Vergaderlocaties Noord-Holland

ook voor de regio Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en omgeving

Vergaderlocaties Noord-Holland arrangementen

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie Noord-Holland? Een zeer effectieve ruimte, een door natuur omringde locatie of juist heel erg dicht in de buurt zodat jullie snel kunnen vergaderen buiten de deur en weer spoedig verder kunnen met de dagelijkse werkzaamheden? Of zoek je een zaalverhuur Noord-Holland? Wil je na de vergadering nog ontspannen en zoek je hiervoor een feestlocatie Noord-Holland? We helpen jullie in ieder geval graag op weg bij het vinden van een perfecte vergaderlocatie Noord-Holland. Wat is het doel van deze vergadering in Noord-Holland? Wie gaat er dit keer notuleren? Wie gaat er zorgen dat de tijd goed bewaakt gaat worden en wie zorgt er voor de juiste acties voor de juiste personen? Je ziet wel dat er veel meer komt kijken bij een vergadering dan alleen aanschuiven en praten over zaken. Wat de reden ook gaat worden we hopen dat jullie een effectieve en productieve vergadering op de vergaderlocatie Noord-Holland tegemoet gaan.

Kies nu eerst de regio van jouw voorkeur:

Vergaderlocaties in Noord-Holland: functioneel en goed bereikbaar
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Vergaderlocaties in Noord-Holland: functioneel en goed bereikbaar

Wilt u in alle rust kunnen vergaderen buiten de deur op een vergaderlocatie in Noord-Holland? En wilt u daarbij gebruik maken van moderne vergaderhulpmiddelen? Is een goede bereikbaarheid (en parkeergelegenheid) een vereiste? Dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen op loopafstand van een van de NS Station in Noord-Holland
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderen op loopafstand van een van de NS Station in Noord-Holland

Komen de deelnemers aan uw vergadering uit verschillende regio´s en wordt hierbij gebruik gemaakt van het openbaar vervoer? Dient de vergadering plaats te vinden op loopafstand van één van de NS station van Noord-Holland. Ook dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties op loopafstand van een NS station. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Forteiland vergaderlocatie met diverse vergaderbreak mogelijkheden
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland vergaderlocatie met diverse vergaderbreak mogelijkheden

Voor de kust van Haarlem

Organiseer je binnenkort een kick-off meeting of een bijzondere vergadering? En wil je de aanwezigen verrassen met een wel heel bijzondere locatie? En wil je dat de aanwezigen behalve vergaderen ook kunnen genieten van diverse vergaderbreaks of teambuilding sessies? Dan is deze Forteiland Experience misschien wel een hele goede invulling van je evenement. Het begin is al indrukwekkend. De aanwezigen worden per boot over zee naar hun bestemming gebracht: een beeldschoon fort midden op een eiland op zee. Hier kunnen jullie vergaderen in combinatie met diverse teambuilding activiteiten of vergaderbreaks (indoor en outdoor). Bij dit arrangement zijn de overtocht, drankjes gedurende de dag en activiteiten inbegrepen. Het is tevens mogelijk om te overnachten of een feestavond of BBQ bij te boeken (optioneel). Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderlocaties regio Noord-Holland vlak bij de snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderlocaties regio Noord-Holland vlak bij de snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte in de omgeving van Noord-Holland, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe vergaderlocatie Noord-Holland arrangementen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderlocatie Noord-Holland arrangementen

Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderlocatie in Noord-Holland? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe? Ook bij je speurtocht naar deze locatie kun je uitstekend gebruik maken van onze vergaderlocatie service. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers en eventuele andere wensen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergadering met overnachting in Noord-Holland
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Vergadering met overnachting in Noord-Holland

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement in Noord-Holland? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderlocatie waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Noord-Holland bij heide, bossen of op het water
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Inspirerende vergaderlocaties Noord-Holland bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties.  Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Outdoor vergaderlocaties in Noord-Holland of omgeving: transpireren en inspireren
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoor vergaderlocaties in Noord-Holland of omgeving: transpireren en inspireren

Bent u op zoek naar een ¨vergadering met een bite¨? Is de vergadering tevens bedoeld om de teambanden steviger aan te halen? Is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar eens op een totaal andere manier gaan bekijken? Dan is een vergadering in combinatie met een leuke Outdoor teambuilding activiteit (van Expeditie Robinson tot boogschieten, van Highland Games tot GPS tocht) een echte aanrader. Op diverse vergaderlocaties binnen ons netwerk in de provincie Noord-Holland is dit mogelijk. Speciaal voor u gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte Outdoor vergaderlocaties.  Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en koken in Noord-Holland of omgeving

Vergaderen en koken in Noord-Holland of omgeving

De liefde van de baas (of collega) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Noord-Holland te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen en koken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Noord-Holland? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen en teambuilding zeilen (ijsselmeer)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Vergaderen en teambuilding zeilen (ijsselmeer)

Zoek je een inspirerende plek voor je vergadering? Een plaats waar je in alle rust belangrijke onderwerpen kunt bespreken, maar ook een plek waar je kunt genieten van de elementen en tot nieuwe creatieve inzichten kunt komen. Een plaats waar jullie samen moeten werken met één gemeenschappelijk doel: het vooruit stuwen van de imponerende zeilboot waarop jullie je bevinden. Wil je meer weten over deze bijzondere vergadering? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast behouden vaart.

Vergaderen met teambuilding in Noord-Holland (licht actief, dus niet erg fysiek)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderen met teambuilding in Noord-Holland (licht actief, dus niet erg fysiek)

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocaties in Noord-Holland

Congreslocaties in Noord-Holland

Organiseert u binnenkort een congres, symposium of seminar? En bent u op zoek naar een passende congreslocatie in provincie Noord-Holland? Dan raden we u van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor u op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties Noord-Holland, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatie partners om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Functionele vergaderlocaties Noord-Holland

Functionele vergaderlocaties Noord-Holland voor grote groepen vanaf 10 personen

Ben je met een grote groep (meer dan 10 personen) en ben je op zoek naar een functionele vergaderlocatie in Noord-Holland die aansluit bij al jouw wensen, eisen en randvoorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties voor grote groepen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Noord-Holland
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Absolute toplocaties voor een congres of symposium in Noord-Holland

Ben je op zoek naar een absolute toplocatie voor je congres, beurs, symposium of zeer grote vergadering in Noord-Holland of omgeving? Dient deze locatie over voldoende allure te beschikken om een blijvende indruk achter te laten op alle gasten? Ook dan kunnen we je goed op weg helpen. Aan de hand van je eisen- en wensenpakket onderzoeken we ons huislocatie netwerk, om vervolgens op zoek te gaan naar de 2 beste en beschikbare toplocaties. Meer weten? Vertel ons vrijblijvend meer over het congres dat je gaat organiseren middels onderstaande informatie formulier.

Schitterende Zeetjalk: vergaderen en zeilen, teambuilding of ander zakelijk evenement
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Schitterende Zeetjalk: vergaderen en zeilen, teambuilding of ander zakelijk evenement

Vergaderen t/m 26 pers., overnachten t/m 18 pers., zakelijke evenementen t/m 750 pers.

Ben je een beetje klaar met het vele binnen zitten? Hebben jij en je vrienden of collega´s behoefte aan een beetje frisse lucht? Of ben je gewoon op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, teambuilding of ander evenement? Misschien is een arrangement op deze Zeetjalk dan een leuke optie. Met een maximale capaciteit van 34 personen (18 in het geval van een overnachting) en de mogelijkheid tot uitbreiding van maar liefst 750 personen door het inschakelen van bevriende vloot, vormt deze Zeetjalk de sleutel tot een inspirerende vergadering of een mooi zakelijk evenement.

Smiley face Vaargebied: Ijsselmeer en Waddenzee; opstappen in Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale capaciteit overdag: 34 pers. ; Met overnachting Max. 18 pers.

Smiley face Maximale capaciteit uit te breiden tot 750 pers. via bevriende thuisvloot van Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 26 pers. Met overnachting Max. 18 pers. 

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.190 (exc. BTW), exclusief catering

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Mooie twee-mast brigantijn: vergaderen en zeilen, opstappen in Noord-Holland
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Mooie twee-mast brigantijn: vergaderen en zeilen, opstappen in Noord-Holland

Voor zakelijke evenementen tot 85 personen.

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, bedrijfsfeest of ander zakelijk evenement? Misschien is het dan een leuk idee om het evenement te organiseren op het water en wel op een schitterende twee-mast brigantijn? Vertrek is mogelijk uit een van de volgende havens: Lelystad, Volendam, Amsterdam, IJmuiden, Enkhuizen, Almere, Hoorn, Medemblik, Urk, Kampen, Stavoren en Lemmer.

Smiley face Opstappen in: Lelystad, Volendam, Amsterdam, IJmuiden, Enkhuizen, Almere, Hoorn, Medemblik, Urk, Kampen, Stavoren en Lemmer

Smiley face Maximale capaciteit varend: 50 pers. ; Stilstaand Max. 85 pers.

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.600 (exc. BTW), overnachten niet mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de 2-mast brigantijn, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Een vergadering organiseren in Noord-Holland?

Ben jij dit keer de gelukkige die de vergadering mag organiseren? Of organiseer je dit jaar het bedrijfsuitje Noord-Holland voor al je collega's? Of misschien ben je wel de host die een delegatie heeft uitgenodigd voor een belangrijke beslissing die gemaakt moet worden op weg naar een mooie toekomst. Het is in ieder geval goed om te kijken naar de opzet van de vergadering en hoe je wilt zorgen dat dit een optimale vergadering gaat worden. Bereid iedereen goed voor zodat jullie direct aan de slag kunnen met de juiste onderwerpen, stel een agenda op en zorg dat iedereen ook ruim op tijd aanwezig zal zijn.

   

Vergaderlocatie Noord-Holland: Dansschool De Bruijn-Bonel

Wil je even weg uit kantoor, maar wel graag een productieve vergadering leiden? Dit kan bij Dansschool De Bruijn-Bonel. De ruime dansvloer kan in een mum van tijd verandert worden in een vergaderzaal waar tot wel 250 mensen een bijzondere vergadering kunnen houden. De technische mogelijkheden zijn groot, waardoor aan alle voorwaarden voor een waardevolle vergadering voldaan wordt. Hoe de zaal er precies uit gaat zien kun je mede bepalen, zodat het je aan niks ontbreekt. Ook eten en drinken is mogelijk, pauze is namelijk ook erg belangrijk op zijn tijd. Vind jouw volgende vergadering in Noord-Holland plaats bij Dansschool De Bruijn-Bonel?

- Tot 250 personen
- Echte dansvloer aanwezig
- Plaats: Uitgeest

 • Lagendijk 41
  1911 MT Uitgeest
 • www.debruijnbonel.nl / 0251 313937
   
   

Vergaderlocatie Noord-Holland: Havenrijk Uitgeest

Een vergadering in Noord-Holland heeft de volgende ingrediënten nodig: gemotiveerd personeel, een goede locatie en goede ideeën. Havenrijk Uitgeest kan bij alle drie een handje helpen. Wanneer je bij deze locatie aan het water bent komen de motivatie en de goede ideeën namelijk vanzelf. Ook zijn technische hulpmiddelen zijn aanwezig: zo moet de vergadering wel een succes worden! Als je even naar buiten kijkt om inspiratie op te doen kijk je uit op de jachthaven en het Uitgeestermeer, wat de inspiratie zeker ten goede zal komen. Kom daarom naar Havenrijk Uitgeest voor een inspirerende vergadersessie in Noord-Holland.

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de jachthaven
- Plaats: Uitgeest

 • Lagendijk 41
  1911 MT Uitgeest
 • www.havenrijk.nl / 0251 313937
   
   

Vergaderen op het water: Feestboot Varendfeesten

Wil je eens wat anders dan een droge, stoffige vergadering? Zoek dan eens het water op! Varendfeesten biedt je de mogelijkheid een zakelijke bespreking te houden aan boord van een schip, dat stijlvol is ingericht en het nodige comfort biedt. De boot kijkt uit op het Groene Hart, een prachtige omgeving die tot de mooiste ideeën leidt. Wanneer je een hapje wilt eten is er catering in verschillende soorten en maten mogelijk. Op die manier wordt het nuttige met het aangename gecombineerd. Ook kun je natuurlijk even het buitendek opzoeken: als je op een schip bent wil je het water natuurlijk wel even van dichtbij zien. Op verschillende plaatsen in Noord-Holland kun je instappen. Kies daarom voor een boot van Varendfeesten en maak van je vergadering een succes.

- Van 40 tot 200 personen
- Uniek varende locatie

 • Past van der Plaatstraat 125a
  2375 AL Rijpwetering
 • http://www.varendfeesten.nl
   
   

Vergaderen op een boot: Kapitein Anna

Vergaderen op het water: dat klinkt toch net iets inspirerender dan vergaderen op kantoor. Wanneer je voor een vergaderzaal op Feestboot Kapitein Anna kiest is de kans dan ook groot dat dit tot goede ideeën gaat leiden. Wil je je ideeën graag presenteren? Hiervoor zijn diverse multimedia aanwezig. Op het water wordt je door niemand gestoord, maar als je wilt beantwoord het personeel je vragen en wensen graag. Ook is catering op de boot mogelijk, als je honger hebt gekregen van het vele vergaderen. Zou je graag eens het water opzoeken voor een vergadering? Kies dan voor Feestboot Kapitein Anna!

- Van 40 tot 250 personen
- Unieke ervaring

 • NDSM-Pier 6
  1033 RE Amsterdam
 • www.kapiteinanna.nl / 06 55345911
   
   

Zeilend vergaderen: Zeilschip Bounty

Als je aan een vergadering denkt, is een zeilschip wellicht niet de eerste locatie die in je op komt. Zeilschip Bounty brengt daar, met haar speciale vergaderarrangement graag verandering in. Een ontspannende dag op het water, een leuke zeiltocht en een productieve vergadering kunnen zo op een en dezelfde dag plaatsvinden. Benieuwd naar de vergadermogelijkheden van Zeilschip Bounty? Klik dan hieronder voor meer informatie en een eerste indruk.

- Tot 50 personen
- Zaalverhuur op een zeilschip
- Plaats: Amsterdam

 • Jacob Bontiusplaats 1
  1018 LL Amsterdam
 • www.amsterdamroest.nl / 020 308 0283
   
 

Vergaderlocatie arrangementen per stad

Vergaderlocaties Noord-Holland  
Vergaderlocatie Alkmaar: Vergaderlocaties Alkmaar
Vergaderlocatie Amsterdam: Vergaderlocaties Amsterdam
Vergaderlocatie Haarlem: Vergaderlocaties Haarlem
   
Vergaderlocaties Zuid-Holland  
Vergaderlocatie Den Haag: Vergaderlocaties Den Haag
Vergaderlocatie Rotterdam: Vergaderlocaties Rotterdam
Vergaderlocatie Dordrecht: Vergaderlocaties Dordrecht
Vergaderlocatie Delft: Vergaderlocaties Delft
Vergaderlocatie Leiden: Vergaderlocaties Leiden
Vergaderlocatie Gouda: Vergaderlocaties Gouda
Vergaderlocatie Scheveningen Vergaderlocaties Scheveningen
   
Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Utrecht: Vergaderlocaties Utrecht
Vergaderlocatie Amersfoort: Vergaderlocaties Amersfoort
   
Vergaderlocaties Noord-Brabant  
Vergaderlocatie Eindhoven: Vergaderlocaties Eindhoven
Vergaderlocatie Tilburg: Vergaderlocaties Tilburg
Vergaderlocatie Den Bosch: Vergaderlocaties Den Bosch
Vergaderlocatie Breda: Vergaderlocaties Breda
Vergaderlocatie Roosendaal: Vergaderlocaties Roosendaal
   
Vergaderlocaties Flevoland  
Vergaderlocatie Almere: Vergaderlocaties Almere
Vergaderlocatie Lelystad: Vergaderlocaties Lelystad
   
Vergaderlocaties Limburg  
Vergaderlocatie Maastricht: Vergaderlocaties Maastricht
Vergaderlocatie Venlo: Vergaderlocaties Venlo
   
Vergaderlocaties Groningen
Vergaderlocatie Groningen: Vergaderlocaties Groningen
   
Vergaderlocaties Overijssel  
Vergaderlocatie Zwolle: Vergaderlocaties Zwolle
Vergaderlocatie Enschede: Vergaderlocaties Enschede
   
Vergaderlocaties Gelderland  
Vergaderlocatie Arnhem: Vergaderlocaties Arnhem
Vergaderlocatie Nijmegen: Vergaderlocaties Nijmegen
Vergaderlocatie Apeldoorn: Vergaderlocaties Apeldoorn
   
Vergaderlocaties Friesland  
   
Vergaderlocaties Drenthe  
   
Vergaderlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN NOORD-HOLLAND

Hebben jullie de datum al in de agenda’s staan van de verschillende collega’s? Hebben jullie je goed voorbereid en zijn jullie helemaal klaar voor een goede vergadering? Wist je dat je wanneer je bijvoorbeeld staand gaat vergaderen dit de effectiviteit kan vergroten? Misschien een goed idee wanneer je een brainstormsessie onderdeel laat zijn van jullie programma. Een programma voor een vergadering kan enorm veel helpen en waardevol zijn. Of dit nu een productpresentatie is, een contractbespreking of het binnenhalen van een belangrijke deal. We helpen jullie met het vergaderlocatie Noord-Holland en omgeving aanbod graag op weg. Noord-Holland heeft diverse leuke steden beschikbaar voor een vergaderlocatie. Kies je bijvoorbeeld voor Alkmaar, Amsterdam of Haarlem? Alle drie de steden hebben heel veel verschillende kenmerken die uitnodigend zijn. Kies bijvoorbeeld voor Alkmaar en de historische kaasmarkt, de UNESCO grachtengordel van Amsterdam of Haarlem en de historische binnenstad vol mooie bezienswaardigheden. Willen jullie nog een extra dimensie toevoegen aan jullie vergaderlocatie Noord-Holland? Ga dan voorafgaand aan de vergadering nog even op teambuilding met de deelnemers. Het zal het groepsgevoel alleen maar versterken. En misschien zelfs de uitkomsten en creativiteit tijdens de vergadering los laten barsten. We wensen jullie een effectieve dag toe op jullie vergaderlocatie in deze bijzondere provincie.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact