Trouwlocaties Den Bosch

ook voor de regio Uden, Oss, Boxtel, Veghel, Heusden en omgeving

Met leuke trouwfeest Den Bosch oplossingen

Jij en je partner bezoeken nu deze pagina, wat betekend dat ook jullie op zoek zijn naar trouwlocaties in Den Bosch en omgeving. Mooi, want dan zijn jullie bij wateenlocatie.nl aan het juiste adres. We hebben voor jullie een divers en leuk aanbod aan  trouwlocaties Den Bosch voor jullie op een rijtje gezet. Maar ook feestlocatie Den Bosch en zaalverhuur Den Bosch mogelijkheden. Gemakkelijk en snel, zodat jij en je partner overzicht krijgen van het aanbod trouwlocaties in deze omgeving en meer tijd over hebben voor andere zaken. Er komt namelijk zoveel meer kijken bij het regelen van jullie perfecte trouwdag! Het vinden van de perfecte trouwjurk en eventueel een pak, de bruidstaart uitzoeken,een gastenlijst maken... Wij van wateenlocatie.nl hopen dan ook dat wij jullie de inspiratie kunnen bieden waar jullie naar op zoek zijn, of dat we jullie meteen hebben geholpen bij het vinden van jullie droom trouwlocatie Den Bosch! Wij wensen jullie veel plezier op de mooiste dag van jullie leven. Bekijk ook eens ons vergaderlocatie Den Bosch aanbod.

Trouwlocaties in het centrum van Den Bosch
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwlocaties in het centrum van Den Bosch

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in het centrum van Den Bosch, Vught, Uden etc. Ook dan helpen we je graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest buiten centrum van Den Bosch
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwfeest buiten centrum van Den Bosch

Ben je op zoek naar een trouwlocatie buiten het centrum van Den Bosch? Maar dient de locatie zich nog wel binnen de stad te bevinden (of niet te ver verwijderd)? Dan is deze categorie voor jullie bedoeld. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank en/of catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest op een buitenlocatie Den Bosch
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Trouwfeest op een buitenlocatie in de omgeving van Den Bosch

Ben je op zoek naar een romantische buitenlocatie in de omgeving van Den Bosch voor jullie trouwerij? Gaat je voorkeur daarbij uit naar een charmante hoeve met een mooie tuin, een sfeervolle boerderij of een authentieke molen? Zijn jullie op zoek naar een onvergetelijk plekje in de natuur? Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden Den Bosch
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden in de omgeving van Den Bosch

Willen jullie graag jullie huwelijksnacht door brengen op de locatie van jullie trouwfeest in Den Bosch, Vught, Uden of omgeving? Of krijgen jullie gasten die van heel ver komen om jullie trouwfeest te bezoeken en wil je er voor zorgen dat ze na afloop van het feest niet hoeven te gaan zoeken naar een overnachtingsmogelijkheid? Dan is het aan te raden om een trouwlocatie uit te zoeken met overnachtingsmogelijkheden. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Sprookjesachtige trouwlocaties Den Bosch
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Van kasteel tot fort: sprookjesachtige trouwlocaties in de omgeving van Den Bosch

Droom je er van om te trouwen op klassieke wijze in een sprookjesachtig kasteel of een eeuwenoud fort? Wil je op deze unieke wijze deel uit maken van de geschiedenis van een van de oudere monumenten van de omgeving van Den Bosch, Vught, Uden etc.? Ook bij een bruiloft in adellijke stijl helpen we jullie graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek voor op je trouwfeest (tot €500)

Je gaat binnenkort trouwen! Gefeliciteerd met dit prachtige moment in je leven. Het is nu tijd om de verdere invulling te regelen waaronder de muziek. Wat voor muzikale voorkeur heb je? En je partner? Je bent er in ieder geval aan uit dat het budget maximaal €500 euro is. Voor dit geld zijn er verschillende leuke oplossingen. Van een leuk trio artiesten tot de meest bijzondere muzikale acts en/of achtergrond muziek. Wanneer je een aanvraag doet gaan we binnen ons netwerk vragen of de beschikbare opties je vrijblijvend van meer informatie willen voorzien. Dit kost niet extra en tevens is het niet duurder. Een tijdsbesparing! We hopen dat we je kunnen inspireren met diverse opties en je zo een stukje dichterbij de muzikale invulling van je bruiloft kunnen brengen. We wensen je bij voorbaat enorm veel geluk toe en natuurlijk een onvergetelijk feest.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare trouwlocatie live muziek (€500 tot €1200)

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Ga je dat vieren met een spetterend feest op een trouwlocatie bij jou in de buurt? Naast de inspiratie voor de verschillende locaties kunnen we je ook helpen bij de muzikale invulling. Is je budget vanaf €500 en tot maximaal €1200 en weet je nog niet wat je zoekt? Laat je inspireren door deze gratis dienst. Je betaald niets meer voor de band en ook voor de dienst betaal je niks. Na je verzoek voor meer informatie vragen wij ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Geheel vrijblijvend uiteraard. Laat je dus inspireren met deze betaalbare live muziek optie met een budget tot €1200. We hopen je te inspireren. Benieuwd naar de verschillende opties? Vraag meer informatie aan via onderstaande knop.

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek voor je trouwfeest (tussen €1200 tot €2400)

Mag het tijdens je bruiloftsfeest aan niets ontbreken? Heb je een feestlocatie in de omgeving gevonden maar is de muzikale invulling nog een puntje op je to do lijstje? We inspireren je graag met deze luxe live muziek optie. Ligt je budget tussen de €1200 en €2400 euro? Laat ons je helpen met deze gratis dienst. Na je aanvraag verzoeken we de beschikbare opties binnen ons netwerk je namelijk van meer informatie te voorzien. Van 90,s bands, coverbands of Caribische invulling. Ons landelijke netwerk is divers en hiervoor betaal je ook niet meer dan wanneer je direct contact zou zoeken. Zo besparen we je tijd en moeite, vooral als net die ene gewenste partij er tussen zit. Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button en laat je verrassen. Een enorm mooie bruiloft toegewenst.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek op je trouwfeest (€2400 en meer)

Ga je binnenkort trouwen in je favoriete stad? Is je feestlocatie al gevonden en ben je nu op zoek naar de muzikale invulling? We helpen je graag op weg met deze gratis dienst. Met het budget van boven de €2400 euro vragen wij de beschikbare opties binnen ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Dit alles gratis en vrijblijvend. Ook betaal je niet meer dan wanneer je de optie direct zult vinden. En mocht de informatie die je ontvangt een voltreffer zijn besparen we je nog kostbare tijd ook. We hopen dat de coverband, die ene gouden keel of juist de speciale wens die je hebt in vervulling zal gaan. Op naar een onvergetelijke avond! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag informatie aan via onderstaande button.

Trouwen in historisch Den Bosch

Den Bosch, de hoofstad van het gezellige Brabant is de ideale plek voor een trouwlocatie waar een gezellige en gastvrije sfeer hangt. Wie Den Bosch al eens heeft bezocht, weet wat hem of haar te wachten staan: een mooie binnenstad, gezellige winkels en leuke mensen! Je zult dan ook niet verbaasd zijn dat echtparen vaak uitwijken naar Den Bosch en zijn omgeving om hun ideale trouwlocatie Den Bosch te vinden. Bekijk ook eens het vrijgezellenfeest Den Bosch aanbod voor een flinke dosis vrijgezellen inspiratie.

   

Varende trouwzaal: Feestje op de Maas

Je gaat trouwen met de liefde van je leven, en dat mag gevierd worden! Een groot trouwfeest met alles erop en eraan. Maar waar vind je de trouwlocatie van je dromen? Trouwen op het water geeft je feest een uniek ervaring. De partyboten van ‘’Feestje op de Maas’’ staan garant voor een spetterend feest al varende langs de mooiste plekjes op de grens van Brabant en Gelderland. Ook kan je tijdens je trouwfeest genieten van een heerlijke barbecue, driegangendiner, tapas, sushi, satébuffet enzovoorts. In de trouwzaal van ‘’Feestje op de Maas’’ is werkelijk alles mogelijk! Zien wij jou en je partner binnenkort de eerste dans maken in de partyboot van ‘’Feestje op de Maas’’?

- Van 30 tot 140 personen
- Diverse boten beschikbaar

 • Grotestraat 217
  5151 BL Drunen
 • www.feestjeopdemaas.nl / 0416 380278
   
   

Trouwen tussen de kersen in Loosbroek: De Heische Hoeve

Trouwen als in een sprookje, dat is wat de Heische Hoeve in Loosbroek voor ogen heeft voor jullie huwelijk. Het huwelijk is een besloten feest, bij de Heische Hoeve zal er nooit een andere feest plaatsvinden op jullie datum. Alle plekjes zijn volledig voor jullie perfecte dag afgehuurd. Willen jullie trouwen tussen de kersen? Dat is mogelijk! Het is jullie feest dus alles is bespreekbaar. Willen jullie zelf voor de catering en drank zorgen, geef het dan aan. Liever alles uit handen geven? Ook dat is mogelijk.

- Tot maximaal 200 personen
- Landelijk en knus

 • Heideweg 1a
  5472 LC Loosbroek
 • www.heischehoeve.com / 0413 229153
   
   

Trouwen in een kasteel in Thorn: Kasteelhoeve de grote Hegge

Hebben jullie al een idee hoe de bruiloft eruit gaat zien? Wij zien het in ieder geval wel al voor ons. Jullie komen aan bij de Grote Hegge in Thorn met een prachtige limousine. De omgeving is volledig naar jullie smaak aangekleed en de hapjes (ook naar jullie wens) staan klaar. De champagne bruist en alle vrienden en familie juicht jullie toe. Zij in een adembenemende jurk en hij is een keurig trouwpak. Witte ballonnen (of een ander kleurtje naar wens) worden opgelaten en het lijkt wel alsof jullie uit een sprookjesboek gewandeld komen. Met uitzicht op de prachtige tuinen geven jullie elkaar vervolgens het ja-woord, waarna het spetterende feest van start kan gaan. Een dag die niemand zomaar zal vergeten, wordt vastgelegd middels een fotoshoot voor het historische pand. Wij kijken ernaar uit, jullie ook?

- Diverse zalen beschikbaar
- Idyllisch en sfeervol

 • Waterstraat 9
  6017 AJ Thorn
 • www.degrotehegge.nl / 0475 563399
   
   

Trouwlocatie: Dorsvlegel (omgeving Den Bosch)

Een trouwzaal met een stijlvolle uitstraling, uitgebreide arrangementen en gastvrij personeel? Daarvoor moet je in Brabant zijn! En dan wel in Vinkel, net buiten Den Bosch. Trouwlocatie ‘’Dorsvlegel’’staat bekend om zijn gastvrijheid en gezellige sfeer, maar ook zeker om zijn multifunctionaliteit! Wat je wens ook is, het personeel van deze trouwzaal zal er alles aan doen om je wensen in vervulling te laten gaan; het personeel combineert graag hun creatieve ideeën met je eigen wensen om zo een feest te creëren wat bij u past en voldoet aan het te besteden budget. Er is zoveel mogelijk! Kom je binnenkort ook langs in de ‘’Dorsvlegel’’?

- Van 40 tot 400 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Brugstraat 43
  5382 JB Vinkel
 • www.dorsvlegel.nl / 073 5322159
   

Trouwlocatie arrangementen per stad

Trouwlocaties Noord-Holland  
Trouwlocatie Alkmaar: Trouwlocaties Alkmaar
Trouwlocatie Amsterdam: Trouwlocaties Amsterdam
Trouwlocatie Haarlem: Trouwlocaties Haarlem
   
Trouwlocaties Zuid-Holland  
Trouwlocatie Den Haag: Trouwlocaties Den Haag
Trouwlocatie Rotterdam: Trouwlocaties Rotterdam
Trouwlocatie Dordrecht: Trouwlocaties Dordrecht
Trouwlocatie Delft: Trouwlocaties Delft
Trouwlocatie Leiden: Trouwlocaties Leiden
Trouwlocatie Gouda: Trouwlocaties Gouda
Trouwlocatie Zoetermeer: Trouwlocaties Zoetermeer
Trouwlocatie Wassenaar Trouwlocaties Wassenaar
Trouwlocatie Scheveningen Trouwlocaties Scheveningen
   
Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Utrecht: Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Amersfoort: Trouwlocaties Amersfoort
   
Trouwlocaties Noord-Brabant  
Trouwlocatie Eindhoven: Trouwlocaties Eindhoven
Trouwlocatie Tilburg: Trouwlocaties Tilburg
Trouwlocatie Den Bosch: Trouwlocaties Den Bosch
Trouwlocatie Breda: Trouwlocaties Breda
Trouwlocatie Roosendaal: Trouwlocaties Roosendaal
   
Trouwlocaties Flevoland  
Trouwlocatie Almere: Trouwlocaties Almere
Trouwlocatie Lelystad: Trouwlocaties Lelystad
   
Trouwlocaties Limburg  
Trouwlocatie Maastricht: Trouwlocaties Maastricht
Trouwlocatie Venlo: Trouwlocaties Venlo
   
Trouwlocaties Groningen
Trouwlocatie Groningen: Trouwlocaties Groningen
   
Trouwlocaties Overijssel  
Trouwlocatie Zwolle: Trouwlocaties Zwolle
Trouwlocatie Enschede: Trouwlocaties Enschede
   
Trouwlocaties Gelderland  
Trouwlocatie Arnhem: Trouwlocaties Arnhem
Trouwlocatie Nijmegen: Trouwlocaties Nijmegen
Trouwlocatie Apeldoorn: Trouwlocaties Apeldoorn
   
Trouwlocaties Friesland  
   
Trouwlocaties Drenthe  
   
Trouwlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

TROUWLOCATIES IN DEN BOSCH

Het meest bekende bouwwerk van de stad is toch wel de Sint-Janskathedraal, gebouwd in de Brabantse gotiek en gezien als een van de mooiste gebouwen in deze stijl. Een trouwlocatie in Den Bosch leent zich ook voor de mogelijkheid om uw gasten een bekende Bossche lekkernij voor te schotelen: de Bossche Bol! De bol bestaat uit soezenbeslag gevuld met slagroom en geglazuurd met pure chocolade. Overheerlijk! Niet alleen Den Bosch zelf heeft zijn bezoeker veel te bieden. Hebben jij en je partner al eens een trouwlocatie in de omgeving van Den Bosch overwogen? Den Bosch is omringt door kleine plaatsen die ieder op zich ook erg de moeite waard zijn. De gezellige mentaliteit van de Bossche mensen, minus de drukte van de Brabantse hoofdstad. Er zijn bijvoorbeeld leuke trouwlocaties te vinden in Uden, Heusden, Oss, Zaltbommel en Boxtel. Maar vergeet niet te kijken naar plekjes zoals Vlijmen, Veghel, Drunen, Rosmalen en Vught, jij en je partner zullen aangenaam verrast zijn! Zoals bekend van de muziek, zijn Brabantse nachten lang. Ook wanneer je je gasten en familie vermaak wilt bieden, is er in Brabant, en dan met name Den Bosch ook genoeg te beleven. Wat jullie voorkeur ook is, je vind het in ons aanbod trouwlocaties Den Bosch!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact