Feestlocaties Noord-Holland

ook voor particuliere, zakelijke en trouwlocaties in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en omgeving

Met leuke feestlocatie Noord-Holland arrangementen

Ben je op zoek naar een feestlocatie Noord-Holland? Dan is deze provincie perfect om een goed feest te organiseren in Noord-Holland. En wie wil feesten zoekt naar een feestlocatie of zaalverhuur Noord-Holland. Want we nemen aan dat je daar naar op zoek bent. Een feestlocatie is een bijzondere plaats waar HET feest van jullie leven moet gaan plaatsvinden. Misschien ben je net getrouwd en wil je een feest gaan geven? Of ben je 50 geworden en mag niemand dit ongemerkt voorbij laten gaan. Maar ook wanneer je een mooi personeelsfeest zoekt in Noord-Holland ben je op deze pagina aan het juiste adres. Bekijk ook eens het aanbod vergaderlocaties Noord-Holland of trouwlocaties Noord-Holland. Wat voor type feestlocatie Noord-Holland jij ook zoekt, we wensen jullie enorm veel plezier en succes toe tijdens een onvergetelijk feest.

Kies nu eerst de regio van jouw voorkeur:

1,5 meter feestoplossing regio Noord-Holland: je eigen Foodtruckfestival op mooie locatie aan het water
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter feestoplossing regio Noord-Holland: je eigen Foodtruckfestival op mooie locatie aan het water

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Daar zitten jullie op een sfeervol veld langs het water met op de grond allemaal picknickdekentjes of kleine tafeltjes met minimaal 1,5 meter ruimte ertussen. Rond het veld staan Foodtrucks en het eten wordt naar je toegebracht. Een DJ maakt er echt een feest van, terwijl verderop een Singer-Songwriter relaxte nummers speelt bij een vuurkorf. Of misschien dansen jullie wel zonder remmingen tijdens een Silent Disco Party. Kortom, het leven kan weer worden gevierd. Dit plaatje zou wel eens werkelijkheid kunnen zodra de wettelijke maatregelen dit toestaan. En waar kun je beter 1,5 meter afstand houden van elkaar dan in de buitenlucht. Afhankelijk van de maatregelen, zou dit wel eens dé feestoplossing voor de crisis kunnen worden voor de regio Noord-Holland. Reserveer daarom nu om zeker te weten dat er straks nog een plekje vrij is. 

Feestlocaties in en rondom het centrum van Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hoorn of Den Helder
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hoorn of Den Helder

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van de stad (Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hoorn of Den Helder) of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hoorn of Den Helder buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hoorn of Den Helder buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek jij een passende locatie voor je evenement? Je hebt de voorkeur voor een locatie in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hoorn of Den Helder maar wel buiten het (te) drukke stadscentrum. Sfeervol en passend bij het type evenement wat je gaat organiseren? Laat ons je inspireren met de mogelijkheden van onze huislocaties. Elk evenement vraagt om een eigen aanpak. Onze huislocaties hebben door de jarenlange ervaring vaak een oplossing voor de meest uiteenlopende wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie vragen je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Laat je inspireren en vraag direct aan via onderstaande mogelijkheid. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie buiten steden als Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hoorn of Den Helder maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie buiten steden als Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hoorn of Den Helder maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie in de omgeving van steden als Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hoorn of Den Helder? Hoeft het niet direct in de stad te zijn maar mag het ook in de regio? Onze diverse huislocaties in de regio zijn uitermate geschikt en hebben vaak goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Zo heb je een passende locatie die voldoet aan je wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Zo kun je de informatie tot je nemen en alle eisen en wensen direct bespreken met de zeer ervaren locaties . Vraag snel meer informatie aan via onderstaande mogelijkheid en laat je flink inspireren.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van 1 van de steden in Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van 1 van de steden in Noord-Holland

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor een feestlocatie met ligging in het centrum van één van de steden in Noord-Holland? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering mee te nemen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feesten buiten het centrum van een stad in Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feesten buiten het centrum van een stad in Noord-Holland

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk in het stadscentrum van een stad in Noord-Holland, maar zoek je wel een feestlocatie in de stad zelf voor je personeelsfeest, bedrijfsborrel of andere zakelijk feest?  En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feestlocaties buiten een stad in Noord-Holland maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties buiten een stad in Noord-Holland maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten een stad in Noord-Holland, maar wel in de regio. En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke evenementenlocatie in een stad in Noord-Holland

Zakelijke evenementenlocatie in een stad in Noord-Holland

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in een stad in Noord-Holland bevinden? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van een stad in Noord-Holland

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van een stad in Noord-Holland

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich niet in een stad in Noord-Holland zelf te bevinden maar ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Feestlocatie op het Ijsselmeer (stijlvolle zeilboot)

Van trouwerij tot bedrijfsfeest, van zakelijk evenement tot familiefeest, ben je op zoek naar een stijlvolle feestlocatie voor een bijzonder evenement, denk dan ook eens aan een zeilboot. Laat jezelf en je gasten meevaren langs ongekend mooie panorama´s. De wind, de zon, het geluid van opspattend water; geniet van alle elementen die samenkomen en jouw speciale dag tot een onvergetelijk evenement weten te kleuren. Wil je meer weten over deze stijlvolle feestlocatie op het water? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.  

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

Feestlocatie op het water Zeetjalk (kleine en grote groepen)
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Feestlocatie op het water Zeetjalk (kleine en grote groepen)

Vergaderen t/m 26 pers., overnachten t/m 18 pers., zakelijke evenementen t/m 750 pers.

Zoeken jullie een bijzondere locatie voor een zakelijk feest, vergadering of ander zakelijk evenement in de regio Noord-Holland? Misschien is een evenement op het water dan een leuk idee?! Zeil over het Ijsselmeer of door het Waddengebied en geniet van elkaars gezelschap. Ook hele grote groepen (tot 750 personen) kunnen terecht bij deze aanbieder, vanwege de mogelijkheid om bevriende schepen in te zetten.

Smiley face Vaargebied: Ijsselmeer en Waddenzee; opstappen in Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale capaciteit overdag: 34 pers. ; Met overnachting Max. 18 pers.

Smiley face Maximale capaciteit uit te breiden tot 750 pers. via bevriende thuisvloot van Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 26 pers. Met overnachting Max. 18 pers. 

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.190 (exc. BTW), exclusief catering

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Mooie twee-mast brigantijn: zakelijke feestlocatie op het water in Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Mooie twee-mast brigantijn: zakelijke feestlocatie op het water in Noord-Holland

Voor zakelijke evenementen tot 85 personen.

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, bedrijfsfeest of ander zakelijk evenement? Misschien is het dan een leuk idee om het evenement te organiseren op het water en wel op een schitterende twee-mast brigantijn? Vertrek is mogelijk uit een van de volgende havens: Lelystad, Volendam, Amsterdam, IJmuiden, Enkhuizen, Almere, Hoorn, Medemblik, Urk, Kampen, Stavoren en Lemmer.

Smiley face Opstappen in: Lelystad, Volendam, Amsterdam, IJmuiden, Enkhuizen, Almere, Hoorn, Medemblik, Urk, Kampen, Stavoren en Lemmer

Smiley face Maximale capaciteit varend: 50 pers. ; Stilstaand Max. 85 pers.

Smiley face Minimale vanafprijs indicatie: €1.600 (exc. BTW), overnachten niet mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de 2-mast brigantijn, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Wist je dit over Noord-Holland?

De provincie heeft enorm veel mogelijkheden voor een bijzondere feestlocatie Noord-Holland. Met meer dan 2.7 miljoen inwoners is deze provincie een flinke in ons land. Met onze hoofdstad die te vinden is in deze provincie is dat uiteraard ook niet vreemd. Noord-Holland heeft voor het grootste gedeelte veel water om de provincie heen liggen. Dit is ook een mooie kans voor een feestlocatie Noord-Holland aan het water. Zoek je liever de drukke steden op? Dan hebben we met Haarlem, Amsterdam, Hoorn, Purmerend en ga zo nog maar even door veel mogelijkheden. Bekijk daarom ook eens ons bedrijfsuitje Noord-Holland aanbod of diverse andere opties in Noord-Holland.

   

Feestlocatie Noord-Holland: Dansschool De Bruijn-Bonel Alkmaar

Mag je weer eens een feestje geven? In Noord-Holland kom je dan al snel uit bij Dansschool De Bruijn-Bonel. Dat er hier gedanst gaat worden spreekt natuurlijk voor zich. En dansen en feest gaan uiteraard hand in hand, wat ervoor zorgt dat Dansschool De Bruijn-Bonel een geliefde locatie is voor iedereen die iets te vieren heeft. Bij een feest hoort natuurlijk ook goede catering, ook deze is bij deze Alkmaarse zaal naar wens aanwezig. Ook de zaal kun je in overleg anders inrichten, waardoor dit het feest wordt wat jij wilt en wat jij verdient. Vindt jouw volgende feest plaats bij Dansschool De Bruijn-Bonel? Wij kunnen het je van harte aanbevelen.

- Tot 250 personen
- Volop parkeergelegenheid op loopafstand

 • De Jagerstraat 2
  1823 CV Alkmaar
 • www.debruijnbonel.nl / 072 5201515
   
   

Feestlocatie Noord-Holland: Havenrijk Uitgeest

Een feestje buiten de deur in Noord-Holland? Dan is Havenrijk Uitgeest een uitstekende keuze. Deze feestlocatie biedt unieke feestzalen met een prachtig uitzicht op de jachthaven van Uitgeest. De schepen die daar liggen stralen avontuur uit, terwijl de zalen juist huiselijk zijn ingericht, inclusief open haard. Zo voelen jij een je gasten je hier goed thuis. Bij een feest horen natuurlijk ook een lekker hapje en drankje, ook deze zijn uiteraard beschikbaar. Om nog beter van het uitzicht te genieten kun je ook op het buitenterras plaatsnemen, terwijl de kinderen zich kunnen vermaken op de speeltuin. Voor ieder wat wils dus, bij Havenrijk Uitgeest in Noord-Holland.

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de jachthaven

 • Lagendijk 41
  1911 MT Uitgeest
 • www.havenrijk.nl / 0251 313937
   
   

Feesten op het water: Zeilschip Bounty

Zeilschip Bounty, een feestzaal die de wind in de zeilen heeft. Op verschillende plaatsen in Noord-Holland kun je aan boord gaan. Vervolgens kan het feest beginnen, waarbij je met je gezelschap de Noord-Hollandse wateren onveilig kunt maken. Aan boord zijn er diverse activiteiten en thema’s mogelijk, waaruit je zelf kunt kiezen wat het beste bij je past. Zeilschip Bounty ontvangt je daarom graag om je met je wensen te helpen.

- Tot 50 personen
- Feesten op een zeilschip

 • Bataviahaven 
  8242 KG Lelystad
 • www.zeilschipbounty.nl / 0320 820204
   
   

Feestzaal op het water: Feestboot Varendfeesten

Noord-Holland, een van de vele provincies in Nederland die aan het water ligt. Een feest aan het water ligt dan ook voor de hand. Varendfeesten kan je dit bieden. De vrijheid van een feest op het water, gecombineerd met het comfort dat alles voor je geregeld is. Een luxe inrichting, waarbij je kunt plaatsnemen op rood pluche. Binnen kan heerlijk gegeten worden: de kwalitatief hoogstaande catering is uiteraard op je wensen aan te passen. En dit alles terwijl je door het Groene Hart reist, een van de mooiste natuurgebieden van het land. Zowel binnen als buiten de boot kijk je dus je ogen uit. Is feestvieren op het water wel aan jou besteed? Dan is Varendfeesten je graag van dienst.

- Van 40 tot 200 personen
- Uitzicht op het groene hart

 • Past van der Plaatstraat 125a
  2375 AL Rijpwetering
 • www.varendfeesten.nl / 06 55360038
   
   

Varend feesten: Feestboot Kapitein Anna

Feest in Noord-Holland? Kies dan eens het ruime sop, met de Feestboot Kapitein Anna! De naam spreekt voor zich, hier wordt menig feest gevierd. Terwijl het schip over het IJsselmeer vaart kun je samen met je gasten genieten van het prachtige uitzicht. De binnenkant van de boot is mooi aangekleed met houten meubels en rood pluche. Ook kan er catering worden verzorgd, zodat ook de inwendige mens niets tekort komt. Zou je wel eens willen weten hoe het is om een feest te geven dat op het water plaatsvindt? Dan ben je bij Kapitein Anna aan het juiste adres. Voel je dan ook vrij om meer informatie over deze unieke feestboot te verkrijgen.

- Van 40 tot 250 personen
- Unieke ervaring

 • NDSM-Pier 6
  1033 RE Amsterdam 
 • www.kapiteinanna.nl / 06 55345911
   

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE NOORD-HOLLAND

Wanneer je in Noord-Holland woont of werkt en op zoek bent naar een feestlocatie helpen we je graag op weg. We verzorgen graag een portie inspiratie zodat je al een kant op kunt om de perfecte feestlocatie Noord-Holland te vinden. De provincie is ook een groot aantal bijzondere steden rijk. Wat te denken van onze hoofdstad Amsterdam waarvan de grachtengordel op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bijzonder toch? Maar wist je dat Amsterdam niet de hoofdstad van de provincie Noord-Holland is? Dat is namelijk het mooie en gezellige Haarlem. Deze bijzondere stad is gelegen aan de Spaarne en heeft ruim 150.000 inwoners. Haarlem was oudsher een belangrijke stad voor veel bekende schilders. Kies je liever voor een feestlocatie Alkmaar? Dan kies je voor een bijzondere stad met zijn eigen kenmerken. Neem je ook even de tijd om het plein te bezoeken waar de historische kaasmarkt gehouden zal worden? Besef dan dat deze activiteit werkelijk historisch is en de mooie stad Alkmaar kenmerkt. Ook de overige plaatsen in Noord-Holland hebben veel te bieden. Kies nu voor een perfecte feestlocatie Noord-Holland in 1 van deze bijzondere steden en zorg dat het een onvergetelijk feest gaat worden. We wensen jullie bij voorbaat al enorm veel inspiratie toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact