Feestlocaties Limburg

ook voor particuliere, zakelijke en trouwlocaties in Venlo, Weert, Maastricht en omgeving

Met o.a. 3 leuke 1,5 meter feestlocatie Limburg arrangementen

Lèmburg of ook wel Limburg. Deze provincie kun je vinden in het zuidoosten van ons land en heeft meer dan 1 miljoen inwoners. Ben jij Limburger of ben je dol op deze provincie? Ben jij op zoek naar een feestlocatie Limburg? We helpen je dan op deze pagina graag op weg bij het vinden van een feestlocatie. Andere type zalen nodig? Bekijk ook eens het vergaderlocatie Limburg, trouwlocatie Limburg of zaalverhuur Limburg aanbod wat we hebben. Misschien woon je er, heb je er de liefde van je leven leren kennen of wil je gewoon een heerlijk feest organiseren in deze provincie. Waar je keuze ook op gaat vallen voor welke type feest dan ook, we wensen jullie enorm veel plezier en een onvergetelijk feest.

Kijk voor budgetten kleiner dan €35 p.p. op één van deze regiopagina´s:

   
Regio Maastricht, Heerlen, Valkenburg etc. Feestlocaties omgeving Maastricht
Regio Venlo, Roermond, Weert etc. Feestlocaties omgeving Venlo
   

Hieronder vind je feestlocatie arrangementen in Limburg vanaf €35 p.p.

Silent Disco Foodtruck Party Limburg
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing Limburg: Silent Disco Foodtruck Party

Met diverse Foodtrucks, Silent Disco en/of DJ (of ander entertainment)

Kijk je ook zo uit naar het moment dat je je vrienden en familie weer kan zien en samen leuke dingen kan organiseren om het leven te vieren? Wij bieden een sprookjesachtige setting, waar gedanst kan worden. En als je even wilt bijkomen of trek hebt, ga dan langs bij de foodtruck voor een heerlijk hapje of drankje. De zonsondergang, het kampvuur en de fakkels zorgen voor de nodige sfeer en warmte als het wat kouder wordt. En dit alles is aangepast aan de geldende regels waarbij iedereen 1,5m afstand kan houden. De grote vraag is natuurlijk, hoe zorg je ervoor dat je onder deze omstandigheden toch iedereen aan het dansen krijgt? De drempel wordt wellicht wat hoger. Geen nood! De silent disco biedt uitkomst. De koptelefoon zorgt ervoor dat je je veel minder geremd voelt, zodat het toch nog een swingend dansfeest kan worden in de buitenlucht. Deze Foodtruck Party kan ingezet worden bijvoorbeeld als invulling van je verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, bedrijfsborrel of bedrijfsuitje in de regio. Reserveer snel of vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Kampvuur Foodtruck feest Limburg
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing Limburg: Kampvuur Foodtruck feest

Met diverse foodtrucks en singer-songwriters

Stel je voor; een mooi bospad met vuurkorven en fakkels, die leiden tot een prachtig open veld met kleedjes voor de picknick of mooi gedekte tafels, allemaal op gepaste afstand zodat iedereen veilig feest kan vieren. Vanaf je tafel of kleedje mooi uitzicht over het water en als je trek krijgt dan loop je langs een van de zelf uitgekozen foodtrucks voor een heerlijk hapje en drankje. Voor de muzikale invulling van de avond kun je kiezen uit één of meerdere singer-songwriters die hun semi-akoestische covers en eigen nummers ten gehore brengen. Deze 1,5 meter oplossing is ideaal als rustige invulling van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, bedrijfsborrel, jubileum, personeelsfeest, verjaardag of bruiloft in de regio. Zorg dus dat je snel reserveert, zodat je je kan verheugen op een onvergetelijke avond!

Winter Foodtruck feest Limburg
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing: Winter Foodtruck feest op locatie

Op uw eigen locatie of op één van de vaste locaties in uw regio

Ben je aan het eind van het jaar ook toe aan verbondenheid met je collega’s, familie en/of vrienden? Na een bewogen jaar is het tijd om weer even te ontspannen en samen te genieten van een leuke tijd. Maar soms kan het best lastig zijn om dat op 1,5 meter te organiseren. Een mooie oplossing voor dit probleem ligt mogelijk in de buitenlucht, in de vorm van een Foodtruck Festival. Diverse overkappingen en heaters zorgen voor een aangename temperatuur, ook in de wintermaanden. Dit winterse festival biedt het traditionele kerstmarkt gevoel maar dan in een modern Foodtruck-jasje. Alles ingericht om te voldoen aan de regels. Op de achtergrond een ontspannen muziekje of DJ die leuke nummer draait. Liever een silent disco of een singer-songwriter bij het kampvuur? Ook dit is mogelijk! Van afsluitende borrel op het werk tot winters verjaardagsfeest of bruiloft, er is bijzonder veel mogelijk. Het is mogelijk om naar de vaste festival plek in uw regio te komen of om het festival te houden op uw eigen locatie. Vraag snel meer informatie aan en kijk uit naar het leukste feest van dit jaar!

Feestlocaties in en rondom het centrum van Maastricht, Roermond, Venlo of Sittard
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Maastricht, Roermond, Venlo of Sittard

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van de stad (Maastricht, Roermond, Venlo of Sittard) of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie in Maastricht, Roermond, Venlo of Sittard buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie in Maastricht, Roermond, Venlo of Sittard buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek jij een passende locatie voor je evenement? Je hebt de voorkeur voor een locatie in de steden Maastricht, Roermond, Venlo of Sittard maar wel buiten het (te) drukke stadscentrum. Sfeervol en passend bij het type evenement wat je gaat organiseren? Laat ons je inspireren met de mogelijkheden van onze huislocaties. Elk evenement vraagt om een eigen aanpak. Onze huislocaties hebben door de jarenlange ervaring vaak een oplossing voor de meest uiteenlopende wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie vragen je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Laat je inspireren en vraag direct aan via onderstaande mogelijkheid. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie buiten Maastricht, Roermond, Venlo of Sittard maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie buiten Maastricht, Roermond, Venlo of Sittard maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie in de omgeving van Maastricht, Roermond, Venlo of Sittard? Hoeft het niet direct in de stad te zijn maar mag het ook in de regio? Onze diverse huislocaties in de regio zijn uitermate geschikt en hebben vaak goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Zo heb je een passende locatie die voldoet aan je wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Zo kun je de informatie tot je nemen en alle eisen en wensen direct bespreken met de zeer ervaren locaties . Vraag snel meer informatie aan via onderstaande mogelijkheid en laat je flink inspireren.

Je eigen Foodtruckfestival op je feest in Limburg
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival op je feest in Limburg

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Limburg en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van 1 van de steden van Limburg
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van 1 van de steden van Limburg

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor een feestlocatie met ligging in het centrum van één van de steden in Limburg? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feesten buiten het centrum van de STAD

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk in het stadscentrum van STAD, maar zoek je wel een feestlocatie in de stad zelf voor je personeelsfeest, bedrijfsborrel of andere zakelijk feest?  En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feestlocaties buiten een stad in Limburg maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties buiten een stad in Limburg maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten een stad in Limburg, maar wel in de regio. En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke evenementenlocatie in een stad in Limburg

Zakelijke evenementenlocatie in een stad in Limburg

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in een stad in Limburg te bevinden? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van een stad in Limburg

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van een stad in Limburg

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich niet in een stad in Limburg zelf te bevinden maar ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

Wist je dit over Limburg?

De provincie Limburg is een bijzondere provincie met als hoofdstad Maastricht. Wanneer je Limburg vergelijkt met andere provincies is het een middelgrote provincie en grenst het aan Duitsland en België. Met meer dan 1 miljoen inwoners is het niet vreemd dat er een ruime vraag is naar feestlocaties Limburg. Zijn jullie ook op zoek naar bijzondere feestlocaties in Limburg? Voor een bedrijfsuitje Limburg, personeelsfeest of een andere activiteit? Laat je inspireren door onderstaand aanbod om zo al een grote stap te zetten op weg naar een bijzondere feestlocatie. Limburg is een smalle en lange provincie. Ben je er al weleens geweest? Heb je bijvoorbeeld weleens het drielandenpunt bezocht? Of de grotten die Limburg rijk is? Maar er zijn ook zoveel meer bijzondere plaatsen in Limburg. Een provincie die er dus mag wezen. En dat is misschien ook de reden dat jullie op zoek zijn naar een feestlocatie Limburg.

   

Feestlocatie Limburg: Feestgrot Valkenburg

Wie aan Limburg denkt, komt al snel bij de grotten en de mijnen terecht. Dit levert een bijzondere feestlocatie op in de grotten van Valkenburg. Er zijn veel mogelijkheden tot een feest dat je niet snel meer zult vergeten. De ruwe, karakteristieke inrichting van de feestgrot wordt gecombineerd met sfeerverlichting die de feeststemming zeker zal verhogen. Ook is er een terras waar eventueel gebarbecued kan worden, Zowel boven als onder de grond zijn vele mogelijkheden om tot laat te feesten. Het woord gezelligheid kent men in Limburg namelijk als geen ander. Benieuwd naar een ondergronds feest? Ontspanning op een spannende locatie? Kijk dan snel verder voor meer informatiel

- Van 40 tot 600 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Daalhemerweg 31
  6301 BJ Valkenburg
 • www.feestgrot.nl / 043 6014738
   

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE LIMBURG

Het is een mooie zomeravond en je loopt dwars door de hoofdstad van Limburg: Maastricht. Hier begon het allemaal. Je studie, je leven en misschien wel je liefde. Deze stad heeft je hart gestolen. Maar naast Maastricht zijn er ook zoveel andere mooie plaatsen in Limburg. Want met Kerkrade, Heerlen, Maastricht, Venlo, Roermond en bijvoorbeeld Sittard-Geleen hebben jullie iets te kiezen. Limburg is misschien smal maar heeft zoveel plaatsen en leuke omgeving dat het een flinke uitdaging gaat worden. Hebben jullie van te voren al een keuze gemaakt? Kiezen jullie bijvoorbeeld voor een feestlocatie Maastricht. Zodat jullie in de hoofdstad van Limburg eens lekker kunnen feesten. Of misschien ben je dol op Venlo en kies je voor een feestlocatie Venlo voor een onvergetelijk feest. Maar ook Kerkrade, Heerlen, Roermond en Sittard-Geleen hebben zoveel verschillende mogelijkheden voor een onvergetelijk feest. Wanneer je op zoek gaat naar een feestlocatie kijk je eerst naar waar jullie feestlocatie aan moet voldoen. Waar moet het liggen, wat voor wensen hebben jullie en wat zijn de verdere kenmerken. Waar jullie ook voor gaan we hopen dat ons feestlocatie Limburg en omgeving aanbod jullie van veel inspiratie kan voorzien. We wensen jullie enorm veel plezier tijdens jullie feest.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact