Zaalverhuur Alkmaar arrangementen

Ben je op zoek naar een leuk en divers zaalverhuur Alkmaar aanbod? In Noord-Holland ligt de stad en gemeente Alkmaar en heeft bijna 100.000 inwoners die leven op ongeveer dertig vierkante meter. Er valt dus genoeg te vieren in Alkmaar met alle feesten. De vraag naar zaalverhuur Alkmaar arrangementen is dus niet ongegrond. Alkmaar neemt daarmee de derde plaats in qua inwonersaantal op het gebied van steden in Noord-Holland. Met het aantal inwoners wat Alkmaar heeft is het vrij logisch dat er veel te vieren valt. Gelukkig zijn er voldoende zalenverhuur mogelijkheden in Alkmaar. Heb je een vrijgezellenfeest, een bruiloft, een verjaardag of een van de andere mogelijkheden die we aanbieden? We helpen je graag op weg. Bekijk dan ook gerust onze feestlocatie Alkmaar, trouwlocatie Alkmaar of vergaderlocatie Alkmaar mogelijkheden. Het doel is om je te inspireren. En daarom mogen bijzondere zaalverhuur Alkmaar arrangementen niet ontbreken.

Maak hieronder je keuze!

Zaalverhuur Haarlem    
 

Zaalverhuur arrangementen Alkmaar (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Alkmaar? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg in de mooie Noord-Hollandse stad. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Ten Zuiden van Alkmaar 20 - 130 Ten Zuiden meer info
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Alkmaar Centrum 20 - 180 Centrum meer info
Alkmaar Zuid   Zuid meer info    
Heerhugowaard 10 - 40 Heerhugowaard meer info
Alkmaar Centrum 10 - 40 Centrum meer info    
Alkmaar Centrum 10 - 120 Centrum meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

incl. BTW vanaf
€50 p.p.
Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Alkmaar (€50-€75 p.p.)

Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Alkmaar (€50-€75 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €50 en €75 p.p. Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Alkmaar benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €50 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€75 p.p.
Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Alkmaar (€75-€100 p.p.)

Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Alkmaar (€75-€100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je  feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €75 en €100 p.p.? Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het luxere segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Alkmaar benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €75 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€100 p.p.
Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Alkmaar (meer dan €100 p.p.)

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Alkmaar (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Alkmaar benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 • Vanaf €100 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Wist je dit over Alkmaar?

Alkmaar is niet zomaar een stad. De stad heeft een prachtig historisch centrum (kreeg op 11 juni 1254 stadsrechten van Willem II van Holland) en is met ongeveer 400 rijksmonumenten en circa 700 gemeentelijke monumenten niet zomaar voorbij te rijden. Alkmaar staat bekend door zijn vele grachten met huizen uit de 16e tot de 19de eeuw, leuke winkels, restaurants, mooie hofjes (bezoek zeker eens het zestiende eeuwse hofje van Sonoy en Wildemanshofje), de gezellige cafés en natuurlijk feestzalen in Alkmaar met zaalverhuur Alkmaar arrangementen. Ook perfect te koppelen aan bijvoorbeeld een bedrijfsuitje Alkmaar, diverse groepsuitjes of een vrijgezellenfeest Alkmaar. Wanneer je aan een Alkmaarder vraagt wat de bijnaam van de stad Alkmaar is zullen ze antwoorden met “de kaasstad”. Deze naam heeft de stad te danken aan de traditionele kaasmarkt die van april tot september nog wekelijks gehouden wordt. Een inwoner van Alkmaar (een Alkmaarder) zal zich dus niet geheel verbazen wanneer hij een kaaskop genoemd zal worden. Alkmaar geniet van deze bijzondere traditie die al meer dan vier eeuwen in stand is gebleven. Tegenwoordig is de kaasmarkt een bijzondere trekpleister voor zowel inwoners als toeristen. Deze kunnen tegenwoordig op vrijdag van 10:00 tot 12:30 genieten van dit spektakel. Vroeger in de 18de eeuw was de regelmaat iets hoger. Vier keer per week ging er ongeveer een 300 ton kaas “over de toonbank”. Vroeg slapen was er dan ook niet bij aangezien de markt tot één uur ’s nachts duurde. Wil je dus graag kennismaken met de kaasdragers van het Alkmaarse Kaasdragersgilde in hun rode, blauwe, gele of groene kleuren? Wees welkom en aanschouw een kaasdrager, vastman, tasman, overman, provoost, berries kaasvader of de knecht en ga na een handje klap om 12.30 met kaas naar huis.

   

Zaalverhuur omgeving Alkmaar: Havenrijk

Ben je op zoek naar een zaal in Alkmaar en omgeving? Restaurant Havenrijk beschikt over 2 prachtige zalen met nautische invloeden en waar menig mens zich al snel thuis zal voelen. Of je nu komt om voor een gezellige feestavond, inspirerende vergadering of een andere (feestelijke) gelegenheid; beide zalen van de locatie zullen je positief verrassen. Zo zijn alle technische faciliteiten aanwezig, is er een bar te vinden, open haard en personeel dat je enthousiast welkom zal heten. Kom jij snel eens langs in Restaurant Havenrijk om de mogelijkheden van deze locatie te bespreken? Tot ziens in Uitgeest!

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de jachthaven
- Plaats: Uitgeest

 • Lagendijk 41
  1911 MT Uitgeest
 • www.havenrijk.nl / 0251 313937
   
   

Zaalverhuur Alkmaar: Dansschool De Bruijn-Bonel

Zaal huren in Alkmaar en omgeving voor je verjaardagsfeest, personeelsfeest, vergadering enzovoorts? Dansschool De Bruijn-Bonel heeft voor iedereen zijn deuren wagenwijd open staan. Met de vele beschikbare arrangementen, airconditioning en technische faciliteiten maakt het de danszalen van De Bruijn-Bonel geschikt voor ieder type gelegenheid. Ga je graag met de voetjes van de vloer? Dat komt goed uit! De zalen zijn van oorsprong danszalen en beschikken dus over de perfecte vloer om samen met je gezelschap helemaal op los te gaan! Zien wij je binnenkort terug in Alkmaar? Het personeel van dansschool De Bruijn-Bonel wacht met smart op jullie komst.

- Tot 250 personen
- Echte dansvloer aanwezig
- Plaats: Uitgeest

 • De Jagerstraat 2
  1823 CV Alkmaar
 • www.debruijnbonel.nl / 072 5201515
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland