Zaalverhuur Dordrecht

ook voor de regio Papendrecht, Barendrecht, Zwijndrecht en omgeving

feest.jpg

Zaalverhuur Dordrecht arrangementen

Ben je op zoek naar zaalverhuur Dordrecht mogelijkheden? We helpen je op deze pagina graag op weg naar het vinden van een perfecte feestzaal in Dordrecht. Ga je trouwen, ben je jarig, wil je een borrel houden of is er een andere reden? We presenteren diverse mogelijkheden voor een leuke feestzaal in Dordrecht. Bekijk ook eens onze trouwlocatie Dordrecht pagina. Wil je een feestzaal huren Dordrecht in het centrum van de stad? Of ben je op zoek naar een feestlocatie Dordrecht in de omgeving? Dan is dit geen onverstandige keuze. Het centrum ziet er nog steeds middeleeuws uit wat voor een leuke extra dimensie voor je feest kan zorgen. Bezoek het Scheffersplein, Statenplein of het Groot hoofd. Geniet van culinaire hoogstandjes, een lekker drankje of winkel eerst voordat je gaat feesten. Zaalverhuur Dordrecht begint al bij de oriëntatie. Ben je er al aan uit wat de wensen zijn voor zaalverhuur Dordrecht? Wil je een kleine zaal met een bar, meer een kroeg idee of juist 1 van de andere mogelijkheden. Of misschien een vergaderlocatie Dordrecht voor een goede vergadering? De ervaren medewerkers van de feestzalen in Dordrecht helpen je graag op weg bij het vinden van een ideale zaalverhuur Dordrecht optie. We wensen je een mooi feestje toe!

Vergeet niet om je feest aan te kleden :

Partycentrum Wantijpaviljoen: zaal huren op 1 km van het centrum van Dordrecht
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Partycentrum Wantijpaviljoen: zaal huren op 1 km van het centrum van Dordrecht

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 300 personen.

Zoek je een leuke zaal in de directe omgeving van Dordrecht die tevens beschikt over een aanzienlijke capaciteit. En dan het liefste eentje die op loopafstand ligt van het centrum van Dordrecht? Wellicht is het Wantijpaviljoen dan de beste locatie voor jouw evenement. Met een maximale feest capaciteit van 300 personen en de aanwezigheid van een terras is het Wantij Paviljoen uitermate geschikt voor evenementen in het Dordtse centrum. Hieronder vind je de belangrijkste karakteristieken van deze locatie.

Smiley face Gelegen in Dordrecht-Oost op 1 km van het centrum van Dordrecht

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 300 pers. 

Smiley face Terras aanwezig

Smiley face Parkeren is mogelijk in de omgeving

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Het Wantijpaviljoen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Moorddiner themafeest in een feestzaal in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner themafeest in een feestzaal in Dordrecht

Keuze uit 2 feestlocaties of je eigen locatie in Dordrecht; Inclusief feestzaal, diner en welkomstdrankje

Ben je op zoek naar een feestlocatie enerzijds en een leuk thema anderzijds? Dan is deze klassieker een absolute aanrader. Diverse moorddiners zijn mogelijk. Naast het klassieke moorddiner (of moordlunch) is het mogelijk om te kiezen voor een Virtual Reality variant of een Maffia moorddiner variant. De hoofdvragen bij dit ongeveer 3 uur durende speldiner zijn natuurlijk: wie heeft het gedaan? Wat was het motief voor de moord? En hoe is het slachtoffer precies om het leven gekomen? Bij dit moorddiner is een heerlijk diner inbegrepen. Het is mogelijk om dit moorddiner te organiseren op 2 feestzalen in Dordrecht. Wil je meer weten over dit leuke themafeest, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Escape Dinner Room Spel Dordrecht
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Escape Dinner Room Spel als personeelsfeest in Dordrecht

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Op zoek naar een leuke zaal voor een gezellig personeelsfeest? Dan ben je op deze pagina op de juiste plek! Naast de huur van een locatie bieden we ook een leuke invulling voor je personeelsfeest. Wat dacht je van een uniek Escape Room Dinner spel in Dordrecht? De welbekende Escape Room, waarbij je zo snel mogelijk de aanwijzingen moet ontrafelen en de codes moet kraken om te ontsnappen. Het voordeel bij dit spel is dat je rustig en ontspannen op je plek mag blijven zitten! En daarbij wordt ook nog een heerlijk diner geserveerd! Klinkt dit jou als muziek in de oren? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via de button en wellicht genieten jullie binnenkort van dit leuke spel en deze ontspannen avond!

De mannen tegen de vrouwen Dordrecht
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

De mannen tegen de vrouwen personeelsfeest in Dordrecht

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Ben je op zoek naar een unieke locatie en invulling van jouw personeelsfeest in Dordrecht? Verwacht geen standaard personeelsfeest maar een competitief avondvullend programma. Denk jij beter te zijn dan je collega’s van het andere geslacht? Tijdens de mannen tegen de vrouwen gaan jullie de strijd aan. Door middel van verschillende spellen zal bepaald worden wie zich aan het eind van de avond het sterkere geslacht mag noemen. Kom na het spel weer nader tot elkaar tijdens een heerlijk diner, kunnen jullie de strijdbijl begraven? Klinkt dit als een passend personeelsfeest voor jou en je collega’s? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaande button.

Goud en Fout themafeest op een feestzaal in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Goud en Fout themafeest op een feestzaal in Dordrecht

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Zijn jullie klaar voor een avondvullend programma met de leukste meezingers en muzikale spelletjes? Ga helemaal los op de dansvloer op disco classics, 80´s en 90´s, apréski, Nederlandstalige meezingers en veel andere leuke muziek. Tussendoor gaan jullie de strijd met elkaar aan op de dansvloer en bij het zingen. Winnen de jongens of toch de meisjes? De avond zit vol diverse verrassingen en de interactie tussen het publiek en de DJ´s/spelleiders is fantastisch. Dit Goud en Fout themafeest is inclusief diner en kan worden gehouden op verschillende feestlocaties in Dordrecht (zaal is inbegrepen) of op je eigen feestzaal. Wil je meer weten over dit leuke themafeest, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Gek op Holland dinerspel op een feestzaal in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Gek op Holland dinerspel op een feestzaal in Dordrecht

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Ben je op zoek naar een vrolijke invulling van je feest met een oerhollandse sfeer? Dan is het Gek op Holland dinerspel een superleuke aanrader. Diverse leuke spellen met een Nederlands thema komen aan bod terwijl jullie genieten van een heerlijk diner. De feestlocatie is inbegrepen en hiervoor heeft u in uw stad de keuze uit verschillende feestlocaties die door de uitvoerder zijn geselecteerd.  Dit Gek op Holland dinerspel is inclusief diner en kan worden gehouden op verschillende feestzaal in Dordrecht of op je eigen feestzaal. Wil je meer weten over dit leuke dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Wie ontdekt de Verrader Dordrecht
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Wie ontdekt de Verrader themafeest in Dordrecht

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Heb je binnenkort wat te vieren met je collega’s in Dordrecht? Ben je op zoek naar een avondvullend programma waarbij voor zowel een heerlijk diner als een spannende activiteit gezorgd wordt? Tijdens het spel Wie ontdekt de Verrader kunnen jij en je collega’s laten zien hoe goed jullie zijn in liegen en bedriegen. Of ben jij juist degene die door iedere façade heen prikt? Bedrog en verraad zullen centraal staan deze avond. Leer je collega’s van een hele andere kant kennen tijdens een heerlijk diner. De juiste ingrediënten zijn allemaal aanwezig om er een onvergetelijke avond van te maken! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Via onderstaande button vraagt u vrijblijvend meer informatie aan.

80's / 90's Quiz Dordrecht
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

80's / 90's Quiz als personeelsfeest in Dordrecht

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Hoe goed is jouw kennis over Madonna, Dirty Dancing of de hitserie Dynasty? Test de kennis van jou en je collega’s tijdens de 80’s/90’s quiz met dit compleet verzorgde personeelsfeest! Alles is in huis om er een gezellige en onvergetelijke avond van te maken. Een avond gevuld met het delen van verhalen en mooie herinneringen in Dordrecht. Test je kennis tijdens de quiz, wellicht komen er nog herinneringen naar boven die je alweer bijna vergeten was. Na de quiz kunnen jij en je collega’s verder kletsen en nog meer herinneringen delen tijdens een heerlijk diner. Dit alles maakt deze avond een onvergetelijke avond waar je met een nostalgisch gevoel van weg zal gaan. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Vraag meer informatie aan via de onderstaande button.

Magic & music themafeest Dordrecht
incl. BTW vanaf
€85 p.p.

Magic & music themafeest als personeelsfeest in Dordrecht

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Is het weer eens tijd voor een gezellig personeelsuitje? Verras jezelf en je collega’s met een spectaculaire avond in Dordrecht die jullie niet snel zullen vergeten. Laat jezelf compleet ontzorgen door deze compleet verzorgde avond, inclusief feestzaal. De hele avond zal gevuld worden met magische momenten. Van een magische gastheer die jullie welkom zal heten tot een pianist die live zal spelen tijdens een heerlijk diner. Alle ingrediënten zijn aanwezig om het een betoverende, swingende en gezellige avond te laten worden. Nieuwsgierig wat er allemaal mogelijk is? Vraag vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande button. 

Spektakel Zwijndrecht: zaal huren op 2 km van het centrum van Dordrecht
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Spektakel Zwijndrecht: zaal huren op 2 km van het centrum van Dordrecht

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 600 personen.

Het is dan wel officieel geen Dordrecht meer, maar zaal verhuur locatie Spektakel in Zwijndrecht is toch slechts 2 km verwijderd van het centrum van Dordrecht.  Deze feestlocatie is ook geschikt voor hele grote groepen (tot 600 personen). Ook is er een terras en er is goede parkeergelegenheid beschikbaar.

Smiley face Gelegen in Zwijndrecht op 2 km van het centrum van Dordrecht

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 600 pers. (theatersetting: 230 personen)

Smiley face Grootste ruimte: max. 400 pers. Kleinste: Max. 50 pers. 

Smiley face 3 verschillende ruimtes

Smiley face Terras aanwezig

Smiley face Gratis parkeren is mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Spektakel Zwijndrecht, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Après ski winteravond Dordrecht
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Après ski winteravond als personeelsfeest in Dordrecht

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Ben je op zoek naar een origineel en gegarandeerd gezellig personeelsfeest in Dordrecht? Een après-ski winteravond heeft alle ingrediënten om er met alle bezoekers een onvergetelijke avond van te maken! De avond zal beginnen met winterse games. Samen met je teamgenoten probeer je zoveel mogelijk punten te behalen. Na het spelen van de games is het tijd met zijn allen bij te komen onder het genot van een schnaps, een biertje of skiwasser. De bekende après-ski hits mogen natuurlijk niet ontbreken. Zing luidkeels mee en hos er lekker op los met je collega’s! De perfecte manier om de avond met zijn allen af te sluiten. Over deze avond zal nog lang nagepraat worden op de werkvloer! Via onderstaande groene button kunt u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden van dit personeelsfeest.

Las Vegas Casino themafeest in zaal in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Las Vegas Casino themafeest in zaal in Dordrecht

Keuze uit 2 feestlocaties of je eigen locatie in Dordrecht; Inclusief feestzaal, diner en welkomstdrankje

Ben je op zoek naar een feestzaal in Dordrecht? En wil je er dan het liefste ook meteen een leuk thema aan koppelen? Waarom kies je dan niet voor dit Las Vegas themafeest met Blackjack, Roulette en pokeren? Tijdens dit arrangement speelt u met fictief geld, zodat er geen grote verliezers zijn op het einde van de avond. Dit Las Vegas Casino themafeest is inclusief diner en kan worden gehouden op 2 verschillende zalen in Dordrecht of op je eigen feestlocatie. Wil je meer weten over dit leuke themafeest, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Magic Dinnershow Dordrecht
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Magic Dinnershow als personeelsfeest in Dordrecht

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Ben je op zoek naar een personeelsfeest maar wil je een keer wat anders dan anders, in een leuke ontspannen sfeer? Combineer dan een lekker diner met je collega’s met entertainment aan tafel in Dordrecht. Ben jij iemand die graag de trucs wil ontrafelen? Of laat je alles lekker over je heen komen en geniet je van de grapjes en magie van de avond? In beide gevallen is de Magic Dinnershow een aanrader! Een avondvullend programma waarbij van het begin tot eind de magie voorop staat en jij en je collega’s gegarandeerd gaan werken aan je lachspieren! Benieuwd geworden of dit wat kan zijn voor jouw werk? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande button.

Hollandsche Avond dinnershow Dordrecht
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Hollandsche Avond dinnershow als personeelsfeest in Dordrecht

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Hebben jij en je collega’s wat te vieren? Ben je op zoek naar een invulling voor jullie personeelsfeest in Dordrecht en wil je iets unieks? Dan is de Hollandsche avond misschien de juiste invulling voor jullie volgende personeelsfeest. Onder het genot van de beste Hollandse snacks krijg je de kans te laten zien dat jij de beste kennis hebt over ons mooie land. Ook kunnen jij en je collega’s natuurlijk uit volle borst meezingen met de mooiste muziek van eigen bodem. Alles wordt in huis gehaald om er een onvergetelijk personeelsfeest van te maken, waar jij en je collega’s nog vaak op zullen terugkomen tijdens de lunch. Lijkt dit op een leuke invulling voor je volgende personeelsfeest? Vraag vrijblijvend meer informatie aan via de onderstaande button.

De Slimste Mens aan tafel Dordrecht
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

De Slimste Mens aan tafel als personeelsfeest in Dordrecht

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Op zoek naar een leuke zaal voor je personeelsfeest? Wij hebben een overzicht voor je van onze leukste locaties en mooiste zalen in Dordrecht. Zoek je daarnaast ook een leuke activiteit om de avond te vullen voor je personeel? Wellicht is De Slimste Mens aan tafel dan een goed idee! Iedereen kent ondertussen wel het bekende spel, waarin bekende mensen de strijd aangaan om de titel van de slimste. Wie weet het meeste van muziek, geschiedenis, tv en alle andere onderwerpen? De quizmaster verdeelt je collega’s in teams en tijdens een goed verzorgd diner komen jullie hier in 10 rondes achter. Enthousiast geworden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via de button.

Wist je dit over Dordrecht?

Wist je dat Dordrecht in de Middeleeuwen 1 van de belangrijkste steden van Nederland was. De onafhankelijkheid werd hier zelfs ingezet. Maar ook de rol van Dordrecht in de vis was belangrijk. Een enorm aantal zalmen was hier de oorzaak van. De vishal is hier een prachtig voorbeeld van en is niet voor niks een monument. Wist je dat de inwoners van Dordrecht ook wel schapenkoppen worden genoemd? Er is zelfs een koek (de schapenkopkoek) die erg lekker zal smaken voordat het feest los gaat barsten als een mooie traditie van deze bijzondere stad. Combineer al deze bijzondere elementen aan een vrijgezellenfeest Dordrecht, groepsuitje, bedrijfsuitje Dordrecht of een andere type activiteit.

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZAALVERHUUR OMGEVING DORDRECHT

Ook de omgeving van Dordrecht heeft diverse plaatsen voor het vinden van een leuke feestzaal. Wat te denken van het gezellige Gorinchem die je met de waterbus kunt bezoeken. Maar ook Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Werkendam, Barendrecht en Zwijndrecht liggen in de omgeving van Dordrecht en zijn een ideale uitvalsbasis voor het huren van een feestzaal. Gorinchem heeft bijvoorbeeld een erg leuk haventje. Combineer je vrijgezellenfeest met een bezoek aan Alblasserdam of Werkendam. Het historische Barendrecht is voor de cultuurliefhebber weer een mooie keuze. Maar sowieso met de Biesbosch in de buurt zal ook de natuur een belangrijke rol blijven spelen voor de regio Dordrecht. Kies je eerst nog voor een rondvaart in dit natuurgebied voordat je losgaat in de feestzaal Dordrecht of omgeving? We wensen je in ieder geval veel plezier toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.


Wateenlocatie.nl
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact