Zaalverhuur Drenthe

ook voor de regio Assen, Emmen en omgeving

Zaalverhuur Drenthe arrangementen

Zaal huren in Drenthe? Op zoek naar een feestlocatie Drenthe? Dan is onze pagina zaalverhuur Drenthe echt wat voor jou! Daar vind je namelijk een uitgebreid aanbod zalen in de provincie Drenthe. Naar wat voor zaal ben jij precies op zoek? Een feestzaal om samen met een grote groep vrienden je verjaardag in te vieren? Of wellicht zoek je een zaal waarin jij en je partner elkaar het ja-woord kunnen geven? Ons aanbod zaalverhuur Drenthe heeft verschillende soorten zalen opgenomen. Zo zijn er knusse zalen voor een klein gezelschap, maar ook zalen waar jij en je complete bedrijf jullie bedrijfsfeest kunnen laten plaatsvinden in een van de zalen uit de categorie zaalverhuur Drenthe. Bekijk ook eens ons trouwlocatie Drenthe of vergaderlocatie Drenthe aanbod. Zoals je dus wel begrijpt kan je bij wateenlocatie.nl voor veel type gelegenheden terecht. Wij zijn namelijk hier om jou de juiste inspiratie te bieden en je zo te helpen in het vinden van je ideale zaalverhuur. Heb je in Drenthe niet kunnen vinden wat je zoekt? Waarom kijk je niet eens rond in een andere provincie? Drenthe wordt omringt door genoeg andere leuke provincies met ieder hun eigen type zaalverhuur. We wensen je in ieder geval heel veel plezier tijdens je gelegenheid in een van de zalen uit ons aanbod. Mocht je nog vragen hebben, twijfel dan niet om deze aan ons te stellen!

Vergeet niet om je feest aan te kleden :

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Emmen of Assen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Emmen of Assen

Ben je op zoek naar een feestzaal met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Emmen of Assen of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in Emmen of Assen buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in Emmen of Assen buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in Emmen of Assen maar wel buiten het drukke stadscentrum en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten Emmen of Assen maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten Emmen of Assen maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Emmen of Assen maar wel buiten de stad zelf en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. Voorkom parkeerproblemen en organiseer je evenement gewoon buiten de stad. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van steden in Drenthe
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van steden in Drenthe

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor zaalverhuur bij voorkeur in het centrum van steden in Drenthe? Hebben jullie zelf een dag in gedachten wanneer het voor jullie het beste uitkomt en dient deze perfecte locatie dan ook beschikbaar te zijn? Dan kan het een behoorlijke uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Wij kunnen je in dit geval helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare zalen. Deze locaties zullen je vervolgens van meer informatie voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijk zaalverhuur buiten de stad in Drenthe maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur buiten de stad in Drenthe maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten de stad in Drenthe zelf, maar wel in de regio? En dient de perfecte locatie die je gevonden hebt ook nog eens beschikbaar te zijn op de dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het weleens een stevige uitdaging worden om een passende oplossing voor je feest te vinden. Maar waarom zou je alles zelf doen? Laat ons je helpen bij de organisatie van de perfecte dag met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent om jouw feest tot een succes te maken. Als we deze informatie ontvangen hebben gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare locaties. We verzoeken deze locaties om contact met je op te nemen om je zo van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Maar mocht er iets geschikts bij zitten kun je meteen een reservering maken. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijke evenementenlocatie in de provincie Drenthe

Zakelijke evenementenlocatie in de provincie Drenthe

Organiseer je een bijzondere klantendag, een groter of exclusiever bedrijfsfeest of een ander zakelijk evenement? En dient de evenementenlocatie zich niet in een stad in de provincie Drenthe zelf te bevinden maar wel bij voorkeur ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. We nemen de organisatie van jullie event tijdelijk over zodat jij je bezig kan houden met het regelen van andere dingen. Laat ons je daarom ook helpen met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan al jouw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om jou van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Zakelijke evenementenlocatie in een stad in Drenthe

Zakelijke evenementenlocatie in een stad in Drenthe

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in een stad in de provincie Drenthe te bevinden? Om je van dienst te zijn kunnen we je op weg helpen met onze nieuwe service. Op deze manier kunnen we werk uit handen nemen en zo waardevolle tijd voor je besparen. Laat ons voor je zoeken in alle beschikbare locaties aan de hand van je wensen en eisen met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan (bijna) alle wensen en eisen. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke feesten buiten het centrum in Drenthe
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feesten buiten het centrum in Drenthe

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk of wellicht niet geheel praktisch om in hartje centrum van de stad in Drenthe je feest te organiseren, maar zoek je wel een locatie in de stad zelf voor je zakelijk feest, personeelsfeest of bedrijfsborrel? Dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een behoorlijk stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden! Laat ons je dan helpen te inspireren en wat werk uit handen nemen met deze gratis service. Als je via onderstaand informatieformulier zo duidelijk mogelijk aangeeft waarnaar je op zoek bent, dan gaan wij voor je zoeken. Binnen ons netwerk zoeken we 2 passende en beschikbare locaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien zodat jij kunt beoordelen of het past bij de wensen! Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Las Vegas Casino themafeest in zaal in Drenthe
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Las Vegas Casino themafeest in zaal in Drenthe

Keuze uit diverse feestlocatie of je eigen locatie; Inclusief diner, feestzaal en welkomstdrankje

Ben je op zoek naar een feestzaal in Drenthe? En wil je er dan het liefste ook meteen een leuk thema aan koppelen? Waarom kies je dan niet voor dit Las Vegas themafeest met Blackjack, Roulette en pokeren? Tijdens dit arrangement speelt u met fictief geld, zodat er geen grote verliezers zijn op het einde van de avond. Dit Las Vegas Casino themafeest is inclusief diner en kan worden gehouden op verschillende zalen in Drenthe of op je eigen feestlocatie. Wil je meer weten over dit leuke themafeest, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Moorddiner themafeest in een feestzaal in Drenthe
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner themafeest in een feestzaal in Drenthe

Keuze uit diverse feestlocatie of je eigen locatie; Inclusief feestzaal, diner en welkomstdrankje

Ben je op zoek naar een feestlocatie enerzijds en een leuk thema anderzijds? Dan is deze klassieker een absolute aanrader. Diverse moorddiners zijn mogelijk. Naast het klassieke moorddiner (of moordlunch) is het mogelijk om te kiezen voor een Virtual Reality variant of een Maffia moorddiner variant. De hoofdvragen bij dit ongeveer 3 uur durende speldiner zijn natuurlijk: wie heeft het gedaan? Wat was het motief voor de moord? En hoe is het slachtoffer precies om het leven gekomen? Bij dit moorddiner is een heerlijk diner inbegrepen. Het is mogelijk om dit moorddiner te organiseren in feestzalen in Drenthe. Wil je meer weten over dit leuke themafeest, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Goud en Fout themafeest op een feestzaal in Drenthe
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Goud en Fout themafeest op een feestzaal in Drenthe

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Zijn jullie klaar voor een avondvullend programma met de leukste meezingers en muzikale spelletjes? Ga helemaal los op de dansvloer op disco classics, 80´s en 90´s, apréski, Nederlandstalige meezingers en veel andere leuke muziek. Tussendoor gaan jullie de strijd met elkaar aan op de dansvloer en bij het zingen. Winnen de jongens of toch de meisjes? De avond zit vol diverse verrassingen en de interactie tussen het publiek en de DJ´s/spelleiders is fantastisch. Dit Goud en Fout themafeest is inclusief diner en kan worden gehouden op verschillende feestlocaties in Drenthe (zaal is inbegrepen) of op je eigen feestzaal. Wil je meer weten over dit leuke themafeest, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Gek op Holland dinerspel op een feestzaal in Drenthe
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Gek op Holland dinerspel op een feestzaal in Drenthe

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Ben je op zoek naar een vrolijke invulling van je feest met een oerhollandse sfeer? Dan is het Gek op Holland dinerspel een superleuke aanrader. Diverse leuke spellen met een Nederlands thema komen aan bod terwijl jullie genieten van een heerlijk diner. De feestlocatie is inbegrepen en hiervoor heeft u in uw stad de keuze uit verschillende feestlocaties die door de uitvoerder zijn geselecteerd.  Dit Gek op Holland dinerspel is inclusief diner en kan worden gehouden op verschillende feestzaal in Drenthe of op je eigen feestzaal. Wil je meer weten over dit leuke dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Drenthe bruist

Ga je binnenkort een zaal inzetten voor een activiteit? Een feest, groepsuitje, vrijgezellenfeest Drenthe, of een andere soort activiteit? De mogelijkheden zijn eindeloos. Drenthe is een prachtige locatie met veel natuur, diverse steden en zo ook diverse en bijzondere locaties. We wensen jullie alvast enorm veel succes toe met het organiseren van jullie activiteit. 

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZAALVERHUUR DRENTHE

Drenthe is een prachtige omgeving en bezit vele leuke steden waar jij en je gezelschap zeker een leuke tijd zullen beleven. We zouden je graag een aantal tips geven qua bezienswaardigheden, Drenthe heeft er namelijk zoveel dat het soms moeilijk wordt om een keuze te maken. Hierin helpen wij je graag! Ga bijvoorbeeld eens op avontuur tijdens je verblijf in de zaal uit ons aanbod zaalverhuur Drenthe en ontdek de Hunebedden. De provincie staat bekent om deze eeuwenoude stenen en zijn tevens nergens anders in Nederland te vinden. Zijn jullie meer dierenliefhebbers? Dierentuin Emmen is een bekende dierentuin die in 1935 haar deuren opende. Leuk om dit uitstapje te combineren met jullie zaalverhuur Drenthe. De dierentuin is ingedeeld in verschillende werelddelen en ieder dier is in zijn thuisland geplaatst. Leuk en leerzaam dus! Het Drents Museum is tevens een bezoekje waard. Er is namelijk erg veel terug te vinden over de prehistorie en andere feitjes over de Drentse streek. Wil je dus graag wat meer leren over de prachtige provincie Drenthe tijdens je verblijf in een van de zalen van ons zaalverhuur Drenthe? Kom dan naar het Drents Museum! Ook qua steden hebben we wat tips voor je. Wijk bijvoorbeeld eens uit naar Assen, Emmen, Hoogeveen of Meppel. En? Wat vind je van onze tips? We hopen dat we hebben bijgedragen aan een geweldige dag en verblijf in het zaalverhuur Drenthe en omgeving.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact