Zaalverhuur Almere

ook voor de omgeving van Almere

Zaalverhuur Almere arrangementen

Ben je op zoek naar zaalverhuur Almere? We weten zeker dat Almere je zal inspireren. Heb je binnenkort een feestje op het programma staan in Almere en wil je graag een feestzaal huren Almere of misschien een feestlocatie Almere? Een klein en/of gezellig knus zaaltje zodat je met een besloten gezelschap je verjaardag kan vieren? Of misschien ga je trouwen en ben je op zoek naar een trouwlocatie Almere. Of misschien neem je afscheid van je bedrijf en wil je graag daar met een groep collega’s stilstaan. Ook een kleine vergadering op een vergaderlocatie Almere kan ideaal bij zaalverhuur Almere. Je ziet dat er enorm veel mogelijkheden zijn. We wensen je alvast veel plezier met jullie zaalverhuur Almere.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Almere
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Almere

Ben je op zoek naar een feestzaal met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Almere of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Almere buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Almere buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de stad Almere maar wel buiten het drukke stadscentrum en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Almere maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Almere maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Almere maar wel buiten de stad zelf en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. Voorkom parkeerproblemen en organiseer je evenement gewoon buiten de stad. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Almere
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Almere

Zoek je een mooie buitenlocatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Almere? Een plek waarvan alle medewerkers of zakenrelaties nieuwe energie krijgen om zo met veel zin verder te bouwen aan het bedrijf? Dan is deze categorie speciaal voor jullie bedoeld. Geniet van de inspirerende setting (van bos tot heide, van strand tot authentiek gebouw etc.). We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van Almere
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van Almere

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor zaalverhuur bij voorkeur in het centrum in Almere? Hebben jullie zelf een dag in gedachten wanneer het voor jullie het beste uitkomt en dient deze perfecte locatie dan ook beschikbaar te zijn? Dan kan het een behoorlijke uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Wij kunnen je in dit geval helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare zalen. Deze locaties zullen je vervolgens van meer informatie voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijk zaalverhuur buiten Almere maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur buiten Almere maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten de stad Almere zelf, maar wel in de regio? En dient de perfecte locatie die je gevonden hebt ook nog eens beschikbaar te zijn op de dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het weleens een stevige uitdaging worden om een passende oplossing voor je feest te vinden. Maar waarom zou je alles zelf doen? Laat ons je helpen bij de organisatie van de perfecte dag met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent om jouw feest tot een succes te maken. Als we deze informatie ontvangen hebben gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare locaties. We verzoeken deze locaties om contact met je op te nemen om je zo van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Maar mocht er iets geschikts bij zitten kun je meteen een reservering maken. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Almere

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Almere

Organiseer je een bijzondere klantendag, een groter of exclusiever bedrijfsfeest of een ander zakelijk evenement? En dient de evenementenlocatie zich niet in Almere zelf te bevinden maar wel bij voorkeur ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. We nemen de organisatie van jullie event tijdelijk over zodat jij je bezig kan houden met het regelen van andere dingen. Laat ons je daarom ook helpen met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan al jouw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om jou van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Zakelijke evenementenlocatie in Almere

Zakelijke evenementenlocatie in Almere

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in Almere te bevinden? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijk zaalverhuur buiten het centrum van Almere
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur buiten het centrum van Almere

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk of wellicht niet geheel praktisch om in hartje centrum van Almere je feest te organiseren, maar zoek je wel een locatie in de stad zelf voor je zakelijk feest, personeelsfeest of bedrijfsborrel? Dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een behoorlijk stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden! Laat ons je dan helpen te inspireren en wat werk uit handen nemen met deze gratis service. Als je via onderstaand informatieformulier zo duidelijk mogelijk aangeeft waarnaar je op zoek bent, dan gaan wij voor je zoeken. Binnen ons netwerk zoeken we 2 passende en beschikbare locaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien zodat jij kunt beoordelen of het past bij de wensen! Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

zaalverhuur Almere    
 

Goedkope zaalverhuur arrangementen Almere (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Almere? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg in het gezellige Almere. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

 Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Almere Zuid 20 - 300 Zuid meer info
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Almere Zuid 20 - 100 Zuid meer info
Almere Noord 20 - 100 Noord meer info    
Almere West 20 - 200 West meer info
Almere Zuid 10 - 100 Zuid meer info    
Almere West 20 - 300 West meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Wist je dit over Almere?

In het midden van Nederland is de prachtige provincie Flevoland te vinden. Dit is de jongste provincie van de twaalf provincies die Nederland heeft. In deze provincie kun je ook de stad en gemeente Almere vinden. Deze flinke gemeente met meer dan 190.000 inwoners is door zijn enorme inwoners groei Lelystad (de hoofdstad van de provincie Flevoland) voorbij gegaan en mede daardoor 1 van de 10 grootste gemeenten van Nederland op dit moment (wat de vraag naar zaalverhuur Almere ook enorm heeft laten toenemen). Niet vreemd dat ook een bedrijfsuitje Almere of vrijgezellenfeest Almere enorm populair is. Je mag dan ook wel benoemen dat Almere nog steeds een van de snelst groeiende steden van Nederland is. Niet gek dat de vraag naar zaalverhuur Almere mogelijkheden ruim aanwezig is. Wanneer we inzoomen op deze inwoners is 30 procent onder de 20 jaar en is rond de 20 procent van de inwoners ook echt in Almere geboren. Een mooi toekomst perspectief. 

   

Zaalverhuur op het water: Feestboot Kapitein Anna

Wie zegt dat je feestelijke- of zakelijke gelegenheid heel de avond op één plek moet zijn? Kies voor de partyboot van ‘’Feestboot Kapitein Anna’’ als de zaal van jouw keuze en geniet van een rondvaart langs de mooiste plekjes op de Waddenzee, IJsselmeer of wellicht een andere grote rivier in Nederland… De keuze is aan jou! Met deze varende locatie zal je zeker de show stelen bij je gasten; een prachtig ingerichte zaal met dansvloer, een luxe diner dansant of gewoon een informele barbecue, het gehele team zal ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgt is. Je hebt met je hele groep het schip voor jullie alleen, dus kom snel eens langs bij ‘’Feestboot Kapitein Anna’’!

- Van 40 tot 250 personen
- Unieke ervaring

 • NDSM-Pier 6
  1033 RE Amsterdam
 • www.kapiteinanna.nl / 06 55345911
   
   

Zaalverhuur op een boot: Zeilschip Bounty

Een zaal huren in Almere? Hiervoor is Zeilschip Bounty beschikbaar! Een zeilschip met een zaal waar je gezellig kunt feesten, kunt vergaderen en zelfs kunt trouwen. De mogelijkheden zijn dus eindeloos in deze zaal. Ook het buitendek is uiteraard geopend, waar je plaats kunt nemen op een van de comfortabele kussens. Geïnteresseerd? Kijk dan eens wat de mogelijkheden zijn op Zeilschip Bounty!

- Tot 85 personen
- Zaalverhuur op het water

 • Bataviahaven
  8242 KG Lelystad
 • www.zeilschipbounty.nl / 0320 820204
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZAALVERHUUR OMGEVING ALMERE

De stad is een mooie wirwar van veel verschillende bouwstijlen en ook als je liefde hebt voor de watersport kun je in Almere perfect terecht. Maar ook het winkelende publiek hebben in Almere alles om het tot een perfecte winkeldag te maken. Misschien kun je een leuke vrouwendag combineren met zaalverhuur Almere waarbij je afsluit met een leuke workshop op locatie nadat je de winkelstraat figuurlijk hebt leeggekocht. Almere staat niet voor niks in de top van ons land met betrekking tot winkelen. Maar misschien werk je wel in 1 van deze winkels en wil je op vrijdag een heerlijke bedrijfsborrel houden of een leuke workshop om de sfeer nog beter te krijgen. Kies dan voor een zaalverhuur Almere om het gezellig en knus te houden met een kleine groep mensen. De stad Almere bestaat uit diverse stadsdelen. Je kunt in Almere kiezen voor Almere Stad, Almere Buiten, Almere Hout, Almere Buiten, Almere Poort of de nieuwere wijken Almere Pampus of Almere Oosterwold. De enorme groei van de stad zal wellicht ook iets te maken met het feit dat Almere van oorsprong gebouwd is als overloopstad voor het Gooi en onze Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Hierdoor blijft de relatie met vrienden, oude bekenden, werk en recreatie enorm. Het is dan ook geen verassing dat er dagelijks de nodige kilometers worden gemaakt tussen deze 2 steden. Met het aantal inwoners wat Almere heeft is het vrij logisch dat er veel te vieren valt. Gelukkig zijn er voldoende zalenverhuur mogelijkheden in Almere. Heb je een vrijgezellenfeest, een bruiloft, een verjaardag of een van de andere mogelijkheden die we aanbieden? We helpen je graag op weg. Ontmoet & inspireer! Dat is het doel van Onemotion. En daarom mogen leuke zalen in Almere arrangementen niet ontbreken. In het onderstaande overzicht vind je tips over leuke zaaltjes in Almere. Naast feestlocaties Almere arrangementen en zalenverhuur in Almere hebben we een ruim aanbod aan feestthema's in Almere, Feest op maat aanbod in Almere of diverse dinerspellen in Almere. We wensen je alvast een bijzondere dag toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact