Congreslocatie Zwolle

ook voor een congrescentrum in Kampen, Raalte, Meppel, Ommen, Dalfsen en omgeving

feest.jpg

Congreslocatie Zwolle arrangementen

Een congreslocatie in Zwolle staat op uw verlanglijstje om een prachtig symposium te kunnen organiseren. Wij helpen u hier graag mee. Want de keuze in Zwolle of omgeving is groot en dan is het toch handig om alles op een rijtje te kunnen overzien. Een geslaagde bijeenkomst, voor zowel de sprekers als de toehoorders, valt of staat met de apparatuur waarmee gewerkt wordt, maar ook met de ambiance eromheen. Bent u echt alleen op zoek naar een geschikte zaal voor uw congres? Of zoekt u congreslocaties in Zwolle of omgeving waar u meer kunt doen dan alleen het officiële gedeelte? Wilt u naast de bijeenkomst ook nog bijvoorbeeld aan teambuilding doen? Of bent u op zoek naar een plek om tussendoor te kunnen ontspannen? Het kan allemaal.

Congreslocatie Zwolle dichtbij snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Congreslocatie Zwolle dichtbij snelweg

Komen de gasten voornamelijk met de auto en dient de locatie vooral gemakkelijk toegankelijk te zijn van de snelweg?  Is naast de toegankelijkheid ook de parkeergelegenheid een belangrijke factor?  Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Zwolle of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congres met feest na afloop in Zwolle
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Congres met feest na afloop in Zwolle

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie in Zwolle te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Nieuwe buiten sociëteit bij Station Zwolle: feestlocatie op 1 km van het centrum
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Nieuwe buiten sociëteit bij Station Zwolle: feestlocatie op 1 km van het centrum

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 1.250 personen.

Met maar liefst 45 zalen is de nieuwe buitensociëteit in Zwolle een aanrader voor elke vergadering,  congres of groot bedrijfsfeest. De ligging is ideaal,  namelijk tegenover station Zwolle. Ook beschikt de nieuwe buitensociëteit over een enorme parkeergelegenheid voor haar gasten.  Bekijk hieronder de eigenschappen van deze feestlocatie in Zwolle.

Smiley face Gelegen bij treinstation Zwolle op 1 km van het centrum van Zwolle

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 1.250 pers. theater: 800 pers.

Smiley face Terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 800 pers. Kleinste: Max. 8 pers. 

Smiley face 45 verschillende ruimtes

Smiley face Voldoende eigen parkeergelegenheid (400 plekken)

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in de nieuwe buitensociëteit in Zwolle, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

De Strandhoeve in Baarlo: congreslocatie op 29 km van het centrum van Zwolle
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

De Strandhoeve in Baarlo: congreslocatie op 29 km van het centrum van Zwolle

Voor congressen, symposia en conferenties tot 250 personen (theateropstelling).

Een grote locatie voor een congres of vergadering in de omgeving van Zwolle is nog niet zo snel gevonden. Wellicht biedt de Strandhoeve in Baarlo een mooie oplossing voor het evenement.  Voor zowel kleine groepen als hele grote groepen (tot wel 1500 personen) biedt de Strandhoeve een mooie invulling. Wil je meer weten over deze congreslocatie in de omgeving van Zwolle, kijk dan hieronder voor een overzicht van een aantal belangrijke eigenschappen.

Smiley face Gelegen in Baarlo op 29 km van het centrum van Zwolle

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 1.500 pers. theater: 250 pers.

Smiley face Terras aanwezig (deels overdekt)

Smiley face Grootste ruimte: max. 250 pers. Kleinste: Max. 40 pers. 

Smiley face 9 verschillende ruimtes

Smiley face Eigen parkeerplaatsen

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres of vergadering in De Strandhoeve in Baarlo, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Agnietenberg in Zwolle-Noord: congreslocatie op 4,5 km van het centrum van Zwolle
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Agnietenberg in Zwolle-Noord: congreslocatie op 4,5 km van het centrum van Zwolle

Voor congressen, symposia en conferenties tot 140 personen (theateropstelling).

De Agnietenberg in Zwolle-Noord is een leuke locatie in de omgeving van Zwolle en geschikt voor uiteenlopende feesten,  vergaderingen en zakelijke evenementen.  Met 4 zalen en een mooi terras is de Agnietenberg een veelzijdige feestlocatie en een begrip in de regio.  Wil je met weten over de Agnietenberg als congreslocatie in de omgeving van Zwolle, kijk dan hieronder voor meer informatie.

Smiley face Gelegen in Zwolle-Noord op 4,5 km van het centrum van Zwolle

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 400 pers. theater: 140 pers.

Smiley face mooi terrassen aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 240 pers. Kleinste: Max. 20 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes

Smiley face Voldoende parkeergelegenheid aanwezig

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres of vergadering in De Agnietenberg in Zwolle, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Lumen Zwolle (stadion PEC Zwolle): congreslocatie voor grote groepen op 3 km van het centrum
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Lumen Zwolle (stadion PEC Zwolle): congreslocatie voor grote groepen op 3 km van het centrum

Voor congressen, symposia en conferenties tot 500 personen (theateropstelling).

Misschien gaat je PEC Zwolle hart sneller kloppen bij het horen van de naam Lumen Zwolle.  Maar ook als dat niet het geval is,  deze locatie is bijzonder geschikt voor het organiseren van een kleine of heel grote vergadering of congres of een groot bedrijfsfeest. Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn in deze congreslocatie in Zwolle.

Smiley face Gelegen in Arnhem-Noord op 5 km van het centrum van Arnhem, 23 km van het centrum van Nijmegen

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 1.500 pers. theater: 500 pers.

Smiley face Grootste ruimte: max. 1.500 pers. Kleinste: Max. 8 pers. 

Smiley face 28 verschillende ruimtes

Smiley face Voldoende eigen parkeergelegenheid (1250 plaatsen)

Smiley face Bijzonderheden: mogelijkheid tot overnachten

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Lumen Zwolle, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congresarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner in Zwolle
excl. BTW vanaf
€91 p.p.

Congresarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner in Zwolle

Inclusief heerlijk diner

Ben je op zoek naar een vergaderarrangement met een leuke vergaderbreak en een heerlijk diner? Dan is dit VR ontmantel de bom vergaderarrangement wellicht heel leuk voor jullie. Met behulp van VR technologie van jullie tijdens deze 1.5 uur durende vergaderbreak aan de slag om bommen onschadelijk te maken in teamverband. Hierbij genieten jullie ook nog eens van een heerlijk diner of lunch. De vergaderlocatie in Zwolle is eveneens inbegrepen, evenals als benodigde vergader materialen. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met VR vergaderbreak, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Jacht naar de Heilige Graal congresarrangement met diner of lunch in Zwolle
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Jacht naar de Heilige Graal congresarrangement met diner of lunch in Zwolle

Inclusief heerlijk diner

Organiseer je binnenkort een vergadering en ben je op zoek naar een vergaderarrangement waar een leuke vergaderbreak is inbegrepen, evenals een lunch of diner? Ga dan op mystieke queeste naar de Heilige Graal in het centrum van de stad en vindt zo nieuwe inspiratie voor interessante vergader ideeën. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de vergaderlocatie in Zwolle. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met op jacht naar de Heilige Graal vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congresarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch in Zwolle
excl. BTW vanaf
€97 p.p.

Congresarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch in Zwolle

Inclusief heerlijk diner

Door even je creatieve kant te laten spreken, zorg je ervoor dat je weer nieuwe inspiratie krijgt om nieuwe vergader inzichten te delen met elkaar. En dat is precies waarom dit Bob Ross schilder en vergaderarrangement zo interessant is. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de congreslocatie in Zwolle. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met Bob Ross vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je congres in ZwolleD
excl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je congres in ZwolleD

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

Wil je je congres een lekkere Oktoberfest sfeer geven? Dan is deze bedrijfsfeest Foodtruck met Duitse worsten misschien wel iets voor jullie. Diverse broodjes met Duitse worsten kunnen worden bereid (zelfs vegaworsten). En de worsten worden vergezeld met heerlijke verse frites. Bij dit alles past natuurlijk ook een lekker Duits biertje (waar optioneel voor kan worden gezorgd door de Foodtruck cateraar). Ben je benieuwd geworden naar dit Duitse Oktoberfest worst Foodtruck concept voor tijdens je congres in Zwolle? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaande button.

Vergader powerbreak tijdens je congres in Zwolle
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Vergader powerbreak tijdens je congres in Zwolle

Wil je na de zoveelste tegenslag je team weer krachtig en gefocust zien, bruisend van energie, moed en daadkracht? Als directeur, manager of teamleider kan jij jouw team veranderen in één dag!
Kan dat wel? Jazeker! Omdat jouw team op dit moment al beschikt over alle talenten om zelfs hun grootste uitdagingen te overwinnen. Gooi alle mentale handremmen los met krachtige psychologische tools en action learning. Coach jezelf om met meer focus en zelfvertrouwen obstakels te overwinnen, zoals:
- Focus. Breek een plank met je blote handen. Plank Challenge
- Vertrouwen. Laat jezelf van 1,5 meter hoogte vallen en vertrouw op je team om je op te vangen. Trust Fall
- Overwin twijfels. Breek een pijl met je keel. Pijl Challenge.
- Samen angst overwinnen. Buig met zijn tweeën een stalen stang van 10 mm. Bar Challenge.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Historisch en gezellig Zwolle

De keuze is gevallen op Zwolle, om zijn ligging of misschien wel gewoon omdat je hebt gehoord dat hier mooie faciliteiten zijn. Zwolle is prachtig gelegen en kan prima, naast de bijeenkomst, dienen als uitvalsbasis voor een weekend weg met het hele bedrijf, bijvoorbeeld. De studentenstad staat bol van de activiteiten en biedt een prachtig uitgaansleven, heerlijk om bij te komen na een dag hard werken of alleen maar te moeten luisteren. Winkelen, varen, stadswandelingen: je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt hier jouw symposium in Zwolle heerlijk combineren met een gezellige activiteit.

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIE ZWOLLE EN OMGEVING

Een congreslocatie bij Zwolle kan natuurlijk ook. Er zijn diverse andere mogelijkheden die zeker de moeite waard zijn. Wij helpen je hier graag verder mee. Kampen is bijvoorbeeld een mooie stad, die te verkennen is onder leiding van een gids. Meppel biedt veel natuur. Ga het water op of leen een fiets om de omgeving te verkennen. Ook in Ommen kunt u een groen tintje geven aan uw congres. Bossen, heide,zandverstuivingen: het ligt er allemaal. Eveneens de rivieren de Vecht en de Regge vindt u hier, dus een boottochtje op of wandelen langs het water is een mogelijkheid. Vindt u het fijn om richting landgoederen te gaan? Dan kunt u overwegen om Dalfsen uit te kiezen. Ook Raalte, in het centrum van Salland, is een leuk plaatsje en bevindt zich in een mooi natuurgebied. Wat uw keuze ook is bij uw zoektocht naar een congreslocatie in Zwolle of omgeving: de natuur is dichtbij. Ziet u door de bomen het bos ondertussen niet meer? Wij helpen u graag verder door voor u alvast prima mogelijkheden op een rijtje gezet te hebben. Uw symposium in Zwolle zal onvergetelijk zijn.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.


Wateenlocatie.nl
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact