Zaalverhuur Arnhem

ook voor de regio Tiel, Velp, Wageningen, Doetinchem en omgeving

Zaalverhuur Arnhem arrangementen

Op zoek naar zaalverhuur Arnhem arrangementen? Zowel ten Noorden als ten Zuiden van de rivier de Rijn ligt het mooie Arnhem. Deze plaats ligt in de provincie Gelderland en heeft al meer dan 150.000 inwoners. De vraag naar feesten en bijeenkomsten en een aanbod zaalverhuur Arnhem zal hierdoor ruim aanwezig zijn. Maar ook het aanbod aan feestlocatie Arnhem en trouwlocaties Arnhem is zeer divers. We helpen je dan ook graag op weg bij het vinden van een geschikte feestzaal met ons zaalverhuur Arnhem aanbod. Arnhem is daarom alleen al een bijzondere plaats in de regio en ontvangt ook veel Duitse bezoekers. Ook voor het houden van een leuk klein en besloten feestje tot wat grotere feesten. Blader eens goed door het zaalverhuur Arnhem aanbod voor een feestzaal in Arnhem die bij jullie aansluit. Of het nu een bedrijfsborrel is (bekijk ook eens ons vergaderlocatie Arnhem aanbod), een klein besloten feestje of een verjaardag, Arnhem is de ideale plaats voor jullie activiteit. We wensen jullie dan ook een bijzondere dag toe en uiteraard een onvergetelijke feest.

Maak nu eerst je keuze:


Zichtbaarheid in de regio

zaalverhuur Arnhem    
 

Zaalverhuur arrangementen Arnhem (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Arnhem? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

 Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Arnhem Centrum 20 - 400 Arnhem Centrum meer info
Arnhem Zuid 20 - 400 Arnhem Zuid meer info    
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info
Arnhem Centrum 10 - 230 Arnhem Centrum meer info    
Arnhem Noord 20 - 700 Noord meer info
Arnhem West 20 - 150 West meer info    
Arnhem Centrum 10 - 50 Arnhem Centrum meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Arnhem
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Arnhem

Ben je op zoek naar een feestzaal met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Arnhem of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Arnhem buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Arnhem buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de stad Arnhem maar wel buiten het drukke stadscentrum en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Arnhem maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Arnhem maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Arnhem maar wel buiten de stad zelf en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. Voorkom parkeerproblemen en organiseer je evenement gewoon buiten de stad. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Je eigen Foodtruckfestival bij je zaal in Arnhem
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival bij je zaal in Arnhem

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Arnhem en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

 Restaurant als feestzaal arrangement in de stad Arnhem
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Restaurant als feestzaal arrangement in de stad Arnhem

met eten/zitfeest/dineren

Heb je binnenkort iets te vieren of zoek je een locatie voor een of ander type evenement in Arnhem? Is het hierbij het beste wanneer het in een restaurant setting plaats zal vinden? Met een diner, andere eet opties of een (deels) zittend evenement? Laat je dan inspireren door de restaurant huislocatie opties in de regio. Na je meer informatie verzoek gaan we de nog beschikbare huislocaties verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Hierna schakel je direct met de uitvoerende locatie en kun je makkelijk je wensen en vragen bespreken. Vraag via onderstaande optie vrijblijvend en snel meer informatie aan. Veel inspiratie toegewenst!

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Arnhem
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Arnhem

Zoek je een mooie buitenlocatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Arnhem? Een plek waarvan alle medewerkers of zakenrelaties nieuwe energie krijgen om zo met veel zin verder te bouwen aan het bedrijf? Dan is deze categorie speciaal voor jullie bedoeld. Geniet van de inspirerende setting (van bos tot heide, van strand tot authentiek gebouw etc.). We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Feestlocatie arrangement Arnhem of omgeving met luxe tent
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Feestlocatie arrangement Arnhem of omgeving met luxe tent

Ben jij op zoek naar een bijzondere oplossing bij je feestlocatie in Arnhem of omgeving? Een oplossing waarbij je heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht? Of onder de tent in de warme zon juist wat verkoeling zoeken? Kies dan voor een luxe tent oplossing. Onze huislocatie opties hebben de beschikking over deze bijzondere oplossing waardoor ieder evenement een extra dimensie krijgt. De dansvloer, een ceremonie of de ontvangst op een unieke manier? Vraag onderstaand snel meer informatie aan en laat je inspireren door de mogelijkheden. Na je aanvraag gaan we de beschikbare locaties met deze oplossing verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Arnhem (meer dan €100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Arnhem (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Arnhem benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Wist je dit over Arnhem?

Deze stad heeft een hele bijzondere en gunstige ligging en is daardoor een belangrijke handelsstad. Dit is natuurlijk niet raar gezien het feit dat dit een knooppunt is alle kanten op door de centrale ligging. Perfect voor een vrijgezellenfeest Arnhem of bedrijfsuitje Arnhem? Kort bij de grens van Duitsland waardoor ook onze Oosterburen makkelijk bezocht kunnen worden. Wist je dat Arnhem ook aan de rand van de Veluwe ligt en door veel parken ook gezien zal worden als een groene stad? Misschien kun je een activiteit en/of feestje organiseren in de prachtige natuur. Arnhem heeft ook op het gebied van feesten een regio functie. Veel mensen uit de regio bezoeken dan ook graag de stad om eens goed op stap te kunnen gaan. Maar naast deze kenmerken ken je Arnhem misschien ook door de GelreDome, BurgersZoo of misschien wel door de bijzondere winkelstraten. Combineer dan ook 1 van deze leuke en/of bijzondere eigenschappen met jullie activiteit in Arnhem.

   

Zaalverhuur omgeving Arnhem: De Blaauwe Kamer Wageningen

Op zoek naar een zaal in Arnhem en omgeving? Op steenworp afstand ligt Wageningen, de thuishaven van De Blaauwe Kamer; een locatie waar mening natuurliefhebber dol op zal zijn. Met zalen die uitzicht bieden op het prachtige gelijknamige natuurpark van Wageningen, maakt dit De Blaauwe Kamer een locatie die je zeker niet snel ergens anders tegen het lijf zult lopen. Tevens zijn er verschillende feest-en vergader arrangementen beschikbaar die ook naar eigen smaak aan te passen zijn. Zien wij jou en je gezelschap binnenkort ook aanschuiven in De Blaauwe Kamer? Het personeel hoopt je snel te mogen ontvangen, tot gauw!

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de natuur

 • Blaauwe Kamer 14
  6702 PA Wageningen
 • www.deblaauwekamer.nl / 0317 421410
   
   

Zaalverhuur omgeving Arnhem: Old Cave Nijmegen

Een overstap van Arnhem naar Nijmegen kan gevoelig liggen, hiervoor heb je dan ook een goede reden nodig. Wanneer je voor een zaalverhuur bij de Old Cave in Nijmegen uitkomt mag je dit wel een goede reden noemen. Ondergronds, in deze oude wijnkelder, kun je namelijk een prachtige zaal huren om ongestoord te feesten met je vrienden of familie. Ook vergaderingen en productpresentaties kunnen plaatsvinden bij de Old Cave. De grot biedt een unieke sfeer, gecombineerd met het comfort van deze tijd. Eten uit alle hoeken van de wereld is hierbij voorhanden. De Old Cave in Nijmegen kijkt uit naar je komst.

- Van 10 tot 450 personen
- Unieke ondergrondse locatie

 • Sint Anthoniusplaats 13
  6511 TR Nijmegen
 • www. oldcave.nl / 0481 465 898
   
   

Zaalverhuur omgeving Arnhem: Partycentrum de Deel Nieuwleusen

Op zoek naar een zaal in de buurt van Arnhem? Partycentrum de Deel in Nieuwleusen heeft verschillende zalen te huur! In deze zalen kan natuurlijk gefeest worden, maar ook vergaderingen en andere zakelijke evenementen vinden hier geregeld plaats. De sfeer van de jaren 60 is in een van de zalen terug te vinden, maar ook het gevoel van een bruin café kan worden opgeroepen. Hierin kan ook vergaderd worden: hier zijn speciale arrangementen voor beschikbaar. De Deel helpt je graag verder met je vergadering of je feest in de buurt van Arnhem.

- Tot 1000 personen
- Parkeren bij de deur

 • Den Hulst 180
  7711 GV Nieuwleusen
 • www.partycentrumdedeel.nl / 0529 483851
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZAALVERHUUR OMGEVING ARNHEM

Ben je op zoek naar feestzaal huren aanbod omgeving Arnhem? We helpen je graag op weg met ons aanbod in de omgeving van Arnhem. Met Tiel, Velp, Wageningen en Doetinchem zijn er voldoende leuke plaatsen voor een bijzonder feestje. Tiel ken je misschien wel door Flipje. Dit is de mascotte van de lokale jamfabriek. Je zult weleens jam hebben gegeten van De Betuwe. Liever een feestzaal huren in Velp? Wist je dat er rond 1850 een schat werd opgegraven in Velp? Afstudeerfeestje? Kies voor studentenstad Wageningen. Met zijn Universiteit een prominente plaats in Nederland en onderwijsland. In de Achterhoek ligt ook de plaats Doetinchem wat ook wel liefkozend Deutekom genoemd kan worden. Een prima uitvalsbasis voor een feestje in Arnhem of omgeving. Hoe dan ook wensen we je enorm veel plezier met jullie activiteit in de feestzaal Arnhem of omgeving.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact