Zaalverhuur Lelystad

ook voor de regio Almere, Kampen en Dronten

Zaalverhuur Lelystad arrangementen

Woon je in Lelystad en ben je op zoek naar optie voor zaalverhuur Lelystad of een feestlocatie Lelystad? Dan zit je op deze website meer dan goed! Wateenlocatie.nl biedt jou de meest mooie, leuke en gezellige locaties in de categorie zaalverhuur Lelystad. Ben je het chique en massale type? We hebben voor deze mensen heel wat stijlvolle en grote zalen in de aanbieding. Maar ook wanneer je van gezelligheid en een knusse uitstraling houdt, hebben wij heel wat leuke ruimtes voor je in ons aanbod. Ben jij er al uit naar wat voor type zaal je op zoek bent? Bekijk ook eens het trouwlocatie Lelystad of vergaderlocatie Lelystad aanbod. Zoals je merkt is er op het gebied van zaalverhuur Lelystad veel te vinden. Voor ieder type gelegenheid of mens is er wel een passende zaal te vinden. Kom jij binnenkort ook naar Lelystad voor je feestje, trouwfeest, jubileum of gewoon, voor de gezelligheid? Wat de gelegenheid ook is, in deze stad ben je altijd welkom. Bekijk nu het aanbod zaalverhuur Lelystad en laat je inspireren door de mooie zalen die er in deze omgeving te vinden zijn. We wensen je veel plezier tijdens je gelegenheid en een dag vol lachen, gieren en brullen. Mocht je nog vragen hebben over de zaalverhuur Lelystad, laat je ons dit dan weten? Wij helpen je graag in het maken van een passende keuze.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Lelystad
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Lelystad

Ben je op zoek naar een feestzaal met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Lelystad of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Lelystad buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Lelystad buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de stad Lelystad maar wel buiten het drukke stadscentrum en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Lelystad maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Lelystad maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Lelystad maar wel buiten de stad zelf en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. Voorkom parkeerproblemen en organiseer je evenement gewoon buiten de stad. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Lelystad
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Lelystad

Zoek je een mooie buitenlocatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Lelystad? Een plek waarvan alle medewerkers of zakenrelaties nieuwe energie krijgen om zo met veel zin verder te bouwen aan het bedrijf? Dan is deze categorie speciaal voor jullie bedoeld. Geniet van de inspirerende setting (van bos tot heide, van strand tot authentiek gebouw etc.). We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van Lelystad
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van Lelystad

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor zaalverhuur bij voorkeur in het centrum in Lelystad? Hebben jullie zelf een dag in gedachten wanneer het voor jullie het beste uitkomt en dient deze perfecte locatie dan ook beschikbaar te zijn? Dan kan het een behoorlijke uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Wij kunnen je in dit geval helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare zalen. Deze locaties zullen je vervolgens van meer informatie voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijk zaalverhuur buiten Lelystad maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur buiten Lelystad maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten de stad Lelystad zelf, maar wel in de regio? En dient de perfecte locatie die je gevonden hebt ook nog eens beschikbaar te zijn op de dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het weleens een stevige uitdaging worden om een passende oplossing voor je feest te vinden. Maar waarom zou je alles zelf doen? Laat ons je helpen bij de organisatie van de perfecte dag met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent om jouw feest tot een succes te maken. Als we deze informatie ontvangen hebben gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare locaties. We verzoeken deze locaties om contact met je op te nemen om je zo van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Maar mocht er iets geschikts bij zitten kun je meteen een reservering maken. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Lelystad

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Lelystad

Organiseer je een bijzondere klantendag, een groter of exclusiever bedrijfsfeest of een ander zakelijk evenement? En dient de evenementenlocatie zich niet in Lelystad zelf te bevinden maar wel bij voorkeur ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. We nemen de organisatie van jullie event tijdelijk over zodat jij je bezig kan houden met het regelen van andere dingen. Laat ons je daarom ook helpen met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan al jouw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om jou van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Zakelijke evenementenlocatie in Lelystad

Zakelijke evenementenlocatie in Lelystad

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in Lelystad te bevinden? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijk zaalverhuur buiten het centrum van Lelystad
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur buiten het centrum van Lelystad

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk of wellicht niet geheel praktisch om in hartje centrum van Lelystad je feest te organiseren, maar zoek je wel een locatie in de stad zelf voor je zakelijk feest, personeelsfeest of bedrijfsborrel? Dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een behoorlijk stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden! Laat ons je dan helpen te inspireren en wat werk uit handen nemen met deze gratis service. Als je via onderstaand informatieformulier zo duidelijk mogelijk aangeeft waarnaar je op zoek bent, dan gaan wij voor je zoeken. Binnen ons netwerk zoeken we 2 passende en beschikbare locaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien zodat jij kunt beoordelen of het past bij de wensen! Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

zaalverhuur Lelystad    
 

Low budget zaalverhuur arrangementen Lelystad (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Lelystad? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg in het mooie Lelystad. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

 Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Lelystad West 10 - 50 West meer info    
Lelystad West 20 - 400 West meer info
Urk 10 - 100 Urk meer info    
Lelystad Noord 20 - 200 Noord meer info
Lelystad Centrum 50 - 1000 Centrum meer info    
Lelystad Noord 20 - 500 Noord meer info
Lelystad Centrum 10 - 100 Centrum meer info    
Lelystad Oost 10 - 150 Oost meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Wist je dit over Lelystad?

Lelystad is een leuke stad waar veel verschillende zalen te vinden zijn. Zo ook rondom de Bataviawerf; een plaats die in het teken staat van historische scheepsbouw. Een fenomeen in Lelystad en omgeving en een plek die flink wat bezoekers weet te trekken. Perfect om 1 van deze elementen van Lelystad te koppelen aan bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest Lelystad of andere activiteit? Vanzelfsprekend zijn de zalen in deze omgeving naar dezelfde sferen ingericht. Ben je meer een natuurmens? De Oostervaardersplassen bieden zijn bezoeker een prachtige omgeving vol groene natuur en water. Wanneer je op deze plek dus op zoek bent naar een zaal, kan je een prachtig uitzicht en complete rust verwachten.

   

Zaalverhuur Lelystad: Zeilschip Bounty

Op zoek naar een sfeervolle zaal in Lelystad? Zet dan koers naar de Bataviahaven voor een zaal op het water! Op zeilschip Bounty kun je onder andere prachtige themafeesten geven en workshops volgen, terwijl je over het IJsselmeer vaart. Ook voor vergaderingen is er een mooi arrangement te regelen. Zowel zakelijk als privé, voor een feest of voor serieuzere zaken, kun je terecht bij Zeilschip Bounty in Lelystad.

- Tot 50 personen
- Zaalverhuur op een zeilschip
- Plaats: Amsterdam

 • Jacob Bontiusplaats 1
  1018 LL Amsterdam
 • www.amsterdamroest.nl / 020 308 0283
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZAALVERHUUR OMGEVING LELYSTAD

Lelystad is van zichzelf een leuke stad met veel bezienswaardigheden. Het is namelijk gelegen in Nederlands’ jongste provincie! Flevoland is letterlijk herrezen uit het water; het is het grootste kunstmatige eiland ter wereld. Super apart dus. Hierdoor heeft de provincie tevens een open en strakke indeling in vergelijking met de andere provincies in ons kikkerlandje. Wanneer je dus op zoek bent naar zaalverhuur Lelystad, bevind je je op unieke grond. En wat is er mooier dan deze sfeer doorgeven aan je (feestelijke) gelegenheid? Mocht je even genoeg hebben van Lelystad, kan je natuurlijk ook op verkenningstocht gaan in de omgeving. En dan wel in Almere! Mocht je een echte waterrat zijn, zit je in deze stad gebakken. De stad is namelijk omgeven door water van drie verschillende meren; het Gooimeer, IJmeer en Markermeer. Vanzelfsprekend dat er in Almere dus ook een grote variëteit een watersport te vinden is. Je zaalverhuur Lelystad en omgeving Almere zal zich dan ook hoogstwaarschijnlijk aan het water bevinden. Heerlijk in de zomer, maar ook zeker leuk in de wat koudere seizoenen van het jaar. Kom je binnenkort ook naar de jongste provincie van Nederland voor jouw zaalverhuur Lelystad en omgeving? Bekijk snel het aanbod en vind een uitgebreid aanbod locaties. We hopen dat er iets voor je tussen zit!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact