Feestlocaties Scheveningen

ook voor zakelijke en trouwlocaties in regio Scheveningen

Leuke feestlocatie Scheveningen arrangementen

Ben je op zoek naar een feestlocatie Scheveningen? Heb je binnenkort een personeelsfeest of bedrijfuitje in Scheveningen op het programma staan? Wanneer je op zoek gaat naar een bijzondere feestlocatie kijk je vaak naar een plaats waar je jezelf in kunt herkennen. Wie had ooit gedacht dat je feest in een strandtent gegeven zou worden of een andere locatie op het mooie strand van Scheveningen. Bekijk ook eens het themafeest Scheveningen aanbod voor een compleet feest. Wil je na afloop nog even iets eten? Of combineer je jullie buffet graag met het thema: vis? Vergeet dan niet dan de visafslag om de hoek is en Simonis in heel Nederland bekend staat om de heerlijke vis. We wensen jullie een enorm bijzonder en geweldig feest toe en hopen je goed op weg te helpen met een feestlocatie Scheveningen aanbod. Bekijk ook eens ons vergaderlocatie Scheveningen en zaalverhuur Scheveningen aanbod.

Vergeet niet om je feest aan te kleden :

Strandpaviljoen de Waterreus in Scheveningen: feestlocatie op het strand
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Strandpaviljoen de Waterreus in Scheveningen: feestlocatie op het strand

Hele jaar door open voor evenementen voor max. 2.000 personen.

Wist je dat een aantal strandtenten op Scheveningen het hele jaar door open zijn? Feestlocatie Waterreus in Scheveningen is een dergelijke strandclub waar dus het hele jaar door gefeest en vergaderd kan worden. Waterreus beschikt over een mooi terras op het strand en is populair voor iedereen die van feesten en vergaderen op het strand houdt.

Smiley face Gelegen aan het strand van Scheveningen op 5 km van het centrum van Den Haag

Smiley face Capaciteit: 20 tot 2.000 pers. 

Smiley face mooi terras op het strand

Smiley face Betaald parkeren (onder voorbehoud gratis in de haven)

Smiley face Bijzonderheden: het hele jaar door open

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het leuke Waterreus op Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Strandtent Down Under Beach: feestlocatie op het strand van Scheveningen (Zwarte Pad)
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Strandtent Down Under Beach: feestlocatie op het strand van Scheveningen (Zwarte Pad)

Van maart t/m september feesten en vergaderen voor max. 200 personen.

Wat is er leuker dan het organiseren van een heel leuk feest? Juist ja, het organiseren van een feest op het strand.  Lekker met de voeten in zand en genieten van het geluid van de golven dat samenvalt met muziek uit de speakers. In Strandtent Down Under Beach op het Zwarte Pad in Scheveningen kan het allemaal.  Deze feestlocatie is ideaal voor feesten tot 200 personen. Ook beschikt Strandtent Down Under Beach over een privéruimte voor kleinere groepen (feesten tot 70 personen en vergaderingen tot maximaal 35 personen).

Smiley face Gelegen op Zwarte Pad in Scheveningen

Smiley face Maximale capaciteit: 200 pers. 

Smiley face mooi terras op het strand

Smiley face privé ruimte: feest max. 70 pers. vergadering max. 35 pers.

Smiley face Parkeren op parkeerplaats bij Zwarte Pad

Smiley face Bijzonderheden: open van maart t/m september

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het leuke Down Under Beach op het Zwarte Pad in Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Strandpaviljoen Boomerang Beach op Zwarte Pad in Scheveningen: feestlocatie op het strand
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Strandpaviljoen Boomerang Beach op Zwarte Pad in Scheveningen: feestlocatie op het strand

Van maart t/m september evenementen voor max. 1.500 personen.

Of je wilt feesten of met collega's wilt vergaderen met bijvoorbeeld een leuke activiteit als vergaderbreak,  het strand van Scheveningen is natuurlijk een plek waar het allemaal kan.  Boomerang Beach is een feestlocatie op het Zwarte Pad van Scheveningen wat zowel kleine groepen (tot 50 personen in de privé sre) en hele grote groepen (tot 1500 personen) kunnen genieten van een heerlijke strandbeleving. Boomerang Beach is open van maart tot en met september. Parkeren kan op de parkeerplaats van het Zwarte Pad.

Smiley face Gelegen op Zwarte Pad in Scheveningen

Smiley face Maximale capaciteit: 1.500 pers. 

Smiley face mooi terras op het strand

Smiley face privé serre met terras: max. 50 pers.

Smiley face Parkeren op parkeerplaats bij Zwarte Pad

Smiley face Bijzonderheden: open van maart t/m september

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het leuke Boomerang Beach op Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Strandpaviljoen Fonk Beach: feestlocatie op het strand van Scheveningen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Strandpaviljoen Fonk Beach: feestlocatie op het strand van Scheveningen

Van maart t/m september evenementen voor max. 1.200 personen.

Van familiefeest tot bruiloft, van vrijdag middag borrel tot compleet bedrijfsfeest, feest vieren op het strand van Scheveningen maakt het allemaal extra bijzonder.  Fonk Beach is een strandtent in Scheveningen waar je van maart tot en met september kunt genieten van de allerleukste feesten.  Geniet van zon, zee, strand, lekkere drankjes en culinaire verwennerijen en natuurlijk elkaar bij Strandpaviljoen Fonk Beach in Scheveningen.

Smiley face Gelegen op het strand van Scheveningen

Smiley face Maximale capaciteit: 1.200 pers. 

Smiley face mooi terras op het strand

Smiley face Betaald parkeren (onder voorbehoud gratis in de haven)

Smiley face Bijzonderheden: open van maart t/m september

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het leuke Fonk Beach op Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Madurodam: bijzondere feestlocatie in een mini-wereld in Scheveningen
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Madurodam: zakelijke feestlocatie in een mini-wereld in Scheveningen

Voor bedrijfsfeest, productpresentatie, vergadering, of ander zakelijk evenement tot 1.200 personen.

Bij iedereen is er wel eens geweest, de populaire attractie Madurodam in Scheveningen. Maar wist je dat Madurodam ook een populaire evenementenlocatie is? Van congressen tot zakelijke feesten, het is er allemaal mogelijk. De evenementenlocatie beschikt over maar liefst 10 verschillende ruimtes en kan plaats bieden aan feesten en andere evenementen tot wel 1.200 personen.  

Smiley face Gelegen in Scheveningen

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 1.200 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 1.200 pers. Kleinste: Max. 25 pers. 

Smiley face 10 verschillende ruimtes

Smiley face Parkeren kan bij de locatie

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, congres of zakelijk evenement in Madurodam in Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen: feestlocatie met uitstraling
incl. BTW vanaf
€110 p.p.

Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen: zakelijke feestlocatie met uitstraling

Voor zakelijk feest, productpresentatie, vergadering, of ander evenement tot 1.500 personen.

Denk je aan Scheveningen,  dan denk je natuurlijk aan het strand, de pier en het schitterende Amrâth Kurhaus. Dit karakteristieke hotel is een toonaangevende evenementenlocatie in Scheveningen (op ongeveer 5 km verwijderd van het centrum van Den Haag). Als feestlocatie is het mogelijk om feesten tot wel 1500 personen te houden in dit prachtige bouwwerk. Wat dacht je van een galadiner in de mooie balzaal onder het schitterend beschilderde balkon? Ben je op zoek naar een locatie met uitstraling voor een bedrijfsfeest of ander evenement, dan is dit misschien wel een goede feestlocatie voor jou.

Smiley face Gelegen aan de boulevard van Scheveningen

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 1.500 pers. theater: 800 pers.

Smiley face mooi terras aan de boulevard

Smiley face Grootste ruimte: max. 1.500 pers. Kleinste: Max. 10 pers. 

Smiley face 10 verschillende ruimtes

Smiley face Betaald parkeren

Smiley face Bijzonderheden: voldoende mogelijkheden om te overnachten (270 kamers)

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het schitterende Amrâth Kurhaus op Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Foodtruck Festival op jouw eigen locatie in Scheveningen of omgeving (bijv. bedrijfsterrein)
incl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival op jouw eigen locatie in Scheveningen of omgeving (bijv. bedrijfsterrein)

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Na tijden van fysieke afstand houden is het van groot belang om elkaar weer te kunnen zien. Een mooie plek om dit te doen is in de buitenlucht en wel met je eigen foodtruck festival. Heb je een eigen terrein (let op: geen publiek domein waarvoor een vergunning nodig is), zoals bijvoorbeeld een bedrijfsterrein, dan wordt deze plek ongebouwd tot je eigen foodtruck festival feestlocatie. Wil je meer informatie over het organiseren van een Foodtruck festival op je eigen feestlocatie in Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Wist je dit over Scheveningen?

Wanneer je op zoek gaat naar een feestlocatie Scheveningen zal het duidelijk zijn dat je een liefhebber bent van deze plaats, het strand of misschien wel een inwoner bent. Waan jezelf tijdens een bruiloft even in het buitenland waarbij je geniet van het feit dat je jullie voeten in het zand kan laten bijkomen van de openingsdans van jullie bruiloft. Ook met regen heeft het strand een magische sfeer en zijn de strandtenten een gezellige plaats voor een vrijgezellenfeest Scheveningen of bedrijfsuitje Scheveningen. Het tovert vanzelf om in een knusse feestlocatie Scheveningen waarbij de DJ volledige controle zal hebben over de menigte.

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE SCHEVENINGEN

Niet alleen Scheveningen zelf maar ook de omgeving van Scheveningen is een prima plaats voor een feestlocatie. Waarom geen feestlocatie Kijkduin zoeken? Net iets buiten Scheveningen zodat je op een tropische dag toch iets minder drukte hebt. Of kies voor de Wassenaarse Slag, de plaats waar je kunt genieten van het Wassenaarse strand. Toch liever iets dichterbij Scheveningen zelf? Kies dan voor het Zwarte pad. Het is vlakbij de boulevard van Scheveningen maar zal wellicht iets minder druk zijn in het najaar. Geniet van de heerlijke zeelucht en waai lekker uit met een feestlocatie omgeving Scheveningen.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact