Feestlocaties Flevoland

ook voor particuliere, zakelijke en trouwlocaties in Almere, Lelystad en omgeving

Met o.a. 3 leuke 1,5 meter feestlocatie Flevoland arrangementen

Ben je op zoek naar een feestlocatie Flevoland? Met je vrienden en/of familie lekker losgaan tijdens een goed feest. Dit feest wil jij waarschijnlijk gaan organiseren in deze bijzondere provincie. Er zijn ook zoveel verschillende mogelijkheden tot het organiseren van een goed feest. Maar ook andere thema's. Bezoek bijvoorbeeld ook onze vergaderlocatie Flevoland, zaalverhuur Flevoland en trouwlocatie Flevoland pagina's. Of je nu jarig bent, gaat trouwen, met pensioen gaat of je op zoek bent naar een enorm personeelsfeest. We helpen je graag op weg bij het vinden van de juiste feestlocatie in Flevoland en de verschillende locaties.

Kijk voor budgetten kleiner dan €35 p.p. op één van deze regiopagina´s:

Regio Almere, Almere Haven etc. Feestlocaties regio Almere
Regio Lelystad, Dronten etc. Feestlocaties regio Lelystad
   

Hieronder vind je feestlocatie arrangementen in Flevoland vanaf €35 p.p.

Kampvuur Foodtruck feest Flevoland
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing Flevoland: Kampvuur Foodtruck feest

Met diverse foodtrucks en singer-songwriters

Stel je voor; een mooi bospad met vuurkorven en fakkels, die leiden tot een prachtig open veld met kleedjes voor de picknick of mooi gedekte tafels, allemaal op gepaste afstand zodat iedereen veilig feest kan vieren. Vanaf je tafel of kleedje mooi uitzicht over het water en als je trek krijgt dan loop je langs een van de zelf uitgekozen foodtrucks voor een heerlijk hapje en drankje. Voor de muzikale invulling van de avond kun je kiezen uit één of meerdere singer-songwriters die hun semi-akoestische covers en eigen nummers ten gehore brengen. Deze 1,5 meter oplossing is ideaal als rustige invulling van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, bedrijfsborrel, jubileum, personeelsfeest, verjaardag of bruiloft in de regio. Zorg dus dat je snel reserveert, zodat je je kan verheugen op een onvergetelijke avond!

Winter Foodtruck feest Flevoland
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing: Winter Foodtruck feest op locatie

Op uw eigen locatie of op één van de vaste locaties in uw regio

Ben je aan het eind van het jaar ook toe aan verbondenheid met je collega’s, familie en/of vrienden? Na een bewogen jaar is het tijd om weer even te ontspannen en samen te genieten van een leuke tijd. Maar soms kan het best lastig zijn om dat op 1,5 meter te organiseren. Een mooie oplossing voor dit probleem ligt mogelijk in de buitenlucht, in de vorm van een Foodtruck Festival. Diverse overkappingen en heaters zorgen voor een aangename temperatuur, ook in de wintermaanden. Dit winterse festival biedt het traditionele kerstmarkt gevoel maar dan in een modern Foodtruck-jasje. Alles ingericht om te voldoen aan de regels. Op de achtergrond een ontspannen muziekje of DJ die leuke nummer draait. Liever een silent disco of een singer-songwriter bij het kampvuur? Ook dit is mogelijk! Van afsluitende borrel op het werk tot winters verjaardagsfeest of bruiloft, er is bijzonder veel mogelijk. Het is mogelijk om naar de vaste festival plek in uw regio te komen of om het festival te houden op uw eigen locatie. Vraag snel meer informatie aan en kijk uit naar het leukste feest van dit jaar!

Silent Disco Foodtruck Party Flevoland
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing Flevoland: Silent Disco Foodtruck Party

Met diverse Foodtrucks, Silent Disco en/of DJ (of ander entertainment)

Kijk je ook zo uit naar het moment dat je je vrienden en familie weer kan zien en samen leuke dingen kan organiseren om het leven te vieren? Wij bieden een sprookjesachtige setting, waar gedanst kan worden. En als je even wilt bijkomen of trek hebt, ga dan langs bij de foodtruck voor een heerlijk hapje of drankje. De zonsondergang, het kampvuur en de fakkels zorgen voor de nodige sfeer en warmte als het wat kouder wordt. En dit alles is aangepast aan de geldende regels waarbij iedereen 1,5m afstand kan houden. De grote vraag is natuurlijk, hoe zorg je ervoor dat je onder deze omstandigheden toch iedereen aan het dansen krijgt? De drempel wordt wellicht wat hoger. Geen nood! De silent disco biedt uitkomst. De koptelefoon zorgt ervoor dat je je veel minder geremd voelt, zodat het toch nog een swingend dansfeest kan worden in de buitenlucht. Deze Foodtruck Party kan ingezet worden bijvoorbeeld als invulling van je verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, bedrijfsborrel of bedrijfsuitje in de regio. Reserveer snel of vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Feestlocaties in en rondom het centrum van Almere of Lelystad
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Almere of Lelystad

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van de stad (Almere of Lelystad) of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie in de steden Almere of Lelystad buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie in de steden Almere of Lelystad buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek jij een passende locatie voor je evenement? Je hebt de voorkeur voor een locatie in één van de steden Almere of Lelystad maar wel buiten het (te) drukke stadscentrum. Sfeervol en passend bij het type evenement wat je gaat organiseren? Laat ons je inspireren met de mogelijkheden van onze huislocaties. Elk evenement vraagt om een eigen aanpak. Onze huislocaties hebben door de jarenlange ervaring vaak een oplossing voor de meest uiteenlopende wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie vragen je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Laat je inspireren en vraag direct aan via onderstaande mogelijkheid. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie buiten de steden Almere en Lelystad maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie buiten de steden Almere en Lelystad maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie in de omgeving van Lelystad of Almere? Hoeft het niet direct in de stad te zijn maar mag het ook in de regio? Onze diverse huislocaties in de regio zijn uitermate geschikt en hebben vaak goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Zo heb je een passende locatie die voldoet aan je wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Zo kun je de informatie tot je nemen en alle eisen en wensen direct bespreken met de zeer ervaren locaties . Vraag snel meer informatie aan via onderstaande mogelijkheid en laat je flink inspireren.

Je eigen Foodtruckfestival op je feest in Flevoland
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival op je feest in Flevoland

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Flevoland en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van 1 van de steden in Flevoland
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van 1 van de steden in Flevoland

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor een feestlocatie met ligging in Flevoland? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feesten buiten het centrum van een stad in Flevoland
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feesten buiten het centrum van een stad in Flevoland

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk in het stadscentrum van een stad in Flevoland, maar zoek je wel een feestlocatie in de stad zelf voor je personeelsfeest, bedrijfsborrel of andere zakelijk feest?  En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feestlocaties buiten een stad in Flevoland maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties buiten een stad in Flevoland maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten een stad in Flevoland, maar wel in de regio. En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke evenementenlocatie in een stad in Flevoland

Zakelijke evenementenlocatie in een stad in Flevoland

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in een stad in Flevoland te bevinden? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van een stad in Flevoland

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van een stad in Flevoland

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich niet in een stad in Flevoland zelf te bevinden maar ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Feestlocatie op het Ijsselmeer (stijlvolle zeilboot)

Van trouwerij tot bedrijfsfeest, van zakelijk evenement tot familiefeest, ben je op zoek naar een stijlvolle feestlocatie voor een bijzonder evenement, denk dan ook eens aan een zeilboot. Laat jezelf en je gasten meevaren langs ongekend mooie panorama´s. De wind, de zon, het geluid van opspattend water; geniet van alle elementen die samenkomen en jouw speciale dag tot een onvergetelijk evenement weten te kleuren. Wil je meer weten over deze stijlvolle feestlocatie op het water? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.  

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

Wist je dit over Flevoland?

Flevoland is ontstaan na het droogleggen van een flink aantal stukken gebied en het combineren met een stukje bestaand land. Inmiddels is de provincie nog open maar ook flink modern. Met een inwoners aantal van meer dan 400.000 mensen is het geen kleine provincie maar ook nog niet de omvang van diverse andere provincies in Nederland. Maar ondanks dat heeft de provincie diverse leuke steden waar goed gefeest kan worden voor zowel vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje als andere type evenementen. Bekijk ook eens ons bedrijfsuitje Flevoland aanbod. Almere, Lelystad, Dronten, Zeewolde en Biddinghuizen. Maar ook de andere leuke plaatsen die de provincie rijk is. Deze provincie heeft met hoofdstad Lelystad al voldoende mogelijkheden en Almere maakt dat alleen maar af. En net zo als in elke provincie zijn ze ook hier dol op feesten.

   

Varende feestlocatie Flevoland: Zeilschip Bounty

Een feest in Flevoland, daarbij is het verleidelijk het water op te gaan. Bij Zeilschip Bounty kun je hiervoor terecht. Op dit schip, dat in de Bataviahaven in Lelystad ligt, zijn de mogelijkheden tot feesten groot. Zo zijn er workshops en wijnproeverijen aan boord mogelijk, waarbij je ook nog mede kunt bepalen welke koers het zeilschip voert. Blijf je liever in de haven? Ook dat kan. Legio mogelijkheden bij Zeilschip Bounty in Flevoland!

- Tot 85 personen
- Feesten op het water

 • Bataviahaven 
  8242 KG Lelystad
 • www.zeilschipbounty.nl / 0320 820204
   
   

Feestlocatie omgeving Flevoland: Havenrijk Uitgeest

Wil je een feest dat absoluut niet in het water valt, het liefst in omgeving Flevoland? Bij Havenrijk Uitgeest weten ze hier alles van. Water is er overigens wel genoeg, de locatie liggen aan het Uitgeestermeer. De jachthaven biedt met haar schepen een prachtig uitzicht. Wanneer je buiten rondgekeken hebt kun je binnen plaatsnemen, waar het ultieme zeegevoel niet ver weg is. Loungeruimten met open haard bieden de ontspanning en warmte die de zee niet altijd kan bieden. Wordt je innerlijke zeeman onrustig van al dat water? Ga er dan gerust op af. Een mooie eerste stap is plaatsnemen op het terras, waar het prima toeven is. De kinderen vermaken zich ondertussen op de speeltuin. Het grootste vermaakt is natuurlijk op het water te doen, voor activiteiten als zeilen en kanovaren is het nu de uitgelezen kans. Wil je graag eens kijken bij Havenrijk Uitgeest, vlakbij Flevoland? Wij raden het van harte aan.

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de jachthaven

 • Lagendijk 41
  1911 MT Uitgeest
 • www.havenrijk.nl / 0251 313937
   
   

Feestlocatie op het water: Feestboot Kapitein Anna

Een feest op het water, dat is natuurlijk een voor de hand liggend idee in Flevoland, de provincie aan het IJsselmeer. Feestboot Kapitein Anna verzorgt dit feest met alle plezier. Het gevoel dat je ervaart als je op het water bent is er een om niet snel te vergeten. Je kijkt uit op de prachtige natuur die Nederland rijk is en raakt nooit uitgekeken, omdat de boot zich over het water verplaatst. Ook catering van hoge kwaliteit is mogelijk, zodat het je op het water aan niets ontbreekt. Dansen, zingen en varen allemaal verenigd op een schip. Op zoek naar een feestlocatie in Flevoland? Kapitein Anna staat tot uw dienst.

- Van 40 tot 250 personen
- Unieke ervaring

 • NDSM-Pier 6
  1033 RE Amsterdam
 • www.kapiteinanna.nl / 06 55345911
   

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE FLEVOLAND

Ondanks dat deze jonge provincie nog niet super lang bestaat zijn er al diverse bijzondere steden te vinden. En bij bijzondere steden horen bijzondere plaatsen en kenmerken. En uiteraard ook goede feestlocaties in Flevoland. Zijn jullie op zoek naar bijvoorbeeld een feestlocatie Lelystad. De hoofdstad van de provincie Flevoland heeft een aantal opties voor een onvergetelijk evenement. Liever een feestlocatie Almere of 1 van de overige steden? We helpen je graag met een portie inspiratie. Feesten is iets wat je eigenlijk al van vroeg af aan mee krijgt. Je bent jarig, iemand in de familie is jarig of welke reden dan ook. Je kleed je netjes aan, koopt een presentje en gaat op bezoek om lekker mee te kunnen feesten. Er zijn allerlei soorten feesten. Kleine bescheiden feestjes met de muziek op een laag volume zodat de gesprekken de boventoon voeren. Maar ook zijn er gigantische feesten waar je enorm los kan gaan. Zoveel plaatsen zoveel verschillende opties. En waar je keuze ook naar uitgaat en wat de reden ook is van je eigen feest, we helpen je graag op weg. We willen je bij voorbaat al enorm veel succes wensen met de organisatie en uiteraard het allerbeste feest wat er ooit gegeven is.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact