Zaalverhuur Almere

ook voor de omgeving van Almere

Zaalverhuur Almere arrangementen

Ben je op zoek naar zaalverhuur Almere? We weten zeker dat Almere je zal inspireren. Heb je binnenkort een feestje op het programma staan in Almere en wil je graag een feestzaal huren Almere of misschien een feestlocatie Almere? Een klein en/of gezellig knus zaaltje zodat je met een besloten gezelschap je verjaardag kan vieren? Of misschien ga je trouwen en ben je op zoek naar een trouwlocatie Almere. Of misschien neem je afscheid van je bedrijf en wil je graag daar met een groep collega’s stilstaan. Ook een kleine vergadering op een vergaderlocatie Almere kan ideaal bij zaalverhuur Almere. Je ziet dat er enorm veel mogelijkheden zijn. We wensen je alvast veel plezier met jullie zaalverhuur Almere.

Maak hieronder je keuze!

zaalverhuur Almere    
 

Zaalverhuur arrangementen Almere (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Almere? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg in het gezellige Almere. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

 Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Almere Zuid 20 - 300 Zuid meer info
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Almere Zuid 20 - 100 Zuid meer info
Almere Noord 20 - 100 Noord meer info    
Almere West 20 - 200 West meer info
Almere Zuid 10 - 100 Zuid meer info    
Almere West 20 - 300 West meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Almere (€50-€75 p.p.)
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Almere (€50-€75 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €50 en €75 p.p. Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Almere benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Almere (€75-€100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Almere (€75-€100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je  feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €75 en €100 p.p.? Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het luxere segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Almere benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Almere (meer dan €100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Almere (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Alkmaar benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Wist je dit over Almere?

In het midden van Nederland is de prachtige provincie Flevoland te vinden. Dit is de jongste provincie van de twaalf provincies die Nederland heeft. In deze provincie kun je ook de stad en gemeente Almere vinden. Deze flinke gemeente met meer dan 190.000 inwoners is door zijn enorme inwoners groei Lelystad (de hoofdstad van de provincie Flevoland) voorbij gegaan en mede daardoor 1 van de 10 grootste gemeenten van Nederland op dit moment (wat de vraag naar zaalverhuur Almere ook enorm heeft laten toenemen). Niet vreemd dat ook een bedrijfsuitje Almere of vrijgezellenfeest Almere enorm populair is. Je mag dan ook wel benoemen dat Almere nog steeds een van de snelst groeiende steden van Nederland is. Niet gek dat de vraag naar zaalverhuur Almere mogelijkheden ruim aanwezig is. Wanneer we inzoomen op deze inwoners is 30 procent onder de 20 jaar en is rond de 20 procent van de inwoners ook echt in Almere geboren. Een mooi toekomst perspectief. 

   

Zaalverhuur op het water: Feestboot Kapitein Anna

Wie zegt dat je feestelijke- of zakelijke gelegenheid heel de avond op één plek moet zijn? Kies voor de partyboot van ‘’Feestboot Kapitein Anna’’ als de zaal van jouw keuze en geniet van een rondvaart langs de mooiste plekjes op de Waddenzee, IJsselmeer of wellicht een andere grote rivier in Nederland… De keuze is aan jou! Met deze varende locatie zal je zeker de show stelen bij je gasten; een prachtig ingerichte zaal met dansvloer, een luxe diner dansant of gewoon een informele barbecue, het gehele team zal ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgt is. Je hebt met je hele groep het schip voor jullie alleen, dus kom snel eens langs bij ‘’Feestboot Kapitein Anna’’!

- Van 40 tot 250 personen
- Unieke ervaring

 • NDSM-Pier 6
  1033 RE Amsterdam
 • www.kapiteinanna.nl / 06 55345911
   
   

Zaalverhuur op een boot: Zeilschip Bounty

Een zaal huren in Almere? Hiervoor is Zeilschip Bounty beschikbaar! Een zeilschip met een zaal waar je gezellig kunt feesten, kunt vergaderen en zelfs kunt trouwen. De mogelijkheden zijn dus eindeloos in deze zaal. Ook het buitendek is uiteraard geopend, waar je plaats kunt nemen op een van de comfortabele kussens. Geïnteresseerd? Kijk dan eens wat de mogelijkheden zijn op Zeilschip Bounty!

- Tot 85 personen
- Zaalverhuur op het water

 • Bataviahaven
  8242 KG Lelystad
 • www.zeilschipbounty.nl / 0320 820204
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

IMPRESSIE

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

Zaalverhuur

ZAALVERHUUR OMGEVING ALMERE

De stad is een mooie wirwar van veel verschillende bouwstijlen en ook als je liefde hebt voor de watersport kun je in Almere perfect terecht. Maar ook het winkelende publiek hebben in Almere alles om het tot een perfecte winkeldag te maken. Misschien kun je een leuke vrouwendag combineren met zaalverhuur Almere waarbij je afsluit met een leuke workshop op locatie nadat je de winkelstraat figuurlijk hebt leeggekocht. Almere staat niet voor niks in de top van ons land met betrekking tot winkelen. Maar misschien werk je wel in 1 van deze winkels en wil je op vrijdag een heerlijke bedrijfsborrel houden of een leuke workshop om de sfeer nog beter te krijgen. Kies dan voor een zaalverhuur Almere om het gezellig en knus te houden met een kleine groep mensen. De stad Almere bestaat uit diverse stadsdelen. Je kunt in Almere kiezen voor Almere Stad, Almere Buiten, Almere Hout, Almere Buiten, Almere Poort of de nieuwere wijken Almere Pampus of Almere Oosterwold. De enorme groei van de stad zal wellicht ook iets te maken met het feit dat Almere van oorsprong gebouwd is als overloopstad voor het Gooi en onze Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Hierdoor blijft de relatie met vrienden, oude bekenden, werk en recreatie enorm. Het is dan ook geen verassing dat er dagelijks de nodige kilometers worden gemaakt tussen deze 2 steden. Met het aantal inwoners wat Almere heeft is het vrij logisch dat er veel te vieren valt. Gelukkig zijn er voldoende zalenverhuur mogelijkheden in Almere. Heb je een vrijgezellenfeest, een bruiloft, een verjaardag of een van de andere mogelijkheden die we aanbieden? We helpen je graag op weg. Ontmoet & inspireer! Dat is het doel van Onemotion. En daarom mogen leuke zalen in Almere arrangementen niet ontbreken. In het onderstaande overzicht vind je tips over leuke zaaltjes in Almere. Naast feestlocaties Almere arrangementen en zalenverhuur in Almere hebben we een ruim aanbod aan feestthema's in Almere, Feest op maat aanbod in Almere of diverse dinerspellen in Almere. We wensen je alvast een bijzondere dag toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen
 • Boek direct bij de locatie zelf
 • Gevarieerd aanbod uit de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact