Zaalverhuur Haarlem

ook voor de regio Heemstede, Ijmuiden, Hoofddorp, Beverwijk en omgeving

Met o.a. 3 leuke 1,5 meter zaalhuur Haarlem alternatieven

Heb je binnenkort een feestje op het programma staan en ben je op zoek naar zaalverhuur of een feestzaal huren Haarlem? Wanneer je op zoek bent naar een feestzaal huren Haarlem helpen we je graag op weg naar het vinden van de perfecte locatie. Maar ook met diverse andere activiteiten. Met alle wensen en eisen nog een hele opgave maar geen onmogelijke. Willen jullie bijvoorbeeld met een bedrijf gaan meeten en zijn jullie op zoek naar een vergaderlocatie Haarlem? Of staat er een bruiloft op het programma en wil je een voorstel doen voor een trouwlocatie Haarlem. Ook het feestlocatie Haarlem aanbod is divers. Bekijk eens alle mogelijkheden. We wensen jullie alvast veel plezier toe op de zaalverhuur Haarlem locatie van jullie keuze.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Haarlem
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestzaal arrangement (huur. drankjes en catering) in en rondom het centrum van Haarlem

Ben je op zoek naar een feestzaal met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Haarlem of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Haarlem buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalverhuurarrangement (zaalhuur, drankjes en catering) in de stad Haarlem buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de stad Haarlem maar wel buiten het drukke stadscentrum en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Haarlem maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zaalarrangement (huur, drankjes en catering) buiten de stad Haarlem maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Haarlem maar wel buiten de stad zelf en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens meer dan €50 p.p. Dan helpen we je graag op weg middels dit product. Voorkom parkeerproblemen en organiseer je evenement gewoon buiten de stad. We beschikken over een enorm netwerk van samenwerkende huislocaties ook binnen dit segment. We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Haarlem
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Inspirerende buitenlocatie arrangementen in omgeving van Haarlem

Zoek je een mooie buitenlocatie voor je feest of ander evenement in de omgeving van Haarlem? Een plek waarvan alle medewerkers of zakenrelaties nieuwe energie krijgen om zo met veel zin verder te bouwen aan het bedrijf? Dan is deze categorie speciaal voor jullie bedoeld. Geniet van de inspirerende setting (van bos tot heide, van strand tot authentiek gebouw etc.). We zullen de 2 best passende (en tevens nog beschikbare) zaalverhuur locaties in de regio benaderen en hen vragen om je vrijblijvend van alle benodigde informatie te voorzien. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze zalen duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van Haarlem
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur in en rondom het centrum van Haarlem

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor zaalverhuur bij voorkeur in het centrum in Haarlem? Hebben jullie zelf een dag in gedachten wanneer het voor jullie het beste uitkomt en dient deze perfecte locatie dan ook beschikbaar te zijn? Dan kan het een behoorlijke uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Wij kunnen je in dit geval helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare zalen. Deze locaties zullen je vervolgens van meer informatie voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijk zaalverhuur buiten het centrum van Haarlem
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijk zaalverhuur buiten het centrum van Haarlem

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk of wellicht niet geheel praktisch om in hartje centrum van Haarlem je feest te organiseren, maar zoek je wel een locatie in de stad zelf voor je zakelijk feest, personeelsfeest of bedrijfsborrel? Dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een behoorlijk stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden! Laat ons je dan helpen te inspireren en wat werk uit handen nemen met deze gratis service. Als je via onderstaand informatieformulier zo duidelijk mogelijk aangeeft waarnaar je op zoek bent, dan gaan wij voor je zoeken. Binnen ons netwerk zoeken we 2 passende en beschikbare locaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien zodat jij kunt beoordelen of het past bij de wensen! Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijke zaalverhuur buiten Haarlem maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke zaalverhuur buiten Haarlem maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten de stad Haarlem zelf, maar wel in de regio? En dient de perfecte locatie die je gevonden hebt ook nog eens beschikbaar te zijn op de dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het weleens een stevige uitdaging worden om een passende oplossing voor je feest te vinden. Maar waarom zou je alles zelf doen? Laat ons je helpen bij de organisatie van de perfecte dag met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent om jouw feest tot een succes te maken. Als we deze informatie ontvangen hebben gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare locaties. We verzoeken deze locaties om contact met je op te nemen om je zo van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Maar mocht er iets geschikts bij zitten kun je meteen een reservering maken. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze locaties.

Zakelijke evenementenlocatie in Haarlem

Zakelijke evenementenlocatie in Haarlem

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in Haarlem te bevinden? Om je van dienst te zijn kunnen we je op weg helpen met onze nieuwe service. Op deze manier kunnen we werk uit handen nemen en zo waardevolle tijd voor je besparen. Laat ons voor je zoeken in alle beschikbare locaties aan de hand van je wensen en eisen met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan (bijna) alle wensen en eisen. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Haarlem

Zakelijke evenementenlocatie in de regio van Haarlem

Organiseer je een bijzondere klantendag, een groter of exclusiever bedrijfsfeest of een ander zakelijk evenement? En dient de evenementenlocatie zich niet in Haarlem zelf te bevinden maar wel bij voorkeur ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. We nemen de organisatie van jullie event tijdelijk over zodat jij je bezig kan houden met het regelen van andere dingen. Laat ons je daarom ook helpen met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarnaar je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan al jouw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om jou van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button!

Zaalverhuur Haarlem    

Low budget zaalverhuur arrangementen Haarlem (€15-40 p.p.)

Ben je op zoek naar zaalverhuur Haarlem? Maar heb je een laag budget beschikbaar (tussen de €15 en €40 p.p. voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Dan helpen we je graag op weg in deze prachtige historische stad. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Haarlem Centrum 10 - 100 Centrum meer info
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info   
Haarlem Zuid 20 - 100 Zuid meer info
Haarlem Centrum 12 - 25 Centrum meer info    
Haarlem Zuid 20 - 150 Zuid meer info
Haarlem Centrum 20 - 120 Centrum meer info    
Haarlem Centrum 10 - 60 Centrum meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Wist je dit over Haarlem?

Deze prachtige historische stad ligt in de provincie Noord-Holland in de regio Kennemerland. Met meer dan 150.000 inwoners hoort deze stad bij de grootste 3 steden van de provincie. Het is dan ook niet vreemd dat met meer dan 150.000 inwoners er voldoende vraag is naar zaalverhuur in Haarlem. De stad Haarlem heeft ontzettend veel te bieden en is werkelijk prachtig met de vele steegjes, singels en grachten. Van oorsprong staat Haarlem bekend om de textiel en op cultureel gebied als schildersstad. Inmiddels is deze historie nog steeds te proeven met meer dan 1100 rijksmonumenten. Ben je binnenkort jarig en wil je eens goed uitpakken? Zoek je voor je beste vriend een vrijgezellenfeest Haarlem? Of ben je op zoek naar zaalverhuur Haarlem aanbod omdat je jullie bedrijfsuitje Haarlem wilt afsluiten met een klein besloten feest? We helpen je graag op weg bij het vinden van een ideaal aanbod zaalverhuur Haarlem. Ook de omgeving van Haarlem heeft erg veel moois te bieden. Tussen Haarlem en Leiden ligt de Bollenstreek. Maar ook aan de Westzijde van Haarlem is de natuur aanwezig met veel bossen en natuurlijk duinen. Wil je voordat jullie het feest laten losbarsten in je feestzaal Haarlem nog even uitrusten? Kies dan voor een gezellige picknick in stadsbos Haarlemmerhout, recreatiegebied Spaarnwoude of het Burgemeester Reinaldapark.

   

Zaalverhuur op het water: Feestboot Kapitein Anna

Welkom bij ‘’Feestboot Kapitein Anna’’, een personen-en goederenvervoersboot uit 1911, maar dat tegenwoordig graag gasten ontvangt als de ideale zaal voor je feestelijke- en of zakelijke gelegenheid! Wat is er leuker dan je gasten verbazen met een originele locatie? Wanneer je op zoek bent naar een originele locatie, zit je bij de partyboten van ‘’Feestboot Kapitein Anna’’ aan het juiste adres. Vaar compleet in nautische stijl over de Waddenzee, IJsselmeer of andere grote rivieren in Nederland. Het is immens jouw gelegenheid, dus jouw keuze! Ga los tot in de late uurtjes op de dansvloer van de partyboot of geniet van de zonsondergang op het dek. Weet jij al wat je keuze wordt?

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de jachthaven
- Plaats: Uitgeest

 • NDSM-Pier 6
  1033 RE Amsterdam
 • www.kapiteinanna.nl / 06 55345911
   
   

Varende zaal: Feestboot varendfeesten

Vaar mee met ‘’Feestboot varendfeesten’’ en geniet samen met je gasten van een prachtige rondvaart op een van de vele vaarroutes van het schip Koningin Juliana. Dankzij de veelzijdigheid van dit partyschip zijn alle type gelegenheden mogelijk, zowel feestelijk als zakelijk. Het vervullen van jouw wensen staat hoog in het vaandel bij ‘’Feestboot varendfeesten’’, twijfel dan ook niet om al je wensen door te spreken met het personeel. Zij zullen je een onvergetelijke dag op het water bieden! Het personeel van de Koningin Juliana staat in ieder geval klaar om je een warm welkom te geven. Ben jij er al klaar voor? Bekijk dan snel de mogelijkheden die dit schip te bieden heeft.

- Van 40 tot 200 personen
- Zaalverhuur op het water

 • Past van der Plaatstraat 125a
  2375 AL Rijpwetering
 • www.varendfeesten.nl / 06 55360038
   
   

Zaalverhuur omgeving Haarlem: Havenrijk Uitgeest

Ga je een feest geven in de buurt van Haarlem? Of staat er juist een vergadering op de agenda? Als je hiervoor een zaal zoekt kun je bij Havenrijk Uitgeest terecht. Het is een klein stukje rijden vanuit Haarlem, maar daarvoor krijg je veel terug. Niet alleen zijn de zalen zeer sfeervol ingericht, ook de omgeving is erg mooi om naar te kijken. De zalen liggen vlakbij een jachthaven, wat een prachtig uitzicht geeft vanaf het terras. Het gevoel van thuiskomen past uiteraard goed in een haven, waardoor het ook goed past bij Havenrijk. Dit maakt het een erg geschikte locatie om een feest te geven voor familie en vrienden, maar ook om nog eens te sparren met collega’s en zakenpartners. In het restaurant kan erg lekker gegeten worden, wat dit een erg geliefde locatie maakt. Zoek je dus een zaal in de omgeving van Haarlem? Havenrijk Uitgeest ziet je graag terug.

- Tot 30 personen
- Parkeren bij de deur

 • Lagendijk 41
  1911 MT Uitgeest
 • www.havenrijk.nl / 0251 313937
   

Zaalverhuur arrangementen per stad

Zaalverhuur Noord-Holland  
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zaalverhuur Zuid-Holland  
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Zaalverhuur Noord-Brabant  
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
Zaalverhuur Roosendaal: Zaalverhuur Roosendaal
   
Zaalverhuur Flevoland  
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
Zaalverhuur Lelystad: Zaalverhuur Lelystad
   
Zaalverhuur Limburg  
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
Zaalverhuur Venlo: Zaalverhuur Venlo
   
Zaalverhuur Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Zaalverhuur Overijssel  
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
Zaalverhuur Enschede: Zaalverhuur Enschede
   
Zaalverhuur Gelderland  
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn
   
Zaalverhuur Friesland  
   
Zaalverhuur Drenthe  
   
Zaalverhuur Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZAALVERHUUR OMGEVING HAARLEM

Ben je op zoek naar zalenverhuur omgeving Haarlem? Ook in de omgeving van Haarlem helpen we je graag op weg bij het vinden van een feestzaal. Haarlem heeft een prachtige omgeving met veel natuur. Maar naast deze natuur zijn er diverse mooie plaatsen die je als uitvalsbasis kunt nemen voor jullie feest, bedrijfsborrel of 1 van de andere redenen. Wat te denken van het bekende en populaire Zandvoort (en de kust), het kleine maar zeer hartelijke Heemstede. Maar ook plaatsen als Heemskerk, Ijmuiden, Hoofddorp, Beverwijk en Velsen zijn een prima uitvalsbasis. Kies voor Ijmuiden met zijn ligging vlakbij de kust, bezoek het mannetje van Hoofddorp (kunstwerk) of Beverwijk wat bekend staat als de grootste overdekte markt van Europa. Je ziet wel dat ook de omgeving van Haarlem voldoende mogelijkheden kan bieden voor het feestzaal huren Haarlem of omgeving. We wensen jullie alvast veel inspiratie toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact