Feestlocaties Gelderland

ook voor particuliere, zakelijke en trouwlocaties in Nijmegen, Arnhem en omgeving

Met leuke feestlocatie Gelderland arrangementen

Ben je zoekende naar een feestlocatie Gelderland? Deze provincie is een erg bijzondere met veel mogelijkheden! Dit is daarom ook te merken in het feestlocaties Gelderland en zaalverhuur Gelderland aanbod. Een heerlijke sfeer waar ieder mens zich snel thuis zal voelen. Daarnaast is het ruimte en diverse horeca aanbod in de binnenstad bijzonder interessant wanneer je na je feest in je feestlocatie Gelderland de avond voort wilt zetten. Zou je graag wat tips willen voor leuke activiteiten in Gelderland, wellicht om te combineren met je verblijf in de feestlocatie Gelderland van je keuze? We helpen je graag op weg. Bekijk daarnaast ook eens het vergaderlocatie Gelderland of trouwlocatie Gelderland aanbod. Laat je inspireren door deze bijzondere provincie maar uiteraard ook het zeer diverse aanbod. Veel inspiratie toegewenst.

Kies nu eerst de regio van jouw voorkeur:

Feestlocaties in en rondom het centrum van Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn of Doetinchem
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn of Doetinchem

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van de stad (Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn of Doetinchem) of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie in de stad Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn of Doetinchem buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie in de stad Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn of Doetinchem buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek jij een passende locatie voor je evenement? Je hebt de voorkeur voor een locatie in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn of Doetinchem maar wel buiten het (te) drukke stadscentrum. Sfeervol en passend bij het type evenement wat je gaat organiseren? Laat ons je inspireren met de mogelijkheden van onze huislocaties. Elk evenement vraagt om een eigen aanpak. Onze huislocaties hebben door de jarenlange ervaring vaak een oplossing voor de meest uiteenlopende wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie vragen je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Laat je inspireren en vraag direct aan via onderstaande mogelijkheid. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocatie buiten Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn of Doetinchem maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocatie buiten Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn of Doetinchem maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie in de omgeving van Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn of Doetinchem? Hoeft het niet direct in de stad te zijn maar mag het ook in de regio? Onze diverse huislocaties in de regio zijn uitermate geschikt en hebben vaak goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Zo heb je een passende locatie die voldoet aan je wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Zo kun je de informatie tot je nemen en alle eisen en wensen direct bespreken met de zeer ervaren locaties . Vraag snel meer informatie aan via onderstaande mogelijkheid en laat je flink inspireren.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van 1 van de steden in Gelderland
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van 1 van de steden in Gelderland

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor een feestlocatie met ligging in één van de steden in Gelderland? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering mee te nemen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feesten buiten het centrum van een stad in Gelderland
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feesten buiten het centrum van een stad in Gelderland

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk in het stadscentrum van een stad in Gelderland, maar zoek je wel een feestlocatie in de stad zelf voor je personeelsfeest, bedrijfsborrel of andere zakelijk feest?  En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke feestlocaties buiten een stad in Gelderland maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feestlocaties buiten een stad in Gelderland maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten een stad in Gelderland, maar wel in de regio. En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zakelijke evenementenlocatie in een stad in Gelderland

Zakelijke evenementenlocatie in een stad in Gelderland

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in een stad in Gelderland bevinden? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van een stad in Gelderland

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van een stad in Gelderland

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich niet in een stad in Gelderland zelf te bevinden maar ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

Wist je dit over Gelderland?

Deze provincie staat bol van de gezellige steden, interessante bezienswaardigheden en vooral; prachtige feestlocaties Gelderland! Gelderland is erg gevarieerde provincie, er zijn namelijk op zoveel plaatsen leuke dingen te doen. Van een vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje Gelderland. Eigenlijk is alles wat een mens zou wensen te vinden in Gelderland; het kenmerkt zich door een mooie natuur, veel historische panden, kastelen en gezellige steden en dorpen. Voor iedereen is er dus wel wat te vinden. Ook qua feestlocatie Gelderland zijn de opties eindeloos. Burgers’ Zoo in Arnhem is bijvoorbeeld een fantastisch dierenpark waar het hele gezin makkelijk de gehele dag zoet is! Zo zijn er alleen in de hoofdstad Arnhem al tientallen feestlocaties Gelderland te vinden, ieder met hun eigen bijzondere kenmerken. Een ding hebben ze allemaal gemeen; de feestlocaties Gelderland in deze stad zien er allemaal prachtig uit. Arnhem is namelijk niet voor niets in 2007 uitgeroepen tot beste binnenstad van Nederland. Het centrum van de stad heeft een knusse uitstraling en de inwoners worden vaak bestempelt als erg vriendelijk. Wil je graag wat meer kennis maken met de natuur in Gelderland? Het Nationale Park De Hoge Veluwe bestaat uit 5.500 hectare pure natuur. Het is zelfs een van de oudste en grootste nationale parken in Nederland. Ideaal voor een lange wandeling in de zomer, maar zeker ook in de winter. De Veluwe is prachtig bij ieder seizoen.

   

Feestlocatie Gelderland: De Blaauwe Kamer Wageningen

Gelderland, een provincie die prachtige natuur te bieden heeft.  Zou je te midden hiervan een feest willen vieren? De Blaauwe Kamer in Wageningen ligt midden in een uniek natuurgebied, wat een mooi uitzicht biedt tijdens een feest. Er zijn verschillende zalen te huur, waardoor er voor ieder wat wils is. Een grote zaal met veel lichtinval, of juist een kleinere zaal die wat soberder zijn ingericht. Hierdoor kun je de zaalinrichting naar eigen smaak invullen, zodat het eruit ziet zoals je zelf wilt. Als je de natuur van iets dichter bij wilt zien kun je ook even het terras opzoeken. Ook catering op maat behoort tot de mogelijkheden. Wil je graag wat meer weten over een feestje bij de Blaauwe Kamer? Klik hieronder voor meer informatie.

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de natuur

 • Blaauwe Kamer 14
  6702 PA Wageningen
 • www.deblaauwekamer.nl / 0317 421410
   
   

Feestlocatie Gelderland: Old Cave Nijmegen

Je geeft een feest in Gelderland, wat leuk! Heb je tijdens je zoektocht naar een locatie al onder de grond gekeken? In Nijmegen is daar namelijk de Old Cave te vinden, een voormalig wijnkelder die tegenwoordig veelvuldig gastheer is voor feesten en partijen. Verjaardagen, jubilea, maar ook personeelsfeesten vinden er plaats. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is bij de Old Cave? Klik dan hieronder voor een eerste indruk, waarbij het je vrij staat meer informatie te vragen. Wat je ook wilt, bij de Old Cave zijn ze klaar voor je komst!

- Van 10 tot 450 personen
- Unieke ondergrondse locatie

 • Sint Anthoniusplaats 13
  6511 TR Nijmegen
 • www.oldcave.nl / 0481 465898
   
   

Feestlocatie omgeving Gelderland: Dorsvlegel Vinkel

Zin in een eigentijds feestje in Gelderland en omgeving? De Dorsvlegel verzorgt het met alle plezier! Er zijn verschillende zalen beschikbaar, waar een chique, moderne inrichting centraal staat. Vier je verjaardag of jubileum in stijl in een van de vele sfeervolle ruimtes die daarvoor beschikbaar zijn.  Grote zalen die de sfeer van een discotheek oproepen, of juist een kleinere zaal waar gezelligheid en aandacht voor elkaar belangrijk zijn. En is het eindelijk lekker weer? Dan is er ook een buitenterras waar het goed toeven is.  Relaxstoelen zorgen voor de nodige ontspanning, met daarbij ook nog een buitenbar. Ontspannen is namelijk leuk, maar je moet er wel wat bij te drinken hebben. Benieuwd naar De Dorsvlegel in Vinkel, in de omgeving van Gelderland? Kijk dan snel voor meer informatie!

- Van 40 tot 400 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Brugstraat 43
  5382 JB Vinkel
 • www.dorsvlegel.nl / 073 5322159
   

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE GELDERLAND

Arnhem is de hoofdstad van Gelderland. Logisch dat mensen hun zoektocht naar de ideale feestlocatie Gelderland vaak in deze stad beginnen. Maar vergeet je de andere mooie steden in deze provincie niet? Wanner je het graag wat minder massaal zoekt, kun je zeker terecht in de kleinere stadjes net buiten Arnhem. Denk hierbij aan Tiel, Velp, Wageningen, Doetinchem en omgeving. Maar naast Arnhem en zijn kleine omringende stadjes zijn ook de steden Nijmegen en Apeldoorn steden om zeker in je achterhoofd te houden. Hier bevinden zich dan ook vele feestlocaties Gelderland voor ieder type gelegenheid. Nijmegen is de oudste stad van Nederland. Vanzelfsprekend is er dus veel geschiedenis te vinden in deze stad. Vind je het heerlijk om door een historisch centrum te dwalen of je te bevinden in een feestlocatie Gelderland met een historisch tintje? Wijk dan zeker uit naar Nijmegen. Weet jij al welke stad het wordt? We zijn benieuw op welke feestlocatie Gelderland jouw keuze is gevallen. Mocht je niet kunnen kiezen uit ons uitgebreide aanbod feestlocaties in Gelderland, dan helpen wij je graag. Neem vandaag nog contact met ons op en laat je inspireren. We weten zeker dat we samen tot de beste keuze qua feestlocatie Gelderland komen voor jouw gelegenheid.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact