Feestlocatie Arnhem arrangementen

Wakker worden en blij terugdenken aan dat bijzondere feest of die bijzondere bruiloft. Het is zomaar een mogelijkheid na een heftig avondje op een feestlocatie Arnhem. Of het nu gaat om een bruiloft of een bedrijfsfeest. De feestlocaties Arnhem zijn er op gericht een evenement neer te zetten die nog lang zal heugen. Ondanks dat het voor de organisatie achter de feestlocatie Arnhem een routine kan zijn is het voor jullie de avond van jullie leven. Het is dan ook niet gek dat de feestlocatie Arnhem en/of zaalverhuur Arnhem organisatie dit ook zo ziet en daar alles voor uit de kast zal trekken. Zo vaak zal dat personeelfeest of die bruiloft (bekijk ook trouwlocatie Arnhem) niet meer plaatsvinden! Met grote zorg zal er dan ook gekeken worden naar de wensen en eisen voor een feestlocatie Arnhem. Stap voor stap een draaiboek doorlopen en zo samen zorgen voor een onvergetelijke avond. Je kunt ook kiezen voor een themafeest Arnhem of omgeving voor een volledig verzorgde avond. We hopen dat we jullie op weg kunnen helpen met een divers feestlocatie Arnhem aanbod en wensen jullie alvast een onvergetelijk feest toe! Bekijk ook eens ons vergaderlocatie Arnhem aanbod. Veel plezier toegewenst.

Maak hieronder je keuze!

incl. BTW vanaf
€15 p.p.
Feestlocatie arrangementen Arnhem (€15-35 p.p.)

Feestlocatie arrangementen Arnhem (€15-35 p.p.)

Het kan nog best een stevige klus zijn, het vinden van de best passende feestlocatie voor je feest. Veel locaties die online te vinden zijn, zijn enkel interessant voor de wat ruimere budgetten. Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Arnhem die ook geschikt zijn voor budgetten tussen de €15 en €35 p.p. (voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Bekijk hieronder het overzicht van onze huislocaties in de omgeving van Arnhem. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.                                                                                                                                                                                                                                            

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Zevenaar 20 - 200 Zevenaar meer info    
Arnhem Centrum 20 - 400 Arnhem Centrum meer info
Arnhem Zuid 20 - 400 Arnhem Zuid meer info    
Arnhem Centrum 20 - 150 Arnhem Centrum meer info
Arnhem Centrum 20 - 350 Arnhem Centrum meer info    
Arnhem Centrum 20 - 170 Arnhem Centrum meer info
Zevenaar 20 - 300 Zevenaar meer info    
Plaatsje vrij voor huislocatie      


Wil je dat we de beschikbaarheid gratis voor je checken en je in contact brengen met de nog beschikbare locaties? Vul dan het meer informatie formulier in en dan zullen we de 2 best passende en nog altijd beschikbare huislocaties vragen om je gratis en vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze locaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken

 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€35 p.p.
Budget feestlocatie arrangement Arnhem (€35-€50 p.p.)

Budget feestlocatie arrangement Arnhem (€35-€50 p.p.)

Ben je op zoek naar een zeer betaalbare feestlocatie in de omgeving van Arnhem? Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatie huur, drankjes, eten) ergens tussen de €35 en de €50 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Arnhem? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze feestlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €35 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€50 p.p.
Betaalbaar feestlocatie arrangement Arnhem (€50-€75 p.p.)

Betaalbaar feestlocatie arrangement Arnhem (€50-€75 p.p.)

Ben je op zoek naar een leuke maar vooral ook betaalbare feestlocatie in de regio Arnhem, Tiel, Velp, Wageningen, Doetinchem, etc.? Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) ergens tussen de €50 en de €75 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Arnhem? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze feestlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €50 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe feestlocatie arrangement Arnhem (€75-€100 p.p.)

Luxe feestlocatie arrangement Arnhem (€75-€100 p.p.)

Ben je op zoek naar een exclusievere feestlocatie in de regio Arnhem, Tiel, Velp, Wageningen, Doetinchem, etc.? Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) ergens tussen de €75 en de €100 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Arnhem? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze feestlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken. LET OP: Is het budget lager dan €75,- p.p. dan verwijzen we je graag door naar het betaalbare feestlocatie arrangement hierboven.

LET OP: Is het budget lager dan €75,- p.p. dan verwijzen we je graag door naar het betaalbare feestlocatie arrangement hierboven.

 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€100 p.p.
Zeer luxueuze feestlocatie arrangement Arnhem (meer dan €100 p.p.)

Zeer luxueuze feestlocatie arrangement Arnhem (meer dan €100 p.p.)

Ben je op zoek naar een zeer luxueze feestlocatie in de regio Arnhem, Tiel, Velp, Wageningen, Doetinchem, etc.? Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) meer dan €100 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Arnhem? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze feestlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

LET OP: Is het budget lager dan €100,- p.p. dan verwijzen we je graag door naar de andere feestlocatie arrangementen hierboven.

 

 • Vanaf €100 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

 • Vanaf €200 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

 • Vanaf €500 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

 • Vanaf €1200 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

 • Vanaf €2400 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€25 p.p.
Budget trouwlocatie arrangement Arnhem (€25-€40 p.p.)

Budget trouwlocatie arrangement Arnhem (€25-€40 p.p.)

Alles begint bij het kiezen van de optimale trouwlocatie in de regio Arnhem, Velp, Zevenaar of omgeving. Maar het vinden van die ene trouwlocatie blijkt nogal eens lastig te zijn. Want natuurlijk heb je een stevige wensenlijst waar rekening mee dient te worden gehouden. En als de optimale trouwlocatie eenmaal is gevonden, dan zul je moeten hopen dat er op de gewenste datum nog beschikbaarheid is. Maar gelukkig kunnen wij je nu verder op weg helpen. Is het budget voor locatie, drankjes en hapjes ergens tussen de €25 en €40 p.p.? Kies dan voor het Budget trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €25 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€40 p.p.
Betaalbaar trouwlocatie arrangement Arnhem (€40-€60 p.p.)

Betaalbaar trouwlocatie arrangement Arnhem (€40-€60 p.p.)

Op je trouwdag wil je natuurlijk dat alles perfect is. Van trouwkleding tot catering, van muziek tot ceremonie, je wilt natuurlijk geen concessies doen. En dat geldt zeker voor de feestlocatie in de omgeving van Arnhem. Laat je daarom door ons op weg helpen. Is het budget voor locatie, drankjes en eten ergens tussen de €40 en €60 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €40 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€60 p.p.
Luxe trouwlocatie arrangement Arnhem (meer dan €60 p.p.)

Luxe trouwlocatie arrangement Arnhem (meer dan €60 p.p.)

Wordt jullie trouwerij een wat luxere aangelegenheid? En zijn jullie hiervoor op zoek naar net wat exclusievere trouwlocaties in Arnhem of omgeving?  Laat je dan ook door ons adviseren. Is het budget voor locatie, drankjes en eten meer dan €60 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.
 • Vanaf €60 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Wist je dit in Arnhem?

Arnhem ligt in de provincie Gelderland en heeft meer dan 150.000 inwoners. De centrale ligging trekt bezoekers uit de hele omgeving en zelfs ook Duitsland. Het is immers niet meer ver naar onze Oosterburen. Ook de vraag van een feestlocatie Arnhem door Duitse feestgangers behoort dan tot de mogelijkheden. Arnhem is een stad die gezien mag worden. Met een dierentuin, een evenementen en voetbalstadion en uiteraard de vele andere dingen in de stad is een bezoekje zo gemaakt. Ben je op zoek naar een vrijgezellenfeest Arnhem? Of zoek je een bedrijfsuitje Arnhem? Ook via het spoor is Arnhem een spoorwegknooppunt (uiteraard ook Duitsland in) en dus goed te bereiken. Koppel je feestlocatie Arnhem dan ook met de bereikbaarheid per trein en zorg dat mensen in ieder geval niet meer in de auto hoeven te stappen en geen muntje hoeven op te gooien wie er de BOB is.

   

Feestlocatie: De Blaauwe Kamer Wageningen

Ben je op zoek naar een originele feestlocatie in Arnhem en omgeving? Of ben je reeds nog op zoek naar een stad die je veel kan bieden qua feestzaal? De Blaauwe Kamer heeft een landelijke ligging, wat betekent dat jouw feest ongestoord tot in de late uurtjes kan doorgaan! Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, beschikt de feestlocatie over een heerlijke keuken en zijn er nog veel meer dingen naar wens toe te voegen, inclusief de aankleding van de kamer. Klinkt dit goed in de oren? Neem dan snel contact op met de Blaauwe Kamer om de mogelijkheden te bespreken.

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de natuur

 • Blaauwe Kamer 14
  6702 PA Wageningen
 • www.deblaauwekamer.nl / 0317 421410
   
   

Feestlocatie omgeving Arnhem: Old Cave Nijmegen

De beste feesten laten je even vergeten dat er een buitenwereld is, alles wat daar gebeurt doet er even niet toe. Wil je dit ook eens beleven? Dan is de Old Cave in Nijmegen, vlakbij Arnhem, de ideale locatie. Je viert je feest onder de grond in een grot die vroeger dienst deed als wijnkelder. Voor een lekker wijntje kun je hier nog steeds terecht, het personeel helpt je graag met de juiste keuze. De muziek die van de DJ-booth komt wordt kracht bijgezet met een licht- en lasershow, waardoor gevoel voor stijl en een modern feest verenigd worden. Een lekker hapje eten? Je kunt kiezen uit verschillende wereldkeukens, zodat het eten helemaal op je wensen is afgestemd. Benieuwd naar de Old Cave? Voel je dan vrij om meer informatie te vragen.

- Van 10 tot 450 personen
- Unieke ondergrondse locatie

 • Sint Anthoniusplaats 13
  6511 TR Nijmegen
 • www. oldcave.nl / 0481 465 898
   
   

Feestlocatie omgeving Arnhem: Partycentrum de Deel Nieuwleusen

Tijd voor een feestje in de buurt van Arnhem? Bij Partycentrum De Deel, de naam zegt het al, kun je altijd terecht voor een feestje. Waan je in de jaren 60, met muurschilderingen van iconen als Elvis Presley en Marilyn Monroe. Ook is er een zaal in de sfeer van een bruin café, of kun je lekker een hapje eten in het steengrill restaurant.  Geef je liever een themafeest? Bij Partycentrum De Deel zijn verschillende arrangementen mogelijk. Ben je klaar voor een feestje in de buurt van Arnhem? Partycentrum Nieuwleusen in ieder geval wel.

- Tot 1000 personen
- Parkeren bij de deur

 • Den Hulst 180
  7711 GV Nieuwleusen
 • www.partycentrumdedeel.nl / 0529 483 851
   

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  
;