Feestlocaties Maastricht

ook voor zakelijke en trouwlocaties in Kerkrade, Sittard, Geleen, Heerlen en omgeving

Feestlocatie Maastricht arrangementen

In het uiterste Zuiden van ons land ligt het mooie, heuvelachtige en vaak warme Maastricht. Wil jij een feestlocatie Maastricht vinden? We helpen je graag op weg bij het vinden van een feestlocatie zodat je een onvergetelijk feest neer kunt zetten. Of je nu kiest voor een feestlocatie in Maastricht voor een bruiloft, personeelsfeest, compleet themafeest Maastricht of een ander evenement. De zaalverhuur Maastricht mogelijkheden en feestlocaties in Maastricht zijn uitermate geschikt en zijn een ware toevoeging op jullie feest. Het is dan ook niet gek dat er meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar naar Maastricht trekt en zelfs 10% kiest voor een overnachting. Wellicht is dit ook een goed plan voor een arrangement bij een feestlocatie Maastricht. Na het feest rustig naar een slaapplek lopen om daar de nacht door te brengen om weer fris de volgende dag naar huis te gaan of nog even van de stad te genieten. We helpen je graag op weg bij het vinden van een feestlocatie Maastricht en wensen je bij voorbaat al een onvergetelijk feest toe! Bekijk ook eens onze vergaderlocatie Maastricht mogelijkheden.

Maak nu eerst je keuze:


Zichtbaarheid in de regio

feestlocatie Maastricht    
 

Feestlocatie arrangementen Maastricht (€15-40 p.p.)

Het kan nog best een stevige klus zijn, het vinden van de best passende feestlocatie voor je feest. Veel locaties die online te vinden zijn, zijn enkel interessant voor de wat ruimere budgetten. Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Maastricht die ook geschikt zijn voor budgetten tussen de €15 en €40 p.p. (voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Bekijk hieronder het overzicht van onze huislocaties in de omgeving van Maastricht. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Maastricht Centrum 10 - 80 Centrum meer info
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Maastricht Oost 20 - 120 Oost meer info
Maastricht Centrum 10 - 60 Centrum meer info    
Maastricht Centrum 20 - 60 Centrum meer info
Maastricht West 20 - 120 West meer info    
Maastricht Centrum 10 - 85 Centrum meer info
 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Feestlocaties in en rondom het centrum van Maastricht
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Maastricht

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Maastricht of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Feestlocatie in de stad Maastricht buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Feestlocatie in de stad Maastricht buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek jij een passende locatie voor je evenement? Je hebt de voorkeur voor een locatie in de stad Maastricht maar wel buiten het (te) drukke stadscentrum. Sfeervol en passend bij het type evenement wat je gaat organiseren? Laat ons je inspireren met de mogelijkheden van onze huislocaties. Elk evenement vraagt om een eigen aanpak. Onze huislocaties hebben door de jarenlange ervaring vaak een oplossing voor de meest uiteenlopende wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie vragen je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Laat je inspireren en vraag direct aan via onderstaande mogelijkheid.

Feestlocatie buiten de stad Maastricht maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Feestlocatie buiten de stad Maastricht maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie in de omgeving van Maastricht? Hoeft het niet direct in de stad te zijn maar mag het ook in de regio? Onze diverse huislocaties in de regio zijn uitermate geschikt en hebben vaak goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Zo heb je een passende locatie die voldoet aan je wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Zo kun je de informatie tot je nemen en alle eisen en wensen direct bespreken met de zeer ervaren locaties . Vraag snel meer informatie aan via onderstaande mogelijkheid en laat je flink inspireren.

 Restaurant als feestlocatie in Maastricht
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Restaurant als feestlocatie in Maastricht

met eten/zitfeest/dineren

Heb je binnenkort iets te vieren of zoek je een locatie voor een of ander type evenement in Maastricht? Is het hierbij het beste wanneer het in een restaurant setting plaats zal vinden? Met een diner, andere eet opties of een (deels) zittend evenement? Laat je dan inspireren door de restaurant huislocatie opties in de regio. Na je meer informatie verzoek gaan we de nog beschikbare huislocaties verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Hierna schakel je direct met de uitvoerende locatie en kun je makkelijk je wensen en vragen bespreken. Vraag via onderstaande optie vrijblijvend en snel meer informatie aan. Veel inspiratie toegewenst!

Mooie buitenlocatie als feestlocatie in Maastricht of omgeving
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Mooie buitenlocatie als feestlocatie in Maastricht of omgeving

Ben je op zoek naar een feestlocatie op een inspirerende plek voor bijvoorbeeld een bruiloft, personeelsfeest of ander evenement. Bijvoorbeeld aan het water, in de bossen, op de hei, of op een andere plek weg van het veelal drukke stadscentrum? Dan helpen we je in deze categorie graag verder met het vinden van de best passende feestlocatie. Van schitterende hoeve tot adembenemende strandclub, laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken en geniet vervolgens van een heerlijk feest op een inspirerende buitenlocatie in de omgeving van Maastricht.

Feestlocatie Maastricht of omgeving met luxe tent
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Feestlocatie Maastricht of omgeving met luxe tent

Ben jij op zoek naar een bijzondere oplossing bij je feestlocatie in Maastricht of omgeving? Een oplossing waarbij je heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht? Of onder de tent in de warme zon juist wat verkoeling zoeken? Kies dan voor een luxe tent oplossing. Onze huislocatie opties hebben de beschikking over deze bijzondere oplossing waardoor ieder evenement een extra dimensie krijgt. De dansvloer, een ceremonie of de ontvangst op een unieke manier? Vraag onderstaand snel meer informatie aan en laat je inspireren door de mogelijkheden. Na je aanvraag gaan we de beschikbare locaties met deze oplossing verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien.

Zeer luxueuze feestlocatie arrangement Maastricht (meer dan €100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Absolute toplocaties voor feesten in de regio Maastricht (vanaf €100 p.p.)

Wil je je gasten laten genieten van het allerbeste dat Maastricht te bieden heeft? In dat geval heten we je van harte welkom in de Champions League wat betreft feestelijke locaties voor de regio Maastricht en omgeving. Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) meer dan €100 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

Betaalbaar trouwlocatie arrangement Maastricht (€50-€75 p.p.)
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Betaalbaar trouwlocatie arrangement Maastricht (€50-€75 p.p.)

Op je trouwdag wil je natuurlijk dat alles perfect is. Van trouwkleding tot catering, van muziek tot ceremonie, je wilt natuurlijk geen concessies doen. En dat geldt zeker voor de feestlocatie in de omgeving van Maastricht. Laat je daarom door ons op weg helpen. Is het budget voor locatie, drankjes en eten ergens tussen de €50 en €75 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Luxe trouwlocatie arrangement Maastricht (meer dan €75 p.p.)
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe trouwlocatie arrangement Maastricht (meer dan €75 p.p.)

Wordt jullie trouwerij een wat luxere aangelegenheid? En zijn jullie hiervoor op zoek naar net wat exclusievere trouwlocaties in Maastricht of omgeving?  Laat je dan ook door ons adviseren. Is het budget voor locatie, drankjes en eten meer dan €75 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Wist je dit over Maastricht?

Wist je dat Maastricht (vanuit vroeger Masetrieth) meer dan 120.000 inwoners heeft? Voldoende mensen om een goed aanbod aan diverse feestlocaties in Maastricht te hebben voor je vrijgezellenfeest Maastricht. En feesten kunnen ze in dit zuidelijk stuk van Nederland zeker. Met carnaval doopt deze stad zich om in 1 grote hossende menigte die wel van wanten weet. Maastricht is ook buiten het feesten een bijzondere stad. Met meer dan 1500 rijksmonumenten en een cultureel centrum vanwege alle kunstopleidingen heeft deze stad enorm veel te bieden. Tel daarbij op dat het de 2de congresstad van Nederland is, een erg leuke binnenstad heeft qua winkelaanbod en een studentenstad is en je hebt de perfecte combinatie voor een keuze. Maar ook voor zakelijke activiteiten is Maastricht een prachtige stad, zoals voor bijvoorbeeld je bedrijfsuitje Maastricht

   

Originele feestzaal: Feestgrot Valkenburg

Je geeft binnenkort een grandioos feest met alles erop en eraan, maar je bent nog zoekende naar die éne perfecte feestlocatie. Je feest is pas echt uniek in één van de ondergrondse grotten van ‘’Feestgrot Valkenburg’’. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bekijken, maar let op! Het komt vaak voor dat mensen na de bezichtiging helemaal ondersteboven zijn van de mysterieuze sferen van deze feestzaal, dus bereid je voor… Kom snel eens langs om met het personeel van de ‘’Feestgrot Valkenburg’’ jullie wensen te bespreken en plan jullie feest in één van de meest bijzondere feestlocaties van Midden-Limburg!

- Van 40 tot 600 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Daalhemerweg 31
  6301 BJ Valkenburg
 • www.feestgrot.nl / 043 6014738
   

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE MAASTRICHT EN OMGEVING

Ben je op zoek naar een feestlocatie omgeving Maastricht? Ook in de omgeving van Kerkrade, Sittard, Heerlen en Valkenburg helpen we je graag op weg bij het vinden van een feestlocatie. Kies je voor Kerkrade dan kies je voor een plaats die dichtbij de grens met Duitsland ligt. Ideaal voor als je bezoekers hebt uit beide landen. Liever een feestlocatie Sittard? Deze stad is een van de oudste steden van Limburg waardoor je een beetje terug kunt gaan in de tijd. Leuk element om te koppelen aan jullie evenement? Kies je liever voor steenkolen stad Heerlen? Een stokoud verleden waardoor veel mensen een baan hadden. Een feestlocatie Heerlen behoort zeker tot de mogelijkheden. Net als een feestlocatie Valkenburg. Deze plaats is erg toeristisch en is bijna schilderachtig te noemen met de prachtige setting en de mooie Cauberg. Je leest wel dat ook de omgeving van Maastricht voldoende te bieden heeft voor een bijzondere feestlocatie. We wensen je ook in de omgeving van Maastricht enorm veel plezier en inspiratie toe en uiteraard een onvergetelijk feest.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact