dit Las Vegas themafeest met Blackjack, Roulette en pokeren? Tijdens dit arrangement speelt u met fictief geld, zodat er geen grote verliezers zijn op het einde van de avond. Dit Las Vegas Casino themafeest is inclusief diner en kan worden gehouden op verschillende zalen in Flevoland of op je eigen feestlocatie. Wil je meer weten over dit leuke themafeest, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Moorddiner themafeest in een feestzaal in Flevoland
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner themafeest in een feestzaal in Flevoland

Keuze uit diverse feestlocatie of je eigen locatie; Inclusief feestzaal, diner en welkomstdrankje

Ben je op zoek naar een feestlocatie enerzijds en een leuk thema anderzijds? Dan is deze klassieker een absolute aanrader. Diverse moorddiners zijn mogelijk. Naast het klassieke moorddiner (of moordlunch) is het mogelijk om te kiezen voor een Virtual Reality variant of een Maffia moorddiner variant. De hoofdvragen bij dit ongeveer 3 uur durende speldiner zijn natuurlijk: wie heeft het gedaan? Wat was het motief voor de moord? En hoe is het slachtoffer precies om het leven gekomen? Bij dit moorddiner is een heerlijk diner inbegrepen. Het is mogelijk om dit moorddiner te organiseren in feestzalen in Flevoland. Wil je meer weten over dit leuke themafeest, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Goud en Fout themafeest op een feestzaal in Flevoland
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Goud en Fout themafeest op een feestzaal in Flevoland

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Zijn jullie klaar voor een avondvullend programma met de leukste meezingers en muzikale spelletjes? Ga helemaal los op de dansvloer op disco classics, 80´s en 90´s, apréski, Nederlandstalige meezingers en veel andere leuke muziek. Tussendoor gaan jullie de strijd met elkaar aan op de dansvloer en bij het zingen. Winnen de jongens of toch de meisjes? De avond zit vol diverse verrassingen en de interactie tussen het publiek en de DJ´s/spelleiders is fantastisch. Dit Goud en Fout themafeest is inclusief diner en kan worden gehouden op verschillende feestlocaties in Flevoland (zaal is inbegrepen) of op je eigen feestzaal. Wil je meer weten over dit leuke themafeest, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Gek op Holland dinerspel op een feestzaal in Flevoland
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Gek op Holland dinerspel op een feestzaal in Flevoland

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Ben je op zoek naar een vrolijke invulling van je feest met een oerhollandse sfeer? Dan is het Gek op Holland dinerspel een superleuke aanrader. Diverse leuke spellen met een Nederlands thema komen aan bod terwijl jullie genieten van een heerlijk diner. De feestlocatie is inbegrepen en hiervoor heeft u in uw stad de keuze uit verschillende feestlocaties die door de uitvoerder zijn geselecteerd.  Dit Gek op Holland dinerspel is inclusief diner en kan worden gehouden op verschillende feestzaal in Flevoland of op je eigen feestzaal. Wil je meer weten over dit leuke dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Wist je dit over Flevoland?

Flevoland is een bijzondere provincie in het noorden van Nederland. De jongste provincie van ons land heeft meer dan 400.000 inwoners en heeft als hoofdstad het mooie Lelystad. Een perfecte bestemming voor feesten, vergaderingen, een groepsuitje of een bedrijfsuitje Flevoland. De provincie staat bekend om de open vooral strakke indeling. Wist je dat de naam van deze provincie verwijst naar de verschillende meren dat in dit veengebied was (Romeinse tijd)? Zaalverhuur Flevoland op zeer bijzondere grond dus.

   

Varend Zaalverhuur: Zeilschip Bounty

Flevoland, met gelegen aan het IJsselmeer, heeft altijd wel iets met water gehad. Vandaar dat zaalverhuur op het water hier erg in trek is. Zo kun je een zaal huren bij Zeilschip Bounty, gelegen in de Bataviahaven in Lelystad. Dit schip biedt de mogelijkheid om te vergaderen, te feesten of zelfs te trouwen. Hierbij zijn verschillende arrangementen mogelijk. Je kunt met het zeilschip daadwerkelijk het water op, maar het is ook mogelijk om in de haven te blijven liggen. Kijk eens naar de mogelijkheden door hieronder te klikken.

- Tot 50 personen
- Zaalverhuur op een zeilschip
- Plaats: Amsterdam

 • Jacob Bontiusplaats 1
  1018 LL Amsterdam
 • www.amsterdamroest.nl / 020 308 0283
   
   

Zaalverhuur omgeving Flevoland: Havenrijk Uitgeest

Zoek je een zaal in en rond Flevoland, die je helemaal voor jezelf hebt? Om een groot feest te geven? Of juist voor een zakelijke bespreking die zorgt dat iedereen weer weet waar hij aan toe is? Havenrijk Uitgeest biedt een locatie die gezellig is, maar ook ruimte biedt voor creatieve ideeën. Waar je lekker kunt eten, maar ook van het uitzicht kunt genieten. Waar het haardvuur warmte biedt, maar je ook het terras op kunt voor frisse lucht. Het uitzicht biedt ontspanning en zorgt ervoor dat je niet weet of je nu binnen of buiten moeten kijken. Grote groepen kunnen met gemak terecht, maar ook kleinere groepen worden gastvrij ontvangen. Een huiselijke sfeer met alle technische mogelijkheden voor een vergadering kenmerken deze zaal. Ook op het water kun je je prima vermaken, de prachtige omgeving biedt ruime mogelijkheden tot onder andere wandelen en varen. Ga jij bij zaalverhuur in de omgeving van Flevoland voor Havenrijk Uitgeest? Je zou niet de eerste zijn.

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de jachthaven
- Plaats: Uitgeest

 • Lagendijk 41
  1911 MT Uitgeest
 • www.havenrijk.nl / 0251 313937
   
   

Zaalverhuur op het water: Kapitein Anna

Wie aan Flevoland denkt, denkt aan water. Daarom is het vanzelfsprekend dat zaalverhuur op het water hier mogelijk is.  Op Feestboot Kapitein Anna kunnen feesten zoals verjaardagen en jubilea worden gevierd, maar ook de zakelijke bezoeker kan hier terecht. Het scheepsinterieur met mooi rood pluche zorgt ervoor dat je comfortabel kunt zitten, terwijl het schip over het Ijsselmeer vaart. Dit biedt een prachtig uitzicht voor een feest om nooit meer te vergeten, maar kan ook de achtergrond zijn voor een productieve vergadering of een productpresentatie. Wat voor zaal je ook wilt, in Flevoland kun je terecht bij Kapitein Anna.

- Van 40 tot 250 personen
- Unieke ervaring

 • NDSM-Pier 6
  1033 RE Amsterdam
 • www.kapiteinanna.nl / 06 55345911
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZAALVERHUUR FLEVOLAND

Op zoek naar zaalverhuur Flevoland? Een mooie locatie voor een verjaardag, bruiloft, koffietafel of misschien een andere reden? Het zaalverhuur Flevoland aanbod gaat van kleine knusse zaaltjes tot mooie enorme locaties. Waar ben je zelf naar op zoek? Ben je dol op het water, dan ben je in de omgeving van Flevoland aan het juiste adres. Het is omringd met veel water wat een extra dimensie kan geven aan het soort evenement wat je wilt gaan organiseren. Maar ook de verschillende steden in Flevoland hebben eigen kenmerken die iets kunnen toevoegen aan jullie dag. Met Almere, Dronten, Lelystad, Urk, Zeewolde en de vele andere plaatsen is het een provincie die bruist. Ook de natuur heeft uiteraard de vrije hand in deze provincie. De Oostvaardersplassen, Lepelaarsplassen en Horsterwold zijn stuk voor stuk mooie plaatsen die je kunt koppelen aan jullie activiteit. Tel daarbij alle bosgebieden en de meren en de dag is bij voorbaat al geslaagd. Of je nu voor hoofdstad Lelystad gaat, Almere of 1 van de andere steden, maak er een mooie en onvergetelijke dag van die de deelnemers niet snel zullen vergeten. Je zoektocht begint hier en brengt je langs hopelijk vele mooie zaalverhuur Flevoland opties. We wensen jullie bij voorbaat een bijzondere dag toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact