Zaalverhuur Maastricht

ook voor de regio Kerkrade, Sittard, Heerlen, Valkenburg en omgeving

Zaalverhuur Maastricht arrangementen

Het zaalverhuur Maastricht overzicht aan het maken voor een leuke oriëntatie? Masetrieth of ook wel Maastricht. In onze meest zuidelijke provincie ligt de mooie provincie Limburg. Ben je op zoek naar zaalverhuur Maastricht of een feestlocatie Maastricht? Een reden tot een feestje zul je vast en zeker hebben. Heb je binnenkort iets te vieren in Maastricht? En wil je graag zaalverhuur Maastricht? Ga je trouwen en zoek je een trouwlocatie Maastricht? We helpen je graag op weg bij het vinden van de perfecte feestzaal Maastricht. Of misschien wil je vergaderzaal en helpen we je graag met inspiratie op vergaderlocatie Maastricht. Je hebt vast al nagedacht over waar de zaal aan moet voldoen. Wil je een grote bar, juist een kleine bar of misschien wel een combinatie van de bar in de gezellige en knusse zaal zodat je gasten geen dorst zullen krijgen? Zaalverhuur Maastricht aanbod vergelijken en de daarbij horende organisatie ligt waarschijnlijk in jouw handen en daarom wil je het zo goed mogelijk laten verlopen en ervoor zorgen dat mensen er nog lang over zullen napraten. De zaalverhuur Maastricht pagina helpt jullie graag op weg en wenst jullie bij voorbaat alvast een onvergetelijk feest toe.

Maak hieronder je keuze!

Zaalverhuur Maastricht    

Zaalverhuur arrangementen Maastricht (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Maastricht? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg in deze prachtige stad in Limburg. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

 Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Maastricht Centrum 10 - 80 Centrum meer info
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Maastricht Oost 20 - 120 Oost meer info
Maastricht Centrum 10 - 60 Centrum meer info    
Maastricht Centrum 20 - 60 Centrum meer info
Maastricht West 20 - 120 West meer info    
Maastricht Centrum 10 - 85 Centrum meer info
  • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
  • Vanaf 30 deelnemers
   

Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Maastricht (€50-€75 p.p.)
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Maastricht (€50-€75 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €50 en €75 p.p. Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Maastricht benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Maastricht (€75-€100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Maastricht (€75-€100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je  feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de €75 en €100 p.p.? Dan helpen we je graag op weg. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het luxere segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Maastricht benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Maastricht (meer dan €100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Zeer luxe zaalhuur, drank en catering arrangement Maastricht (meer dan €100 p.p.)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en catering hoger dan €100 p.p.? Ook dan kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties, ook in het allerhoogste segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio Maastricht benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Wist je dit over Maastricht?

De provincie Maastricht is ook een provincie waar het feesten in het bloed zit. Dat is ook niet raar met het feest carnaval waar veel Maastrichtenaren naar toe leven. Met meer dan 120.000 inwoners is dit ook een grote stad in Nederland en dus logischerwijs ook in de provincie Limburg. Perfect voor een bedrijfsuitje Maastricht of een vrijgezellenfeest Maastricht. Wil je voordat jullie losgaan op het feest nog even winkelen? Maastricht staat door heel Nederland bekend om de gezellige stad en het culturele centrum. Bezoek het Onze-Lieve-Vrouweplein, Vrijthof, Maas, Sint-Servaasbrug (dit is de oudste brug van Nederland) of 1 van de mooie parken. Maastricht heeft voldoende te bieden voor een combinatie met jullie feest.

   

Unieke ondergrondse feestzaal: Feestgrot Valkenburg

Heb je eventjes genoeg van alle standaardlocaties zoals cafés, zalen in sportcentra, restaurants enzovoorts? Met deze locaties is natuurlijk niets mis, maar soms ben je gewoon op zoek naar een bijzondere zaal die voldoet aan het unieke karakter van de gelegenheid. Zo een locatie kun je vinden in Limburg! De zalen van ‘’Feestgrot Valkenburg’’ zijn oude ondergrondse grotten die zijn ingericht om van elk feest een onvergetelijke avond te maken. Kies je voor het voordelige all-in arrangement of ga je liever je eigen gang? Alle aspecten van de grot inclusief culinaire invulling zijn aan te passen naar eigen wens. Pak je het graag wat serieuzer aan en zou je graag van de grotten gebruik maken voor je vergadering, productpresentatie of brainstormsessie? Ook hiervoor ben je meer dan welkom bij ‘’Feestgrot Valkenburg’’

- Van 40 tot 600 personen
- Ondergrondse zaal

  • Daalhemerweg 31
    6301 BJ Valkenburg
  • www.feestgrot.nl / 043 6014738
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

IMPRESSIE

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

Zaalverhuur

ZAALVERHUUR OMGEVING MAASTRICHT

Ben je op zoek naar zaalverhuur in de omgeving van Maastricht? Met Kerkrade, Sittard, Heerlen en Valkenburg zijn er diverse leuke plaatsen in de omgeving wat als uitvalsbasis kan dienen voor een onvergetelijk feest. Kies je bijvoorbeeld voor Kirchroa (Kerkrade) wat vlakbij de Duitse grens ligt? Of liever een groot feest en zaalverhuur in 1 van de oudste steden van Nederland (Sittard)? Je ziet wel dat de omgeving van Maastricht voldoende te bieden heeft voor een onvergetelijk feest en voldoende zalenverhuur opties in Maastricht en omgeving. Ook Heerlen met een steenkool verleden en de mooie brunsummerheide hebben voldoende mogelijkheden in de stad. Of kies je liever voor het toeristische Valkenburg wat je vast wel kent van de Cauberg. Deze beroemde heuvel / berg werd al een aantal keren door de Tour de France als eindpunt gebruikt tijdens een etappe. We wensen je hoe dan ook in elke stad in de omgeving van Maastricht veel plezier toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de locatie zelf
  • Gevarieerd aanbod uit de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact