Zaalverhuur Drenthe arrangementen

Zaal huren in Drenthe? Op zoek naar een feestlocatie Drenthe? Dan is onze pagina zaalverhuur Drenthe echt wat voor jou! Daar vind je namelijk een uitgebreid aanbod zalen in de provincie Drenthe. Naar wat voor zaal ben jij precies op zoek? Een feestzaal om samen met een grote groep vrienden je verjaardag in te vieren? Of wellicht zoek je een zaal waarin jij en je partner elkaar het ja-woord kunnen geven? Ons aanbod zaalverhuur Drenthe heeft verschillende soorten zalen opgenomen. Zo zijn er knusse zalen voor een klein gezelschap, maar ook zalen waar jij en je complete bedrijf jullie bedrijfsfeest kunnen laten plaatsvinden in een van de zalen uit de categorie zaalverhuur Drenthe. Bekijk ook eens ons trouwlocatie Drenthe of vergaderlocatie Drenthe aanbod. Zoals je dus wel begrijpt kan je bij wateenlocatie.nl voor veel type gelegenheden terecht. Wij zijn namelijk hier om jou de juiste inspiratie te bieden en je zo te helpen in het vinden van je ideale zaalverhuur. Heb je in Drenthe niet kunnen vinden wat je zoekt? Waarom kijk je niet eens rond in een andere provincie? Drenthe wordt omringt door genoeg andere leuke provincies met ieder hun eigen type zaalverhuur. We wensen je in ieder geval heel veel plezier tijdens je gelegenheid in een van de zalen uit ons aanbod. Mocht je nog vragen hebben, twijfel dan niet om deze aan ons te stellen!

Maak hieronder je keuze!

incl. BTW vanaf
€50 p.p.
Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Drenthe (€50-€75 p.p.)

Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Drenthe (€50-€75 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €50 en €75 p.p. Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Drenthe benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €50 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Drenthe (€75-€100 p.p.)

Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Drenthe (€75-€100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je  feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €75 en €100 p.p.? Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het luxere segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Drenthe benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€100 p.p.
Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Drenthe (meer dan €100 p.p.)

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Drenthe (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Drenthe benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €100 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Drenthe bruist

Ga je binnenkort een zaal inzetten voor een activiteit? Een feest, groepsuitje, vrijgezellenfeest Drenthe, of een andere soort activiteit? De mogelijkheden zijn eindeloos. Drenthe is een prachtige locatie met veel natuur, diverse steden en zo ook diverse en bijzondere locaties. We wensen jullie alvast enorm veel succes toe met het organiseren van jullie activiteit. 

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland