Zaalverhuur Drenthe

ook voor de regio Assen, Emmen en omgeving

Zaalverhuur Drenthe arrangementen

Zaal huren in Drenthe? Op zoek naar een feestlocatie Drenthe? Dan is onze pagina zaalverhuur Drenthe echt wat voor jou! Daar vind je namelijk een uitgebreid aanbod zalen in de provincie Drenthe. Naar wat voor zaal ben jij precies op zoek? Een feestzaal om samen met een grote groep vrienden je verjaardag in te vieren? Of wellicht zoek je een zaal waarin jij en je partner elkaar het ja-woord kunnen geven? Ons aanbod zaalverhuur Drenthe heeft verschillende soorten zalen opgenomen. Zo zijn er knusse zalen voor een klein gezelschap, maar ook zalen waar jij en je complete bedrijf jullie bedrijfsfeest kunnen laten plaatsvinden in een van de zalen uit de categorie zaalverhuur Drenthe. Bekijk ook eens ons trouwlocatie Drenthe of vergaderlocatie Drenthe aanbod. Zoals je dus wel begrijpt kan je bij wateenlocatie.nl voor veel type gelegenheden terecht. Wij zijn namelijk hier om jou de juiste inspiratie te bieden en je zo te helpen in het vinden van je ideale zaalverhuur. Heb je in Drenthe niet kunnen vinden wat je zoekt? Waarom kijk je niet eens rond in een andere provincie? Drenthe wordt omringt door genoeg andere leuke provincies met ieder hun eigen type zaalverhuur. We wensen je in ieder geval heel veel plezier tijdens je gelegenheid in een van de zalen uit ons aanbod. Mocht je nog vragen hebben, twijfel dan niet om deze aan ons te stellen!

Maak nu eerst je keuze:


Zichtbaarheid in de regio

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Emmen of Assen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Emmen of Assen

Ben je op zoek naar een feestzaal met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Emmen of Assen of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in Emmen of Assen buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in Emmen of Assen buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in Emmen of Assen maar wel buiten het drukke stadscentrum en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten Emmen of Assen maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten Emmen of Assen maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Emmen of Assen maar wel buiten de stad zelf en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. Voorkom parkeerproblemen en organiseer je evenement gewoon buiten de stad. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Je eigen Foodtruckfestival bij je zaal in Drenthe
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival bij je zaal in Drenthe

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Drenthe en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

 Restaurant als feestzaal arrangement in Emmen of Assen
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Restaurant als feestzaal arrangement in Emmen of Assen

met eten/zitfeest/dineren

Heb je binnenkort iets te vieren of zoek je een locatie voor een of ander type evenement in Emmen of Assen? Is het hierbij het beste wanneer het in een restaurant setting plaats zal vinden? Met een diner, andere eet opties of een (deels) zittend evenement? Laat je dan inspireren door de restaurant huislocatie opties in de regio. Na je meer informatie verzoek gaan we de nog beschikbare huislocaties verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Hierna schakel je direct met de uitvoerende locatie en kun je makkelijk je wensen en vragen bespreken. Vraag via onderstaande optie vrijblijvend en snel meer informatie aan. Veel inspiratie toegewenst!

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Emmen of Assen
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Emmen of Assen

Zoek je een mooie buitenlocatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Emmen of Assen? Een plek waarvan alle medewerkers of zakenrelaties nieuwe energie krijgen om zo met veel zin verder te bouwen aan het bedrijf? Dan is deze categorie speciaal voor jullie bedoeld. Geniet van de inspirerende setting (van bos tot heide, van strand tot authentiek gebouw etc.). We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Feestlocatie arrangement Drenthe of omgeving met luxe tent
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Feestlocatie arrangement Drenthe of omgeving met luxe tent

Ben jij op zoek naar een bijzondere oplossing bij je feestlocatie in Drenthe of omgeving? Een oplossing waarbij je heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht? Of onder de tent in de warme zon juist wat verkoeling zoeken? Kies dan voor een luxe tent oplossing. Onze huislocatie opties hebben de beschikking over deze bijzondere oplossing waardoor ieder evenement een extra dimensie krijgt. De dansvloer, een ceremonie of de ontvangst op een unieke manier? Vraag onderstaand snel meer informatie aan en laat je inspireren door de mogelijkheden. Na je aanvraag gaan we de beschikbare locaties met deze oplossing verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Drenthe (meer dan €100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Drenthe (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Drenthe benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Drenthe bruist

Ga je binnenkort een zaal inzetten voor een activiteit? Een feest, groepsuitje, vrijgezellenfeest Drenthe, of een andere soort activiteit? De mogelijkheden zijn eindeloos. Drenthe is een prachtige locatie met veel natuur, diverse steden en zo ook diverse en bijzondere locaties. We wensen jullie alvast enorm veel succes toe met het organiseren van jullie activiteit. 

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZAALVERHUUR DRENTHE

Drenthe is een prachtige omgeving en bezit vele leuke steden waar jij en je gezelschap zeker een leuke tijd zullen beleven. We zouden je graag een aantal tips geven qua bezienswaardigheden, Drenthe heeft er namelijk zoveel dat het soms moeilijk wordt om een keuze te maken. Hierin helpen wij je graag! Ga bijvoorbeeld eens op avontuur tijdens je verblijf in de zaal uit ons aanbod zaalverhuur Drenthe en ontdek de Hunebedden. De provincie staat bekent om deze eeuwenoude stenen en zijn tevens nergens anders in Nederland te vinden. Zijn jullie meer dierenliefhebbers? Dierentuin Emmen is een bekende dierentuin die in 1935 haar deuren opende. Leuk om dit uitstapje te combineren met jullie zaalverhuur Drenthe. De dierentuin is ingedeeld in verschillende werelddelen en ieder dier is in zijn thuisland geplaatst. Leuk en leerzaam dus! Het Drents Museum is tevens een bezoekje waard. Er is namelijk erg veel terug te vinden over de prehistorie en andere feitjes over de Drentse streek. Wil je dus graag wat meer leren over de prachtige provincie Drenthe tijdens je verblijf in een van de zalen van ons zaalverhuur Drenthe? Kom dan naar het Drents Museum! Ook qua steden hebben we wat tips voor je. Wijk bijvoorbeeld eens uit naar Assen, Emmen, Hoogeveen of Meppel. En? Wat vind je van onze tips? We hopen dat we hebben bijgedragen aan een geweldige dag en verblijf in het zaalverhuur Drenthe en omgeving.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact