Zaalverhuur Lelystad

ook voor de regio Almere, Kampen en Dronten

Zaalverhuur Lelystad arrangementen

Woon je in Lelystad en ben je op zoek naar optie voor zaalverhuur Lelystad of een feestlocatie Lelystad? Dan zit je op deze website meer dan goed! Wateenlocatie.nl biedt jou de meest mooie, leuke en gezellige locaties in de categorie zaalverhuur Lelystad. Ben je het chique en massale type? We hebben voor deze mensen heel wat stijlvolle en grote zalen in de aanbieding. Maar ook wanneer je van gezelligheid en een knusse uitstraling houdt, hebben wij heel wat leuke ruimtes voor je in ons aanbod. Ben jij er al uit naar wat voor type zaal je op zoek bent? Bekijk ook eens het trouwlocatie Lelystad of vergaderlocatie Lelystad aanbod. Zoals je merkt is er op het gebied van zaalverhuur Lelystad veel te vinden. Voor ieder type gelegenheid of mens is er wel een passende zaal te vinden. Kom jij binnenkort ook naar Lelystad voor je feestje, trouwfeest, jubileum of gewoon, voor de gezelligheid? Wat de gelegenheid ook is, in deze stad ben je altijd welkom. Bekijk nu het aanbod zaalverhuur Lelystad en laat je inspireren door de mooie zalen die er in deze omgeving te vinden zijn. We wensen je veel plezier tijdens je gelegenheid en een dag vol lachen, gieren en brullen. Mocht je nog vragen hebben over de zaalverhuur Lelystad, laat je ons dit dan weten? Wij helpen je graag in het maken van een passende keuze.

Maak hieronder je keuze!

zaalverhuur Lelystad    
 

Zaalverhuur arrangementen Lelystad (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Lelystad? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg in het mooie Lelystad. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

 Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Lelystad West 10 - 50 West meer info    
Lelystad West 20 - 400 West meer info
Urk 10 - 100 Urk meer info    
Lelystad Noord 20 - 200 Noord meer info
Lelystad Centrum 50 - 1000 Centrum meer info    
Lelystad Noord 20 - 500 Noord meer info
Lelystad Centrum 10 - 100 Centrum meer info    
Lelystad Oost 10 - 150 Oost meer info
  • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
  • Vanaf 30 deelnemers
   

Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Lelystad (€50-€75 p.p.)
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Lelystad (€50-€75 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €50 en €75 p.p. Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Lelystad benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Lelystad (€75-€100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Lelystad (€75-€100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je  feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €75 en €100 p.p.? Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het luxere segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Lelystad benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Lelystad (meer dan €100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Lelystad (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Lelystad benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Wist je dit over Lelystad?

Lelystad is een leuke stad waar veel verschillende zalen te vinden zijn. Zo ook rondom de Bataviawerf; een plaats die in het teken staat van historische scheepsbouw. Een fenomeen in Lelystad en omgeving en een plek die flink wat bezoekers weet te trekken. Perfect om 1 van deze elementen van Lelystad te koppelen aan bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest Lelystad of andere activiteit? Vanzelfsprekend zijn de zalen in deze omgeving naar dezelfde sferen ingericht. Ben je meer een natuurmens? De Oostervaardersplassen bieden zijn bezoeker een prachtige omgeving vol groene natuur en water. Wanneer je op deze plek dus op zoek bent naar een zaal, kan je een prachtig uitzicht en complete rust verwachten.

   

Zaalverhuur Lelystad: Zeilschip Bounty

Op zoek naar een sfeervolle zaal in Lelystad? Zet dan koers naar de Bataviahaven voor een zaal op het water! Op zeilschip Bounty kun je onder andere prachtige themafeesten geven en workshops volgen, terwijl je over het IJsselmeer vaart. Ook voor vergaderingen is er een mooi arrangement te regelen. Zowel zakelijk als privé, voor een feest of voor serieuzere zaken, kun je terecht bij Zeilschip Bounty in Lelystad.

- Tot 50 personen
- Zaalverhuur op een zeilschip
- Plaats: Amsterdam

  • Jacob Bontiusplaats 1
    1018 LL Amsterdam
  • www.amsterdamroest.nl / 020 308 0283
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

IMPRESSIE

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

Zaalverhuur

ZAALVERHUUR OMGEVING LELYSTAD

Lelystad is van zichzelf een leuke stad met veel bezienswaardigheden. Het is namelijk gelegen in Nederlands’ jongste provincie! Flevoland is letterlijk herrezen uit het water; het is het grootste kunstmatige eiland ter wereld. Super apart dus. Hierdoor heeft de provincie tevens een open en strakke indeling in vergelijking met de andere provincies in ons kikkerlandje. Wanneer je dus op zoek bent naar zaalverhuur Lelystad, bevind je je op unieke grond. En wat is er mooier dan deze sfeer doorgeven aan je (feestelijke) gelegenheid? Mocht je even genoeg hebben van Lelystad, kan je natuurlijk ook op verkenningstocht gaan in de omgeving. En dan wel in Almere! Mocht je een echte waterrat zijn, zit je in deze stad gebakken. De stad is namelijk omgeven door water van drie verschillende meren; het Gooimeer, IJmeer en Markermeer. Vanzelfsprekend dat er in Almere dus ook een grote variëteit een watersport te vinden is. Je zaalverhuur Lelystad en omgeving Almere zal zich dan ook hoogstwaarschijnlijk aan het water bevinden. Heerlijk in de zomer, maar ook zeker leuk in de wat koudere seizoenen van het jaar. Kom je binnenkort ook naar de jongste provincie van Nederland voor jouw zaalverhuur Lelystad en omgeving? Bekijk snel het aanbod en vind een uitgebreid aanbod locaties. We hopen dat er iets voor je tussen zit!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de locatie zelf
  • Gevarieerd aanbod uit de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact