Zaalverhuur Arnhem arrangementen

Op zoek naar zaalverhuur Arnhem arrangementen? Zowel ten Noorden als ten Zuiden van de rivier de Rijn ligt het mooie Arnhem. Deze plaats ligt in de provincie Gelderland en heeft al meer dan 150.000 inwoners. De vraag naar feesten en bijeenkomsten en een aanbod zaalverhuur Arnhem zal hierdoor ruim aanwezig zijn. Maar ook het aanbod aan feestlocatie Arnhem en trouwlocaties Arnhem is zeer divers. We helpen je dan ook graag op weg bij het vinden van een geschikte feestzaal met ons zaalverhuur Arnhem aanbod. Arnhem is daarom alleen al een bijzondere plaats in de regio en ontvangt ook veel Duitse bezoekers. Ook voor het houden van een leuk klein en besloten feestje tot wat grotere feesten. Blader eens goed door het zaalverhuur Arnhem aanbod voor een feestzaal in Arnhem die bij jullie aansluit. Of het nu een bedrijfsborrel is (bekijk ook eens ons vergaderlocatie Arnhem aanbod), een klein besloten feestje of een verjaardag, Arnhem is de ideale plaats voor jullie activiteit. We wensen jullie dan ook een bijzondere dag toe en uiteraard een onvergetelijke feest.

Maak hieronder je keuze!

zaalverhuur Arnhem    
 

Zaalverhuur arrangementen Arnhem (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Arnhem? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

 Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Arnhem Centrum 20 - 400 Arnhem Centrum meer info
Arnhem Zuid 20 - 400 Arnhem Zuid meer info    
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info
Arnhem Centrum 10 - 230 Arnhem Centrum meer info    
Arnhem Noord 20 - 700 Noord meer info
Arnhem West 20 - 150 West meer info    
Arnhem Centrum 10 - 50 Arnhem Centrum meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

incl. BTW vanaf
€50 p.p.
Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Arnhem (€50-€75 p.p.)

Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Arnhem (€50-€75 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €50 en €75 p.p. Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Arnhem benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €50 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Arnhem (€75-€100 p.p.)

Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Arnhem (€75-€100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €75 en €100 p.p.? Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het luxere segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Arnhem benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€100 p.p.
Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Arnhem (meer dan €100 p.p.)

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Arnhem (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Arnhem benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €100 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Wist je dit over Arnhem?

Deze stad heeft een hele bijzondere en gunstige ligging en is daardoor een belangrijke handelsstad. Dit is natuurlijk niet raar gezien het feit dat dit een knooppunt is alle kanten op door de centrale ligging. Perfect voor een vrijgezellenfeest Arnhem of bedrijfsuitje Arnhem? Kort bij de grens van Duitsland waardoor ook onze Oosterburen makkelijk bezocht kunnen worden. Wist je dat Arnhem ook aan de rand van de Veluwe ligt en door veel parken ook gezien zal worden als een groene stad? Misschien kun je een activiteit en/of feestje organiseren in de prachtige natuur. Arnhem heeft ook op het gebied van feesten een regio functie. Veel mensen uit de regio bezoeken dan ook graag de stad om eens goed op stap te kunnen gaan. Maar naast deze kenmerken ken je Arnhem misschien ook door de GelreDome, BurgersZoo of misschien wel door de bijzondere winkelstraten. Combineer dan ook 1 van deze leuke en/of bijzondere eigenschappen met jullie activiteit in Arnhem.

   

Zaalverhuur omgeving Arnhem: De Blaauwe Kamer Wageningen

Op zoek naar een zaal in Arnhem en omgeving? Op steenworp afstand ligt Wageningen, de thuishaven van De Blaauwe Kamer; een locatie waar mening natuurliefhebber dol op zal zijn. Met zalen die uitzicht bieden op het prachtige gelijknamige natuurpark van Wageningen, maakt dit De Blaauwe Kamer een locatie die je zeker niet snel ergens anders tegen het lijf zult lopen. Tevens zijn er verschillende feest-en vergader arrangementen beschikbaar die ook naar eigen smaak aan te passen zijn. Zien wij jou en je gezelschap binnenkort ook aanschuiven in De Blaauwe Kamer? Het personeel hoopt je snel te mogen ontvangen, tot gauw!

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de natuur

 • Blaauwe Kamer 14
  6702 PA Wageningen
 • www.deblaauwekamer.nl / 0317 421410
   
   

Zaalverhuur omgeving Arnhem: Old Cave Nijmegen

Een overstap van Arnhem naar Nijmegen kan gevoelig liggen, hiervoor heb je dan ook een goede reden nodig. Wanneer je voor een zaalverhuur bij de Old Cave in Nijmegen uitkomt mag je dit wel een goede reden noemen. Ondergronds, in deze oude wijnkelder, kun je namelijk een prachtige zaal huren om ongestoord te feesten met je vrienden of familie. Ook vergaderingen en productpresentaties kunnen plaatsvinden bij de Old Cave. De grot biedt een unieke sfeer, gecombineerd met het comfort van deze tijd. Eten uit alle hoeken van de wereld is hierbij voorhanden. De Old Cave in Nijmegen kijkt uit naar je komst.

- Van 10 tot 450 personen
- Unieke ondergrondse locatie

 • Sint Anthoniusplaats 13
  6511 TR Nijmegen
 • www. oldcave.nl / 0481 465 898
   
   

Zaalverhuur omgeving Arnhem: Partycentrum de Deel Nieuwleusen

Op zoek naar een zaal in de buurt van Arnhem? Partycentrum de Deel in Nieuwleusen heeft verschillende zalen te huur! In deze zalen kan natuurlijk gefeest worden, maar ook vergaderingen en andere zakelijke evenementen vinden hier geregeld plaats. De sfeer van de jaren 60 is in een van de zalen terug te vinden, maar ook het gevoel van een bruin café kan worden opgeroepen. Hierin kan ook vergaderd worden: hier zijn speciale arrangementen voor beschikbaar. De Deel helpt je graag verder met je vergadering of je feest in de buurt van Arnhem.

- Tot 1000 personen
- Parkeren bij de deur

 • Den Hulst 180
  7711 GV Nieuwleusen
 • www.partycentrumdedeel.nl / 0529 483851
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland