Zaalverhuur Alkmaar

ook voor de regio Den Helder, Purmerend, Hoorn en omgeving

Zaalverhuur Alkmaar arrangementen

Ben je op zoek naar een leuk en divers zaalverhuur Alkmaar aanbod? In Noord-Holland ligt de stad en gemeente Alkmaar en heeft bijna 100.000 inwoners die leven op ongeveer dertig vierkante meter. Er valt dus genoeg te vieren in Alkmaar met alle feesten. De vraag naar zaalverhuur Alkmaar arrangementen is dus niet ongegrond. Alkmaar neemt daarmee de derde plaats in qua inwonersaantal op het gebied van steden in Noord-Holland. Met het aantal inwoners wat Alkmaar heeft is het vrij logisch dat er veel te vieren valt. Gelukkig zijn er voldoende zalenverhuur mogelijkheden in Alkmaar. Heb je een vrijgezellenfeest, een bruiloft, een verjaardag of een van de andere mogelijkheden die we aanbieden? We helpen je graag op weg. Bekijk dan ook gerust onze feestlocatie Alkmaar, trouwlocatie Alkmaar of vergaderlocatie Alkmaar mogelijkheden. Het doel is om je te inspireren. En daarom mogen bijzondere zaalverhuur Alkmaar arrangementen niet ontbreken.

Maak nu eerst je keuze:


Zichtbaarheid in de regio

Zaalverhuur Haarlem    
 

Zaalverhuur arrangementen Alkmaar (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Alkmaar? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg in de mooie Noord-Hollandse stad. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Ten Zuiden van Alkmaar 20 - 130 Ten Zuiden meer info
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Alkmaar Centrum 20 - 180 Centrum meer info
Alkmaar Zuid   Zuid meer info    
Heerhugowaard 10 - 40 Heerhugowaard meer info
Alkmaar Centrum 10 - 40 Centrum meer info    
Alkmaar Centrum 10 - 120 Centrum meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Alkmaar
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Alkmaar

Ben je op zoek naar een feestzaal met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Alkmaar of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Alkmaar buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Alkmaar buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de stad Alkmaar maar wel buiten het drukke stadscentrum en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Alkmaar maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Alkmaar maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Alkmaar maar wel buiten de stad zelf en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. Voorkom parkeerproblemen en organiseer je evenement gewoon buiten de stad. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Je eigen Foodtruckfestival bij je zaal in Alkmaar
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival bij je zaal in Alkmaar

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Alkmaar en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

 Restaurant als feestzaal arrangement in de stad Alkmaar
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Restaurant als feestzaal arrangement in de stad Alkmaar

met eten/zitfeest/dineren

Heb je binnenkort iets te vieren of zoek je een locatie voor een of ander type evenement in Alkmaar? Is het hierbij het beste wanneer het in een restaurant setting plaats zal vinden? Met een diner, andere eet opties of een (deels) zittend evenement? Laat je dan inspireren door de restaurant huislocatie opties in de regio. Na je meer informatie verzoek gaan we de nog beschikbare huislocaties verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Hierna schakel je direct met de uitvoerende locatie en kun je makkelijk je wensen en vragen bespreken. Vraag via onderstaande optie vrijblijvend en snel meer informatie aan. Veel inspiratie toegewenst!

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Alkmaar
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Alkmaar

Zoek je een mooie buitenlocatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Alkmaar? Een plek waarvan alle medewerkers of zakenrelaties nieuwe energie krijgen om zo met veel zin verder te bouwen aan het bedrijf? Dan is deze categorie speciaal voor jullie bedoeld. Geniet van de inspirerende setting (van bos tot heide, van strand tot authentiek gebouw etc.). We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Feestlocatie arrangement Alkmaar of omgeving met luxe tent
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Feestlocatie arrangement Alkmaar of omgeving met luxe tent

Ben jij op zoek naar een bijzondere oplossing bij je feestlocatie in Alkmaar of omgeving? Een oplossing waarbij je heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht? Of onder de tent in de warme zon juist wat verkoeling zoeken? Kies dan voor een luxe tent oplossing. Onze huislocatie opties hebben de beschikking over deze bijzondere oplossing waardoor ieder evenement een extra dimensie krijgt. De dansvloer, een ceremonie of de ontvangst op een unieke manier? Vraag onderstaand snel meer informatie aan en laat je inspireren door de mogelijkheden. Na je aanvraag gaan we de beschikbare locaties met deze oplossing verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Alkmaar (meer dan €100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Alkmaar (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Alkmaar benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Wist je dit over Alkmaar?

Alkmaar is niet zomaar een stad. De stad heeft een prachtig historisch centrum (kreeg op 11 juni 1254 stadsrechten van Willem II van Holland) en is met ongeveer 400 rijksmonumenten en circa 700 gemeentelijke monumenten niet zomaar voorbij te rijden. Alkmaar staat bekend door zijn vele grachten met huizen uit de 16e tot de 19de eeuw, leuke winkels, restaurants, mooie hofjes (bezoek zeker eens het zestiende eeuwse hofje van Sonoy en Wildemanshofje), de gezellige cafés en natuurlijk feestzalen in Alkmaar met zaalverhuur Alkmaar arrangementen. Ook perfect te koppelen aan bijvoorbeeld een bedrijfsuitje Alkmaar, diverse groepsuitjes of een vrijgezellenfeest Alkmaar. Wanneer je aan een Alkmaarder vraagt wat de bijnaam van de stad Alkmaar is zullen ze antwoorden met “de kaasstad”. Deze naam heeft de stad te danken aan de traditionele kaasmarkt die van april tot september nog wekelijks gehouden wordt. Een inwoner van Alkmaar (een Alkmaarder) zal zich dus niet geheel verbazen wanneer hij een kaaskop genoemd zal worden. Alkmaar geniet van deze bijzondere traditie die al meer dan vier eeuwen in stand is gebleven. Tegenwoordig is de kaasmarkt een bijzondere trekpleister voor zowel inwoners als toeristen. Deze kunnen tegenwoordig op vrijdag van 10:00 tot 12:30 genieten van dit spektakel. Vroeger in de 18de eeuw was de regelmaat iets hoger. Vier keer per week ging er ongeveer een 300 ton kaas “over de toonbank”. Vroeg slapen was er dan ook niet bij aangezien de markt tot één uur ’s nachts duurde. Wil je dus graag kennismaken met de kaasdragers van het Alkmaarse Kaasdragersgilde in hun rode, blauwe, gele of groene kleuren? Wees welkom en aanschouw een kaasdrager, vastman, tasman, overman, provoost, berries kaasvader of de knecht en ga na een handje klap om 12.30 met kaas naar huis.

   

Zaalverhuur omgeving Alkmaar: Havenrijk

Ben je op zoek naar een zaal in Alkmaar en omgeving? Restaurant Havenrijk beschikt over 2 prachtige zalen met nautische invloeden en waar menig mens zich al snel thuis zal voelen. Of je nu komt om voor een gezellige feestavond, inspirerende vergadering of een andere (feestelijke) gelegenheid; beide zalen van de locatie zullen je positief verrassen. Zo zijn alle technische faciliteiten aanwezig, is er een bar te vinden, open haard en personeel dat je enthousiast welkom zal heten. Kom jij snel eens langs in Restaurant Havenrijk om de mogelijkheden van deze locatie te bespreken? Tot ziens in Uitgeest!

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de jachthaven
- Plaats: Uitgeest

 • Lagendijk 41
  1911 MT Uitgeest
 • www.havenrijk.nl / 0251 313937
   
   

Zaalverhuur Alkmaar: Dansschool De Bruijn-Bonel

Zaal huren in Alkmaar en omgeving voor je verjaardagsfeest, personeelsfeest, vergadering enzovoorts? Dansschool De Bruijn-Bonel heeft voor iedereen zijn deuren wagenwijd open staan. Met de vele beschikbare arrangementen, airconditioning en technische faciliteiten maakt het de danszalen van De Bruijn-Bonel geschikt voor ieder type gelegenheid. Ga je graag met de voetjes van de vloer? Dat komt goed uit! De zalen zijn van oorsprong danszalen en beschikken dus over de perfecte vloer om samen met je gezelschap helemaal op los te gaan! Zien wij je binnenkort terug in Alkmaar? Het personeel van dansschool De Bruijn-Bonel wacht met smart op jullie komst.

- Tot 250 personen
- Echte dansvloer aanwezig
- Plaats: Uitgeest

 • De Jagerstraat 2
  1823 CV Alkmaar
 • www.debruijnbonel.nl / 072 5201515
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZAALVERHUUR OMGEVING ALKMAAR

Heb je binnenkort een feestje in Castricum, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend, Hoorn, Heerhugowaard of Bergen? Al deze plaatsen liggen dichtbij Alkmaar in de provincie Noord-Holland. Wil je een feestzaal huren Castricum? Een mooie locatie in de Duinen? Of juist aan Castricum aan Zee? Of kies voor een feestzaal huren Bergen. Dit kunstenaarsdorp staat bekend om de kunst en de mooie wandelmogelijkheden. Hou je van de marine? Kies dan voor een feestzaal huren Den Helder en laat je liefde voor de marine een onderdeel zijn van je feestzaal Den Helder. Maar ook Purmerend heeft prachtige stukken stad. Bijvoorbeeld door de scheepsvaart en visserij. In deze omgeving is er sowieso veel water dichtbij dus combineer bijvoorbeeld je feestzaal huren met een lekkere maaltijd vol verse vis. We wensen jullie ook in de omgeving van Alkmaar veel inspiratie en plezier toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact