Vergaderruimte

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen en andere steden.

feest.jpg

Vergaderruimtes: voordelige vergaderarrangementen

Ben jij binnen het bedrijf degene die belast is met het vinden van een inspirerende vergaderruimte en kun je daar bij wel wat hulp gebruiken? Zoek niet verder! Vanuit een uitgebreid netwerk kun je in contact worden gebracht met diverse vergaderlocaties met ieder hun eigen unieke elementen. Een hip vergadercentrum, een chique landhuis, een vergaderruimte in de natuur... Alles is mogelijk! Laat je daarom inspireren door het zeer uitgebreide vergaderruimte netwerk. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte locatie bij jou in de regio.

Ga snel naar de regio van jouw voorkeur:

Vergaderruimte met zeilmogelijkheden
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Vergaderruimte met zeilmogelijkheden

Zoek je een inspirerende plek voor je vergadering? Een plaats waar je in alle rust belangrijke onderwerpen kunt bespreken, maar ook een plek waar je kunt genieten van de elementen en tot nieuwe creatieve inzichten kunt komen. Een plaats waar jullie samen moeten werken met één gemeenschappelijk doel: het vooruit stuwen van de imponerende zeilboot waarop jullie je bevinden. Wil je meer weten over deze bijzondere vergadering? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast behouden vaart.

Vergaderarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner
incl. BTW vanaf
€76 p.p.

Vergaderarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner

Inclusief heerlijk diner

Ben je op zoek naar een vergaderarrangement met een leuke vergaderbreak en een heerlijk diner? Dan is dit VR ontmantel de bom vergaderarrangement wellicht heel leuk voor jullie. Met behulp van VR technologie van jullie tijdens deze 1.5 uur durende vergaderbreak aan de slag om bommen onschadelijk te maken in teamverband. Hierbij genieten jullie ook nog eens van een heerlijk diner of lunch. De vergaderlocatie in de stad van je voorkeur is eveneens inbegrepen, evenals als benodigde vergader materialen. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met VR vergaderbreak, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Jacht naar de Heilige Graal vergaderarrangement met diner of lunch
incl. BTW vanaf
€52 p.p.

Jacht naar de Heilige Graal vergaderarrangement met diner of lunch

Inclusief heerlijk diner

Organiseer je binnenkort een vergadering en ben je op zoek naar een vergaderarrangement waar een leuke vergaderbreak is inbegrepen, evenals een lunch of diner? Ga dan op mystieke queeste naar de Heilige Graal in het centrum van de stad en vindt zo nieuwe inspiratie voor interessante vergader ideeën. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de vergaderlocatie in de stad van je voorkeur. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met op jacht naar de Heilige Graal vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch
incl. BTW vanaf
€97 p.p.

Vergaderarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch

Inclusief heerlijk diner

Door even je creatieve kant te laten spreken, zorg je ervoor dat je weer nieuwe inspiratie krijgt om nieuwe vergader inzichten te delen met elkaar. En dat is precies waarom dit Bob Ross schilder en vergaderarrangement zo interessant is. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de vergaderlocatie in de stad van je voorkeur. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met Bob Ross vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergadering met Expeditie Robinson als vergaderbreak
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Vergadering met Expeditie Robinson als vergaderbreak

Ben je opzoek naar een vergaderarrangement met een leuke vergaderbreak? Wat dacht je dan van een Expeditie Robinson vergaderarrangement?! Combineer een nuttige vergadering met een inspirerende vergaderbreak in de buitenlucht. Na afloop hebben jullie nieuwe inspiratie gekregen voor de vergadering. Optioneel kun je de vergadering ook uitbreiden met een borrel, feest of een BBQ. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de vergaderlocatie. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met Expeditie Robinson als vergaderbreak, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Forteiland Ijmuiden: bijzondere vergaderlocatie in zee
incl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Ijmuiden: bijzondere vergaderlocatie in zee

Heisessie locatie in zee voor maximaal 250 personen met overnachtingsmogelijkheden.

Soms ben je op zoek naar echt iets bijzonders. En wat is er nu nog specialer dan je eigen eiland als locatie voor je vergadering, congres of teambuilding activiteit? Met de boot worden jullie vanaf de haven van IJmuiden naar het Forteiland gebracht, waarna jullie je in een andere wereld wanen. Op het forteiland zelf is er heel veel mogelijk. Van vergadering met of zonder feestelijk borrel tot workshops en teambuilding activiteiten.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen, overnachten is mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, vergadering, teambuilding, heisessie of zakelijk evenement op het bijzondere Forteiland Ijmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderen met overnachting in Forest Cabins Drents Friese Wold: ultieme kampvuurgevoel
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Vergaderen met overnachting in Forest Cabins Drents Friese Wold: ultieme kampvuurgevoel

Vanaf €60 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 4 tot wel 64 personen,

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie voor een meerdaagse heisessie? Een plek waar je tot rust komt in de natuur en kunt genieten van een schitterend kampvuur en een ontspannen sauna? Een plek waar je de perfecte balans kunt vinden tussen vergaderen, inspanning (op bijvoorbeeld de mountainbike) en ontspanning? Dan is deze unieke vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden een echte aanrader.?

Smiley face Gelegen in Hoogersmilde op 17 km van het centrum van Assen, 29 km van het centrum van Hoogeveen

Smiley face Maximale capaciteit vergaderen/teambuilding met overnachting: 64 pers. (16 vierpersoons tiny forrest houses)

Smiley face vergaderen in de buitenlucht (tent) of bij het kampvuur

Smiley face Voldoende parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, sauna, e-scooters, outdoor movie-night, mountainbiken, buiten koken, mogelijkheid tot overnachten tot 64 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, heidag of vergadering in Hoogersmilde, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderlocatie met festival gevoel: je eigen eiland 30 km onder Rotterdam
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Vergaderlocatie met festival gevoel: je eigen eiland 30 km onder Rotterdam

Vanaf €75 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 4 tot wel 30 personen,

Ben je op zoek naar een heel bijzondere vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden? Pak het dan meteen goed aan en ga gewoon voor je eigen eiland. Op dit mooie eiland vind je een herberg met 6 hotelkamers, 20 glamping tenten en een herberg met 100 zitplekken. Het eiland is enkel te bereiken via een pont of natuurlijk jullie privéboot (optioneel). Eet, dans, feest of geniet van een heerlijk kampvuur en keer vol nieuwe energie weer terug naar de bewoonde wereld.

Smiley face Gelegen in Tiengemeenten op 30 km onder Rotterdam

Smiley face Grootste zaal: max. 100 pers.

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur, silent disco

Wil je meer informatie over het organiseren van je vergadering op je eigen eiland, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Beachfun vergaderarrangement op het strand van Scheveningen
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Beachfun vergaderarrangement op het strand van Scheveningen

Optioneel met overnachtingen, BBQ, borrel en meer.

Organiseer je binnenkort een strategische heisessie of andere vergadering of zakelijk evenement en wil je dan het liefst een inspirerende locatie vinden met overnachtingsmogelijkheden? Dan mag het heerlijke strand van Scheveningen natuurlijk niet ontbreken op je shortlist. Geniet van een heerlijke stranddag met diverse mogelijke strandactiviteiten, zoals Archery Tag, Beachsoccer, Beachvolleybal, katapult bouwen, Expeditie Robinson en meer en combineer dit met een interessante vergadering met in de avond een duik in het nachtleven van de badplaats en tenslotte een overnachting (optioneel) ter plaatse.

Outdoors Holten: vergaderlocatie met teambuilding mogelijkheden tussen Apeldoorn en Enschede
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Outdoors Holten: vergaderlocatie met teambuilding mogelijkheden tussen Apeldoorn en Enschede

Voor zakelijke groepen (niet particulier!) Foodtruck festivals met kampvuur gevoel, teambuilding activiteit, vergadering en overnachtingsmogelijkheden.

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden? En dan eentje met die dat speciale festival gevoel uitstraalt?! Wellicht is Outdoors Holten dan een mooie locatie voor jullie? Hier organiseer je je eigen Foodtruck Festival voor een groep van tot wel 1.000 personen. Ook is het mogelijk om bij Outdoors Holten te vergaderen en zelfs te overnachten tot wel 100 personen. En wat dacht je van de diverse teambuilding activiteiten zoals bijv. paintball en quad rijden? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Smiley face Gelegen in Holten tussen Apeldoorn en Enschede

Smiley face Maximale capaciteit: Foodtruck festival 1.000 pers. vergaderen: 50 pers.

Smiley face terras voor max. 500 personen

Smiley face Grootste ruimte: max. 50 pers.

Smiley face 4 locaties

Smiley face Gratis parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, paintball, quad rijden en diverse teambuilding activiteiten, mogelijkheid tot overnachten tot 100 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding activiteit, vergadering of zakelijk foodtruck festival in Holten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Biestheuvel: vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden op 13 km van Eindhoven
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Biestheuvel: vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden op 13 km van Eindhoven

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 750 personen.

Zoek je een leuke vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden? Dan zou je makkelijk kunnen denken aan de Biestheuvel in Hoogcasteren. In deze locatie kunnen feesten worden geheven tot 750 personen (400 in theater setting). Leuk is ook dat er bij deze locatie kan worden overnacht in een mooie groepsaccommodatie en dat het mogelijk is om leuke teambuilding activiteiten te ondernemen.

Smiley face Gelegen in Hoogcasteren op 13 km ten Westen van Eindhoven

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 750 pers. theater: 400 pers.

Smiley face mooi terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 400 pers. Kleinste: Max. 100 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: ook mogelijk met overnachting (groepsaccommodatie voor 36 personen), teambuilding activiteiten mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering in Biestheuvel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Vergaderruimte en de belangrijkste eisen

Er zijn natuurlijk altijd een aantal standaard, minimale, eisen die je stelt aan een locatie voor een constructieve vergadering. Allereerst moet de bereikbaarheid in orde zijn. Niet alleen per auto, ook met het OV. Tenzij je natuurlijk 100% zeker weet dat alle genodigden per auto zullen arriveren of als je er voor kiest om het vervoer van de deelnemers de accommoderen. Verder is het van belang dat de vergaderzalen voldoende daglicht hebben en dat er toevoer is van verse lucht. Vergaderen in een donker, achteraf kamertje waar geen raam open kan, is niet ideaal en zal waarschijnlijk niet leiden tot een constructieve vergadering.  Ook wil je er op kunnen rekenen dat er service kan worden verleend. Er moet dus altijd iemand aanwezig zijn die jou eventueel kan bijstaan als er (technische) problemen optreden. Ook een vereiste is dat de catering wordt verzorgd en de faciliteiten in orde zijn. Als dit onvoldoende is geregeld, dan wil je iemand van de locatie daar op kunnen aanspreken. Daarbij komt, om een vergaderruimte te vinden die aansluit op jouw wensen, moet je ook nog een aantal andere zaken in kaart brengen. Onder andere waar je doelgroep uit bestaat, hoeveel deelnemers je verwacht, wat het doel van je vergadering is en welke wensen je hebt met betrekking tot de catering. Tot slot is het handig om van tevoren te weten welke faciliteiten je nodig hebt en of er nog andere, specifieke, eisen zijn. Denk bijvoorbeeld aan toegankelijkheid voor mensen in een rolstoel. Het in kaart brengen van al deze zaken is een hele klus op zich.

 

Vergaderruimtes arrangementen per stad

Vergaderruimte Noord-Holland
Vergaderruimtes Alkmaar: Vergaderruimte Alkmaar
Vergaderruimtes Amsterdam: Vergaderruimte Amsterdam
Vergaderruimtes Haarlem: Vergaderruimte Haarlem
Vergaderruimte Zuid-Holland
Vergaderruimtes Den Haag: Vergaderruimte Den Haag
Vergaderruimtes Rotterdam: Vergaderruimte Rotterdam
Vergaderruimtes Dordrecht: Vergaderruimte Dordrecht
Vergaderruimtes Delft: Vergaderruimte Delft
Vergaderruimtes Leiden: Vergaderruimte Leiden
Vergaderruimtes Gouda: Vergaderruimte Gouda
Vergaderruimtes Scheveningen Vergaderruimte Scheveningen
Vergaderruimte Utrecht
Vergaderruimtes Utrecht: Vergaderruimte Utrecht
Vergaderruimtes Amersfoort: Vergaderruimte Amersfoort
Vergaderruimte Noord-Brabant
Vergaderruimtes Eindhoven: Vergaderruimte Eindhoven
Vergaderruimtes Tilburg: Vergaderruimte Tilburg
Vergaderruimtes Den Bosch: Vergaderruimte Den Bosch
Vergaderruimtes Breda: Vergaderruimte Breda
Vergaderruimtes Roosendaal: Vergaderruimte Roosendaal
Vergaderruimte Flevoland
Vergaderruimtes Almere: Vergaderruimte Almere
Vergaderruimtes Lelystad: Vergaderruimte Lelystad
Vergaderruimte Limburg
Vergaderruimtes Maastricht: Vergaderruimte Maastricht
Vergaderruimtes Venlo: Vergaderruimte Venlo
Vergaderruimte Groningen
Vergaderruimtes Groningen: Vergaderruimte Groningen
Vergaderruimte Overijssel
Vergaderruimtes Zwolle: Vergaderruimte Zwolle
Vergaderruimtes Enschede: Vergaderruimte Enschede
Vergaderruimte Gelderland
Vergaderruimtes Arnhem: Vergaderruimte Arnhem
Vergaderruimtes Nijmegen: Vergaderruimte Nijmegen
Vergaderruimtes Apeldoorn: Vergaderruimte Apeldoorn
Vergaderruimte Friesland
Vergaderruimte Drenthe
Vergaderruimte Zeeland

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN NEDERLANDSE PROVINCIES

Een organisatie die jou kan helpen bij het vinden van een geschikte en inspirerende vergaderruimte is dus een slimme keuze. Je geeft simpelweg door welke eisen je hebt met betrekking tot de vergaderruimte en de juiste locatie wordt voor je gevonden. Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Rotterdam of Amsterdam, het maakt niet uit. Iedere regio wordt bekeken en jij krijgt geschikte opties op een presenteerblaadje. Met een lijstje mogelijkheden kun je op pad gaan en de locaties bezoeken. Zo kun je de "look & feel" van een aanbevolen vergaderruimte ervaren, en weloverwogen een uiteindelijke keuze maken.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.


Wateenlocatie.nl
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact