Zaalverhuur Amersfoort arrangementen

Op zoek naar een zaalverhuur Amersfoort aanbod? Het is vrijdagmiddag en je werkdag zit er bijna op. Stiekem droom je weg naar het wonderbaarlijke weekend dat op het programma staat. Met dat fantastische feest waar je al maanden naar uitkijkt. Al veel eerder ontstaat het idee en begint de hele organisatie van een feest in Amersfoort. Bij het feest organiseren in Amersfoort hoort natuurlijk het vinden van een zaal en een divers aanbod zaalverhuur Amersfoort. Dit kan een vergaderlocatie Amersfoort, trouwlocatie Amersfoort of andere locatie zijn. Want waar anders dan in deze feestzaal of feestlocatie Amersfoort kun je een prachtig feest organiseren. Je zult vast en zeker al nagedacht hebben over de invulling van een feest en waar je eventueel in de buurt wilt kiezen voor een zaalverhuur Amersfoort. Elk feest heeft zijn eigen type zaal. Wil je bijvoorbeeld na de vrijdag aan het einde van een lange dag een knusse en gezellige bedrijfsborrel houden? Dan is een kleine feestzaal in Amersfoort waarschijnlijk al voldoende. Een besloten verjaardag of een kleine bruiloft vieren? Dan is een feestzaal huren Amersfoort in combinatie met een goede aankleding weer een goede optie. We helpen je graag op weg bij het vinden van een perfecte feestzaal Amersfoort met een divers zalenverhuur Amersfoort aanbod. We wensen je alvast een onvergetelijke dag toe.

Maak hieronder je keuze!

Zaalverhuur Haarlem    

Zaalverhuur arrangementen Amersfoort (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Amersfoort? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Amersfoort West 10 - 400 West meer info
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Leusden 20 - 400 Leusden meer info
Amersfoort Centrum 20 - 500 Centrum meer info    
Amersfoort Eemhaven 10 - 50 Amersfoort Eemhaven meer info
Amersfoort Centrum 10 - 200 Centrum meer info    
Putten 10 - 225 Putten meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

incl. BTW vanaf
€75 p.p.
Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Amersfoort (€75-€100 p.p.)

Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Amersfoort (€50-€75 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €50 en €75 p.p. Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Amersfoort benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Amersfoort (€75-€100 p.p.)

Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Amersfoort (€75-€100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €75 en €100 p.p.? Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het luxere segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Amersfoort benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€100 p.p.
Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Amersfoort (meer dan €100 p.p.)

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Amersfoort (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Amersfoort benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €100 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
Kale zaalhuur regio Amersfoort (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Kale zaalhuur regio Amersfoort (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Organiseer je binnenkort een feest en ben je op zoek naar de best passende feestlocatie van de regio? Dient de locatie te beschikken over de mogelijkheid om enkel zaalhuur in rekening te brengen (drankjes en eten worden zelf meegenomen). Dan is het best lastig om een zaal te vinden die hieraan voldoet. Wij helpen je graag op weg en kijken binnen ons uitgebreide netwerk van huislocaties of we een dergelijke locatie kunnen vinden die beschikbaar is en voldoet aan alle eisen. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Wist je dit over Amersfoort?

De stad Amersfoort heeft ook zoveel te bieden. Deze mooie stad ligt in de provincie Utrecht en de inwoners heten Amersfoorters. Met zijn ligging aan de Utrechtse Heuvelrug kun je er ook voor kiezen om je zaalverhuur Amersfoort te combineren met de natuur. Vooraf een leuke activiteit in de frisse buitenlucht om vervolgens los te gaan. Combineer al deze bijzondere natuurelementen aan een vrijgezellenfeest Amersfoort, groepsuitje, bedrijfsuitje Amersfoort of een andere type activiteit. Je ziet wel dat het belangrijk is om goed na te denken over je doel van de avond. Tel daarbij op dat alle gasten weer een bepaalde verwachting hebben en jij deze druk uiteraard goed wilt inzetten om een onvergetelijk evenement neer te zetten.

   

Uniek zaalverhuur voor kleine besloten feestjes: OLV Amersfoort

Welkom in Amersfoort, en dan wel in zijn mooie haven! Daar liggen De Vita Nova en De Roode Kaat, het scheepshotel en rondvaartboot van ‘’OLV Amersfoort’’. Beide beschikbaar voor een leuke rondvaart, overnachting of als zaal voor je zakelijke gelegenheid. Aan boord beschikt ‘’OLV Amersfoort’’ dan ook over alles wat je nodig dient te hebben voor je zakelijke gelegenheid. En wat ze niet hebben, kan zo voor je geregeld worden. Alles om jou en je collega’s een zo comfortabel mogelijke vergadering, productpresentatie of brainstormsessie te bieden! Wist je dat vergaderen in een compleet nieuwe omgeving erg inspirerend kan zijn?  De schepen van ‘’OLV Amersfoort’’ wachten op jullie komst.

- Van 5 tot 50 personen
- Uniek en historische locatie

 • Kleine Koppel 9
  3812 PG Amersfoort
 • www.olv-amersfoort.nl / 06 48791775
   
   

Zaalverhuur omgeving Amersfoort: De Heksenketel Utrecht

Ben je Amersfoort en omgeving aan het doorzoeken voor een geschikte zaal? Wie weet is de Heksenketel in Utrecht wel wat je zoekt. Wil je een feest geven in een afgehuurde zaal? In de Heksenketel is een dj-booth aanwezig en zijn de drankprijzen erg schappelijk, waardoor het een erg aantrekkelijke feestzaal is. Wil je liever een vergadering of een receptie houden? Ook daarvoor zijn verschillende opties, voor zowel grote gezelschappen als kleinere groepen. Alle technische benodigdheden zorgen ervoor dat de Heksenketel klaar is voor je komst. Parkeren is ook erg goed mogelijk, een zeldzaamheid in de binnenstad. Ga daarom voor de Heksenketel, vlakbij Amersfoort.

- Van 20 tot 200 personen
- Parkeren in de ondergelegen parkeergarage

 • Herculesplein 343 
  3584 AA Utrecht
 • www.deheksenketel.nl / 030 6624889
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland