Feestlocaties Arnhem

ook voor particuliere, zakelijke en trouwlocaties in Tiel, Velp, Wageningen, Doetinchem en omgeving

Met leuke feestlocatie Arnhem arrangementen

Wakker worden en blij terugdenken aan dat bijzondere feest of die bijzondere bruiloft. Het is zomaar een mogelijkheid na een heftig avondje op een feestlocatie Arnhem. Of het nu gaat om een bruiloft of een bedrijfsfeest. Kijk ook op Foodtrucks in Arnhem voor losse Foodtrucks voor je evenement.De feestlocaties Arnhem zijn er op gericht een evenement neer te zetten die nog lang zal heugen. Ondanks dat het voor de organisatie achter de feestlocatie Arnhem een routine kan zijn is het voor jullie de avond van jullie leven. Het is dan ook niet gek dat de feestlocatie Arnhem en/of zaalverhuur Arnhem organisatie dit ook zo ziet en daar alles voor uit de kast zal trekken. Zo vaak zal dat personeelfeest of die bruiloft niet meer plaatsvinden! Met grote zorg zal er dan ook gekeken worden naar de wensen en eisen voor een feestlocatie Arnhem. Stap voor stap een draaiboek doorlopen en zo samen zorgen voor een onvergetelijke avond. Je kunt ook kiezen voor een themafeest Arnhem of omgeving voor een volledig verzorgde avond. We hopen dat we jullie op weg kunnen helpen met een divers feestlocatie Arnhem aanbod en wensen jullie alvast een onvergetelijk feest toe! Bekijk ook eens ons vergaderlocatie Arnhem aanbod. Veel plezier toegewenst.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Arnhem
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Arnhem

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Arnhem of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie in de stad Arnhem buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie in de stad Arnhem buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek jij een passende locatie voor je evenement? Je hebt de voorkeur voor een locatie in de stad Arnhem maar wel buiten het (te) drukke stadscentrum. Sfeervol en passend bij het type evenement wat je gaat organiseren? Laat ons je inspireren met de mogelijkheden van onze huislocaties. Elk evenement vraagt om een eigen aanpak. Onze huislocaties hebben door de jarenlange ervaring vaak een oplossing voor de meest uiteenlopende wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie vragen je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Laat je inspireren en vraag direct aan via onderstaande mogelijkheid. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie buiten de stad Arnhem maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie buiten de stad Arnhem maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie in de omgeving van Arnhem? Hoeft het niet direct in de stad te zijn maar mag het ook in de regio? Onze diverse huislocaties in de regio zijn uitermate geschikt en hebben vaak goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Zo heb je een passende locatie die voldoet aan je wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Zo kun je de informatie tot je nemen en alle eisen en wensen direct bespreken met de zeer ervaren locaties . Vraag snel meer informatie aan via onderstaande mogelijkheid en laat je flink inspireren.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van Arnhem
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van Arnhem

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor een feestlocatie met ligging in het centrum van Arnhem? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feesten buiten het centrum van Arnhem
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feesten buiten het centrum van Arnhem

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk in het stadscentrum van Arnhem, maar zoek je wel een feestlocatie in de stad zelf voor je personeelsfeest, bedrijfsborrel of andere zakelijk feest?  En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feestlocaties buiten de Arnhem maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties buiten de Arnhem maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten Arnhem, maar wel in de regio. En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke evenementenlocatie in Arnhem

Zakelijke evenementenlocatie in Arnhem

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in Arnhem te bevinden? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Arnhem

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Arnhem

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich niet in Arnhem zelf te bevinden maar ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

feestlocatie Arnhem    
 

Low budget feestlocatie arrangementen Arnhem (€15-40 p.p.)

Het kan nog best een stevige klus zijn, het vinden van de best passende feestlocatie voor je feest. Veel locaties die online te vinden zijn, zijn enkel interessant voor de wat ruimere budgetten. Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Arnhem die ook geschikt zijn voor budgetten tussen de €15 en €40 p.p. (voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Bekijk hieronder het overzicht van onze huislocaties in de omgeving van Arnhem. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Arnhem Centrum 20 - 400 Arnhem Centrum meer info
Arnhem Zuid 20 - 400 Arnhem Zuid meer info    
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info
Arnhem Centrum 10 - 230 Arnhem Centrum meer info    
Arnhem Noord 20 - 700 Noord meer info
Arnhem West 20 - 150 West meer info    
Arnhem Centrum 10 - 50 Arnhem Centrum meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Wist je dit in Arnhem?

Arnhem ligt in de provincie Gelderland en heeft meer dan 150.000 inwoners. De centrale ligging trekt bezoekers uit de hele omgeving en zelfs ook Duitsland. Het is immers niet meer ver naar onze Oosterburen. Ook de vraag van een feestlocatie Arnhem door Duitse feestgangers behoort dan tot de mogelijkheden. Arnhem is een stad die gezien mag worden. Met een dierentuin, een evenementen en voetbalstadion en uiteraard de vele andere dingen in de stad is een bezoekje zo gemaakt. Ben je op zoek naar een vrijgezellenfeest Arnhem? Of zoek je een bedrijfsuitje Arnhem? Ook via het spoor is Arnhem een spoorwegknooppunt (uiteraard ook Duitsland in) en dus goed te bereiken. Koppel je feestlocatie Arnhem dan ook met de bereikbaarheid per trein en zorg dat mensen in ieder geval niet meer in de auto hoeven te stappen en geen muntje hoeven op te gooien wie er de BOB is.

   

Feestlocatie: De Blaauwe Kamer Wageningen

Ben je op zoek naar een originele feestlocatie in Arnhem en omgeving? Of ben je reeds nog op zoek naar een stad die je veel kan bieden qua feestzaal? De Blaauwe Kamer heeft een landelijke ligging, wat betekent dat jouw feest ongestoord tot in de late uurtjes kan doorgaan! Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, beschikt de feestlocatie over een heerlijke keuken en zijn er nog veel meer dingen naar wens toe te voegen, inclusief de aankleding van de kamer. Klinkt dit goed in de oren? Neem dan snel contact op met de Blaauwe Kamer om de mogelijkheden te bespreken.

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de natuur

 • Blaauwe Kamer 14
  6702 PA Wageningen
 • www.deblaauwekamer.nl / 0317 421410
   
   

Feestlocatie omgeving Arnhem: Old Cave Nijmegen

De beste feesten laten je even vergeten dat er een buitenwereld is, alles wat daar gebeurt doet er even niet toe. Wil je dit ook eens beleven? Dan is de Old Cave in Nijmegen, vlakbij Arnhem, de ideale locatie. Je viert je feest onder de grond in een grot die vroeger dienst deed als wijnkelder. Voor een lekker wijntje kun je hier nog steeds terecht, het personeel helpt je graag met de juiste keuze. De muziek die van de DJ-booth komt wordt kracht bijgezet met een licht- en lasershow, waardoor gevoel voor stijl en een modern feest verenigd worden. Een lekker hapje eten? Je kunt kiezen uit verschillende wereldkeukens, zodat het eten helemaal op je wensen is afgestemd. Benieuwd naar de Old Cave? Voel je dan vrij om meer informatie te vragen.

- Van 10 tot 450 personen
- Unieke ondergrondse locatie

 • Sint Anthoniusplaats 13
  6511 TR Nijmegen
 • www. oldcave.nl / 0481 465 898
   
   

Feestlocatie omgeving Arnhem: Partycentrum de Deel Nieuwleusen

Tijd voor een feestje in de buurt van Arnhem? Bij Partycentrum De Deel, de naam zegt het al, kun je altijd terecht voor een feestje. Waan je in de jaren 60, met muurschilderingen van iconen als Elvis Presley en Marilyn Monroe. Ook is er een zaal in de sfeer van een bruin café, of kun je lekker een hapje eten in het steengrill restaurant.  Geef je liever een themafeest? Bij Partycentrum De Deel zijn verschillende arrangementen mogelijk. Ben je klaar voor een feestje in de buurt van Arnhem? Partycentrum Nieuwleusen in ieder geval wel.

- Tot 1000 personen
- Parkeren bij de deur

 • Den Hulst 180
  7711 GV Nieuwleusen
 • www.partycentrumdedeel.nl / 0529 483 851
   

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE ARNHEM EN OMGEVING

Ben je op zoek naar een feestlocatie omgeving Arnhem? Met Wageningen, Doetinchem, Tiel en Velp zijn er diverse plaatsen waar het goed toeven is. Kies voor Tiel (jamfabriek De Betuwe) of voor de studentenstad Wageningen. Reis naar de Achterhoek en hou een feest op een feestlocatie Doetinchem. Of ga je voor Velp waar in de geschiedenis weleens een schat is opgegraven. Ook de omgeving van Arnhem is er 1 waar je prima mogelijkheden hebt voor een bijzonder feest. We helpen je ook in de omgeving van Arnhem graag op weg bij het vinden van een feestlocatie.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact