Vergaderruimte

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen en andere steden.

Vergaderruimtes: voordelige vergaderarrangementen

Ben jij binnen het bedrijf degene die belast is met het vinden van een inspirerende vergaderruimte en kun je daar bij wel wat hulp gebruiken? Zoek niet verder! Vanuit een uitgebreid netwerk kun je in contact worden gebracht met diverse vergaderlocaties met ieder hun eigen unieke elementen. Een hip vergadercentrum, een chique landhuis, een vergaderruimte in de natuur... Alles is mogelijk! Laat je daarom inspireren door het zeer uitgebreide vergaderruimte netwerk. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte locatie bij jou in de regio.

Ga snel naar de regio van jouw voorkeur:

Vergaderruimte op loopafstand van een NS station in jouw stad

Vergaderruimte op loopafstand van een NS station in jouw stad

Komen de deelnemers aan je vergadering uit verschillende regio´s en wordt hierbij gebruik gemaakt van het openbaar vervoer? Dient de vergaderruimte zich te bevinden op loopafstand van één van de NS stations in de regio van je voorkeur. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderruimtes op loopafstand van een NS station. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderruimtepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderruimte op een inspirerende locatie in jouw regio

Vergaderruimte op een inspirerende locatie in jouw regio

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderruimtes aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderruimte partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderruimte met overnachtingsmogelijkheden in jouw voorkeursregio
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Vergaderruimte met overnachtingsmogelijkheden in jouw voorkeursregio

Organiseer je een meerdaags vergaderarrangement? En ben je daarom op zoek naar een passende vergaderruimte waar tevens kan worden overnacht door de hele groep? Ook dan kunnen we je aardig op weg helpen. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderruimtes met overnachtingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderruimte partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderen met (licht actieve) teambuilding
exc. BTW vanaf
€35 p.p.

Vergaderruimte met (licht actieve) teambuilding activiteit

Soms heeft het brein wat extra inspiratie nodig. Bijvoorbeeld na afloop van (of voorgaand aan) een intensieve vergadering. Maar niet iedereen heeft zin in Outdoor activiteiten met een stevig fysiek karakter. Speciaal daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen.  We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderruimtes met een inspirerende teambuilding activiteit (licht actief) binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderruimte partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderruimte dichtbij snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderruimte dichtbij snelweg

Ben je op zoek naar een goede functionele vergaderruimte, maar dient de locatie te liggen op een handige plek naast de snelweg, zodat je niet helemaal de stad in hoeft te rijden? Gebruik dan ook onze gratis service. We gaan direct voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties vlakbij de snelweg binnen ons uitgebreide huislocatienetwerk. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe vergaderruimte
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderruimte

Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderruimte? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe? Ook bij je speurtocht naar deze locatie kun je uitstekend gebruik maken van onze vergaderruimte service. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderruimtes, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers en eventuele andere wensen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderruimte partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderruimte met zeilmogelijkheden
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Vergaderruimte met zeilmogelijkheden

Zoek je een inspirerende plek voor je vergadering? Een plaats waar je in alle rust belangrijke onderwerpen kunt bespreken, maar ook een plek waar je kunt genieten van de elementen en tot nieuwe creatieve inzichten kunt komen. Een plaats waar jullie samen moeten werken met één gemeenschappelijk doel: het vooruit stuwen van de imponerende zeilboot waarop jullie je bevinden. Wil je meer weten over deze bijzondere vergadering? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast behouden vaart.

Functionele vergaderruimte voor grote groepen vanaf 20 personen

Functionele vergaderruimte voor grote groepen vanaf 20 personen

Ben je met een grote groep (meer dan 20 personen) en ben je op zoek naar een functionele vergaderruimte die aansluit bij al jouw wensen, eisen en randvoorwaarden? Ook dan helpen we je graag verder. Ook dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor je op zoek naar de 2 meest geschikte vergaderlocaties voor grote groepen. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.  Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Vergaderruimte en de belangrijkste eisen

Er zijn natuurlijk altijd een aantal standaard, minimale, eisen die je stelt aan een locatie voor een constructieve vergadering. Allereerst moet de bereikbaarheid in orde zijn. Niet alleen per auto, ook met het OV. Tenzij je natuurlijk 100% zeker weet dat alle genodigden per auto zullen arriveren of als je er voor kiest om het vervoer van de deelnemers de accommoderen. Verder is het van belang dat de vergaderzalen voldoende daglicht hebben en dat er toevoer is van verse lucht. Vergaderen in een donker, achteraf kamertje waar geen raam open kan, is niet ideaal en zal waarschijnlijk niet leiden tot een constructieve vergadering.  Ook wil je er op kunnen rekenen dat er service kan worden verleend. Er moet dus altijd iemand aanwezig zijn die jou eventueel kan bijstaan als er (technische) problemen optreden. Ook een vereiste is dat de catering wordt verzorgd en de faciliteiten in orde zijn. Als dit onvoldoende is geregeld, dan wil je iemand van de locatie daar op kunnen aanspreken. Daarbij komt, om een vergaderruimte te vinden die aansluit op jouw wensen, moet je ook nog een aantal andere zaken in kaart brengen. Onder andere waar je doelgroep uit bestaat, hoeveel deelnemers je verwacht, wat het doel van je vergadering is en welke wensen je hebt met betrekking tot de catering. Tot slot is het handig om van tevoren te weten welke faciliteiten je nodig hebt en of er nog andere, specifieke, eisen zijn. Denk bijvoorbeeld aan toegankelijkheid voor mensen in een rolstoel. Het in kaart brengen van al deze zaken is een hele klus op zich.

 

Vergaderruimtes arrangementen per stad

Vergaderruimte Noord-Holland
Vergaderruimtes Alkmaar: Vergaderruimte Alkmaar
Vergaderruimtes Amsterdam: Vergaderruimte Amsterdam
Vergaderruimtes Haarlem: Vergaderruimte Haarlem
Vergaderruimte Zuid-Holland
Vergaderruimtes Den Haag: Vergaderruimte Den Haag
Vergaderruimtes Rotterdam: Vergaderruimte Rotterdam
Vergaderruimtes Dordrecht: Vergaderruimte Dordrecht
Vergaderruimtes Delft: Vergaderruimte Delft
Vergaderruimtes Leiden: Vergaderruimte Leiden
Vergaderruimtes Gouda: Vergaderruimte Gouda
Vergaderruimtes Scheveningen Vergaderruimte Scheveningen
Vergaderruimte Utrecht
Vergaderruimtes Utrecht: Vergaderruimte Utrecht
Vergaderruimtes Amersfoort: Vergaderruimte Amersfoort
Vergaderruimte Noord-Brabant
Vergaderruimtes Eindhoven: Vergaderruimte Eindhoven
Vergaderruimtes Tilburg: Vergaderruimte Tilburg
Vergaderruimtes Den Bosch: Vergaderruimte Den Bosch
Vergaderruimtes Breda: Vergaderruimte Breda
Vergaderruimtes Roosendaal: Vergaderruimte Roosendaal
Vergaderruimte Flevoland
Vergaderruimtes Almere: Vergaderruimte Almere
Vergaderruimtes Lelystad: Vergaderruimte Lelystad
Vergaderruimte Limburg
Vergaderruimtes Maastricht: Vergaderruimte Maastricht
Vergaderruimtes Venlo: Vergaderruimte Venlo
Vergaderruimte Groningen
Vergaderruimtes Groningen: Vergaderruimte Groningen
Vergaderruimte Overijssel
Vergaderruimtes Zwolle: Vergaderruimte Zwolle
Vergaderruimtes Enschede: Vergaderruimte Enschede
Vergaderruimte Gelderland
Vergaderruimtes Arnhem: Vergaderruimte Arnhem
Vergaderruimtes Nijmegen: Vergaderruimte Nijmegen
Vergaderruimtes Apeldoorn: Vergaderruimte Apeldoorn
Vergaderruimte Friesland
Vergaderruimte Drenthe
Vergaderruimte Zeeland

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

VERGADERLOCATIES IN NEDERLANDSE PROVINCIES

Een organisatie die jou kan helpen bij het vinden van een geschikte en inspirerende vergaderruimte is dus een slimme keuze. Je geeft simpelweg door welke eisen je hebt met betrekking tot de vergaderruimte en de juiste locatie wordt voor je gevonden. Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Rotterdam of Amsterdam, het maakt niet uit. Iedere regio wordt bekeken en jij krijgt geschikte opties op een presenteerblaadje. Met een lijstje mogelijkheden kun je op pad gaan en de locaties bezoeken. Zo kun je de "look & feel" van een aanbevolen vergaderruimte ervaren, en weloverwogen een uiteindelijke keuze maken.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact