Feestlocaties Flevoland

ook voor particuliere, zakelijke en trouwlocaties in Almere, Lelystad en omgeving

Feestlocatie Flevoland arrangementen

Ben je op zoek naar een feestlocatie Flevoland? Met je vrienden en/of familie lekker losgaan tijdens een goed feest. Dit feest wil jij waarschijnlijk gaan organiseren in deze bijzondere provincie. Er zijn ook zoveel verschillende mogelijkheden tot het organiseren van een goed feest. Maar ook andere thema's. Bezoek bijvoorbeeld ook onze vergaderlocatie Flevoland, zaalverhuur Flevoland en trouwlocatie Flevoland pagina's. Of je nu jarig bent, gaat trouwen, met pensioen gaat of je op zoek bent naar een enorm personeelsfeest. We helpen je graag op weg bij het vinden van de juiste feestlocatie in Flevoland en de verschillende locaties.

Kijk voor budgetten kleiner dan €50 p.p. op één van deze regiopagina´s:

Regio Almere, Almere Haven etc. Feestlocaties regio Almere
Regio Lelystad, Dronten etc. Feestlocaties regio Lelystad
   

Hieronder vind je feestlocatie arrangementen in Flevoland vanaf €50 p.p.

Betaalbaar feestlocatie arrangement Flevoland (€50-€75 p.p.)
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Betaalbaar feestlocatie arrangement Flevoland (€50-€75 p.p.)

Ben je op zoek naar een leuke maar vooral ook betaalbare feestlocatie in de regio Flevoland, Almere, Lelystad, etc.? Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) ergens tussen de €50 en de €75 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Flevoland? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze feestlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Luxe feestlocatie arrangement Flevoland (€60-€100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Origineelste feestlocaties van Flevoland (arrangementen vanaf €75-€100 p.p.)

Soms wil je echt iets speciaals. Een feestlocatie met een verhaal. Een bijzondere plek die direct indruk maakt op je gasten. Dan is deze categorie een echte aanrader. Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) ergens tussen de €75 en de €100 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Flevoland? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie.  Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zeer luxueuze feestlocatie arrangement Flevoland (meer dan €100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Absolute toplocaties voor feesten in Flevoland (vanaf €100 p.p.)

Wil je je gasten laten genieten van het allerbeste dat Flevoland te bieden heeft? In dat geval heten we je van harte welkom in de Champions League wat betreft feestelijke locaties voor de regio Flevoland. Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) meer dan €100 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 

Mooie buitenlocatie als feestlocatie in Flevoland
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Mooie buitenlocatie als feestlocatie in Flevoland

Ben je op zoek naar een feestlocatie op een inspirerende plek voor bijvoorbeeld een bruiloft, personeelsfeest of ander evenement. Bijvoorbeeld aan het water, in de bossen, op de hei, of op een andere plek weg van het veelal drukke stadscentrum? Dan helpen we je in deze categorie graag verder met het vinden van de best passende feestlocatie. Van schitterende hoeve tot adembenemende strandclub, laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken en geniet vervolgens van een heerlijk feest op een inspirerende buitenlocatie in Flevoland.

incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Feestlocatie op het Ijsselmeer (stijlvolle zeilboot)

Van trouwerij tot bedrijfsfeest, van zakelijk evenement tot familiefeest, ben je op zoek naar een stijlvolle feestlocatie voor een bijzonder evenement, denk dan ook eens aan een zeilboot. Laat jezelf en je gasten meevaren langs ongekend mooie panorama´s. De wind, de zon, het geluid van opspattend water; geniet van alle elementen die samenkomen en jouw speciale dag tot een onvergetelijk evenement weten te kleuren. Wil je meer weten over deze stijlvolle feestlocatie op het water? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.  

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

Betaalbaar trouwlocatie arrangement Flevoland (€50-€75 p.p.)
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Betaalbaar trouwlocatie arrangement Flevoland (€50-€75 p.p.)

Op je trouwdag wil je natuurlijk dat alles perfect is. Van trouwkleding tot catering, van muziek tot ceremonie, je wilt natuurlijk geen concessies doen. En dat geldt zeker voor de feestlocatie in Flevoland. Laat je daarom door ons op weg helpen. Is het budget voor locatie, drankjes en eten ergens tussen de €50 en €75 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Luxe trouwlocatie arrangement Flevoland (meer dan €75 p.p.)
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe trouwlocatie arrangement Flevoland (meer dan €75 p.p.)

Wordt jullie trouwerij een wat luxere aangelegenheid? En zijn jullie hiervoor op zoek naar net wat exclusievere trouwlocaties in Flevoland?  Laat je dan ook door ons adviseren. Is het budget voor locatie, drankjes en eten meer dan €75 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Wist je dit over Flevoland?

Flevoland is ontstaan na het droogleggen van een flink aantal stukken gebied en het combineren met een stukje bestaand land. Inmiddels is de provincie nog open maar ook flink modern. Met een inwoners aantal van meer dan 400.000 mensen is het geen kleine provincie maar ook nog niet de omvang van diverse andere provincies in Nederland. Maar ondanks dat heeft de provincie diverse leuke steden waar goed gefeest kan worden voor zowel vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje als andere type evenementen. Bekijk ook eens ons bedrijfsuitje Flevoland aanbod. Almere, Lelystad, Dronten, Zeewolde en Biddinghuizen. Maar ook de andere leuke plaatsen die de provincie rijk is. Deze provincie heeft met hoofdstad Lelystad al voldoende mogelijkheden en Almere maakt dat alleen maar af. En net zo als in elke provincie zijn ze ook hier dol op feesten.

   

Varende feestlocatie Flevoland: Zeilschip Bounty

Een feest in Flevoland, daarbij is het verleidelijk het water op te gaan. Bij Zeilschip Bounty kun je hiervoor terecht. Op dit schip, dat in de Bataviahaven in Lelystad ligt, zijn de mogelijkheden tot feesten groot. Zo zijn er workshops en wijnproeverijen aan boord mogelijk, waarbij je ook nog mede kunt bepalen welke koers het zeilschip voert. Blijf je liever in de haven? Ook dat kan. Legio mogelijkheden bij Zeilschip Bounty in Flevoland!

- Tot 85 personen
- Feesten op het water

 • Bataviahaven 
  8242 KG Lelystad
 • www.zeilschipbounty.nl / 0320 820204
   
   

Feestlocatie omgeving Flevoland: Havenrijk Uitgeest

Wil je een feest dat absoluut niet in het water valt, het liefst in omgeving Flevoland? Bij Havenrijk Uitgeest weten ze hier alles van. Water is er overigens wel genoeg, de locatie liggen aan het Uitgeestermeer. De jachthaven biedt met haar schepen een prachtig uitzicht. Wanneer je buiten rondgekeken hebt kun je binnen plaatsnemen, waar het ultieme zeegevoel niet ver weg is. Loungeruimten met open haard bieden de ontspanning en warmte die de zee niet altijd kan bieden. Wordt je innerlijke zeeman onrustig van al dat water? Ga er dan gerust op af. Een mooie eerste stap is plaatsnemen op het terras, waar het prima toeven is. De kinderen vermaken zich ondertussen op de speeltuin. Het grootste vermaakt is natuurlijk op het water te doen, voor activiteiten als zeilen en kanovaren is het nu de uitgelezen kans. Wil je graag eens kijken bij Havenrijk Uitgeest, vlakbij Flevoland? Wij raden het van harte aan.

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de jachthaven

 • Lagendijk 41
  1911 MT Uitgeest
 • www.havenrijk.nl / 0251 313937
   
   

Feestlocatie op het water: Feestboot Kapitein Anna

Een feest op het water, dat is natuurlijk een voor de hand liggend idee in Flevoland, de provincie aan het IJsselmeer. Feestboot Kapitein Anna verzorgt dit feest met alle plezier. Het gevoel dat je ervaart als je op het water bent is er een om niet snel te vergeten. Je kijkt uit op de prachtige natuur die Nederland rijk is en raakt nooit uitgekeken, omdat de boot zich over het water verplaatst. Ook catering van hoge kwaliteit is mogelijk, zodat het je op het water aan niets ontbreekt. Dansen, zingen en varen allemaal verenigd op een schip. Op zoek naar een feestlocatie in Flevoland? Kapitein Anna staat tot uw dienst.

- Van 40 tot 250 personen
- Unieke ervaring

 • NDSM-Pier 6
  1033 RE Amsterdam
 • www.kapiteinanna.nl / 06 55345911
   

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

IMPRESSIE

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

Zaalverhuur

FEESTLOCATIE FLEVOLAND

Ondanks dat deze jonge provincie nog niet super lang bestaat zijn er al diverse bijzondere steden te vinden. En bij bijzondere steden horen bijzondere plaatsen en kenmerken. En uiteraard ook goede feestlocaties in Flevoland. Zijn jullie op zoek naar bijvoorbeeld een feestlocatie Lelystad. De hoofdstad van de provincie Flevoland heeft een aantal opties voor een onvergetelijk evenement. Liever een feestlocatie Almere of 1 van de overige steden? We helpen je graag met een portie inspiratie. Feesten is iets wat je eigenlijk al van vroeg af aan mee krijgt. Je bent jarig, iemand in de familie is jarig of welke reden dan ook. Je kleed je netjes aan, koopt een presentje en gaat op bezoek om lekker mee te kunnen feesten. Er zijn allerlei soorten feesten. Kleine bescheiden feestjes met de muziek op een laag volume zodat de gesprekken de boventoon voeren. Maar ook zijn er gigantische feesten waar je enorm los kan gaan. Zoveel plaatsen zoveel verschillende opties. En waar je keuze ook naar uitgaat en wat de reden ook is van je eigen feest, we helpen je graag op weg. We willen je bij voorbaat al enorm veel succes wensen met de organisatie en uiteraard het allerbeste feest wat er ooit gegeven is.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen
 • Boek direct bij de locatie zelf
 • Gevarieerd aanbod uit de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact