Zaalverhuur Den Bosch

ook voor de regio Heusden, Uden, Oss, Veghel, Boxtel, Vught en omgeving

Zaalverhuur Den Bosch arrangementen

Ben je in deze Brabantse stad op zoek naar zaalverhuur Den Bosch opties? Woon je in de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant en ben je op zoek naar leuke feestzalen in Den Bosch? Op deze pagina helpen we je graag in de goede richting bij het vinden van een prachtige feestzaal in Den Bosch. Brabantse nachten zijn immers niet voor niets zo lang! Deze lange nacht zullen jullie waarschijnlijk ook wel verwachten bij jullie eigen feest in de zaal van zaalverhuur Den Bosch. Of misschien een perfecte vergaderlocatie Den Bosch, feestlocatie Den Bosch of trouwlocatie Den Bosch? Er zijn veel verschillende feestzalen Den Bosch te vinden die verschillende kenmerken heeft. Wil je een bepaald themafeest geven? Of juist gewoon een simpele vrijdagmiddag borrel? Een feestzaal huren Den Bosch begint bij onderstaand aanbod. We hopen dat ons zaalverhuur Den Bosch aanbod jullie zal inspireren en wensen jullie alvast veel plezier toe.

Maak nu eerst je keuze:


Zichtbaarheid in de regio

Zaalverhuur Den Bosch    

Zaalverhuur arrangementen Den Bosch (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Den Bosch? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg in de Noord-Brabantse hoofdstad. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Ten Noorden van Den Bosch 20 - 200 Ten Noorden meer info
Ten Noorden van Den Bosch 10 - 30 Ten Noorden meer info    
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info
Den Bosch Noord 30 - 300 Den Bosch Noord meer info    
Berlicum 50 - 1250 Berlicum meer info
Den Bosch Centrum 20 - 90 Centrum meer info    
Den Bosch Centrum 10 - 45 Centrum meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Den Bosch
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Den Bosch

Ben je op zoek naar een feestzaal met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Den Bosch of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Den Bosch buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Den Bosch buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de stad Den Bosch maar wel buiten het drukke stadscentrum en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Den Bosch maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Den Bosch maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Den Bosch maar wel buiten de stad zelf en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. Voorkom parkeerproblemen en organiseer je evenement gewoon buiten de stad. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 Restaurant als feestzaal arrangement in de stad Den Bosch
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Restaurant als feestzaal arrangement in de stad Den Bosch

met eten/zitfeest/dineren

Heb je binnenkort iets te vieren of zoek je een locatie voor een of ander type evenement in Den Bosch? Is het hierbij het beste wanneer het in een restaurant setting plaats zal vinden? Met een diner, andere eet opties of een (deels) zittend evenement? Laat je dan inspireren door de restaurant huislocatie opties in de regio. Na je meer informatie verzoek gaan we de nog beschikbare huislocaties verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Hierna schakel je direct met de uitvoerende locatie en kun je makkelijk je wensen en vragen bespreken. Vraag via onderstaande optie vrijblijvend en snel meer informatie aan. Veel inspiratie toegewenst!

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Den Bosch
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Den Bosch

Zoek je een mooie buitenlocatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Den Bosch? Een plek waarvan alle medewerkers of zakenrelaties nieuwe energie krijgen om zo met veel zin verder te bouwen aan het bedrijf? Dan is deze categorie speciaal voor jullie bedoeld. Geniet van de inspirerende setting (van bos tot heide, van strand tot authentiek gebouw etc.). We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Feestlocatie arrangement Den Bosch of omgeving met luxe tent
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Feestlocatie arrangement Den Bosch of omgeving met luxe tent

Ben jij op zoek naar een bijzondere oplossing bij je feestlocatie in Den Bosch of omgeving? Een oplossing waarbij je heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht? Of onder de tent in de warme zon juist wat verkoeling zoeken? Kies dan voor een luxe tent oplossing. Onze huislocatie opties hebben de beschikking over deze bijzondere oplossing waardoor ieder evenement een extra dimensie krijgt. De dansvloer, een ceremonie of de ontvangst op een unieke manier? Vraag onderstaand snel meer informatie aan en laat je inspireren door de mogelijkheden. Na je aanvraag gaan we de beschikbare locaties met deze oplossing verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Den Bosch (meer dan €100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Den Bosch (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Den Bosch benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Wist je dit over Den Bosch?

Deze stad heeft meer dan 140.000 inwoners en heeft dus voldoende vraag naar feestzalen. Maar misschien ben je wel woonachtig buiten Den Bosch en ben je verzot op deze stad. Den Bosch is een erg mooie stad die rond 1180 stadsrechten kreeg. Met een middeleeuws stadscentrum is Den Bosch een historisch hoogtepunt. Wist je dat Den Bosch 1 van de oudste en grootst omwalde gebieden van Nederland heeft? Voor een liefhebber een bezoekje waard. Combineer al deze bijzondere elementen aan bijvoorbeeld jullie feest, een vrijgezellenfeest Den Boschbedrijfsuitje Den Bosch of een andere type activiteit. De stad heeft naast deze middeleeuwse aspecten als trekpleister de Sint-Janskathedraal. Deze trekpleister is prachtig en ligt niet ver van de stad. De stad is erg populair en heeft veel leuke winkels en cafés. Maar ook feesten kunnen ze in Den Bosch wel. Met carnaval doopt de stad zich om in Oeteldonk en bezoeken mensen uit heel Nederland de Brabantse stad. Den Bosch zal lange nachten kennen.

   

Zaalverhuur op het water: Feestje op de Maas

Heb jij het voorrecht om de organisatie van jullie feestelijke gelegenheid op je te nemen en ben je op zoek naar een leuke locatie op het water? Al eens aan een varende locatie gedacht voor je feest? De boten van ‘’Feestje op de Maas’’ liggen klaar om van jouw gelegenheid een spetterend feest te maken! Relaxen op het dek, een lekker drankje drinken aan de bar of wellicht sta je liever met je gasten te dansen in de salon. Bij ‘’Feestje op de Maas’’ is alles mogelijk; Of je nu compleet je eigen feest wilt samenstellen, of kiest uit een van de spectaculaire themafeesten. Het personeel hoopt jou en je gasten binnenkort terug te zien op de partypoot van ‘’Feestje op de Maas’’.

- Van 30 tot 140 personen
- Diverse boten beschikbaar

 • Grotestraat 217
  5151 BL Drunen
 • www.feestjeopdemaas.nl / 0416 380278
   
   

Zaalverhuur: Dorsvlegel (omgeving)

Komen jij en je gasten binnenkort ook langs in het altijd gezellige Brabant? ‘’Dorsvlegel’’ is een multifunctionele zaal en geschikt voor het vieren van elke feestelijke gelegenheid; voor elke gelegenheid maken ze een passend feest dat tot in de puntjes verzorgt is. Deze locatie staat vooral bekend om zijn geweldige themafeesten en vele passende arrangementen. Allemaal vol humor, feest, lekker eten en drinken, muziek en vooral veel gezelligheid. De ‘’Dorsvlegel’’ heft vier verschillende zalen voor je beschikbaar, ieder met een eigen moderne geluids- en lichtinstallatie, inclusief discotheek en dansvloer. Gezelligheid ten top! Zou je graag van te voren een kijkje willen nemen of zou je graag de mogelijkheden bespreken? Het personeel heet je van harte welkom!

- Van 40 tot 400 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Brugstraat 43
  5382 JB Vinkel
 • www.dorsvlegel.nl / 073 5322159
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZAALVERHUUR OMGEVING DEN BOSCH

Ook de omgeving van Den Bosch heeft een mooi aanbod aan feestzalen voor het huren en het organiseren van een feestje, verjaardag of bruiloft. Met Heusden, Uden, Oss, Veghel, Boxtel en Vught heeft ook de omgeving van Den Bosch een leuke omgeving voor een feestje en zaalverhuur Den Bosch (en in de omgeving van Den Bosch). Bekijk ook eens onze speciale vergaderlocatie Den Bosch pagina. Kies voor de mooie winkelstad Oss, de parel van de Meierij Veghel, Kasteel Maurick in Vught of vestingstad Heusden. Ook Boxtel is een mooie uitvalsbasis voor het huren van een feestzaal. Bekijk ook eens Kasteel Stapelen wat stamt uit de middeleeuwen. We wensen je ook in de omgeving van Den Bosch enorm veel plezier toe en helpen je graag op weg bij het vinden van zaalverhuur Den Bosch of omgeving.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact