Feestlocaties Zoetermeer

ook voor zakelijke en trouwlocaties in de regio Zoetermeer

Feestlocatie Zoetermeer arrangementen

Ben je op zoek naar een feestlocatie Zoetermeer? Of noem jij het net als vele andere ook liefkozend Sweet Lake City? Kom jij uit Zoetermeer of wil je in Zoetermeer of omgeving een mooie feestlocatie vinden? We helpen je uiteraard graag op weg bij het vinden van een mooie feestlocatie in Zoetermeer of de prachtige omgeving van Zoetermeer. Bij het organiseren van een feest of evenement komt veel kijken. Komt er muziek met bijvoorbeeld een DJ in het programma, moet er een teambuilding mee worden genomen in het programma, willen jullie eerst nog een uitgebreide bedrijfspresentatie en daarna overgaan in een feest en vooral wat voor type feestlocatie Zoetermeer past nu het beste bij het evenement wat je neer wilt gaan zetten. Als organisator is het uiteraard geen eitje om een feest te organiseren. Veel inspiratie toegewenst.

Maak hieronder je keuze!

     

feestlocatie Zoetermeer    
 

Feestlocatie arrangementen Zoetermeer (€15-40 p.p.)

Het kan nog best een stevige klus zijn, het vinden van de best passende feestlocatie voor je feest. Veel locaties die online te vinden zijn, zijn enkel interessant voor de wat ruimere budgetten. Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Zoetermeer die ook geschikt zijn voor budgetten tussen de €15 en €40 p.p. (voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Bekijk hieronder het overzicht van onze huislocaties in de omgeving van Zoetermeer. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Zoetermeer Zuid 10 - 500 Zuid meer info    
Zoetermeer Zuid 45 - 1200 Zuid meer info
Zoetermeer West 10 - 150 West meer info    
Zoetermeer Oost 10 - 600 Oost meer info
Rotterdam Noord 10 - 250 Rotterdam Noord meer info    
Zoetermeer Centrum 10 - 90 Centrum meer info
Rotterdam Noord 10 - 100 Rotterdam Noord meer info
Zoetermeer Centrum 10 - 80 Centrum meer info
  • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
  • Vanaf 30 deelnemers
   

Betaalbaar feestlocatie arrangement Zoetermeer (€40-€60 p.p.)
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Betaalbaar feestlocatie arrangement Zoetermeer (€50-€75 p.p.)

Ben je op zoek naar een leuke maar vooral ook betaalbare feestlocatie in de regio Zoetermeer? Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) ergens tussen de €50 en de €75 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Zoetermeer? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze feestlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Origineelste feestlocaties van Zoetermeer (arrangementen vanaf €75-€100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Origineelste feestlocaties van Zoetermeer (arrangementen vanaf €75-€100 p.p.)

Soms wil je echt iets speciaals. Een feestlocatie met een verhaal. Een bijzondere plek die direct indruk maakt op je gasten. Dan is deze categorie een echte aanrader. Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) ergens tussen de €75 en de €100 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Zoetermeer? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie.  Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Zeer luxueuze feestlocatie arrangement Zoetermeer (meer dan €100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Absolute toplocaties voor feesten in de regio Zoetermeer (vanaf €100 p.p.)

Wil je je gasten laten genieten van het allerbeste dat Zoetermeer te bieden heeft? In dat geval heten we je van harte welkom in de Champions League wat betreft feestelijke locaties voor de regio Zoetermeer en omgeving. Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) meer dan €100 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Mooie buitenlocatie als feestlocatie in Zoetermeer of omgeving
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Mooie buitenlocatie als feestlocatie in Zoetermeer of omgeving

Ben je op zoek naar een feestlocatie op een inspirerende plek voor bijvoorbeeld een bruiloft, personeelsfeest of ander evenement. Bijvoorbeeld aan het water, in de bossen, op de hei, of op een andere plek weg van het veelal drukke stadscentrum? Dan helpen we je in deze categorie graag verder met het vinden van de best passende feestlocatie. Van schitterende hoeve tot adembenemende strandclub, laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken en geniet vervolgens van een heerlijk feest op een inspirerende buitenlocatie in de omgeving van Zoetermeer.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Zoetermeer
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Zoetermeer

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Zoetermeer of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

Kale zaalhuur Zoetermeer (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Kale zaalhuur Zoetermeer (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Organiseer je binnenkort een feest en ben je op zoek naar de best passende feestlocatie van de regio? Dient de locatie te beschikken over de mogelijkheid om enkel zaalhuur in rekening te brengen (drankjes en eten worden zelf meegenomen). Dan is het best lastig om een zaal te vinden die hieraan voldoet. Wij helpen je graag op weg en kijken binnen ons uitgebreide netwerk van huislocaties of we een dergelijke locatie kunnen vinden die beschikbaar is en voldoet aan alle eisen. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Betaalbaar trouwlocatie arrangement Zoetermeer (€50-€75 p.p.)
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Betaalbaar trouwlocatie arrangement Zoetermeer (€50-€75 p.p.)

Op je trouwdag wil je natuurlijk dat alles perfect is. Van trouwkleding tot catering, van muziek tot ceremonie, je wilt natuurlijk geen concessies doen. En dat geldt zeker voor de feestlocatie in de omgeving van Zoetermeer. Laat je daarom door ons op weg helpen. Is het budget voor locatie, drankjes en eten ergens tussen de €50 en €75 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Luxe trouwlocatie arrangement Zoetermeer (meer dan €75 p.p.)
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe trouwlocatie arrangement Zoetermeer (meer dan €75 p.p.)

Wordt jullie trouwerij een wat luxere aangelegenheid? En zijn jullie hiervoor op zoek naar net wat exclusievere trouwlocaties in Zoetermeer of omgeving?  Laat je dan ook door ons adviseren. Is het budget voor locatie, drankjes en eten meer dan €75 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

   

Feestlocatie: Het Witte Paard (omgeving)

Jouw feestelijke gelegenheid kan je uitstekend vieren bij feestlocatie het ‘’Witte Paard’’ in Nootdorp. Stel jezelf eens voor… Geen overlast voor de buren, een zee aan ruimte en geen zorgen over de hapjes en de drankjes! Klinkt je dat goed in de oren? Het ‘’Witte Paard’’ streeft ernaar om je avond tot in de puntjes te verzorgen! De feestzalen van het ‘’Witte Paard’’ zijn bijzonder sfeervol ingericht, ieder met een uniek inrichting en eigen karakteristieken. De grootste feestzaal biedt ruimte voor een gezelschap rond de 300 gasten, maar niet getreurd! Wanneer je een groter gezelschap wilt ontvangen op je feest, is er ook de mogelijkheid om twee zalen samen te voegen. Zo heb je plek voor een gezelschap tot wel 500 personen! Overtuigd van het ‘’Witte Paard’’ als jouw ideale feestlocatie? Bekijk dan snel eens de mogelijkheden.

- Van 20 tot 300 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

  • Gildeweg 2
    2632 BA Nootdorp
  • www.wittepaard.nl / 015 3109180
   

 

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

IMPRESSIE

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

Zaalverhuur

FEESTLOCATIE ZOETERMEER EN OMGEVING

Wanneer je op zoek bent naar een feestlocatie Zoetermeer heb je het voordeel dat het tussen Den Haag en Gouda ligt. Zo kun je eventueel een mooie oplossing vinden wanneer gasten vanuit beide plaatsen moeten komen. Zoetermeer ligt aan de A12 dus is ook goed te bereiken. Met meer dan 100.000 inwoners is het niet vreemd dat er voldoende vraag is naar een feestlocatie Zoetermeer. Op deze pagina helpen we je graag verder bij het vinden van een perfecte feestlocatie die past bij jullie wensen. Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende wensen komt vaak naar voren. Onderstaande feestlocaties Zoetermeer en omgeving hebben verschillende mogelijkheden. Van kleine feesten tot de grootste feesten waarbij vele mensen terecht kunnen in verschillende thema’s. We wensen jullie alvast een enorm mooie en onvergetelijke dag toe.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de locatie zelf
  • Gevarieerd aanbod uit de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact